View Full Version : Momak mi je kreten!

Antonela
24-06-06, 14:20
Jeste li imale osjecaj da ste kao u zatvoru posto vam momak mjeri svaki pokret. Moj me zove sto puta na dan i ljubomoran je do zla boga. Ne znam sta da radim sa njim. Svidja mi se ali me davi svaki dan...

Magdalena
25-06-06, 23:31
I ja sam imala takvoga, tako da te potpuno shvatam.
Nisam mogla izdrzati pa smo raskinuli.
Ne mogu ti reci kakvo sam olaksanje osjetila kad
se sve zavrsilo

totti
26-06-06, 20:55
Tako vam i treba kad birate pogresne momke.

Filip
10-07-06, 04:58
nisam imao. nisam bio u toj situaciji. pa sta planiras? evo totti mi djeluje pametan momak ako planiras da ostavis ovoga tvoga.

by the way, sta je ovo sve neki italijani na ove ljubavne teme. :)

Adriano
10-07-06, 17:48
Samo su momci krivi, kako da ne! A vi ko da niste ljubomorne. Ocete li da Vas upoznam sa ovom mojom :twisted:

Jeste li imale osjecaj da ste kao u zatvoru posto vam momak mjeri svaki pokret. Moj me zove sto puta na dan i ljubomoran je do zla boga. Ne znam sta da radim sa njim. Svidja mi se ali me davi svaki dan...

Ceca
11-07-06, 16:17
Tako vam i treba kad birate pogresne momke.

Pise na forumu da je zabranjeno za muskarce! Sto se vas dvojica javljate. Aaaa!!

Filip
13-07-06, 06:12
Pise na forumu da je zabranjeno za muskarce! Sto se vas dvojica javljate. Aaaa!!

da ne bude zabune, meni je to sestra kucala. :mrgreen:

Magdalena
13-07-06, 20:30

Ma pusti ih Ceco vidis li da im je interesantnije sa nama nego li sa muskim temama

Ceca
10-08-06, 20:04

salim se ja... samo vi diskutujte slobodno... 8)

BlackWoman
15-08-06, 14:54
Uvijek sam imala savjete za druge sve dok se to meni nije dogodilo. I zaista su bili u pravu ljudi koji su mi govorili da ima više nade za nekoga ko je obolio od leukemije i raka nego za ljubomornu osobu. Ko je ljubomoran taj je uvijek ljubomoran i ne treba mu povod (a lijeka nema).
Jedva sam se iščupala iz te veze koja me je najstrašnije smorila.
Nimalo nije prijatno pravdati se za bilo kakvu glupost ili za nešto što nisi uradila.
Otkači ti to dok ti je na vrijeme.

Aurora
15-08-06, 20:31
Ljubomoran tip uffffff, imala sam takvog.Taj me je uhodio na svaki korak.U pocetku mi je bilo simpa, ali me je pocelo gusiti posebno sto se stalno nesto tripuje.Najgore mi je bilo kada mi napravi scenu na ulici kada me neki muski odmeri, i kada ljutito pita sta on mene ima da gleda, kakva glupost sto to pita mene neka pita slucajnog prolaznika.Umesto da u vezi da uzivas raspravljas se oko nekih budalastina,....od toga nema nista.

BlackWoman
16-08-06, 08:40
Samo pazi, možda je ljubomoran. :wink:

belaj_baksuz_mala
26-08-06, 11:17
Znaci da je iskompleksiran,smatra se manje vrijednim i vidi konkurenciju u svakom muskom stvoru.Otkaci to sto
prije za svoje dobro,a ako ti je pak jako stalo do njega racunaj da ce te kostati zivaca i zivaca :?

zwezdanazvrk
09-09-06, 00:49
Ja tebe ne razumem!

