View Full Version : Vodjenje Ljubavi
nesam sigurna da ima ove teme ali me interesovalo:
da li ste vodili ljubav?
ono sto je derek rekao: uzviseni cin-kada nekoga volite i spavate s njim..znaci kad su ukljucene i emocije a ne samo strast
ako jeste napravite paralelu izmedju "jebacine" i "vodjenja ljubavi",a ako jos to niste dozivjeli kako to zamisljate...
pricajmo malo,zamro je ovaj pdf cini mi se
za mene bozanski cin,
ali bih napravio razliku izmedju vodjenja ljubavi sa emocijama :love54236: i kada je stras u pitanju.:kiss1:
i jedno i drugo imaju svoju snagu koja pokrece.
mislim da za emocije uvijek treba vrijeme tako da to isljucuje sex sa strascu i obratno.
meni licno i jedna i druga odgovaraju zavisno od zivotne faze u kojoj se nalazim.
mislim da se ideal postize kada imamo( i emocije i stras) u isto vrijeme i to se zove ljubav tvog zivota.:yes513:
Bravo rusian.
Odg za Amelie, jesmo vodili smo, i opet bi smo probali... hehe..
Ja jesam jednom, kad sam bio mali... Ne sjecam se, nego su mi pokazivali slike...
Svi znamo razliku izmedju toga dvoga..I sama si je napisala, sitnim slovima.
Razlika je i u tome sto je prilikom najobicnijeg seksa sve uglavnom zasnovano na fizickom uzivanju, a kad je ovo drugo u pitanju, onda je to bozanstven osjecaj koji podrazumijeva mnogo, mnogo toga, uglavnom neopisivog rijecima.
ja sam mjesec-dva gleda neki dobar film 300. i u taj film je bila neka scena dje onaj glavni kralj buca onu negovu kraljicu. i posto je to ko trebalo da bude neka romanticna scena ja se uvalih u onu fotelju da prispem 2-3 min dok se to ne zavrsi. al kad je on obrnu odpozadi i krenu dogi stajl meni to vise nije licilo na vodjenje ljubavi.
za mene je do tad vodjenje ljubavi bilo ona jedna klasicna pozicija i ne smijes da mijenjas. ako promijenis onda to postaje seks.
posle filma sam dosta razmislja o tome i dosa do zakljucka da sve dok to rade sporo i polako se mrdaju to je vodjenje ljubavi. a kad vidis da se ono rasturaju, vristu i skacu to nije nista drugo no jedna dobra je*acina.
nemo mi rec da ako on nju razvaljuje a ona vristi i kuka da oni u stvari vode ljubav.
I ja kazem, voditi ljubav sa nekim koga volis je nesto sto je glupo opisivat rijecima, spoj emocija strasti i uzbudjenja. Ali sve sto je lijepo kratko traje. Koliko god da nekog volite to ne moze trajati dugo, to je problem, mislim na strast naravno. Razlika u odnosu na obican sex je samo u emocionalnom smislu ali strast ostaje, uzitak naravno. Ovo sto kaze filip za kralja i te varijante, vjeerujem da su kralj i kraljica nasli zajednicki jezik kroz sex, mnoge veze se odrzavaju upravo preko dobrog sexa, mozda izgleda sirov ali na neki nacin i to je ljubav. Nisu svi romanticni i da piju jedno drugom iz usta i da se samo drze za ruke i da se bude pospani jedno pored drugog. Ocu da kazem da osim emocionalne strane treba i dobar sex naravno...
za mene je do tad vodjenje ljubavi bilo ona jedna klasicna pozicija i ne smijes da mijenjas. ako promijenis onda to postaje seks.
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Ti si moj lokalni Bog...
Jesam, naravno. Sa đevojkom koju sam volio sam proveo dvije godine.
