View Full Version : Zenska plaza

anon1
01-07-07, 17:41
Ženska plaža

U Italiji je otvorena plaža na koju je muškarcima strogo zabranjen ulaz! To je prva plaža takve vrste u svijetu, a osmišljena je s ciljem da bi se razgolićene žene osjećale opušteno i da bi bile zaštićene od radoznalih muških pogleda.

Većini žena neprijatno kada treba da se skinu u kupaći kostim jer znaju da će biti izložene pogledama i kritikama muškaraca pa im se lješkarenje na suncu pretvara u noćnu moru.

Vlasnici plaže u Rikoniju na italijanskoj obali Jadranskog mora osmislili su odličnu opciju za žene koje su već umorne od takvih maltretiranja - zabranili su muškarcima ulaz na plažu.

Ulaz je zabranjen i majkama sa djecom koje su nepoželjene zbog količine buke koju prave.

Plaža je osmišljena da ženama pruži potpunu relaksaciju i odmor, a dame sa sobom smiju da povedu samo pse.

- Muškarci nijesu dobrodošli.

Njima ulaz zapravo nije zabranjen, oni jednostavno nijesu poželjni jer naše gošće uživaju u malim ženskim razgovorima, na primjer kozmetici.

Neka tih dana muškarci ostanu u svom svijetu - objašnjava vlasnik plaže Fausto Rava.

mary
01-07-07, 20:50
I u Ulcinju ima zensak plaza na kojoj je muskarcima zabranjen ulaz

anon1
01-07-07, 21:10
To ti tamo redovno ides :D ???

mary
01-07-07, 21:11
:D ...

anon1
01-07-07, 21:12
moram se prerusiti u zensko pa da i ja malo navratim ;)

grunf
02-07-07, 08:44
@anon
Ma gde ćeš se mučiti oko prerušavanja još moraš da se depiliraš ubaciš silikone a i kita mora da se prikrije ...mnogo je tu posla nego da ti bratac pozajmi dobar dalekozor-dvogled pa da se do mile volje nagledamo-izvoajerišemo lepotinje na plaži. Koleginice sa foruma kao znak raspoznavanja mogu da koriste zeleni lak za nokte na do malom prstu noge! :) :) :) Znam oduševljen si ovom ponudom i ne možeš rečima da iskažeš divljenje za ovaj moj predlog! :)

mozak
02-07-07, 09:01
I u Ulcinju ima zensak plaza na kojoj je muskarcima zabranjen ulaz

Tacno, ima zenska plaza u Ulcinju...moze i da se dopliva ...

mary
02-07-07, 14:52
Tacno, ima zenska plaza u Ulcinju...moze i da se dopliva ...

moze :D

grunf
03-07-07, 08:46
А шта ћемо ако сам лош пливач? :)

mary
03-07-07, 11:59
А шта ћемо ако сам лош пливач? :)

http://img27.picoodle.com/img/img27/8/7/3/f_Smileymsncom_c63f35b.gif (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img27&img=/8/7/3/f_Smileymsncom_c63f35b.gif)

:biggrin:

grunf
03-07-07, 12:56
Istinu zboriš blagougodno! :) :) :)

anon1
18-07-07, 18:04
Neobična priča iz Italije, gde je u toku jedna vrsta male revolucije
Radi se o novom načinu uživanja u suncu i plaži, ali samo za žene. Da budemo precizni, ukoliko ste muško - ni ne razmišljajte o tome. Na italijanskoj strani obale Jadranskog mora, gde uz vrelo sunce vlada i romantika, ozloglašeni latinski ljubavnici traže plen i brzo prelaze u akciju. Ženama je toga dosta.

"Mi bežimo od Italijana", kaže Ticijana Andreoleti i ističe: «Mnogo su dosadni», dok Federka Montemuro dodaje da su vrlo teški. Kao što to obično biva, devojčica upozna dečaka i on je uznemirava. Fausto Ravaljo kaže da ima rešenje za ovaj drevni problem:

"Ideja je prosta, dali smo ženama njihov svet", kaže on.

Marijana Sandu ističe da dolazi na ovu plažu zbog druženja i "ženskih priča"."Ružičasta plaža" je otvorena pre nedelju dana i na njoj žene mogu da uživaju u aerobiku u vodi, da dobiju savete o šminkanju, manikiru i pedikiru… Nekim muškarcima međutim, ovakav koncept pomalo smeta. Salvatore kaže da je to dobro za žene, ali ne i za muškarce, dok se Masimu ideja sviđa i čak milsi da bi plažu trebalo povećati. Ali ne treba zaboraviti, to je Italija, gde nečije oko uvek odluta.

mala_mu
20-07-07, 13:07
A koja je to zenska plaza u Ul? Cula sam za to...

mozak
20-07-07, 14:30
A koja je to zenska plaza u Ul? Cula sam za to...

To ti je ispod hotela Albatros..a tu je i hotel Galeb...iznad male plaze pa ides prema velikoj plazi...

Amelie
26-07-07, 12:07
eto ti ga na,prvo smo mi osmislili zensku plazu pa su nam ideju ukrali italijani...
pa kako da ne kazemo da nam prodaju muda za bubrege :red_bandana:

mozak
26-07-07, 14:40
ada mi smo kraljevi za njih...