View Full Version : Vladari kuca
andjela pizelli 03-07-07, 22:25 Evo teme koju nemamo,gdje mozemo stavljati svoja iskustva ,postavljati pitanja, u ostalom vjezbati.
Kuda su otishli vladari nashih kuca...
Pochinjem prva,danas sam bila u bolnici u posjeti...vladar mog Asc je na vrhu XII kuce.Vrlo chesto,dogadja se da chuchim po bolnicama,opsuzujuci bolesnike...hraneci ih,pomazuci im...ne pada mi zaista teshko.Teshko mi je otici,a kad sam vec tamo,radim to zaista sa ljubavlju.
Eto,tako se ispoljava moj vladar Asc na vrhu XII kuce.Znachi,ne bolujem ja,vec boravim povremeno u izolovanim institucijama,odnosno bolnicama,pruzajuci pomoc, na neki nachin unesrecenima.
Primjetila sam josh da dosta osoba,koje imaju vladara asc(ili neku lichnu planetu)u XII kuci,dosta vremena borave po forumima,koji i jesu na neki nachin izoovane"ustanove",ovdje,kao da smo na nekoj drugoj planete odvojeni od svijeta :[115]:
beskrajnost 04-07-07, 02:17 onda bi to bila ja
moj asc je u skorpionu vladar skorpiona je pluto i mars
pluto u 12 kuci
andjela pizelli 19-07-07, 13:01 Neshto vas nema na ovoj interesantnoj temi:icecream:
Ok, moj asc. jarac, vladar jarca saturn je otišao u vagu u 9. kuću.
I meni je Pluton u XII kuci... :thumb_up: (asc u Skorpionu, naravno)
andjela pizelli 19-07-07, 17:44 Ok, moj asc. jarac, vladar jarca saturn je otišao u vagu u 9. kuću.
bravo draga moja,pa otishao u znak kojim vlada planeta venera,a gdje je egzaltiran,pa josh u IX kucu,duhovnosti,obrazovanja....:clapping:
Moj vladar ASC je Venera koja je u VII kuci, koja je u Ovnu, znaci Venera je tu u padu. Mars koji je vladar VII se takodje nalazi u VII (svoj na svome), koji mi daju energiju, a njihova konjukcija mi obiljezava VII kucu. Tu je jos i Merkur, koji je u egzaktnoj konjukciji sa Marsom, koji mi daje moju eksplozivnost (planem za momenat i to bas zestoko). Zasto pricam sve ovo, kad mi je vladar ASC Venera? Pa zato sto mi se cini da je toliko umanjena Ma i Me, da ne moze da dodje do izrazaja.
Moj vladar ASC venera u vagi u prvoj kuci koja pravi konjukciju sa asc. Obrni okreni, ali ja sam samoj sebi vrlo bitna, dosta sam egoisticna. A posto je venera prirodni vladar VII kuce, pa ova moja jos u vagi(prirodna VII kuca), meni su brak i partnerstvo vrlo bitni u zivotu, ali posto je venera u konjukciji sa uranom, toga nema u mom zivotu. Jednostavno ne znam da odrzim vezu, a to mi btno, eto kakva disharmonicnost. Venera mi u trigonu sa marsem, pa mi je musko zenski princip u harmoniji, ali ovaj uran mi pomrsi konce. Posto sam pocela da ucim astrologiju nadam se da cu ga sada na to usmeriti (venera konjukcija uran, veoma me zanima ljubav u astologiji, sinastrija i dejvisonke).
bravo draga moja,pa otishao u znak kojim vlada planeta venera,a gdje je egzaltiran,pa josh u IX kucu,duhovnosti,obrazovanja....:clapping:
Egzaltiran, pa ima i pojačano djelovanje.
Dobro, loših aspekata sa Saturnom nemam, jedino mi konjukcija s Plutonom daje želju za moći i kontrolom, ali i odsustvo oca... Koji paradox, i tata i dečko su profesionalni vozači... ali to me prerano učinilo preozbiljnom.
Mada s obrazovanjem i nisam baš.... upisala 3 faksa i 3 faksa prekinula.
I, da. Zbog njega padam u depresije...
andjela pizelli 25-07-07, 20:49 Pochinjem prva,danas sam bila u bolnici u posjeti...vladar mog Asc je na vrhu XII kuce.Vrlo chesto,dogadja se da chuchim po bolnicama,opsuzujuci bolesnike...hraneci ih,pomazuci im...ne pada mi zaista teshko.Teshko mi je otici,a kad sam vec tamo,radim to zaista sa ljubavlju.
Eto,tako se ispoljava moj vladar Asc na vrhu XII kuce.Znachi,ne bolujem ja,vec boravim povremeno u izolovanim institucijama,odnosno bolnicama,pruzajuci pomoc, na neki nachin unesrecenima.
dobar dan,evo mene,ponovo danas,novi zadaci,mog vladara asc na vrhu XII
stigla rodica na ljetovanje,pala i slomila kljuchnu kost i rebra evo me danas cijeli dan sa njom u bolnici...
opet dobro,kad nisam ja...fala ti ga boze shto druge opsluzujem:wacko:
moj asc. je rak,vladar raka mesec je otisao u strelcu u 6.kucu
Asc-JU u 9
II kuca-SA (zahvata i vodoliju pa i UR)u 9
III kuca-UR(zahvata i ribe pa i NE)u 12
IV kuca -MA u 9
V kuca -VE u 2
VI kuca -VE(zahvata blizance pa i ME)u 2
VII kuca-ME(zahvata rak pa i MO)u 1
VIII kuca-MO u 2
IX kuca -SO(umetnuta devica pa i ME)u 1
X kuca -VE venera u 2
XI kuca- Pl i MA u 10
XII kuca PL I MA u 10
E sad evo ovako vladari 1,4,i 2 su mi u 9 kuci pa me je to (vladar 1 u 9)dovelo u inostranstvo(srbija je inostranstvo u odnosu na bosnu),gde sam napravila kucu(vladar 4 u 9).
Naravno cela prica je podrzana i vladarem 9 u 1,to je So u jarcu-a Srbija je jarac.
Pitanje zasto ne komentarisete tj.ne vezbate sa vladarima kuca?
Lepa tema,cudno da je zamrla?
andjela pizelli 05-10-07, 16:06 moj asc. je rak,vladar raka mesec je otisao u strelcu u 6.kucu
cijeli zivot cesh teziti da se shto vishe usavrshavash i necesh imati mira dok ne zavrshish fax
cijelu sebe dajesh na poslu,prosto izgarash.
andjela pizelli 05-10-07, 16:07 Pitanje zasto ne komentarisete tj.ne vezbate sa vladarima kuca?
Lepa tema,cudno da je zamrla?
:thumb_yello:
Moj vladar horoskopa je Merkur koji je u Skorpiji u III kuci
andjela pizelli 05-10-07, 21:19 @mary
i opishi se malo,kako sebe vidish?
trebala bi biti okrenuta bratu,vezana za njega,da volish komshiluk,volish komunikaciju,jer ti,odlazish u III kucu i svemu onom shto ona predstavlja
e sad plus gledash aspekte i dispozitora...
Vladar mog horoskopa je Neptun koji je u jarcu u desetoj..
sTA RECI SEM DA CU BITI VELIKI KARIJERISTA....
za sad bas i nije tako,ali osjecam da ce biti.... :)
visoka obrazovanja...postiploma,magistratura...doktorat :D
jos neptun sekstil pluton
neptun sekstil asc
nimalo lose...ili grijesim?
moj asc.je u strijelcu, strijelcem vlada jupiter koji mi je u strijelcu u 12.kuci :)
moj scedent je u devici, a vladar merkur otisao u 2 kucu
moj vladar acs je merkur u 8. kuci u trigonu sa saturnom u 12. i kvadratu sa uranom u 5... volim da zadjem duboko u materiju i sve temeljito proucim, i zanima me objasnjenje svega sto nije lako razumljivo.. :)
Last_Insight 20-10-07, 09:24 saturn natalno u 12. trenutno u 8.
Moj asc. je strelac, vladar strelca Jupiter mi je u 3. kuci u ribama.
sto mu gromova 23-10-07, 09:36 ASC u Ribama,tradicionalni vladar Jupiter u Vodoliji 12. polje,a Neptun u Jarcu u 10. polju...i zaista najvise bi mi u zivotu prijalo da se posvetim karijeri,i da zivim negde dalekoooo odavde...
i meni je asc ribe..nisam znala da se vladar riba uzima i jupiter..po tome..u prvoj kuci u ovnu...
a i neptun u jarcu u 10.....
xaxaxxaxaxa...skoo identicno :)
Zor_djevojka 24-10-07, 16:02 ASC u Blizancima, vladar Merkur 'otishao' u 10-to, slobodno ga mogu rachunat u 11-to polje u Ribama (blah..u izgonu vala je moga naci bolje mjesto - znak;) )...kvadrat sas Uranom (nece mi se u tehniku, sve se zhivo pokvari shto taknem mojim rukama, uzhasno se plashim gromova i elektrike, a i ne umijem da vozim bez obzira shto imam polozheno evo 10 godina skoro) i konjukcija sa Marsom..uh, jezichina moja od po metra, kad te ja spodofatim 'verbalno' bjezh' od mene.. a shto sam prgava..uh...samo neka sam zdravo..A inache mi je Merkur vladar i petog polja...
KikyGemini 16-11-07, 15:24 onda bi to bila ja
moj asc je u skorpionu vladar skorpiona je pluto i mars
pluto u 12 kuci
me 2!!! meni je takođe pluton u XII , ASC Sco :)
beskrajnost 16-11-07, 18:12 MI mozemo bit tajni agenti, i nitko nas nece primjetit kad ih opljackamo:D:D
KikyGemini 17-11-07, 15:33 haha, mi već jesmo tajni agenti :D
sa tim se rodi... :p
Last_Insight 17-11-07, 17:49 Ok, moj asc. jarac, vladar jarca saturn je otišao u vagu u 9. kuću.
Djed jako inteligentan čovjek moguće sud ili visoka ličnost.
Ovo što si ti navela je tipična pozicija suca koji primijenjuje zakon ili prof. na fakultetu.
Last_Insight 18-11-07, 12:09 evo budem budem jutro je još trijeznim se od jučer :D
Djed jako inteligentan čovjek moguće sud ili visoka ličnost.
Ovo što si ti navela je tipična pozicija suca koji primijenjuje zakon ili prof. na fakultetu.
sto mu gromova 20-11-07, 21:43 i meni je asc ribe..nisam znala da se vladar riba uzima i jupiter..po tome..u prvoj kuci u ovnu...
a i neptun u jarcu u 10.....
xaxaxxaxaxa...skoo identicno :)
Jupiter je tradicionalni vladar Riba,kao sto je to Saturn Vodolije,a Mars Skorpije...sta vise mnogi astrolozi daju upravo prednost ovim planetima pre nego trima transcedentalnim:Plutonu,Uranu i Neptunu
Vladar asc MA u vagi u VI konjukcija SA, PL (dispozitor VE u vodoliji) sluzim civilni vojni rok (MA) u Zemunskoj bolnici (stara bolnica koja se raspada , ali sa znacajnom tradicijom (SA 20* vage), a u ovom trenutku se i renovira - regeneracija PL.) Radio sam 3 meseca u starom liftu(VE u vodoliji - elektrika, Ma masina), 3 meseca u novoj i modernoj angio sali (primetio sam da je najveci broj kardiologa ima naglasenu Vodoliju), i 3 meseca na poslednjem spratu u arhivi (SA) gde je bilo fekalija i leseva golubova, itd. Sve zahvaljujuci trostrukoj konjukciji MA, SA, PL u VI.
Vladar VI je ME koji je u XII u ribama, sto jos vise samo pojacava pricu o bolnici!!!!
Vladar ASC u VI, buduci da je mars, dao mi je gen radoholocara sa oceve strane, tako da sa ovom trostrukom konjukcijom ove tri teske planete imam snaznu grizu savesti kada sam besposlen vise od nekoliko sati! Ovo je odredilo i moje interesovanje za ishranu, te sam zavrsio visu medicinsku skolu za nutricionistu! A moja creva sa ovom planetarnom postavkom preterano su osetljiva, tako da sam vremenom postao vegetarijanac (cesta prica kod naglasene VI i SA u VI).
meni je pluton u XII kući!!!
asc mi je škorpija
capricornica 01-12-07, 21:02 moj podznak je RAK, vladar raka je MESEC, a MESEC mi je otisao u 7 kucu, u VODOLIJU
beskrajnost 01-12-07, 21:11 Ja bi to prokuzila ti sebi jako vazna zajedno sa partnerom, il javnost
podznak mi je vaga, vladar vaga je venera otiso u 5.kucu u ribama
beskrajnost 01-12-07, 21:23 Razigranost, jako lijepa zenska...volis djecu. Njezan izgled, mozda oci mora. Volis ples, umjetnost, crtanje, budes uvijek u vezama-pretpostavka.
Moj vladar ASC venera u vagi u prvoj kuci koja pravi konjukciju sa asc. Obrni okreni, ali ja sam samoj sebi vrlo bitna, dosta sam egoisticna. A posto je venera prirodni vladar VII kuce, pa ova moja jos u vagi(prirodna VII kuca), meni su brak i partnerstvo vrlo bitni u zivotu, ali posto je venera u konjukciji sa uranom, toga nema u mom zivotu. Jednostavno ne znam da odrzim vezu, a to mi btno, eto kakva disharmonicnost. Venera mi u trigonu sa marsem, pa mi je musko zenski princip u harmoniji, ali ovaj uran mi pomrsi konce. Posto sam pocela da ucim astrologiju nadam se da cu ga sada na to usmeriti (venera konjukcija uran, veoma me zanima ljubav u astologiji, sinastrija i dejvisonke).
i kod mene isto moj vladar asc venera u vagi u prvoj kuci isto pravi konj. sa asc i tamo i je pluto ja nisam samoj sebi vrlo bitna nit egoisticna uopce....
a to sto je beskrajnost napisala sve je tacno a sto ce tice crtanje to je moj poso radim kao tehnicka crtanje :D
ja sam u podznaku devica, a vladar merkur otisao u 2 kucu u vagu. hehe, nisam materijalista...
Moj asc je Vaga, u III kući u Strelcu...
beskrajnost 05-12-07, 13:44 ja sam u podznaku devica, a vladar merkur otisao u 2 kucu u vagu. hehe, nisam materijalista...
2 kuca ne znaci da si materijalista, no moze bit da svoju vrijednost prema odjeci koju kupujes recimo racunas. Volis da se lijepo nosis.
ja reko posto je druga kuca finansije, pa sam to tako povezala, a i malo da se salimo.
hvala beskrajnost, tacno. Volim da se lepo obucem.
pozz
beskrajnost 05-12-07, 14:49 Ma ne 2 kuca ima vise znacenja. Naravno tu se ticu financije, al i nase samopouzdanje i kako nas drugi vrednavaju. A vaga tamo znaci lijepo oblacenje :D
hvala na komentarima
pozdrav
Nedavno sam primetila ovu temu ..... nisam jos sve procitala .....
Asc Bik .... a Venera u Strelcu u 7 kuci .... u zagrljaju sa Neptunom ......
Nije mi bas jasno sta to znaci ..... 7 kuca javnost ???
Lalice meni ovo kod tebe deuje bas lepo. Prva kuca ti je povezana sa 7 kucom. 1 koja redstavlja tebe i 7 koja predstavlja partnera. Obzirom da ti 7 pocinje strelcom, mozda partner iz inostranstva, a neptun moze pokazati i preko okeana nekog.
7 kuca je kuca braka, sudova... a naravno i javnosti.
nemoj ovo mnogo ozbiljno shvatiti ja sam ipak pocetnik.
Trebalo bi se i pogledati i vladar 7, kao i dispozitor jupitera. Naravno juppiter je vladar 7.
pozz :throb:
Hvala ...... Neptun i Venera na jednom mestu (pa jos u 7 kuci) mi je delovalo kao samozavaravanjne, magla i sl ..... drago mi je da mislis da je to LEPO!!!!!
Evo ako hoces jos da se zanimas ....
Jupiter u 2 u Raku, a Mesec u 8 u Jarcu. Mars u 5 u Lavu (7 kuca pocinje u Skorpiji), a Pluton u 6 u Vagi!!!! Tako da mi sve to lici i na nekog prijatelja ili kolegu..... pojma nemam.
beskrajnost 09-12-07, 18:14 Neptun je uvijek tesko imat u 7 kuci
Neptun je uvijek tesko imat u 7 kuci
Hoces li mi malo vise o ovome napisati??????
Ako ovo nije pogodna tema mozes mi se javiti na PP
Zor_djevojka 10-12-07, 13:33 bash i mene zanima, zahsto je to napisala...Shto fali mom Neptunu, a ;)? Sekstil sa Suncem i Plutonom (no, dobro , to je generacijski aspekt)
beskrajnost 10-12-07, 13:44 Cuj ja znam dvije zene i jednog muskarca , koje imaju neptuna u 7 kuci, i sto im je donio? nista dobro, partner im kocka, pije, i vara. Mislim zive u nekom svom svijetu. Samo naravno u ovom muskom djelu , on je taj sto kocka i ostalo. Mislim, moze bit nesto lijepo, ali ako cemo bit realni, moja iskustva su takve . Neptun je lijep , al je isto magla koja vodi negdje gdje nemoze uvijek sjat. Jer on zavarava cesto realnost, gdje god da se nalazi. Iako daje umjetnike, al oni su cesto okrenuti drogi.. i slicno.
meni je neptun vladar 7, otisao u 4 u strelca, predpostavljam da i kod mene moze biti slicno. Mozda gresim, ali jos ribe na vrhu 7.
hehe
pozdrav
beskrajnost 10-12-07, 14:11 Pa ja osobnose ne nadam neptunu da ce donijet nesto dobro
Cuj ja znam dvije zene i jednog muskarca , koje imaju neptuna u 7 kuci, i sto im je donio? nista dobro, partner im kocka, pije, i vara. Mislim zive u nekom svom svijetu. Samo naravno u ovom muskom djelu , on je taj sto kocka i ostalo. Mislim, moze bit nesto lijepo, ali ako cemo bit realni, moja iskustva su takve . Neptun je lijep , al je isto magla koja vodi negdje gdje nemoze uvijek sjat. Jer on zavarava cesto realnost, gdje god da se nalazi. Iako daje umjetnike, al oni su cesto okrenuti drogi.. i slicno.
I ja znam dvije osobe(muskarca i zenu)koji imaju neptuna u 7 polju i bas su im takvi partneri.Uglavnom nista dobro
beskrajnost 10-12-07, 14:21 Da nadodam da osobe koje imaju neptun kroz 7 kucu drugi te vide kao da nisi ono sto se predstavljas.
Zor_djevojka 10-12-07, 14:29 zar taj porok ne mogu biti i cigari, kocka...zashto svi vezuju za drogu, eventualno alkohol..mada moj Neptun slobodno mogu rachunat' u osmoj kuci...Mislim da vazhi vash opis za Neptun samo ukoliko su aspekti loshi...Nije da tjeshim sebe, ali...:)
beskrajnost 10-12-07, 14:31 Cuj moze bit da su aspekti u pitanju, a opet nemoze bit sto ljudi da imaju neptun kroz 7 i da im je lose, a kod tebe je ipak razlicita kuca
Ali osobe koje imaju neptun u 7. i same vole varati i imati tajnovite veze.... recimo, dečko se zaljubi u djevojku punu stariju od njega.....
