View Full Version : Duh U Tudjem Telu?

Psihologue
01-06-07, 00:11
Biti zensko u muskom telu ili musko u zenskom?
Sta mislite o toj misteriji prirode?
U stvari da li je to misterija prirode ili
zaduzenje nekog proslog zivota za ovaj sadasnji?
Šta mislite o prelasku duše iz tela u telo?

sarita
01-06-07, 00:38
Nije dovoljno precizno postavljeno pitanje..
Ako mislis na to da smo u proslom zivotu bili musko a sada zensko, naravno da nemamo pojma o tome, rodjeni samo sada kao m ili z i to je to.
A sto se tice prelaska duse u drugo tijelo, bas sam nedavno procitala u trecem oku kako su neke djevojke prizivale duhove zabave radi i duh neke rumunke cini mi se je zaposjeo jednu od njih i nikada nije otisao. Djevojka je jednostavno postala rumunka i imala je sopstvena sjecanja na svoj zivot, zivjela je kao stranac u toj porodici. Dugo sam o ovome razmisljala, da li je to uopste moguce i ako je moguce da li je moguce sta se desava sa duhom te osobe? Da li se oslobadja ili je potisnut od strane duha koji je dosao?

anon1
01-06-07, 12:55
xxx

lady 2
01-06-07, 16:16
Bua ....bas me uplasiste

anon1
01-06-07, 16:43
Ne brini lady nece niko tebe :D

sarita
01-06-07, 17:40
@anon1
Ti pricas kao da si ti prelazio pa ti nije nista novo:)
Pojasni nam malo to ne drzi nas u neizvjesnosti:biggrin:

anon1
01-06-07, 17:49

sarita
01-06-07, 17:55
Meni je to jako interesantna tema...mada ne bih voljela da me zaposjedne neki duh..:biggrin:
Ali pokusaj da objasnis ono o cemu sam pisala kada duh udje u tijelo zive osobe.Sta se desava sa postojecim duhom?

anon1
01-06-07, 18:15
xxx

sarita
01-06-07, 18:46
@anon1
pa tako nesto sam i ja mislila..grozno je stvarno, niakd ne znas kad ce te neki duh zaposjednut:)
Salim se ne bojim se toga ali ne bih se nikad igrala prizivanja duhova, tada bih se plasila da mi se to ne dogodi

anon1
01-06-07, 18:52
Ma ne boj se, ja cu izvrsiti egzorcizam nad tobom :D

lady 2
01-06-07, 20:54
Pa ti si mi dobro upucen u sve ove ćiribu-ćiriba teme.Ja mislila jedino mene to opsjeda.Teme a ne duhovi.Svaka kultura,religija i prostor ima svoja vjerovanja.Puno toga se moze naci zajednickog.Mozda mi mislimo da smo primitivni sto vjerujemo u takve stvari ali i u razvijenijim zemljama od nasih Balkanskih prostora ljudi vjeruju i bave se svim i svačim.To je rasprostranjenije nego sto mislimo

anon1
01-06-07, 21:24
xxx

frkadela
01-06-07, 21:51
Pogledajte film "Being John Malkovich", ako ikako mozete...
Veoma zanimljiv film, prica je nevjerovatno dobra, rezija sjajna, pominje se i potiskivanje duha domacina... :)

lady 2
01-06-07, 23:01
Ma vidi se odmah ko sta razumije , ako prepisuje

Psihologue
02-06-07, 02:04
@sarita

Pa cini mi se da u takvoj situaciji duh domacin jedino moze biti potisnut u smislu da ne moze doci do izrazaja... i osoba pretpostavljam da moze biti u nekoj vrsti bunila dok externi duh gospodari njegovim tijelom. Osjecaj vjerujem da je kao prilkom sna, mozda neka nocna mora, ili kao kad se uzimaju halucinogena sredstva... Duh koji udje je ocigledno jaci, ima vise energije i vecu sposobnost manipulacije:) i to je to , bar kako ja to mogu da shvatim:D

Da bas tako...

Psihologue
02-06-07, 02:06
Nije dovoljno precizno postavljeno pitanje..
Ako mislis na to da smo u proslom zivotu bili musko a sada zensko, naravno da nemamo pojma o tome, rodjeni samo sada kao m ili z i to je to.
A sto se tice prelaska duse u drugo tijelo, bas sam nedavno procitala u trecem oku kako su neke djevojke prizivale duhove zabave radi i duh neke rumunke cini mi se je zaposjeo jednu od njih i nikada nije otisao. Djevojka je jednostavno postala rumunka i imala je sopstvena sjecanja na svoj zivot, zivjela je kao stranac u toj porodici. Dugo sam o ovome razmisljala, da li je to uopste moguce i ako je moguce da li je moguce sta se desava sa duhom te osobe? Da li se oslobadja ili je potisnut od strane duha koji je dosao?

Mojim pitanjem ZENSKO TELO - muski duh
ili MUSKO TELO - Zenski duh,hteo sam pitati
svasta a ujedno se bazirati na toj maloj misteriji
koja je ponekad prisutna u nasoj okolini..

FORMICA
02-06-07, 02:40
Duša druge osobe se može naći u tvome tijelu jedino sa tvojim pristankom. Neđe davno me je jedan ngovorio da mijenjamo tijela odnosno da dan provedemo ja u njegovom a on u mom tijelu. Bilo mi je zanimljivo u početku. Kako sam bio mali nijesam znao što ću da činim sa njegovom đevojkom kad me povela u kukuruze. Poslije više nijesam htio mijenjati tijela jer ne znam što on radi sa mojim tijelom. ulazio sam u tijela delfina naravno sa njihovom dozvolom. Bio sam u tijelima ljudi sa Sunca. Nekako mi se čini da to nije najpristojnije pa više ne tražim da uđem u nečije tijelo izuzev ako se radi o nekom doživljaju koji mogu samo na taj način doživjeti. :)

frkadela
02-06-07, 11:28
Ono sto mozes da dozivis u mom tijelu je vrijedno ulazenja u isto...
E sad mi reci sta ja treba da uradim da bi ti usao u moje tijelo?
Mislim, pojasni nam malo...

FORMICA
02-06-07, 22:06
Kad se nađu dvije duše izvan tijela mogu se dogovoriti oko zamjene tijela. Nema veze đe se tijela nalaze i kakvi su uslovi tamo đe su tijela. miže duša ući u tijelo dok je domaćin u njemu a gost mora ispoštovati pravila pristojnosti ne raspitivati se o onome što domaćin neće da kaže i ne preuzimati funkcije tijela bez dozvole. Mene obično interesuju doživljaji i način rada tijela. Ne možeš imati pravi doživljaj plivanja dok ne osjetiš strujanje vode i pokret mišića koji tjeraju tijelo. Kako možeš razunjeti ponašanje ljudi s Marsa ili Sunca ako njihov svijet ne vidiš njihovim očima. Vjeruj njima naše ponašanje izgleda potpuno besmisleno taman kao nama njihovo dok ne vidimo njihov svijet njihovim očima i dok se ne uvjeriš u fantastičnu ljepotu stubova usijanog gasa na Suncu koji se izdižu kroz heliosferu u skladu sa magnetnim silama, bez obzira što nama prave haos sa telekomunikacijama. Neki tamo čak ne vjeruju da postoji išta osim Sunca i njih na njenu koje je Svevišnji načinio da bi pravili te fantastične erupcije koje su samo vježbe i uvod u završnu erupcije kad će biti načinjena velika vatra koju će vidjeti i Svevišnji. tako oni misle. Džave im ja pričam da okolo ima planeta naseljenih ništa grđim i lošijim od njih, oni ne vjeruju. u tuđe tijelo se ulazi po pozivu i to je sve. Budeš blago usisan kao kad sjedneš na mjesto suvozača:hug432:

anon1
02-06-07, 22:40
xxx

frkadela
03-06-07, 00:17
Hvala, anon... ;)
Kako?

anon1
03-06-07, 00:20
Ocemo i mi :)

Kako?

kliko
03-06-07, 00:24
Ja necu!

Ali stvarno, kako?

anon1
03-06-07, 00:28
xxx

kliko
03-06-07, 00:31
sve granice su prividne!

How?

anon1
03-06-07, 00:36
xxx

frkadela
03-06-07, 00:49
Kako? Vrlo lako...

FORMICA
03-06-07, 01:57
Prosto uđeš u tijelo i to je sve. Ali se prvo moraš dogovoriti sa domaćinom on te povuče. Ne znam može li se to činjeti na silu ili prevarom ja nijesam nikad pokušao a nijesam nikom ni dozvolio da se petlja sa mojim tijelom. Naravno izuzev onog prvog slučaja i još nekoliko drugih koji su postignuti po dogovoru uz moje prisustvo.:)

frkadela
03-06-07, 11:49
Da...
Ovo me zanima:
uzmimo za primjer da ti udjes u moje tijelo, ali i da sam ja u njemu... Sta se onda desava sa tvojim tijelom? Ko upravlja njime? Ili ti tada spavas, vegetiras, ne znam ni ja...

FORMICA
03-06-07, 17:26
Pa nema veze neka si ti u svom tijelu u njemu se može naći i više od još jednog, mada ja ne volim ulaziti u tuđa tijela. Niti volim ikoga u svom. Dalje duša je uvijek dok je tijelo živo vezana za njega nekim kanapom i svaki osjećaj iz tijela te munjevito vraća u njega, a samo tijelo posjeduje dovoljno znanja i skustva da se može samo snaći u normalnim životnim situacijama. Prisjeti se sebe ili drugih nijeste samo jednom bili "otsutni duhom" pa se odjednom čovjek prene kao da se budi.

Leda
03-06-07, 18:08
:wendy_sp_h4h: :1002: @Formice,
Sad si me podsjetio na jedan moj san,
naime radi se o snu gdje ja u jednom trenutku "postajem svijesna"osobe
koja stoji kraj moje postelje i govori mi da je on.....taj i taj nisam zapamtila
ime i da je on ušao u moj um,tijelo ne znam jer nisam taj san uzimala kao nešto o čem bih trebala razmišljati.Tvoj i ostali postovi su mi prizvali sjećanje.

FORMICA
04-06-07, 21:39
Tačno tako to nijesu rijetke pojave kako se obično misli. stvar je u tome da čovjek zaboravlja te stvari kad se probudi:thumb_down:

BlackWoman
28-06-07, 19:45
Meni prvo pada na pamet... ne znam kako se zove film, prevodili su ga kao ''Tango za dvoje'' u kome žena ulazi u jednu polovinu tijela muškarca i onda nastaje frka. Komedija sa Stiv Martinom.

anon1
28-06-07, 21:18
A meni na pamet padaju dvije osobe, koje su mi u ne tako velikom vremenskom intervalu rekle kako su me sanjale i onda su se probudile sa jakim osjecajem da sam ja tu da sjedim na ivici njihovog kreveta njima iza ledja. I da su imale strah da se okrenu i da pogledaju....

Ne znam zasto se to desilo, da je jednom pa da kazem slucajnost, a ovako kad se ponovilo, mozda i da posumnjam da svoj uticaj na druge iako se ja nicega ne sjecam kad se probudim...

sarita
28-06-07, 21:49
@anon
pa to nije du u tudjem tijelu nego duh pored tudjeg tijela:biggrin:

anon1
28-06-07, 21:55
Jos kad bi se znalo cijih pa da zadovoljim(o) svaciju znatizelju :D

sarita
28-06-07, 22:06
to je individualno , zavisi ko koga zamisli:)

anon1
28-06-07, 22:22
Ma to ti sve bude od ljubavi :) tako krene.. pa nikako da stane. Nego dobro, bilo pa proslo, dok im ne udjem u tijelo nijesam nista uradio :D .. naravno duhom u tijelo ;)

sarita
28-06-07, 22:31
e ne znam je li ljubav ili strah...
ali u svakom slucaju javi kad udjes kako je bilo:tongue2:

anon1
28-06-07, 22:37
Ma lako je uci, trazim zrtvu :D

sarita
28-06-07, 22:39
e pa na to sam mislila...kad je nadjes i obavis ritual pricaj...obozavamo mistiku:loveletter:

BlackWoman
04-07-07, 22:24
Pa nema veze neka si ti u svom tijelu u njemu se može naći i više od još jednog, mada ja ne volim ulaziti u tuđa tijela.
Ha ha, kako ovo da protumačim? :)

Prisjeti se sebe ili drugih nijeste samo jednom bili "otsutni duhom" pa se odjednom čovjek prene kao da se budi.
I šta se tada zbiva? I dalje sve ovo što si napisao mi liči na seksualni kontakt a ne nešto natprirodno. :thumb_up:

anon1
04-07-07, 23:00
@BlackW
A zbog ovoga
u njemu se može naći i više od još jednog
cu pomisliti da si sklona perverziji :D

Ipak mislim da je formica pricao cisto o duhovnim stvarima, mada priznajem da seksualni odnos ukljucuje komponentu duhovnosti.. ;)

FORMICA
04-07-07, 23:06
Ne želim da saznajem što je koja duša radila sa svojim tijelom. To mi čak djeluje nepristojno. Nema tu ništa natprirodno. Sve se odigrava potpuno prirodno, samo mi nijesmo u mogućnosti shvatiti što se sve tamo događa. Zapravo nijesam siguran da trebamo išta i znati o tom svijetu jer nam je obaveza da živimo u ovom i da skupljamo znanja iz ovog svijeta. Kod njih nema seksa kao kod nas jer nemaju tijela što ne znači da nema užitaka nezamislivih inteziteta. Najvažnija je ljubav kao osnovni pokretački princip svemira, ubraja se tu i seks smo što je on dosta primitivni i ograničeni dio tog univerzalnog principa:hypocrite1: