View Full Version : Hobi - pravi hobi
Revoltirana time sto se ovdje najvise pise o teretani(sto me je automatski podsjetilo na ruke od po 46cm, znojave pojave od po 100kila i kusur, koje se svadjaju koliko ko moze dicj) odlucih da postavim ovaj topik. Naime, ima li sto jos osim teretane da nam je hobi? Bavite li se jos cime?
Ja recimo volim akvaristiku, i malo poslije Nove godine sam montirala aquarijum, i to u spavacu sobu, posto u njoj najvise vremena provodim, a inace tu i sjedimo kad mi drustvo odje. Dobila sam i psa prije mjesec dana, mada njega ne smatram za hobi. On mi je vise kao clan famelje sad. Steta sto ne mogu da ga ufatim za *ruku* i da idemo da setamo, nego moram da se vuchem sa njim po gradu(sto mi inace ne smeta puno, ali me dlanovi jako bole posle)
A koji je vas hobi? Imate li nesto sto radite stalno i sto vam bas pricinjava zadovoljstvo? Ja npr svake veceri buljim u taj aqu.. po 2 sata... Sto me strasno opusta... Ispricam se sa kucom ka sa bratom, i tako...
Ja stvarno jako malo vremena imam za hobije....
Meni je isto zanimacija bila "druzenje" sa mojim preslatkim boxerom dok mu neko nije otvorio kapiju jednog dana i on ode za kuckama i nije se vise vracao :(:(:( e koliko sam plakala...uh...
dekice znas kako vele - ako volis nesto pusti ga na slobodu. ako ti se vrati tvoj je, a ako ne onda nikad nije bio ni tvoj.
Ficko - so smart
ja skupljam znacke. imam sve Titove sto je tata nosio kad je bio mlad.
Kakop ne znadoh, imala sam neke djedove znacke da ti dam.... E pa... Neka me je sramota po 100 puta....
Da ne bi ispalo da je teretana samo moj hobi, ja sklupljam ploče, kazete i CD-ove sa ex YU scene (ne racunajuci narodnjake) od 1975-1995 godine. Imam ih oko 1000., sto snimljeno, sto orginala.
ja sam totalno zavisan o sportove. sto god da se igra eto mene. imam sve predispozicije za svaki sport - brz, atletski gradjen, zgodan,... al od svih najvise volim kosarku i tenis. volim takodje odbojku al kad tesko okupit 12 ljudi a da ne bude 10 pojmasha.
a od ovih modernih sportova najvise volim hrkljush (http://www.youtube.com/watch?v=hKGW6_uhE0k)
Evo mi ga moj kuco...:loveletter: :loveletter:
Skupljanje razglednica iz svih dijelova svijeta...
nekad numizmatika,lov oruzje,mada oruzje i sad pomalo,elektronika i kao hobi i kao posao,akivaristika, a da lijepe i dobre knjige to mi je zaraza pogotovo kad vidim one kvalitetne kozne korice za zlatnim natpisima i gravurama...
minibottles 13-08-07, 15:54 Pozdrav,
ja sam kolekcionar malih bočica žestokog pića.U kolekciji se nalazi 2850 bočica iz 45 država.Imam i 300 duplikata za razmjenu.Kolekcija se može vidjeti na mojoj web stranici :www.minibottles.ueuo.com
minibottles 13-08-07, 15:56 Evo i kolekcije upaljača,stolnih,džepnih i posebnih oblika.U kolekciji se nalazi 800 komada.Kolekcija se može vidjeti na web stranici:www.lighters.ueuo.com
Skupljam knjige, pa kad se nakupi odredjen broj, zatvorim se u kucu po par dana i iscitavam ih... :D
Salu na stranu, zavistan sam od knjiga... Kad vidim neku knjigu, moram je kupiti sile nema... Samo ako ista para imam... A onda dodjem kuci i skontam da sam kupio neko djubre, ali... Ko zna sto je to dobro... :)
Sviram gitaru, to mi je glavni hobi...
Super frkadela. Napravi biblioteku.
Pa tako nesta i planiram... :)
Da ostavim djeci, ako nista drugo... Pa nek oni rade sa njom sta oce...
