View Full Version : Otvorite dusu...

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

liv_tyler
01-09-06, 01:16
Na ovoj temi mozete napisati sve ono sto ste zeljeli nekom da kazete a niste imali priliku ili niste skupili hrabrosti.
Dakle, otvorite dusu, a ostalo je stvar sudbine, mozda ove strane procita bas onaj ko treba :wink:

BlackWoman
07-09-06, 15:26
Onda ovako:
... Neću da se ustežem i reći ću ti da si glupa kao qrac! Malo si bijedno stvorenje koje za sebe misli da niko ne zna šta radiš? Kad su te svi pljuvali bila sam uz tebe go*no jedno! Zapamti, mene ne možeš lagati!

Filip
08-09-06, 02:15
Onda ovako:
... Neću da se ustežem i reći ću ti da si glupa kao qrac! Malo si bijedno stvorenje koje za sebe misli da niko ne zna šta radiš? Kad su te svi pljuvali bila sam uz tebe go*no jedno! Zapamti, mene ne možeš lagati!

tako ti i treba. kad sam ti prica da ti je bolje samnom nego s njom nisi me slusala. eto ti sad.

BlackWoman
08-09-06, 15:38
:D Ti si tu i odmah mi je sve ok. :wink:

aladin
08-09-06, 17:48
Ne diraj mi u dusu,bolje da se ne otvori.. :lol:

liv_tyler
11-09-06, 23:41
Stici ce me tuga za par dana, vjerovatno, kad shvatim sve. Kad ono Zbogom zaista proradi u mojoj glavi. Sada me jos drzi inat, i ponos sto sam stizla zube i rekla ono sto se davno moralo reci.
A tako gubiti drage osobe, uopste nije lako. Prvo najbolji drug ode daleko na ko zna koliko, za par dana izgubis jos jednog prijatelja...

Filip
12-09-06, 03:34
znas kako ide jedna pjesma sto moja luda sestra pusta po cijeli dan

chitty chitty baby
when your nouse is in nitty grity
life can be litle sweet
but life can be litle shity

p.s. ne pitaj me sta ovo znaci, jer ni ja ne znam

liv_tyler
14-09-06, 18:55
Ne znam za ostalo, ali ta zadnja recenica je pogodjena...

Mjau
21-09-06, 12:43
trenutno na dushi.. decku : "Jesi sebican, i mislis samo na to kako cemo nas dvoje konacno biti sami... a to sto sam ja sada usamljena, i sto moji otisli d anastave slavlje, a ja moram da ucim..to nije bitno! E jesi kreten.. Znam da me ne razumes, ma koliko to tvrdio, ali ja ne mogu da se menjam, takva sam, emotivna..i osecanja se ne daju kontrolisati! "

liv_tyler
27-09-06, 22:37
Dosta mi je osoba kao ti...Prisjele su mi tvoje promjene raspolozenja! Odluci, ili ces da budemo ortaci, ili se vise uopste necemo poznavati i gotovo!

Mjau
01-10-06, 19:42
Jesi kretenka , sanoj sebi, kad si se opet najela ko debil. A ona silna vezbanja i treniranja zarad lepe linije bacas u vodu? Pa znas da ce ti trebati puno vremena da se vratis u formu! Sto se sedis pored compa, idi radi nesto, treniraj!

liv_tyler
01-10-06, 23:15
Skroz se drugacije osjecam nego prosli put...
Voljela bih da si i veceras tu, medo jedan...
Eh...Ne mogu da vjerujem da je tako...

Mjau
02-10-06, 13:58
Izgubila sam vec dan..jer sam se uspavala opet.. A jos me ti pitas da dodjes? Pa znam..ali imam i ja svojih obaveza! Ne mogu da podnesem ovaj haos!

