View Full Version : Zvucne kartice

frkadela
23-06-07, 16:17
U rukama drzim dvije zvucne kartice izvucene iz konteksta (ocu reci: ambalaze)... :icecream:
Nemam pojma koja su im imena, pa me zanima mogu li kako saznati?
Pise li nedje na njima, a da ja mogu da vidim?

Derek_Trotter
24-06-07, 10:25
Treba nesto da pise. Pogledaj neku skracenicu na chipu ili bilo gdje na njoj i ukucaj na google. Trebalo bi da dobijes detalje o njoj tj njima.

anon1
24-06-07, 10:45
Ako se ne snadjes sa oznakama na chipovima i ne nadjes nikakav naziv odstampan na samoj plocici, pod pretpostavkom da su kartice ispravne, stavi jednu po jednu u komp, i idi u device manager, na properties od kartice (device) ces dobiti i da vidis informacije iz same kartice, mada ako u winodwsu bude drajvera (ili ih preuzmes preko interneta direktno sa microsoftovog sajta prilikom instalacije...) onda cim udjes u device manager pisace ti naziv kartice i problem je time rijesen ;)

Derek_Trotter
24-06-07, 11:31
Ako se ne snadjes slikaj te kartice i okaci ih na forum pa cemo ti reci koje su marke.

frkadela
24-06-07, 16:48
Pokusacu kasnije, ne mogu sad rasklapati kompjuter... ;)

djole
20-07-07, 18:37
kako da ovde postavim temu
SATELITSKE KARTICE ZA LAPTOPOVE I SVE O NJIMA
zanima me gde da nadjem neku informaciju o tome odnosno imam laptop i koja mi kartica ili sta treba da bih pratio satelitski tv program.

anon1
20-07-07, 19:25
Moras imati bar 20 postova (ako se ne varam) da bi mogao postavljati nove teme...

random
06-08-07, 03:02
Nikada nisam razumeo ljudi koji zele da nesto rade na racunaru a da pritom ne procitaju nesto o tome i informisu se.

frkadela
06-08-07, 03:30
Nikada nisam razumeo ljudi koji zele da nesto rade na racunaru a da pritom ne procitaju nesto o tome i informisu se.

:unsure: