View Full Version : Zaljubiti se u prijatelja?

belaj_baksuz_mala
07-09-06, 09:44
Mi smo jako dobri prijatelji.Cjenimo se i savrseno dobro slazemo u svemu.
Fora je u tome sto taj moj prijatelj cim se napije upucuje mi romanticne ljubavne izjave,
salje njezne sms poruke u sred noci,a
kad se otrijezni,smijemo se,ne spomnjemo to i dalje smo jako dobri prijatelji.
Uz to,ja imam decka,a on ima curu.Pocinjem se osjecati nelagodno u njegovoj blizini.
Bojim se da smo se oboje zaljubili ali da to panicno krijemo jedno od drugog :? :roll:
Imate li vi takvih ili slicnih iskustava,pa da posavjetujete mene neuku?
:lol:

BlackWoman
07-09-06, 14:27
Belaj mala... ne pravi belaj! :wink:
Da se zaljubio vjerovatno bi ti to i rekao, više mislim da je u pitanju strast i to ne samo prema tebi nego prema bilo kojoj "suknji" koja prođe pored njega.
Da je pravi drug kad se otrijezni vjerovatno bi ti se izvinio, a ne se pravio lud.
Tu nema priče o ljubavi, bar sa njegove strane.

Aurora
07-09-06, 14:49
Imam i ja takvog nazovimo drugara.I sam priznaje da kada popije koju vise sve su mu zene lepe i saku voli.
batali to, nemoj da se primas........ :wink:
Oladi glavu nepravi sebi belaj pez realnih osnova.

lovergirl
07-09-06, 19:00
Da se zaljubio vjerovatno bi ti to i rekao, više mislim da je u pitanju strast i to ne samo prema tebi nego prema bilo kojoj "suknji" koja prođe pored njega.
Da je pravi drug kad se otrijezni vjerovatno bi ti se izvinio, a ne se pravio lud.
Tu nema priče o ljubavi, bar sa njegove strane.

Slazem se sa tobom.

aladin
07-09-06, 19:32
Pa,nes se valjda zaljubiti u neprijatelja. :(

belaj_baksuz_mala
07-09-06, 22:11
Puno vam hvala na iznijetim misljenjima 8)
Eto,za vikend smo se dogovorili ici na neku festu. :twisted:
Pa cemo popricati najiskrenije i napiti se zajedno. :lol:
Javit cu vam kakve su posljedice. :? :oops: :lol:

belaj_baksuz_mala
07-09-06, 22:13

nebi ja,al neki baksuz.. :?

liv_tyler
14-09-06, 19:06
I, sta je bilo sa prijateljem posle pijanke? :lol:
Je li se ista razrijesilo?

BlackWoman
20-09-06, 14:30
Nema Belaj male, a i mene interesuje ishod. :wink:

grunf
22-09-06, 13:55
TEBRA SHA BI SA LIMASTOM JOŠ SE TREZNI !!!??? :lol: baš bih voleo da znam nastavak priče... :wink:

Mjau
22-09-06, 14:49
Ne mora uvek da bude strast ili neka trenutna pozuda. Naprotiv, jako cesto se desava da se najbolji prijatelji razlicitog pola na kraju i smuvaju. Oni znaju medjusobno sve jedan o drugom, dobro funkcionisu...pa ponekad i preraste u nesto vise. Takvih slucajeva je jako puno. A jesi ti recimo ljubomorna na njegovu devojku nekad? On na tvog decka? Da si u nekoj situaciji primetila da te necim odvraca od njega..ili nesto slicno?

grunf
22-09-06, 14:58
To sa prijateljstvom različitih polova funkcioniše prema ličnom iskustvu samo uz veliku moralnu i mentalnu (samo)disciplinu. Jer je ivica prijateljstva vrlo vrlo vrlo tanana i delikatna.Par puta sam je prešao i ZAŽALIO i onda naučio ne petljaj te dve stvari!!! :lol:

Mjau
22-09-06, 16:02
Ispisala sam citav post, blokiro mi se comp, i nazalost..nista od posta. A prilicno je bio dugacak.
Htedoh da kazem da kad pricamo sa najboljim drugom/drugaricom i ako nas ne privlaci fizicki, ne svidjaju mi se njegove oci..nismo ljubomorni na njegove partnere..onda zaista postoji drugarski odnos. Svaka mala tackica sumnje govori da to vise nije to... i da treba na vreme odluciti i otovriti karte na sto. Ako i on isto oseca, sto da ne bude veza? Ali kao sto rece grunf, od tog drugarstva nema vise nista... Ne mesajte "babe i zabe" :!:

liv_tyler
17-06-07, 01:36
Pade mi na pamet nesto na ovaj fazon, pa da ne otvaram novu temu, nadovezacu se ovde: sta mislite o musko-zenskom prijateljstvu? Dobro razmislite pa odgovorite.
Procitah sad sledecu izreku: Zena moze postati prijatelj muskarcu samo ovim redom: prvo - poznanica, zatim - ljubavnica, pa tek na kraju prijatelj. Da li mislite da u ovom ima istine?
Rekla sam da dobro razmislite iz razloga sto bih voljela da se ova tema razvije u diskusiju, a ne da to budu samo komentari tipa Naravno da postoji, ja imam tonu prijatelja suprotnog pola i sl. Hocu da se sjetite da li su se i u tim vasim prijateljstvima nekad javljale neke iskrice, da li obostrane ili samo sa jedne strane, ako nisu, sta mislite zbog cega ne, ... Da ne nabrajam, obrazlozite sami malo ono sto napisete!

frkadela
17-06-07, 13:20
Da, Ducic je genije...

Pa ovako...
Desavalo mi se da se zaljubim u prijateljicu, kao i da se ona zaljubi u mene...
E sad, danas imam par super prijateljica prema kojima ne osjecam nista vise, a ubijedjen sam da ni one prema meni ne osjecaju...
Ali ko zna sta se sve moze izdesavati za par godina, ako nastavimo da se druzimo... :slap425:
Necu nista unaprijed da govorim... :wacko:

DYLAN DOG
06-07-07, 01:58
Ja kao muško timogu ustvrdit sledeće:
a) On ti je (pravi) prijatelj koliko i Michael Jordan (što se njega tiče)
b) Nije zaljubljen u tebe. Da jeste iskreno, izvinuo bi ti se poslije nekog od tih puta. Momak samo voli žene i ništa više...

milcee
06-07-07, 14:10
Pade mi na pamet nesto na ovaj fazon, pa da ne otvaram novu temu, nadovezacu se ovde: sta mislite o musko-zenskom prijateljstvu? Dobro razmislite pa odgovorite.
Procitah sad sledecu izreku: Zena moze postati prijatelj muskarcu samo ovim redom: prvo - poznanica, zatim - ljubavnica, pa tek na kraju prijatelj. Da li mislite da u ovom ima istine?
Rekla sam da dobro razmislite iz razloga sto bih voljela da se ova tema razvije u diskusiju, a ne da to budu samo komentari tipa Naravno da postoji, ja imam tonu prijatelja suprotnog pola i sl. Hocu da se sjetite da li su se i u tim vasim prijateljstvima nekad javljale neke iskrice, da li obostrane ili samo sa jedne strane, ako nisu, sta mislite zbog cega ne, ... Da ne nabrajam, obrazlozite sami malo ono sto napisete!

Ja nesto ne verujem u tu izreku,jer opet,neke stvari moraju da se razgranice,ili ti je prijatelj ili ljubavnik.Bila sam u slicnim situacijama,imala sam dosta prijatelja koji su hteli nesto vise od prijateljstva,mada,to bas i ne funkcionise.Provereno.

Amelie
06-07-07, 16:08
moja savrsena veza bi bila ta da sam sa momkom kao sa prijateljem.ista otvorenost,opustenost,iste teme i sve ostalo,medjutim ispostavilo mi se na kraju da to ne funkcijonise.tj,funkcijonise ali se nekako ta strast gubi.
ne znam kako da kazem,ali u prijatelja ne mogu da se zlajubim.cim vidim da tu ima neke iskrice to mi vise ne moze biti prijatelj jer se ljudi odmah promjene(barem pricu promjene)kada osjete naklonost neciju,ili da je oni gaje prema nekom.
isto tako se djelimicno slazem da je zena prvo poznanica,pa ljubavnica pa prijatelj jer se dosta puta desi da u tom periodu ljubavnice se razbukte velike emocije i treba mnogo vremena da se ugase i predje preko njih da bi se zaplivale u normalne prijateljske vode.
pod prijateljem ne smatram nekog poznanika kojeg znam 2 dana pa mi odgovara njegova prica,nego pravo pravog prijatelja

sarita
06-07-07, 21:30
Zanimljiva tema ali ja iskreno ne vjerujem u prijateljstvo izmedju muskarca i zene....mozda postoji ali onda je to rijetko i pitanje je koliko traje to prijateljstvo:biggrin:

Homer
06-07-07, 23:34
Zanimljiva tema ali ja iskreno ne vjerujem u prijateljstvo izmedju muskarca i zene....mozda postoji ali onda je to rijetko i pitanje je koliko traje to prijateljstvo:biggrin:

Potpuno se slažem. (Možda u kasnijim godinama, ali ne i u mladosti.) Dva puta sam imao veze sa najboljim drugaricama. Nije to, to!

DYLAN DOG
07-07-07, 02:01
Postoji i u mladosti, itekako. Mogu se pohvaliti da imam prijateljicu koju poštujem kao sestru i nizašta na svijetu to ne bih prekršio niti upropastio.

inzaghi9
18-03-08, 17:24
ima nekih ljudi koji se vjenčavaju iz prijateljstva...

Janjičar
18-03-08, 17:26
Sa prijateljima pijem pivo , idem na demonstracije, gađam policajce kamenjem i bacam molotovljeve na sve vrste mirovnjaka.

6a2
19-03-08, 00:23
Jedan bivsi mi predlozio da ostanemo prijatelji,ali da se povremeno.............Tako da je prijatelj,prijatej...i tolko!

nestasni_cipiripi
19-03-08, 08:47
e to je drugarstvo!xaxaxa.a sa bivsom ne mogu bit drugar i prijatelj nikako

Miriam
19-03-08, 08:52
A što, da te nije tukla? :)

Baron
19-03-08, 08:54
ja sam skoro svim mojim prijateljicama predložio slično, ali je nešto bio polovičan odziv...

Miriam
19-03-08, 08:57
ja sam skoro svim mojim prijateljicama predložio slično, ali je nešto bio polovičan odziv...

Pa i pola je nešto, šta misliš da nije pristala ni jedna. Kako bi se osećao? :D

Zor_djevojka
19-03-08, 08:58
a sa bivsom ne mogu bit drugar i prijatelj nikako
ista stvar sa mnom, tj.sa bivšima...Za sad moje mišljenje ostaje tako, a ko zna što će sjutra bit'...

Baron
19-03-08, 09:07
Pa i pola je nešto, šta misliš da nije pristala ni jedna. Kako bi se osećao? :D

polovičan, jer je bio pozitivan sa moje strane:mad:

Miriam
19-03-08, 09:12
polovičan, jer je bio pozitivan sa moje strane:mad:

Zbunio me je polovičan odziv, znači samo si ti bio spreman na taj korak! Možda si bolji drug nego ... :biggrin:

nestasni_cipiripi
19-03-08, 10:09
Aj zamisli zovne te bivsa da pijete kafu i upozna te sa sadasnjim?

Miriam
19-03-08, 10:10
Aj zamisli zovne te bivsa da pijete kafu i upozna te sa sadasnjim?

Ima rešenja i ti povedi sadašnju, pa zaigrajte stoni fudbal. :D

nestasni_cipiripi
19-03-08, 10:11
Kako ne!

Baron
19-03-08, 10:15
gora kombinacija od ove je kad ti ta ista bivša stavi nešta u tu kafu

Miriam
19-03-08, 10:16
gora kombinacija od ove je kad ti ta ista bivša stavi nešta u tu kafu

Man se vradžbina Barone, zar u te gluposti veruješ. :)

Baron
19-03-08, 10:19
mislio sam na neko hemijsko jedinjenje, npr H2SO4, HCl, CH3CN...

nestasni_cipiripi
19-03-08, 10:22
Neka!ja mladji kad sam bio jednom se slikah sa nekakvom svabicom te je odje ljetovala.i kad je otisla,pocele su muke moje!
Nocima spava nisam,a i kad zaspem kosmari,pa fiskanja kroz glavu,pa jedan dan krenuh Sport da kupim te zavrsih pod Reno 5.jad me ubija!te mi jedan coek rece da su magije u pitanju.i ja zvah Ingrid,te rekoh ZLATO JEL
TI HITLER TETAK ZA TEBE I NJEGA SACUVAO SAM METAK.Te mi ona vrati negativ i slike.i od tada ka nov!