Razlika između 'jebačine' i 'vođenja ljubavi' je neopisiva. U korist 'jebačine'...pardon, 'vođenja ljubavi', naravno! :D
ja to gledam ovako:
jebacina= nema ljubavi
sex= zbog strasti
vodjenje ljubavi= iz ciste najlepse ljubavi
Zanimljiva kategorizacija Soosh... Može li to malo da se pojasni?
bila22vila 29-07-07, 12:14 Evo ja ću umisto Soosh objasniti, pa neka me ispravi šta misli različito od mene. Najprije bi ovim redom...
Vođenje ljubavi je čin kad sam mentalno i fizički u doticaju sa osobom koju volim, postajemo jedno i uživamo u međusobnom dodiru i razmjeni energije. Bitni smo samo mi, ono šta dajemo, ono šta primamo .Spontano dolazi do našeg usklađivanja.
Sex je najbolje opisati kad nay osoba fizički privuče, nešto kao ono na prvi pogled. Iskre frcaju na sve strane. kroz pogled, kroz dodir. Komunikacija i nije neka, ali do toga nam npr. i nije. Možda je i bolje šutiti. Ne drži se toliko do partnerovih želja,ali iskre frcaju na sve strane. Kada je gotovo, upravo to... bude gotovo. :)
Jebačina - loš dan. :)
Zor_djevojka 10-11-07, 16:45 kako god obrnesh meni ulazi..pa zove li se to vodjenje ljubavi, sex ili yebachina..ne znam...:cool:
Dijeli se na fizički i mentalni sex. Nevalja razdvojeno ma šta pričali. Uvijek treba staviti kvalitet ispred kvantiteta.
Pera Detlic 10-11-07, 18:40 Dijeli se na fizički i mentalni sex. Nevalja razdvojeno ma šta pričali. Uvijek treba staviti kvalitet ispred kvantiteta.
Mentalni je bilo ovo što su nam brokeri radili prošle nedelje. I ne sviđa mi se.:hammer5425:
Mentalni je bilo ovo što su nam brokeri radili prošle nedelje. I ne sviđa mi se.:hammer5425:
Ono ja bila predigra!:thumb_up:
Dijeli se na fizički i mentalni sex.
Je li mentalni sex ono kad razvijaš desnicu ruku!? :D
Pera Detlic 10-11-07, 23:38 Ono ja bila predigra!:thumb_up:
A ove što nemaju akcija,kresnuli su još 2005 i 2006.:D
Je li mentalni sex ono kad razvijaš desnicu ruku!? :D
ne, to ti je fizički..a mentalni je kad te *ebu u zdrav mozak.. :)
Perfect^girl 11-11-07, 12:59 nesam sigurna da ima ove teme ali me interesovalo:
da li ste vodili ljubav?
ono sto je derek rekao: uzviseni cin-kada nekoga volite i spavate s njim..znaci kad su ukljucene i emocije a ne samo strast
ako jeste napravite paralelu izmedju "jebacine" i "vodjenja ljubavi",a ako jos to niste dozivjeli kako to zamisljate...
Da,vodila sam ljubav i to je bilo kao u filmovima. Najljepse sam dozivjela sa prvim deckom kada sam gubila nevinost.
Gledajuci romanticne filmove,mislila sam da to nikada necu dozivjeti jer nasim momcima se to nikada ne zna.Vazno im je da to urade a nebitno na kakav nacin,(cast izuzec.) dok djevojkama to mnogo znaci..
supercica04 11-11-07, 12:59 E, a gde to VODE???
ne, to ti je fizički..a mentalni je kad te *ebu u zdrav mozak.. :)
Ne slažem se sa tobom! Fizički je kad me žene dokopaju, pa rasturaju ;)
Mentalno je kad moram da zamislim situaciju i onda bildujem :D To iziskuje veliki psihofizički napor.
A u mozak da me je*u, ne dam!:hammer5425: Tu sam nevin:wallbash:
homere, pravi si !!!:) :)
tebi je fizički napor kad te žene dokopaju i rasturaju..., a od čega se ti tu umoriš!?? :)
mene je*e u mozak ... a što ću kad sam takva... mada se u zadnje ne dam.. ali mnogima ne valjam sad.. ali meni je SUPER! :)
nesam sigurna da ima ove teme ali me interesovalo:
da li ste vodili ljubav?
