View Full Version : Tange opasne po zdravlje
http://img37.picoodle.com/img/img37/8/6/28/t_TANGAm_89b5d44.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img37&img=/8/6/28/f_TANGAm_89b5d44.jpg)
Doktori pozivaju devojke i žene da odbace tange i počnu ponovo koristiti slip gaćice kako bi sačuvale svoje zdravlje. Upozorenje je došlo nakon izrazito velikog broja pacijentkinja koje boluju od upale genitalija. Ginekolozi tvrde kako tange mogu ošteti osetljivu kožu oko genitalnog područja, posebno ako su premalene ili napravljene od loše tkanine. Najveći problem je upravo stražnji deo, tzv. “vezica”. Thomas Gent, član udruženja ginekologa iz Hamburga, koji je radio na istraživanju objasnio je kako povreda može doprineti širenju bakterija i može stvoriti gljivičnu infekciju. Svaka druga žena mlađa od 50 godina svakodnevno nosi tange.
(EduSex.org)
andjela pizelli 19-03-08, 00:07 . Svaka druga žena mlađa od 50 godina svakodnevno nosi tange.
(EduSex.org)
zene? evo iz prilozenog vidi se da ih nose i mushkarci
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:NekzO4xsHgWVuM:http://www.nopuedocreer.com/quelohayaninventado/wp-content/images/2006/12/snipshot_841js1lbmtik.jpg
*Ne verujem da ih tako cesto nose kao zene.. a i pitanje je koliko su za njih opasne u odnosu na nas..
Neke bi mogle to da prijave kao povredu na radu.
Neke bi mogle to da prijave kao povredu na radu.
jel ima neka odsteta???
Fino kaže ona moja ...., ''Čitav život izvlačiš iz gu..., a sada da ih nosiš uvučene''..
Sačuvaj bože... :D
Tange na ženama su isključivo opasne po muško zdravlje.
Tange na ženama su isključivo opasne po muško zdravlje.
Ja više volim žene bez tangi... :xmas143:
Ao, ima li ista sto nije loshe po zdravlje? Uh!
Ao, ima li ista sto nije loshe po zdravlje? Uh!
Eo'.., imam ja.... :xmas143:
Jedan lik kojega poznajem je rekao: "Doslo je sudje doba. Nekad si morao da razvrnes gace da vidis d... a danas moras da razvrnes gace da bi vidio d...".
Jedan lik kojega poznajem je rekao: "Doslo je sudje doba. Nekad si morao da razvrnes gace da vidis d... a danas moras da razvrnes gace da bi vidio d...".
Valjda to zadnje malo drukcim redosljedom ;)
Da ali je poruka ja se nadam jasna.
Da ali je poruka ja se nadam jasna.
Meni valjda jeste :xmas143:
Zor_djevojka 25-03-08, 23:05 11. jun 2005. | 10:30 | Izvor: B92
Vasington -- Amerikanka Sara Martin je, u zelji da iznenadi muza, kod njega izazvala zastoj srca i smrt.
Sara Martin, teska 150 kilograma, zeleci da iznenadi muza, obukla je tanga-gacice, od cega je njemu zastalo srce. Policija je tridesetosmogodisnju Saru, zbog sumnje da je izvrsila ubistvo, zadrzala u pritvoru.
Policajac Robert Kanon je izjavio: "Nemojte mi govoriti da nije bila svesna kako je grozan pogled na njenu zadnjicu. Osim toga, znala je da njen muz ima teskoce sa srcem. Ako pitate mene, radi se o planiranom ubistvu", javlja slovenacka TV POP.
Kada je policija stigla na mesto dogadjaja, Markus Martin je lezao na ledjima, deformisanog lica i ociju velikih kao golf-loptice. "Ocigledno je video nesto sto nije smeo. Kada smo usli u kuhinju i ugledali zenu kako place, znali smo sta je to bilo", rekao je policajac i dodao da su udovicu ljubazno zamolili da obuce pantalone.
"Samo sam htela seks"
Sara Martin smatra da su policajci bili bezobrazni i da ne zna zasto su je uhapsili. "Markusa sam samo zelela da iznenadim za nasu osmu godisťnjicu. Mozda sam malo preterala, ali nisam htela da ga ubijem. Samo sam htela da malo ozivim nas seksualni zivot jer vec nekoliko godina nismo imali polne odnose. Mom muzu su smetali moji kilogrami", kaze ona. Kao dokaz da se nije radilo o ubistvu, Sara Martin je policiji dala video-kasetu na kojoj je snimila iznenadjenje koje je napravila - javlja dopisnik B92 Jelica Greganovic.
__________________________________________________ _________
Evo vidji...Bolje da se ja drzhim boxerica..Pushti djavola..Ne ide mi se bash u Spuzh pored toliko ljepshih mjesta...:smokeing:
Ovo ide u prilog tezi od druga Kara Janjeta... :D
Kuku pa one dodju i kao ladno oruzje (ili mozda ne tako ladno).
Kuku pa one dodju i kao ladno oruzje (ili mozda ne tako ladno).
mozda ipak vatreno oruzje...
više volim plitke čipkaste bokserice..po meni one su mnogo ljepše i udobnije a i bolje pokazuju atribute koje djevojka ima..
tange, sem u slučaju da se nose ispod elegantne odjeće koja zahtijeva da se donji veš ne ocrtava nemaju smisla..a i kako izdrže onaj konop u dupe po cio dan,pojma nemam..
a da ne pričamo o higijeni..ljudi izmisliše gaćice,ja mislim,zbog higijene..a šta je kod tangi higijenski..ne znam..
više volim plitke čipkaste bokserice..po meni one su mnogo ljepše i udobnije a i bolje pokazuju atribute koje djevojka ima..
tange, sem u slučaju da se nose ispod elegantne odjeće koja zahtijeva da se donji veš ne ocrtava nemaju smisla..a i kako izdrže onaj konop u dupe po cio dan,pojma nemam..
a da ne pričamo o higijeni..ljudi izmisliše gaćice,ja mislim,zbog higijene..a šta je kod tangi higijenski..ne znam..
slazem se da tange treba da se nose samo po potrebi...kod odece koja to zahteva....postoje mnogo lepi modeli gacica koji su privlcniji od tanga g.
znaci tanga samo za nastup;)
znaci tanga samo za nastup;)
Nije ni tada zdravo, ali dress code mora da se postuje...
Nije ni tada zdravo, ali dress code mora da se postuje...
pa nije zdravo ni sedeti na 'ladnom betonu,:wink3: ali kad se mora......
A bolje i to no da se drogira... ;)
(a u kom poslu mora da se sjedi na 'ladnom betonu, btw :unsure:) :D
girl from venera 26-03-08, 15:36 (a u kom poslu mora da se sjedi na 'ladnom betonu, btw :unsure:) :D
Pa valjda kad si fizički radnik :D
Pa valjda kad si fizički radnik :D
Nije, stave oni neko cebe ispod... :D
girl from venera 26-03-08, 15:42 ...i jedno cebe da ne grebe....:biggrin:
Zor_djevojka 26-03-08, 15:46 Da vi se pozhalim (opet ka' braci i sestrama)..kupih ja jedne skoro da vidim i tu drazh..nadjoh broj, chasti mi -nishta se ne chudite..krenuh u grad, obukoh ih (ne za nafaku, no chisto da ih proshecem), stigosmo u kafic, zakoraknuh 2,3 koraka..al' ocesh djaola..vrti, ne vrti, vrpolji, uvijaj se, izvijaj..neshto mi ne bi potaman, josh manje prijatno..te ti se ja vino vrni doma i presvukoh ih..i shto se mene tiche misija noshenja tangi je zavrshena i prije no shto je pochela..
Samo pamuchni vesh ( boxerice) kod mene dolazi u obzir..Cure bi posebno trebale da vode rachuna o tome (razne gljivice, bakterije, potomstvo)..Od chipke i mikrofibera se jezhim, to je tako nehigijenski...Ja jedva i kupaci trpim ljeti...
Lijepe cete vi njemu bit i u obichnom chistom (bijele ili neke druge boje) pamuchnom veshu...Potrudite se da ga 'raspomamite' nechim drugim ;)...Vesh ionako ne stoji dugo onamo dje mu je namjena kad ste zajedno ;)...
al' shto volim kad fijukne onaj decembarski vjetar, a njoj ispadne neshto, a ona tako suptilno sagne svoja srneca gola ledja, a tange do ispod pazuha strknu...ah....prizora...zdravoga! Mene bubrezi zabole...
Ja volim tange, i cesto ih nosim. Pamucne naravno, ali nikako sa farmerkama. Tada obicno nosim *regularne* gacjice.
nestasni_cipiripi 26-03-08, 16:08 A mogle bi nam prikazat foto seshn vashih omilenih komata veshaaaa
Vesh ionako ne stoji dugo onamo dje mu je namjena kad ste zajedno ;)...
:notworthy:
Tacno tako... Ovo je i moje misljenje...
Ne znam cemu ovoliki napad na tange. Naravno da ih ne treba nositi sa farmerkama, ali zasto ih ne nositi uz haljinu ili neku drugu stvarcicu kroz koju bi se ucrtala "dupla guza"? :)
Sto se materijala tice, uvijek postoje tanjusni pamucni ulosci, pravljeni bas za tange, a i prelijepih pamucnih tangi svuda ima.
I ne znam nikoga ko bi tange nosio cijeli dan. Ili bilo koje druge gacice :D Uostalom, neko ko planira naporan dan, radni npr., sigurno nece obuci tange.
aaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaaaaa eto ti .... pa ja nemam rijeci...
Vjeruj mi da ima zenskih koje bi po citav dan nosile (nose, preciznije) tange... To je meni retardirano... :D
Da vi se pozhalim (opet ka' braci i sestrama)..kupih ja jedne skoro da vidim i tu drazh..nadjoh broj, chasti mi -nishta se ne chudite..krenuh u grad, obukoh ih (ne za nafaku, no chisto da ih proshecem), stigosmo u kafic, zakoraknuh 2,3 koraka..al' ocesh djaola..vrti, ne vrti, vrpolji, uvijaj se, izvijaj..neshto mi ne bi potaman, josh manje prijatno..te ti se ja vino vrni doma i presvukoh ih..i shto se mene tiche misija noshenja tangi je zavrshena i prije no shto je pochela..
Samo pamuchni vesh ( boxerice) kod mene dolazi u obzir..Cure bi posebno trebale da vode rachuna o tome (razne gljivice, bakterije, potomstvo)..Od chipke i mikrofibera se jezhim, to je tako nehigijenski...Ja jedva i kupaci trpim ljeti...
Lijepe cete vi njemu bit i u obichnom chistom (bijele ili neke druge boje) pamuchnom veshu...Potrudite se da ga 'raspomamite' nechim drugim ;)...Vesh ionako ne stoji dugo onamo dje mu je namjena kad ste zajedno ;)...
al' shto volim kad fijukne onaj decembarski vjetar, a njoj ispadne neshto, a ona tako suptilno sagne svoja srneca gola ledja, a tange do ispod pazuha strknu...ah....prizora...zdravoga! Mene bubrezi zabole...
A toliko fale ljudi taj mikrofiber, a meni je on katastrofa. Jedino kao trik majica, posto prija kozi, ali kao vesh nikako ne nosim, jer mi je pregadan. Imam prelijepe tange od mikrofibera, i tako mi je zao sto sma ih obukla 1 samo...
Da vi se pozhalim (opet ka' braci i sestrama)..kupih ja jedne skoro da vidim i tu drazh..nadjoh broj, chasti mi -nishta se ne chudite..krenuh u grad, obukoh ih (ne za nafaku, no chisto da ih proshecem), stigosmo u kafic, zakoraknuh 2,3 koraka..al' ocesh djaola..vrti, ne vrti, vrpolji, uvijaj se, izvijaj..neshto mi ne bi potaman, josh manje prijatno..te ti se ja vino vrni doma i presvukoh ih..i shto se mene tiche misija noshenja tangi je zavrshena i prije no shto je pochela..
A toliko fale ljudi taj mikrofiber, a meni je on katastrofa. Jedino kao trik majica, posto prija kozi, ali kao vesh nikako ne nosim, jer mi je pregadan. Imam prelijepe tange od mikrofibera, i tako mi je zao sto sma ih obukla 1 samo...
:giveup:Ne znam cemu ovoliki napad na tange. Naravno da ih ne treba nositi sa farmerkama, ali zasto ih ne nositi uz haljinu ili neku drugu stvarcicu kroz koju bi se ucrtala "dupla guza"? :)
Sto se materijala tice, uvijek postoje tanjusni pamucni ulosci, pravljeni bas za tange, a i prelijepih pamucnih tangi svuda ima.
I ne znam nikoga ko bi tange nosio cijeli dan. Ili bilo koje druge gacice :D Uostalom, neko ko planira naporan dan, radni npr., sigurno nece obuci tange.
Slazemo se. Nista mrznij od lijepo obucene cure, a kad se obrnesh za njom, duplo knoPr.
a obrćeš li se za momcima?
Ne broji se koliko si ih puta obukla, no koliko si ih puta skinula :D
Ne broji se koliko si ih puta obukla, no koliko si ih puta skinula :D
Tacno onoliko koliko ih je puta i obukla.Ukoliko Masjina TEHNICKA ANALIZA ne pokaze drugacije.
madagaskar 25-10-08, 23:46 Nema sanse da bi te motuzice metala na sebe!
|
|