View Full Version : Vojska SAD pripremala "afrodizijačku bombu"

DYLAN DOG
16-06-07, 22:49
Vojska SAD jedno vremena je radila na specifičnoj vrsti bioških oružja, kao što su „bombe ljubavi” i „homoseksualne bombe”. Reč je o hormanskim sredstvima koja bi u žrtvama trebalo da izazovu neodoljivu želju za seksom, umesto borbenosti. Predlog za „afrodizijačku bombu”, prema navodima nevladine organizacije "Sunshine Project", u Pentagon je došao devedesetih, iz laboratorije vojne avijacije u Ohaju. „Primer jednog takvog oružja, sigurno neukusnog, ali koje nije ubistveno, bio bi jak afrodizijak, naročito ako bi ta hemijska materija izazivala istovremeno homoseksualno ponašanje”, navodi se u opisu. Prema nedavno objavljenim dokumentima, o izradi takvog oružja razgovarano je od 1994, a na preliminarna istraživanja utrošeno je 7,5 miliona dolara. U Pentagonu kažu da su dobili ukupno oko 100 sličnih predloga. Hormonalnu bombu je, kako se tvrdi, nadležna komisija Ministarstva odbrane konačno odbacila, ali se, prema tvrdnji televizije Si-Bi-Es (CBS), predlog nekoliko puta vraćao na razmatranje, o čemu su raspravljali i naučni vrhovi u Pentagonu. Međunarodni sporazumi zabranjuju korišćenje i širenje hemijskog i biološkog oružja. (B92, FoNet)

http://www2.serbiancafe.com/lat/vesti/8/36788/

DYLAN DOG
16-06-07, 22:50
Može li ko zamislit tu ludnicu u prvim borbenim redovima...:D

Miki_from_the_block
16-06-07, 23:01
Ne mogu da vjerujem sta sam sada procitao! Znao sam ja za neke hormonalne bombe, ali za ovako nesto...a jos kazu da ce biti jos rasprave o tome...Auuu...ti bi bila katastrofa! Trgvine bi morale slepere kondoma da nabave! :D

frkadela
17-06-07, 00:27
Kad sam ovo prije par dana procitao, zaplakao sam se od smijeha...
Ali Zenevska konvencija ne dozvoljava njihovo koriscenje (ako vam nesta znaci :))...

millica
17-06-07, 18:31
:yuk:

DYLAN DOG
19-06-07, 20:41
Zenevska konvencija ne dozvoljava mnogo toga... Preostaje nam da se nadamo da se necemo naci na suprotnoj strani od Amera, zbog ocuvanja casti i moralnog digniteta :D:D:D

MaYo
22-08-07, 10:30
Odlicna bomba, trebalo bi je bacit na Podgoricu da se ova mladez malo pokrene. Vecina je isfrustrirana. :)