View Full Version : Naj brokerska kuca u CG
Derek_Trotter 24-08-06, 10:38 Neka svako da svoje misljenje o iskustvu sa brokerskim kucama.
Moja brokerska kuca je CG broker i mogu reci da sam 90% zadovoljan sa njima.
Ono 10% se nekad odnosi na njihovu prezauzetost :8-[ .
Eo sam ja upravo izabrao VIP Broker
Prvenstveno sto su mi na 3 koraka od posla, drugo sto imaju cini mi se odlican web sajt sa gomilom informacija, i trece sto su mi dali pristup dijelu sajta dje se mogu pratiti kretanja u polucasovnom intervalu
eto :)
Derek_Trotter 25-08-06, 13:40 @Piper
Nek je srecno!
Samo je losa stvar sto ne azuriraju polucasovno izvjestaje sa berzi kako su ti obecali ::^o
Nekad po dva dana kasne
Solidna je i kuca Holder Broker. Oni obicno zastupaju velike igrace i cesto se desi kad oni trguju da akcije rastu
Hvala Derek
pitao sam za to, i obecali su da od ponedeljka ponovo to rade, jer su dobili novog radnika koji ce to raditi, jer je to dosad radio neki od brokera, koji se nije ima kad za nos uvatit
eo vidjecemo sto ce i kako bit
Neka svako da svoje misljenje o iskustvu sa brokerskim kucama.
Moja brokerska kuca je CG broker i mogu reci da sam 90% zadovoljan sa njima.
Ono 10% se nekad odnosi na njihovu prezauzetost :8-[ .
Sve one rade za neke velike igrače, pa su u stanju da zanemare interese običnih smrtnika. Budite oprezni kada vam daju savjete. Od njih nisam nikada dobio savjet za pamćenje pa ih više ne slušam. :[-X Bolji je Zoki.
Mozda nije mjerodavna ocjena za vas, ali ja sigurno ne koristio usluge ovih brokerskih kuca dolje. Nesto su mi mutni. Pogledajte link i kliknite na neku od brokerskih kuca.
http://www.scmn.cg.yu/ucesnici.htm#brokeri
3M broker:
Rješenje o suspenziji dozvole za rad br. 04/7-102/1-05
CG Broker:
Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka br. 04/4-113/3-04
Holder Broker:
Rješenje o suspendovanju dozvole za rad br.04/7-1/4-03
Rješenje o preduzimanju mjera br.04/5-1/4-03
Monte Adria:
Rješenje o preduzimanju mjera br.04/5-1094/5-03
Onyx:
Rješenje o preduzimanju mjera br.04/7-1/1-03
Rješenje o preduzimanju mjera br.04/5-403/6-03
Ne bih da ih reklamiram, ali se i meni svidja VIP na osnovu sajta. Djeluju mi najprofesionalniji. Ipak treba truda da se sve ono napravi i da ga redovno azuriraju. A ocigledno da ostali nisu spremni da to finansiraju.
--------------------------
Zoki (Filipov drug)
Jednom mom prijatelju su u VIP-u zagubili nalog i nisu mu ništa kupili. Kada je došao posle 5 dana i vidio da mu ništa nisu kupili, tražio je da mu vrate novac, a ovi njemu da treba da čeka 3 dana. Posle malo natezanja vratili su mu pare odmah.
Kada se ponese uplatnica, kao dokaz o izvršenoj uplati, nema potrebe čekati tri dana da bi se trgovina obavila.
Moje iskustvo sa MB brokerom nije loše. :x
Zasto bi se cekalo 3 dana?
Ja sam prenio pare na njihov racun elektronski, posao odma kod njih, oni provjerili jesu li pare legle i odradismo trgovinu na licu mjesta bez cekanja
Mada ako je neko nezainteresovan, vjerovatno se tako nesto i moze desit.
Kad su moje pare u pitanju, tezak sam da tezi ne mogu bit :)
ZETATRANS kupuje neka firma iz Slovenije pa su zato akcije ovoliko skočole. Ko misli da će još rasti, neka kupuje. Ja ih nisam kupio na vrijeme, pa sad nisam siguran. :](*,)
Derek_Trotter 05-09-06, 14:04 Evo i ovi moji iz CG brokera su poceli da po malo zezaju. Ne javljaju se na telefon a i vidim da kasne sa unosom naloga poslatih faxom.
Evo i ovi moji iz CG brokera su poceli da po malo zezaju. Ne javljaju se na telefon a i vidim da kasne sa unosom naloga poslatih faxom.
Pazi, ne javljanje na telefon bi im stvarno oprostio.
Ja sam pokusavao da dobijem VIP Broker dok nisu imali sredjen polucasovni pregled na sajtu, i nije bilo sanse. Onda sidjem do njih i vidim da mucenici nemaju dje da daju ljudima da sjednu koliko ih ima. Ugusise se u poslu
Derek_Trotter 05-09-06, 20:34 Evo i ovi moji iz CG brokera su poceli da po malo zezaju. Ne javljaju se na telefon a i vidim da kasne sa unosom naloga poslatih faxom.
Pazi, ne javljanje na telefon bi im stvarno oprostio.
Ja sam pokusavao da dobijem VIP Broker dok nisu imali sredjen polucasovni pregled na sajtu, i nije bilo sanse. Onda sidjem do njih i vidim da mucenici nemaju dje da daju ljudima da sjednu koliko ih ima. Ugusise se u poslu
Sve ja to shvatam.Ali bi mogli zaposliti neku sekretaricu da se javlja na telefon a zgrcu tolike pare. To bi im bio veliki plus.
Jer dzaba mi sve ako ne mogu da ih navrijeme kontaktiram. Na berzi je nekad jedan minut velik.
boriss_com 06-09-06, 15:18 Sada koristim usluge VIP brokera i solidni su.
Prije toga HOLDER, ma kod VIPa mi je atmosfera bolja, cak smo se poceli i druzit.
Ja sam prenio pare na njihov racun elektronski, posao odma kod njih, oni provjerili jesu li pare legle i odradismo trgovinu na licu mjesta bez cekanja
Kako elektronski, gdje imas racun. Zasto si morao ici kod njih kada si im uplatio elektronski, jeli mogao tu da radi fax.
Da li iko prima naloge mailom, moze sertifikovan mail.
Sta nudi VIP broker, imali on kakvo elektronsko trgovanje.
Pitam jer su mi se guzve smucile a tehnika postoji.
Ako ni jedna kuca nema ovo sto sam pitao, dodje mi da otvorim jednu koja ce iskljucivo raditi elektronski.
Kako elektronski, gdje imas racun. Zasto si morao ici kod njih kada si im uplatio elektronski, jeli mogao tu da radi fax.
Ako ni jedna kuca nema ovo sto sam pitao, dodje mi da otvorim jednu koja ce iskljucivo raditi elektronski.
Vidji, kad se radi o mojim parama, otisao sam do njih da bi provjerio jeli to dobro leglo, da nisam dje promasio u nalogu za prenos :)
U pitanju je NetBank CKB
Nisam bas siguran da VIP radi naloge elektronski
Što se tiče samog procesa trgovine, korektni su, bar što se mene tiče. Ja imam pare na računu kod njih i sve završavam telefonom. Formalnosti završavamo kasnije, a obračune mi šalju maillom.
Slično sam radio i sa MB brokerom.
Naravno ovo sve poslije duže saradnje!
Hvala.
A Piper s obzirom da si na CKB, da li kosta njihov NetBanking, koliko je privizija prilikom tih uplata, odnosno prebacanja para sa tvog na njihov racun, i kolika je provizija kad pare uplacujes direktno na tvoj racun, mislim kes-->tvoj racun.
Da pojednostavim
kesh ---(provizija ? )---> tvoj racun ---(netbanking, provizija ? ) ---> njihov racun
Koliko je ovim iz NetBankeCKB potrebno vremena da realizuju tvoj nalog za uplatu.
Hvala
Hvala.
A Piper s obzirom da si na CKB, da li kosta njihov NetBanking, koliko je privizija prilikom tih uplata, odnosno prebacanja para sa tvog na njihov racun, i kolika je provizija kad pare uplacujes direktno na tvoj racun, mislim kes-->tvoj racun.
Da pojednostavim
kesh ---(provizija ? )---> tvoj racun ---(netbanking, provizija ? ) ---> njihov racun
Koliko je ovim iz NetBankeCKB potrebno vremena da realizuju tvoj nalog za uplatu.
Hvala
CKB NetBank za sad ne kosta nista.
Uplata kesh-a na moj racun je odradjena bez provizije.
Uplata elektronski sa mog racuna na VIP-ov racun je odradjena uz proviziju od 0,66 EUR. Ovo je mozda i manje, jer sam taj dan podizao i neke pare sa bankomata, pa nisam siguran da li je ovo provizija za obije transakcije. Svakako nije preko 66 centi.
