problematican
01-02-07, 23:57
Dakle, ja sam za dobar rock, ne znam za vas.
Ali... ;) uskoro cu saznati ...
Dakle ?
Ali... ;) uskoro cu saznati ...
Dakle ?
|
View Full Version : Koju vrstu muzike slusate i zasto? problematican 01-02-07, 23:57 Dakle, ja sam za dobar rock, ne znam za vas. Ali... ;) uskoro cu saznati ... Dakle ? Miki_from_the_block 02-02-07, 15:22 Pop, Rock ,Hip Hop, Heavy Metal, Metal core. Najvise sam za domacu Pop muziku, ali mogu i ostalo da slusam Relax...:) problematican 05-02-07, 03:04 Interesantno kakvu muziku relax slusas ? Miki_from_the_block 05-02-07, 20:51 Iron Meidan je super Heavy Metal bend za uspavanje. Takodje gotivim Toni Cetinskija, poneke pjesme od Vlade Georgieve, R Kelly, P. Diddy, Aggro Berlin, Bon Jovi, Riblja Corba, Bijelo dugme, Creed, Backstreet boys, Tropico band, Nickelback, The Calling, P. Kazaliste,...Mozes lako primjetiti da slusam raznolku muziku, prosto sve! Jedino sto nikako ne podnosim su izvornjaci i Black Metal...fuj, odvartno! nikola 05-02-07, 22:39 dugme,merlin,sr.krila,fosili ma sav ex yu pop rok,a od stranih sting,phill collins,sade,pomalo pink floy. Dejan 12-02-07, 14:52 rock problematican 18-02-07, 08:03 divno... ah zaista... divno.......... Dot 25-03-07, 03:34 Rock 'n' Roll Filip 25-03-07, 06:11 ja sam filip i zavisno kakva je situacija slusam odredjenu vrstu muziku. na primjer - kad sam dobro raspolozen: narodna - kad sam onako bez volje: narodna - kad drustvo navrati: narodna - kad je potrebno malo romantike: narodna - kad mi je onako dosadno: narodna - kad sam na forum: evo ide narodna - op cup, op cup, moja ruka na tvoj kuk... echinacea 27-03-07, 14:59 sve žanrove osim pink narodnjaka inzaghi9 07-04-07, 02:11 zavisi sve od raspoloženja Aurora 07-04-07, 09:17 ***** Zavisi od situacije i raspolozenja. Narodnjake ne slusam nikada kod kuce, ali ako je situacija takva onda i to prihvatam (svadbe npr, pa cak i neke zurke mogu biti otkacene skroz). Preferiram Rock, pop-rock ex YU (prljavo kazaliste, azra, parni valjak, novi fosili,...), Balasevic, Gibonni,.... sklopljeno u crnoj gori 02-07-07, 09:27 mnogo toga,najvise britanske izvodjace,mada se moze reci da preferiram rok sedamdesetih Dot 13-07-07, 13:30 sto se mene tice slusam sve..i zavisno od raspolozenja sve mogu podnijeti, ALI ono sto cini mene kompletnog je svakako zvik elektricne gitare, tako da muzika koja mi najvise odgovara i koju uglavnom slusam je R'N'R i METAL istorija: u osnovnoj skoli nisam bas bio lik koji slusa sta i svi slusaju. taj merak za odvajanje u muzickom pravcu zadrzao se i dan danas prva kaseta koju sam kupio bila je od backstreet boys, zatim britney spears, zatim scooter, onda sam dosao u 8 raz i cio kod druga SYSTEM OF A DOWN , nabavio njihov album i poceo zivjeti... u srednjoj skoli sam se ubacio u takvo drustvo, pa se i moj repertoar prosirio na sledece(od pocetka do kraja srednje) system of a down korn mudvayne pantera bon jovi blind guardian mettalica slipknot guns 'n' roses linkin park nirvana rammstein static X deftones machine head therion stone sour iron maiden red hot chill peppers led zepelin rem guano apes ....... ovo su nasumicni nazivi samo 1/4 (mozda i manje) onoga sto sam slusao...ima tu sveeegaaaaa.....mozda jednog dana napravim kompletan spisak svega sto sam slusao... anon1 16-07-07, 16:08 Slusam svasta ali sam stavio samo klasicnu:) Najvise irsku (klasicnu), a za sve ove razne zanrove nijesam bas ni najsigurniji sto je sto, jer ja uvijek slusam kompoziciju a ne stil.. Mozda i neka turbo folk (sto ne cijenim inace) da mi zvuci bolje nego neka klasicna kompozicija.. U svakom slucaju treba harmonija da bude skladna a melodija lijepa ;) kliko 16-07-07, 16:09 e ta irska ti je narodna :P frkadela 16-07-07, 16:15 Ali je dobra... millica 16-07-07, 22:23 I know it`s only rock`n`roll but I like it!!!http://rockpopgallery.typepad.com/rockpop_gallery_news/images/2007/06/29/tongue.jpg matrica 15-08-07, 13:27 uglavnom Electro, ali i neke provjerene izvodjace tipa Sting, Sade, Simply Red,... Domace nista, izuzev EKV-a , ostalo cist trash. TheTrooper 10-09-07, 15:26 Only R'N'R. Algol 11-11-07, 23:58 Slusala sam dosta toga,uglavnom pop i rock domaci i strani, ali u poslednje vrijeme najvise klasiku. Kad se sa tim krene onda uglavnom druga muzika postaje dosadna. Takvo je bar moje iskustvo. Naravno, kad su izlasci u pitanju samo da nije neka gadna narodna.... Perfect^girl 12-11-07, 02:01 Sve mogu da slusam u zavisnosti od raspolozenja.. Blade 07-02-08, 17:17 strana muzika: rock, hard rock, rock'n'roll, metal i sve što ide s tim :) *Backstreet Boys,Bon Jovi,Metallica,Led Zeppelin,Deep Purple,Pink Floyd,RHCP itd. domaća: stari rok i to vrlo rijetko Matador84 13-02-08, 13:12 rock, koji polako umire nazalost. nestasni_cipiripi 24-02-08, 06:50 A za sebe gibonnia,giuliana,sergeja,vg,dido,u2... A za komsiluk i siroke narodne mase - od silvane do nirvane Blade 02-03-08, 17:51 rock, koji polako umire nazalost. za mene nikad neće umrijeti :wink3: vlada6600 02-03-08, 22:25 sve osim granda flowerchic 24-03-08, 12:14 Sergeja,Sobica,Balasevica,Dzibonija,V.Gog,C.Jabuku ,P.Kazaliste,Colica...To je to,otprilike:)...Da,Bajagu volim,T.Cetinjskog...Ih,mora da sam jos nekoga zaboravila...Da,volim i P.Valjak... mistique 27-04-08, 01:47 Najveci dio playliste mi zauzima rock muzika( bilo domaca ili strana-rock 80s-90s,indie rock..), zatim raznorazni pravci elektronske muzike ,od toga najvishe psihodelijica :),alternative.. Massive Attack,Portishead,etc..tzv trip hop.. Loonalai 14-05-08, 22:11 metal, ali u zadnje vrijeme i house (izdajica ekipe) :whistling2: Milena 77 24-07-08, 17:48 Slušam od svega ponešto, bitno ja samo da nije čisra elektronika, ali u zadnje vrijeme BOSSA NOVA! Almsivi 02-08-08, 20:43 Sto nema opcije -Trance- ? :D ... zakon je.. (deluje do dna - genetike, DNK) Izabrao sam inace opciju Klasicna muzika (+ Baroque), jer to volim i nasladim se stim.. Ali mogu da pustim u sebe, svasta, od svega pomalo, sve zna ugoditi sluhu uz paznju. :) Blade 08-08-08, 20:38 Ne djeluje trance na sve kao na tebe...:D E, u zadnje vrijeme počeh malo višJe da slušam country i reagge :) A što ne volim te podjele...:D Bon Jovi 08-08-08, 23:56 Sto nema opcije -Trance- ? :D ... zakon je.. (deluje do dna - genetike, DNK) Izabrao sam inace opciju Klasicna muzika (+ Baroque), jer to volim i nasladim se stim.. Ali mogu da pustim u sebe, svasta, od svega pomalo, sve zna ugoditi sluhu uz paznju. :) Kako je moguce da neko voli i klasicnu i trance? Pa to uopste nema slicnosti... Od ponudjenih na mojoj playlisti ima :rocka,popa,metala,i country Na listi vidim nema r'n'b ,jazz,soul,punk....no ipak ne moze sve da stane Filip 16-08-08, 06:19 razmislja sam iza zatvorenih vrata i odlucio da vi predlozim da se ukine svi postovi i muzika s ovog podforuma koji nije narodna neki ljudi stvarno ne znaju sto je dobro no im moras crtat. sto veli ona narodna - o ukusima se ne vrijedi raspravljat nego uzmi pistolj pobi govna i gotova stvar BJ sad fino odi i izbrisi redom sve postove koji nemaju veze s narodnom muzikom. popi li ti onu tabletu (http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/showpost.php?p=438243&postcount=13)? plavu jel? Joker 15-09-08, 23:10 pop,rock, pomalo soula i r'n'b... sanjica 16-09-08, 00:09 a niko da glasa za gusle i turbo folk...:biggrin: Terok nor 11-11-08, 00:41 Svashta , ne diskriminiram :trumpet: audiii44 13-11-08, 17:39 rock i sevdah........... Bon Jovi 14-11-08, 19:54 Clanove bih zamolio odsad da ukoliko im ne predstavlja problem navedu i razloge zasto slusaju muziku koju slusaju. |