Mjau
05-10-06, 01:24
Zasto se sve meni desava i to bas sad kad moram da ucim puno! NAjpre alergija na ambroziju, pa bol u kicmi, pa boli zub, pa sad ova prehlada... :oops: :cry:

liv_tyler
19-10-06, 23:09
Svasta mi se nesto skupilo...
Ne kontam da li je to samo moja sujeta povrijedjena jer si nastavio sa svojim zivotom, ili mi je stvarno stalo...
Tek, ono ludo jutro, koje samo mi ludaci mozemo da realizujemo, bilo je zaista predivno...

Mjau
20-10-06, 15:59
Ne mogu vise da podnesem..sto neko stalno uziva, dok se ja trudim i mucim, a opet imam manje srece od tog istog :(

Mjau
23-10-06, 23:39
Bojim se zbog ispita sutra..bas sam kreten...tremaros..ko da mi zivot od toga zavisi.. Ali neka mi je kad ne umem da se organizujem lepo, sad necu spavati cele noci... sto li i ovde gubim vreme :( Moram..lakse mi je...sad:D

Miki_from_the_block
24-10-06, 00:09
Srecno ti na ispitu! ;) Drzacu ti palceve. Da si nas obavjestila odmah posle ispita sta je bilo! Good Night and Good Luck! :D

Mjau
25-10-06, 18:25
Hvala na podrsci :) Polozila sam ispit. Osecam se psihicki extra, skinula sam ogromnu knjigu s glave, ali sam fizicki umorna:(

+..graveyard..+
25-10-06, 23:19
trenutno sam u savrsenom polozanju vladarice svih mojih robova ljubavi...
mmm...
divno se osjecam.

Mjau
26-10-06, 08:30
Nerviraju me ovi kreteni sto se ne javljaju na telefon? Svi bre nista ne rade, a samo kukaju. Kad su vec stigli da naprave pauzu za kafu :rolleyes:

liv_tyler
02-11-06, 21:18
Ne mogu ja tebi prva da se javim. Nema sanse. Dovoljno je sto sam se prvi put izvinula. Drugi put bi vec bilo previse. Sinoc sam bila ljuta i rekla sebi da te ne zelim vise nikad vidjeti, danas bi vec bilo dovoljno tvoje javljanje da pustim to kraju, jer zaista nije vrijedno ni spomena. Ali ne mogu da se napravim luda i iskuliram onaj tvoj odlazak bez pozdrava. Da nije bilo njega, nekako bih vec zgazila ponos. Ovako, neka ide kako ide...

Mjau
03-11-06, 19:46
Poludela sam danas u onom prevozu! Puzio je! Jos ja u spicu! A ljudi kao da su poludeli, k`o da je smak sveta, a ne da je pao prvi sneg :confused: :???:

Mjau
26-11-06, 20:25
Jedna drugarica me smara samo tako..htela bi da joj ja napisem taj rad..iako studiramo totalno razlicite fakultete... Evo zove i smara, riknuce mi i mob i fixni:mad:

liv_tyler
26-11-06, 21:57
kad god sam neraspolozena, smara me kad me drugarica zivka stalno i prica po 2 sata :mad:
A bas mi je glup bio telefonski razgovor s njim...Kao poslovni :cry:

Mjau
27-11-06, 01:56
Smara me jedan decko... Doduse, ja sam lepo dala broj, da ne budem prepotentna, uobrazena, i slicno..i naglasila da je drugarski.. a sad vec dobijam poruke u fazonu muvanja... Xm.. ko o cemu...:rolleyes:

liv_tyler
06-12-06, 15:35
*Kako me nerviraju ljudi kad podbadaju, postavljaju pitanja sa iskrivljenim osmijehom, kao fol zanima ih, a samo zele da te povrijede...Kako ne podnosim svu tu neiskrenost...Trenutno ne znam ni sta sam voljela kod nekih osoba...Gadi mi se, prije svega, njihova ogranicenost...Gadi mi se kad pokusavaju da te vuku nazad...
*Stvarno je najljepse biti zaljubljen...Ma i da ne postoji nista drugo na svijetu, i kad mozda nije uzvraceno...Ne postoji ljepsa ispunjenost od one ljubavne...Sva ta strepnja, leptirici, ushicenje...

