View Full Version : Volite li da igrate?
Sinoc sam u gradu vidjela starijeg covjeka, sijedog, koji je bio u drustvu dvije vrlo mlade djevojke. Covjek je igrao sjajno! To me po ko zna koji put navelo na razmisljanje o momcima u mom okruzenju. Redovno gledam po jednu ruku u vazduhu, napucene usne i klimanje glavom. To je jedna varijanta. Druga je-chasha u ruci, jedna noga izbacena, a druga cupka. E sad, rijetko prilaze djevojkama po lokalima, ne vole da igraju,ili ne znaju, i ostaje "snimanje". Da li se stide ili je moguce da velika vecina muskaraca u Crnoj Gori ne zna da igra? Je li genetika u pitanju? Ovu poslednju tvrdnju potvrdjuje cinjenica da nam je oro nacionalna igra, a na sve lici osim na igru:wink3:
ja se svaki put zaljubim u svog momka iznova kad pocne da igra. jako mi je privlacno kad muskarac igra, mozda zato sto to rijetko vidjam ;) a ja ne da volim da igram, nego ako cujem i muziku sa telefona pocinjem:wub2:
Hehheheheeh!Primijetila sam da starije generacije momaka znaju da igraju,mada ima i tu izuzetaka,dok nove generacije izvode neke borilacke vjestine ili ne znam kako bih to drugacije nazvala,blagi uzas,valjda je sad to IN!
Ja strasno volim da igam, no je problem sto ne umijem.
Ja takodje mnogo volim da igram, ali me odbija kad neki muskarac ne zna da igra...
Nedavno (na Beerfestu) sam upoznala muskarca koji se ne stidi da igra, ali ocajno je igrao..Ne znam, nekako me to odbilo..Vise volim i da cupkaju nego da se tako provaljuju... :unsure:
@liv: nemas pojma kolicinu si nas sad obeshrabrila!
Pa samo sam iskrena :tears:
Cupkajte i gledajte ispod oka, to je uvijek seksi :smokeing:
slazem se sa liv! ali imam resenje za tebe kliko! snimi nekog lika koji dobro igra, ukradi mu fore, pa kuci ispred ogledala! sve se moze nauciti! vidjeces kako ce lakse ribe da padaju ;)
Ja sam izucavao neke skole igranja, ali kako me to nije zanimalo, nisam mnogo napredovao... Sta mogu, odredio sam prioritete, a to mi je oduzimalo vrijeme... :)
frkadela, kad sam ti citala odgovore mislila sad da imas 40-ak godina! kad ono... svasta li si ti prosao sa svojih 19 cijelih:)
frkadela, kad sam ti citala odgovore mislila sad da imas 40-ak godina! kad ono... svasta li si ti prosao sa svojih 19 cijelih:)
Sta mogu, trudim se... Sto kaze formica, plasim se da necu stici zavrsiti sve poslove, pa cu opet morati da se vracam... A to mi ne treba... :)
Je li to lose? :unsure:
Ja strasno volim da igam, no je problem sto ne umijem.
@liv: nemas pojma kolicinu si nas sad obeshrabrila!
Hahhahahaha! Vazda u metu Kliko!:thumb_yello:
P.S.
Pohvalno je to što uvijek ciljaš u metu, iako kažu da je bolje metati u cilj!:D;)
hehehehe, Alfe, a znas li ti da igras? :P
Sta mogu, trudim se... Sto kaze formica, plasim se da necu stici zavrsiti sve poslove, pa cu opet morati da se vracam... A to mi ne treba... :)
Je li to lose? :unsure:
Vratices se da naucis da igras ;) :D
Vratices se da naucis da igras ;) :D
Znam engleski valcer... Je li dovoljno? :whistling2:
Znam engleski valcer... Je li dovoljno? :whistling2:
Znam i ja, znam i ja :cheezy:
To i Cha cha sam jedino zapamtila sa kursa plesa u osnovnoj skoli :)
mislim da su to vrlo primjenljive igre, svi bi se odusevili! ma ajde kliko, ja te zamisljam sa facom iz avatara :)
a bogami nekome gen ne dozvoljava da se opusti i pusti pokretima na volju, ja sam u sredini...mogu da igram i cesto mi prija ali treba da sam bas raspoložen...
Volimo ali nemamo sa kim...
cus nemate sa kim...evo nas dosta
mala mu, ja sam ranije trazila drustvo za igru, ali kako imam dosta drugova odustala sam od toga :) sad igram sama, jeste da me ljudi okolo gledaju kao -vidji ovu, mora da je pjana, ali...:brucelee:
volim ja da se igram,i to mi strasno nedostaje ovih dana :whistling2:
a volim i da igram,pogotovo uz narodnjak i bocu vodke
:whistling2:kako cu ja nocas da se izigraaaam! pala sam ispit, po stoti put. nije ni to lako! mora da se zalije! ako bude neko od ovih forumasa sto vole da igraju a ne umiju ili nemaju s kim, samo se pridruzite:)
ja cu kad poloyim prvi ispit, mada ljudi ako ima antitalenata onda sam to ja...
em sto sam musko em sto imam 2 lijeve...
