View Full Version : 50 pitanja za seksualne eksperimentatore
Koliko ste pokvareni?
Jeste li u seksu sto posto pokvareni ili samo napola? Izracunajte svoj postotak pokvarenosti uz pomoc jednostavnog testa: pocnite s 50 bodova, oduzmite po bod za svako pitanje na koje je vaš odgovor NE pa konacni rezultat pomnožite s 2 i - eto postotka!
Jeste li ikada:
1. ... vodili ljubav u više od tri položaja pri jednom odnosu?
2. ... napravili piercing na bradavicama na grudima ili na genitalijama?
3. ... posvetili citav dan iskljucivo seksu i seksualnim aktivnostima (razumljivo, uz stanke za jelo i slicne stvari)?
4. ... vodili ljubav tako glasno da su susjedi prosvjedovali zbog buke?
5. ... doveli partnera do orgazma upotrebljavajuci pritom iskljucivo vlastite ruke?
Zlocko, zlocko: tko je tu pokvaren 100 posto?
6. ... vodili ljubav dok ste oboje potpuno obuceni (otvoren šlic, zadignuta suknja)?
7. ... vodili ljubav s povezom na ocima?
8. ... pružili oralni seks ženi?
9. ... pružili oralni seks muškarcu?
10. ... lizali ili cuclali necija stopala i/ili nožne prste?
11. ... iskusili oralni seks od muškarca?
12. ... iskusili oralni seks od žene?
13. ... probali položaj 69?
14. ... namjerno progutali spermu (pozor: racuna se i vlastita!)?
15. ... vodili ljubav u vrijeme menstruacije?
16. ... koristili sladoled u seksualne svrhe?
17. ... potpuno izbrijali stidne dlake?
18. ... gurnuli svoj prst u neciji anus - ili je to možda netko ucinio vama?
19. ... iskušali analni odnos s nekim (broje se i igracke)?
20. ... dopustili nekome da iskuša analni odnos na vama?
21. ... koristili vibrator na partneru - ili ga je partner koristio na vama?
22. ... koristili bilo koji drugi predmet za penetraciju (krastavac, pivsku bocu ili što se vec našlo pri ruci)?
Seks u javnosti i to pred policijom? Odmah si upišite bonus od 50 bodova!
23. ... platili za seks?
24. ... imali spolni odnos s nekim tko je od vas stariji ili mladi barem 10 godina?
25. ... imali spolni odnos s dvije osobe iz iste obitelji (a da one medusobno nisu u bracnoj vezi - recimo, primjerice, s dva brata ili dvije sestre)?
26. ... imali spolni odnos s nekim koga ste toga dana tek upoznali?
27. ... imali spolni odnos s potpunim neznancem ili neznankom - s nekom osobom, dakle, kojoj niste znali cak ni ime ?
28. ... imali spolni odnos s nekom osobom s kojom prethodno uopce niste prozborili ni jednu jedincatu rijec (stranci i strankinje se tu ne racunaju)?
29. ... jeste li imali više od 10 seksualnih partnera?
30. ... ili možda više od 100?
31. ... imali spolne odnose s dva razlicita partnera unutar 24 sata?
32. ... sudjelovali u 'trici'?
33. ... sudjelovali u grupnjaku (dakle, seksu s više od 3 osobe)?
34. ... vodili ljubav na javnome mjestu?
35. ... imali spolni odnos dok ste vi (ili vaš partner) vozili automobil?
36. ... vodili ljubav u spavacoj sobi roditelja vašeg partnera?
37. ... vodili ljubav u ucionici, uredu ili na nekom drugom radnom mjestu?
38. ... vodili ljubav u wc-u neke javne zgrade?
39. ... vodili ljubav u vodi (kada za kupanje, more...)?
40. ... vodili ljubav na stubištu zgrade ili u kabini dizala?
41. ... smišljeno nekoga opili, kako biste ublažili njegovo/njezino opiranje?
42. ... namjerno nanijeli drugome bol za vrijeme seksualnog odnosa (sadizam)?
43. ... dragovoljno trpjeli bol za vrijeme seksualnog odnosa (mazohizam)?
44. ... bili voajer (promatrali u intimnoj situaciji nekoga tko nije znao da ste tamo)?
45. ... bili egzibicionist (skidali se na javnom mjestu)?
46. ... masturbirali u necijoj prisutnosti?
47. ... imali spolni odnos znajuci da vas netko promatra?
48. ... gledali svog uobicajenog seksualnog partnera kako vodi ljubav s nekom trecom osobom, dok vi u to niste bili ukljuceni?
49. ... vezivali vašeg partnera ili sami bivali vezani?
50. ... upustili se u igranje razlicitih seksi uloga (recimo: doktor + medicinska sestra)?
Kladim se da ce vas puno pomisliti da cete skupiti blizu 100% ali prc...Bojim se da nece biti tako...Mislim, pitanja su bas onako...
Imas nacin kako da sracunas rezultat, pise iznad pitanja..Molim te uradi to pa podijeli s nama ;)
Kod mene je rezultat 48%..I imam osjecaj da se nece bas jos puno mijenjati....
Nisam vidio...
32%...
Maloprije sam previdio neka vrlo bitna pitanja, a neka sam pogresno protumacio... Idiot...
Pa dobro, kazem ti, jos sam mlad... :D
Ma rezultat ti je super...
Mozda pronadjes jos neki pozitivan rezultat ako procitas ponovo :p
Sala mala, nego stvarno kakvih pitanja ima, bruka...:yeahright:
Miki_from_the_block 18-06-07, 00:41 32%...izgleda da smo frka i ja na istoj talasnoj duzini!:D
Livice, jesil` zadovoljna sad? Nemoj mi samo reci da moram da nevedem sta sam to bezobrazno sve ucinio?:)
16 bodova...izgleda da smo frka i ja na istoj talasnoj duzini!:D
Livice, jesil` zadovoljna sad? Nemoj mi samo reci da moram da nevedem sta sam to bezobrazno sve ucinio?:)
Ako me budes izazivao, natjeracu te i na to :p
Jesi li sracunao onako kako pise gore, da te ne tjeram u cosak za ne citanje instrukcija kao frkadelu? :red_bandana:
32%...izgleda da smo frka i ja na istoj talasnoj duzini!:D
Nasi smo... :w00t531:
Ma rezultat ti je super...
Mozda pronadjes jos neki pozitivan rezultat ako procitas ponovo :p
Sala mala, nego stvarno kakvih pitanja ima, bruka...:yeahright:
Kazem ti, idiot...
Na primjer, prvi put sam na pitanje 20. ... dopustili nekome da iskuša analni odnos na vama? odgovorio sa "da"... Umoran sam, valjda... :yawn431:
Miki_from_the_block 18-06-07, 00:49 Mislis da je trebalo biti manje, ili vise bodova?:D
Mislis da je trebalo biti manje, ili vise bodova?:D
Heh, ne bih ja da sudim o tome :D , ja samo pazim na regularnost rezultata:twisted:
Miki_from_the_block 18-06-07, 00:54 Ma daj ba...i ako sam pogresio, moze biti samo manje ako bi ispravio...ma kakav ja i jebac...nisam jos dovoljno usavrsio svoje znanje iz matematike kako bi mogao ustupiti u detaljne procese...nisam jos naucio sve sheme!:D
Javljam se ponovo za 5 godina...mozda se poveca moj status za koji postotak do tad!:whistling2:
Ljuuuudi, nemojte da budete lijeni sa odgovorima na ovu temu...Bas me interesuju vasi rezultati ;)
Ljuuuudi, nemojte da budete lijeni sa odgovorima na ovu temu...Bas me interesuju vasi rezultati ;)
32 pozitivna ili 64%, jeli se tako računa!
(Ono sa policijom, zamalo da mi uspije ;))
Homere,zna li ti žena za ovaj postotak?
ma zena mozda ima 70%:thumb_up:
moguće!mada to baš ne pokazuje!
E pa Homere, svaka cast :clapping:
Nije na odmet ni da prokomentarises bar u kratkim crtama za koja si pitanja imao kakve odgovore ;)
Mislim da to tebi ne bi pretstavljalo problem, a mozda podstaknes i druge da se malo otvore :)
Kazaće ti ona kad dođeš na kafu!:boxing542:
pa nece tebi pokazat valjda:)
ja ne smijem napisat koji je postpotak jer ćete reći da sam manijak!
Necemo, bas cemo se obradovati, slobodno podijeli s nama
105%, jer neka pitanja ste ispustili
A jel da?
Pa dopuni ti, necemo se buniti. Da vidimo sta smo to propustili....
da li je ikad partner po vama vršio nuždu, po meni jest ,kad ga je viđela usrala se od straha!
A ja mislila ti ces nesto konstruktivno podijelit s nama...
Za hvalisanje ces morati da odaberes neko drugo mjesto.
ovo nije hvaljenje, ovo su činjenice
Odavno je u narodu poznato da pas koji laje ne ujeda :icecream:
'Ladno sam pokvaren samo 50%....
ovo nije hvaljenje, ovo su činjenice
Sigurno...:biggrin: :biggrin: :biggrin:
Mada, i da je tako, to samo može biti neprijatna situacija, a ono što jeste i stoji je da je ovo vrlo neprimjerno rečeno. Nisam ja nikakav truli moralista, ali kao moderator ovdje bih ipak volio kad bi naši novi članovi malo poveli računa o rječniku, jer imamo znatan broj dama na MiM forumu.... Da ne dijelimo opomene i banove, jer je atmosfera i pristojnost ovdje jača strana.
A i off topic je...
Unaprijed hvala.
@alf ne no ti je gutanje sopstvene sperme primjereno, a normalna fiziološka potreba neprimjerena!
mnogo mi je pitanja. ne mogu sad da se posvetim ovome razumijete...
Prvo, sta fali gutanju sopstvene sperme?! :whistling2:
Drugo, neprimjereno je "useravanje"... "Velika nuzda" je primjerena... :thumb_yello:
Ja imam skromnih 42%,nije lose. :smokeing:
Videcemo,mozda se nesto promeni do kraja godine,mada mi grupnjak nije jaca strana.;)
mada mi grupnjak nije jaca strana.;)
Isti slucaj...
Mrzim guzvu i guranje... :p
Dame i gospodo, nemojte se ljutit,ali stičem utisak da je većina dama i momčića ovdje seksualno frustrirana!
Ako tražite srodnu dušu, a po mojim informacijama, to mnogi pokušavaju, a ne mogu je naći u nekoj normalnoj direktnoj komunikaciji onda traba da se obrate psihologu.Nemojte ovo shvatiti kao uvredu!
Pa moguce da sam postao seksualno frustriran u zadnje vrijeme, mada... Skeptican sam po pitanju toga...
Nije ovo dejting sajt, walter...
Samo razmjenjujemo iskustva, ubacujemo posalice na svoj racun, iznosimo misljenja i stavove...
A sad uradi ovaj test, baci ovdje rezultate, ostavi neki komentar... Idi na temu dje se novi clanovi predstavljaju, napisi nam svoja interesovanja i ukljuci se u neku raspravu...
(liv, oprosti na offtopicu na tvom pdf-u :))
Prijatelju to su stvari lične prirode!
Pa ovdje te niko ne poznaje... :)
To je i svrha foruma...
Dame i gospodo, nemojte se ljutit,ali stičem utisak da je većina dama i momčića ovdje seksualno frustrirana!
Ako tražite srodnu dušu, a po mojim informacijama, to mnogi pokušavaju, a ne mogu je naći u nekoj normalnoj direktnoj komunikaciji onda traba da se obrate psihologu.Nemojte ovo shvatiti kao uvredu!
Ja Bogu hvala nisam seksualno frustrirana,i imam pored sebe srodnu dusu vec dugo.Tu se uopste ne radi o trazenju srodne duse,mislim da si malo pobrkao neke stvari.A i na ovom forumu ljudi ne dolaze radi rasprave i nekog dokazivanja,nego radi druzenja.
''Šerife, ko vrata lijepog mjesta otvori nogom kad ulazi, obično ih otvori glavom kad izlazi. ''- Wild Bill
Mislim da ovaj način komumikacije, bar za nijansu, prerasta okvire kulturnog dijaloga. Lijepo je i poželjno biti provokativan, ali kao što si nadam se imao prilike primijetiti, ljudi to ovdje jesu na jedan fin način, koji ide ruku pod ruku sa kulturom. OK, novi si ovdje, a ovo je forum gdje su ljudi dobrodošli, jer imamo zaista rijetko dobru atmosferu i odnose među članovima, koje ni po koju cijenu ne namjeravamo kvariti. Iz tog razloga ti neću dati prvu javnu opomenu, u nadi da ćeš doprinijeti ovom mjestu. Nadam se iskreno da znaš na što mislim.
Srdačan pozdrav.
Očito je da sam pogodio gdje treba,ostavljam vas da se bavite procentima!O granicama dobrog ukusa ne treba raspravljati jer su ukusi različiti, a ti sebi daješ mnogo za pravo da o tome odlučuješ!
Nikom se nisam personalno obratio, a ko se prepoznao, a očito da jeste, znači da sam bio u pravu!
O granicama dobrog ukusa ne treba raspravljati jer su ukusi različiti, a ti sebi daješ mnogo za pravo da o tome odlučuješ!
Postoji nešto što se zove norma lijepog ponašanja, a svakako je moje, kao moderatora:superman: na forumu da odlučujem, a tvoje NIJE da pričaš o tome, i komentarišeš na preglup i neotesan način.
Zvanično dobijaš opomenu No.1
Nikom se nisam personalno obratio, a ko se prepoznao, a očito da jeste, znači da sam bio u pravu!
Ne vidim logiku ovoga iskaza ovdje. Drzak si, i sebi daješ previše slobode i važnosti. Kritikuješ druge kad komentarišu, a sebi daješ pravo. To ne ide, znaš. Jedan moj 'click' i više te ovdje nema, ako bude potrebno, a nije mi cilj ni radost učinjet to.
Eto vidiš koliki si problem :tongue:
Još jednom ću ti ponoviti, uz dodatak da nikom ovdje nije cilj da letiš odavde, ako oćeš lijepo, radovaćemo se tome, ako ne, ti samo kaži.
Jos jednom Alf svjedoci o tome da sam ja previse mek da bih bio moderator... :D
Htio sam da dam prvu opomenu, ali reko' popravice se...
Dame i gospodo, nemojte se ljutit,ali stičem utisak da je većina dama i momčića ovdje seksualno frustrirana!!
Drugovi i drugarice, Hazjain nemoze bidi frustriraniji od ovde prisutnih.
Kad mu je zena izvrsila suicid 30' jedino sto mu je ostalo bilo je da vezba desnicu, moze biti da mu se zbog toga i oduzela :biggrin:
Sad kad smo se tako lijepo isprepucavali i dali sebi oduska, mozemo da se vratimo na temu :D
S obzirom na ukupan broj forumasa, ocekujem jos dobrih sportskih rezultata :weight_lift2:
Riječi kao što su:drzak,neotesan,preglup nisu moje gosp.Moderatoru,pazi na svoje ponašanje,lako izlazite iz takta!
Vlasnik sajta bi trebao da razmisli o Vašem daljem angažovanju!
Sad ozbiljno: Dosta je bilo. Necu da brisem postove jer smatram da one pripadaju cjelini teme i da ljudi trebaju da procitaju i to. Ali svaki naredni post uvredljivog ili bilo kakvog izazivackog tipa brisem i javljam Administratorima.
Walter, ne izazivaj, ALF te je na veoma lijep i pristojan nacin opomenuo.
Ako hoces, odgovaraj na bilo koju temu i iznosi svoje misljenje ali ne pada mi na pamet da tolerisem bilo kakvu vrstu netrepeljivosti na mom podforumu.
Zato smirite svadjalacke strasti i prepustite se onim ljepsim i zanimljivijim.
Mogu da primetim da se nervoza i netrpeljivost obicno ispoljava kod sexualno isfrustriranih ljudi. Mislim nista novo, jos je Froyd to tvrdio, jesam li kao pravnik u pravu Liv?
Uostalom imao sam jedno takvo neprijatno iskustvo tokom debate na temu eutanazije, kada se devojka iz opozicije toliko zucno pocela raspravljati sa mnom koristeci pogane reci, da se debata morala zaustaviti, naknadno prekinuti.
Kasnije na koktelu, stariji gospodin je malo ironicno konstatovao da je to po sredi.
Frojd otprilike kaze da je seks korijen svega, ali ima dosta onih koji su ga osporavali, jer je na nekim mjestima zaista pretjerivao...Ne bih bas (ne)kulturu i licno (ne)vaspitanje vezivala za seksualnu frustraciju, ali ljudi koji imaju problema u seksualnom zivotu ili oni koji ne mogu na pravi nacin da prihvate i ispolje svoju seksualnost, zaista mogu da budu nezadovoljni.
E svaka ti je zlatna :thumb_yello:
Riječi kao što su:drzak,neotesan,preglup nisu moje gosp.Moderatoru,pazi na svoje ponašanje,lako izlazite iz takta!
Vlasnik sajta bi trebao da razmisli o Vašem daljem angažovanju!
Još uvijek ti o uređenju foruma... Svakako se slažem s tobom da bi admin team trebao razmisliti o tome, ali kako sad stvari stoje, što je tu je, i ti naravno nećeš biti razlog da se išta mijenja.
Da bi ova tema prestala da bude poprište spama koje je postala dijelom zahvaljujući meni (kao reakcija na tvoje postupke), još jedan, zadnji put, ću ti reći kako stvari stoje.
Ovo nije forum poput mnogih na netu gdje ljudi dolaze isključivo da bi se svađali i vrijeđali, pa se zato moje angažovanje može protumačiti kao ''hard hand'' moderacija, što u stvari nije. Na ovom mjestu skupila se fina ekipa, ljudi koji uvažavaju stvavove drugih koliko god se s njima ne slagali ili slagali, ali kultura i poštovanje su glavne osobine dijaloga. Ako možeš i 'oćeš tako - dobro nam došao i da dugo vremena na radost svih budeš sa nama. Ako ne, ovo nije prijetnja, već ti najprijateljskije predočavam mogućnosti, lako ćemo.
Nikom nije cilj da suprotno od lijepog, ali se svakako ni zbog tebe ni zbog mene karakter ovog mjesta i pravila neće mijenjati.
Zvanično si nosioc javne opomene No.2.
Ovo je opomena pred ''hlađenje'' od 4 dana. Sa ovom počasti, uz normalan, gorepomenuti odnos ''mo'š doživjet stotu'' na ovom forumu, ako budeš imao želje da imalo poštuješ pravila. Izvinjavam se Liv što sam kriv za spam na temi, ja sam rekao svoje.
Pozdrav.
Žena mojih snova!
vidiš li što je iskustvo,duplo je bolja od tebe
vidiš li što je iskustvo,duplo je bolja od tebe
64%. Razlika je u 4 pitanja. Pročitaj ih ponovo i biće ti jasno koja 4.;)
Jesi li to prepisiva od mene?
A sto se cini...
Sve se nešto kočimo, pokušavamo, ali nikako da postignemo ovih ženskih 72%:giveup:
Auu al ste bezobrazni.:unsure:
Moracu da razmislim da li da se druzim sa vama.
Elem...
9. ...pruzili oralni sex muskarcu?
a onda sam pomislio da je ovo greska...
105%, jer neka pitanja ste ispustili
Kad ono, gde ima dima ima i watre (http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/showpost.php?p=117072&postcount=5831) :unsure: :D
ko place u ovo doba,idi spavaj :p
Rezultat mi se malo povecao... :p
48% mislio sam da sam boljii. mora bolje! sjutra idem da vjezbam!;):D
samo neka pitanja stvarno zvuce bolesno
Ha ha, slazem se, Zidanne :cheezy:
Imam jednu nedoumicu...Vezana je za ovo 35. pitanje...
Da li je fizicki moguce ovo izvesti, mislim ako se ne racuna oralni seks? Jel imate neku ideju?
Ja zaista nemam predstavu, djeluje mi prilicno nemoguce :unsure:
oralni sex se tu podrazumijeva :) valjda si odgledala neki takav film :D
60%
svaka cast! :clapping:
I drago mi je sto si malo sa ekonomije prosetala i do ovog podforuma :yes513:
oralni sex se tu podrazumijeva :) valjda si odgledala neki takav film :D
Pa ok ako se podrazumijeva oralni, ali ja sam mislila na klasicni...
Koliko god sam pokusala da osmislim nesto pametno, u svojim mislima, i dalje nije uspjevalo, ili je bilo opasno po zivot :cheezy:
previse ti o tome mislis :) nemoj samo ako vozis auto da se zamislis :D
A ne, ja kad vozim, potpuno sam skoncentrisana na voznju :shocked542: :zip:
Sve ostalo bi bilo apsolutno nepreporucljivo....
Anone, ti nikad ne napisa svoj skor, ili se varam? :P
Moj je sad 58% , po novom proracunu...
Naravno da se ne varas (dje ti da se prevaris?:)) ... ja sam to nesto malo gledao, vidio sam da vam nijesam ni izdaleka dorastao i onda sam shvatio da je bolje da vam ne kvarim prosjek ;)
Eh, Anone, nemoj sad da me tu razocaravas, ti barem znas da nije bitan kvantitet nego kvalitet, a ovde se samo malo zabavljamo ;)
pa procenti u ovom slucaju i ne oznacavaju kvantitet:) u pitanju je kvalitet, samo je pitanje sto je bolje imati manji ili veci procenat :D
Pa eto onda, ponosno napisi svoj postotak :D
hahaha :) mrzi me opet da racunam :D
:tongue2:
:tongue343:
Neka, neka....
:shocked542:ja ne mogu da vjerujem. ili sam ja najstarija ili moja skorpionska priroda radi? :wacko:necu da kazem broj jer se stidim. prvo sam odgovorila pa onda vidjela vase odgovore... shame on me!
:shocked542:ja ne mogu da vjerujem. ili sam ja najstarija ili moja skorpionska priroda radi? :wacko:necu da kazem broj jer se stidim. prvo sam odgovorila pa onda vidjela vase odgovore... shame on me!
Kad bi se tvoj i moj rezultat sabrao i podijelilo sa 2 dobila bi se jedna osrednja osoba :D
:unsure: ja cu da vjerujem da svi vi krijete pravu istinu:nonono:
a nijesi ni najstarija pretpostavljam, ima tu i starije gospode :)
znam, ne staj mi na muku :) samo mi se jedna primakla :)
Eh sad, nije red pred ljudima da mi shapuces na uho :D ili ostavi za poslije ili reci da te svi cuju :)
mislim da se dosta vas folira meni je rezultat 72%,ove skorpije su cudo
hujc!:) tako je petre!:thumb_up:
ja i ti bi zgradu srusili da krenemo
ziva si a ne odgovaras na pp
:love54236::love54236::love54236:
nista od ovog nisam radila:D:D heheh:)
|
|