View Full Version : Astrolozi iz Bangalorea

kliko
10-06-07, 12:35
Dugo sam se razmisljao da li da postavim ovu temu ili ne. U sustini, mislim da nemamo puno sta da diskutujemo,tema vise je informativnog karaktera. Razmisljao sam cak i na koji pdf da je postavim, jer iako su u pitanju astrolozi, njihov rad je u najmanju ruku mistican. Naime,kad sam boravio u Indiji, nekoliko osoba me u vise navrata uputilo na svjetski cuvene astrologe iz Bangalorea ,cuvenih pod imenom koje bi se prevelo kao "tumaci palminog lisca". Svi koji su me dakle upucivali su mi rekli da ce "palmisti" nesumnjivo znati da mi ispricaju sve kljucne momente iz ovoga zivota, da ce znati da mi kazu koja je moja misija za ovaj zivot, i da ce znati da mi pricaju o nekoliko proslih i nekoliko sledecih zivota. Odlucio sam da ih nazovem i zakazem jedno vrijeme za sebe, ali im je sve bilo popunjeno za 4 mjeseca unaprijed! Moj boravak u Indiju je bio ogranicen na manje od 4 sedmice tako da je moja posjeta cuvenim astrolozima odlozena za neku drugu priliku,ako Bog da. Dakle, ne pitajte me previse, jer je licno iskustvo ovoga puta izostalo. Mogu jedino da napomenem da ih je nekoliko mojih prijatelja posjetilo i da su svi bili u najmanju ruku odusevljeni.
Nasao sam i jedan link gdje mozete procitati isto jedno fino iskustvo. Tu imate i adresu i broj telefona, tako da, ako bi neko od vas bio u prilici da putuje u Indiju, i ako bi htio da cuje sta "palmisti" imaju da mu kazu, ne zaboravite da se najavite na vrijeme (nekoliko mjeseci unaprijed).

http://www.meditationclub.com/Palm.htm

P.S. mislim da je broj telefona koji je naveden na sajtu pogresan, jer sam ja dobio: (+91) 80-26601971, a ako zovete iz Indije 080-26601971
Ako bude nekih problema, javite mi se pa mogu da provjerim.

lady 2
10-06-07, 22:07
Ja sam srecnica koja je putovala u Indiju.Posto sam uvjerena da TAKVE stvari postoje,ja sam dospjela do njihovog tzv. gurua iliti astrologa i hiromanta.To je bilo nedavno tako da neznam da li je rekao tacnu moju buducnost jer jos nije vrijeme da se neke stvari ostvare,ali sadasnjost i bliska proslost su tacne.Jezicka barijera je smetala da ga pitam ali i razumijem razne stvari koje sam htjela da ga pitam.Njegov engleski nula,prevdilac natucao engleski,apravo da kazem i ja nisam prevodilac.Asad reci pravo sto si morao da stavis ovu temu.I kako ti se dopala Indija.Čudo,jel da

kliko
10-06-07, 22:56
Ovu temu sam najvise stavio da bih eventualno prenio informaciju, obavijestio nekog ko ce mozda da putuje u tu svetu zemlju. Mnogima bi mozda bilo korisno da sretnu "palmiste", jer kako vec rekoh, pomognu ti da otkrijes koja ti je misija za ovaj zivot.

A Indiju sam dozivio kao jedinu svoju pravu zemlju. Moja dusa je na neki nacin prepoznala svoj dom. Sve je leglo na mjesto. Po prvi put sam poslije djetinjstva dozivio istinsku srecu.

BlackWoman
28-06-07, 20:05
Me i se sviđa Indija i sva istočnjačka kultura, ali ... ja znam da to nije dio mene i ako i ne odem tamo.
Moja misija za ovaj život? Ha ha, da ga živim pošteno.

FORMICA
28-06-07, 23:07
Vlo zanimljivo. Kliko prelistaću onaj link. Hvala. Ajde još nam nešto ispričajte, meni te priče nikad nijesu dosadne.:)

frkadela
29-06-07, 00:36
A bas mora da se ode?
Jos nemam uslova za to, pa reko' moze li nekako drugacije?

kliko
29-06-07, 11:16
@frkadela, ako hoces da ti kazu sto imaju o tebi onda moras da odes kod njih. Mozda trenutno nemas uslova za to,ali ko od nas zna dje ce te putevi odvesti kroz koju godinu? Unaprijed ti je ionako svaki korak izracunat i vec nedje stoji zapisano hoces li imati potrebe da cujes svoju misiju za ovaj zivot ili je dovoljno da samog sebe osluskujes :)

frkadela
01-07-07, 16:19
Ma ocu da znam sta cu biti u sljedecem zivotu, zanima me...
Znam ja misiju za ovaj zivot... :guitar: