View Full Version : Drogirate li se?

DYLAN DOG
05-07-07, 02:09
Koristite li droge? Bilo koju vrstu, bilo koliko često, nebitno gdje i kad? U pitanje ne ulaze alkohol i cigare, koje jesu vrsta droge, ali ne one na koje se misli...

DYLAN DOG
05-07-07, 02:23
Ja sam ranije from time to time pušio travu, nikad ništa drugo iako sam imao prilika. Jednostavno, nije me zanimalo, a i plašio sam se posljedica. Prije svega, nisam sebi želio ostaviti ''zakonski pečat'' i time ruinirat karijeru.:D Sada, situacija mora biti jaaaako specijalna da bi ponovo zapalio joint. Neko prijateljsko okupljanje ili takve stvari. Nikad nisam volio (a to više i ne bih uradio) naduvan otići do grada.

kliko
05-07-07, 02:27
Bio je period u mom zivotu kad sam intenzivno duvao travu. Ima tome dosta godina. Jednostavno sam jednog dana rekao: "Vise necu nikad dzoint zapalit" i vise nisam nikad dzoint zapalio.

P.S. ja sam par puta bio i na posao naduvan,a kamoli u grad.

DYLAN DOG
05-07-07, 02:35
Ja nikad nisam VOLIO poći u grad naduvan, što ne znači da nisam, ali sam to zaista uradio malo puta. Ne volim osjećaj nesigurnosti koji mi to prati, ne želim da ljudi saznaju za to. Zato nikad više neću to ni uraditi. Mada u posljednjih dvije tri godine, rijetko i duvam...

anon1
05-07-07, 09:51
Ja duvam ali samo kad sviram duvacki instrument :)
Izraziti sam protivnik droge (kako trava tako i njihovih derivata i sintetickih supstanci). Mislim da sve covjek sto na taj nacin moze da iskusi, moze iskusiti i direktno, kroz meditaciju. Bitan je samo trud i zelja. Droga covjeka gura preko ivice, i onda su razni raspleti moguci. U svakom slucaju gubi se kontrola. Kontrola nad tijelom, nad mislima ...

Postoje izvjesne supstance koje covjeku mogu da daju "vise" iskustvo, ali one su poznate jako malom broju ljudi. One moraju biti pravilno odabrane, pravilno prikupljene i eventualno obradjene. Za to je potrebno znanje, a to znanje se cuva u strogoj tajnosti iako je nekad u svijetu to bilo mnogo prisutnije. Ali to su neka davna vremena.. Covjek treba da bude racionalan i da visa iskustva trazi pomocu provjerenih, dostupnih metoda, a ne eksperimentisanjem sa raznoraznim drogama.

"Sto bi ovijema momcima te padoshe???"
"Majka je opet usisala Micka"

Droga ili zivot, pitanje je sad?
To be or not to be, that is the question!

grunf
05-07-07, 10:10
Ovo što je anon nogovestio ja bih proširio,naime zapadna civilizacija poznaje (zlo)upotrebu droge kao rekreativno sredstvo koje vodi ka bolesti -narkomaniji. Druge zajednice nemaju taj problem poput plemenskih zajednica Južne i Severne Amerike...jer je upotreba psiho halucinogenih supstanci vezana za kulturni identitet zajednice uptreba je kontrolisana od pojedinaca koji vodi ritual uzimanja u cilju proširanja postojećaeg stanja svesti,kontakta sa duhovima predaka,sagledavanja budućnosti ... Proširenje svesti moguće je izvesti i drugim metodama,asketizmom meditacijom ,tehnikama disanja (do izvora ima mnogo puteva) ali za upražnjavanje istih potrebno je puno vremena,rada na sebi,evolucije svesti... Da bi se sve to preskočilo i otvorio ,,Hakslijev reducirajući ventil,, koristi se instant varijanta a to je droga. Da sad ne bih davio koga interesuje može naći brdo literature od Hakslija,Timoti Lirija,Kastanede,Rudolfa Štajnera i drugih teozofa ,Časlava Hadži Kostića...A popularni konzumenti na sve strane :Gete,Šerlok,Liri,A Hitler,tatko na psihoanalizu i moj omiljni matori perverznjak Sigmund-Sigi Frojd... zanimljiva tema :) :) :) :)

mozak
05-07-07, 10:15
Ne koristim narkotike...nekada davno sam samo probao travu...neznam nekako nemam neku potrebu za tim jer mislim da imam dovoljno samopouzdanja a i nikada se nisam kretao u tom drustvu tako da sam ostao cist...

DYLAN DOG
06-07-07, 01:00
Što se samopouzdanja tiče, trava izaziva suprotan efekat... Pojavljuje se manjak istog...:D

lady 2
06-07-07, 01:20
U mojoj glavi ima dovoljno ideja i hrabrosti za dobar provod da nisam imala potrebe da probam.Imala sam dovoljno dobre primjere u svom komšiluku tako da mi nikad nije bilo privlačno nego odbojno.

DYLAN DOG
06-07-07, 01:44
Takvi primjeri, pored jasnog znanja što je droga u stvari, i mnogih drugih upozorenja, su mene i ograničili na veoma rijetkog konzumenta isključivo trave...

lady 2
06-07-07, 12:49
:thumb_up:

supercica04
06-07-07, 12:53
Ja sam droga. Sve sto mi treba uzimam i pronalazim u sebi. Dovoljno sam luda, tako da mi ne treba nista vise od toga.

grunf
06-07-07, 14:10
@scica
dobro da znam koliko si opasna... :) :) :) :) :)

sarita
06-07-07, 16:45
ne drogiram se..ne mislim da bi se tako osjecala bolje nego ovako...

supercica04
06-07-07, 19:40
Isti slucaj

supercica04
06-07-07, 19:43
@grunf opasna? Fatalna!!!:hammer5425:

DYLAN DOG
07-07-07, 02:10
Poštujem one koji ne koriste drogu, zaista, ali ipak sam pristalica da većinu stvri u životu treba probati, ali samo većinu...

sarita
07-07-07, 17:26
@alf
pa vecinu stvari i probamo ali ocigledno nam je droga u onu manjinu:D :tongue343:

supercica04
07-07-07, 21:00
Ha,ha, duhovita Sarita:throb:

DYLAN DOG
07-07-07, 22:06
@alf
pa vecinu stvari i probamo ali ocigledno nam je droga u onu manjinu:D :tongue343:

Poštujem, ali ne pratim... :D:D:D

DYLAN DOG
07-07-07, 22:11
Tek sad sam primijetio koliko u stvari kod nas mediji lažu o problemima droge u CG, i na Balkanu uopšte. Koliko vidim, ja sam jedini koji je u anketi odgovorio da PONEKAD, ALI ZAISTA RIJETKO uzme drogu...i iza toga stojim 1000%. Pa mi smo, prema ovoj anketi, jedna od najzdravijih nacija na planeti, gdje fakultetski obrazovan čovjek koji radi kao novinar (moja malenkost:D) u stvari predstavlja zdravstveni otpad društva... :D:
Samo mogu reći:
a) BRAVO CRNA GORO!!!
b) Pravi ljudi se nisu javili na temu
c) Ogromna većina beskrupulozno laže :D
d) Ovaj forum je mjesto anđela ...:D

sarita
07-07-07, 22:40
Ja mislim da je ovo pod b...a mozda ima i od c..ma ko bi ga znao ali zaista ispada da se niko ne drogira a znamo vec koliki je to problem..

kliko
07-07-07, 23:27
Sto znam,Alfe...ja sam bio iskren. I na temu "plasite li se smrti" su nam isto bili malo nelogicni rezultati...:)

lady 2
07-07-07, 23:37
:hypocrite1: Mi smo izgleda neka fina skupina

sarita
07-07-07, 23:46
haha @kliko dobro kazes
a zamislite dodje smrt po nas a mi svi sa foruma u neku sobu...kakva bi jurnjava nastala...e to bi bilo najiskrenije ja mislim:)

frkadela
08-07-07, 01:46
Pa ja sam bio iskren...
Ranije sam konzumirao, vise ne... Marihuanu sam svega par puta probao... Vise sam uzimao neke druge...
Sad mi je to dosadilo, od svih opojnih sredstava konzumiram samo apsint i vino...

DYLAN DOG
08-07-07, 02:46
Sto znam,Alfe...ja sam bio iskren. I na temu "plasite li se smrti" su nam isto bili malo nelogicni rezultati...:)

Ja sam i tamo rekao istinu 100% (jedan sam od 16, onih gorih naravno, koji se smrti ipak plaše...:D), a ovdje da ne govorimo...
Ne optužujem nikog, naravno, ali su mi rezultati u krajnju ruku potpuno nelogični.
Ljudi, droga nije baš tako loša kao što pričaju :D. To isto vam govore do 15 godine i za pivo, pa vam ga dozvole da se nebiste drogirali :D:twisted:

Homer
08-07-07, 11:58
Ja sam droga. Sve sto mi treba uzimam i pronalazim u sebi. Dovoljno sam luda, tako da mi ne treba nista vise od toga.

Pogrešno sam glasao! Ovu drogu:mwah1: bih probao, pa kud puklo! ;)

Homer
08-07-07, 12:02
Tek sad sam primijetio koliko u stvari kod nas mediji lažu o problemima droge u CG, i na Balkanu uopšte. Koliko vidim, ja sam jedini koji je u anketi odgovorio da PONEKAD, ALI ZAISTA RIJETKO uzme drogu...i iza toga stojim 1000%. Pa mi smo, prema ovoj anketi, jedna od najzdravijih nacija na planeti, gdje fakultetski obrazovan čovjek koji radi kao novinar (moja malenkost:D) u stvari predstavlja zdravstveni otpad društva... :D:
Samo mogu reći:
a) BRAVO CRNA GORO!!!

Glasam za d, Anđelčići moji!
Ovaj forum okuplja normalne ljude iznad društvenog prosjeka i to je ono što ga čini ovakvim kakav je.:king6525:

supercica04
08-07-07, 12:23
Pogrešno sam glasao! Ovu drogu:mwah1: bih probao, pa kud puklo! ;)

A sta ces ako DROGA proba tebe?

Homer
08-07-07, 12:35
A sta ces ako DROGA proba tebe?

Pa tako je uvjek na kraju: ne činimo mi zvek od droge, nego droga čini zvek od nas!

@supercico Samnom se odavno zveknulo (od takve droge kao što si ti), pa se ne bojim više ničega!:cheezy:

supercica04
08-07-07, 16:22
Pa tako je uvjek na kraju: ne činimo mi zvek od droge, nego droga čini zvek od nas!

@supercico Samnom se odavno zveknulo (od takve droge kao što si ti), pa se ne bojim više ničega!:cheezy:

Hi, hi, hi, hi:smokeing:

explosion
24-08-07, 19:30
drogiram se, zutim cedevita bombonama:wacko:

saky
25-08-07, 12:13
probala jesam jednom marihuanu, nije mi se svidilo.i to je to....ne drogiram se

Bon Jovi
31-08-07, 08:26
hahahaaha,ovo je konkretnije od Kakve gacice imate trenutno na sebi?
Ovako,nisam se dosad drogirao,inace ne znam sta ce biti sutra,prekosutra,ali znam sta ce biti nakosutra(skola :gun_bandana: )...
Nikad se ne zna sta buducnost donosi....

petar
15-09-07, 19:44
ja sam od droga probao kokain i vidio sam kakva je to glupost,nijesam mogao zaspat,iluzija za budale

Batboy
15-09-07, 20:54
Ja sam jednom šmrkno' koku pa sam bio sav od perja. :D

bagi
21-10-07, 12:14
Probao sam i ja kokun i mogu reci da je nevidjena glupost a dunuo sam par puta i stvarno nevidim u tome nikakvo zadovoljstvo, e kada bih to mogao da kazem i za cigare bili bi super

milenaaaa
21-10-07, 14:25
nisam i ne planiram.