Momka sa kojim si
zoves kretenom,
jos uvek si sa njim
i ako kazes
da je ljubomoran
ka` pseto

PoJetna je jel`...

aladin
09-09-06, 11:40
Nisam imao momka do sada,pa ne mogu nista reci na ovu temu. :roll:

Mjau
21-09-06, 11:51
Odredjena doza ljubomore je uvek opravdana, cisto da znas da je nekom stalo do tebe. Ali svako preterivanje i zalazenje u najdublje intime, traganje poput agenta, nepoverenje...vodi sukobu! Posebno ako je rec o nekoj duzoj vezi, u kojoj se partneri duze poznaju. Mene i roditelji toliko ne ispituju i proveravaju, koji jos uvek imaju vise prava od svih, a kamoli neki decko. Ako ti to smeta, iritira te, porazgovaraj sa njim da se menja, ili jednostavno prekini na vreme. Kad ljudi nauce da im neko oprasta, pravise samo vece i cesce greske.

shoosh
22-09-06, 00:32
ma ko kaze da nije bio ljubomoran taj laze!naravno,sve treba raditi u granicama normale...ako simpaticna ljubomora preraste u gusenje i maltretiranje ugusice i najvecu ljubav!sve u zivotu treba gledati pozitivno,pa cak i raskid duze veze ukoliko je neminovan...uvek ce se moze naci neki novi i bolji...
treba znati da se ljudi rastaju i ako se vole ako im vise ne ide kada su zajedno...ma koliko se voleli...
samo pozitivno!

Mjau
22-09-06, 11:16
Pa da, moze se desiti i tako nesto, raznorazne prepreke... Ili privuku se suprotnosti, a kasnije shvate da se ipak u mnogo cemu razlikuju i da ne mogu da funkcionisu zajedno. Ljubomora moze prerasti u opsesiju, a tada je vec opasna :roll:

BlackWoman
25-09-06, 14:48
Valjda je taj momak do sada deletiran i završio u recycle bin-u? :roll:

Mjau
25-09-06, 16:29
I zasluzio je to mesto :wink:

Predator
28-09-06, 17:23
Ja necu da budem KRETEN, da budem deletiran i da zavrsim u recycle bin.
Ja hocu da budem JA, da budem copy-paste i da zavrsim u MAN'S HEALTH naslovnici :[-o<

+..graveyard..+
01-10-06, 13:25
momak ti je kreten..
ostavi ga i sljedeci put dobro razmisli prije nego krenes u vezu

Mjau
01-10-06, 19:36
U pravu si, ako neko vec tako sam svog momka naziva kretenom, onda nasi komentari jesu suvisni u tom slucaju.

_PlAwuSha_(bojana)
05-11-06, 12:59
Da ...desavalo mi se...morala sam da mu polazem racune,a on je biuo potpuno slobodan...

ikarus
06-11-06, 06:53
sta je to ljubomora ? Sa tim nisam imao problema. pa vise se iskida onj ko je ljubomoran sam sebe muci. Ja sam verovao svakoj dok se nisam uverio u suprotno.Ima jedna stara poslovica " Muz obicno sazna poslednji ali i on sazna " Kao muskarac sam veran a to ocekujem i od zene prevara se ne prasta to je -Raskid- Ako nije kako treba znaci da nemas za cim da patis. odmah u pocetku je dogovor ako ti se ne svidja kazi i idi necu ti dosadjivati.
zivi svoj zivot na koji imas pravo kao i ja na svoj. Krmace ne podnosim a ako se rastanemo sa dogovorom ostajemo dobri ili ako zelis da ti se ne javljam i to ce biti kako zelis.
Nisam imao problema ni sa devojkama uvek smo se normalno razisli.
Veza je stvar poverenja ko ga izigra gubi.Reskirati jednu perspektivnu ili solidnu vezu za par sati "Radosti" je glupo i neisplativo.

Mjau
07-11-06, 00:09
Ljubomora je ok, dok ne prelazi u bolest. Inace, bas u potpunosti biti ravnodusan..moze otici u nezainteresovanost za tu osobu?

