View Full Version : Vidovnjaci

liv_tyler
01-03-07, 02:01
Koliko vjerujete u to?
Da li vam je neko nekad sta pogodio, vezano za proricanje buducnosti, ili nesto sto nije mogao znati o vama?
Pisite vasa misljenja i zanimljiva iskustva sa ovim osobama.

BlackWoman
01-03-07, 11:41
U mom gradu ima jedan vodovnjak kod koga dolaze ljudi iz, širom stare, SFRJ.
U gradu, kao i svuda u mjestu odakle potiču takve osobe, govore s podsmijehom. Mada, kad nekome ''prigusti'' ode kod njega, jer svaki se utopljenik hvata za slamku spasa.
Dešavalo se da zaista pogodi kad se neko izgubi ili kada nestane. On vjerno opiše detalje kao i to da li je izgubljeni živ ili mrtav.
Mada se dešavalo i da omane, tj. ne pogodi baš ništa.

Ne znam, ja lično ne volim ti vidovnjake. Ako treba nešto loše da mi se desi bolje da za to ne znam unaprijed.

milenaaaa
01-03-07, 15:08
Bilo je to u julu..prosle godine.Bila sam s momkom(s kojim sam tad bila u vezi nekih godinu ipo) i sjedjeli smo u pizzeriji "O sole mio"(eto ako nekog zanima :) ).Nesto smo se svadjali,nebitno,kada su dosla 2 njegova druga i njegova sestra od tetke.On je otisao s drugovima,a ja sam ostala s njom.Nesto smo pricale kad je njoj zazvonio telefon i recemi da je to neka zena doci ce kod nas i kao extra gata.I ajde dodje zena,srednjih godina,super obucena..ma niko ne bi rekao da ima vjesticje sposobnosti...I sad ja mislim ona ce nesto bzv da prica tj da mlati gluposti.Pita ona mene za datum rodjenja,ja joj ga kazem,a onda me pita za momka..kad je on rodjen.Ja joj kazem 05.08.1984...Ona mi kaze...nije!!!! I sad ja stala,zbunjena..rekoh kako nije? A ona mi rece...neces ti jos dugo biti s tim momkom(i to sve pred njegovom sestrom) nego ce neko iz proslosti opet da pocne da te interesuje....ali to je jedna od onih pravih ljubavi.On je rodjen sredinom juna i tvoje je godiste....Kasnije je nastavila pricu,vjerujte ispricala je sve sta mi se desavalo s tim momkom i sve sto je "predvidjela" sada se desava...Ja sam sa tadasnjim momkom raskinula u septembru....Imala sam neke momke u medjuvremenu,bzv nesto,nista ozbiljno..ali s ovim rodjenim u junu se toliko toga izdesavao i to sve sto je rekla.....Ali bukvalo sve do detalja.....

FORMICA
01-03-07, 16:47
Sasvim jasno. Ali što ikoga interesuje što će biti? Ljudi znaju svoju budućnost ali su je zaboravili da bi se život odvijaso po prgramu. Budući da svako veče naša duša ide na onaj svijet da bi se dogovorila sa nadležnim što dalje činjet nije nimalo čudno da se javlja "već doživljeno" jer se radi samo o sjećanju na prijethodne izlete na onaj svijet. Ta saznanja se ne smiju koristiti.

Legolas
20-03-07, 21:22
Koliko vjerujete u to?
Da li vam je neko nekad sta pogodio, vezano za proricanje buducnosti, ili nesto sto nije mogao znati o vama?
Pisite vasa misljenja i zanimljiva iskustva sa ovim osobama.

Svako moze da pogodi ili da se u najgorem sluchaju (za tu osobu) priblizi nechemu sto je slichno toj osobi, a zatim posle odredjenog vremena posmatranja te osobe, uz male finese deluje razumljivo i istinito samoj osobi koja to slusha, to su obichne prevare koje na prvi pogled izgledaju zaista zanimljivo svakoj osobi. Vidovnjaci ? To nikada nije postojalo, niti ce postojati. Chista sekta, ili u danasnjem vremenu kako bi to nazvali, nachin zaradjivanja para kroz laz i prevaru.

Sigurno je jedno: Nekome je to hobi, zanimacija, etc, ali svakako nije, niti ce biti, profesija.

"Ali, ko sam ja, da to kazem i objasnim ljudima, pored tolike Sile, ljudi koji u to veruju".

BlackWoman
12-04-07, 10:29
Kao i čuvene Delhijske proročice.
Sve ti kažu, a ništa ti ne kažu, kako god protumačiš i kako god se desi - one su u pravu iz razloga što nerazumljivo proriču.
Nostradamusovo proročanstvo je takođe nerazumljivo, tako da se generacije i generacije ''pronalaze'' u njegovim tekstovima.

dekica
18-04-07, 11:28
Brat moga momka,tj. moj buduci djever:) je vidovit.....
On se time bavi vec 10-ak godina.....ima masu posla.....dolaze mu ljudi sa svih strana....pomogao je mnogima,zahvaljivali su mu se po novinama...itd....
Meni nije gledao jer me nesto sramota posto me nesto sramota ali je islo dosta mojih drugarica kod njega i moje rodbine, svi su odusevljeni kako im je pomogao.
On ne naplacuje usluge....mada ga cascavaju mnogooo....ja vjerujem u te stvari,te osobe imaju "nesto"..

kliko
18-04-07, 17:15
U koji je grad tvoj djever?
Vecina za koje ja znam su iz Bara.

dekica
19-04-07, 08:56
U koji je grad tvoj djever?
Vecina za koje ja znam su iz Bara.

E Kliko....Ovaj je iz Podgorice!!!
Veoma poznat;)

mala_mu
19-04-07, 09:13
Mogu li ja da podjem, ali me je strah, pa mu reci nesto fino da mi kaze....

milenaaaa
19-04-07, 13:35
Dekice..dje taj to radi? ;P
daj jos neku informaciju :)

mala_mu
19-04-07, 13:56
a kakwa je dekica. kako *bachi spicu* i uteche...

dekica
19-04-07, 14:07
Ljudi shvatite me ,na posao sam pa ne mogu da odgovorim odmah :)
On radi u Podgoricu,Tolose....mada u poslednje vrijeme slabije,umorio se, jedino ako preko nekoga koga poznaje pa ga primi...ja bih mogla da vas ubacim :)
Evo prvo cu "malu" :) ako je zainteresovana!

mala_mu
19-04-07, 14:18
Nemoj mene, evo ja prepustam svoje mjesto ovoj milenaaaa posto se ja bojim od tih predskazivaca namrtvo....

mary
19-04-07, 14:27
Dekice,zakazi i meni kod njega.:)

dekica
19-04-07, 14:35
Dekice,zakazi i meni kod njega.:)

Aj vidjecu pa vam javljam :p

mary
19-04-07, 14:37
tnx :)
samo nemoj da nas zaboravis :p

mala_mu
19-04-07, 14:40
ja bi da gledam mogu li? hahahahahhaaa

dekica
19-04-07, 15:07
tnx :)
samo nemoj da nas zaboravis :p
Naravno da necu ;)

dekica
19-04-07, 15:09
ja bi da gledam mogu li? hahahahahhaaa
A bi li...e ne moze.....hahahaha...da gledas?!
Strasljivice jedna mala...:p

milenaaaa
19-04-07, 16:55
Ajde i meni..ozbiljno...pa mi javi sta kaze..
Mogle bi ja i mary zajedno,ako njoj ne smeta..
pitaj, pa javi moze ;)