View Full Version : Prijave Za Rafting

Pages : [1] 2 3

vuk
25-04-07, 10:14
Otvaram novu temu jer je stara pretrpana svim i svacim, a ovde idu samo prijave!!!

Dakle, PRVI datum, a bice ih jos ako zelite, je subota 6. maj!

Mogucnost je da idemo rano ujutro, oko 7,30, splavarimo (TO TRAJE OKO 3,5 -4,) sata od Brstanovice do Scepan polja, tamo rucamo jagnjetinu, i nazad kuci.

Druga varijanta je da idemo u petak poslepodne, nocimo u kampu (ja vam to predlazem, ako mozete), doruckujemo, splavarenjek, rucak na scepan polju, i kuci subotga POSLE PODNE KUCI STE OKO 7 NAVECE.

Troskovi za jednodnevnu varijantu (SVE osim prevoza) su promotivni, 35 evra po osobi, a sa spavanjem 45 evra po osobi....

Napomena: dobicete odijela, kaxcige i sve sto vam treba, a vi samo ponosite suvi donji ves jer cete se ipak malo, jel, skvasiti...

Prijave neka budum ozbiljne u naredih nekoliko dana, da bih mogla obavestiti coveka koliko nas dolazi da on to sve organizuje za nas....

Homer
25-04-07, 10:16
Može!

boris
25-04-07, 11:14
Ako me primate u drustvo, isao bih i ja!

Dot
25-04-07, 11:55
na zalost nemam vremena ,ali ako bude nesto ovako u avgustu racunajte i mene...

meni je selo tu odmah (crkvicko polje) koje se nalazi bukvalno na vrhu kanjona ... kakav je pogled odatle...rijeci su suvisne...

svakako je dio crne gore koji ima ogromnu perspektivu...

codex
25-04-07, 12:20
Ja ne idem samo zelim da Vam pomognem, da ne platite vise nego sto bi trebalo.
Koliko ce Vas doci prevoz ???
Taksa ??

matrica
25-04-07, 12:21
Ja nema šansi sada da stignem. U avgustu je već ok.

Želim lijep provod svima koji idu, pošaljite fotke:).

Bafford
25-04-07, 12:25
Nemam ni ja vremena, zato se nadam da ce biti i u Junu.

Shajo
25-04-07, 14:07
Otvaram novu temu jer je stara pretrpana svim i svacim, a ovde idu samo prijave!!!

Dakle, PRVI datum, a bice ih jos ako zelite, je subota 6. maj!

Mogucnost je da idemo rano ujutro, oko 7,30, splavarimo (TO TRAJE OKO 3,5 -4,) sata od Brstanovice do Scepan polja, tamo rucamo jagnjetinu, i nazad kuci.

Druga varijanta je da idemo u petak poslepodne, nocimo u kampu (ja vam to predlazem, ako mozete), doruckujemo, splavarenjek, rucak na scepan polju, i kuci subotga POSLE PODNE KUCI STE OKO 7 NAVECE.

Troskovi za jednodnevnu varijantu (SVE osim prevoza) su promotivni, 35 evra po osobi, a sa spavanjem 45 evra po osobi....

Napomena: dobicete odijela, kaxcige i sve sto vam treba, a vi samo ponosite suvi donji ves jer cete se ipak malo, jel, skvasiti...

Prijave neka budum ozbiljne u naredih nekoliko dana, da bih mogla obavestiti coveka koliko nas dolazi da on to sve organizuje za nas....Cijena je više nego povoljna Vučice ti si CAR ja se prijavljujem za svaku turu

dekica
25-04-07, 14:10
Bih i ja :)...... ali me strah nesto :(
Do kad mozemo da se prijavimo???

mala_mu
25-04-07, 14:15
Ti si u septembru zauzeta.... Ranije nedje....

