View Full Version : Mim Pg
ja se nesto pomalo pitam(da se ne bih preforsirao, ako se zestoko zapitam) zasto se mi clanovi MIM-a iz pg s vremena na vrijeme ne okupimo negdje , na skoic kafu pivo ili sta ko vec oce, da malo procaskamo, upoznamo se , razmjenimo misljenja iskustva , dosadimo jedni drugima....
mislim tu smo u istom gradi, vjerovatno izlazimo i u iste lokale, a opet se niko ne prepoznaje....
meni se tako desilo jednom dodjoh an 3m stazu , kad neki momak sto prolece pored viknu "dot" ... jbg nisam ga prepoznao...
ja sam prije imao obicaj da se skoro svaki dan vidjam sa jednim clanom foruma...ono jest da smo tad i izlazili al to su sve detalji...
dakle sta vi kazete na jednu kaficu negdje...???
evo recimo ja bih volio strasno upoznati(od podgoricana) homera, šaja,dereka, malu od preko morace, dekicu...
Pa evo, ja cu vam se javiti cim sljedeci put dodjem u glavni grad na duze od jednog dana...
ja se nesto pomalo pitam(da se ne bih preforsirao, ako se zestoko zapitam) zasto se mi clanovi MIM-a iz pg s vremena na vrijeme ne okupimo negdje , na skoic kafu pivo ili sta ko vec oce, da malo procaskamo, upoznamo se , razmjenimo misljenja iskustva , dosadimo jedni drugima....
mislim tu smo u istom gradi, vjerovatno izlazimo i u iste lokale, a opet se niko ne prepoznaje....
meni se tako desilo jednom dodjoh an 3m stazu , kad neki momak sto prolece pored viknu "dot" ... jbg nisam ga prepoznao...
ja sam prije imao obicaj da se skoro svaki dan vidjam sa jednim clanom foruma...ono jest da smo tad i izlazili al to su sve detalji...
dakle sta vi kazete na jednu kaficu negdje...???
evo recimo ja bih volio strasno upoznati(od podgoricana) homera, šaja,dereka, malu od preko morace, dekicu...
Mislim da će muški dio ekipe koju su nabrojao sjutra biti u neki vakat u Carine na kafu! Pošto neki do kasno spavaju, vjerovatno oko 12h. ;)
sto ti je tradicija...mislim da bi bio dan zalosti da se ne daj boze zatvore carine...
zadnjih dana sam imao obicaj svratiti tamo(unutra-gore)sa drugom da malo razglabamo o svemu i svacemu...fino je moram priznati..strasno fino...
sto ti je tradicija...mislim da bi bio dan zalosti da se ne daj boze zatvore carine...
zadnjih dana sam imao obicaj svratiti tamo(unutra-gore)sa drugom da malo razglabamo o svemu i svacemu...fino je moram priznati..strasno fino...
Viđeli smo te jedan dan, baš sa drugom si bio, ali nijesam bio siguran da si to ti!
a ko je to sa tobom bio pa ste me "vidjeli"...
bogami ti sad da mi na vrata zakucas ne bih znao da si to ti...
shalu na stranu....htjedoh te pitati vadis li se ti covjece iz carina kad?
sledeci put castis dojč, mada nije nista poseban al eto....
Dolazi li ko od forumaša u Irski? Ja kad samu PG tamo sam redovno.
zasto odje svi pricaju o kafi, a zurke, izlazak da se izigramo , napijemo i sjutradan ne mozemo da pisemo po forumu jer smo jos nasmijani ili povracemo?:twisted:
Simapticno
samo ja en izlazim od kad mi je Derek zaprijetio banovanjem sa foruma, pa...:annoyed_h4h:
zasto odje svi pricaju o kafi, a zurke, izlazak da se izigramo , napijemo i sjutradan ne mozemo da pisemo po forumu jer smo jos nasmijani ili povracemo?:twisted:
Za!:weight_lift:
onda imajte milosti i prema ovima koji moraju rano doma,ili pricekajte da se upisem na fax pa cemo svi zajedno plandovati do ujutro....znaci jos samo godinu dana cekanja end dec it :w00t531:
neeeee, daj nam broj tvojih ukucana da pitamo da ostanes malo duze. dozvolice ti sigurno! vidis kako smo fini ;)
mi neki smo se vec upoznali i popili po piće...tako da nije lose odrzavati kontakte...
a mi novi? :)
Vazda ste dobro došli!
ja cekam homera da se vrati u normalne, pa da idemo svi u carine na dojch... evo neka prijave pocnu !
pa ja neeecu:( svi piju kafe! a ja mrzim i dojch i carine! neeeeeeeeeeeeecuuuuuuuu:hammer5425:
Evo ja cu kokakolu=pa necu valjda tekilu u sred dana=mozda kriglu piva=ako bude party ok
pomislicu da sam bas pokvarena (na osnovu moji odgovora na 2 teme i uporedbe sa vasima:) )
pomislicu da sam bas pokvarna (na osnovu moji odgovora na 2 teme i uporedbe sa vasima:) )
aj ti,mi se sve fini pravimo a ovamo...
pomislicu da sam bas pokvarena (na osnovu moji odgovora na 2 teme i uporedbe sa vasima:) )
Čim naiđem na nekog pokvarenog, pokvarim se i ja ;)
e to mi je milo chuti :) zurka, zurka!:guitar::twisted:
Neka Homere smiri se, ne kvari djecu :D
dobro je kad meni nisi to rekao :)
pa ciko Homer je ciko a explosion je djevojcica :D :)
pa ciko Homer je ciko a explosion je djevojcica :D :)
Nemoj da tebe čiko Homer...:nono2: što turš nos svuđe ;)
pa kad smo izvijecali nekom po coca colu,nekom dojc,nekom tekilu a nekom zurku kad cemo se vidjet?
Nemoj da tebe čiko Homer...:nono2: što turš nos svuđe ;)
Hehehe, pa dobro ciko :) ja se samo salim ;) ja i Homer smo jos uvijek generacija koja raste i voli sve sto vole mladi :D
pa kad smo izvijecali nekom po coca colu,nekom dojc,nekom tekilu a nekom zurku kad cemo se vidjet?
Vi sve organizujte na nekom cool mjestu. Lijepo bi bilo da bude samo za forumaše i njihove goste. Bračnim drugovima pristup zabranjen ;). A onda pozovete nas panjate, da vas čuvamo :twisted:
ova ideja mi se svidja! ja sam za! ajde da organizujemo nesto. predlozite mjesto za pocetak.homere, cuvacemo se sami, a panjati sebe da cuvaju ;)
ova ideja mi se svidja! ja sam za! ajde da organizujemo nesto. predlozite mjesto za pocetak.homere, cuvacemo se sami, a panjati sebe da cuvaju ;)
Ne, no čuvajte vi onda nas!:hypocrite1:
andjela pizelli 05-09-07, 21:44 anon dolaziš đegođ u pg mogao bi platiti kafu:yeahright:
i dati mi josh koju mudru ideju,da se bolje udavim:nonono:
anon dolaziš đegođ u pg mogao bi platiti kafu:yeahright:
Ma rekla sam ti ja da ga se cuvas:biggrin:
neeeee, daj nam broj tvojih ukucana da pitamo da ostanes malo duze. dozvolice ti sigurno! vidis kako smo fini ;)
ti onda sigurno mozes do kasno
pa znas kako, vikendom mogu do 12. e sad, ako budem dobra u toku nedelje, dozvole mi i do 12.30. a ako neko fin pita tatu i majku, ponekad mi dozvole u 1 da budem kuci.
Mene i dekicu niko nista ne pita. Nas 2 smo setale 1 noc, niko da pita mozemo li...
ko, sto, dje, kako:confused:
ko, sto, dje, kako:confused:
Ja, što god, đe god i kako god ;)
Mene i dekicu niko nista ne pita. Nas 2 smo setale 1 noc, niko da pita mozemo li...
A da čoče, znamo da možete :thumb_up:
anon dolaziš đegođ u pg mogao bi platiti kafu:yeahright:
i ti si tu :D
dacu ti ja jos savjeta :) vidis kako ti prijaju prethodni ;)
pa znas kako, vikendom mogu do 12. e sad, ako budem dobra u toku nedelje, dozvole mi i do 12.30. a ako neko fin pita tatu i majku, ponekad mi dozvole u 1 da budem kuci.
kuca moze biti i tudja,
andjela pizelli 07-09-07, 21:33 i ti si tu :D
dacu ti ja jos savjeta :) vidis kako ti prijaju prethodni ;)
e od tebe se ima shto nauchiti:weight_lift:
Ja se posebno radujem dekici i maloj m#bas bi mi fino sjelo druzenje sa forumasima sad kad mi se kuciste raspalo
moglo bi da padne jedno kafenisanje
moglo bi da padne jedno kafenisanje
moglo,nego ovdje niko od rijeci.svi kao hocemo hocemo a nikako da se skupimo :rain:
moglo,nego ovdje niko od rijeci.svi kao hocemo hocemo a nikako da se skupimo :rain:
ti znas da ja drzim rijec...neka se javi jos ko hoce pa da se nadjemo nedje...i da se oslovljavamo s anickovima sa foruma a ne po imenima...
Evo ja sam za=samo recite dan=who's with meż
evo za sad dot, amelie, mala mu i ja...dovoljno za početak..
evo za sad dot, amelie, mala mu i ja...dovoljno za početak..
Ko Ve to slaga da cu sa vama...:cheezy:
Išao bih i ja sa vama, no me zovete "čiko" ;)
aj homere evo necemo ve persirat,da pitamo jos dereka i eto ekipe?a?jeste za...
Vazda! Nekako se osjećam mlađi sa vama!
eto :D
ajd sad podogovarajmo se i dec it...kad je ko slobodan?ajmo narode malo okupljanja a ne samo laprdanja po forumu,malo vazduha nas nece ubit, koliko znam ne skodi jos
Moze li petak?ili subota ili cetvrtak?explosion cikam te na 1 tekilu,a dovlacim i frkadelu,makar na silu!samo dan recite
četvrtak, petak a vikend vjerovatno...posle 4 sata
da ne trpamo sad ovo ovdje sa kompentarima tipa :nedjelja,subota,u 16 u 22h"
poslala sam PP clanovima iz Pg koji bi odprilike voljeli da se vide i kad se vidi kad svima odgovara ja vam javljam.
ako se slazete tako,jer ovako bi se dogovorili litl tumorou
Moze li petak?ili subota ili cetvrtak?explosion cikam te na 1 tekilu,a dovlacim i frkadelu,makar na silu!samo dan recite
jeste, bas ce mi prijati tekila u po bijela dana :wacko: ali kafa moze!:pg_bubbles_h4h:
oćemo li na kafu u petak u 4?
ajde više koliko nam treba
daj ljudi budite konkretni
tu je nas mozak da nas dozove :)
ja ocem!jeste da me je samo dot zvao, ali pozvacu se ja sama;)
za sada vazi petak u 4...da vidimo sta ostali kazu
Ne bi trebalo da bude problema!
petak u 16h okupljanje forumasa!
ako bude promjena pisite ovdje
sada ostaje da izaberemo mjesto...
ako ste za varijantu igranja bilijara uz neku kaficu mogli bi da podjemo u DIV
predlazite dalje ako vam se to mjesto ne svidja
btw da kazem nesto o DIVU mozda bi nam dobro dosla tako neka zabava,uz bilijar bla bla,opusten lokal,fina muzika,ima i tekile za one kojima je napeto,dovoljno prostora...a posto vjerovatno ne znate gdje je to onda bi se mogli naci u petak u 16h kod doma vojske?
tekila...e to mi vec zvuci na izlazak...ja sam mislio kafa i tako to...a đe zamisli homera da se pjan vrati...znaš li kad bi ga žena više puštila...nikad..div je u zgradi Prevlaka as i know..ja predlažem titograd ili carine-trendy-bašta..ajmo dalje..
aj em not for carine i trendi
jes da su mozda zecani posteni ljudi ali nakon sinocnjeg prizora tesko da cu tamo ici
mada ako budu svi za carine onda....
nisam za trendi!!!
carine samo ako moram!!!
div je ok, vazi za 5ak!!!
jedva cikam
Za sada je jedina prijavljena pripadnica ljepšeg pola Ameli, pa neka ona izabere.
PS
A česa je to bilo u Carine sinoć? Totalno sam neinformisan!