Vrijeme realizacije naloga je bilo otprilike 5 minuta od kad sam ja odobrio (elektronski) transakciju
Ovako je najpovoljnioje uplacivati pare, jer ukoliko odete na salter bilo koje banke i direktno uplacujete pare na racun brokerske kuce, uzece se provizija koja nije bas mala, ako su vece sume u pitanju.
Hvala Piper,
idem danas da vidim kako se otvara taj nalog.
Hvala Piper,
idem danas da vidim kako se otvara taj nalog.
Ukoliko imas vec racun kod njih, za otvaranje naloga podji u dio banke dje su kancelarije, ne na salter.
Na prijavnici ce ti portir reci koji je broj kancelarije, jer sam zaboravio koji bjese.
NetBank nalog ce ti biti aktivan sledeceg dana kada budes posao da potpises ugovor i dobijes pristupne kodove
Piper :) e da imaju tako predusretljive ljude u Banku kao sto si ti bila bi ta banka jos bolja.
Evo sam im jutros pisao mail i jos nema odgovora, Dobro si ti idem ja tamo da to otvorim.
Hvala Piper
Piper :) e da imaju tako predusretljive ljude u Banku kao sto si ti bila bi ta banka jos bolja.
Evo sam im jutros pisao mail i jos nema odgovora, Dobro si ti idem ja tamo da to otvorim.
Hvala Piper
E jebi ga, nemoj se oslanjat puno na mailove. Previse posla imaju ti ljudi da bi stizali da odgovaraju na pitanja korisnika. Malo ih je u toj sluzbi tako da ne stizu.
Podji i zavrsi to, svega 5 min vremena ti treba. Isto tolko sjutra da sve to uzmes
I naravno, nema na cemu :)
Ako Željezara ne skoči uskoro meni račun neće trebati, nako oni od krčmara :evil:
Ne ocekujte nista od njih nego moj savjet je da kad kupujete ili prodajete budete licno prisutni. Jedino tako se mozete nadati da ce posao biti odradjen korektno. Na kraju krajeva ipak svako sebe najvise voli a pogotovu kad su pare u pitanju. I jos nesto. Telefone ne dizu zato sto nece a ne zato sto su zauzeti. Vjerujte mi na rijec
Potvrdjeno da bar jedna nasa brokerska kuca postuje elektronski potpis, moguce da svaka postuje el. potpis.
garage_broker 23-09-06, 02:04 Zasto bi se cekalo 3 dana?
On-line davanje naloga sa uvidom u trenutno stanje na berzi... Mislim da bi jedna takva brokerska kuca bila pun pogodak. Ako otvoris javi pa da predjemo kod tebe :) - znam ih dosta koji bi bilio zianteresovani za ovakvu opciju
On-line davanje naloga sa uvidom u trenutno stanje na berzi... Mislim da bi jedna takva brokerska kuca bila pun pogodak. Ako otvoris javi pa da predjemo kod tebe :) - znam ih dosta koji bi bilio zianteresovani za ovakvu opciju
Evo da ponovo aktuelizujem ovu temu.
Dakle, da li neka brokerska kuca planira uvodjenje ove usluge, pa makar u pocetku bilo i na niskom nivou (samo preko weba davanje naloga, koje ce broker onda da pregleda, odobri, provjeri, pa tek onda odradi).
Ja se uzdam u ovog VIP Brokera da ce oni nesto uradit, jer su ostali na uzasno niskom nivou informaticke opremljenosti.
Znam da na forumu imamo i coeka iz VIP-a, pa bi bilo lijepo da nam makar zagolica mastu nekom informacijom
holder je za mene broj 1 zatim nove broker ..........
U vipu sam cekao 20 min da bi otvorio nalog niko se nije udostoio da me pita zasto sam dosao , nisu me ni pogledali kao da usao nisam, bio sam odusevljen i otisao nikad vise tamo pa da ce mi milione zaradit samo neka su zdravo (neka mi izvinu na losoj reklami ali ovo je ziva istina) Pozdrav za sve
cuo sam da su korektni i iz nk brokera ali nista nisam radio preko njih jos uvijek>>>>...
Slazem se za Holder, definitivno firma koja ima brokere koji znaju sta je kultura i kako treba da se odnose prema klijentima.
Bez obzira sto nemaju polucasovne izvjestaje kao neki, oni su OK.
Ja imam jako lose iskustvo s njima. Dao sam kupovni nalog koji mi nisu unijeli, i obzirom da nisam bio u PG pokusavao sam danima da ih dobijem da znam jesu li mi uzeli ili ne. U medjuvremenu, dok sam se vratio, cijene su otisle 70 % gore, a ja uskracen za dobit jer naravno imali su bitnije klijente i meni nisu trgovali. Kao "cekali su da malo panu cijene pa da uzmu"(ja sam im dao raspon cijene u kojoj da trguju). Sad sam kod VIP, i jako su korektni.
ja sam vec dve godine u holder brokeru, tamo je radila jedna divna brokerka sve do danas :(...odlicna je bila za saradnju. Sada bi htela preci u neku drugu, ali ne znam koju bih kucu izabrala. kod CG brokera sam kupovala par puta ali oni su uvek prezauzeti a ponekad mi se desavalo da mi kazu kolko da uplatim i kada uplatim oni mi kazu da vise nema po toj ceni, mislim da su mnoge brokerske kuce u crnoj gori malo "lenje" za ove male ulagace. Ajde predlozite mi neku kucu ili nekog brokera
Pročitaj malo i vidjet ćeš da se uvijek manje - više spominju iste kuće. Netko je imao loših iskustava s nekima, a netko dobrih, no bitan je dobar savijet iako se kaže "nikad ne vjeruj brokeru", a tu od spominjanih ne bi izdvajao ni jednu. Drugo je što niža provizija, a ako misliš ulagati preko 5000 Eur, preporučam VIP zbog dodatnih povoljnosti, odnosno mogućnosti praćenja putem interneta.
Maya, da ne pričaš o Jeleni? Kako ja znam ona je prešla u neku od novo otvorenih brokersku kuču pa pokušavaj tamo da jo dobiješ, mislim da se radilo o grčkoj.
oko preporoka:
radim putem Monte brokera i Moneta broker dilera - jako ažurni, uvijek dostupni...
U početku sam radio sa MA - ali brzo smo se rastali - hvala prijatelju koji mi je preporučio Monte i Moneta brokerske kuče
boriss_com 16-02-07, 12:48 Stvarno ce me natjerati da otvorim svoju brokersku kucu !
Nije cudo da ko god hoce da trguje malo vise - otvori jednu, nije lako izaci na kraj sa ovim secikesama !
A i ovaj moj broker mi se ne javlja.
cao svima. javljam se prvi put i to povodom brokera.
stvarno covijek ne moze kupiti sto hoce i kad hoce.
proslo ljeto su mi na racunu ostali novci jer budale nisu kupile za sve sto sam polozio na racun i dao nalog za kupovinu. poludio sam.
koji su to diletanti.
samo na proviziju misle.
najbolje je kad udjem a niko ni dobar dan da kaze. uzas!
u ljubljani se takvo sto ne desava
ja inace ne zivim u cg kao sto se mozda dalo zakljuciti iz prijasnjeg komentara.
zanima me dali kao stranac mogu kupovati i dali netko ima informaciju di bi to mogao provjeriti?
do sada sam kupovao preko rodbine ali oni nemaju vremena pa ne mogu cekat kad su guzve.
ljudi rade a meni je bitno da mogu dati nalog o kupovini ili prodaji kad ja hocu a ne kad oni imaju vremena.
pozdrav
Ja trgujem preko Anglo Brokera.
Sve obavljam preko telefona ili elektronskom poštom i direktno sa brokerom.Dosadjujem mu na mobilni i po nekoliko puta na dan,ponekad me je sramota zbog toga, ali moj novac je u pitanju, ponekad ne mali, a njima je to posao od koga imaju i te kako zarade.
Mislim da nema ograničenja sto se iznosa za trgovine tiče.
Izabrao si, po meni najgoru brokersku kuću. Mnogi koje znam, a radili su sa njima su je napustili. Inače ja bih ti predložio VIP, MB broker, Energo broker, Nove. Nemoj se mnogo pouzdavat, ali u svakom slučaju bilo ko je bolji od CG i 3M. Mnogi se tamo žale na neljubaznost ili neprofesionalan odnos prema malim klijentima. Pročitaj i ostale postove na ovu temu (naj brokerska kuća), pa se odluči, jer svi imamo različita iskustva.
Joshua,
Ako želiš mogu se o tvom problemu raspitati kod moje kuće ,pa ti u ponedeljak prenijeti informacije.
Po ovom DI bih zaključila da si iz Hrvatske.Ako je to tacno,potvrdi, da bih ,ako se slažeš to prenijela mom brokeru.
naravno da zelim. hvala ti u naprjed.
stvarno si brza. takvi kao ti bi trebali raditi u brokerskim firmama.
ja sam iz ljubljane a sto se tice zakljucka za DI i to drzi. zivio sam dugo godina u zg :-))
pa raznisljao sam o VIP brokeru.
hvala na savjetu
Nisi prvi koji mi to kaže.
Ali ja već imam posao.
Kad bi se berza radila popodne sigurno bih nešto uradila po tom pitanju.
Čujemo se u ponedeljak.
Pozdrav
pa raznisljao sam o VIP brokeru.
hvala na savjetu
Nemoj razmišljati, preporučam. :)
Koja je to brokerska kuca?
JohnVasMilisav 19-02-07, 10:30 ja bi ,ako moze direktno razgovarao sa kojim brokerom a ne sa nekom tajnicom koja nema pojma o akcijama vec samo unosi podatke.
Da ne bi mozda i portfolio da ti vode i analiziraju? Kako da ne.
Moj drug se skoro ukljucio u trgovinu akcijama, i kada je bio onaj skok epcg na 6,8 mislim da je bio cetvrtak, dao je nalog za kupovinu na 6.5, sjutra dan kada je otiso da uzme izvjestaj o trgovanju, vidio je da mu je trgovano na 6.8.
I lik mrtav ladan kaze bila je blokovska transakcija, iako ovaj ne zna sto je to. Ne mogu da vjerujem da mu nisi dali ugovor da potpise vec je samo zapisao u svesku njegov nalog i to je to. Nisam imao iskustva sa njima ali u pitanju je MOnte Adria. Kakvi li ulicari to rade tamo, gledaju da zavrnu svakoga ko nije upucen u trgovanje na berzi.
Moj drug se skoro ukljucio u trgovinu akcijama, i kada je bio onaj skok epcg na 6,8 mislim da je bio cetvrtak, dao je nalog za kupovinu na 6.5, sjutra dan kada je otiso da uzme izvjestaj o trgovanju, vidio je da mu je trgovano na 6.8.
I lik mrtav ladan kaze bila je blokovska transakcija, iako ovaj ne zna sto je to. Ne mogu da vjerujem da mu nisi dali ugovor da potpise vec je samo zapisao u svesku njegov nalog i to je to. Nisam imao iskustva sa njima ali u pitanju je MOnte Adria. Kakvi li ulicari to rade tamo, gledaju da zavrnu svakoga ko nije upucen u trgovanje na berzi.
Mislim da to nisu ulicari, vec neozbiljnost i neprofesionalnost ne brokera nego ljudi koji su vlasnici i organizatori posla u tim brokerskim kucama.Svi oni su preko veza brata sestre majke tate ujakovica bratanica uspjeli da 'srede' da par velikih igraca trguje preko njih tako da ih je za 'sitne' bas briga...nego doce i tome kraj, dovljna je jedna dobro organizovana brokerska kuca da pogasi sav ovaj 'buljuk' neozbiljnih amatera...opet kazem cast izuzecima
Da ne bi mozda i portfolio da ti vode i analiziraju? Kako da ne.
hahaha
moze i to
Odlucio sam se za VIP broker. Kontaktirao vise brokerskih kuca. Jedino sam na VIP brokeru dobio konkretne odgovore.
ODGOVOR DOTICNOM:
JohnVasMilisav
Junior Member
Sto se tice vodjenja portfolia i analiziranja naravno da se i to radi barem je tako u Sloveniji s obzirom na svotu ulozenog novca (prije dvije godine je bila oko 8000evra) i zelju klijenta.
JohnVasMilisav 20-02-07, 19:55 Odlucio sam se za VIP broker. Kontaktirao vise brokerskih kuca. Jedino sam na VIP brokeru dobio konkretne odgovore.
ODGOVOR DOTICNOM:
JohnVasMilisav
Junior Member
Sto se tice vodjenja portfolia i analiziranja naravno da se i to radi barem je tako u Sloveniji s obzirom na svotu ulozenog novca (prije dvije godine je bila oko 8000evra) i zelju klijenta.
Mislim da je kljuchna rijech u tvom odgovoru "Slovenija".
Mislim da je kljuchna rijech u tvom odgovoru "Slovenija".
Hvala Bogu i u Crnoj Gori ima svijetlih primjera. :)
Šta mislite o Nove brokeru?
Nove broker je super, bar sto se mene tice
Hvala Bogu i u Crnoj Gori ima svijetlih primjera. :)
koji bi to brokerska kuča bila ?
koji bi to brokerska kuča bila ?
VIPbroker, naravno.
sad kad sam sve procitao i sumirao ispada ovako
najveci broj vas misli da je VIP broker za sad najpogodniji... (Homer, Piper,Zoki, boriss, joshua, Lux ...)
ali po vasoj prici ja zakljucih da ukoliko sam mali i nov igrac (sto i jesam, tj trebam biti) da ne pomaljam nos tamo jer ako i obrate paznju na mene to ce biti da me izbace :)
zar je moguce da su tolika stoka (oprostite na izrazavanju) i jeli ko primjetio da se stanje imalo popravilo zadnjih dana???
samo da se zna zahvaljujuci vasim komentarima za sad u planiram da uspostavim saradnju sa VIP brokerom.
trazite im procenat za dovodjenje klijenata :)
sad kad sam sve procitao i sumirao ispada ovako
najveci broj vas misli da je VIP broker za sad najpogodniji... (Homer, Piper,Zoki, boriss, joshua, Lux ...)
ali po vasoj prici ja zakljucih da ukoliko sam mali i nov igrac (sto i jesam, tj trebam biti) da ne pomaljam nos tamo jer ako i obrate paznju na mene to ce biti da me izbace :)
zar je moguce da su tolika stoka (oprostite na izrazavanju) i jeli ko primjetio da se stanje imalo popravilo zadnjih dana???
samo da se zna zahvaljujuci vasim komentarima za sad u planiram da uspostavim saradnju sa VIP brokerom.
trazite im procenat za dovodjenje klijenata :)
Pazi ovako, nece tebe niko istjerati, ali ako nisi dovoljno odlucan tj ako si makar malo stidljiv ono da neces da se nameces i to, nece ti pruziti dovoljno paznje.
Ali naravno, za to postoji rjesenje.
"Dobar dan, dobar dan. Htio sam da ulozim XX novca preko vase brokerske kuce, pa mi recite sa kojim brokerom mogu da se savjetujem oko mog ulaganja"
Ne previse drsko, ali ne i previse mlako :) Naravno, uz naglasak na svotu koju ulazes, pa i ako je manja, mozes da nastupis kao da ulazes milione :D
U svakom slucaju najbolje je imati stav, dodjes i kazes ajde da prvo ulozim ovu hiljadarku pa cu posle da vidim sta cu sa ostalim novcem ...mozda se potrude. Ustvari, isto ti je ulozio 1000 ili 100000 isto ces proc, osim ako ne odneses milion onda te primi direktor te brokerske kuce i pita te oces li kafu.
Sandra Bullock 13-03-07, 20:23 Da, oni su potpuno neozbiljni. I skreno VIP me kao brokerska kuca jako razocarao danas. :(
Pera Detlic 13-03-07, 20:28 Je li se i tebi nijesu javljali na tel,citav dan?:mad:
Sandra Bullock 13-03-07, 20:35 Ne, nisam ja u pitanju, moja majka je bila tamo da potpise nalog, a oni su zenu od 65 godina poslali u CDA da provjeri koliko ima akcija iako je ona rekla koliko ih ima i ako ih je samo preko njih kupovala i prodavala. I kad je posle 14h zvala da vidi je li sta proslo rekli su joj da nisu danas nista stigli da odrade.
Ma Holder je zakon, stvarno.
Ja napustam Holder.
Nisam zadovoljan njihovim radom od kako ih je napustila Jelena, jedini broker koji je nesto vrijedio tamo.
kako se meni cini jelena je otisla ka grcima (ff), pa pokusavaj tamo sad :)
I hocu. Znam da je tamo. Pravi je primjer kako jedan broker treba da se ponasa sa klijentom.
kako se meni cini jelena je otisla ka grcima (ff), pa pokusavaj tamo sad :)
otisla al radi kao diler, a Sandra u holder je ludnica, svaki nalog moras da potpises, zato sam ja presla u drugu brokersku kucu
e toliko nisam upoznat posot sam jo azdnji put vidio u decembru. ima u cg velik broj brokerskih kuca tako da nije problem sa biranjem. meni je najbitnije to, da uvijek kad zovem odma dobijem vezu posto ponekad su sekunde u pitanju :)
Pera Detlic 13-03-07, 22:18 @ Sandra
Meni se nisu javljali a stalni sam klijent.
Ima jos b.kuca koje nisu toliko zauzete,mozda treba pogledat kod njih.
Sandra Bullock 13-03-07, 22:19 Ja sve radim preko Holdera a nista ne potpisujem :D
Upravo zbog toga Mayo i ja prelazim. Dok je Jelena radila, zovnes telefonom, izmijenis nalog, zavrsi ti i kupovinu i prodaju, sve onako kako se radi u nekom normalnom okruzenju. Ovo sada je zbilja haos i mislim da svakog dana gube sve vise klijenata.
Jelena i u FF radi kao broker!
Nove broker sandra, i kazi maya te proporucila, da vidis sta je usluga :D
Izasao sam iz Holdera i posao za Jelenom u "fifi" (tako ih zovemo u sali)
po meni je ona najbroker u cg po mnogo cemu-i pristup prema klijentima i ljubaznost i profesionalnost -jedenom rijecju kompletan broker
... u holder je ludnica, svaki nalog moras da potpises, zato sam ja presla u drugu brokersku kucu
pa sta fali potpisivanju?
zar to nije najsigurnije, i za tebe i za brokera?
Pa zamisli radim i ja, pa onda ne mogu stici pa onda .....volim poverenje sa nekim ko od mene zaradjuje
HOLDER je broj 1, definitivno...
MB je ok. Znam ljude koji rade, stalno su dostupni i pošto sam povremeno u CG, bitno mi je da naloge uredno završavaju i pravovremeno.
U holderu svaku kupovinu i prodaju odradjuju iz 2 ili 3 puta da bi vise provizije uzeli sto je totalno nekorektno, akcije od 400 eura prodali su mi iz 3 puta i naravno uzeli mi 30 eura,bruka!
Dali vi mozete sa svoim brokerom da razgovate vise puta dnevno ??
Cure iz Energobrokera su OK i dosta su pouzdane.
Cure iz Energobrokera su OK i dosta su pouzdane.
Dali se cujete vise puta na dan??
Dali zavrsavaju posao u toku dana ???
Dali salju izvijestaj u toku dana ??
Dali se cujete vise puta na dan??
Dali zavrsavaju posao u toku dana ???
Dali salju izvijestaj u toku dana ??
1.DA
2.Da
3.Da, ako insistiram
Dali mogu da dobije telefone da ih nazovem,
jer ako se javljaju na telefon i zavrsavaju posao u toku dana onda je ok .
Dali mogu da dobije telefone da ih nazovem,
jer ako se javljaju na telefon i zavrsavaju posao u toku dana onda je ok .
Da, uvijek cak i kad su ove guzve bile.
Ali ako budes htio preko njih da trgujes, ipak se pozovi na mene.:cool:
Ne znam za ostale brokerske kuće kako rade ali znam da je Onyx najbolji. Ne samo da svog brokera mogu dobiti u svako doba dana, nego i u svako doba noći (do ponoći, doslovno). Imaju samo dvoje brokera, dok ih Holder koliko znam ima 11, a ne znam rade li ni dupli promet. I na kraju,za te koje uporno reklmirate, recite mi ko su im veliki klijenti, pa se onda malo raspitajte ko su Onyxsovi. Još nešto, za ove koji sve znaju (lako će se prepoznati) ako može da mi odgovore sa kojom je brokerskom kućom povezan ovaj web portal.
Ne znam za ostale brokerske kuće kako rade ali znam da je Onyx najbolji. Ne samo da svog brokera mogu dobiti u svako doba dana, nego i u svako doba noći (do ponoći, doslovno). Imaju samo dvoje brokera, dok ih Holder koliko znam ima 11, a ne znam rade li ni dupli promet. I na kraju,za te koje uporno reklmirate, recite mi ko su im veliki klijenti, pa se onda malo raspitajte ko su Onyxsovi. Još nešto, za ove koji sve znaju (lako će se prepoznati) ako može da mi odgovore sa kojom je brokerskom kućom povezan ovaj web portal.
Mi ovde pricamo o korektnosti brokera, a ne ko su im veliki klijenti.
Inace cure su profesionalne, tako da o velikim klijentima ne pricaju svakome ko udje u brokersku kucu.
A s obzirom da su relativno novija brokerska kuca, mislim da su startovali u oktobru 2006, imaju dosta posla.
Ne reklamiram ja nikoga, imaju one dosta posla, samo se ljudi zale da ne mogu da dobiju svog brokera, ja s tim nemam problema.
Ovaj web portal nije povezan ama bas ni sa jednom brokerskom kucom, poznajem gazdu, a inace ovaj forum je samo 100-ti dio sadrzaja ovog portala.
Vjerovao ti ili ne.
P.S.
Mozes li nam reci ko su veliki klijenti kod Onyx-a??;)
Pa ne vjerujem ti (nadam se da mi ne osporavaš to pravo). Za klijente Onyxa, ako te interesira, raspitaj se kod svog brokera. Ako je tako dobar siguno zna.
Pa ne vjerujem ti (nadam se da mi ne osporavaš to pravo). Za klijente Onyxa, ako te interesira, raspitaj se kod svog brokera. Ako je tako dobar siguno zna.
Ne treba nista da se raspitujem kod brokera, tvoji zemljaci rade preko Onyx-a, e ko stoji iza njih to je drugo.
A to sto ne vjerujes to je tvoja stvar, ali si u velikoj zabludi, nazalost.
No dobro, svako ima pravo na svoje misljenje.;)
Ko stoji iza njih nije drugo nego prvo, a drugo je to što ti ne znaš ko su ti.
A to da sam ja u zabludi, samo ću reći....ha, ha, ha.
Mogu samo da pohvalim zene iz nove brokera, njih 4 odradjuju posao kao lavovi. Ko god zovne telefonom ili dodju da daju neki nalog one odmah to realizuju, iako su im guzve non stop, zvone telefoni one su i dalje nasmijane i raspolozene da ti pomognu.
Ja do mog brokera jako tesko dolazim, odnosno samo porukama komuniciram sa njim-naravno jer je prezauzet!?
Vjerovatno cu traziti nekog korektnijeg! Jako brzo!
Bez dobrog brokera, nema dobrog posla.
Molim nekoga da objavi sve skracene oznake brokerskih kuca u CG.
Hvala i LP
Jedno pitanje kad smo vec kod brokerskih kuca u cg... Vrsi li koja brokerska kuca usluge trgovanja na berzama u regionu?
Hvala
Jedno pitanje kad smo vec kod brokerskih kuca u cg... Vrsi li koja brokerska kuca usluge trgovanja na berzama u regionu?
Hvala
Nisam siguran ali mislim da hypo alpe adria. Trebalo bi provjeriti
happy pessimist 12-04-07, 12:45 Ne znam ko radi pomenute trgovine u regiji, ali znam, nevezano za to, da mi malo hvali da odem u NOVE broker, da jednoj nekulturnoj osobi bez trunke vaspitanja i kulture, a i pameti rekao bih, koja radi tamo svasta kazem!
AAAAAAAAAA!
Takvu nekulturu i nevaspitanost odavno nisam sreo!
Da ne bude zabune, Gospodja Svetlana Dobrovic, broker, izuzetno, izuzetno poslovna i kulturna zena, imam samo sve vrste pohvale za nju kao brokera i kao osobu, ali ova .... Pa ovo je katastrofa! Sreca da imam preca posla pa ne mogu da idem do tamo, ali ne bi ovako zavrsilo, a i nece!
Kakvo govedo!
hahaha
znaci nisam jedini koji bi bio kostolomac
One na VIP brokeru nema sanse da dobijem. Za razliku od Energo brokera koje sam uvijek dobio iz prve.
Svi su kulturni ali ih ne mogu dobiti (mislim na VIP)
happy pessimist 12-04-07, 12:50 Ma daj ne zajebavaj!
Ja sam imao izuzetno neprijatno iskustvo sa jednom od zaposlenih, zaista je malo reci da je bila nekulturna, neprijatna i neposlovna.
Jos jednom da se ogradim, sve pohvale za glavnu brokerku, Svetlanu Dobrovic!
Ma daj ne zajebavaj!
A ona stara karankondzula, ako je sretnem dje na pjesackom, ima da je prebacim preko haube!
Jos jednom da se ogradim, sve pohvale za glavnu brokerku, Svetlanu Dobrovic!
A sto je to napravila pa si se tako iznervirao?
happy pessimist 12-04-07, 13:20 Prvo je pocela da nesto vrechi, kako imaju guzvu i ne mogu daju informacije o trgovinama (nakon sto sam drugi put nazvao da pitam jeli mi trgovano i koliko akcija, da bih kupovao jos, jer sam pratio na monitoringu i vidio da mi nije trgovano koliko sam htio, pa da slobodni novac trgujem TECG dok nije otisao van opsega) a onda me stavila na hold uz zestoko negodovanje tipa:"Ma sta ja i kome pricam...", da bi se posle minut prekinula vezu.
Razmisljam sada, jesam li je pretjerao sa ovim komentarom, OK, jesam. Ali ako mi nije trgovano to sto sam htio, a cijena vec je 10% van opsega traznje i ponude nema + propustio sam TECG zbog toga, sta onda?!
Sve to ne bi bilo tako strasno i ljudski je, razumio bih, ali ko nema zivaca da radi sa ljudima i da primi 100% poziva dnevno, onda ili neka uzme diazepam/bensedin ili neka se zaposli kao strazar ili kafe kuvarica!
Nema potrebe da meni/nama izbija pare iz dzepa!
|
|