Mjau
07-12-06, 02:53
Toliko me nesto boli guza, da ne mogu da sedim na njoj:(

Mjau
10-12-06, 05:37
Kako mi je to lepo bilo..kad mi je poljubio ruku.. kakav dzentlmenski potez...:p

Miki_from_the_block
10-12-06, 13:03
Ne postoji nista ljepse na svijetu nego biti zaljubljen. Ali, zato ona zna da bude i najgora stvar...

Filip
10-12-06, 22:09
Ne postoji nista ljepse na svijetu nego biti zaljubljen...

ima bogami mikeli. biti zaljubljen i imat 100 eura u dzep. hm... mozda je dovoljno samo ovo drugo.

Miki_from_the_block
10-12-06, 22:35
U pravu si, dovoljno je i jedna 100-ja ;)

Apropo pare, sad sam pogodio Lazia za 82 maraka! I feel good...! :D

Mjau
11-12-06, 01:30
Nervira me jedan drugar koji me napada da sam ja kriva za raskid sa svojim deckom.. a njega i ne zna.. Nego momci uvek brane svoj rod:mad:

Mjau
13-12-06, 15:33
Sto se meni uvek posle suncevog sjaja, dogode grmljavine... sto bas meni... gde sam to pogresila?

liv_tyler
17-12-06, 23:32
Sto nisam musko, da se odmorim malo....

Filip
18-12-06, 00:37
trenutno na dushi.. decku : "Jesi sebican, i mislis samo na to kako cemo nas dvoje konacno biti sami... a to sto sam ja sada usamljena, i sto moji otisli d anastave slavlje, a ja moram da ucim..to nije bitno! E jesi kreten.. Znam da me ne razumes, ma koliko to tvrdio, ali ja ne mogu da se menjam, takva sam, emotivna..i osecanja se ne daju kontrolisati! "

Dosta mi je osoba kao ti...Prisjele su mi tvoje promjene raspolozenja! Odluci, ili ces da budemo ortaci, ili se vise uopste necemo poznavati i gotovo!

e, vas dvije se svadjajte nedje drugo a ne na forum. nemo da zovemo arabeu da ona odje bije nekog

Mjau
18-12-06, 11:32
Mi smo samo otvarale dusu...:(

A danas bi najradije da pobegnem iz svoje koze...:mad:

Filip
20-12-06, 07:02
Mi smo samo otvarale dusu...:(

A danas bi najradije da pobegnem iz svoje koze...:mad:

ne kontam. kako da pobjegnes iz svoje koze? zivis s kozom?

Mjau
25-12-06, 02:11
Ne, obozavam svoju kozu...bas je glatka :biggrin:

Nervira me hm..jedan frajer. Bio na onoj ubitacnoj mesnoj dijeti, sjebao organizam..nema pojma ni o cemu.. i meni naso da drzi predavanja, meni koja svaki dan vezbam:rolleyes: Uh, kreeeeeleee:mad:

Miki_from_the_block
25-12-06, 15:08
Bas neki dan su neki "frajeri" nama drzali predavanja o "lovu na ribama" i o ostalim stvarima da ne ulazim u detalje. Hvalili su se sto su bolje mogli. A mi tamo sjedimo i gledam na njih kao i da u kervove. Kod u njih pogledam moram da se sjetim na onog Marka iz Velikog brata.:mad:
Ali vise su se ispali idioti nego frajesri, bas su debili.:mad:

Mjau
26-12-06, 02:37
Gladna sam ljudi, gladna..a ne smem jesti, 3h je nocu:o

Miki_from_the_block
26-12-06, 19:05
Dzaba se hraniti posle pola noci, nisat ne ide u metabolizam nego direkt sve ide u stomak:) Drugi put sjeti se malo ranije da jedes;). Najbolje ovako, zamisli kao da moras da legnes u 9 sati kao klinac prije, mada ni kao klinac nisam prije 11 leg`o spavati:).

Danas sam prespavao cijeli dan. Ova zadnja dva dana su me bas izmorila, morao sam malo da se iskljucim, u Stand by-u.

Marche, osjecao sam kao tvoj macak sa arvatara.:) Pred monitorom sam zaspao bio!:D

liv_tyler
27-12-06, 22:39
Jooooooooooooooooj....jooooooooooooooooooooj... :D
Pukla sam :D

Mjau
28-12-06, 23:27
Ne brini, nisam tad jela, uspela sam odoleti, iako su mi celu noc creva igrala stoni fudbal u stomaku:biggrin:

A danas... se nerviram zbog moje drugarice koja bi, kad bih mogla, uzela daljinski upravljac, i sedela kuci i jela, a mi sve umesto nje da organizujemo:frown:

Mjau
18-01-07, 12:47
Zaljubila sam se...:(

liv_tyler
18-01-07, 15:34
Pretpostavljam da nisi u svog momka? :(

Mjau
19-01-07, 11:40
Ja i moj decko smo raskinuli u oci doceka Nove godine...i to bas na bezveze nacin. Nakon 6 meseci veze... Ali nije moglo dalje,pa bolje da se rascisti u toku stare godine. Sad smo kao u ok odnosima. Cak treba i da se vidimo na kafu danas.

A zaljubila sam se u novog...hm... To traje nekih 2 meseca...I on je jedan od razloga raskida s prethodnim... Ali naravno, ne glavni razlog:tongue:

liv_tyler
22-01-07, 22:31
Ma vazno je da se uziva ;)

Mjau
30-01-07, 00:01
To ti je uvek ovako... Ying yang pravilo:confused:http://img294.imageshack.us/img294/1544/yingyangrt7.jpg (http://imageshack.us)

echinacea
13-02-07, 16:45
imam:
forume
rame za plakanje :redface:

liv_tyler
02-03-07, 20:51
Veceras cu pokleknuti samo ako mi posaljes poruku...Obecavam sebi....

echinacea
02-03-07, 20:54
eh,dal da napišem ili ne
celo pre podne sam plakala
zbog jedne pesme koja me je podsetila na nešto...

Miki_from_the_block
02-03-07, 21:32
Dodje mi nekad iz nekih bezmislenih starih razloga da budem tuzan. Tesko mi je nekad pricati o tome, mada bi volio! Uzdajem se na stavu da "vrijeme lijeci sve rane"...

Amelie
02-03-07, 22:09
imam strasnu zelju da pocnem da pisem.prije sam pisala jako mnogo,trudila sam se da pocnem i sa ozbiljnijom knjigom,ali svaki put kad uhvatim hemisku ili se spremim iznad tastature sva mi volja iscezne i sve misli odlutaju.kad bih mogla da snimim nekako ono sto mi dusa govori...
posvetila bih razne rijeci ljudima oko mene,pokusala da izvucem najbolje iz sebe.
koliko god volim da sviram,nesto me zagolica kad pomislim na svoju knjigu.
izmedju ostalog stavila bih kao temu nas dvoje..ponekad mi djeluje tako nerealno ovo sve zajedno.mi,oni,ostali.
kad bi samo znao sta ima sve u meni,a ne mogu rijecima da opisem.zbog toga slabo i pricam.rijeci nisu dovoljno snazne,nisu vrijedne.
sta ce biti dalje ne znam.mozes da budes uz mene ili ne,bez prebacivanja kako ne znam da se izborim sa ostalima i samom sobom.prihvatas me takvu ili ne.ako ja rizikujem,ti ne moras.
sta ce biti niko ne garantuje.
..vrijeme istice,a ja ne bih da se nekad negdje kajemo i sjetimo jedno drugo i samo prokomentarisemo"tad smo bili mladi"

maya
03-03-07, 02:50
Amelia kupi boje i papir i probaj....u pocetku ce licit na nista al kasnije ces se secat sta si htela, i ako ko to razume onda je dobro ako ne razume ....slikaj dalje ...mrtvu prirodu :)

Dot
03-03-07, 03:20
fora je ako imam djevojku tu sam da joj pomognem da prevazidje neke stvari,pogotovo kad se mogu gadno iskomplikovati..ako se ne obrati paznja na njih.
sad se te stvari mogu kulirati,ali ce posle definitivno doci do kulminacije i postoji velika mogucnost da dva mlada zivota nestanu jednom za svagda...

ja te vise necu uznemiravati, razcisti to sa sobom, pa kad ti budem nedostajao javi se...

liv_tyler
03-03-07, 03:27
Nisii vrijedan ovog posta....

Dot
03-03-07, 03:59
nisam majke mi..
:)
pa mozda mu nisi davala jake signale...nekima je malo teze prihvatiti poraz,zato idu na sigurnu ruku...
na bacaj se u ocaj draga .... bice kreskanja i prije nego sto ocekujes

echinacea
03-03-07, 09:03
ajao lele kuku mene odsad pa dovijeka.
boli me jako što vreme vako brzo prolazi...a iz toga proizilaze sve ostale
moje lične traume,kojih cu vas poštedeti
zasad...

liv_tyler
03-03-07, 23:12
nisam majke mi..
:)
pa mozda mu nisi davala jake signale...nekima je malo teze prihvatiti poraz,zato idu na sigurnu ruku...
na bacaj se u ocaj draga .... bice ,,,,,,, i prije nego sto ocekujes

Ma opusteno...Nije sitacija takva kakva tebi izgleda na prvi pogled...Mi smo imali zajednicku proslost, o tome se radi...Ali nije bitno...

Bon Jovi
03-03-07, 23:21
Veceras cu pokleknuti samo ako mi posaljes poruku...Obecavam sebi....

$ebote....ja bas nisam u toku....

otvaram dusu......al mi se spava....

Miki_from_the_block
03-03-07, 23:32
Posto nisam u toku sta se ovdje desava, ali cini mi se da se Dot i Liv ovdje kontaju???

Dot
04-03-07, 01:58
Draga Bivsa, meni krivo jesT...
ali ako se nesta desi jednom ,onda se nece ponavljati vise...
ako se to ponovi drugi put, onda ce se desiti definitivno opet negdje..
(ja mislim da je i u alhemicaaru tako nesto napisano(ukrali od mene))

tako da ne brini.... znamo sta nas ceka,a na nama je da cekamo i napredujemo,mozda okolnosti budu drugacije...
jednog dana , na jednom mjestu , desice se nesta , kad se najmanje nadas...

liv_tyler
04-03-07, 02:25
Ma nista posebno, samo otvaramo dusu... ;)

Dot
04-03-07, 02:57
ono valjda je topic o tome...

echinacea
04-03-07, 10:16
http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/bo1_offtopic01.gif

jao sutra moram kod frizerke,glete kakva mi je kosa

Miki_from_the_block
04-03-07, 11:35
Razmisljam o jednoj osobi, ali znam da ona nije za mene, moram je zaboraviti...

echinacea
04-03-07, 12:38
odiseja odisejaa...staza trnja ili staza orhideja...
eh to mi je u duši

Amelie
04-03-07, 20:10
kad zazelis da otvoris dusu obicno niko nije pored tebe,i stojis sa svojom brigom i mukama u nekom ludilu koje ne mozes da izbjegnes

Dot
04-03-07, 20:31
tad je najvaznije da se pogresnoj osobi ne otvoris...u krajnjem slucaju pokusaj sa tasanom ili kicom...ali molim te pazi se vec kad smo vec ovako odlucili sad da ne zajebes...

Amelie
04-03-07, 20:48
ovako si ti odlucio
da ne bude zabune

Dot
04-03-07, 21:04
pa reci mi da sam pogrijesio...?

echinacea
04-03-07, 21:58
jedna pesma me svu razori

Miki_from_the_block
04-03-07, 22:43
Osjecam se pokopano, kao da mi nesto ne dostaje, a ne znam sta. Danas sam jedan dobar dio dana proveo sa knjigama, bez ikoga. Vjerovatno se od toga osjecam malo usamljen...

echinacea
05-03-07, 12:37
o bogo blagi...
bila sam kod frizerke
šišala me
i tako je smrdela na alkohol...
mošte misliti kako izgledam

Dot
05-03-07, 21:23
ko ce da mi pomogne..

Bon Jovi
05-03-07, 21:53
nesto sam smoren,al' ne znam zasto,dobro sam uradio kontrolni

:eek:

amelie sad sam video potpis.... :biggrin:

najbolja pesma!!!!!!ikad!!!!
(moram ti povecati reputaciju zato....) :cool:

echinacea
05-03-07, 23:38
ah,kako je ovaj život džukela...

Mjau
08-03-07, 13:01
U jako svezoj vezi sam s jednim tipom.. koji ono kao vazi za facu u ovom gradu.. Mislim, nije prepotentan i slicno, nije mamin sin, naprotiv puno radi da bi omogucio sebi lep zivot.. Ali postoje stvari za koje je tajanstven..i ne prica puno o njima.. Juce se desio jedan kiks.. neko mu je poprilicno unakazio auto..namerno! I sad..ne znam sta da mislim.. U ovako velikom gradu..takve stvari nisu iznenadjenje.. ali s obizrom da je to od skoro.. da ga znam tek par meseci... moze to biti i neki obracun.. Tako da sam popriicno u bunilu sta da radim.. a ne mogu bas svakom otvoriti dusu.. ljudi umeju d abudu zli:frown:

Dot
08-03-07, 13:29
auu dite moje.... samo pazljivo,sve je dobro dok se ti ne upetljas u nesto...pazi se

evo recimo ja sam danas bas nekako onako...sve mi je onako...mrzim onaj krevet na kome spavam...poceo sam da celavim, sad konacno imam vremena da se bavim sexualnim usavrsavanjam,sticanjem novih znanja o berzi, trazenja zanimljivih stvari na netu...

u subotu je rock partu all day long .od 13:00 do 20:00 svirke, a dalje se nastavlja zurka...savrsena prilika da se konacno napijem odvalim razvalim...jer od ponedeljka ide zdrav zivot,pocinjem sa trcanjem,vjezbama,malo zdravijom ishranom.....aleluja...

Miki_from_the_block
08-03-07, 16:24
U sobotu mi najbolji drug slavi svoj XVIII rodjendan. Posle eksurzije zelim ponovo prvao da iskuliram, ne pretjerano da bi morala ambulanca doci po mene, nego samo da pogu da se istresem, da dusu otvorim, i da sve zle duhove ispjevam iz sebe...:rolleyes:
Mi matemticari smo inace frikovi, da vas ne cudi!:D

echinacea
08-03-07, 18:52
o,bože,dokle cu morati držati dijetu,?

Dot
09-03-07, 00:39
dok ne pocnes funkcionisati kao JA.

ocu u subotu da me nema...

neka me neee bude
nek me nema nek me ne buudeee
neeekaaa me bez tebee ne probudeeee

hanka rula

echinacea
09-03-07, 09:02
muči me jugo-nostalgija
načisto sam odlepila

slušam Boru Drljaču:eek: :eek: :eek:

Miki_from_the_block
09-03-07, 14:44
Sutra cu da pjevam "I belive i can fly"...:)

echinacea
09-03-07, 18:36
o,gde baš mene da tako nešto snadje

Amelie
09-03-07, 22:05
i tako ovdje vala bas otvaramo dusu..
a da ve pitam ja nesto
jel normalno kad placete od silne srece?

Dot
09-03-07, 22:57
pa valjda tako nastadose suze radosnice

echinacea
10-03-07, 12:43
evo,ja u duši patim za bivšom jugoslavijom
al ne baš mnogo i često
ne umem da to objasnim

Amelie
10-03-07, 20:13
ooooo santa maria
oooo koja je muka sad na mene pala

pih kako mrzim kad upadnem u ova nebulozna raspolozenja.ne znam sta mi je,ne znam sta mi nije.samo bih da sjedim kuci(jos mi lice gori i dalje,dodje mi u bacvu leda da ga zagnjurim).
ova Hanka me bacila u Shnj raspolozenje.trebala sam da se vidim sa najdrazom osobom na svjetu koja je sama vjerovatno letva pjana,a jaaa???
"a jaaa,a jaaa covjek od leda"
aaaaaa,dodje mi svu kosu da rascerupam.
mrzim ovo,mrzim.
i ne znam sta vise da radim,kako bre da me moji puste da disem kako valja?
tj,nije vise ni to problem,postali su manji crnjaci,nego ja bih non stop da budem sa njim..a neee moze mi seee i to me ubijaaaaa..tralalalala
sutra cu da se napijem.
ocu definitivno.

Amelie
10-03-07, 23:19
najdraza Jelena
ne da te mrzim,nego te ne podnosim,ne mogu te smislit,pogledat,zamislit,ma nista.kad vidis,ribo,da smetas oli mi rec sto ne odjebes?sto si bre kurva tolika?sto bi moj djed rekao"kako ti planiras da imas djecu"?

najdrazi Ti
ako sam te vec molila i zamoljavala 100puta jednu istu stvar a ti stalno obecas i poseres,kako mislis da se osjecam?
na kraju krajeva me boli uvo,majke mi..izdrala sam se veceas,evo me grlo boli.necu vise da se nerviram...
pelazim preko nje..ali uhvatis li je vise ikad za RUKU .. da ne kazem sta,a znas dobro,stupice na akciji moja zakletva.eto..
necu vise da serem,hvala na paznji

echinacea
12-03-07, 13:09
mrzim vas,džukele jedne
ostavte mog muža na miruu

inače ,vadim bricu

Miki_from_the_block
12-03-07, 14:42
Kao sto rekoh, na rdojendanu sam mislio da dusu otvorim, ali uzalud je bilo! Nije nas bilo nesto naroda, a i muzika je bila bezeveze. Popio sam tri dupla viskija i jedan jeger, opet nisam se napio! :D

Amelie
12-03-07, 17:41
pa tesko da se mos napit od toga druze..trebas bocu viskija pa da vidimo onda :D

sorry na spamu
dusa mi je utrnula
gledam snike iz srebrenice

Dot
13-03-07, 17:20
ako budes ovo citala, znaj da je sve ok i da cekam naznaceni datum,pa cemo vidjeti gdje smo. Zao mi je zbog haosa i nije mi jasno kako dodje do njega, ali nema veze, jedva sam ziv ostao kad sam te cuo .. Budi pametna i iskoristi vrijeme...

Nemoj se bojati budućnosti, jer kada dođe vodit će te isti onaj
zdravi razum kao i do sada.
Irving Stone

Amelie
14-03-07, 07:09
eh kako si ti ovo nekako lako shvatio,moj ti.ali neka,cuti,bolje tako nego da se crnjacis...
otvaram dusu,iako mi je tijelo modro :D
promijenicu se
i postovacu svoju odluku
plakacu
ali ce proci

liv_tyler
14-03-07, 23:02
Jadno moje oko napaceno...
Sta sve u tebe nije stavljano ovih dana...
Sta ce tek sve da se stavlja...Kapi, ulje...
Ali ne brini, to je sve da ti bude bolje...

Miki_from_the_block
15-03-07, 14:29
Da je htjela samo da me pogleda, nije morala ni da me pozdravi, niti da mi pridje ni da me poljubi, samo da je htjela da me pogleda.
Nije htjela...

Dot
16-03-07, 01:52
koliko mi nedostaje...

maya
16-03-07, 02:38
Kolko meni on nedostaje :(((