View Full Version : Uzitak ili Grijeh
..posto je ovdje starija populacija,recite mi dok ste bili mladji kako ste shvatali sex?
mi svi se trudimo da spadamo u grupu osoba sirokih vidika,ali,duboko u nama(ako nam je takvo vaspitanje)nosimo glas koji nam izaziva grizu savjesti.
da li vam se desavalo da ne mozete da se opustite i prepustite?
i kako ste to izbjegli?
Psihologue 04-03-07, 21:38 Shvatao sam ga kao nesto shto je jako lepo ali samo sa odabranom partnerkom
Nikad ne bih to radila sa svakim...
Kad je partner ok(ako ti u tom trenutku odgovara) sex nikako ne moze biti grijeh...
a bjezi bre kakav grijeeeh.....
no lo tengo komentarijos za to
Ta nelagoda je obicno zbog uticaja sredine i mentaliteta da se na seks gleda kao na nesto prljavo...
Danas postoji i druga krajnost, da se sve moguce zivotne perverzije dozivljavaju normalnim i da se propagiraju, sto , opet, nije dobro...
Poenta je da treba da slusas sebe, a ne sto je u tom trenutku u trendu ili popularno...Ako ti nesto nije ugodno, to jednostavno znaci da nisi spremna za to...Nakon nekog vremena, iskustvom , prema nekim stvarima ces promijeniti stav, a neke ce ti uvijek ostati neprijatne...Griza savjesti je takodje znak da nisi prebrodila neke prepreke u sebi...Ali nema ni najmanje potrebe da se time opterecujes jer se sve to vremenom slozi u nasim glavama.
Amelia DuŠo Ljudi Smo DogovoriĆemo Se. :) :) Samo Da Se Ti Meni Preterano Ne SekiraŠ Opusti Se Nije To Nuklearna Fizika !!!! :) :) Da ti da čika Grunf jednu bonu !!!!
ako uradis nesto sto ti ne prija mozes da imas grizu savjesti...u svakom drugom slucaju tome nema mjesta :biggrin:
naravno,podrazumijeva se da u nekim slucajevima malo bolje razmislis prije nego bilo sta pocnes:)
*Da, desilo mi se da se malo stegnem..pa da mi sex predstavlja bol, ali ne uzitak.. Kod zena je obicno sve u glavi. Istog trenutka kad bi se opustila.. i neki "donji" misici bi se opustili...
A razlog je najcesce bio.. Moj prvi put u zivotu, kad sam bila nevidjeno uplasena..
i recimo kad smo kod mene u stanu, pa strahujem da ne naidje neko..
Ili kad mi je bilo prvi put sa ovim sadasnjim deckom.. Ali samo u pocetku..Dok nije sam primetio..i uspeo da me opusti maximalno...
BlackWoman 02-04-07, 10:50 Ta nelagoda je obicno zbog uticaja sredine i mentaliteta da se na seks gleda kao na nesto prljavo...
Danas postoji i druga krajnost, da se sve moguce zivotne perverzije dozivljavaju normalnim i da se propagiraju, sto , opet, nije dobro...
Poenta je da treba da slusas sebe, a ne sto je u tom trenutku u trendu ili popularno...Ako ti nesto nije ugodno, to jednostavno znaci da nisi spremna za to...Nakon nekog vremena, iskustvom , prema nekim stvarima ces promijeniti stav, a neke ce ti uvijek ostati neprijatne...Griza savjesti je takodje znak da nisi prebrodila neke prepreke u sebi...Ali nema ni najmanje potrebe da se time opterecujes jer se sve to vremenom slozi u nasim glavama.
Veoma lijepo rečeno, slažem se u potpunosti.
liv svaka cast. slazem se s tobom. ko rece ono "zlatna sredina" mamu li mu...
grunfe manijace jedan. :D sto prepadas maloljetnice? :D
supercica04 25-06-07, 10:20 grunfe manijace jedan :D :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Pa samo sam hteo da dam bonu ! Evo da i vama dam po jednu... tek sad sam video age:17 užas :) :) :)
supercica04 25-06-07, 12:22 @grunf, ma sta te briga niko nije vid'o...:D :D :D
@SCica
:) :) :) :) :)
Toga se i Mujo najviše plašio da ga neko ne vidi kad zvekeće mečku i pod 2. da ga mećići ne zovu :,,Babo,,!!!!
Nijesam znao đe da ga stavim ;) pa uradih to ođe:
Finkinja trazi oca svoje bebe preko televizije
Finkinja Pija Makila je sa svog letovanja na Novom Zelandu donela uspomenu za čitav život. Ona je letos u baru upoznala izvesnog muškarca i zatrudnela.
Problem je u tome što mu ne zna ni ime, pa se nedavno pojavila na novozelandskoj televiziji, u želji da ga obavesti o radosnom događaju. Gospođa Makila kaže da od budućeg oca ne očekuje ništa.
Izvor: Blic
Zor_djevojka 17-12-07, 22:47 Moj otac nije sigurno...ma ni brat...
Opasni ste vi Crnagorci bogumi.
E jesmo. Prvo pa muško.
Samo nek je uživancija. Voli narod veselo.
Ja se volim nasaliti da mi je grijeh spavati sa nekim s kim to ne mogu ni da zamislim...Vjerujem ustvari da bi se osjecala ruzno i bezlicno sebi samoj ako bih to uradila a da nisam to zeljela...Ili da sam pak zeljela a da sam malo prekasno uvidjela da je najmanje zasluzio moju zelju za njim...(ovo drugo je vec na bilo pa proslo)...Sve dok se to pozeli snazno tu nikakva nelagoda ne postoji a kamoli kakav grijeh...
Nazovimo to merakom, kratko i jasno...
|
|