View Full Version : Uticaj traca na vas ljubavni zivot

filantrop
05-06-07, 21:53
Koliko puta i dali je necija pakost prekinula nagovjestaje zaljubljenosti u neku osobu?

mala_mu
04-07-07, 09:39
Kod mene se to nikad nije desilo. Obicno volim sama da donesem zakljucak o nekome. Tako je bilo i posljednji put, i put prije njega, i uvijek ce biti tako. Ne razumijem ljude koji namjerno nekome namecu svoje misljenje o toj osobi sa kojom si ti recimo... Pfff bas mi je to bez veze...

lady 2
15-07-07, 17:38
Ovako zanimljiva tema a nigdje komentara.Svakome se na neki način desilo da mu zloća sa strane začini vezu.Ima raznih načina-čak takvih da i neosjetimo da nam se dešava.To je na našim prostorima jako raširena pojava.Hajde da bez razloga malo liječimo sopstvene komplekse na drugima.Dešava se to ne samo u vezama nego i u brakovima često.Koliko smo jake ličnosti da nas to nedotakne?Koliko vjerujemo partneru?Koliko je jaka ljubav?Da li živimo za sebe ili ,,šta će reći svijet"?

DYLAN DOG
15-07-07, 18:45
Iskreno, nikad. Mada zna i može izazvati neke neprijatne nedoumice i razmišljanja, ipak sam uvijek volio zaključak donijeti sam. I najčešće nisam griješio. Inače, zašto bih vjerovao nečemu što mogu sam provjeriti?

lady 2
15-07-07, 18:53
Ja znam neke baš strašne primjere.Trač zna ljudima da uništi živote a kad se sazna istina bude kasno.Ja nikad neslušam nikoga pa čak i kad bi trebalo:p

mala_mu
18-07-07, 12:32
Ovako zanimljiva tema a nigdje komentara.Svakome se na neki način desilo da mu zloća sa strane začini vezu.Ima raznih načina-čak takvih da i neosjetimo da nam se dešava.To je na našim prostorima jako raširena pojava.Hajde da bez razloga malo liječimo sopstvene komplekse na drugima.Dešava se to ne samo u vezama nego i u brakovima često.Koliko smo jake ličnosti da nas to nedotakne?Koliko vjerujemo partneru?Koliko je jaka ljubav?Da li živimo za sebe ili ,,šta će reći svijet"?
Pa desava se, naravno. Ne treba staviti do znanja da ste povrijedjeni, ljudi to cesto jedva cekaju da vide kod vas. Sto bi ste rekli za owe sto pocnu da zacinjavaju kad raskinete? xaxaxaxa, to mi je tek ono.. MIZERNO...

leonarda
07-02-08, 18:38
vjerujte, susretala sam se sa mnogo ljudi koji su svašta pričali o meni i mom bivšem momku. dovoljna je mala sitnica da pakosne osobe krenu u napad. u našem slučaju je bilo 16 god. razlike. bilo je svakakvih komentara. nismo se na to obazirali ni najmanje. nije nas uopšte doticalo i na kraju krajeva, nije ni trebalo :) ali tračevi i pakost definitivno nisu uticali na našu vezu što mi je jako drago :)

Zor_djevojka
07-02-08, 19:12
Rekoh nedje ranije da sebe poistovjecujem sa Don Kihotom kad su gradske priche u pitanju....Uvijek pazhljivo saslusham mishljenja osoba do kojih mi je stalo, al' konacnu odluku sa prethodnim 'uvjerenjem'(toliko koliko mogu da se uvjerim, tj. koliko mi sama trenutna situacija nalazhe) sama donesem...Bez obzira na mnogo vishe loshih iskustava nego dobrih, kod mene svako ima shansu bez obzira na 'duhove proshlosti'...al' samo jednu :cool:...

nestasni_cipiripi
18-02-08, 14:35
A vidji ti tracevi me prate od 20e godine.I pravo da ti kazem nekako se borim sa njima.Pocev od nekih prica za mene i neke pjevacice,pa neke udate zene sa estrade...Sto da ti kazem???Prije nekoliko su me vezivali za jednu modnu kreatorku iz PG koja je u godinama....I zivim nekako.S drveta na drvo

flowerchic
18-02-08, 14:44
Nikada...Ako ja procijenim da je osoba o.k. nema toga ko to moze promijeniti...Ja vjerujem u svoje procjene...