View Full Version : Vrući seks na godišnjem odmoru
Vrući seks na godišnjem odmoru
Grozničavo odbrojavate posljednje dane do godišnjeg odmora i odlaska na more? Već osjećate ljetnju energiju, miris borova i krema za sunčanje. Godišnji odmor idealno je vrijeme da se posvetite sebi, ali i vašem partneru.
Oskudna odjeća i vruće noći idealni su pokretači seksualne želje pa dobro iskoristite pozitivne ljetnje vibracije. Mazite se, pričajte i učinite nešto novo. Daleko od kolotečine svakodnevice ne bi trebalo da bude teško slijediti savjete koji će vam pomoći da se zabavite.
Zaboravite na figuru: Jednom kad krenete na godišnji odmor prestanite da se brinete zato što možda nijeste svoje tijelo doveli do težine koju ste zacrtali prošle godine. Što je tu je. Sada ste na godišnjem i uživajte.
Nemojte trošiti dragocjeno slobodno vrijeme na samokritiku. Muškarcima su draže samopouzdane žene s oblinama nego one nezadovoljne. Takvi ste kakvi ste, prihvatite svoje tijelo i uživajte u svom seksepilu.
Pobrinite se za adekvatan smještaj: Umjesto da plaćate više za pogled na more, bolje bi bilo da investirate u apartman na manje atraktivnoj lokaciji, ali s dodatnom sobom za djecu. Tako ćete imati više privatnosti i prilike za opuštanje. Spavanje u odvojenim sobama, posebno na godišnjem, isplati se.
Pričajte: Daleko od poslovnih obaveza, uz kafu i šum mora, posvetite se jedno drugom i popričajte. Seks s potpunim strancem fantazija je mnogih žena, ali za odličan seks s partnerom morate da se potrudite. Da biste bili dobri ljubavnici, jako je važno da ste ujedno i dobri prijatelji.
Mazite se: Mnogi parovi često zaboravljaju predigru i maženje. Seks na brzaka, u pauzama posla, djece i drugih obaveza, česta je pojava posebno kod parova koji su dugo zajedno. Godišnji je idealna prilika da se malo pozabavite jedno drugim i prisjetite na to kako maženje i bez penetracije može biti odlično.
Vježbajte: Seks zahtijeva energiju i kondiciju. Zato je preporučljivo i na praznicima ostati vjeran dnevnim rekreacijskim obavezama. Kad god imate priliku, hodajte, plivajte ili plešite.
Jedite, pijte i budite uspaljeni: Odmor znači dobra hrana, piće i užitak. Priuštite sebi slatki dezert, koju čašu dobrog vina, ali nemojte pretjerivati jer biste mogli ostati siti i pijani, ali bez seksa.
Uradite nešto novo: Postavite sebi neki cilj koji želite da ostvarite na godišnjem odmoru. Naravno, on može biti i nešto drugo osim seksa, ali sunce, more i fini mirisi možda baš podstiču “prljave” misli.
Stoga uzmite u ruke neku knjigu o seksu i pogledajte zajedno što biste mogli isprobati. Učinite to na odmoru, ali nastavite i nakon što se vratite u kolotečinu.
Ih... Kazala bi ti ja, no idem na odmor sa drugaricom, pa... Ne mogu da se posvetim sexu razumijesh... :wallbash: :wallbash:
Ih... Kazala bi ti ja, no idem na odmor sa drugaricom, pa... Ne mogu da se posvetim sexu razumijesh... :wallbash: :wallbash:
Muškarcima su draže samopouzdane žene s oblinama nego one nezadovoljne. tako da pazi sto pricas :D
@mozak ... ne znam... cini mi se da sam cuo da ima takvih :helpsmilie:
Znam anon1 :yes513:
poslije procitanog prvog posta, zamislite samo scenu...
Velika plaza Ulcinj, nedje oko 21h, kad vec nikoga nema(posto oni pocinju da se razilaze oko 6h) a vi i vas partner lagano neki piknik na plazi, belo vince i tako to. Mazite se konstantno i na kraju padne neki sex... Ima li sta ljepse...
Da mi je znat dje ce I SA KIM teta dekica na odmor.... I oce li probat kakwi wrucju sex na odmoru... NAJJACE DA NECE...::notworthy:
poslije procitanog prvog posta, zamislite samo scenu...
Velika plaza Ulcinj, nedje oko 21h, kad vec nikoga nema(posto oni pocinju da se razilaze oko 6h) a vi i vas partner lagano neki piknik na plazi, belo vince i tako to. Mazite se konstantno i na kraju padne neki sex... Ima li sta ljepse...