Miki_from_the_block
07-11-06, 15:04
Ne treba se biti previse ljubomoran, niti u potpunosti ravnodusan. Najbolje je da se nadje neka sredina, sve je u redu ako je se covjek nalazi u ravnotezi.

ikarus
07-11-06, 17:49
Pa zenska sa kojoj sam u vezi mora po mojim gestovima osetiti da mi je stalo do nje. Paznja, cvece, ne buljim u druge zenske, najposle oseti se to da li ti
je sa nekim prijatno ili ne.Ali joj sigurno necu reci 5 puta na dan da je volim
ili da podlezem nekim njenim kapricima.Sve je dogovor.

Mjau
08-11-06, 00:24
Ako je iskreno, i ako ti dolazi takav osecaj da zelis reci 5x dnevno, sto da ne... Treba slusati srce u takvim slucajevima..kako ono kuca, ali pri tom ne izgubiti razum u potpunosti!

BlackWoman
08-11-06, 15:07
E ne znam šta je bilo sa onim kretenom na početku priče.
Je li uzeo kartu u jednom pravcu?

Mjau
08-11-06, 23:54
Mi raspleli sve moguce teme, postavili i dijagnozu decku, a od konkretne price nema ni traga :D

BlackWoman
09-11-06, 12:07
Antonela je postavila temu i nestala bez traga, a mi raspreli priču na široko i na dugačko. :)

Dot
27-02-07, 01:54
vi zene ste lude. Idem tako gradom gledam svoja posla sjednem u park da sacekam koga cekam kad tamo momak vice na curu .urla iz sveg mozga.cura ili ne smije da mrdne ili mrdne pa kad joj on vikne josh jace ona se vrati.posle toga slijedi samaranje.
koliko cura treba da bude glupa da bi dosla u ovu situaciju.posle toga ide pracenje,maltretiranje i sta vec ne....

moj savjet curama
ako na pocetku vidite da skot nema elementarnog postovanja prema vama (kao zenama) sutnite ga i bjezite glavom bez obzira...inace ste najebale,a posle ce to biti samo vasa krivica.

Filip
28-02-07, 06:52
dot ne kapiras. mozda ga je cura prevarila na neki nacin, izasla s nekim drugim. ko zna sta. i sad to joj je cijena koju mora da plati da bi ostala u vezi s njim. a ocigledno da to oboje hoce.

sta da ti recem. ja na njih gledam ko super par. stvoreni jedno za drugo :D

Rodney
09-04-07, 11:42
U Pravu Si Filipe, Nema Ni SreĆe Bez Malo Čarki

mala_mu
10-04-07, 11:08
Antonela nadam se da si do sad ostavila toga momka....

bellezza
11-04-07, 17:08
Uzas kad je momak ljubomoran dok ste u vezi, ali kad je ljubomoran kad prekinete, e to je posebna prica (presrijetanje vas i vasih prijatelja ili trenutnog decka kao slucajno, manje prijatne scene i izlivi ljubomore, cimanje sa svog i raznih drugih brojeva, i prijetnja da te niko nikad nece voljeti kao on). uuuh.
mozda se maloj pacijentkinji upravo ovo dogadja, pa ne zna gdje joj je glava, razumite.

beskrajnost
11-04-07, 17:29
mozda je rijec o kontroli

BlackWoman
12-04-07, 13:13
vi zene ste lude. Idem tako gradom gledam svoja posla sjednem u park da sacekam koga cekam kad tamo momak vice na curu .urla iz sveg mozga.cura ili ne smije da mrdne ili mrdne pa kad joj on vikne josh jace ona se vrati.posle toga slijedi samaranje.
koliko cura treba da bude glupa da bi dosla u ovu situaciju.posle toga ide pracenje,maltretiranje i sta vec ne....

moj savjet curama
ako na pocetku vidite da skot nema elementarnog postovanja prema vama (kao zenama) sutnite ga i bjezite glavom bez obzira...inace ste najebale,a posle ce to biti samo vasa krivica.
Jednom davno mi se desilo da mi je dečko zavalio šamar iz ničim izazvane ljubomore i šta sam ja uradila? Ono što inače nije u mom stilu - zalijepila mu šamarčinu od koje mi je bridio dlan dva dana i pesnicama i nogama ga izudarala kud sam stigla. Nije se snašao jer to nije očekivao od mene.
Ko udari jednom - udariće i 101. Zato se to u korjenu sasjeca.
Na kraju sam sebi rekla: ''Zašto mi sve ovo treba?!'' Otresla prašinu s nogu i zauvjek otišla iz njegovog života.

Filip
13-04-07, 06:13
a bleksi sto te udario? jesi li bila zasluzila?

frkadela
13-04-07, 18:05
A vjeruj da jes, nego nece da prizna... :D
Prvo si ga pretukla, pa si onda otisla iz njegovog zivota... Bas plemenito...

Zaebavam se, naravno...
Ja sam protiv nasilja nad zenama i za strogo kaznjavanje istog...
A sto se tice kazni, mnogo sam razmisljao o tome... Pada mi na pamet rende, znate na sta mislim, tj. kako da ga koristim... :D Ili grickalica... ;)

Filip
14-04-07, 20:07
i ja sam protiv nasilja nad zenama osim ako zasluze

Dukileus
20-04-07, 18:28
goga sacekaj, sledeci po mom racunu dodje za.... 15 - 20 godina :)

Homer
20-04-07, 18:49
BlackWoman, smatram da si potpuno u pravu, ali ja nijesam bila dovoljno jaka da mu za uvijek okrenem ledja, sve dok...
U mom slucaju je srce nadvladalo razum...dozivjela sam i ja takvu situaciju nakon pola godine zabavljanja sa mojim momkom...samar...i nakon tri mjeseca raskida sam mu se vratila,bio je previse uporan i OBECAO "NIKADA VISE"!
I opet se desilo nakon dvije godine zabavljanja, pa nakon pet, onda poslije sedam godina i evo poslije deset... To je izgleda jace od njega, kratak fitilj i slaba samokontrola
Samo sad imamo dijete i ne zelim da mi se to ikad pred njim desi, zato sam odlucila da na sve stavim tacku. Nadam se da ce ovog puta razum nadvladati srce.

Neće ti biti lako. Želim ti puno sreće!

Pouka i za žene i za muškarce: Ako u startu nije dobro, nikad neće biti bolje.
Zato ne trpite, ne prevaspitavajte, jednostavno prekinite što prije, manje boli.

BlackWoman
10-05-07, 12:28
Nja nja, šta ste to pisali, ja tek sada vidim?! :shocked542:
Napisala sam ''ničim izazvane'' ljubomore.
Kad je neko bolesno ljubomoran tu nema lijeka.
Bio je ljubomoran što sam sa njim skoknula do mora da vidim prijatelja iz BG a koji je (ljeto bilo, majičica) više puta pogledao u moje grudi. :w00t531:
Kad smo polazili, taj prijatelj mu je rekao da on ode po auto i doveze ga da ne bismo oboje po vrelini pješačili. I onda je izmislio da sam ja htjela da se sastanem s prijateljem, a njemu da zamažem oči i da se ... dok on ne ode i doveze auto. Takva debilnost da se to ne može ni napisati bez medicinskog riječnika.
Prije i nisam vidjela kakva je njegova prava priroda. I još šamar? (dok ovo pišem i sada bih mu još prislonila koji šamar)! :mad:

Za Gogu:
Kad je već tako, tj. kad nisi reagovala na vrijeme, još davno, bolje da to uradiš sada. Ne treba da u takvom okruženju odgajaš dijete.
A ako je pravi otac vodiće računa o djetetu, bez obzira da li vi živite zajedno ili ne.
Dala si mu dovoljni vremena i šansi da se popravi - nije to učinio, zbogom!

