View Full Version : Vaši omiljeni forumaši

Pages : [1] 2

DYLAN DOG
05-07-07, 05:02
Koji su vaši omiljeni forumaši sa MiM foruma, ili ko su osobe koje vam zbog nečega skreću pažnju?

DYLAN DOG
05-07-07, 05:08
U mom slučaju, pored Dereka i Arabee koji su mi skrenuli pažnju time što su admini :D, obožavam pročitati postove koje pišu Kliko, anon1, Psiholoque... Kao i Vendy, Liv, Mary, Blackwoman, Bon Jovi, frkadela...
Naravno da ima još ljudi, ali ovo je moj uži izbor, što ne znači da se uvijek slažem sa onim što pomenuti pišu... generalno, sviđaju mi se teme koje pokreću, dijelom zbog toga što su mi ta polja dosta nepoznata. U mojim očima, forum živi zahvaljujući ovim ljudima.

frkadela
05-07-07, 13:26
Necu nikoga da favorizujem ovako javno... :zip:

Znate vi... :hug432: :bye1:

DYLAN DOG
05-07-07, 19:51
Vidim da je dosta ljudi vidjelo temu, ali niko ne piše... osim frkadele koji piše ali ne odgovara na temu... Uopšte mi nije jasno zbog čega??? I kakvo je to ''javno favorizovanje'' ili izbjegavanje kakvog tobožnjeg ''zamijeranja'' u pitanju...
Svejedno...svakako je smijsšno...
Mene, a ubijeđen sam i mnoge druge, je zanimalo čiji se postvi najrađe čitaju, ko je po mišljnju ljudi odavde najkvalitetniji i slično...

frkadela
06-07-07, 00:23
Pa upravo je to zamjeranje u pitanju... Tako da moj odgovor nema veze sa spamom...
Mnoge druge jeste zanimalo, ali ocigledno da i sami nece da pisu...

No dobro, ako ce moje misljenje doprinijeti kvalitetu foruma, rado cu ga iznijeti... :king6525:

Moji "omiljeni forumasi" su:
psihologue (koji me je doveo na forum), anon, sarita, kliko, lady2, alf, dot, bon jovi, vendy, liv, koke, filip (koji me uvijek nasmije)... I naravno - Miki... :biggrin:
Naravno, tu je i prle007, jer niko ne moze da me "pomjeri" kao on... Uvijek se lijepo ispricamo...
Kako sam ubijedjen da sam neke izostavio, ovaj spisak cu apdejtovati cim naletim na njihove postove... :mf_type:

Eto... :bye1:

DYLAN DOG
06-07-07, 00:59
Pošteno. :)
Mislim da tema zaista nije kritična i da se neko ne bi naljutio ako nije po nečijem ukusu kao forumaš...

frkadela
06-07-07, 01:01
Ko zna...
Ja sam svoje odmislio, pa vi sad vid'te... :)

lady 2
06-07-07, 01:12
Možda ja nemam dovoljno staža na forumu da budem objektivna ali neda mi đavo mira pa ću da napišem.Možda se i drugi odvaže poslije.
Psiholog,Liv,Vendy,Anon,Frkadela,Black Woman,Beskrajnost,Kliko,Miki,Dot......
Možda i ja poslije dodam nekog.
Uglavnom su mi zanimljivi ljudi koji pišu iz glave,a ne samo da citiraju nečiju pamet.

frkadela
06-07-07, 01:14
Uglavnom su mi zanimljivi ljudi koji pišu iz glave,a ne samo da citiraju nečiju pamet.

Da...
Ali samo nacitani ljudi mogu da citiraju... Zbog toga volim i takve ljude... :thumb_yello:

lady 2
06-07-07, 01:24
:cheezy: Treba znati komentarisati.Šalim se .Stvarno je ekipa na forumu prva liga,da nije otišla bih davno.Volim da čitam njihove postove.Uglavnom su svi dovoljno različiti da se može napraviti lijepa diskusija ako je dovoljno ljudi zainteresovano.Već sam rekla da od naših interesovanja zavisi ko koga simpatiše :hug432:

sarita
06-07-07, 10:48
Nema toga cije postove ne procitam rado ali evo da izdvojim neke cije obavezno procitam i ciji su mi najzanimljiviji.
Anon1,Kliko,Vendy, Frkadela,Mary,Andjela,BlackWoman,Liv,Miki,BonJovi, koke...Tu su Derek i Arabea koji na zalost rijetko pisu ali kad napisu to je sigurno da valja!..supercica, leda..

Ako sam nekoga zaboravila naknadno cu ga ubaciti...

Miki_from_the_block
06-07-07, 21:17
Za mene su svi jako dragi, ali kad vec moram da izaberem najbolje od najboljih, onda neka bude ovako:

Liv, Mjau, Vendy, Amelie, Dot, Arabea, moj ortak frkac, Psiho, Legolas, Mary, Blacky, supercica, Kiliko, Koke itd...

A od te grupe najvazniji su mi Liv i Mjau! Frendovi za zivot...makar dok sam u Beogradu! :tongue:

kliko
06-07-07, 21:27
Moji omiljeni: kliko,Alf,anon1,Sarita,frkadela,Formica,Derek Trotter,Koke_st,Vendy.Black Woman,Psiholog, Arabea, Russian,Filip, Miki iz Bloka5,Liv,Bon Jovi, Andjela,Mary,Panoramica...

...dopisacu kasnije ako ih se jos sjetim,ovo je bilo ovako na brzinu. :)

kliko
07-07-07, 20:36
Ne mogu da vjerujem da sam izostavio supercicu, lady2, prle007 (alias Ljubo)
nadam se da sad nisam nikoga izostavio,ali se mozda opet javim ;) :)

Dot
08-07-07, 17:27
homer, lud je ko struja!
(visoki napon)

Dot
08-07-07, 17:31
samo da se zna ja nikog nisam zaboravio, svi su mi stvarno bubamarice prave al ako pocnem nabrajati zavrsicu kao vi...
a ovo ludo celjade od homera ...to je poseban slucaj...ne radja se takav forumas svakog dana...

djukaa
11-07-07, 21:19
Iako sam relativno kratko na forumu,moj definitivno omiljeni forumas je capricornica,preslatka je:) Vjerovatno je ona razlog zasto sam se i zadrzao na forumu ionako sam ga pronasao sasvim slucajno!Ali ostacu da ga istrazim jos malo prosto sam siguran da mogu naci svasta zanimljivo.Poslije capricornice,kojom sam prosto ocaran,postujem i admine jer stvarno rade veliki posao da bi forum radio kako treba,za ostale ne znam tek ih upoznajem,ali mislim da su svi cool likovi!

dekica
12-07-07, 12:19
ja najvise volim malu od preko_morache....ona je moje zlato :)

mala_mu
12-07-07, 12:38
ja najvise volim malu od preko_morache....ona je moje zlato :)

Ja najvise volim tetu dekicu Moze me dicj iz bencha :weight_lift: :weight_lift2:

salu na stranu, obozavam je. Onda ima 1 mala sto mi je rodica, Amelie, i Cegina sestra mi je ok. Al teta dekica... Nema mi pri njoj... Derek je ok skroz, Filip me nasmije olvejz i tako...

sklopljeno u crnoj gori
12-07-07, 21:14
bas sam popularan

Vendy
12-07-07, 22:07
bas sam popularan

Jesi! Evo, ja volim sve forumase, pa znaci i tebe http://www.khl-mladost.hr/Smilies/normal/kiss2.gif

liv_tyler
13-07-07, 19:54
Vecina forumasa mi je draga, ali izdvojicu Mikija, Mjau, Bon Jovija, Arabeu,Dereka i Filipa jer oni su cinili prvobitnu ekipu ovde i njih sam prve upoznala i zavoljela.
Ostale necu nabrajati, jer je na ovom forumu jako malo ljudi koji mi se ne svidjaju.

Amelie
30-07-07, 11:51
hihihi kako se ovdje svi volimo hihihi :hypocrite1: :tooth:
ja sam dala svoje misljenje o najaktivnijim clanovima dok sam bila moderator...pa mi sad glupo ponovo da kuckam.
jedan forumas mi skace po nervirama,ostale su okeeeej,a citam svacije postove,tj kako mi naleti.
ja demokrata pa nikog necu da izdvajam :bye1:
osim jednog momka ali to se ne broji :hug432:

Mjau
31-07-07, 17:57
*I ja nisam primetila ovu temu..Doduse, svakako sam bila odsutna.. i inace, ali u poslednje vreme cak i kad sam bila prisutna ovde, psihicki sam bila odsutna i van desavanja na forumu..
Hvala bogu, tu mi je izasla u susret supercica, i morala bih najpre nju da spomenem. Ne mogu da verujem da jos uvek postoje osobe kao sto je ona.. Zaista je divna...

Ostale ne bih puno da komentarisem.. jer sam zaista malo skrenula s aktuelnih desavanja..
Ali Filip je ipak clan koji me uvek nasmeje, i volela bih da je sto aktivniji...

I kako se kaze.. slag ide na kraju..

Tako da cu da pomenem i Liv, koju sam kao clana gotivila, ali definitivno me osvojila uzivo.. Devojka je jedno divno, iskreno, nezno i lepo bice.. i posebno volim da slusam njen naglasak.. Mislim da bi takvu osobu svako pozeleo kraj sebe... :hug432:

Miki .. on je ipak nesto naj naj.. Za mene je uvek bio tu.. Mislim da je suvisno da pricam o njemu... Samo cu reci da kad sam upoznala njega, shvatila sam da jos ima nade za ove nove i mlade generacije..jer on je odraz zrelosti i kvaliteta...

Miki, nedostajes mi:mwah1:

andjela pizelli
31-07-07, 22:48
Quote:
Originally Posted by sklopljeno u crnoj gori
bas sam popularan

Jesi! Evo, ja volim sve forumase, pa znaci i tebe

i ja se pridruzujem:notworthy: :throb:

frkadela
02-08-07, 14:51
Ja samo da dodam svom spisku i Wild...

mala_mu
02-08-07, 15:54
dobro....samo cu ja biti pocastvovana....hvala,hvala
a nedostajaces mi djavolice mala ;)

I ti meni casti mi, posla si mi bila na odmor, nista me nijesi pitala. Neka to, no ne znadosmo sto je bilo sa tobom. Jesi li na odmor ili si mi se udala.... Na muku sam ti bila moja ti.

Vendy
03-08-07, 00:55
Vendy :xmas143:

Ovo je ozbiljna tema @belex http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/d030.gif

belex
03-08-07, 00:59
znao sam da sam opet zalutao :biggrin:

belex
03-08-07, 09:21
mene samo mala mu voli :(
I ja te volim... ali nekako cudno :xmas143:

mala_mu
03-08-07, 09:24
I to se broji belex

dekica
03-08-07, 10:53
I ja te volim... ali nekako cudno :xmas143:

cudno?!:shocked542:

supercica04
03-08-07, 12:49
Voli te, ali kao Frki sto voli-PERVERZNO:biggrin:
I to je ljubav:throb:

supercica04
03-08-07, 13:06
Gde si FILIPE, opet se smucas po belom svetu? Odmah da dodjes! Ako neces Frki cete:gun_bandana: a niko nikada nece saznati:secret:
Nedostajes nam:thumb_up:

dekica
03-08-07, 13:32
Voli te, ali kao Frki sto voli-PERVERZNO:biggrin:
I to je ljubav:throb:

a ti kako me volis:mwah1:

Amelie
03-08-07, 13:34
ada dekice kad ti vidimo avatar naprosto nam se same fantazije uvuku u glavu

supercica04
03-08-07, 13:51
a ti kako me volis:mwah1:

Ja kao sestru:twisted:
A sto bi te moj muz voleooooo, pa bi te voleoooooo... Kako bi te samo voleoooo:smokeing:

belex
03-08-07, 13:53
Dekica je hot girl... moj tip.
Znao ona kome sam ja dao cistu 5!
Ala bih je :icecream:

supercica04
03-08-07, 13:55
Ala bih je :icecream:

Nisam razumela.... Ti bi je?:biggrin:

belex
03-08-07, 14:01
Nisam razumela.... Ti bi je?:biggrin:
:icecream:

frkadela
03-08-07, 14:01
Nemojte da me pominjete kad ne mogu da se branim... :)

Ja vas sve volim, ja sam kao Isus... :bye1:

supercica04
03-08-07, 14:04
Nemojte da me pominjete kad ne mogu da se branim... :)

Ja vas sve volim, ja sam kao Isus... :bye1:
HAhahaha:throb:

supercica04
03-08-07, 14:08
@dekice, jel ti jasno sada ko je omiljeni forumas?:mwah1:
Belex kaze da bi te drzao za ruku i kupovao ti sladoled svakog dana..:biggrin: :biggrin: Vidis kako smo svi prijateljski nastrojeni prema tebi:biggrin:

dekica
03-08-07, 14:14
Ja kao sestru:twisted:
A sto bi te moj muz voleooooo, pa bi te voleoooooo... Kako bi te samo voleoooo:smokeing:

a voli li tebe miko???
to je bitnije....a znam ja da mene bi (ko nebi?!)ali:thumb_down:
e mijenjam avatar pa sto bude.....necu muza da ti pomamljujem:w00t531:

dekica
03-08-07, 14:15
@dekice, jel ti jasno sada ko je omiljeni forumas?:mwah1:
Belex kaze da bi te drzao za ruku i kupovao ti sladoled svakog dana..:biggrin: :biggrin: Vidis kako smo svi prijateljski nastrojeni prema tebi:biggrin:

xaxaxaaaaaa
ne ne, davao bi mi liz njegovog sladoleda :icecream:

supercica04
03-08-07, 14:18
a voli li tebe miko???
to je bitnije....a znam ja da mene bi (ko nebi?!)ali:thumb_down:
e mijenjam avatar pa sto bude.....necu muza da ti pomamljujem:w00t531:

Voli me, al' voli i tebe. Mi smo hipi:love54236:

belex
03-08-07, 14:18
Ma da bih ti celi sladoled, da ga llizes po celi dan... :biggrin:

dekica
03-08-07, 14:19
ada dekice kad ti vidimo avatar naprosto nam se same fantazije uvuku u glavu

kupaci ka kupaci......nista spektakularno,ovo gledate svakodnevno na plazu:bye1:

dekica
03-08-07, 14:20
Ma da bih ti celi sladoled, da ga llizes po celi dan... :biggrin:

prehladila bih i sta onda:brucelee:

frkadela
03-08-07, 14:21
@cica
Pa jes, i Isus je bio hipik... :yes513:
Zato sam i ja hipik...

ovo gledate svakodnevno na plazu:bye1:

Ozbiljno?!

supercica04
03-08-07, 14:21

Carica si:hug432:

belex
03-08-07, 14:22
Nista, onda ces kod ''doce'' da ti da ''boce'' :D

dekica
03-08-07, 14:29
Nista, onda ces kod ''doce'' da ti da ''boce'' :D

aha ,jedino ako ti imas doktorsku titulu,ako si expert za uho,GRLO,nos:mwah1:

anon1
03-08-07, 14:37
Ljudi spamovaste temu :D Mada i iz toga bi se moglo zakljucit ko je kome omiljen :D

belex
03-08-07, 14:38
Ne treba tebi oto, rino, laringolog...
No doca za bocu... a ja sam tu expert. :D
Znaci volela bi da ti ja udaram boce? :hug432:

frkadela
03-08-07, 14:40
Ajde da apelujemo da se otvori pdf u kome ce belex da se izivljava (nad forumasicama :D), da ne spamuje po ostalim temama... :)

belex
03-08-07, 14:46
bezi bre frki kvaris mi rabotu... :tongue2:
taman sam razvio biznis sa sladoledima... :xmas143:
i odlicno mi ide, ko alva :xmas143:

mala_mu
03-08-07, 14:49
Xaxaxaxxaxaaxa... Meni je belex zafrkant zescji.

belex
03-08-07, 14:53
Sto rece... a ma nemoj mukat.
Oces ''Rumenka''? 20 kinti http://i155.photobucket.com/albums/s291/milosobrenovic/poziti19.gifhttp://i155.photobucket.com/albums/s291/milosobrenovic/poziti19.gifhttp://i155.photobucket.com/albums/s291/milosobrenovic/poziti19.gif

dekica
03-08-07, 14:56
belex jesu li dobro drzani ti sladoledi,da im nije rok trajanja istekao te ih tako na sve strane nudis ;)ili nisu dovoljno stvrdnuti pa ne osvjeze kako treba:)

mala_mu
03-08-07, 14:57
Sto rece... a ma nemoj mukat.
Oces ''Rumenka''? 20 kinti http://i155.photobucket.com/albums/s291/milosobrenovic/poziti19.gifhttp://i155.photobucket.com/albums/s291/milosobrenovic/poziti19.gifhttp://i155.photobucket.com/albums/s291/milosobrenovic/poziti19.gif
:cheezy: :cheezy: rumenko
hahahhahahahahhahaha
dekice nije to, no se tope na ovu zaropecinu, pa je poita malo.

belex
03-08-07, 15:02
vidi sto mala skrguce zubicima... pravi dekici zazubice.
E dekice, a ne ne dekice...
-moja radnja radi 24h, i uvek su sladoledi svezi, i stvrdnuti.
pozivam te da se i sama uveris. :biggrin:
Ili preferiras kucnu dostavu... :whistling2:

dekica
03-08-07, 15:10
ima li u tom tvom dragstoru jos tako dobrih artikala?
sta sve nudis?

belex
03-08-07, 15:12
ima capri, leni...
al za tebe cuvam TOP GUN :D

dekica
03-08-07, 15:24
nemas valjda samo jedan Top gun???:(

ja kad krenem mogu da pojedem vise komada...nista,slaba ti ponuda....odustajem:)

belex
03-08-07, 15:26
znao sam da ti nemas stomak za to :D

Zidanne
08-08-07, 00:45
tek sam jedan dan na forumu pa ne mogu donijeti neki sad bas ojektivan sud ali za sad su mi najvise za oko zapali homer i alf. Homer humorom a alf nekim idejama iako je malo ''tvrd'' ili je to moj utisak zbog odredjenih tema koje sam citao

Zidanne
08-08-07, 00:46
ali se nadam da cu i ostale brzo upoznati :)

supercica04
08-08-07, 18:41
Moji omiljeni forumasi su Zidanne i Alf :biggrin::biggrin::biggrin:

DYLAN DOG
10-08-07, 16:52
Moji su, nakon svega, definitivno belex i cica! Ma ljudi bez mane... šta reći...:D:D:D

explosion
27-08-07, 11:31
anon1, moram da dodam i zasto. nekako je skroz pozitivan i cini mi se inteligentan. ali nemoj da se uobrazis, nova sam, mozda se i predomislim :p
kliko, jao kakav lik. dijeli prvo mjesto sa anonom, sjajan lik, duhovit, ima najljepsi avatar, pozitivan skroz!
andjela pizelly, obozavam ljude koji pomazu drugima, i koji nadju vremena da pomozgnu i ispostuju druge bez obzira na obaveze.
liv, inteligentna i odmjerena cura, svestrana rekla bih.
e to je za sad, prvi utisci novog clana!
a dje da okacim one koji mi se ne svidjaju ? :)

Batboy
03-09-07, 14:07
Ima jedna mala, forumašica, pronaće se već ona u svemu tome. Bolje da je ne spominjem da se ne uobrazi. :thumb_up:

Nadam se da me razumijete ljubav je to :guitar::w00t531:.........:hypocrite1:

explosion
04-09-07, 17:22
ja sam znatno prosirila spisak!:)

Bon Jovi
04-09-07, 19:07
Svakako da imam clanove koji su mi blizi,po bilo cemu,muzickom ukusu,ili raznim drugim shvatanjima,tako da necu imenovati nikoga,kako ne bi doslo do nesporazuma(pogresnog shvatanja).

Takodje osobe sa kojima cesto ulazim u diskusiju,makar se i ne slagali,imaju zasluzeno mesto na mojoj listi.Sve dok ima postovanja i medjusobnog razumevanja,bice i dobrih clanova...

explosion
13-09-07, 12:39
dot - kako je to jedno fino dijete! jos kad se popravi pa pocne da ide u teretanu (pravilno!), pa bude u zdravom telu zdrav duh... isjaaa, svaki nachin! ;)

batboy - kakva je to k.r.a mushka, ccc, dje god se zene pomenu, sex, tijelo, eto njega!:cheezy:

amelie- to sjajno dijete razmislja! u pocetku sam mislila da je uzasno nezrela, a sad vidim da se bas razlikuje od vecine vrsnjaka:hug432:

mr. troter, ozbiljan covjek, posprema sasvim fino po forumu!:hypocrite1:

bon jovi i frkadela (dje je taj covjek nestao, izgubio se u pg???) - cist dokaz kako covjek moze na prvi "pogled" da pogrijesi!

sarita - svidja mi se kako razmislja!!

auuu, koliko vas jeeee
:hug432:

explosion
13-09-07, 12:43
uuu, zaboravih pehar! mora da je zabavno imati za drugaricu!

frkadela
13-09-07, 13:11
Ja jos da dodam Amelie, koju sam vjerovatno nervirao kad sam dosao na forum, pa mi je mozda zato tada dala crvenu kockicu, ali vjerujem da se sad kaje... :D

mozak
13-09-07, 13:18
i homer

mala_mu
13-09-07, 13:40
Da zakljucimo, ja sam sebi najmiliji forumas, i ima jos 1 momak odje te nam je mio. I dosta. Od momaka jos i teta dekica.
Dobra sam, krug se lagano siri... Da dodam i Dereka Trotera...

Derek_Trotter
13-09-07, 14:09
Hvala puno!
Ne smijem nabrajati omiljene jer me strah da cu nekog preskociti. Mogu samo reci da su mi svi sa kojima sam kontaktirao vrlo dragi i da mi je milo sto su clanovi ovog foruma:)

Batboy
13-09-07, 16:28
Pozdravljam sve ženske persone, da se ne bi koja naljutila. :thumb_up:

Meću da nabrajam ovu žensku populaciju, koja me u zadnje vrijeme minira na svim frontovima... Više ne uspijevam kvalitetno da pišem što mi je bio prvobitni naum. Izvini Derek_Trotter, što ne dajem svoj doprinos na ekonomiji kao što bih želio.:wallbash:

Inače Trotter i Kliko dijele prvo mjesto, zatim ostala muška družina koja me ovdje trpi.

Kao što sam i rekao ženska populacija je van konkurencije...... Eno pogledajte šta piše explozion koja me gotivi, a i ja nju naravno. Kaže da sam ovakav i onakav, sram da je bude. Od anđelčića dođe do đavolčića........

Jesam li ja kriv što su se djevojke ''napucale'' na slikama i izgledaju odlično. Ako nisu htjele pozitivne komentare bolje da ih nisu ni pokazivale. Ljutile bi se kad ih ne bih pohvalio...:D

Od sad ću biti hladnokrvan kao špricer!!! Nek se zna Bat će biti dostojanstven i baciće se na posao.:weeping:

Dot
23-09-07, 00:25
mene je homer iznenadio nocas...boze taj covjek nije normalan.

ja kad bih sad pricao koliko sam ocaran dobrotom i nekim duhom koji taj covjek posjeduje ma mogao bih esej napisati....

da je samo malo vise takvih ljudi...

nego me strah da ga ne ureknem, a to bi mu se odmah odrazilo na seksualni zivot, pa da ja budem odgovoran za to...no way

Cupavi
23-09-07, 00:41
Lightsoft.:love54236:
Homer.:thumb_yello:
Anon.:secret:
Batboy.:wub2:

Mjau
23-09-07, 03:18
*eto..da dodam i Dota.. i pocetak naseg upoznavanja :thumb_up:

Amelie
23-09-07, 15:47
mislim da listu nisam ni pisala ali bih onda izdvojila:

explosion
frkadela
derek
homer
seka(bas neko prijatno iznenadjenje)...neka se ne ljute zaboravljeni,trenutno ovih dana najvise postova citam od ovih persona nabrojatih gore

supercica04
26-09-07, 13:59
H O M E R
Njega volim drugacije, on mi je na poseban nacin omiljen:secret::wub2:

dekica
08-10-07, 16:39
mala mu vodi i dalje a odmah iza nje su amelie,dot,derek,supercica....ima ih jos

supercica04
17-10-07, 20:40
mene je homer iznenadio nocas...boze taj covjek nije normalan.

ja kad bih sad pricao koliko sam ocaran dobrotom i nekim duhom koji taj covjek posjeduje ma mogao bih esej napisati....

da je samo malo vise takvih ljudi...

nego me strah da ga ne ureknem, a to bi mu se odmah odrazilo na seksualni zivot, pa da ja budem odgovoran za to...no way

Homere, PONOSNA SAM NA TEBE!!!:D:hug432:
Dote, hvala ti sto hvalis moj izbor:clapping:

kliko
18-10-07, 08:27
Homere, PONOSNA SAM NA TEBE!!!:D:hug432:
Dote, hvala ti sto hvalis moj izbor:clapping:

Imam neki jak predosjecaj da ce te jedan od ove dvojice potpuno ignorisat.

supercica04
18-10-07, 11:40
Imam neki jak predosjecaj da ce te jedan od ove dvojice potpuno ignorisat.

Jbg i predosecaj moze nekad da zezne:tongue2:Obojica su divni ortaci i nijedan me ne ignorise:tongue343:;)

Jedan od njih "ignorise" tebe, a sa mnom se cuje svakog dana:tongue2:;)

Mjau
18-10-07, 18:18
*Dodala bih da mi je explosion postala jako simpaticna.. :D

Miki_from_the_block
19-10-07, 17:52
Slazem se sa Mjau...jako mi je simpa, dodao sam je u listu svojih prijatelja.

explosion
19-10-07, 18:29
Jao :wub2:

milenaaaa
19-10-07, 19:19
Mary iznad svih..naravno andjela_pizelly :**
onda amelie i explosion..koje su mi bas bas drage ....
miki mi je drag,ali ga ne znam licno...
i mala mu mi je svakim danom sve draza...

mala_mu
20-10-07, 09:40
Meni je ono okupljanje u stvari reklo da sam u pravu bila kod osoba koje sam dodala na listu prijatelja. Kad sam ih uzivo vidjela, dopali su mi se jos vise....

Zor_djevojka
24-10-07, 13:37
ja ovdje ama bash nikog ne 'poznajem'..samo ne znam je l' mi to prednost ili mana...

mozak
24-10-07, 13:45
za sad ni jedno ni drugo...ali ako tako nastaviš bićeš uskraćena...

Zor_djevojka
24-10-07, 13:58
chega?..samo polako da me ne prekine...

Mjau
24-10-07, 17:14
*Naravno da je mana .. tako da.. poradi na tome :D

Janjičar
24-10-07, 22:26
Ma ljudi niste loši mada mi je bilo nešto težina da pišem. OK ste mlada generacijo.