Miriam
19-03-08, 10:24
Sažaljevamo s tobom. :) Ah ta Ingrid, možda si Helgu trebao da izabereš.

nestasni_cipiripi
19-03-08, 10:26
Helga?e to je druga prica kad sam isho u Sweden

explosion
19-03-08, 11:38
Ja vjerujem da se nikad ne bih mogla zaljubiti u prijatelja. Pa to su potpuno razlicite emocije. Sto rece Janicar, zna se sta radimo s prijateljima!
Mislim da je problem u tome sto pri ovim definisanjima ljudi ne prave razliku izmedju druga i prijatelja. Prijatelj mi je kao brat, tako da tu nema price o strasti i raznim mislima koje mi prolaze kroz glavu. Jednostavno, takve misli ne postoje. I bas mi bude cudno kad ljudi kazu da mora postojati nesto, makar u jdnom periodu. Nijedan moj drug nije gabor, tako da ce biti da sam ja nesto cudna pa me ne privlace ni na jedan nacin.:rolleyes:

Temis
19-03-08, 11:53
Mi smo jako dobri prijatelji.Cjenimo se i savrseno dobro slazemo u svemu.
Fora je u tome sto taj moj prijatelj cim se napije upucuje mi romanticne ljubavne izjave,
salje njezne sms poruke u sred noci,a
kad se otrijezni,smijemo se,ne spomnjemo to i dalje smo jako dobri prijatelji.
Uz to,ja imam decka,a on ima curu.Pocinjem se osjecati nelagodno u njegovoj blizini.
Bojim se da smo se oboje zaljubili ali da to panicno krijemo jedno od drugog :? :roll:
Imate li vi takvih ili slicnih iskustava,pa da posavjetujete mene neuku?
:lol:

Ovakav slucaj bas nisam imala...Takodje imam jednoj jedinog dobrog druga s kojim se savrseno razumijem,koji me cijeni i postuje,i kome mogu apsolutno sve da kazem...S kojim takodje mnogo toga pamtim i trenutno se sjecam ljetnjih ludovanja sa jos nekoliko drugova njemu blizih(eee kako je dobro bilo),par puta drustvo nam je pravila i njegova tadasnja cura a sad vec zena,da napomenem i to da su i sad vec roditelji jednoj djevojcici...Bila sam i na njihovu svadbu i na cestitku rodjenja djeteta,i zaista imamo pravi prijateljski odnos...Dosta su trenutno udaljeni iz grada tako da se mnogo redje sad vidimo...I evo sad ovako....Nisam bas neprivlacna i kod mene zaista nije vazilo to pravilo da neko moze da mi bude prijatelj,vec je uvjek bilo nesto skriveno iza sto kad tad ispliva i obicno tako da se razocaram na kraju jer uvidim da mi ustvari i nije bas prijatelj...Ne vjerujem u musko zenska prijateljstva-jednostavno...Bila sam malo sumnjicava u pocetku druzenja sa mojim sad jedinim muskim prijeteljem ali je on to osjetio kao pravi drug i davao je sve od sebe da mi bude bas prijatelj i dokaze sebe kao takvog.Kad se ozenio dosta nekoliko mjeseci kasnije,sjedjeli smo i pricali o svemu i svacemu kao i obicno,dotakli se neke price,i on mi je tad rekao: "Moram sad da ti kazem nesto.Bilo je vrijeme kad si me strasno privlacila i kad sam primijetio da mnogo vise mislim na tebe nego na moju djevojku,ALI ja sam tad radio na tome da to izbacim iz sebe i dokazao i sebi i tebi da si mi mnogo vise,da te volim kao covjeka,kao druga,i to ni zasto na svijet ne bih dao i sad da znas da toga vise nema,da se to desavalo kod mene samo u jednom periodu,i da te volim kao drugaricu i da ce tako bit dok sam ziv..." Tad sam shvatila da musko-zensko prijateljstvo moze da se odrzi samo ukoliko je neko snazan duhom,ko je sposoban da radi na tom prijateljstvu,nesebicno,i bez prihvatanja svojih tjelesnih pobuda...

