View Full Version : Pitanja koja bi postavili na skupstini akcionara

Derek_Trotter
06-06-07, 23:43
Ovdje mozemo da postavimo pitanja koja ce neko ko bude prisutan pitati poslovodstvo na skupstini akcionara.
Cilj je da forumasi koji budu ucestvovali na odredjenoj skupstini sto bolje iskoriste to svoje prisustvo, postavljajuci pitanja koja ovdje napisemo.
Radi bolje preglednosti navedite prvo ime hartije za koje postavljate pitanja(e).

Evo moj primjer.

ZEHK
Da li ce investicije koje je MNNS obavezna sprovesti biti knjizene kao zaduzenje Zeljezare ili grupe MNNS?

KAPG
Dokle se stiglo u modernizaciji fabrike? Kad bi trebalo da pocnu sa radom 14 probnih celija u Elektrolizi?

Shajo
06-06-07, 23:52
Odlična ideja Derk na ovo tvoje pitanje za KAP znamo manje više odgovor a evo i izjave da se dividendi akcionari KAPA u dogledno vrijeme ne nadaju.Ja ću ići na Skupštinu ONOG I ZETP kada je skupština ZEHK neću bit tu ali ćeš ti to odraditi siguran sam odlično a pitanje za tu skupštinu bi bilo
1.Kada planiraju da počnu proizvodnju specijalnih čelika i kolike investicije su potrbne za pokretanje proizvodnje.
2.Sa kolikim kapacitetima sada radi Željezara i za koji period imaju obezbijeđenu sirovinu za proizvodnju.

zoxy
07-06-07, 00:00
ZEHK
1) Da li je doslo do promjene u dinamici postepenog prelaska na proizvodnju specijalnih chelika s obzirom na sve tezi plasman betonskih uopshte i kakva je ta dinamika ako jeste ?
2) Drugo pitanje koje se nadovezuje na prvo je da li su posle pocetnih mjeseci i iskustva u radu i dalje isti planovi vezano za kolichinu godisnje prozivodnje u narednih 5 godina i redosled investicija koje slijede ?

LUBA
1) Kada se moze preciznije ochekivati pochetak privatizacije i da li je definitivna odluka da se ide u privatizaciju po segmentima i samo odredjenih djelova?

belex
11-06-07, 23:15
ONOG - Zanima me FI, resenje duga i menadzment.
Pozdrav

Rocky Balboa
12-06-07, 09:45
Da, slažem se, po meni u biti za sve dioničare je ključno pitanje FI i njihovo dobivanje na uvid!

I to bi trebalo postaviti na svim skupštinama!