Tek sada viđeh da imamo još jednu damu! Neka zajedno odluče!
dobro ja sam samo predložio čisto da vas pokrenem, a za lokaciju evo neka izabere ženski dio ekipe..
ma nista specijalno bez sto sam vidjela jednu grdulju grdnu sa cizmama do butina i nekim dopi**akom i bljak sminkom i prizor oko nje je bio blajk i sve mi je vezano za trendy i carine postaljo bljak
-poslala sam PP explosion pa neka ona izabere i napisace gdje ce biti okupljanje.
btw podgoricanke su i mary i milenaaa ako zele naravno da su i one pozvane!
ajte zeMske, necemo valjda da muski prednjace, pa makar i u brojnosti u okupljanju. moge div, moze sve, samo nemojte carine, trendi i te fore! moze i onaj mirni lokal kod mexickog. imaju veliki izbor chajeva (ja sam prehladjena, primate li me u drustvo? )
primamo te, ali se nećemo ljubit onda..uspjelka je provokacija za carine u poptpunosti..hahahhahh
ali se nećemo ljubit onda..
Nemoj zborit u moje ime! ;)
Nemoj zborit u moje ime! ;)
ja da se ne preladimo:whistling2:
ja da se ne preladimo:whistling2:
Popit ćemo andol :)
mirni kafic kod kvintane odbijam,nemojte se ljutit ali je krcato sa srednjoskolcima iz muzicke(tj mojim kolegama balavicama)
moze i titograd...samo da se ne smorite pa da mene ne prozivate u kakvu sam vas rupu dovela .
(sto se tice cajeva donijecu ti ja par kesica)
ocemo onda ovako da racunamo da odemo prvo u div,kad se pokoljemo oko bilijara onda odemo posle negdje drugo?
ne moramo strikno na jednom mjestu da budemo?
a sta cu ja da radim dok vi igrate bilijar? ja ne volim i ne znam da igram gore pomenuti!
ma dje bilo sestro mila, samo da se dogovorimo. evo u div za pocetak kad su vec srednjoskolci u kvintanu.
ao ja nisam igra' bilijar odavno ali dako nađem zanimaciju..
a sta cu ja da radim dok vi igrate bilijar? ja ne volim i ne znam da igram gore pomenuti!
ma dje bilo sestro mila, samo da se dogovorimo. evo u div za pocetak kad su vec srednjoskolci u kvintanu.
heh da si vidjela kako smo juce dot frkadela i ja igrali :whistling2:
dot odlicno igra,ali nas dvoje kao dva smotana tuljana...barem cemo se smijati...e hvala,vec kad ste tako dobri i uslisili ste moju zelju slijedi obavjestenje:
POZIVAJU SE CLANOVI MIMA U
PETAK(SUTRA)U 16H KOD DOMA VOJSKE NA PrVO VELIKO OKUPLJANJE,KO NE DODJE GOTOV JE
hahahaha super, idemo na bilijar, a niko ne zna da igra:thumb_up:
Ne slusaj Amelie... :D
Ja igram kao da sam se rodio sa stapom i lopticama... (ovo bi trebalo da bude dvosmisleno :D) Kako serem...
Samo da kazem da jedva cekam okupljanje da upoznam jos neke ljude i tako...
Pozz... :)
ja frkija zamišljam ka' ovo na avataru..ja mislim da me čeka iznenađenje..
i ja :) ali tako sam zamilsljala i klika, pa kad vidjeh sliku....:( frx, nemoj da nemas ovakvu frizuru!
mogle bi vala i ja i mary doci..sto da ne...evo dogovoricemo se
samo da znate ja nemam veze s bilijarom :)
ja volim pikado...nisam siguran ima li tamo..vala ako idemo da igramo možemo fudbal organizovat...
ja ne mogu stici tada ali u div na bilijar mogu doci kasnije:))
A što je i đe je taj DIV?
Bilijar klub :D kod ei nish samo malo prema beogradu kad krenes pa lijevo dolje pod zemljom :D
Ima li tamo što da se popije, mislim za nas koji ne igramo. ;)
Ima, ja sam to upravo i radio kad sam jedne prilike se tamo zadesio :D
mogle bi vala i ja i mary doci..sto da ne...evo dogovoricemo se
samo da znate ja nemam veze s bilijarom :)
evo vidjetcemo
opa novi avatar ... :D
:D:D
@ mary, koja si ti od ove dvije na slici ;)
to mi izgleda kad vodjenje ljubavi zene sa skorpijom :D
cik pogodi :biggrin:
Đes' Homere kućo stara..:D
A vidis li jadan ne bio da je to muski skorpion :D
|
|