bellezza
11-05-07, 11:25
:weight_lift: Nja nja, šta ste to pisali, ja tek sada vidim?! :shocked542:
Napisala sam ''ničim izazvane'' ljubomore.
Kad je neko bolesno ljubomoran tu nema lijeka.
Bio je ljubomoran što sam sa njim skoknula do mora da vidim prijatelja iz BG a koji je (ljeto bilo, majičica) više puta pogledao u moje grudi. :w00t531:
Kad smo polazili, taj prijatelj mu je rekao da on ode po auto i doveze ga da ne bismo oboje po vrelini pješačili. I onda je izmislio da sam ja htjela da se sastanem s prijateljem, a njemu da zamažem oči i da se ... dok on ne ode i doveze auto. Takva debilnost da se to ne može ni napisati bez medicinskog riječnika.
Prije i nisam vidjela kakva je njegova prava priroda. I još šamar? (dok ovo pišem i sada bih mu još prislonila koji šamar)! :mad:

Ovakve i slicne price sad vec slusam svakodnevno. Je li moguce da ce nasilnicko ponasanje (tu ubrajam i ljubomoru van normalnih granica) da bude dio svakog odnosa? Umjesto uzivanja i ljubavi treba da strepimo od ljubomore, izliva bijesa, samara, ...
Sto se tice Goge, mislim da je njen problem taj sto ga ona voli i sto se ne miri sa cinjenicom da covjek za kojeg je ona mislila da je najbolji ima drugu (losu) stranu protiv koje se tesko boriti. Kad neko srusi sne, tesko je ustati i krenuti dalje ali se tu covjek pokazuje koliko je dosledan sebi i karakterno snazan. :weight_lift:

BlackWoman
11-05-07, 11:45
Da i ja sam, na žalost, primjetila mnogo nasilnosti među omladinom.
To kao da postaje neko pravilo ili model ponašanja.
Da li je kriv ratni i poratni period kada je skoro svaka porodica bila u rasulu, zabavljena oko materijalnog na uštrb duhovnom vaspitanju ili nešto treće, ne znam. Moralne norme su se potpuno poremetile.
Današnjem omladincu da neko ispriča npr. o starim običajima kada se mlad muškarac borio za sestrinu ili djevojčinu čast ili svoj obraz - bi umro od smijeha. Dati nekome ''riječ'' što je odlika nečije časti je danas smiješna stvar.
Biti Čovjek je tako deplasirano.

Mislim da je Goga i prije shvatila kakav je on po prirodi, ali se zavaravala mišlju da će se promijeniti, što se na žalost nije desilo. U rijetkim slučajevima se ljudi mijenjaju.
Probala je, žrtvovala se i tako ne može u beskonačnost. Ne smije radi sebe a i radi djeteta.
Samozavaravanje je misao da treba ostati zbog djeteta u nekoj zajednici koja sama po sebi nije zdrava. Baš radi djeteta treba napraviti zdravu sredinu u kojoj će izrasti u zdravu osobu, pa makar ta zajednica brojala samo jednog roditelja.

lavica
06-10-07, 22:19
eh.....ja bih mozda volila da imam takvog:D ustavri.....kod mene je drugaciji slucaj:( ja bih voljela da se moj momak meni cesce javi....on se meni javlja na dan mozda jednom il dva puta...i ja mislim da je to malo...:S mislim ne bih ni ja sad da me bas toliko opterecuje, zove svakim 5min i da me provjerava....
sreca mene ne pegla puno oko toga gdje sam i sta sam..al et posalje por. i pita me sta radim, kako sam provela dan...al znaci par puta na dan...a zna se desiti, mislim u vecini slucajeva sam ja ta, koja se njemu javim:(:( :weeping

