View Full Version : poruka prije gašenja

Gogi
19-08-06, 23:33
Ponekad mi se desi da prije nego sto mi se racunar izgasi,u onom trenutku kada stoji windows is shooting down,iskoci mali prozorcic sa porukom u kojij se spominje nesto kao memory i neki broj sa dosta nula i f.Nikada ne stoji dovoljno dugo dda mogu da ga pročitam,pa me interesuje gdje bih mogao u sistemu da nadjem kakvo je to upozorenje?
BSOD mi je omogućen,nije to (cinni mi se). :?:

draganaBG
20-08-06, 23:13
To je nesto vezano za virutalnu memoriju. Mislim da ti je u pitanju neki konflikt u hardveru. Mozda neka stvar koju si skoro prikacio za kompjuter?

Gogi
20-08-06, 23:57
koliko znam,u poslednje vrijeme sam samo instalirao driver za prepoznavanje digitalnog fotaparata,a sem toga imam i tv karticu.Kako bih mogao da provjerim gdje je konflikt?E da,u task menageru je sve ok(bez znakova pitanja),a imam instaliran virtuel drive i alchohol i to odavno.Mislim da to nije problem,right? :idea:

draganaBG
21-08-06, 00:02
Ne znam kako bi to mogao da proveris. Mislim da ti nije do aparata. Zavisi koliko ti se to cesto javlja i od kada.
Ako je od skoro onda je definitivno neki konflikt

lovergirl
23-08-06, 22:05
Gogi,

nesto je sigurno pogresno instalirano, ili ti je rachunar zarazen virusom. Najbolje bi bilo da skenirash rachunar, ako se ne pojavi nijedan zarazeni fajl najbolje bi bilo da se posavjetujes sa nekim u vezi toga.

totti
25-08-06, 13:57
Tesko da je virus. I ja mislim da je konflikt u pitanju

marko
14-09-06, 10:56
Ponekad mi se desi da prije nego sto mi se racunar izgasi,u onom trenutku kada stoji windows is shooting down,iskoci mali prozorcic sa porukom u kojij se spominje nesto kao memory i neki broj sa dosta nula i f.Nikada ne stoji dovoljno dugo dda mogu da ga pročitam,pa me interesuje gdje bih mogao u sistemu da nadjem kakvo je to upozorenje?
BSOD mi je omogućen,nije to (cinni mi se). :?:

Reinstaliraj sistem. Problem je u sistemskim fajlovima i nema veze sa hardverom. Posle reinstalacije sve ce doci na svoje mjesto.

Gogi
14-09-06, 17:32
rijesena stvar,makao avg antivirus i stavio avast(on mi je bio pri ruci,tj. pri misu).Hvala na svim savjetima.

WALTER
24-07-07, 18:22
Windows XP na oktanima

greška, stavljeno na pogrešno mjesto