ama to vi tripujete, imate blokadu u glavi. makar malo se pokrenite brate mili :)
ja se nisam izigrala, pala je kisa. :( ali zato idem za vikend u maximus pa ha!:)
e taaako! jos malo pa ces i po lokalima poceti. samo nemoj da se opustis previse pa za po godine da cujemo - veceras ce sa nama bit i go-go boy, KLIKO! :)
* Gde Vranjanka da ne voli da igra.. pa to nam je jedna od glavinh karakteristika! A ja sam ti pravi predstavnik mog kraja... Nema te zurke, slavlja, rodjendana, svadbe..gde ja ne igram! Najvise me iritira kad neko dodje..i samo sedi. Ja ne mogu! Mene krv dize na noge..vrela vranjanska krv :D
Evo sad gledam kasetu od svadbe i kontam da mene ima u svakom kolu..i to uglavnom igram na keca, vodila sam i vozic..a mozes me videti i po stolovima!
Igraaaaaaa!!!!
sofke!;)
ma meni nije jasno kako neko moze cijelu zurku da presjedi ili prestoji i da kaze da je extra bilo. zasto onda ici na mjesta dje se igra? sjedi nedje brate u neki restoran ili mirni lokal i pijuckaj picence i snimaj narod:)
ja a popijem moram igrat ili neku sprdnju pravit
kako sam se izigrala sinooooc! a i neki tip pored mene, nagazio me pet, sest puta, laktom udario nekoliko puta, a jednom me je cak po nosu zakacio... ali trudio se covjek, postujem!:)
hehehe...mozda mu je to nacin da dobije tvoju paznju
Uhhhhhhhh.Dajte ljudi, zenite se, udavajte, pa zovite na svadbu..Meni ono sto je doraslo za to, sve se vec pozenilo i poudavalo(ja sam sledeca po godinama, ali taj film nece gledati skoro) pa sam se uzelila toga :D
Nigdje mi nije sladje plesati nego na takvom mjestu...Svi veseli, svi neoptereceni, plese i ko zna i ko ne zna...Fenomenalna atmosfera!
*Jok, ja sam Kostana :D
Dobro si to rekla.. sedi, gleda..snima.. i onda kao..bila extra zurka.. Mozda za druge, ali ne znam kako njemu moze biti lepo u toj pasivi !?
E, Liv, mogla si ici sa mnom..taman da nadjes nekog stranca :D
A znate sta mi se svidja, u Ona a ne neka druga (prvi zenski lokal u CG), djevojke mogu da igraju po stolovima i stolicama, da lome chashe, amuskarci ne :D
A posto je unutra strashno mrachno, oni koji se stide da igraju tamo se tako opuste, da niko ne sjedi :) Eto, forumasi koji volite da igrate a stidite se, tamo na praksu!
*Ja se ne stidim ni malo.. naprotiv :D
Ali mi zvuci zanimljivo taj klub :D Steta sto nisam u CG:(
Kako bi se nas dvije izigrale, fino te vidim ;)
*Meni moja drugarica uvek kaze.. Inace, jako ambiciozna devojka.. Kad nesto jako puno zelis, trebas da nastavis da zelis i da verujes da ce se ostvariti...
Tako da ja verujem da cemo se mi nekad sresti..i napraviti bum tamo. Samo da poradimo na tome:D
Ako se dobro sjecam, ti si iz Vranja. Pa fino, kad krenes put PG, javis se, okupe se djevojke sa MIM-a i idemo u kafanu, pravo na sto :)
*Jesam iz Vranja.. zato sam i verovatno vatrena kad je u pitanju igra.. to nam je jedna od karakteristika.. Ali studiram u Bg...
Kao klinka redovno sam isla u CG na moru, jedno 15x minimum.. a u PG smo redovno svracali da kupimo dorucak :D Toga se secam.. Bivsi Titograd :D Volela bih da dodjem.. i nadam se da ce biti prilike da se izigramo..!!! Do tada.. imas i ti poziv za BG :D
Miki_from_the_block 21-09-07, 01:06 Po vasoj prici rekao bih da se radi o nekoj hardkor zurci...mislim, sta reci...uredu, nemam ja nista protiv, uvijek postoji prvi put...ali da niste, djeco, malo poranili? :D :tongue:
*Hehe.. Mikac, ne preteruj, mi smo dobre devojcice:)
Bila sam prije neku noc u Pub 111 na neku ludu zurku, rewind, i prijatno se iznenadila. Ca sam promijenila misljenje. Sad smatram da i momci koji ne umiju da igraju treba da igraju! Tako je dobro bilo, svi skacu, mlataraju rukama, glavam, gaze, ali vidis da je svakome banja i to je to sto se trazi.
Skoro da nije bilo ljudi koji su drzali sto :)
*Ja sam u petak bila s kolegama u nekoj diskoteci, jesenje otvaranje..tzv.. I kako sam igrala.. Au.. popela bi se i ja na sto, ali bile sve velike stolice, i oni barski stolovi..visoki..
A obukla sam i neki minjak.. pa udri tamo :D Steta..sve neki klinci tamo.. nema sta da se navata:D A i brate, piju ko chepovi.. ono se slomilo pola flasa..i casa :(
|
|