View Full Version : Da je sutra zadnji dan

liv_tyler
10-06-07, 20:15
Sta biste ucinili u tom slucaju?
Kada bi saznali da je sutra apokalipsa, il da cete vi sutra umrijeti?
Znaci da imate na raspolaganju jos 24h, sta je ono sto bi bilo prvo na spisku da obavite?

Ja bih prvo otisla do nekih ljudi i rekla im koliko mi znace, i da mi je zao sto im to prije nisam pokazala. Zatim bih osobi koja mi se svidja priznala to, ako su osjecanja obostrana provela bih neke divne sate s njim, ako ne, ipak bih s nekim imala poslednji sex u zivotu :D , onda bih skupila sve bliske prijatelje i s njima bih se napila, isplesala i isplakala,.. Zadnjih sati bih skupila sve gore navedene ljude i sa nijma bih docekala taj zadnji momenat.
Ako promjenim misljenje, napisacu to.

Filip
11-06-07, 04:31
... ipak bih s nekim imala poslednji sex u zivotu :D ...

ja bih se sigurno javio liv da vidim sta ima novo kod nje :D

frkadela
11-06-07, 13:03
Ja bih pio...
Malo bih svirao (to u pocetku dok se ne napijem), a onda bio cijelo vrijeme pio...
Ako bi apokalipsa malo zakasnila, pa se ja usled toga i nestanka alkohola otrijeznio, zvao bih nekog druga da dodje do mene, da ne pijem sam...
I onda bismo pili...

Posle apokalipse bih vjerovatno mrtav pijan otisao u Raj, pa bih neko sranje napravio (nezgodan sam kad popijem :superman: )...
Posle toga bi me vjerovatno prebacili u Pakao, a tamo je alkohol zabranjen jer djeluje kao anestetik, pa ne bi bilo svrhe da me muce...
Onda bih se ubio...

Miki_from_the_block
11-06-07, 23:13
Ufff...imao bi vec neke planove!
Ovako...

Najprije obrio bi sebi glavu, da vidim na sta bi licio kao celo...
Od uvijek sam imao volju da se skinem gol, da istetoviram na ledjima "Ja sam picka jer voilm pivo", i da tako trcim gradom...
Volio bih se kratko spojiti sa trofaznim energetskim transformatorom 110 kV napona...kazu da je osjecaj neopisiv:D...
Pokusao bi na kraju da probijem rekord u procentima alkohla u krvi...kazu da je najveca kolicina alkohola u krvi bio 11,6 promila...covjek prezivio. Ja cu ga probiti, makar umro!:D
I na kraju bi, ka kremu, polizao zabu krastacu...kazu da na ledjima izlucuje neki sok koji djeluje kao neka super droga...ja bi jedno duplu dozu...ono fino da docekam Armageddon pred TV-om i emisijom "Uzmi ili ostavi":D

E, tako bih nekako svoj posljedni dan dozivio...ako mi padne jos neka fensi ideja, javicu se! :thumb_yello:

lady 2
19-06-07, 15:22
Zamisli uradis sve to i nebude smak svjeta?Da li bi reko bar fuj za tu žabu? Ha ha ha ha ,nisam se odavno ovako ismijala

DYLAN DOG
27-06-07, 15:51
Vjerovatno bih prvo želio viđet sve ljude koji mi mogo znače i provesti neko kvalitetno vrijeme u tom društvu. Mislim da bih tom prilikom spustio sve barijere što se tiče emocija.
Dalje želio bih bar sat vremena kvalitetne svirke sa bendom i vokalom, pod jakim reflektorima, sa ili bez publike, svejedno.
Znam da je neizvodljivo za jedan dan, ali želio bih još jednom osjetiti ljetnji planinski vjetar i kupanje u moru.
Onda, želio bih još jednom pročitati neke djelove meni omiljnih knjiga, radi evociranja uspomena i emocija koje su mi pružale, koje bi u tom trenutku svjesnosti situacije svakako bile još jače.

Otprilike to, ali ko zna? Sreća je u tome što je ovo (vjerovatno:D) samo hipotetičko pitanje.

sarita
27-06-07, 16:10
Sigurno je da bih prvo otvorila dusu pred ljudima koji mi znace u zivotu...dala bih do znanja istima koliko mi zace,okajala bih svoje grijehe...ne znam za sad mi samo to pada na um, a sigurno bih i neku vragoliju smislila kad je vec zadnji dan.
kad je bal nek je maskenbal:bye2:

liv_tyler
28-06-07, 01:04
Uh nesto bas malo ovaj jedan dan :(
Svasta mi nesto jos pada na pamet ali nista ne bih stigla...

Npr. potrosila bih svu svoju ustedjevinu na voznje u nekom parku zabave tipa Diznilend...

Janjičar
03-12-07, 01:20
Sjeo u pab čitao novine. Padao u sevdah.
Naveče izašao u grad sa prijateljima na malo zezanja. Ništa posebno

BoBiLiCa
12-12-07, 11:28
ja ...uh...pa recimo da bih rekla ljudima do kojima mi je stalo koliko ih volim,
onda bih napisala svoj oprostajni post ovdje
nazvala bih jednu osobu i rekla joj neke stvari...i jos jednu bi nazvala cisto da ne umrem a ne kazem joj sto mi je na dushi...onda bih sjela na neku pontu,uyzela bocu ili dvije chardonnaya chashu sa stopom,stolicu,sredila se kao nikad u zivotu i cekala taj trenutak....ali naravno ovo je hipotetski...

Baron
12-12-07, 11:42
j,sredila se kao nikad u zivotu i cekala taj trenutak....