Znači li ovo, ako volim Dereka da treba da spavam s njim?:biggrin:
može da znači , ali i ne mora.. zavisi isključivo od opredeljenja i tvog i derekovog? :)
može da znači , ali i ne mora.. zavisi isključivo od opredeljenja i tvog i derekovog? :)
Ja mislim sa bi on u toj vezi bio pozadinac ( pasivan ):yes513:
homere, pravi si !!!:) :)
tebi je fizički napor kad te žene dokopaju i rasturaju..., a od čega se ti tu umoriš!?? :)
mene je*e u mozak ... a što ću kad sam takva... mada se u zadnje ne dam.. ali mnogima ne valjam sad.. ali meni je SUPER! :)
Viđi, nemo se dat, ovi mlađi cijene iskustvo!:smokeing:
supercica04 12-11-07, 00:09 Seko, carica si! Pametnice jedna!
Reko ja da je SEKA - Mozak. Kuži sve. :photo:
Vodimo, no sto...
Boga mi, ja sam vodila moju ljubav kod babe, da mi ga procijeni... Kako mi godine promicu, sve ga vise i vise voli, ja ne znam sto je to...
supercica04 12-11-07, 19:14 E, a gde to VODE???
@mala Mu
Ljubavi, jel to bio odgovor na moje pitanje?
Ti si za obozavanje:thumb_yello::love54236:
Moram da te:photo::photo::photo: Kakav si ti lik:thumb_yello:
HAHAHAHAHAHAHA.....nema kraja!!!
Fala ti supercico... Mora se loma...
Vodimo, no sto...
Boga mi, ja sam vodila moju ljubav kod babe, da mi ga procijeni... Kako mi godine promicu, sve ga vise i vise voli, ja ne znam sto je to...
a sto mu procjenjuje:tongue343:
Da si procitao bolje, vidio bi da njemu ne procjenjuje nista, nego meni njega da procijeni. Al to sam ja vise iz sale napisala. :)
I mene jedna vodila kod babe na procjenu.I..........ja ost'o kod babe
NEPuŠTAJte DAVAS VODE:SEX će naS DA NISPASI: ČAK I TUIRIZAM IMA EXTRASA DA NI BUDE:
ma šta reče! :) ako išta razumijem...
stavi bebi puder! pomaže! :)
Obostrana ljubav,čini intimnu slobodu do te mjere slobodnom da i brzo i sporo i jako i nježno,sve spada pod-VODITI LJUBAV!
Slowpoke Rodriguez 20-04-08, 21:34 ja sam mjesec-dva gleda neki dobar film 300. i u taj film je bila neka scena dje onaj glavni kralj buca onu negovu kraljicu. i posto je to ko trebalo da bude neka romanticna scena ja se uvalih u onu fotelju da prispem 2-3 min dok se to ne zavrsi. al kad je on obrnu odpozadi i krenu dogi stajl meni to vise nije licilo na vodjenje ljubavi.
posle filma sam dosta razmislja o tome i dosa do zakljucka da sve dok to rade sporo i polako se mrdaju to je vodjenje ljubavi. a kad vidis da se ono rasturaju, vristu i skacu to nije nista drugo no jedna dobra je*acina.
nemo mi rec da ako on nju razvaljuje a ona vristi i kuka da oni u stvari vode ljubav.
Ovo je jedan od najprovokativnijih postova koje sam procitao u potonjih 10 godin na netu.
Svaka cast!
:pImali interesenata da obori ovaj rekord:p
Vodili ljubav 101 dan bez prestanka
En i Dag Braun, koji su u braku 11 godina i imaju dvoje djece, odlučili su da vode ljubav 101 dan zaredom i da onda o tome napišu knjigu. Koliko god to u početku izgledalo kao suluda ideja, uspjeli su da urade i jedno i drugo i kažu da bi njihova knjiga mnogim ljudima mogla da vrati vjeru u ljubav život. Na ideju je došla En kada je čula za postojanje "Kluba 100", čiji su članovi ljudi koji sa svojim partnerima nisu imali seks sto ili više dana.
- Čim sam čula da postoji udruženje tih nesrećnih ljudi, predložila sam suprugu da napravimo obrnutu verziju. Nismo lako donijeli odluku, ali se nismo pokajali - kaže En. Iako imaju djecu od tri i sedam godina i oboje su zaposleni, nisu odustajali. Vodili su ljubav svakog dana, na svakom mjestu, na sve načine.
Odakle su bili posmatrač Ujedinjene nacije ili Evropska unija
Broji li se pušenje u vođenje ljubavi?
(Mislim, kako su to radili onih dana, mater im lažavu...)
angliana75 16-09-08, 22:13 Broji li se pušenje u vođenje ljubavi?
(Mislim, kako su to radili onih dana, mater im lažavu...)
hahahhahahaah...:D:D...a i tebe sve zanima:D
Šajo, briši ovo da mi žena ne vidi, e sam poginuo, ka' na Taraboš!
hahahhahahaah...:D:D...a i tebe sve zanima:Dkako mi je drago kad se anđelina ovako slatko smije..osvježi ovaj forum....Homere makni ženu od kompjutera da ne krene da obara rekord
angliana75 16-09-08, 22:37 kako mi je drago kad se anđelina ovako slatko smije..osvježi ovaj forum...
:D:D..jel' ovako??:D...hvala Shajo...hvala:thumb_yello:
En i Dag Braun, koji su u braku 11 godina i imaju dvoje djece, odlučili su da vode ljubav 101 dan zaredom i da onda o tome napišu knjigu. Koliko god to u početku izgledalo kao suluda ideja, uspjeli su da urade i jedno i drugo i kažu da bi njihova knjiga mnogim ljudima mogla da vrati vjeru u ljubav život. Na ideju je došla En kada je čula za postojanje "Kluba 100", čiji su članovi ljudi koji sa svojim partnerima nisu imali seks sto ili više dana.
- Čim sam čula da postoji udruženje tih nesrećnih ljudi, predložila sam suprugu da napravimo obrnutu verziju. Nismo lako donijeli odluku, ali se nismo pokajali - kaže En. Iako imaju djecu od tri i sedam godina i oboje su zaposleni, nisu odustajali. Vodili su ljubav svakog dana, na svakom mjestu, na sve načine.
Odakle su bili posmatrač Ujedinjene nacije ili Evropska unija
mora da je covek popio mnogo jogurta za tih 100 dana :D....a mogu im zamisliti tek osmeh na licu :D:D
eh siromah ja, sa sam sa djevojkom za tih 100 dana vodio ljubav ravno 1 put :( Da, da, dobro ste culi, tako funkcionisu veze na daljinu. Ali nema veze, mi se volimo i dalje. A ja pisem ovo mrtav pijan, i abs me brihga
a moj je sa ndjelima dosao iz bg..
i ja sam 4-5 dana bila :(
:P
angliana75 17-09-08, 01:35 Angie, umjesto sto gledas ko jeste a ko nije baci se u akciju, od gledanja nema vajde
ahhaahhaahhahah:D..a ti kao ne gledas svaki dan ko jeste a ko nije??:D...kao i vecina na forumu ...
ali jesi mi smesan kad si rekao
jesam bio redovan jedno vrijeme, dok je ljeto trajalo Sad se svako ratio svojim obavezama i nema vise Ali nema veze, ja nju volim!
e lik si:D..."sto trezan misli pijan govori"?ili to nema veze s tim uopste??
nego Octavian...evo obecavam da cu te poslusati...:yes513:..cim prije:D
ali ja nju volim :D Pijan sam, sta cu :) A sto pijanm milsi to trijezanm govorii
angliana75 17-09-08, 01:45 ali ja nju volim :D Pijan sam, sta cu :) A sto pijanm milsi to trijezanm govorii
e ako je tako.....onda :thumb_yello:....
|
|