Shajo
25-04-07, 21:47
Evo jedna slika sa splavarenja.Klikni na sliku.

vuk
26-04-07, 10:52
Ja ne idem samo zelim da Vam pomognem, da ne platite vise nego sto bi trebalo.
Koliko ce Vas doci prevoz ???
Taksa ??

codex, ako si bio na splavarenju znas da je cena vise nego korektna, zahvaljujuci mom prijatelju koji je pristao da nam UCINI. To je jedva dovoljno da mu pokrije troskove odlazak, hrana, camac, skiperi...

Ponovicu, tu je uracunaro SVE, i to za ovaj put, jer sam zaista zelela da to priustimo svima ovde koji nisu bili, a zele da odu.

Ne mogu da verujem da ce se neko od nas velikih berzanskih trgovaca razbiti zbog cene koju inace nece nigde naci....

No ljudi, ko hoce, nek izvoli, ko nece, niko ga ne tera, samo ponavljam, moram znati ko ide za naredna tri cetiri dana da bih mogla da mu javim.

Uh, izgleda je bas nezahvalno organizovati nesto ovde....

ljubo
26-04-07, 10:55
codex, ako si bio na splavarenju znas da je cena vise nego korektna, zahvaljujuci mom prijatelju koji je pristao da nam UCINI. To je jedva dovoljno da mu pokrije troskove odlazak, hrana, camac, skiperi...

Ponovicu, tu je uracunaro SVE, i to za ovaj put, jer sam zaista zelela da to priustimo svima ovde koji nisu bili, a zele da odu.

Ne mogu da verujem da ce se neko od nas velikih berzanskih trgovaca razbiti zbog cene koju inace nece nigde naci....

No ljudi, ko hoce, nek izvoli, ko nece, niko ga ne tera, samo ponavljam, moram znati ko ide za naredna tri cetiri dana da bih mogla da mu javim.

:) :)

Shajo
26-04-07, 11:37
Ovo što kaže vuk je tačno jesr je samo dnevna(bez noćenja) tura 45 eura ja znam a možete provjerit kod drugih raftera i cijenna je više nego povoljna.Još jedna opuštenija slika sa splavarenja.Klikni na sliku.

ljubo
26-04-07, 12:05
Ma znam, u pravu ste vi, nego je meni smijesan dio: "Uh, izgleda je bas nezahvalno organizovati nesto ovde"....

joshua
26-04-07, 12:57
ja 6. maja ne mogu jer nisam u CG

codex
26-04-07, 13:31

Kao sto sam spomenuo , meni je zao sto ne idem.
Tara je predivna to treba dozivejti.Ne samo Taru ima mnogo toga u CG
KANJON NEVIDIO ( dali je ko bio ) ???
Svake godine idem na splavarenje,tako da sam malo upoznat sa situacijom.
Kada sam vidio cijenu (koja je OK ) zvao sam Suru koji radi splavarenje.
ne da mu dizem cijenu nego pricam samo otovreno on je rekao da je to jeftino
posto je SVE uracunato osim puta.

O covjeku kojem sam ja pricao ima mnogo iza sebe kao sto su:
- Mon Blan , Materhorn,Pik komuniznam
- Profesionalni spasilac CG
- Clan Planinarskog drustva Niksic.
- Novine su pisale o njemu i njihovim akcijama .

Nemojte me pogresno razumijeti samo sam htio da pomognem. Posto ste se snasli Super , ja Vam zelim da se fino provedete .:p

Shajo
30-04-07, 13:57
Obavještenje prijavljenima za Rafting Tarom 6 Maja;Za Rafting je bilo prijavljeno 10 zainteresovanih ali se odlaže zbog najave promjene meteo uslova.Za ovu nedelju je najavljen pad temperature i kiša što je veoma bitno za organizaciju raftinga.Pored toga dosta zainteresovanih je tražilo da se Rafting organizuje u drugoj polovini maja i dogovoren je termin za subotu 19 Maj i nadamo se da će svi uslovi tada bit povoljniji.

joshua
01-05-07, 01:24
19 sam u PG i zainteresiran sam za rafting
koja je cijena i dali ima neki prevoz da ne vozim ja

vuk
15-05-07, 12:02
Rafting je 19. u subotu. Prijave se primaju do cetvrtka, cena 35 evra - strasaaaan rafting sa dooobrim ruckom.