Kako je lijepo biti zensko, najveca sjekiracija je kako biti isfeniran i nasminkan!
prisustvovao sam odbrani teze kada je kandidatkinja na moje pitanje ima li tremu odgovorila- jel izgledam dobro?!!

Miriam
12-12-07, 12:02
Ja sam na strani muških Sex, Sex, Sexi opet Sex :kiss1::throb::kiss1::biggrin:

Baron
12-12-07, 12:06
:thumb_yello:dao bih ti reputaciju za ovo ali ne mogu, vec sam

Zor_djevojka
12-12-07, 20:25
Opljachkala banku sa jachom polovinom :D, otishla na krov neke vishespratnice..od tog novca napravili ljubavni tepih i...:D..i poslije tog posla.. otishla u banku vratila novac i zafalila se...ili josh bolje...sve pare niz zgradu, pa ko shto dofati ...A potom otishla na Crvenu plazhu da se isplivam, ronim...

Janjičar
12-12-07, 20:28
Kava, sex, novine, sex, ručak, sex,....

Amelie
12-12-07, 22:12
ujutro bih posla do jednog momka koji mi je strasno drag i odvezli bi se do mora...tamo bi se voljeli sve dok nam se moze :D

lema
23-01-08, 16:53
Zaprosila bih ovu moju budalu, koja 8 godina nema m... da to ucini!

nestasni_cipiripi
20-02-08, 13:33
Napio bi se ka svinja,usmrka 2linije,lega na krov zgrade uz bavariu,sa radija narodnjak neki tipa S.Cukteras-kako cu sutra kad te nemam...ah i ceka bi taj magicni trenutak,i kad bi to dosao taj tren viknuo bi Zivjela Jugoslavija

BlackWoman
20-02-08, 14:38
Ufff...imao bi vec neke planove!
Ovako...

Najprije obrio bi sebi glavu, da vidim na sta bi licio kao celo...
Od uvijek sam imao volju da se skinem gol, da istetoviram na ledjima "Ja sam picka jer voilm pivo", i da tako trcim gradom...
Volio bih se kratko spojiti sa trofaznim energetskim transformatorom 110 kV napona...kazu da je osjecaj neopisiv:D...
Pokusao bi na kraju da probijem rekord u procentima alkohla u krvi...kazu da je najveca kolicina alkohola u krvi bio 11,6 promila...covjek prezivio. Ja cu ga probiti, makar umro!:D
I na kraju bi, ka kremu, polizao zabu krastacu...kazu da na ledjima izlucuje neki sok koji djeluje kao neka super droga...ja bi jedno duplu dozu...ono fino da docekam Armageddon pred TV-om i emisijom "Uzmi ili ostavi":DE, tako bih nekako svoj posljedni dan dozivio...ako mi padne jos neka fensi ideja, javicu se! :thumb_yello:
Sviđaju mi se tvoje ideje. :smokeing: Onda bih 24h pred smak svijeta potražila tvoj br. telelefona.

Miki_from_the_block
21-02-08, 10:50
Sviđaju mi se tvoje ideje. :smokeing: Onda bih 24h pred smak svijeta potražila tvoj br. telelefona.

A sto cekati smak svijeta, potrazi ga sad! :tongue:

pehar
23-02-08, 20:58
poslednje trenutke provela bih sa njim

Blade
20-04-08, 14:37
Pa ovako...prvo bih pošla da kupim najveći kofer koji na svijetu postoji. U njega bih stavila klavir, gitaru, note mi ne trebaju, kompjuter (prije toga bih, naravno, platila račun za adsl tj. telefon), mobAlni, puno vaJučera :D, da mogu da se dopisujem sa 'zemljacima' :D, biciklo, rolere (i rošule :D).

Zvala bih dvije najbolje prijateljice sa kojima bih skočila sa mosta (jer znate da bi nam tada adrenalin bio na nivou :D), i naravno, preživjele bismo. Zatim bih provela jedno 2-3 sata sa meni jako dragim ljudima, a to vrijeme bismo iskoristili kako valja :)

Blade
20-04-08, 14:37
Onda bih se vratila pakovanju :D

Spakovala bih i tople čarape i pidžamu :D, par knjiga koje će mi odmah dosaditi, plišane igračke :D, štapiće i smoki, Bravo sokiće :D, masu cd-a, sve vizit-karte koje sam skupila, jer, mogu mi zatrebati hahah, cipele, patike, nešto odjeće, dvije-tri knjige koje mi neće dosaditi, misli :D, koLJače, tobLJerone, sLJadoLJed, i taaako...

Blade
20-04-08, 14:38
Zaposlila bih jednu osobu sa foruma da mi cvrkuće i mjauče dok se ja pakujem...hahaha! :D

Spakovala bih i jedan parfUm, kupku, toplu vodu, da se okupam tamo bar jednom godišnje hahaha :D, radiJo, pastelne i uljane boje, platno, papire i olovke, rekoK li već, mobAlne, nočvenik, Winx sličice :D

Spakovala bih ja još puno toga....a kad se spakujem, otišla bih na autobus koji bi me poveo na nebo...tamo bih se fino smjestila, raspakUvala, uzela mobAlni i zvala moje doma da vidim što čine :D
I rekla bih im da mi pošalju malo para, e je u Raj sve skupo :D

p.s napisah 3 posta, jer nisam mogla da se odreknem smajlića, a limit je 5 u jednom postu.

paloma
28-05-08, 18:01
Kada bih znala da je sutra apokalipsa..molila bih se ceo dan za sebe i druge...
Mislila sam da napisem nesto saljivo ali ne ide mi,nece ruka pa nece...