BoBiLiCa
09-10-07, 18:02
eh.....ja bih mozda volila da imam takvog:D ustavri.....kod mene je drugaciji slucaj:( ja bih voljela da se moj momak meni cesce javi....on se meni javlja na dan mozda jednom il dva puta...i ja mislim da je to malo...:S mislim ne bih ni ja sad da me bas toliko opterecuje, zove svakim 5min i da me provjerava....
sreca mene ne pegla puno oko toga gdje sam i sta sam..al et posalje por. i pita me sta radim, kako sam provela dan...al znaci par puta na dan...a zna se desiti, mislim u vecini slucajeva sam ja ta, koja se njemu javim:(:( :weeping

u potpunosti te razumijem,imala sam slichan problem sa svojim momkom.nista nije pomagalo ma sto god ja uradila da ga natjeram da se zainteresuje dje sam,sto radim,kako sam dan provela,jednostavno kao da ga nije interesovalo
inache bili smo u vezi skoro 6 ipo godina i vjerovatno je ta veza postala navika,meni je dosadilo da se stalno nerviram i ljutim i prepirem,i da ga zovem,onda smo sjeli poprichali i shvatili da nema nicheg vise da je postala navika i raskinuli,malo mi je tesko ali ziv se covijek na sve navikne,a mozda se i pomirimo...

Homer
09-10-07, 18:40
,a mozda se i pomirimo...

Žao mi je što moram da ti kažem, ali nema tu "leba"!

WALTER
09-10-07, 18:53
:smokeing:Ja ne znam što se zabavljate sa momcima, nađite đevojke:yes513:

Amelie
09-10-07, 20:31
u potpunosti te razumijem,imala sam slichan problem sa svojim momkom.nista nije pomagalo ma sto god ja uradila da ga natjeram da se zainteresuje dje sam,sto radim,kako sam dan provela,jednostavno kao da ga nije interesovalo
inache bili smo u vezi skoro 6 ipo godina i vjerovatno je ta veza postala navika,meni je dosadilo da se stalno nerviram i ljutim i prepirem,i da ga zovem,onda smo sjeli poprichali i shvatili da nema nicheg vise da je postala navika i raskinuli,malo mi je tesko ali ziv se covijek na sve navikne,a mozda se i pomirimo...

sprdas li se da ste bili 6 ipo godina zajedno?
ja mislila po slikama da imas 18 god,koliko imas god??? :locked:

ti kako si predstavila tu vezu izgleda kao da ste na silu proveli toliko vrijeme :annoyed_h4h: aj dont nou,ali je najgore kad si s nekim a ne znas ni zasto si.i glupa mi je tema-momak mi je kreten,sto ne raskine onda ako zna da je kreten...

ovaj,nema veze

pls pisi malo veca slova,oci cu po tastaturi traziti

Amelie
09-10-07, 20:34
eh.....ja bih mozda volila da imam takvog:D ustavri.....kod mene je drugaciji slucaj:( ja bih voljela da se moj momak meni cesce javi....on se meni javlja na dan mozda jednom il dva puta...i ja mislim da je to malo...

ovaj... a koliko bi on puta trebao da ti se javlja?:zip:
mislim da je dva puta vise nego dovoljno,pa zaboga trebate disat jedno bez drugog...
pazi da ga ne ugusis pozivima :rambo:

ju,kako sam napisala ova zadnja 2 posta covjek bi rekao da sam mrgud neki...ne iskaljujem na vama bijes,no mi nista nije jasno :red_bandana:

Homer
09-10-07, 20:53
ovaj...no mi nista nije jasno :red_bandana:

Nije jasno ni mene sa 38 a ne tebe sa 17:tongue2:. Neke stvari nikad ne postaju jasne...:shocked542:

lavica
09-10-07, 22:12
[QUOTE=Amelie;161898]ovaj... a koliko bi on puta trebao da ti se javlja?:zip:
mislim da je dva puta vise nego dovoljno,pa zaboga trebate disat jedno bez drugog...

ma da ti pravo kazem, ne zelim da me stalno zivka, al et nekad poruku da posalje,ono iz cista mira,neku lijepu:) da se malo raznjezim:D:D hehehe....
al naravno ja njega vise necu zivkati, on mene ne zove necu ni ja njega...pa cemo vidjet kako ce to funkcionirati.....ispade kao da nema djevojku i ono nekad me se kao sjeti...to mi se ne svidja...al disem vala punim plucima:p hehe....ne smetamo jedno dr.tim pozivama, tako da....volila bih da bude malo dosadan....

