View Full Version : Kad u svojoj kuci zateknes zeninog prijatelja...
Kako se treba ponasati kad u svojoj kuci zateknes zeninog prijatelja u
krevetu s tudjom zenom?
Nadjoh ovo pod poslovicama...Pa mi pade na pamet....
Kako bi se recimo ponasali kad bi zatekli...hm...recimo nekog od koga biste mogli nesto da trazite da biste za uzvrat cutali o onome sto ste vidjeli?
Pustite masti na volju...
Znaci, trazim od vas i da kreirate situaciju (koga ste zatekli s kim) i da kazete kako biste odreagovali...
E ako znam sto si pitala...
Zateknes nekoga u krevetu s nekim, a to dvoje ne bi trebalo da budu u tom istom krevetu...
Umjesto ovih nekih, ubaci likove (koje ti hoces) i iskreiraj situaciju, dakle kako bi to sve izgledalo, kako bi odreagovala i sta bi, eventualno, trazila kao cijenu za cuvanje prljave male tajne...
Eto..Jasnije?
Zamislila sam. Mrzim prljave male tajne. Nista ne bih trazila za precjutkivanje iste. Mogu da zamislim situaciju kad nekoga moga recimo zaticem sa nekim sa kime nebi trebalo, jer mi se to desilo. Mada ni tada se nista drasticno nije desilo.
Kako se treba ponasati kad u svojoj kuci zateknes zeninog prijatelja u
krevetu s tudjom zenom?
Nadjoh ovo pod poslovicama...Pa mi pade na pamet....
Kako bi se recimo ponasali kad bi zatekli...hm...recimo nekog od koga biste mogli nesto da trazite da biste za uzvrat cutali o onome sto ste vidjeli?
Pustite masti na volju...
Znaci, trazim od vas i da kreirate situaciju (koga ste zatekli s kim) i da kazete kako biste odreagovali...
na nadjem udatu komsinicu a daje dobra, sa komsijim trazio bihn joj da da malo i meni
ne volim ucjene...mada ova ideja sa komsinicom nije losa:)))
na nadjem udatu komsinicu a daje dobra, sa komsijim trazio bihn joj da da malo i meni
hahahaha a onda bi joj trazio pare da ne kazes da je bila i sa tobom i sa komsijom?
pa e tako to ide,biznis...brao pero,posjecuj pdf ekonomije
ovaj,da to npr uradi zena mog najboljeg druga prvo bih je sjela i vidjela koji joj je problem i natjerala je da ona prizna muzu.
a ako bi se radilo o obicnim poznanicima or smth u to se ne bih petljala,neka rade sta ih je volja.
ali ni u kom slucaju ne bih nikoga ucjenjivala,to e tako nisko i jadno da je to nevjerovatno
Derek_Trotter 06-09-07, 22:24 Da ih zateknem, odma bi mi se prepolovio broj kvnih zrnaca;)
Da ih zateknem, odma bi mi se prepolovio broj kvnih zrnaca;)
Kako to mislis?
pa e tako to ide,biznis...brao pero,posjecuj pdf ekonomije
ovaj,da to npr uradi zena mog najboljeg druga prvo bih je sjela i vidjela koji joj je problem i natjerala je da ona prizna muzu.
a ako bi se radilo o obicnim poznanicima or smth u to se ne bih petljala,neka rade sta ih je volja.
ali ni u kom slucaju ne bih nikoga ucjenjivala,to e tako nisko i jadno da je to nevjerovatno
ni ja salim se malo a ono,i da mi je zena najboljeg druga ne bi pricao,jednom rekoh pa ja najebah
Derek_Trotter 07-09-07, 15:51 Zezam se kao, dozivio bih preveliki stres;)
Zezam se kao, dozivio bih preveliki stres;)
Pa dobro... Razumijem. Ja bih neki malecki stres... Al nista strasno...
|
|