View Full Version : Saznajte Ip Adresu

WALTER
03-09-07, 12:00
Ako imate neki program za instant message i uspostavili ste vezu sa osobom s kojom želite razgovarati,a želite saznati IP adresu te osobe,učinite sljedeće:

Otvorite notepad i upišite:

@echo.
@color 09
@netstat -n
@echo.
@pause

zatim spremite tekst(Save as) "GetIp.cmd" (bez navodnika).
Dobili ste vrlo jednostavan alat za prikat IP adrese.
Skriptu možete primjeniti bilo gdje na Internetu(nije nužno da to bude instant messenger,uzeo sam ga samo kao primjer)!

UserNameZbunjeno
13-09-07, 01:14
trag moze da odvede bilo kuda, na kraju mozda i necete dobiti pravu ip osobe sa kojim catate....

p.s. ovo se sprema neko za neke hakerske poduhvate :)

mozak
13-09-07, 08:22
waltere možeš li malo pojasnit...ili neki primjer...

UserNameZbunjeno
13-09-07, 13:01
#Mozak
Primjer za konekciju ili vezano za IP(internet protocol)

mozak
13-09-07, 13:07
za IP

UserNameZbunjeno
13-09-07, 13:19
Sto se tice IP to je jedinstveni protocol koji je zaduzen najprostije receno za adresiranje racunara na internetu. Svaki PC koji se konektuje na internetu dobija jedinstvenu IP adresu po kojij je prepoznatljiv dobija se na komandu: start>run>cmd.exe i u command prompt unes ipconfig.

jos dosta da se kaze...nemam kad>;:)

zoxy
13-09-07, 14:01
Ili komanda ipconfig/all , koga interesuje koja informacija vise :)

mozak
13-09-07, 14:08
Sto se tice IP to je jedinstveni protocol koji je zaduzen najprostije receno za adresiranje racunara na internetu. Svaki PC koji se konektuje na internetu dobija jedinstvenu IP adresu po kojij je prepoznatljiv dobija se na komandu: start>run>cmd.exe i u command prompt unes ipconfig.

jos dosta da se kaze...nemam kad>;:)

a znam to...i ping i ostale varijante..nego me samo interesovalo kad sa nekim komuniciram bilo preko skajpa ili msn da li mu mogu provalit ip..ako mogu mogu li komunicirat sa njim preko net send..u tom smislu..

UserNameZbunjeno
14-09-07, 14:41
a znam to...i ping i ostale varijante..nego me samo interesovalo kad sa nekim komuniciram bilo preko skajpa ili msn da li mu mogu provalit ip..ako mogu mogu li komunicirat sa njim preko net send..u tom smislu..

ispricaj neki vic svome sagovorniky preko msn-a koji nece shvatit i onda mu reces provalio sam te :):)

Legolas
22-09-07, 01:57
Pa nek ti posalje nesto preko msn, a ti se odma prebaci na netstat pa izdvoj tu adresu, ma to su vam decije stvari... A koliko vidim walter stavio i color 09 (znaci stvar je ozbiljna). :biggrin:
Sta ce vam to, bolje nadjite neke solidne racunare na netu gde ima dosta dobrih podataka...

Greets.

Filip
22-09-07, 07:08
i sta onda kad saznas ip?

Legolas
27-09-07, 16:08
Pa onda dodas dva jajeta malo majcine dusice i sve se to lepo kuva dok se...:unsure::yawn431:
Mislim da treba zensku osobu da pitas.... Nisam siguran, slabo divanim te kompjutere.... :unsure:

kliko
28-09-07, 12:16
Ako zelite da locirate neku IP adresu: http://www.ip-adress.com/iptracing/

Predator
28-09-07, 14:38
http://img124.imageshack.us/img124/1552/lokacijaci2.jpg

Tacni su bogami