:thumb_up:ja skupljam pare
snila baba...
a sad ozbiljno-pecanje. Zarazio sam se kao mali, i eto, sad nemam kud.:D
:D:DE ovđe smo svi jednaki:D:D
Pozdrav,
ja sam kolekcionar malih bočica žestokog pića.U kolekciji se nalazi 2850 bočica iz 45 država.Imam i 300 duplikata za razmjenu.Kolekcija se može vidjeti na mojoj web stranici :www.minibottles.ueuo.com
bruno majku mu nasmij se. popij koju flasicu. bice bolje
KikyGemini 18-11-07, 15:35 moj glavni hobi je fakultet :D
šalu na stranu, obožavam da sviram klavir i gitaru. pored toga, u stanu sa mnom živi pravo životinjsko carstvo :D
mada, oni mi nisu HOBI, nego PRIJATELJI :) (2psa, 1 mačka, akvarijum sa 14 ribica i hrčak)
dalje... obožavam sve sportove, nema toga kojega ne volim :) - skijanje, klizanje, tenis, odbojka, rukomet, košarka... i naravno, omiljeni sport - ogovaranje muškaraca sa drugaricama kad izađemo na kafu:tongue2:
Moj novi pravi hobi...:yes513:
nestasni_cipiripi 16-02-08, 14:53 Temis sreco sto ce ti ovA muka?Da planinaris pa poslije da peres prozore na Maxim i CNP?
Ja imadem vise hobija...Sonyplaystation,stripovi,rijetke knjige i ploce ka Knez
E da i razglednice sakupljam koje mi salju drugari a i ja njima kad dje odem
Temis sreco sto ce ti ovA muka?Da planinaris pa poslije da peres prozore na Maxim i CNP?
Ja imadem vise hobija...Sonyplaystation,stripovi,rijetke knjige i ploce ka Knez
E da i razglednice sakupljam koje mi salju drugari a i ja njima kad dje odem
hahahahahahahahaha Manit li si "dja'o te pozoba"...:D Chus da perem prozore.....hahahahaha :D :D :D Savicu ti jednu razglednicu u "avion" kad se popnem na vr' krsnih stijena,nadam se da ce stici do prozora 6-a odeljenja pravo tebi na klupu...:D
Moj novi pravi hobi...:yes513:
Je l' ovo tvoja pozadina.., il' se meni samo čini... :)
Kakvo pentranje.... Dođi ti mala da padaš sa mnom.., a možemo i da letimo... Ali ipak moram da priznam da mi padanje mi ide bolje... :D
Je l' ovo tvoja pozadina.., il' se meni samo čini... :)
Kakvo pentranje.... Dođi ti mala da padaš sa mnom.., a možemo i da letimo... Ali ipak moram da priznam da mi padanje mi ide bolje... :D
Ne cini ti se,ni tebi ni onima sto prije nju vidjese nego li sta drugo...:nonono:
A ja bih da letim,i vec sam se dogovorila sa Sivanandom,pa moram ti rec:"Batko dvojka si' :D
Umjesto da ti bude drago što sam te prepoznao.., ti se ljutiš ;)
Iskreno mislio sam reći ''Ko ti je ova zgodna djevojka'', ali sam se prepao da ću kojim slučajem pogriješiti... (umalo ;))
Sivananda..., on ti leti samo virtuelno... Ne bi ti taj ni poletio kad bi imao NIMBUS 2000 (metla Harry Potter-a) :D
I zbog njega me ispaljuješ... Ajd' da je zbog mog druga Klikića, pa neka... Mora da sam za staro gvožđe kad me tako ostavi na cjedilu... :weeping:
Ne mari.., ti si meni u srcu... Ljubav ne poznaje granice... :locked:
Batko nemoj da se ljutish jer i se ja na tebe potajno ne ljutim...:cheezy:
A nimbus hahaha :D Cek da ga pitamo samo ima li ga...Ako nema propalo mu je sve i necu da se udam za njega..Ne i NE(pa makar mi pjevao i u kafanu) :D
Eeee onda se mozda i ti prosvercujes(da se Klikce tu i ne mijesa)ali moras prvo naci nimbus...:D
Kiss.....Nosim i ja tebe u srcu... :locked:
nestasni_cipiripi 28-02-08, 22:34 Ima li ko da kupuje one dinare iz doba inflacije?glava me boli od ovih nula
|
|