Malo sam ga oduzila al dako mi se oprosti...:D

nestasni_cipiripi
19-03-08, 12:28
Temis zlato sve ti je oprosteno.

Ibretnica
19-03-08, 12:49
postoje mushko-zhenska prijateljstva

i tachka!:)

samo je bitno definisati ''stvari'' na pochetku, i na takvoj osnovi nije nishta tesko izgraditi!

BlackWoman
19-03-08, 12:53
Što je veća razlika u godinama - to je veća vjerovatnoća za bolje prijateljstvo, kako u muško-ženskim odnosima tako i u žensko-ženskim.

Iz iskustva znam da su malo više starije žene od mene bile prave prijateljice, uvijek spremne na neki savjet bez imalo ljubomore. A sve nazovi prijateljice mojih godina su uvijek bezuspješno sakrivale nit ljubomore. Ne mora da znači da sam od svih bila bolja, nego jednostavno ljubomora je postojala. Ako je imala savršen brak bila je ljubomorna na moj posao, ako je imala više novca bila je ljubomorna na moju odjeću, ako je bila vitkija od mene bila je ljubomorna na nešto treće itd.

Isto tako, ako postoji bilo kakva mogućnost veze između muškarca i žene on će po prirodi svojih hormona pokušati nešto.
Imala sam i imam divne muške drugare ali sam uvijek primjećivala zainteresovanost prema meni u njihovim očima. To mi nije smetalo jer nikada nisu prešli granicu prijateljstva, čak šta više, žena kao žena, inponovalo mi je.
A pravi muški prijatelji, koji bi mi pomogli u bilo kojoj situaciji su stariji od mene oko 30-tak godina.

milenaaaa
19-03-08, 23:57
postoje musko zenska prijateljstva,to je cinjenica
ali ono kad mi kaze neki momak ona je meni bolja drugarica nego najbolji drug
ili da mi je najbolji drug bolji od najbolje drugarice.axa.
tu vec nesto ne stima..
neka hvala...

nestasni_cipiripi
20-03-08, 00:05
Zasto to mislis?mislis da to ne moze bit?evo ja imam drugaricu sa kojom se druzim 25godina.vjerovala il ne.i bolji mi je jaran,no ijedan drug.

milenaaaa
20-03-08, 00:29
e meni to nesto nije u redu..
ili ti ili ona morate nesto osjecati jedno prema drugom,vise od prijateljstva..
a najjace je sto jedna strana nece nikad da prizna da bi ona druga mogla da ga gleda ikako drugacije sem druga.
"ma daj nema sanse" imam ja takvo iskustvo...

nestasni_cipiripi
20-03-08, 00:33
Vjeruj da za 25god nikad je nisam dozivljava bez ka drugaricu.a i ona mene ka druga.i sad kad je udata isto je sve!

milenaaaa
20-03-08, 00:41
u nekom periodu budi siguran da si joj se svidjao,ako ona tebi nije..
morala je vala nesto vise od pijteljstva osjetiti makar u jednom trenutku

explosion
20-03-08, 09:54
u nekom periodu budi siguran da si joj se svidjao,ako ona tebi nije..
morala je vala nesto vise od pijteljstva osjetiti makar u jednom trenutku

Slazem se sa cipiripijem. Nista se tu ne desava, jednostavno od starta krene drugarski i tako se nastavi. Nakon nekog vremena preraste u prijateljstvo i onda prestanes da ga posmatras kao osobu suprotnog pola. Postane jednostavno - prijatelj.
Ja sam mom najboljem drugu uvijek mogla reci sve, i neke stvari koje drugarici nisam. Kao sto rekoh, nikad nista nisam osjetila. Kad kazete ono - makar je jedno moralo osjecati nesto, pitate li se zasto je moralo? Ako smatrate da je jedna strana bila stvarno drug, zasto i druga ne bi bila takva?Jednostavno sam znala da nece otici kod druge drugarice i u povjerenju joj ispricati, znala sam da nece biti ljubomoran nikad, da ce iz muskog ugla sagledati stvari, biti objektivan itd. Sa drugovima sam mogla da se salim kako hocu, da se nikad ne sjekiram oko toga hoce li se uvrijediti ili ne. I kad izadjem u grad sa njim ne brinem da ce mu biti dosadno ako igram i ne okrecem se put njega, i znam da ce mi svaku istinu direktno reci bez ustezanja, a drugarice, kao emotivnije i pazljivije, cesto precute.
Ima milion razloga zbog kojih ljudi vise vole da se druze sa suprotnim polom. Ipak, smatram da je mnogo teze, mnogo, mnogo, naci pravog prijatelja u kasnijim godinama. Vjerujem da je ovo moguce ostvariti u djetinstvu ili ranoj mladosti.
Desavalo mi se da upoznam momka, super razgovaramo, razumijemo se i ja bas zelim da se druzimo, ali onog trenutka kad shvate da ja imam ozbiljnu vezu i da nisam za kombinacije, sta li vec, povuku se. A do tada se postave kao pravi drugovi.
takodje se desavalo da kazu da sam im privlacna i da ne mogu da se druze sa mnom. Postujem!
Definitivno nema pravila kad su u pitanju musko - zenski odnosi.

mala_mu
20-03-08, 10:35
Što je veća razlika u godinama - to je veća vjerovatnoća za bolje prijateljstvo, kako u muško-ženskim odnosima tako i u žensko-ženskim.
.
Zato drugovi male mu imaju po 30 i kusur godina.

Eto explosion i ja ka forumasi u godinama slozismo se

A mene nidje, a?

A mene nema, a mene nema, a mene nema ljubav da mi dash...

explosion
20-03-08, 10:46
E evo, naprimjer, mala mu i ja smo istog pola, a ipak nije tu cisto drugarstvo. Ima skrivenih emocija. kazem vam, nema pravila.

mala_mu
20-03-08, 13:09
Ja!natenane natenane,srce hoce da mi stane...
eto ja i ti se znamo godinama,jeli ti ikad srce zaigralo puT mene il mene puT tebe zbog ljubaFi?
NE brate nikad, eto. Cesto mi se dira tvoje telo vreteno, al onda roknem jednoga bendza, smiruje bogomi samo tako.
E evo, naprimjer, mala mu i ja smo istog pola, a ipak nije tu cisto drugarstvo. Ima skrivenih emocija. kazem vam, nema pravila.
Tacno explosion. Jako mi znaci to sto imamo. I vjeruj, uvijek cu biti tu za tebe, godi mi kad smo skupa. Osjecam se odlicno. I to je nesto sto se nicim ne moze kupiti.

explosion
20-03-08, 13:11
Eto, kazem vam ja, ne mora to biti medju prijateljima razlicitih polova.

lavica
22-03-08, 13:12
hmm....cisto sumnjam u ta zensko muska prijateljstva....desila mi se slicna sitaucija, bas kad mi se prijatelj napio, slao mi je tako sms koje zvuce vise od prijateljstva..i nekako mi je bilo neugodno i glupo....jer ja bih volila da ostanemo prijatelji.....al vidim da on hoce da mi kaze da nest vise osjeca.....najbolje ti je da popricas s njima....ono max otvoreno i iskreno...jer pjan sigurno govori istinu, tak da...moguce je da on osjeca nest vise....i ono prvo skontaj dal je to tacno, i onda i ti njemu reci da se tak osjecas.....:D

seka
27-03-08, 14:42
kad nebo voli čovjeka daruje mu najljepši dar..prijatelja..a najveću grešku čovjek može uraditi ako se zaljubi u prijatelja..ako je ta ljubav uzajamna onda je to u redu..ali ako samo jedna strana zavoli a drugoj je samo do prijateljstva onda treba ćutati i ostaviti sve u srcu ili ostati bez prijatelja zauvijek..

Zor_djevojka
27-03-08, 22:07
Sekche, chu li ti za onu : ponuditi prijateljstvo onome ko trazhi ljubav, je isto kao kad zhednome dash koru hljeba...;)

nestasni_cipiripi
27-03-08, 22:09
Citirao bih mog druga Adnana : "prava drugarica je ona koja ti da,kad nijedna nece".

seka
27-03-08, 23:25
Sekche, chu li ti za onu : ponuditi prijateljstvo onome ko trazhi ljubav, je isto kao kad zhednome dash koru hljeba...;)

jesam,jesam čula sam..:D

Baron
28-03-08, 08:13
Citirao bih mog druga Adnana : "prava drugarica je ona koja ti da,kad nijedna nece".

:notworthy::notworthy::notworthy:

explosion
28-03-08, 09:07

Ovo mi lici na duboke misli Adnana Ch. :)

seka
28-03-08, 21:07
iz filma:"Chasing Amy"

"I love you. And not, not in a friendly way, although I think we're great friends. And not in a misplaced affection, puppy-dog way, although I love you. Very, very simple, very truly. You are the epitome of everything I have ever looked for in another human being. And I know that you think of me as just a friend, and crossing that line is the furthest thing from an option you would ever consider. But I had to say it. I just, I can't take this anymore. I can't stand next to you without wanting to hold you. I can't, I can't look into your eyes without feeling that, that longing you only read about in trashy romance novels. I can't talk to you without wanting to express my love for everything you are."

nestasni_cipiripi
29-03-08, 22:48
...dok sam nocu plakala,vrtelo se sve u krug,nista nije znao,bio mi je dobar drug...

Angelina75
26-06-08, 01:05
kad nebo voli čovjeka daruje mu najljepši dar..prijatelja..a najveću grešku čovjek može uraditi ako se zaljubi u prijatelja..ako je ta ljubav uzajamna onda je to u redu..ali ako samo jedna strana zavoli a drugoj je samo do prijateljstva onda treba ćutati i ostaviti sve u srcu ili ostati bez prijatelja zauvijek..

jeste...slazem se..mada za ovu poslednju recenicu ja bih dodala da ne treba cutati,cutanje je nekad i znak odobravanja....uvek treba reci da nisi zainteresovan cim se primete ti "signali" ,ne davati lazne nade jer u suprotnom ta osoba moze ostati povredjena....ja sam imala takva iskustva...2 prijatelja su se u mene zaljubila i dan danas smo dobri ostali i sacuvali prijateljstvo....ali samo zato sto sam na pocetku rekla svoje stavove po tom pitanju

mistique
26-06-08, 01:06
qq to se meni desilo ...
par puta ...

nemam nishta pametno a ni korisno izjaviti povodom toga..

OCTAVIAN
26-06-08, 01:19
stvarno mi se nikad nije desilo to. Od onih sam ljudi koji odlicno kontrolisu takve stvari. Kad odlucim da nesto izbijem iz glave, to tako mora biti. Inace, imam nekoliko bas zgodnih drugarica, ali srecom sve je ostalo na povremenim bludnim mislima koje se nisu dugo zadrzavale u glavi :)

mistique
26-06-08, 01:25
pa dobro ... ja isto cutim kad mi se to desi..
prije bih jezik pojela ,nego dala do znanja da mi se prijatelj svidja..

nikad nisam zeljela da nase prijateljstvo trpi i bude ugrozeno zbog veze u kojoj bih ,as usual,neshto uprskala :)

okianer
26-06-08, 07:44
uh gadna svar..ja nisam u zivotu mogla imati druga,pih,uvjek su me napadali..

simm
26-06-08, 08:33
uh gadna svar..ja nisam u zivotu mogla imati druga,pih,uvjek su me napadali..
Haha, dobar izgovor ;)

okianer
26-06-08, 10:21
haha...pa kad malo bolje razmislim i jeste.. he he..

Pera Detlic
27-06-08, 09:12
qq to se meni desilo ...
par puta ...

nemam nishta pametno a ni korisno izjaviti povodom toga..

Šta ti se desilo? Ti si se zaljubila ili on?
Nemoguće da nemaš ništa pametno reci. :)

malo
28-06-08, 19:51
e desilo se i meni pa evo sad lijecim rane qq meni
ovo mi je bila glupost godine koju sam napravila:clapping:

dadad
28-06-08, 21:10
...te godine sam sam se zaljubila u dobrog prijatelja... i nije prošlo puno vremena i udala sam se za tog istog prijatelja... i, da to je bila moja velika životna greška... na kraju sve se završilo samo jednim velikim razočaranjem... i tako da sam ostala bez dobrog prijatelja i bez ljubavi....:1002: Svako je otišao na svoju stranu....mi jesmo bili dobri prijatelji, ali, brak je bio sasvim nešto drugo....