Dakle, ko zeli da ide, do cetvrtka neka se prijavi ovde ili meni ili Ssaju na pp.

boris
15-05-07, 18:04
Ajde da se krene vise.
Subota? Moze, ja idem.

LooDuck
15-05-07, 21:20
Nacelno, ja sam za...:thumb_up: Ali ipak potvrdicu vam do cetvrtka:wink3:

Homer
15-05-07, 22:27
Nacelno, ja sam za...:thumb_up: Ali ipak potvrdicu vam do cetvrtka:wink3:

Takođe!

happy pessimist
15-05-07, 22:57
:w00t531::DPostoji li neki spisak ko sve ide...
Ja sam zainteresovan, isao bih svojim kolima... Insistiram, upravo sam ih popravio posle poslednje udesa, a i oporavio sam se preloma nadkoljenica, pa bi mi prijalo malo aktivnosti... :D

I da, postoje li neki detalji.. Kad se ide, i kad se vracamo (ako se uopste vratimo :D) ?

nb-campari
15-05-07, 23:04
Ja sam zainteresovan, isao bih svojim kolima... Insistiram, upravo sam ih popravio posle poslednje udesa, a i oporavio sam se preloma nadkoljenica, pa bi mi prijalo malo aktivnosti... :D

I da, postoje li neki detalji.. Kad se ide, i kad se vracamo (ako se uopste vratimo :D) ?

pa kaze se, srecne ti rane junace.zdravlje si povratio, a auto...pa jedan dan berze, mozda ne citav, dace bog.

vuk
15-05-07, 23:04

Mozes, brate slatki, i svojim kolima mada pokusavamo da organizujemo neki kombi.

Idemo u subotu ujutro oko 7, povratak navece do 7-8.

Treba poneti suvi donji ves posto cemo se, jel, malo skvasiti:w00t531:

happy pessimist
16-05-07, 03:00
Ok, Vuk, super.. nadam se da nije problem onima koji ce ici samnom, to sto nemam vozacku dozvolu.

Da li postoji neki spisak ljudi koji bi isli...?
Opet, ne poznajem skoro nikoga, nisam bas posjecivao forum u zadnje vrijeme, pa je valjda razumljivo sto se interesujem ko ide (neko od starijih forumasa koje znam, nadam se). Inace sam jako stidljiv po prirodi. Mogu li ja da se ne presvlacim?

bagi
16-05-07, 11:28
Ja sam izuzetno zainteresovan ako budete isli nekog drugog puta jer sam van CG u subotu, pa me sigurno racunajte za svaki sledeci skup. Pozdrav iz Boke

bagi
16-05-07, 11:38
Evo doslo je do prekonpozicije pa te molim Vuce da mi se javis mozda bi i mogli za subotu da napravimo dogovor za na cetvoro :hug432: 2+2 iz KO. Pozdrav :tongue:

vuk
16-05-07, 13:23
Evo doslo je do prekonpozicije pa te molim Vuce da mi se javis mozda bi i mogli za subotu da napravimo dogovor za na cetvoro :hug432: 2+2 iz KO. Pozdrav :tongue:

Svi ste dobordosli, sutra cemo praviti definitivan dogovor, kako se ide, gde se nalazimo i slicno...

bagi
16-05-07, 15:17
Svi ste dobordosli, sutra cemo praviti definitivan dogovor, kako se ide, gde se nalazimo i slicno...

Vucice posalji mi na postu kada bi trebalo da smo u PG i ostale detalje :guitar:

vuk
16-05-07, 22:59
Do suta uvece bi trebali imati konacan spisak za rafting, zbog organizacije, camaca, rucka.... Za sada nas je desetak. Ako jos neko zeli da ide, neka digne dva prsta sad, i neka se ne kaje posle :thumb_yello:

Homer
17-05-07, 00:12
Ja idem sa svojom ljepšpm, boljom i pametnijom polovinom (kao što rekoše Vuk i Koke ;)).

LooDuck
17-05-07, 23:40
Odbjegli forumski looduck trazi autoprevoznika do Tare! Dalje ce splavom o svome trosku...:thumb_up:

Svi zainteresovani neka se jave do sjutra vece! ;)

PS. Vozacka dozvola se ne prilaze...
Automobil mora biti u voznom stanju, kao i vozac! :biggrin:

Shajo
17-05-07, 23:47
Odbjegli forumski looduck trazi autoprevoznika do Tare! Dalje ce splavom o svome trosku...:thumb_up:

Svi zainteresovani neka se jave do sjutra vece! ;)

PS. Vozacka dozvola se ne prilaze...
Automobil mora biti u voznom stanju, kao i vozac! :biggrin:LOO imat ćeš prevoz...Vuče jeli sve u redu.

belex
17-05-07, 23:53
Do suta uvece bi trebali imati konacan spisak za rafting, zbog organizacije, camaca, rucka.... Za sada nas je desetak. Ako jos neko zeli da ide, neka digne dva prsta sad, i neka se ne kaje posle :thumb_yello:

A ja? :wink3:
Ima li mesta for me?
A jok ja tek polovinom jula mogu da podjem put CG

LooDuck
18-05-07, 00:27
LOO imat ćeš prevoz...Vuče jeli sve u redu.

E ovo je najkraci oglas u istoriji!
Zahvaljujem! :notworthy:

Shajo
18-05-07, 00:32
E ovo je najkraci oglas u istoriji!
Zahvaljujem! :notworthy:
Mi smo brzi i efikasni tako da ne može biti greške.

belex
18-05-07, 00:46
http://i155.photobucket.com/albums/s291/milosobrenovic/TARA1.jpg
http://i155.photobucket.com/albums/s291/milosobrenovic/42_jpg.jpg
A cool!

Vendy
18-05-07, 09:36
I ja bih sa vama http://www.cheesebuerger.de/images/midi/sportlich/a018.gif , ali i da sada krenem ne stignem do sutra ujutro kod vas http://smilies.vidahost.com/kao/cactus/tira.gif

:smrc, :smrc

bagi
18-05-07, 11:53
A sta ce mo za vrijeme, posmrzavacemo se. Da li zna neko kakva je prognoza za sutra? :smokeing:

Shajo
18-05-07, 12:00
Žao nam je što moram da razočaramo sve prijavljene za Rafting Tarom koji smo planirali da obavimo 19.maja - sjutra jer zbog meteo uslova moramo ga pomjeriti za sledeći vikend ako bog da.Mene i Vuku koji smo organizatori svega je bitno zbog većine prijavljenih koji idu prvi put na rafting da bude lijepo vrijeme kako bi imali maksimalan užitak u ljepoti TARE.

18.05.2007.

IZGLEDI VREMENA ZA CRNU GORU

Danas pretežno oblačno mjestimično kiša a lokalno i pljuskovi sa grmljavinom. Subota, nedjelja i ponedeljak promjenljivo oblačno mjestimično, uglavnom u kontinentalnim predjelima, sa kišom lokalno kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.
Utorak i srijeda promjenljivo oblačno, tokom popodneva mjestimično u kontinentalnim predjelima kratkotrajno kiša.

Branko Micev, dipl. met.
Daliborka Gojković Bajčeta, dipl. fiz www.meteo.cg.yu

bagi
18-05-07, 12:09
Mozda i bolje i da zasija sunce sledeci vikend, a imace vremena i Vendi i Belex da nam se pridruze. Obavestavajte nas pozdrav :rain:

Vendy
18-05-07, 12:15
Mozda i bolje i da zasija sunce sledeci vikend, a imace vremena i Vendi i Belex da nam se pridruze. Obavestavajte nas pozdrav :rain:

Voljela bih jako, ali ne vjerujem da cu stici do vas prije 7. ili 8. mjeseca... http://www.cosgan.de/images/kao/sportlich/k040.gif

LooDuck
18-05-07, 12:24
@Vendy
A tad cemo ic drugi put...:whistling2: Ovo je sad da vidimo kako je kad je velik vodostaj, a poslije cemo kad bude nizi vodostaj (osim ako ne izgrade hidrocentralu pa budemo isli na Tarsko jezero na plivanje :tongue2:)

Sto se mene tice, sve je OK! :guitar:

Vendy
18-05-07, 20:13
Sto se ti @LooDuck plasis da je ne potonem pa mi preporucas nizi vodostaj. http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/images/smilies/whistling2.gif Ne brini nije meni prvi put... http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/images/smilies/tongue2.gif

Shajo
19-05-07, 15:20
Žao nam je što moramo da razočaramo sve prijavljene za Rafting Tarom koji smo planirali da obavimo 19.maja - sjutra jer zbog meteo uslova moramo ga pomjeriti za sledeći vikend ako bog da.Mene i Vuku koji smo organizatori svega je bitno zbog većine prijavljenih koji idu prvi put na rafting da bude lijepo vrijeme kako bi imali maksimalan užitak u ljepoti TARE.

18.05.2007.

IZGLEDI VREMENA ZA CRNU GORU

Danas pretežno oblačno mjestimično kiša a lokalno i pljuskovi sa grmljavinom. Subota, nedjelja i ponedeljak promjenljivo oblačno mjestimično, uglavnom u kontinentalnim predjelima, sa kišom lokalno kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.
Utorak i srijeda promjenljivo oblačno, tokom popodneva mjestimično u kontinentalnim predjelima kratkotrajno kiša.

Branko Micev, dipl. met.
Daliborka Gojković Bajčeta, dipl. fiz www.meteo.cg.yu (http://www.meteo.cg.yu)

http://img295.imageshack.us/img295/671/taraass8.jpg (http://imageshack.us)http://img92.imageshack.us/img92/7893/vodopadi1gj3.jpg (http://imageshack.us)

Shajo
24-05-07, 00:50
Svi koji su se prijavili za Rafting Tarom za prošli vikend a koji je odložen zbog vremena da potvrde polazak za ovaj vikend.

http://i202.photobucket.com/albums/aa302/Dragan_013/Vodopad_Tara_300.jpg

Planiramo polazak u Nedelju ujutro oko 7 sati a kako meteo uslovi predviđaju da neće bit kiše neće bit problema da se ova akcija i realizuje.

http://i202.photobucket.com/albums/aa302/Dragan_013/Sige_Bailovica.jpg

Mogu se prijaviti i oni koji nijesu se prijavili prošli vikend.Do Petka uveče da znamo tačan broj koji ide i čime bi voleli da idemo sa autima ili da tražimo kombi prevoz .Prijaviti se na Forum,p/p ili tel.Vuku i Mene

http://i202.photobucket.com/albums/aa302/Dragan_013/02.jpg

vuk
25-05-07, 13:03
Bagi, Loo, i svi ostali koji zele da idu, u nedelju u sedam polazimo, vracamo se predvece do sedam - osam.

Homer
25-05-07, 13:09
OK!

LooDuck
25-05-07, 15:12
Ja nazalost ne mogu ovaj put:toobad: :weeping:
Pa na ljeto sa Vendy :thumb_up:

Vendy
25-05-07, 15:15
Toooooo @LooDuck, idemo zajedno ako bude vode http://smilies.vidahost.com/contrib/ruinkai/biglaugha.gif

bagi
25-05-07, 15:17
:wallbash: Nazalost ni ja ne mogu u nedjelju, moram stariju cerku da obidjem jer je sa skolom u prirodi na Lovcenu ali sledeci put kada se organizujemo idem. :thumb_yello:

vuk
25-05-07, 15:18
Nicu ti dati povisicu:smokeing:

dobices - otkaz :gun_bandana:

Pa setaj sa Vendy po rivi :tongue2:

Izvini Vendy, nista licno :biggrin: ne znam jesam li te castila il kaznila :thumb_up:

Vendy
25-05-07, 15:21

Izvini Vendy, nista licno :biggrin: ne znam jesam li te castila il kaznila :thumb_up:

Ha, ha sve ok. Mogli bi svi zajedno prosetat rivom i kavu popit negdje :whistling2: :love54236:

LooDuck
25-05-07, 15:38

Ocu, kad ti kazes! :tongue2:

bagi
29-05-07, 17:28
Pa kako je bilo ? Ima li slika ?

Vendy
29-05-07, 19:08
Koliko znam nije bilo, idu iducu subotu. (ili nece bez @LooDucka i mene...) http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/g060.gif

bagi
30-05-07, 09:49
Koliko znam nije bilo, idu iducu subotu. (ili nece bez @LooDucka i mene...) http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/g060.gif

Ma nece bez tebe i Loo Ducka :tears:

Vendy
30-05-07, 10:09
Ma nece bez tebe i Loo Ducka :tears:

Onda se moramo pozuriti http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/p065.gif

codex
30-05-07, 11:50
Pa kako vidim bice u Avgustu , vi cekate mene .
to je fino sa vase strane :D

Homer
27-06-07, 14:38
NA RAFTING SE IDE 7. JULA!

Ko doša, dobro doša! Nema više odlaganja!

Shajo
27-06-07, 14:40
NA RAFTING SE IDE 7. JULA!

Ko doša, dobro doša! Nema više odlaganja!Tako je Homere na dan Borca ako se ne varam.

matrica
27-06-07, 14:50
Kisa ce ... cim ti planiras :)))

codex
27-06-07, 14:51
meni je zao ja stizem u 1/2 sedmice avgusta nadam se da ce i tad biti raspolozenje pa da idemo:yes513:

Shajo
27-06-07, 14:54
Kisa ce ... cim ti planiras :)))Jezik pregrizla..:zip:

codex
27-06-07, 14:56
Pa kada ste cekali do sad i avgust je blizu:1002:
nije da Vas nagovaram :whistling2:

xx7
27-06-07, 15:00
Tako je Homere na dan Borca ako se ne varam.

Dan borca 4.7. ovo Vam je super ideja za uživanje šteta da nemogu...

Vendy
27-06-07, 15:00
Valjda ce bit jos koji termin? http://www.khl-mladost.hr/Smilies/normal/kiss2.gif

Shajo
27-06-07, 15:01
Pa kada ste cekali do sad i avgust je blizu:1002:
nije da Vas nagovaram :whistling2:
Možemo mi i u avgustu nije problem..evo vendi codex biće tu još jedna tura i poneki iz ove grupe

codex
27-06-07, 15:02
Super :thumb_yello: mozemo i ogranizovati ( ili mogu organizovati ) kako Vam odgovoara ja sam ZA

Shajo
27-06-07, 15:06
Super :thumb_yello: mozemo i ogranizovati ( ili mogu organizovati ) kako Vam odgovoara ja sam ZANema problema i vuk je tu ona zna ljude koji drže kamp dolje samo da vodostaj bude dobar u avgustu..

codex
27-06-07, 15:08
ako je ekipa ok i raspolozenje onda sve stima:biggrin:

bagi
27-06-07, 15:21
Možemo mi i u avgustu nije problem..evo vendi codex biće tu još jedna tura i poneki iz ove grupe

Racunajte i na mene jer mi 7 07 ne odgovara:giveup:

vuk
28-06-07, 12:41
Ma, bogme ce i u avgustu vama nesto zafaliti.

Od maja se premisljate, no mi idemo, i ko sto rece Homer, ko dosao dobro dosao, a za avgust cemo se lako dogovorit :thumb_yello:

codex
28-06-07, 12:49

Od maja se premisljate, no mi idemo, i ko sto rece Homer, ko dosao dobro dosao, a za avgust cemo se lako dogovorit :thumb_yello:

To volim cuti :walkman:
a da ce nam faliti to si siguran VUK a sto cemo naucili smo :thumb_yello:
jos ako nam Vi ispricate onada cemo na Vasim gresama ( kazu na tudjim se greskama uci ) :whistling2:

bagi
28-06-07, 20:32

Pa sve si u pravu ali jednostavno moram da budem u subotu u NS sto se mene tice nevidim razlog zasto ako ima zainteresovanih ne bi pravili jos jedan rafting u julu a do avgusta ima vremena:w00t531:

Homer
28-06-07, 20:57
Pa sve si u pravu ali jednostavno moram da budem u subotu u NS sto se mene tice nevidim razlog zasto ako ima zainteresovanih ne bi pravili jos jedan rafting u julu a do avgusta ima vremena:w00t531:

Ako te slučajno koja novosađanka pita za mene, reci joj da sam na rafting.;)

Vendy
28-06-07, 21:48
A da li to mora bas biti vikendom? Ja nisam za vikend u CG http://www.clicksmilies.com/s1106/aktion/action-smiley-021.gifPostoji mogucnost da se ide srijeda ili cetvrtak. Nas bi bilo dvoje...

Shajo
28-06-07, 21:51
A da li to mora bas biti vikendom? Ja nisam za vikend u CG http://www.clicksmilies.com/s1106/aktion/action-smiley-021.gifPostoji mogucnost da se ide srijeda ili cetvrtak. Nas bi bilo dvoje...
Pa većina vikendom je slobodna očigledno da je kod tebe drugačije...žao mi je .

Shajo
28-06-07, 21:55

Od maja se premisljate, no mi idemo, i ko sto rece Homer, ko dosao dobro dosao, a za avgust cemo se lako dogovorit :thumb_yello:Vuče tako je nikako im ugoditi dok se nakane presušit će Tara:w00t531: Ekipa mala ali prava ide 7 jula jedan splav ćemo napunit:bye1:

Vendy
28-06-07, 22:07
Vuče tako je nikako im ugoditi dok se nakane presušit će Tara:w00t531:

Pa posaljite avion po mene i nema frke http://www.khl-mladost.hr/Smilies/normal/nea.gif Ja samo pitam ako moze neki drugi dan a da nije vikend, ako ne moze opet dobro :thumb_yello:

Shajo
28-06-07, 22:09
Pa posaljite avion po mene i nema frke http://www.khl-mladost.hr/Smilies/normal/nea.gif Ja samo pitam ako moze neki drugi dan a da nije vikend, ako ne moze opet dobro :thumb_yello:Jedino da idemo Ja i Ti sami drugima vikend više odgovara..toliko ću se žrtvovat:thumb_yello:

Vendy
28-06-07, 22:13
Jedino da idemo Ja i Ti sami drugima vikend više odgovara..toliko ću se žrtvovat:thumb_yello:

Javit cu ti se kad dodjem http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e025.gif

Shajo
28-06-07, 22:32
Uredu pazi se aviona.Zatrpasmo ovu temu.Pozdrav.

Shajo
29-06-07, 23:07
Danas sam bio ispod Komova.Lijevo je Vasojevićki Kom 2461m a desno je Kuči Kom 2487m.Iapod ove planine izvire Tara.Dok je danas bila velika vrućina u Podgorici mi smo ovdje danas morali da oblačimo džempere a povremeno smo ložili i vatru.Ovo je čisto da vas malo razhladim u ovim vrelim danima a u subotu ćemo sa Tare postaviti neke slike.
http://i202.photobucket.com/albums/aa302/Dragan_013/KOMQ1.jpg

matrica
29-06-07, 23:12
@Sajo
lijep provod svima koji idu na rafting. Slika je predivna.

Pozz

Homer
05-07-07, 14:30
U SUBOTU SE IDE NA RAFTING.

Do sada su se prijavili:
Homer (sa boljom 1/2)
Vuk
Šajo
Derek
Zoran
Rašo
Boris_rob
Nada

Nije kasno još da se prijavi ko hoće.
Na put se ide kolima. Mislim da već ima dovoljno prijavljenih da voze, tako da nije problem za one koji nemaju auto.

Homer
05-07-07, 18:40
Imamo još prijavljenih.
Nikoleta Orlandić, brokerka iz Energo brokera koja je inače bila i gost našeg foruma.

nb-campari
05-07-07, 19:19
svima zelim dobar provod. ja sam zadnjih 30-ak dana proveo na limu, tari, biogradskom jezeru,bjelasici. opet sam tamo krajem avgusta.te krajeve dozivljavam svojim i iskreno preporucujem koji dan vise da se ostane.

joshua
05-07-07, 23:24
Imamo još prijavljenih.
Nikoleta Orlandić, brokerka iz Energo brokera koja je inače bila i gost našeg foruma.

:clapping:
e pa dobro da ne idem i ja jer bi zavrsila u tari hahaha

Shajo
05-07-07, 23:29
:clapping:
e pa dobro da ne idem i ja jer bi zavrsila u tari hahahaJoshua ti 1000 post iskoristi za brokerku

joshua
05-07-07, 23:31
e pa cak sam i tu promasio sa njom

Vendy
06-07-07, 11:40
Zelim vam svima koji sutra idete na rafting lijep provod. http://www.khl-mladost.hr/Smilies/normal/good.gif
Za nas, koji na zalost ne mozemo s vama http://www.khl-mladost.hr/Smilies/normal/icon_cry.gif , bilo bi lijepo da napravite cim vise fotki i podijelite bar neke vesele dozivljaje sa nama ovdje na forumu. http://www.khl-mladost.hr/Smilies/normal/give_heart2.gif

koke_st
06-07-07, 11:45
http://www.khl-mladost.hr/Smilies/normal/icon_cry.gifhttp://www.khl-mladost.hr/Smilies/normal/icon_cry.gifhttp://www.khl-mladost.hr/Smilies/normal/icon_cry.gif

codex
06-07-07, 12:02
fino se provedite:thumb_up:
kad ja nemogu ( a i meni je lijepo u 4/zida kisa,hladno :wallbash: )

Shajo
06-07-07, 12:50
Svi koji sjutra idu na Rafting Tarom nalazimo se na zemljani parking kod Trga Svetog Petra Cetinjskog.Ko nezna to je preko puta VIPa i na ćošak od profesorske nove zgrade.Krećemo u 7 sati a da se nađemo 10 min ranije.Ponijeti veš zbog mogućnosti da se skvasimo.Ostalu opremu dobit ćemo na licu mjesta.

anon1
06-07-07, 13:13
Ponijeti veš zbog mogućnosti da se skvasimo.

Voditi racuna da je sexy :D

Srecan put vam zelim i da se fino provedete!!!

matrica
06-07-07, 15:36
Svi koji sjutra idu na Rafting Tarom nalazimo se na zemljani parking kod Trga Svetog Petra Cetinjskog.Ko nezna to je preko puta VIPa i na ćošak od profesorske nove zgrade.Krećemo u 7 sati a da se nađemo 10 min ranije.Ponijeti veš zbog mogućnosti da se skvasimo.Ostalu opremu dobit ćemo na licu mjesta.

:D dobro niste rekli da se nadje kod KHOV- i, CDA, ... nego preko puta VIP- a, stvarno ste show :cheezy: :D

Zao mi je sto ne mogu ici ... Kada se vratite postavite koju fotku :tongue:

Lijep provod

mozak
06-07-07, 15:42
Srecan put svima koji idu na rafting i lijepo se provedite...znam da hocete...kad nemogu ja...:nonono:
ocekujem spektakularne fotke...