Čini mi se da te osobe baš i nisu stabilni partneri
beskrajnost 10-12-07, 14:50 Upravo tako, zato ne vidim bas nesto pozitivino u neptunu
O, da. Slažem se. Neptun ovdje nikako nije dobar.
Zor_djevojka 10-12-07, 14:54 Govorite u svoje ime..Shto sad..znachi, svi sa Ne u sedmoj varaju, drogiraju se, i ostalo je l?..Ili svi sa Saturnom u petoj nemaju djecu, ili imaju samo jedno..Ma daj...
Moja majka ima Saturn u chetvrtoj (primjera radi), svi bi rekli da nam je kuca mala, neuslovna, starinske stvari preovladavaju, a upravo je obrnuto, jer su joj aspekti fenomenalni, da ne ispadne da se falim i opisujem dom u kojem zhivim, namjeshtaj i ostalo....a i njen djevojachki...A isti Saturn vladar pete, pa ima nas troje, Bogu fala, i jedan spontani izmedju prve i druge trudnoce, tj poslije mene, a prije nego shto je sestra doshla na svijet..
beskrajnost 10-12-07, 14:56 Cuj rossa saturn kroz 5 kucu ne znaci nemat djecu , vec mozda bit strog roditelj, a kroz 4 nemora bit staromodnost. Ipak ja sam se uvjerila i sa aspektima da je neptun kroz 7 jako lose polozen.
Zor_djevojka 10-12-07, 14:58 Ja Neptun, smatram najljepshom planetom poslije Venere, iako mi je moj tr Ne na nat So mnoge stvari zamutio i zamaglio...
beskrajnost 10-12-07, 15:00 A ne znam bas sto je lijepo kad se zivi u snovima, a ne realnosti. Valjda sam tipicni saturnski tip :D
Zor_djevojka 10-12-07, 15:01 pa i ja sam prilichno konzervativna (Saturn chak dominantna planeta), ali volim mistichnost Neptuna ;)..Sanjar, romantichar....
beskrajnost 10-12-07, 15:03 Kamo srece da mi je jupiter toliko aspektiran koliko mi je recimo neptun :|
i ja sam negdje citala da neptun u 7.kucu nije dobro moze i dodji do razvod zavisi u kojem je znaku (strijelac) i cesto se razocaraju u brak i partnera..
voli previse da idealuzuje svog partnera... al to su samo mogucnosti
Da, ali je i stvar kakve aspekte radi jer recimo mene moj Saturn baš čuva i to jako..........
Da, ali je i stvar kakve aspekte radi jer recimo mene moj Saturn baš čuva i to jako..........
da a neptun kvadrat saturn!? jel to lose ja to imam samo mi je neptun u 3.kucu a saturn u 12.kucu!?
beskrajnost 10-12-07, 19:04 Pa bi rekla povucenost u sebe, teze ide razgovor...recimo masta protiv realnosti...
Pa bi rekla povucenost u sebe, teze ide razgovor...recimo masta protiv realnosti...
hmmm ja sam pricalica volim puno pricat :yeahright: (al ponekad sam sutljiva)
beskrajnost 11-12-07, 05:50 U neku ruku bolje sto je saturn u 12 a neptun u 3 jer pozicija neptuna u 12 je totalno sanjalcka, a saturn, jako ozbljna, ispalo bi da se ne znas ni salit. Dok ovako imas smisla. Uf samo kratko pisem
U neku ruku bolje sto je saturn u 12 a neptun u 3 jer pozicija neptuna u 12 je totalno sanjalcka, a saturn, jako ozbljna, ispalo bi da se ne znas ni salit. Dok ovako imas smisla. Uf samo kratko pisem
jesam ozbiljna,al se volim uvijek salit....:p (uvijek se mjenja kod mene)
Hehe meni je neptun u 12. kući........ i jesam sanjalica......... ali, opet: Saturn u egzaltaciji me spušta na zemlju :throb:
Hehe meni je neptun u 12. kući........ i jesam sanjalica......... ali, opet: Saturn u egzaltaciji me spušta na zemlju :throb:
hahaha i ja sam isto sanjalica :wink3: zato sto mi je saturn u 12.kucu
Jao meni!!!
I jasm cula da Neptun donosi razocarenje i vidjenje partnera lepse nego sto on jeste, kasnije razocarenje jer se razotkrije sve ..... Pozdrav
beskrajnost 11-12-07, 13:43 Ja nisam sanjalica, ja uvijek osjecam kao kamen na ledjima
Malo sam u zurbi pisala prosli post, pa cu sad da jos malo ..... dopisem!
Imam ruzicaste naocare ..... umislim, mastam, varam sebe. Nisam jos imala problema sa kockarima i pijanicama, narkomanima i sl, ali jesam sa grubijanima ..... deluje lep, fin , bla, bla, bla ..... a na kraju siledzija ...... a ja kad sam ga videla mislila sam da ga je sam Bog poslao meni!!!!! I naravno umislila da je on dobar .......
Ali imam i Saturna u 5 kuci ..... samokontrola, tesko opustanje i kao da me taj isti Saturn cuva od nevolja i losih ljudi ..... nadam se da ce mi pokazati pravog i da ce njegov povratak "pokazati u koje zvezde treba da se zagledam ...." i da necu ostati bez dece (mada su mi i to prognozirali.
Evo mene opet.....
Jupiter - vladar moje 8 kuce (dispozitor Sunca) je u mojo 2 kuci!!!!!! A da bi prica bila potpuna vladar 8 Merkur mi je zalutao u 9 kucu!
Jupiter u Raku, a Merkur u Jarcu!!!!
Gde su moje pare?????
beskrajnost 11-12-07, 18:33 Nema para.. pogledaj aspekte.
angliana75 11-12-07, 23:24 vladar mog ASC je Sunce u 11.kuci u Blizancima na 28 step.-znaci na zvezdi nekretnici BETELGEZ:puke425:...znaci samo tuga i zalost pa to ti je!!!A to moje Sunce kvadrira u natalu Plutona koji je u 2kuci u Vagi!!Znaci isto nema para????:wallbash::wallbash:
beskrajnost 12-12-07, 06:21 Sad znam razlog tvojoj brizi, saturn ti se blizi kroz 2 kucu.
Nemam reci!!!!
Vec su mi prognozirali bogatog muza, da cu uvek imati vise izvora zarade (vise krava zaa muzu) ..... ja se nadala.....a ono: NEMA PARA!!!!!!
ascedent na O stepenu lava a vladar je u X. Da li je meni Sunce vladar horoskopa?
Zor_djevojka 27-07-08, 18:21 Jeste...
ascedent na O stepenu lava a vladar je u X. Da li je meni Sunce vladar horoskopa?
samo moras 100% da budes sigurna u vreme rodjenja jer ako si rodjena nekih 10min ranije bio bi ti asc u raku...;)
da da znam svesna sam svega
Pohvale za temu - zanimljiva je.
Vladar ASC Uran u Strelcu mi se smestio u X kucu u konjukciji je sa Jupiterom i MC... Nista spektakularno mi ne donosi jos uvek ili mozda moram da cekam :confused: ? Ali mi se svidja njegov polozaj :D a i pravi lep trigon sa Suncem...
Kod mene se za vladara I kuce mogu uzeti cak 3 planete :toobad: Skorpijom vlada Pluton i Mars, a posto mi je asc. na 28* i prvo polje obuhvata gotovo cijeli znak Strijelca onda treba gledati i Jupiter. Jupiter i Mars su se smjestili u Djevicu u 9. polje,prave konjukciju (mada dosta siroku). To mi je naravno donijelo teznju kad visem obrazovanju, cesta potovanja ( to potvrdjuje Mo u Strijelcu u 1.kuci), fizicku aktivnost- ako je Mars tamo gdje rado trosimo energiju onda je to kod mene definitivno potvrdjeno kroz 9. polje- aerobik, trcanje, ali nikakvi pretjerani napori, jer je ipak u pitanju znak Djevice. Analiza, teorija, metodika- oblasti koje su i na mom fakultetu bile primarne. Konjukcija ove dvije planete, donijela mi je i dosta srecnih okolnosti i to u obicno u poslednjim trenucima kad vec sve izgleda nemoguce. Ako uzmem u obzir i Pluton, on se smjestio u znak Vage i 11.polje, a to govori o tome koliko su mi prijateljstva bitna u zivotu, ali isto tako i o zelji za radikalnim promjenama u drustvu kroz rad u organizacijama. Harmonija, sklad, balans su isto tako stvari koje su mi jako bitne i tezim da ih ostvarim ne samo u svom zivotu, vec i mnogo sire koliko je to moguce-sve to je karakteristika znaka Vage, a u kombinaciji sa Plutonom i 11. poljem bilo bi vrlo fino da radim u nekoj humanitarnoj organizaciji ili u bilo kojoj organizaciji koja je za promjene i poboljsanje zivotnih uslova,narocito na podrucju kulture i obrazovanja. :-)
vladar 1. 90 vladar 8.???????SO 90 SA,MO 90 UR???
andjela pizelli 05-10-08, 20:01 vladar mog asc je saturn, otisao u znak strijelca donio mi
istinoljubivost,potrebu za visokim obrazovanjem,odlazak u inostranstvo,(prilcno cesto)...
Skorpija, asc Blizanac merkur je otisao u 6 kucu skorpije???
andjela pizelli 05-10-08, 21:22 Skorpija, asc Blizanac merkur je otisao u 6 kucu skorpije???
pa tvoj vladar je znaci pokupio,karakteristike prirodne VI kuce,tj znaka Djevice
sigurno si analiticna,perfekcionista svoje vrste,a sto tek reci za detektivski um shkorpije?ti imas veliku dozu pronicljivosti,intuicije...tembe nije alko prevariti:loveletter:
pa tvoj vladar je znaci pokupio,karakteristike prirodne VI kuce,tj znaka Djevice
sigurno si analiticna,perfekcionista svoje vrste,a sto tek reci za detektivski um shkorpije?ti imas veliku dozu pronicljivosti,intuicije...tembe nije alko prevariti:loveletter:
imam izrazenu intuiciju, i vodim se njom...nepogrjesiva je:notworthy:
andjela pizelli 16-10-08, 00:44 ascedent na O stepenu lava a vladar je u X. Da li je meni Sunce vladar horoskopa?
ako si koji minut prije rodjena,sto je moguce,onda ti je vladar mjesec...pa sad vidi dal si vise lav ili rak(dal cesto places ili ne?)
Meni je vladar Saturn otisao u IX kucu(vaga)+retrogradan
ima vrlo zanimljivo drustvo tamo :)
ako si koji minut prije rodjena,sto je moguce,onda ti je vladar mjesec...pa sad vidi dal si vise lav ili rak(dal cesto places ili ne?)
nita nešto posebno ( plačem), ali sam jako emotivna ali ne pokazujem to.
Sad si me skroz zbunila:shocked542:
nita nešto posebno ( plačem), ali sam jako emotivna ali ne pokazujem to.
Sad si me skroz zbunila:shocked542:
s obzirom da je malo vjerovatno da si rodjena baš tačno u 11 sati, jer obično je to par minuta prije nego što je upisano u knjige, ja bih ipak tvoj podznak nazvala dvojnim asc, pa tako imaš dva vladara - sunce i mjesec...Emotivna si zbog mjeseca u ribama, a zbog znaka lava suviše ponosna da bi to pokazala...
|
|