U rukama drzim dvije zvucne kartice izvucene iz konteksta (ocu reci: ambalaze)... :icecream:
Nemam pojma koja su im imena, pa me zanima mogu li kako saznati?
Pise li nedje na njima, a da ja mogu da vidim?
Derek_Trotter
24-06-07, 10:25
Treba nesto da pise. Pogledaj neku skracenicu na chipu ili bilo gdje na njoj i ukucaj na google. Trebalo bi da dobijes detalje o njoj tj njima.
Ako se ne snadjes sa oznakama na chipovima i ne nadjes nikakav naziv odstampan na samoj plocici, pod pretpostavkom da su kartice ispravne, stavi jednu po jednu u komp, i idi u device manager, na properties od kartice (device) ces dobiti i da vidis informacije iz same kartice, mada ako u winodwsu bude drajvera (ili ih preuzmes preko interneta direktno sa microsoftovog sajta prilikom instalacije...) onda cim udjes u device manager pisace ti naziv kartice i problem je time rijesen ;)
Derek_Trotter
24-06-07, 11:31
Ako se ne snadjes slikaj te kartice i okaci ih na forum pa cemo ti reci koje su marke.
Pokusacu kasnije, ne mogu sad rasklapati kompjuter... ;)
kako da ovde postavim temu
SATELITSKE KARTICE ZA LAPTOPOVE I SVE O NJIMA
zanima me gde da nadjem neku informaciju o tome odnosno imam laptop i koja mi kartica ili sta treba da bih pratio satelitski tv program.
Moras imati bar 20 postova (ako se ne varam) da bi mogao postavljati nove teme...
Nikada nisam razumeo ljudi koji zele da nesto rade na racunaru a da pritom ne procitaju nesto o tome i informisu se.
Nikada nisam razumeo ljudi koji zele da nesto rade na racunaru a da pritom ne procitaju nesto o tome i informisu se.
:unsure: