View Full Version : Da li stalno flertujemo?

lovergirl
07-09-06, 18:55
Znaci kad vi momci podjete u prodavnicu i vidite neku mnogo finu radnicu, ili vi cure kad vidite nekog vrh konobara koji vam donese pice, znaci te neke situacije kada vidite neku osobu koja vam se dopadne na prvi pogled, da li odma' pocinjete sa flertom? Moje licno misljenje je da to radimo stalno. 8)

aladin
07-09-06, 19:45
Ti si u pravu. :lol:

BlackWoman
20-09-06, 14:33
Možda nesvjesno.
Inače, nekad nisam svjesna sebe ni onoga ko je u mojoj blizini.

shoosh
22-09-06, 01:18
haha!ma svi flertujemo bez prestanka...u skoli,sa ljudima koji nam se nista posebno i ne svidjaju,na ulici dobacujemo poglede,u kaficu,na zurci.....u drustvu........ma svuda i uvek!

grunf
22-09-06, 13:18
Meni nije teško da se u komunikaciji osmehnem,našalim,napravim kompliment,ulepšam nekom dan malom pažnjom,izmamim smešak i crvenilo :oops: na obrazima a ako je to flert priznajem KRIV SAM!!!(ovo se odnosi na osobe suprotnog pola još se nisam uklopio u nove standarde :lol: )

Mjau
22-09-06, 14:46
Ako smo slobodni, sto da ne radimo to cesto? Moze ponekad biti i neprijatan flert, u smislu da osoba kojoj je upucen grubo odreaguje, ili uopste ne odreaguje. Ali svakako treba pokusati. I muskarci, ali i devojke podjednako. Cak mislim da se samouverene devojke jako postuju? Mislim, njihova smelost da pridju?

grunf
22-09-06, 15:04
Vazno je da je svima lepo i prijatno isuviše je ružnog oko nas!Ne želim da mi neko uzme i osmeh i zezanje!!! :lol:

Mjau
22-09-06, 15:49
Meni se desilo da startujem jednog konobara u kaficu. On je rekao neku astronomsku cenu iz zezanja, a ja sam rekla da cu je vrlo rado platiti ako i on ide u paketu :lol: Drugarice su me cudno gledale, a on je, da bi ispao frajer verovatno, samo odmahnuo u fazonu :" Ma da, kako da ne..!" Nisam se puno cimala oko toga. Bio mi je nejasan njegov odgovor, jer je sve vreme pokazivao neke znake. Na izlasku iz kafica, isti mi je prisao, naravno dok sam bila potpuno sama, i rekao "Radim do 2h, posle sam tvoj!"
Kako to objasnjavate?

Miki_from_the_block
22-09-06, 21:05
Meni se desilo da startujem jednog konobara u kaficu. On je rekao neku astronomsku cenu iz zezanja, a ja sam rekla da cu je vrlo rado platiti ako i on ide u paketu :lol: Drugarice su me cudno gledale, a on je, da bi ispao frajer verovatno, samo odmahnuo u fazonu :" Ma da, kako da ne..!" Nisam se puno cimala oko toga. Bio mi je nejasan njegov odgovor, jer je sve vreme pokazivao neke znake. Na izlasku iz kafica, isti mi je prisao, naravno dok sam bila potpuno sama, i rekao "Radim do 2h, posle sam tvoj!"
Kako to objasnjavate?

Pa kad su takve stvari u pitanju rijetko ces naci momka koji ce tako nesto shvatiti kao salu. Savjetujem ti da malo pazis, jer se zna desiti da djecko shvati salu ozbiljno ili je drugacije shvatio, i moze da naparvi velike gluposti. Ne govorim ti bez veze, znam za neke slucaje koje su bila za ismijati, ali su se znale gadno zavrsiti. Zato nemoj da se cudis sto su te drugarice cudno gledale u tom trenutku.

Mjau
22-09-06, 21:18
Ali nisam se ja zezala, to je zaista bilo indirektno pitanje za muvanje? A drugarice su me gledale cudno iz razloga sto sam bila tako smela.

Miki_from_the_block
22-09-06, 21:21
Ako je stavrno bio flert, onda si ga pravo zasladila... :wink:

Mjau
22-09-06, 21:24
Svakako da jeste, jer to nije prvi flert. Jednom ispred ogledala u kaficu u kojem radi, usao je za mnom, i rekao je da se on moze ogledati u mojim ocima koliko lepo sjaje... Mislila sam da ce me poljubiti tada...

Miki_from_the_block
22-09-06, 21:26
Pa...zar niste?

Mjau
22-09-06, 23:04
Taj WC je bio previse odvratno mesto za nas prvi poljubac... Upravo zbog njegovih flertova, ja sam dala znak.. Ali kad je lik hteo da bude frajer, neka je.. Sad se samo pogledamo kad odem u tom kaficu, a to je retkost.

grunf
25-09-06, 14:34
Pametno nije klonja baš za romansu!! :idea:

Mjau
25-09-06, 16:19
Meni nije, posebno kad se radi o necistom WC, a danas su sve cesci takvi. Mada..ljudi ga upotrebljavaju u svakakve svrhe. Nije ni tamo iskljucen flert!

Predator
25-09-06, 17:54
ne flertujem, ne zelim da osvajam niti da budem osvojen jednostavno zelim da to bude nekako spontano (kao ljubav na 1 pogled). malo tesko al sto cu. muskarci vise flertuju radi sex-a

Mjau
25-09-06, 21:46
Pa da..flert je nekako simbol za neku pokvarenu igru, dirty games :wink:

+..graveyard..+
01-10-06, 13:18
svi mi konstantno flertujemo sa ljudima koje upoznajemo..
ne znam da li je to do toga sto zelimo da se svidimo ljudima od prvog upoznavanja ili je cisto u nasoj prirodi tako..

Mjau
04-10-06, 12:11
Mozda zato sto je prvi utisak uvek najsnazniji i najduze se pamti!

Milena
04-10-06, 20:17
Mislim da to svi radimo... cesto i nesvesno, ali ja i kad sam svesna, ne mogu da prestanem... ne znam zasto...
jedna drugarica me je cak zamrzela zato sto sam navodno flertovala sa deckom koji se njoj svidja... ja kad sam cula... ja zakucala, a ja sa deckom potpuno normalno pricala, drugarski... a i sta joj mogu, ako vec hoce da bude s njim, nek malo procaska, nece joj nista biti...

Mjau
04-10-06, 22:47
To je vec doza zavisti sto ti imas bolji pristup, slobodniji, sto lako ostvaris komunikaciju. Upravo sam ja pricala o tome, da su se drugarice sokirale kad sam jednog lika pitala indirektno za izlazak! Ili kad sam jednog zamolila za ples! Najpre je bio shok, kako si mogla, ali kad su videle da ne pridajem znacaj, i da se ne dam isprovocirati, presle su na teoriju da sam carica sto sam to uradila.

clever_bitch
27-10-06, 21:59
Ja to uvijek radim i svijesno...to mi podiže ego jer ako muškarac prihvati-znači da sam još u igri, da nisam za bacit. To mi je baš super kad shvatiš da te netko još želi osim dotičnog...:D

nestasni_cipiripi
22-04-08, 00:05
Svjesno i nesvjesno!zvjeram ka lav na one krave