Psihologue
30-08-06, 08:59
Mogu vam preneti cene i utiske iz Bugarskih mesta na Crnom Moru..
|
View Full Version : BUGARSKA Psihologue 30-08-06, 08:59 Mogu vam preneti cene i utiske iz Bugarskih mesta na Crnom Moru.. Psihologue 30-08-06, 09:01 Bugarska nije lepa kao hrvatsko ili crnogorsko primorje.. U Crnoj Gori sam letovao 7 goodina ,Bugarska 4 ,Hrvatska ,Turska,Malta i Egipat po jednom... Arabea 31-08-06, 13:30 @Psihologue, gdje si bio u Hrvatskoj na moru? Ja preporučujem Dubrovnik, Medulin, Krk, Brač, Split...ma ima divnih mjesta. Psihologue 16-01-07, 09:12 Bio u Rijeci i Dubrovniku..Dva lepa mesta na obali.. grunf 27-02-07, 09:53 Kad smo kod Hrvatske preporučujem ostrva i to sa što manje razvijenim turizmom jer se može doživeti iskonski Mediteran. Kako sam prodao svoju nepokretnost na Braču ne idem više tako često dole i ne volim ubrzane trendove uzimanja brzih para u turizmu!!!Bugarska je ok pogotovo ako se letovanje opredeli kao aktivan odmor sa otkrivanjem etnološko-antropoloških karakteristika naroda. Preporučio bih da se obavezno proba crnomorska ajkula, vina i fenomenalne rakije! :) :) :) pehar 08-03-07, 20:40 Letovala sam na: Hrvatsko primorje;Rovinj,Pula,NIKAD VISE-MORE LEDENO Crnogorsko primorje:Budva,Rezevici,NIKAD VISE-NELJUBAZNI MESTANI Grcka:Tasos,Hersonis,Cavala/TOPLO MORE-OK MESTANI kIPAR: Larnaka,toplo more,ali cene uzas,mestani ok Turska:Marmaris,Kusadasi,toplo more,ok cene,i dobri mestani Psihologue 09-03-07, 02:19 Saglasan za more u CRO da je ledeno.. Bugarska more u zavisnosti od mesta do mesta... PrOputovao sma za 5 godina sva mesta na njihovom primorju.. Što se tiče Egipta lepo za videti prvi put.. Turska BODRUM da te odare i prevare za čas..More oko 25.. Crna Gora letovao 8 godina uzastopce u Ulcinju.. Neljubaznost kao normlana pojava.. nestasni_cipiripi 27-03-08, 01:22 Ja bijah u Nessebar,i opet bi me put tamo odveo samo da put ne traje koliko traje.Prelijepo mi je bilo. Slowpoke Rodriguez 01-04-08, 00:42 Ja bijah u Nessebar,i opet bi me put tamo odveo samo da put ne traje koliko traje.Prelijepo mi je bilo. splav Santos, a? :thumb_up: milenaaaa 07-06-08, 14:43 Meni se na Brach najvise svidja.. Mada i Dubrovnik, pa na Lapad, mnogo je lijepo :) koke_st 07-06-08, 14:50 Meni se na Brach najvise svidja.. Mada i Dubrovnik, pa na Lapad, mnogo je lijepo :) Brač nije lip ka Dubrovnik, (oasim naravno Zlatnog rata)...ali ako ništa bar je jeftiniji |