View Full Version : Natječaj za izbor moderatora
Potrebiti su moderatori za slijedeće podforume:
1. slike
2. rekreacija
3. sport
4. istorija
Svi zainteresirani neka se ovdje upišu i ukratko objasne zbog čega smatraju da bi mogli voditi forum za kojega se i prijavljuju.
Napominjem kako je posao moderatora vrlo odgovoran i zahtjeva dosta rada i vremena kako bi se što bolje napravio i održao kvalitet.
:bye1:
Evo ja prvi da se javim...
Smatram da ja nisam sposoban za moderatora, a mozda bih moga da pokusam sa pdf-om filosofija i religija...
A posto vam ne treba moderator za taj pdf, onda ne znam ni sto ovo pisem...
Valjda da me imate u vidu, nekad...
Eto... ;)
@frkadela, hvala na javljanju...
Ja se javljam za pdf SLIKE
mary, kao moderatoru Astrologije i vrijednom članu ovoga foruma, dodjeljujem ti i moderatorsko mjesto na podforumu Slike.
Sad, nisam željan mjesta moda, a i novi sam ovdje, ali samo da napomenem da imam veliko iskustvo moderisanja foruma. Ako bude potrebno, možete računat na moju pomoć.
Cisto da potvrdim da je Alf sjajno obavljao funkciju moderatora na jednom velikom forumu. :)
Hvala Kliko.:) Isto se može reći i za tebe.
JA nisam rekao da trčim za statusom moda, potpuno mi je svejedno, ali ako bude zatrebalo, tu sam, jer mi se sviđa forum.
Tek sam sad vidio da se traži mod za istoriju. To mi je vrlo draga oblast, pa me uzmite u obzir za to, ako želite. Stavljam se na raspolaganje.:)
@ALF, ne mogu odbiti takvog stručnjaka. Smatraj se moderatorom Istorije.
Hvala na povjerenju, i lijepim riječima.
''Danas kada postajem moderator (pionir:D), dajem časnu moderatorsku riječ...''
Moje cestitke Alfu! Siguran sam da ce odlicno obavljati svoje obaveze :)
supercica04 16-06-07, 17:01 @meri, CESTITAM!
@alf Moje cestitke!
Derek_Trotter 17-06-07, 18:14 Cestitke novim moderatorima!
BlackWoman 18-06-07, 21:33 Takođe i od mene čestitke novim moderatorima. ;)
I tebi @anone cestitam u svim pogledima http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Grands_Smileys/3d-bravo.gif
@anon1,moje cestitke :clapping: :trumpet: :trumpet: :trumpet: :clapping:
I ja cestitam anonu, za sta god... :unsure:
Hvala svima za sto-god :D
@anon1: Cestitke i srecan rad. :)
@ admin team: Do preraspodjele (moguce???) ili drugog rjesenja, slobodan sam za funkciju moda i na sekciji sport. Ako je to, naravno, potrebno.
Ovih dana sam u 'velikim obavezama' sto se da primijetiti i po kvantitetu (a i kvalitetu:D moje posjete foruma). Kada za dan dva zavrsim ove poslove, bicu toliko slobodan da dam par prijedloga, a nadam se da ce se vecina sloziti, koji ce po mom uvjerenju doprinijeti kvalitetu foruma.
@alf takodje, i zdravo bio ! :)
Derek_Trotter 23-06-07, 21:29 Cestitam Alfe! Postavljen si za moderatora podforuma Sport:rambo: :weight_lift: :weight_lift2: :character38542: :boxing542:
I od mene cestitke... za ALF-a naravno
Hvala svima. :) U naredne četiri godine naš forum očekuje iscrpna borba za ulazak u EU, ali ja čvrsto vjerujem u snagu našeg naroda i umješnost ruku naših udarnika, i čvrsto sam uvjeren da će ova divna mladost po ko zna koji put u istoriji pobijediti sve nedaće i uspješno odoljeti svim iskušenjima na putu ka blagostanju!
Svaki dinar, (ali ne i devize:D) prikupljene od naplate taksi od tranzita duvanskih proizvoda kroz teritoriju na kojoj državni suverenitet ostvaruje RCG su završili u državnoj kasi.
Ne dozvolite da vas prevare i koriste po ko zna koji put u igri protiv Crne Gore...Živjeli!!!
Hvala svima. :) U naredne četiri godine naš forum očekuje iscrpna borba za ulazak u EU, ali ja čvrsto vjerujem u snagu našeg naroda i umješnost ruku naših udarnika, i čvrsto sam uvjeren da će ova divna mladost po ko zna koji put u istoriji pobijediti sve nedaće i uspješno odoljeti svim iskušenjima na putu ka blagostanju!
Svaki dinar, (ali ne i devize:D) prikupljene od naplate taksi od tranzita duvanskih proizvoda kroz teritoriju na kojoj državni suverenitet ostvaruje RCG su završili u državnoj kasi.
Ne dozvolite da vas prevare i koriste po ko zna koji put u igri protiv Crne Gore...Živjeli!!!
:clapping: :clapping: :clapping:
Ето будућег премијера, ала лелемуди прави чколовани политичар!
Hahaha... Zajebano mi je što sva slova izgovaram pravilno, pa se ne uklapam u traženi profil...;)
|
|