View Full Version : Debi Zete u kvalifikacijama za Ligu Sampiona

ljubo
18-07-07, 16:05
Juce je vidjena odlicna utakmica na stadionu Buducnosti, i nevjerovatno da od vas toliko ljubitelja sporta niko se ne nadje da napise par rijeci o odlicnoj igri Zete(makar u prvih 65 minuta). Da se razumijemo navijac sam Buducnosti od svoje 5-te godine, ali onako Buducnost nije odigrala poslednjih 10 godina. Ubijedjen sam da ce Zeta i ove godine, ako nastave da igraju kao sto su sinoc, opet osvojiti titulu. Jednom rijecju odigrali su bez kompleksa, i nadam se da ce Buducnost sjutra pokazati da i oni imaju petlju da bez respekta i ostro krenu ka prvoj pobjedi.

Derek_Trotter
18-07-07, 16:55
Volio bih da se to desi. Samo je prije Zete i Grbalj pokazao da ima srce i da zna kako se igra fudbal. U svakom slucaju Buducnost ce imati veliki zadatak da ne pokvari opste pozitivan utisak koje su ostavili Zeta i Grbalj.

Nabuko
18-07-07, 17:34
Grbalj i Zeta su zasluzili vise nego pozitivnu ocjenu. Znaci dzomba liga i nije bas katastrofa.

igordj
24-07-07, 14:27
Prognoze za veceras? Ima li prenosa?

mozak
24-07-07, 14:29
samo se bojim velike razlike u temperaturi...ali posle ove vrucine tamo bi trebali da lete...neznam bice čupavo...zeta je trebala da ih unisti u pg ovako misli da su male shanse...

Nabuko
24-07-07, 22:17
Dolaze Rendzersi! Na teleteksu pisali 4:1 ja povjerovao psovao kad sad vidjeh nasi prosli.

desert-eagle
25-07-07, 20:55
Svaka cast na borbi. Zeta ce pokupiti mnogobrojne simpatije u buduce vrijeme.

Nabuko
25-07-07, 22:39
Utakmica je bila traljava. Nema se snage ali ovo je zbilja veliki veliki uspjeh. Bilo bi dorbo da izgube do 3 razlike u skotskoj pa da se malo atmosfere napravi pred rendzerse.

Derek_Trotter
26-07-07, 00:04
Bio je super docek na aerodromu. Pravi se dobra atmosfera pred Rendzerse. Valjda, sto kaze Nabuko, nece biti neki obeshrabrujuci rezultat u Glazgovu

igordj
31-07-07, 11:47
Prognoze za veceras?

gogo
31-07-07, 12:13
Svaki poraz sa manje od tri razlike je uspjeh!Sad će neko da me kune.Ipak je Rendžers savladao Čelzi sa 2:0 prije neki dan.
Ne može se veliki optimizam bazirati poslije prolaza nad ekipom koja je u evropskim okvirima na donjoj ljestvici kvaliteta, i od koje su u dvije utakmice primili 4 gola.Vjerujem u borbenost Zete a posjeduju i kvalitet.Vjerovatno će biti podcijenjeni od strane Rendžersa, gdje vidim njihovu šansu za povoljan rezultat.Lopta je okrugla!

anon1
31-07-07, 12:24
A u PG jedan tropski dan bi mogao dosta uticati na rezultat ;)

viper®
31-07-07, 12:51
Samo da tamo ne bude petarda...

Nabuko
31-07-07, 14:11
Svaki teorijski aktivan rezultat je dobar. To znaci i 3 razlike je super jer se moze malo atmosfere napraviti. Nije mala stvar Rendzersi dolaze u Pgd. Super je uopste doci u priliku gledati takve ekipe sjetimo se La Korunje prije neku godinu.

Lipa
31-07-07, 14:15
Gdje se može gledati utakmica, tko prenosi? Ako nema kakva zgodna TV, hoće li biti na netu?

Nabuko
31-07-07, 14:20
Tvin

Lipa
31-07-07, 16:46
Možeš li molim te pojasniti?

Hvala

Derek_Trotter
31-07-07, 17:30
Prenose lokalna televizija TV IN
Nisam siguran da ce je moci pratiti gledaoci van CG.

Lipa
31-07-07, 19:25
OK, hvala

Možete vi ovdje "odraditi" live prenos?

Nabuko
31-07-07, 21:15
7-8 min. Vec dvije zesce sanse za Rendzerse od kojih jedna u petoj sekundi.

Nabuko
31-07-07, 21:22
13-14 min zeta se oslobadja pritiska
21-22 pritisak rendersa par korkenra i slobodnjak plus jedna sansa jedan prodor stjepanovica
28-29min zuti za MekKaloha nakon starta nad Stjenovicem, prvi korner za zetu, slobodno sa 30m
35min jaci rendzersi ali bez sansi zadnjih 5-6 min
40min slobodnjak za zetu sa 18m, za dlaku ljudi (Markovic je izvodio, golman kao kip lopta pored stative)
43min nevidjena sansa za Ivanovica sam pred golmana poslije odlicne akcije, nakon toga sut MekKaloha a brani Ivanovic. Igra egal (skoro)

Poluvrijeme Nista:Nista, moze li Zeta uopste bolje? Stjepanovic skoro kao Ronaldinjo! Ima gresaka ali tehnika 100%.

Lipa
31-07-07, 21:55
Hvala Nabuko, držim vam fige, bravo!
Nastavak očekujemo u drugom poluvremenu...mislim prijenosa......reporter: Nabuko:))

anon1
31-07-07, 21:55
Odlicna igra Zete.. mislim da je malo ko vjerovao da mogu ovako..

Nabuko
31-07-07, 21:57
Ja sam odusevljen. Moglo je biti i 3:0 za Glazgov ali i 0:2 za Zetu.

Nabuko
31-07-07, 22:12
51min pritisak Rendzersa pojacan napad,u jednom napadu dvije 100% sanse (Boyd promasio prazan go sa 7 m)
55min 1:0 primljen cudan go mozda greska golmana mozda faul bek Vir za 22 metra poslao balon koji je odskocio 5-6 metara od gola a golmana je fauliroa ili mu samo smetao Darshevil prije toga Cetkovic je imao slobodniu udarac sda 23 metra koji je mekGregor brarnio. Steta!
62 min igrac vise za Zetu iskljucen Haton. Faul pa istrcavanje iz zivog zida. Jos jedan faul i zutu za nova. Zeta tehnicki bolja za klasu. Rendzers ce morati da izbaci jednogh napadaca da popuni odbranu. Ako bude snage moguce je svasta.
73 min 2:0 opet slican go! Opet golman bez veze intervenise. Trenutno se igra 80min. Zeta ne uspjeva da kapitalizuje igraca vise.
86min Mec se privodi kraju ovi samo cekaju neku gresku Zete. U napadima igraci Zete drze malo previse loptu u nogama.

Ostade 2:0. Rezultat koji smo prizeljkivali jer ce biti u utorak feste ali je trebalo biti bolje steta.

Lipa
31-07-07, 22:56
Hvala komentatoru....
Pozdrav

Derek_Trotter
31-07-07, 23:12
Evo pratim fudbal od kad znam za sebe i ne sjecam se da je neki crnogorski tim ovako dobro odigrao. Igrali su bez kompleksa ali na kraju nisu imali srece. Golman je napravio dvije pocetnicke greske i primili smo dva sirotinska gola. Nego to je fudbal. Jedini sport u kome gori tim na terenu moze da ubjedljivo pobijedi boljeg. To se ovog puta desilo:(

inzaghi9
01-08-07, 00:21
ali zeta će ih izbacit

dobiće u podgorici 3:0

viper®
01-08-07, 09:49
Svak cast Zecanima.

mozak
01-08-07, 10:04
Extra...oduševili su me...ali kad se neće...

mozak
01-08-07, 10:04
Mali Stjepanović kojeg pratim odavno je evropski kalibar...sigurno...

Derek_Trotter
01-08-07, 10:17
Jesu li Stjepanovica zvali u reprezentaciju CG?

gogo
01-08-07, 10:21
odlična igra zete,ali i u sportu se ne može bez sreće.Nije atmosfera uticala na njih,iako su mladi pokazali su samouvjerenost i zrelost u igri.Hvali im završni potez.Nisam se nadao onakvoj igri.Dako ih đavolišu u revanšu, igrom su pokazali da im mogu parirati.psihološki faktor će preovladati.Prevelika želja za pobjedom može se osvetiti preko kontri.(igrače Rendžersa treba dovesti autobusom preko Jaza, dako se isprepadaju)

mozak
01-08-07, 11:32
Jesu li Stjepanovica zvali u reprezentaciju CG?

nije igrao, mislim da je nesto za mladu igrao...isto mislim da je on mladu prevazisao i da ga treba prebaciti u a tim, jer mu je tamo mjesto...

igordj
01-08-07, 13:00
Ja imam samo jednu primjedbu. Korac igra previse iza Stjepanovica ili ga n=e prati dobro ili ga je Halilovic postavio da igra kao poluspic. On bi trebao da bude zavrsni potez a njega nema i ovi momic Cetkovic, Stjepanovic pa cak io igraci sredine i zadnje linije koiji su nekoliko puta imali prostora nijesu imali kome da daju loptu. ovo ja kao trener iz fotelje ali mi se cini da se ova situacija ponovila u sve tri utakmice.

Ukupan utisak odlican. Bojao sam se petarde a bili su ravnoprvani i hrabri. Stjpanovic je voza rendzerse kao volove.

viper®
01-08-07, 14:08
Ma moze Zeta proc...Kad dodju Rendzersi na ono zaropeka u PG nece znat sto ih je snaslo...

Nabuko
01-08-07, 15:05
Stjepanovicu zelim da ode u neku ligu gdje moze da igra u prvom timu odmah ali i da uci i dalje. Juce je odigrao svetski. Ima gazda Rajo da u prelaznom roku zgrne pare samo takve.

inzaghi9
01-08-07, 16:19
prolazi dalje i Budućnost