lavica
09-10-07, 22:19

hehe...cuj 6 i po god.:) e joj da hocu ja biti s ovim momkom barem u pola kao vi....pa ono mi se javimo jedno dr.al ne bas toliko cesto...i et ja sam pokusavala da ga natjeram da se vise javlja, al javlja se jedno 10dana i onda kasnije smanji fond...i bas i mene to nervira..ja ne mogu stalno prva dizati slusalicu..

dekica
09-10-07, 22:29
hehe...cuj 6 i po god.:) e joj da hocu ja biti s ovim momkom barem u pola kao vi....pa ono mi se javimo jedno dr.al ne bas toliko cesto...i et ja sam pokusavala da ga natjeram da se vise javlja, al javlja se jedno 10dana i onda kasnije smanji fond...i bas i mene to nervira..ja ne mogu stalno prva dizati slusalicu..

ispuni sebi vrijeme kvalitetno...setaj,druzi se ,uzivaj....manje ces misliti o njemu i brze ce ti vrijeme prolaziti...a on kad se javi-da javi,neka je zdravo.
okreni ti plocu pa ce se on zapitati sto ti je....cudna su oni vrsta...kad se pravis ravnodusna da vidis kako se zabrinu pa trce:clapping:

Homer
09-10-07, 22:30
Evo Ko Je Lomio MuŠka Srca! :D

Dot
09-10-07, 22:40
uhh kako se ja pogubih sad da vam je samo znati...ko je ona bloblica ili tako nesto, meni ono izgleda mlado kooo beba, a ko nam je lavica.... zasto ih nema na okupljanju,
i cure pustite te momke da disu malo, i ovaj budite dobre i zenstvene i ljubi vas cika dot i cika homer :)

lavica
09-10-07, 22:47
[QUOTE=dekica;162029]ispuni sebi vrijeme kvalitetno...setaj,druzi se ,uzivaj....manje ces misliti o njemu i brze ce ti vrijeme prolaziti...a on kad se javi-da javi,neka je zdravo.
okreni ti plocu pa ce se on zapitati sto ti je....cudna su oni vrsta...kad se pravis ravnodusna da vidis kako se zabrinu pa trce

upravu si :) ma pokusavam.....vjeruj mi....da, kad ti okrenes ledja, uvijek se oni jave i pomisle sta se desava....neka, neka..to vec radim od danas sam pocela....:D:D (4.mjes.smo zajedno), al et nikad nije kasno...dobro je pa znam kako treba ubudeuce, pa se valjda javne:)danas se doduse javljao;)

BoBiLiCa
13-10-07, 14:19
sprdas li se da ste bili 6 ipo godina zajedno?
ja mislila po slikama da imas 18 god,koliko imas god??? :locked:

ti kako si predstavila tu vezu izgleda kao da ste na silu proveli toliko vrijeme :annoyed_h4h: aj dont nou,ali je najgore kad si s nekim a ne znas ni zasto si.i glupa mi je tema-momak mi je kreten,sto ne raskine onda ako zna da je kreten...

ovaj,nema veze

pls pisi malo veca slova,oci cu po tastaturi traziti

nije bilo tako u pocetku naravno,to je bilo u zadnjih nekoliko mjeseci...i raskinula sam jer mi je previse nervoze stvaralo sve to i shvatila sam da je sve to navika..
nemam 18 vec 22 god ali izgledam mnogo mladje...

BoBiLiCa
13-10-07, 14:22

znam znam...tacno znam kako je to,probaj malo ti njega da ne zoves (znam da je tesko) pa da vidis kad ce se sjetit

Zor_djevojka
24-10-07, 20:29
Nijedna prava ljubav ne mozhe da bude bez svoje strashne kazne - LJUBOMORE...:cool: