Vendy
29-08-07, 23:08
Po zelji nase nove korisnice @explosion otvaram temu antipaticni forumasi. Ako netko ima zelju da javno izrazi svoje misljenje o njima molila bih da navede i razlog http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/d015.gif
|
View Full Version : Antipaticni forumasi Vendy 29-08-07, 23:08 Po zelji nase nove korisnice @explosion otvaram temu antipaticni forumasi. Ako netko ima zelju da javno izrazi svoje misljenje o njima molila bih da navede i razlog http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/d015.gif Legolas 29-08-07, 23:22 Meni je recimo jedna cica rekla da nista ne valjam... :( Ali mi je zato dala plusic da budem bolji... :cheezy: liv_tyler 29-08-07, 23:28 I jesi li sad bolji? :D Legolas 29-08-07, 23:31 Mhmhmhmhmh.... :D Mjau 30-08-07, 00:01 *Ja zaista ne mogu da kazem da mi je neko antipatican ovde.. frkadela 30-08-07, 00:27 Evo razmisljam, i ne mogu nikoga da se sjetim... Svi su mi dragi, mada sa nekima teze pronalazim "zajednicki jezik"... Sta znam... Nego, da cujemo inicijatora otvaranja ove teme... Mora da je imala neki dobar razlog... :D andjela pizelli 30-08-07, 00:58 ma ova je tema bzv,molim da se lockuje,dosta je bilo svadja na forumu:gun_bandana: andrija 30-08-07, 01:09 frki da ti pomognem da se setis :biggrin: DYLAN DOG 30-08-07, 01:12 frki da ti pomognem da se setis :biggrin: :tongue::tongue::tongue: Što naravno ne znači da mi je naš kolega andrija antipatičan. Naprotiv. andrija 30-08-07, 01:32 Što naravno ne znači da mi je naš kolega andrija antipatičan. Naprotiv. :wallbash: trudim se al' mi izgleda ne uspeva. :thumb_up: DYLAN DOG 30-08-07, 01:41 'ebi ga... što da ti kažem. Može to uvijek bolje ;) frkadela 30-08-07, 01:42 frki da ti pomognem da se setis :biggrin: A da, andrija... :cheezy: Zaebavam se, super momak... :hypocrite1: I sto kaze koleginica andjela, da se ova tema lockuje... :yes513: DYLAN DOG 30-08-07, 01:48 Što da se zaključava? Može bit' žurka ako je ostavimo :D:D:D frkadela 30-08-07, 01:51 Pa dobro, ne sporim da ne bi bilo izuzetno zanimljivo, ali bi mozda bilo i neprijatno... :D DYLAN DOG 30-08-07, 01:53 http://img.photobucket.com/albums/v513/tlongII/farleydance.gif frkadela 30-08-07, 01:58 Ova slika ostavlja jak utisak... :D Idem ja malo spavati... :bye1: Miki_from_the_block 30-08-07, 02:04 Mislim da bi ova tema na Krstarici bila hit...:D Joj...samo kad pomislim...mislim da imam jednu sipma ideju :twisted: DYLAN DOG 30-08-07, 02:04 Ova tema bi baš mogla biti LOODILO!:D http://img142.imageshack.us/img142/8604/myspacegraphicsfunanimawb0.gif Bon Jovi 30-08-07, 07:46 Po zelji nase nove korisnice @explosion otvaram temu antipaticni forumasi. Ako netko ima zelju da javno izrazi svoje misljenje o njima molila bih da navede i razlog http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/d015.gif Pa zasto ona nije otvorila temu? :yeahright: mala_mu 30-08-07, 08:25 Ljudi zar niko nema da nekoga ne moze da smisli? Dajte, napnite se malo... Sjetit cete se vi vec... Nemam ni ja. Hahahahahhahaha.. CodeName 30-08-07, 09:24 zar je moguce da na forumu nema nijedne osobe koja misli da ima neko ko mu je antipatican? Ako je tako onda se ovdje nalazi jedno fino drustvo, ja iskreno nemam nikog da pomenem mozda zbog toga sto i nisam bas cesto na forumu. Ali citajuci ove postove izgleda i da nemam razloga mozak 30-08-07, 11:56 ajde mičite ovu temu da se ne zarati...to bi šou bio samo da se počne... explosion 30-08-07, 12:17 hahahahahah pa ja ne mogu da vjerujem! ovo je vrh! nije mi bla ideja da se otvori ova tema, to je bila sala, sto je i trebalo da pokazem smajlicem! ego, kad je vec tu, zasto da ne kazete sta mislite!? prvo, ne mislim na antipaticne, vec na one koji vas izbace iz takta ponekad, sa kojima se nikad ne slozite npr,ciji vam je avatar bezvezan:) i sl. ma daj da vidimo koliko smo civilizovani, spremni za mirno resavanje konflikta i sl. kako me nasmija alf onom morbidnom animacijom! bolestina!hahhahah na pravom je mjestu! ajde, ne glumite dobrice, taman da vidimo koliko ste iskreni! ajde kad vec nisam pokrenula temu, da dam predlog, onaj ko je pomenut ima pravo da da samo jedan odgovor jednom licu. je li to ok? :) evo mene npr. strasno iritira frkadela, pametan deckic, ali kao da namjerno govori neke stvari da isprovocira ljude.ne vjerujem da sa 19 god. moze imati tako izgradjene stavove, a prije svega biti tako tvrdoglav :) anon1 ima uzasan avarat, kad god ga pogledam nesto ruzno izazove u meni. eto, za pocetak. ajde, mene sad na centrifugu, bice mi zabavno.:) ucinite to... sto bezbolnije hahahahah Bon Jovi 30-08-07, 12:26 hahahahahah pa ja ne mogu da vjerujem! ovo je vrh! nije mi bla ideja da se otvori ova tema, to je bila sala, sto je i trebalo da pokazem smajlicem! ego, kad je vec tu, zasto da ne kazete sta mislite!? prvo, ne mislim na antipaticne, vec na one koji vas izbace iz takta ponekad, sa kojima se nikad ne slozite npr,ciji vam je avatar bezvezan:) i sl. ma daj da vidimo koliko smo civilizovani, spremni za mirno resavanje konflikta i sl. kako me nasmija alf onom morbidnom animacijom! bolestina!hahhahah na pravom je mjestu! ajde, ne glumite dobrice, taman da vidimo koliko ste iskreni! ajde kad vec nisam pokrenula temu, da dam predlog, onaj ko je pomenut ima pravo da da samo jedan odgovor jednom licu. je li to ok? evo mene npr. strasno iritira frkadela, pametan deckic, ali kao da namjerno govori neke stvari da isprovocira ljude.ne vjerujem da sa 19 god. moze imati tako izgradjene stavove, a prije svega biti tako tvrdoglav :) anon1 ima uzasan avarat, kad god ga pogledam nesto ruzno izazove u meni. eto, za pocetak. ajde, mene sad na centrifugu, bice mi zabavno.:) ucinite to... sto bezbolnije hahahahah Ne mogu da kazem da me nisi nasmejala.Inace ocekivao sam da ces i mene napasti,ali kako god....drzimo se pravopisa... tj . kako se ono bese zove tema :yeahright: Moram priznati da sam te odmah primetio,verovatno zbog onoga na lingvistici.Lako si se prilagodila,i odmaK pocela da kritikujes,verujem nista zlonamerno. Cek ponovo sam odlutao. Mene npr. belex iznervira,ali brzo prodje,jer ipak nije on TOLIKO los,ipak ume da se nasali,pa i da primi salu na svoj racun. Inace,dobro je sto ima takvih ljudi,jednostavno te teraju da napredujes. :bye1: explosion 30-08-07, 12:36 pa naravno da to nije trajno. ne daj boze da smo na tom stadijumu da nam necije misljenje moze pokvariti dan. sve su to trenutne reakcije! a sto se tebe tice, ne nerviras me, naprotiv, bas bih voljela jednu fer tuchu sa tobom! mnogo sam jaka! a razlog ce biti neslaganje oko naziva podforuma!:weight_lift: sto se tice kritika, nadam se da ih ne dozivljavate negativno, vrlo su dobronamjerne, ja sam jedna divna dusha, i naucila sam da kritikujem i da me kritikuju, a da u tome ne vidim zle namjere! dobro, mozda ponekad:twisted: Bon Jovi 30-08-07, 12:42 pa naravno da to nije trajno. ne daj boze da smo na tom stadijumu da nam necije misljenje moze pokvariti dan. sve su to trenutne reakcije! a sto se tebe tice, ne nerviras me, naprotiv, bas bih voljela jednu fer tuchu sa tobom! mnogo sam jaka! a razlog ce biti neslaganje oko naziva podforuma!:weight_lift: sto se tice kritika, nadam se da ih ne dozivljavate negativno, vrlo su dobronamjerne, ja sam jedna divna dusha, i naucila sam da kritikujem i da me kritikuju, a da u tome ne vidim zle namjere! dobro, mozda ponekad:twisted: Ja osim sto brzo pisem,brzo trcim :whistling2: Znaci,ne postoji nijedan clan koji me nervira!!! p.s ako mi nadjes pravopisne greske,ja sam uvek spreman da prihvatim te vrste kritika :giveup: andrija 30-08-07, 12:47 Ja osim sto brzo pisem,brzo trcim :whistling2: Znaci,ne postoji nijedan clan koji me nervira!!! p.s ako mi nadjes pravopisne greske,ja sam uvek spreman da prihvatim te vrste kritika :giveup: ''licimur'' :tongue2: Mjau 30-08-07, 12:48 *Verujem da svako ima neku kritiku.. i to je dobro s jedne strane..ako ta kritika urodi plodom.. Ali ako otvarate ovu temu da bi se jos vise prpeucavali..onda ide pod kljuc.. Ko je za to? explosion 30-08-07, 12:50 pravilo glasi-samo po jedan odgovor! nastavak na pvt msg:mf_argue: :) Bon Jovi 30-08-07, 12:51 ''licimur'' :tongue2: Ni dvolicne osobe mi nisu na vrhu.... :hammer5425: Iznervirati,znaci u nekom trenutku je to ucinio,posle se sve vrati na staro(bar kod mene) Uostalom shvati to kako hoces... @mjau :photo: Mjau 30-08-07, 12:57 *Osh da me slikas :D Bon Jovi 30-08-07, 12:59 *Osh da me slikas :D Cek bona,namesti se,aj jedan osmeh :hug432: A posle kazu da nema dovoljno chata :homer89070: A da....nikoga ne mrzim :toobad: explosion 30-08-07, 13:02 pa je li ko pominjao mrznju???? kako ste na kraj srca! ljudi, to moze biti smijesno i zabavno, sve zavisi od nas. strasno, kako su ljudi napeti. pa FORUM je za razmjenu misljenja...shala, prepirki, sve u granicama, pa nisamo bijesni i bezobrazni valjda.... ma zatvorite temu. ja sam za. explosion 30-08-07, 13:06 bas je slatko kako ste svi ljubavni i dobri, niko vas ne nervira i sve je super :) e ne znam sto se onda onako koljete. nego, ovo je trebalo da sadrzi dozu humora, a pogresno je shvaceno, zato sam za kljuc.bojite se ili niste sposobni za mirne reakcije pa cak i na napad. pokaza tema vec na startu da niste sposobni za kompromis i smirenost, a ovamo sirite ljubav. ja sam zavrsila, ionako sam bila indirektan inicijator.:zip: Mjau 30-08-07, 13:07 *I ja se slazem sa tobom, ali neki clanovi misle da je ova tema otvorena radi provociranja..ili dodavanja ulja na vatru.. Ja sam za svaki kompromis.. frkadela 30-08-07, 14:21 evo mene npr. strasno iritira frkadela, pametan deckic, ali kao da namjerno govori neke stvari da isprovocira ljude.ne vjerujem da sa 19 god. moze imati tako izgradjene stavove, a prije svega biti tako tvrdoglav :) Evo ja da iskoristim svoje pravo na repliku, da odgovorim mojoj dragoj explosion... Nekako sam znao da ce mene ovdje da pomene, pa sam zato u jednom postu i trazio da se sama izjasni... :) Pa kad otvorim neku temu u kojoj cemo da se bavimo nekim ozbiljnijim stvarima, moram nekoga da isprovociram... Volim kvalitetne rasprave, a njih nema ako ne natjeras ostale da ti odgovore... By the way, ostao sam ti duzan odgovor na onoj jednoj temi dje ja kao napadam Crkvu, svestenike i Stari zavjet, a ti ih kao branis... Da ne mislis da sam zaboravio... :D Ja sam svoje stavove izgradjivao godinama, vjeruj mi... :rambo: A ako pod "tvrdoglav" podrazumijevas da ne mozes na brzinu da me ubijedis u neke stvari i time se ogradis od dalje diskusije, onda priznajem - tvrdoglav sam... :D frkadela 30-08-07, 14:24 Kako je mjau parlamentarna... :cheezy: Sad da cekamo da anon odgovori, pa da ga zaebavam ako opet promijeni avatar... :D andrija 30-08-07, 15:07 I ja se slazem sa tobom, ali neki clanovi misle da je ova tema otvorena radi provociranja..ili dodavanja ulja na vatru.. Ja sam za svaki kompromis..Stvarno mi nije jasno sta ova cupi glumata sa ovim pink bojama... Doduse kad naletim na njen post, preskocim ga. :rambo: PS. skini se sa droga!! Elem Ja sam za vise od autonomije manje od nezavisnosti. Mislim ovaj vise od simpaticnosti manje od antipaticnosti :D DYLAN DOG 30-08-07, 18:35 Ja sam za vise od autonomije manje od nezavisnosti. Mislim ovaj vise od simpaticnosti manje od antipaticnosti :D respect :thumb_up::notworthy::king6525: Vendy 30-08-07, 23:43 Evo nakon sto smo zakljucili da se svi volimo zakljucavam temu jer vise nema potrebe za njom. http://www.world-of-smilies.com/wos_schilder/thisthread.gif |