Zor_djevojka
24-10-07, 14:17
Bozhe sachuvaj...

Mjau
24-10-07, 17:32
*Niti sam probala.. niti ikad planiram. Ako vec znam cemu to vodi.. sto bi se izlagala takvom riziku..samo da bi utolila svoju radoznalost.. koja mozda nekad i bila prisutna.. Jednostavno zanima me.. sta je to toliko lepo u tome???
Ali mislim da su izgovori .. tipa.. drustvo me nateralo..itd.. jako smesni i neopravdani!!!

anon1
24-10-07, 17:37
Evo sad cu ja da ti kazem sto je lijepo. Poznato je da droga utice direktno na mozak. Svojim dejstvom izaziva dominantno alfa mozdane talase (i eventualno nesto nize frekvencije) koje svakako izazivaju osjecaj smirenosti ali u nekim situacijama i do pojacane sposobnosti vizualizacije. Dakle na jedan neprirodan nacin se dolazi na brzinu do efekata koje sa sobom nosi meditacija. Medjutim da nije bas sve tako sjajno tu su i cesti propratni efekti...i onda muka... fizicki problemi, kao i razne halucinacije. Nekad se otvara put do mracnih prljavstina iz podsvijesti koje onda prave velike probleme...

Nikad droga...

supercica04
24-10-07, 21:53
Svakog dana, pa samo to i radim-to mi je posao:D

Mjau
24-10-07, 23:28
*Pa ok mi je to.. Ali ako si sam svestan.. da te sve to vodi u smrt.. A joj, ne znam kako da objasnim.. znam da je tesko naci razlog.. I znam da niko tada ne misli na smrt.. Ali iskrena da budem.. nikad mi nece biti jasni ti ljudi...

anon1
24-10-07, 23:34
Ista stvar ti je s alkoholom i duvanom. Ako uzimas u malim kolicinama tesko da ces imati nekih losih efekata, ali cim to pocnes redovno da radis i u vecim kolicinama, tu je put u beskraj... Sve zavisnosti su lose, covjek treba da je svjestan svega sto radi, navika je ono sto samo u odredjenim situacijama moze da bude korisno, ali rutinski obavljen posao vremenom postaje najgore obavljen posao.

Mjau
24-10-07, 23:37
*Pa jeste.. ali alkohol i cigare.. imaju valjda manji los uticaj.. :(

Janjičar
24-10-07, 23:39
Mislim to je teško sranje da kažem onako narodski. Nije čak više ni popularno. Razlog se uvijek može naći ako ga tražiš. Batali narkotike i pređi na sex.

Mjau
26-10-07, 04:35
*Trosis novac, gubis zivot.. radi par trenutaka.. Ma ne znam, jednostavno..to nikad necu shvatiti.. Ili izgovor tipa.. nije mu nista islo u zivotu, i uzeo da se drogira!?!

explosion
26-10-07, 12:47
I pushaci su narkomani! Ua narkomani :D

Perfect^girl
05-11-07, 01:32
Ne, nisam probala i ne planiram :) ( perfect girl ) :)

DYLAN DOG
07-06-08, 02:18
SAMO PROČITAJTE KOMENTARE :D:D:D
(Niko se nije uznemirio zbog droge, no zbog navedene cijene;))

http://www.cafemontenegro.cg.yu/index.php?group=22&news=34434

Supernova
07-06-08, 08:27
SAMO PROČITAJTE KOMENTARE :D:D:D
(Niko se nije uznemirio zbog droge, no zbog navedene cijene;))

http://www.cafemontenegro.cg.yu/index.php?group=22&news=34434

Najbolji mi je ovaj komentar: Kako ste svi vi kuuul... Pa se svi razumijete... Pa svi duvate... Bravo majstori, ne dajte da nam se obraz kida pa da nedaj boze ne znamo nesto... Pih.:twisted:

Daci
07-06-08, 13:08
Najbolji mi je ovaj komentar: Kako ste svi vi kuuul... Pa se svi razumijete... Pa svi duvate... Bravo majstori, ne dajte da nam se obraz kida pa da nedaj boze ne znamo nesto... Pih.:twisted:

komentar je odličan gdje ga nađe,....pih..:clapping:

Zor_djevojka
07-06-08, 13:10
nema shto, no koliko vidim po jedan duvachki orkestar ovdje..pod hitno...i scenu Grand show-a

Supernova
07-06-08, 13:10
komentar je odličan gdje ga nađe,....pih..:clapping:

na linku koji je dylan dog postavio.

Batboy
07-06-08, 14:10
Ne'š ti njima podvaljivati.., aaaa nee... :red_bandana:

1. Jimmy: 06 Jun 2008. | 10:53
Cu milion eura!? Znaci da kilo kosta 3636 EURA? Ja cu im za 500 nac najjacu D.

2. Jedan_Coek: 06 Jun 2008. | 11:29
Jimmy koliko para toliko i muzike-maloumnosti..!

3. Lood: 06 Jun 2008. | 11:55
I ja skank za 300! xexexexe smijesni su!

4. milan: 06 Jun 2008. | 11:55
Cu milion eura, jel to drzava toliko placa ili sta? Pa ni u EU ne kosta toliko a ne kod nas. 400-500€ po kilu je maximum. To ja iz licnog iskustva. :D

5. milutin: 06 Jun 2008. | 12:59
to ako izdijelis i savijes u dzointe mozda tolko mos prodat, sve jedan po jedan. Bice da je milicija tako racunala, zato sto tako prodaje

6. jedan_choek: 06 Jun 2008. | 13:08
Chudno. I zamolicu da se ne kradu nikovi. Chisto ono...

7. umek: 06 Jun 2008. | 13:13
E sto se evropske unije tice, i tu je svudje razlicito! u Sloveniji, dje se ja sad nalazim, je jedan gram 10 eura, pa ti vidji! :)) ali u Spaniji 2 eura za jedan gram! :)

8. roma: 06 Jun 2008. | 14:09
a ti ako mi nadjes kilo skanka za 300 ja placam odma:)

9. random: 06 Jun 2008. | 14:34
svi pusite vidim, svi ste ludi i to...

10. Anonimni: 06 Jun 2008. | 14:57
Kako ste svi vi kuuul... Pa se svi razumijete... Pa svi duvate... Bravo majstori, ne dajte da nam se obraz kida pa da nedaj boze ne znamo nesto... Pih.

pehar
10-06-08, 21:18
Samo mogu reći:
a) BRAVO CRNA GORO!!!

Hm,nikada nisam probala drogu i nemam nameru,mozda sto imam strah od toga.Poznajem osobe koje su zaista doziveli dno.Roditelji su prodavali kuce i slali ih na lecenje u Rusiju.Hvala Bogu povratili su se u zivot,ali citave porodice su time bile hendikepirane.

mistique
10-06-08, 21:30
Hm,nikada nisam probala drogu i nemam nameru,mozda sto imam strah od toga.Poznajem osobe koje su zaista doziveli dno.Roditelji su prodavali kuce i slali ih na lecenje u Rusiju.Hvala Bogu povratili su se u zivot,ali citave porodice su time bile hendikepirane.

jes jes ...chipuju ih ..
stave im blokatore kako ne bi uzimali dop ,a ovi se kljukaju tableticama (trodonima i sh ja znam) i dzibre vutru ... :shocked542:

1. mogu li (admin/modovi) vidjeti ko je za shta glasao ?:icecream:
2.pitam se koliko su glasachi bili iskreni po ovom pitanju ... iskreno me raduje da je ovoliko zdravorazumske cheljadi :) ( iako imam utisak da su oni koji bi zaokruzili prve 3 opcije izbjegli glas0vanje :D... nego,o tome se ovdje ne zbori.. :))

mistique
10-06-08, 21:35
ovo tek sad vidjeh ...Tek sad sam primijetio koliko u stvari kod nas mediji lažu o problemima droge u CG, i na Balkanu uopšte. Koliko vidim, ja sam jedini koji je u anketi odgovorio da PONEKAD, ALI ZAISTA RIJETKO uzme drogu...i iza toga stojim 1000%. Pa mi smo, prema ovoj anketi, jedna od najzdravijih nacija na planeti, gdje fakultetski obrazovan čovjek koji radi kao novinar (moja malenkost:D) u stvari predstavlja zdravstveni otpad društva... :D:
Samo mogu reći:
a) BRAVO CRNA GORO!!!
c) Ogromna većina beskrupulozno laže

:yumm2:

idem .. oni ...:smokeing:

pehar
10-06-08, 21:35
jes jes ...chipuju ih ..
stave im blokatore kako ne bi uzimali dop ,a ovi se kljukaju tableticama (trodonima i sh ja znam) i dzibre vutru ... :shocked542:

1. mogu li (admin/modovi) vidjeti ko je za shta glasao ?:icecream:
2.pitam se koliko su glasachi bili iskreni po ovom pitanju ... iskreno me raduje da je ovoliko zdravorazumske cheljadi :) ( iako imam utisak da su oni koji bi zaokruzili prve 3 opcije izbjegli glas0vanje :D... nego,o tome se ovdje ne zbori.. :))

Pritisni misem na broj glasova i vides ko je za sta glasao.Mislim da su svi iskreno odgovarali.Sto bi neko lagao?!Nikom se ne stavlja omca oko vrata

pehar
10-06-08, 21:37
I pushaci su narkomani! Ua narkomani :D
Sebe ne smatram narkomanom sto sam pusac,mozda sam porocnja po pitanju cigareta ali narkic nisam

DYLAN DOG
10-06-08, 21:45
Misty, možeš i ti vidjeti ko je za koju opciju glasao, a možemo i mi ostali :D:D:D
Samo klikni na bilo koji broj (plavi, ne nule) gore u rezultatima ;)

mistique
10-06-08, 21:47
Misty, možeš i ti vidjeti ko je za koju opciju glasao, a možemo i mi ostali :D:D:D
Samo klikni na bilo koji broj (plavi, ne nule) gore u rezultatima ;)
hehehehe vidjeh ...znam ...
skliznuo mi prst .. preko lapa sam djaoljega..pogresno kliknuh...stvarno:hypocrite1:

(vidjeh za shta si i ti glasao ! )

lady abu bin crazy
10-06-08, 23:35
Samo da vidim ko se to odje drogira :D

Slowpoke Rodriguez
11-06-08, 00:18
Redovno.
Marihuanu koristim samo kada sam opusten da me dodatno razkravi
Hasis s vremena na vrijeme (imam originalne nargile :))

TReze droge - ne.

Slowpoke Rodriguez
11-06-08, 00:32
Ovo ispade da se jedini ja redovno drogiram. Koliko licemjera... Ili dosadnih ljudi :D

mala_mu
11-06-08, 00:35
Nije cini ti se, i ja sam isto pod 1 glasala.

DYLAN DOG
11-06-08, 04:20
(vidjeh za shta si i ti glasao ! )
A što ćeš, mora se :D
Sve ove nove informacije, sve su to stresovi :D

madagaskar
11-06-08, 10:39
Nemam riječi, ovo ispade da treba da se stidim što nisam nikada i nemam namjeru ikada
probati drogu!!! Ta vrsta stimulansa za dobru zabavu nikada nije bila potrebna ni meni ni društvu sa kojim sam bila. Đe nestade mladalački duh, energija, optimizam...?

Zor_djevojka
11-06-08, 12:11
Nemam riječi, ovo ispade da treba da se stidim što nisam nikada i nemam namjeru ikada
probati drogu!!! Ta vrsta stimulansa za dobru zabavu nikada nije bila potrebna ni meni ni društvu sa kojim sam bila. Đe nestade mladalački duh, energija, optimizam...?

pazi da se i ja ne (po)stidim...samo sam se ironichno nasmijala..tj.izlecelo mi je...

kolacic
11-06-08, 14:08
Nikad ništa. Dovoljno sam :homer89070: i bez droge :D

wawy
11-06-08, 15:56
ja nisam nikad proba drogu, al namjeravam.
jer su mi rekli da mora bit lijepo cim je nasi politicari redovno koriste, pa ne moze da steti, jer je eto njima ekstra lijepo izgleda od nje.
takodje im se od tih sredstava pricinjavaju neke halucinacije, kao narod ima evropski standard, struja nije skupa, nezadrzivo napredujemo ka nevidjenom nivou ekonomije(onom iz `89-e)...i tako, mora da je lijepa stvar...a nije ni skupa, cuo sam da za jedan gram kokaina ti treba svega pola plate! ha! pa sto je to, sa nasim standardom, mozemo komotno sebi priustit dva smrktanja mjesecno po glavi stanovnika. i jos ako vlada baci kakve subvencije - dje bi nam bio kraj!

nestasni_cipiripi
11-06-08, 16:50
Eto ja se drogirah 3-4 godine,pa batalih.Osjecaj je lijep.Ali chuka mi je bila gotova...Danas sam ok...

beskrajnost
11-06-08, 18:56
Nit pusim, nit pijem, nit se drogiram, jedina ovisnost koju imam je hrana.

nestasni_cipiripi
11-06-08, 19:06
Nit pusim, nit pijem, nit se drogiram, jedina ovisnost koju imam je hrana.

i ja bogami :-)

Zor_djevojka
11-06-08, 21:16
Eto ja se drogirah 3-4 godine,pa batalih.Osjecaj je lijep.Ali chuka mi je bila gotova...Danas sam ok...

zamolila bih te da me ne podsjecash na taj period tvog zhivota koji je iza nas...skratio si moj...poprilichno...

Zor_djevojka
11-06-08, 22:22
e'o..da ako poneshto i nauchite (http://www.youtube.com/watch?v=KwKwBVvLc_E)

milenaaaa
11-06-08, 22:47
rakija se lijeci vinom
marihuana kokainom :)))))))))

ne, niti imam namjeru....

wings
12-06-08, 14:12
hmmm, davno prije se nekoliko puta konzumirala marihuna i to je sve što se tiče "droge" :biggrin:

Konstantni poroci su mi cigarete i kava obavezno, ali zna se tu i tamo zalomit i koja čaša crnog vina. :D :yumm2: :D

beskrajnost
12-06-08, 16:45
i ja bogami :-)

Ne bas onako kako mislis, ja mislim da se moram cuvat hrane inace ja sam balon :D

petar
13-06-08, 22:24
Nije cini ti se, i ja sam isto pod 1 glasala.

Nijesi nida bog.auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Mabelina
28-08-08, 08:53
Da. Najviše volim da se izdrogiram pogledima i dodirima sa $atkim mojim. A tek što volim da se nadrogiram poljupcima njegovim...:wub2:
Uh, ja zaboraviK da ovo nije podforum Ljubav... :wink3:

Ne, naravno da se ne drogiram. Nijesam probala. Ja sam inače malo otkačena, zamisli još da se nadrogiram, ne bi me poFatali kroz Tološku... :D