View Full Version : Šutnja pred ženama

Amelie
06-06-07, 21:37
da li vi dijelite misljenje jednog biskupa kojeg su spominjali na HRTu da treba shutjeti pred zhenama jer one ne znaju cuvati tajne?
ili pak mislite da je to degutantno misljenje?

Vendy
06-06-07, 21:41
Mislim da se tu ne moze pricati o zenama vec o pojedincima. Znam zene koje cu sutjet i ako ih rezes, a znam i one koje bi progovorile i da im usta zasijes... ali isti su takvi i muskarci prema tome ne znam sto se tu moze rec. http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Drapeaux/smiley-corse.gif

rusian
06-06-07, 22:17
Mislim da se tu ne moze pricati o zenama vec o pojedincima. Znam zene koje cu sutjet i ako ih rezes, a znam i one koje bi progovorile i da im usta zasijes... ali isti su takvi i muskarci prema tome ne znam sto se tu moze rec. http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Drapeaux/smiley-corse.gif

Slazem se,

Filip
07-06-07, 17:23
da li vi dijelite misljenje jednog biskupa kojeg su spominjali na HRTu da treba shutjeti pred zhenama jer one ne znaju cuvati tajne?

ja dijelim :tongue2:

kliko
07-06-07, 17:29
Slazem se,

Slazem se,

anon1
07-06-07, 17:40

:thumb_yello: :thumb_up: :thumb_yello:

grunf
08-06-07, 10:11
Niste dobro razumeli biskupa jer je čovek hteo reći da kad si sa ženama ne možeš doći do reči jer ti one usta ne zaklapaju pa je bolje da se čovek ućuti i primiri dok ih malo umor ne savata! :)

Vendy
08-06-07, 11:33
Niste dobro razumeli biskupa jer je čovek hteo reći da kad si sa ženama ne možeš doći do reči jer ti one usta ne zaklapaju pa je bolje da se čovek ućuti i primiri dok ih malo umor ne savata! :)

:zip: http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a082.gif

grunf
08-06-07, 11:55
:) :) :) Dobro ,dobro nemoj da si na kraj srca to je samo jedno od tumačenja lika i dela njegove svetosti biskupa!

BlackWoman
10-06-07, 19:57
Svakoj izjavi iz druge ruke prilazim sa dozom rezerve.
Poznato je da je televizija jak medij sklon (kao i svaki drugi) iskrivljivanju istine, takodje je trebalo da se navede i kontekst iz koga je izvucena navodna premisa o kojoj se raspravljalo cak i na TV-u!

Da sam cula doticnog biskupa sta govori i u vezi cega govori ono sto govori onda bih imala svoj stav.

filantrop
11-06-07, 00:11
Mislim da je biskup(kao covjek koji je svoj zivot posvetio propagiranju vjere) jedna od poslednjih osoba na svijetu koja bi mogla reci tako nesto.
Moje misljenje je da se ta cvrstina cuvanja tajne ne moze djeliti na musko i zensko odn.mislim da smo svi u tome mnogo slabi.Sve zavisi od situacije i koliko je jako iskusenje a cim je malo vece tu smo svi jednaki...

Filip
11-06-07, 05:30
hocel ko popravit ovaj naslov? ovo mene lici na "shit" pred zenama.

MaYo
22-08-07, 12:15
"jednog biskupa kojeg su spominjali na HRTu"

Isto to cak i pametnije, prica i moj komsija koji je inace pop u pravoslavnoj crkvi. :)
Cak i hodza isto moj komsija prica istu pricu pa cak i bolju od obojice.
Ali najvise me odusevio moj prijatelj, koji je inace vozac autobusa, isto mi je to rekao ali razumljivim narodnim jezikom.

explosion
23-08-07, 19:50
ne znam za sve zene, znam za ove oko mene...nijedna ne umije da cuti! mora imati makar jednu drugaricu kojoj ce to ispricati...

BlackWoman
27-08-07, 21:14
ne znam za sve zene, znam za ove oko mene...nijedna ne umije da cuti! mora imati makar jednu drugaricu kojoj ce to ispricati...
Ha ha, nije valjda tako crno? :xmas143:

explosion
28-08-07, 13:15
veruj mi! nekad davno sam vjerovala da nije tako :hammer5425:

Homer
28-08-07, 14:32

Ne znam da li treba od žena čuvati tajne, ali su žene u stanju iz mene da izvuku sve što znam, samo ako umiju! ;)

Batboy
24-12-07, 19:30
To su predrasude jer žene često placuju jezikom (uhhh, htjedoh reći kao zmije..., sreća pa se suzdrža :D) pa izgleda ponekad stvarno nevjerovatno da u njima čuči neka tajana...,

Ženski mozak je tajanstven čak i za njih same... Bez obzira na to, kad trebaju čuvati tajnu i kad je to veoma važno.., one su tu neprikosnovene... Zamislite samo da odgajate čitav život dijete misleći da je vaše... (šta fali.., dijete treba oca)...

Inače može se reći kada su u pitanju tajne, stvar je ''važnosti''... Kako žene vole da mlate praznu slamu neka potencijalna tajna može da se nađe na tapeti pred prijateljima i okolinom. Sve ovo je posljedica toga što muškarac nije fino objasnio ženi moguće posljedice.... :weeping:

Eeee sada bi zli jezici voljeli reći; ''A da li je ženama moguće išta objasniti''.., što je već neka druga tema... :whistling2:

Bat. :cool:

Miriam
24-12-07, 20:06
Da li neko ume da čuva tajnu ili ne zavisi samo od karaktera i nema veze sa polom, ni muškarci nemaju kratak jezik možda ne palacaju ali ga sigurno često upotrebljavaju. :D Prednost žena je u tome što umeju da od muškarca izvuku tajne da li šarmom ili nekim drugim kvalitetima sasvim je sve jedno. :cheezy:
Tajna je tajna, mada ja svoje tajne čuvam samo za sebe. :D

Nikad mi nije bilo jasno zašto se ti sveštenici nikad ne žene?

Zor_djevojka
24-12-07, 20:23
kako reche Nesin ...' ako isprichash neku tajnu svom prijatelju, vodi rachuna da i on ima svog prijatelja..'..i uvijek imajte na umu da nijesu losha vremena nego chovjek ;)...
a da dodam i ' Nikada ruzhno ne govori o sebi. Tvoji 'prijatelji' ce to uvijek iscrpno obaviti' ;). - Sharl Moris Talejran...

pehar
25-12-07, 18:49

Ne razmisljam na taj nacin.To mi je balo sovinisticki orjentisano i degradirajuce,bio on biskup ili ne nebulozna prica

BlackWoman
12-01-08, 12:01
Hm, tek sada mi je sinulo šta je biskup mislio kada je rekao da pred ženama treba šutjeti!
Naravno, kad žena priča ostali treba da šute, tj. da sačekaju da završi a ne da uskaču u riječ. Nema više patrijarhata! http://www.kolobok.us/smiles/big_standart/mocking.gif
Muškarci nisu odavno glava kuće nego žena, prema tome - muškarci ćutite kad žena govori! http://www.kolobok.us/smiles/big_standart/yes.gif

betibup
19-05-08, 15:17
ni mushki ni zene neznaju shutit o nebitnim tajnama ili nekim trachevima,
a i mushki i zene mogu shutit i chuvat neku tajnu, ako im je to bitno

Supernova
19-05-08, 17:59
Ja bih na ovo samo dodala jedan vic koji govori suprotno;

- Zatekao se Mujo na pustom ostrvu i šta će, da se prehrani, lovio ribu i tako jednog dana uhvati zlatnu ribu. I naravno, ona kaže da je pusti, ispuniće mu dvije želje. Nakon dužeg razmišljanja, on poželi da mu ribica dovede na ostrvo Sharon Stone, a druga želja da mu dovede Sulju. I ribica, začuđena, pita ga što će mu Suljo.
A on kaže:
- Pa kad odradim Sharon Stone, da mu ispričam...

Eto kakvi su muškarci, ništa u njima ne može ostati. Žene su, ipak, mnogo mudrije.

pehar
21-05-08, 11:45
Ha,ha,Suja mu ne bi verovao dok ne vidi svojim ocima.Toliko i poverenju koji imaju jedan prema drugom

ginger
29-07-08, 15:57
ne postoji mentalna razlika između spolova.
to je moje mišljenje.

možda ima malo više od polovice ženskih osoba koje su više posvećene obitelji i ne interesiraju se za nazovimo "muške poslove" makar je i to glup izraz-danas nema razlike..svi sve rade pa na taj način zanemaruju,boljerečeno, ne razvijaju dio mozga koji je odgovoran za takve aktivnosti ..isključivo je tu razlog lični interes

biološki- i jedan i drugi spol imaju iste umne kapacitete

a to šta su neki ljudi gluplji od drugih- to je njihov problem:D

znam da ovo baš i nije odgovor na pitanje ali tema me podsjetila da ovo napišem

pehar
04-09-08, 14:27
zene umeju strasno da laprdaju i smaraju a tek muskarci kada se sastanu i oni su tracare