Da mi je znat dje ce I SA KIM teta dekica na odmor.... I oce li probat kakwi wrucju sex na odmoru... NAJJACE DA NECE...::notworthy:
Cus...s kim cu? ada s momkom mojim slatkim:kiss1:
a bogami bude tu svega...nije lako komsijama :throb:
probala se i plaza i ovo i ono.....mislim nebih sad o tome :wub2:
teta Dekice, mislim stvarno... Sad me marazis, zato sto ja nemam momka...
I to za komsije... Mislim stvarno... Znas li kakwih problema ja imam uvece da zaspim, zbog dva suludnika, kojima nikako lokaciju da otkrijem. Imam osjecaj da se cuju sa svake strane... I tako jedno 3/4 puta na nocj... A ja kako ne mogu da zaspim, uzmem pa vozim sobno biciklo i qnem samu sebe koliko idje mogu...pix...
@mala ...
Vidim ja ne treba tebe ucit ;)
:cheezy: Dovoljno je da si vruć,nije važno ostalo
teta Dekice, mislim stvarno... Sad me marazis, zato sto ja nemam momka...
I to za komsije... Mislim stvarno... Znas li kakwih problema ja imam uvece da zaspim, zbog dva suludnika, kojima nikako lokaciju da otkrijem. Imam osjecaj da se cuju sa svake strane... I tako jedno 3/4 puta na nocj... A ja kako ne mogu da zaspim, uzmem pa vozim sobno biciklo i qnem samu sebe koliko idje mogu...pix...
Klin se klinom izbija...:kiss1:
Klin se klinom izbija...:kiss1:
da su mi bili blize tih dana, bojim se bilo bi
:boxing542:
jer su zaisa nemoguci. Bili..
Xaxaxaxaxxa... Da mi je bilo to sto ti mislis...
Bilo ti je i toga i toga ;)
Bilo ti je i toga i toga ;)
Bilo, bilo. Samo ne kad je trebalo... xaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxa...:tongue2:
Bilo, bilo. Samo ne kad je trebalo... xaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxa...:tongue2:
Ma ko zna sta ti komsije uopste rade...nemoguce da su tako glasni...
A kad je to trebalo :tongue2:
Ma ko zna sta ti komsije uopste rade...nemoguce da su tako glasni...
Ka Logitec Z5500 digital... :wallbash: :wallbash:
anon1 mnogo pitas i ti...:tongue343:
MIRKOOOOO TOOOOO
vjerovatno kad i komsije pa da se neutralise galama...a i zelja u tom trenutku...
Ka Logitec Z5500 digital... :wallbash: :wallbash:
anon1 mnogo pitas i ti...:tongue343:
MIRKOOOOO TOOOOO
OK, necu vise da pitam :) Ja vidim ti se raspricala, a pitanja su najbolja pomoc prica da se razradi ;)
OK, necu vise da pitam :) Ja vidim ti se raspricala, a pitanja su najbolja pomoc prica da se razradi ;)
He, he... Pa nisam se bas raspricala. Mozda se malo salila na svoj racun. Ne pricam puno inace.
Sala? :):):) kazu da dje ima dima ima i vatre ;)
jel ovo tema o komsiluku da i ja ubacim ponesto:tongue2:
::notworthy:
E đeco, bila je ta scena na toj lokaciji, samo je bilo oko 1 sat posle ponoći, nije bilo bijelog vina i bila je 1986. godina.
I ime sam joj čak zapamtio!
Ah mladosti!
happy pessimist 15-07-07, 16:05 Vidji, vidiji staronju kako se pomamio... ;)
Vidji, vidiji staronju kako se pomamio... ;)
Vazda sam bio manit za...:thumb_yello:
:guitar: Anybody Seen My Baby :guitar:
:guitar: Anybody Seen My Baby :guitar:
Yes http://www.bbc.co.uk/totp/secret_shots/images/20031202_victoria_beckham.jpg
Pa nije uzas ako on voli manekenke. (Victoriu) O ukusima se ne raspravlja http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/engel/b025.gif
Nije meni uzas sto on nju voli. Ona mi je uzas na ovoj slici...
Nije meni uzas sto on nju voli. Ona mi je uzas na ovoj slici...
a sto joj to fali...na ovoj slici...
Malo mesa! :twisted:
I slanine :D
A tema je o sexu :)
I slanine :D
A tema je o sexu :)
Šta misliš o ovoj situaciji:
Šeteš sa njom i držite se za ruke. Odjednom upadneš u otvoreni šaht. Mjesto da se pridržiš za nu i da te spasi, povukao bi oboje.
Pouka:
Treba mi žena da me spasi!:D
a u slucaju da se nekako i odrzi d je ne povuces svakako da bi joj ruka i dalje ostala u ruci dragoga svoga:) jeste morbidno... ali zato treba zena da je normalnog izgleda ;) pa necemo svasta pisati :)
Homere ajde da se vratimo na temu... tj o seksu na vrucini... tj vrucem seksu na godisnjem odmoru :)
Evo nor ja ne volim seks na sunce u sred ljeta, a vi? ;)
oko 30 kila...
a u slucaju da se nekako i odrzi d je ne povuces svakako da bi joj ruka i dalje ostala u ruci dragoga svoga:) jeste morbidno... ali zato treba zena da je normalnog izgleda ;) pa necemo svasta pisati :)
Homere ajde da se vratimo na temu... tj o seksu na vrucini... tj vrucem seksu na godisnjem odmoru
Pa ni ja na sunce... Al volim uvece.. Ako nije vrucje... Nikad mi ugodit, a?...:yumm2:
Ja ga volim vazda! Vremenske neprilike mogu da otežaju ali ne mogu da mi pokvare ugođaj!:icecream:
Ja ga volim vazda! Vremenske neprilike mogu da otežaju ali ne mogu da mi pokvare ugođaj!:icecream:
:clapping: Upravo tako
Samoubica :)
Ili si ti ona varijanta zena da odradi a uz to i ladovinu da pravi :p
:clapping: Upravo tako
A ti liv obrnuto od Homerato zamisljas :D
hahahahahhahahahahahhahahahahahhaha kakaw lik
Pa ni ja na sunce... Al volim uvece.. Ako nije vrucje... Nikad mi ugodit, a?...:yumm2:
A ja vise volim ujutro :D ... :trumpet:
ja ne, ujutro se mrsha...
ne mrsa se ako se uvece dobro vecera ;)
ne mrsa se ako se uvece dobro vecera ;)
I$ ne veceram ja....
:brucelee:
Pa pocni ;)
Ne vjerujem da cu radi jutarnjeg sexa vecerat zaisto... Pa ha...
(stio bi se reklo)
e pa onda batali sex :D - dobro si ti rekla, nije ti lako ugodit :D
Pa batalila sam... ali jutarnji samo... xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaa... Salim se. I *regularni* sam batalila...
hehehe znaci ja volim neregularan (jutarnji) ??? :D
hehehe znaci ja volim neregularan (jutarnji) ??? :D
Izgleda... Mada u principu, nebitno je koji je sex u pitanju, samo da je da valja... Sa nekim koga volis i ko tebe voli... Ja u jutarnjim casovima (citak 07-07.30h) vozim sobno biciklo. I ne poznaje mi se nista ako ces mi vjerovat... I to cju da batalim..
P.S.
Ljudi, ocju kucji.. Jos sam na posluu...
hmmm a zasto vozis biciklo??? mislis da ti ono sex moze zamijeniti?:D
Ja tada obicno spavam ;)
Ne mislim... No sam se jadna trudila da smrsam... Ali necju vise obecavam... Vratimo se sexu... Mislim, ko ga ima... Prosvijetlite nas koji ga nemamo... I na odmoru ga necemo imati...
nista...najbolje se udruzite vi sto ga nemate pa ce ga svi imat:thumb_yello:
Morat cemo se organizovat, nema druge... Ja ne mogu sebe vise da slusam kako se zalim HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA
Ma sta se brines, vidi kako je zamrla tema Jeste li se danas ... Ovo ti je aseksualni forum :D
Ovo ti je aseksualni forum :D
Nije Bogomi, dok sam ja živ - a posle kako oće!:hug432:
Homere pa nije valjda da o sexu razmisljas i u ovo gluvo doba noci :) Idi kod zene ;) pusti ti ove djevojcice meni :)
Neka mali! Meni je zadnji voz, a pred tobom je život.;)
Nijesam ja mali, to je od ove vrucine ;) Stari sam i ja covjek, a neozenjen pa ti vidji kome je zadnji voz ;)
:wink3: Vidi vidi koja tema aktuelna u ovo doba
Ljeti u ova doba se samo na to misli :D
Nijesam ja mali, to je od ove vrucine ;) Stari sam i ja covjek, a neozenjen pa ti vidji kome je zadnji voz ;)
Ne znaš ti što je mali, dok ne uđeš u Taru!:whistling2:
Vazda ti ostaje Desanka! (Na ljetovanje, vruć sex sa Desankom:tongue2:, muka brate)
Ljeti u ova doba se samo na to misli :D
Meni doba nije važno, samo na to mislim:love54236:
Nijsam upoznao ni jednu Desanku, smo sam cuo u skolu za neku Maksimovic ;)
A vruc seks jedino van braka je vruc kad se ozenis, onda znas kako ti je :p
Nijsam upoznao ni jednu Desanku, smo sam cuo u skolu za neku Maksimovic ;)
A vruc seks jedino van braka je vruc kad se ozenis, onda znas kako ti je :p
Nema toga momka (pogotovo starijeg) koji nije upoznao Desanku Šakić!:weight_lift2:
Znam ih ja sa ljepsim imenima... ;) To prezime nsto ruzno... :)
Znam ih ja sa ljepsim imenima... ;) To prezime nsto ruzno... :)
Ali dobro ugađe!:tongue2:
Znam ja neke Usnije... pashu ne boj se odlicno :p
Znam ja neke Usnije... pashu ne boj se odlicno :p
Tako brate, malo optimizma u naše tmurne živote! ;)
ehhh sve li moram da te ucim po stare dane :p
ehhh sve li moram da te ucim po stare dane :p
Rađe bi ja učiteljicu, bolje objašnjavaju!;)
prvo se uci teorija, praksa ide kasnije, sjecas se autoskole ? ;)
prvo se uci teorija, praksa ide kasnije, sjecas se autoskole ? ;)
Autoškolu sam završio iz prve, a ođe volim da ponavljam!:superman:
jesi li nekad pokusao da polazes pred komisijom? :D
jesi li nekad pokusao da polazes pred komisijom? :D
:toobad:
ehhh, pile moje :D nijesam ni ja pa ne kukam ;)
Sto se cini od chata... Dobro je sto nijesmo na CafeMne... Imate li se cime pohvaliti od sinocj?
Od sinoc je najveci uspjeh taj sto si nam se ti vratila odje :D
Imas i pravo... U sto se pretvori owa tema, ccc...
Imas i pravo... U sto se pretvori owa tema, ccc...
Slažem se i predlažem moderatoru da ovu zajebanciju moju i Anonovu izbriše.
Treba otvoriti jednu temu za mene i Homera da malo caskamo :D
Hahaha ali nemoj da viris jer cemo o tebi... :)
Hahaha ali nemoj da viris jer cemo o tebi... :)
Nemate o meni sto pricat, slobodno... Vratite se temi, ili evo da postavim ja pitanje, da ne bude owo promaseni topik...
Koje vam doba dana najvise odgovara za intimnosti?
Ja sam se odavno izjasnio, jutro!!! :) a i ti si ;)
Topik je hot seks on vakejsn, a to sto si ti usput pomenuop sto volis, to ti se ne broji prijatelju...
Ja ujutro ne volim. A najvise mi odgovara kad nema sunca, znaci nista preko dana... Idealno mi je uvece nedje, mozda malo svijetla. Ali maaalo...
E vidis prijatelju ne volim ni ja po suncu, nekako me demotivise :p
E vidis prijatelju ne volim ni ja po suncu, nekako me demotivise :p
Jel? Nije tu sunce u neptunu? Ili u saturnu? Ili u kucji? ili sl...:cheezy: :cheezy:
Kod mene je striktno Mjesec u sobi....
Kod mene su zvijezde, ali nije striktno da bude soba :D
Kod mene su zvijezde, ali nije striktno da bude soba :D
I to sto velish.... Kako me zeznu..
A nijesam coce, samo ti dajem nove ideje ;)
Ah..... Bas si ljubazan Djuro...
Nemate o meni sto pricat, slobodno... Vratite se temi, ili evo da postavim ja pitanje, da ne bude owo promaseni topik...
Koje vam doba dana najvise odgovara za intimnosti?
Meni odgovara kad god zakučim nešto, makar i svoju ženu!:icecream:
Ah..... Bas si ljubazan Djuro...
A ko ti je Djuro? Da nijesi od muke pocela da haluciniras :icecream: :cheezy:
Meni odgovara kad god zakučim nešto, makar i svoju ženu!:icecream:
A sto je ta prica Homere zaboga??? Ispade da vise ***u ovi sto nijesu u braku... Vidji, ja stalno pricam da se necju udati nikad, a ti mi sad jos vise brak omrznu... Dje ce bit sexa ako ne u braku? Kad god ste doma, i kad god mozete i dje gos... Mislim stvarno si me razocarao sad...
A ko ti je Djuro? Da nijesi od muke pocela da haluciniras :icecream: :cheezy:
A to je iz 1 filma, da ti ne objasnjavam sad... Na muci se poznaju hirouz
A sto je ta prica Homere zaboga??? Ispade da vise ***u ovi sto nijesu u braku... Vidji, ja stalno pricam da se necju udati nikad, a ti mi sad jos vise brak omrznu... Dje ce bit sexa ako ne u braku? Kad god ste doma, i kad god mozete i dje gos... Mislim stvarno si me razocarao sad...
Taj se sex ne računa!
To ti je kao da imaš pare (glavnicu), ali niđe ne ulažeš, pa nema ni kamate ni dividende. :D
Oces da kazes to je kad volis cokoladu a imas je puno pa ti se ne jeDe... nego bi onda bombone ??? :D Mislim da te razumijem, nije ti lako uopste ;)
|
|