View Full Version : Proslost
Kako se odnosite prema proslosti vaseg partnera?
Da li vam smetaju njegove prosle ljubavi, da li zavidite njegovim/njenim bivsim i da li ste ljubomorni na njih ponekad?
Za divno cudo, ja sam obicno potpuno hladnokrvna po tom pitanju (naravno, ako ne dobijem neki konkretan povod za drugacije razmisljanje), po principu, on je sad moj , mene je izabrao i sta ja sad imam tu da se sikiram. Kazem za divno cudo, jer npr. s druge strane mislim da ni u kom slucaju ne bih mogla da predjem preko prevare.
Psihologue 01-03-07, 02:47 Ne optercujem se prosloscu jer nisam bio deo iste..
po prirodi sam strasno posesivna,tako da ponekad i meni samoj zasmeta kad pocne da mi smeta :)
ali se trudim da se suzdrzim,jer to nikamo ne vodi...tako da o tome ne razmisljam,ipak,imala sam i ja proslost sa kojom sam raskrstila,i smetalo bi mi da sumnja neko u mene zbog toga :D
-ne radi ono sto ne zelis da ti drugi rade- ;)
Miki_from_the_block 03-03-07, 17:52 Ne smetaju meni, nego smetam ja.:DKod nas vazi deviza: "Pazi skime spavas!"...Dakle, treba znati skim se petljati. Ako je imala nekog zesceg frajera koji je na sve zivo i mrtvo ljubomoran, i koji smatra da je djevojka samo svoja, makar ne bio snjom. Uvalim se u jednu zajebanu situaciju, zapnem tipu za oko, samo ceka kad ce njegova klapa i on moci da me izudaraju. Da je fight jedan na jedan, onda ne bi ni razmisljao, ali posto je najcesci oblik tucnjava kod nas 10 na jedan, onda je najpametnije povuci se i ne dirati zabranjeno...:rolleyes:
prosle ljubavi me ne zanimaju...smetalo bi mi jedino u slucaju da primijetim da momak jos uvijek osjeca "nesto vise" prema nekoj bivsoj.....
Ne smeta mi njegova proslost,imala sam je i ja pa mi je sve to normalna stvar.Sta je bilo-bilo je,ne zamaram se time.
Njegova proslost me zanima samo onoliko koliko moze da utice na nas odnos. Diskretno saznam takve stvari,ako me bas zanimaju,mada danas zivimo u okruzenju gdje svako o svakome sve zna pa cak i kad te ne zanima, te info dobijes by the way.
Kako se odnosite prema proslosti vaseg partnera?
Da li vam smetaju njegove prosle ljubavi, da li zavidite njegovim/njenim bivsim i da li ste ljubomorni na njih ponekad?
Za divno cudo, ja sam obicno potpuno hladnokrvna po tom pitanju (naravno, ako ne dobijem neki konkretan povod za drugacije razmisljanje), po principu, on je sad moj , mene je izabrao i sta ja sad imam tu da se sikiram. Kazem za divno cudo, jer npr. s druge strane mislim da ni u kom slucaju ne bih mogla da predjem preko prevare.
Trenutno, zavidim svome momku kakwu curu ima. Ne zanimaju me stvari koje nisu direktno vezane za mene. Sto ne znaci da ih ne znam.
Covjek ili zena bez proslosti, je covjek i zena bez buducnosti...
Toliko od mene o nekim temama iz proslosti...
"The happiest women, like the happiest nations, are those with no history"
:tongue2:
Trenutno, zavidim svome momku kakwu curu ima.
I ja mu zavidim :mwah1: i nadam se da je zasluzuje :yes513:
sto se proslosto moga momka tice.........bila je dosta burna,sto u neku ruku i nije lose,iskusan je zato i mnogo toga me naucio......e sad s druge strane i smeta,pogotovo kad me naljuti,onda mi sve te stvari smetaju i rado bih ga nokautirala i sve mu to nabila na nos (sto i radim) ;)
a moja proslost,kad sam imala kad steci neko iskustvo kad sam sa njim od kad znam za sebe.....on je moja proslost,sadasnjost i budusnost....i to mi godi mnogoooooooo...takav sam tip (volim sve sigurno,provjereno i ne volim rizikovati....jarica klasicna,:) )
dekice navijam za tebe...pa da se podebljas nekih 10-13 kg u narednih 9 mjeseci!!!
_PlAwuSha_(bojana) 09-06-07, 15:51 Zivot Je Suvise Kratak Da Se Obaziremo Na Proslost .
Njena proslost bez mene me ne interesuje kao ni njena eventualna buducnost bez mene.
Volio bih da sam bio takav ali nisam...:wallbash:
Sta me briga koji djavo za njegovu proslost..nije uzalud PROSLOST...Sad je sa mnom i to je to..nisam ni ljubomorna ni posesivna..i da budem iskrena vise mi odgovara momak sa nekom burnom prosloscu..ne treba mi neko neizivljerno dijete...Nego fino neka je prosao skoro sve i svasta,a opet zadrzao onaj avanturisticki duh.. :) ..Stvarno bi mi smetalo da vidim da nesto jako i dalj osjeca prema nekoj bivsoj,ali i za to postoji resenje...
Sta je radio ne interesuje me,a sta radi...e to je vec druga stvar :)
uopste mi ne smeta njena proslost. bitno je samo da je nevina
supercica04 18-06-07, 10:28 Filipeeee:clapping:
Moj decko nije imao proslost, ja sam njegova proslost, sadasnjost i buducnost:D
vrijeme ne postoji:tongue2: :poster_spam:
Proslost partnera u vezi moze da doprinese i isto tako da oduzme,zavisi kako ko koristi svoju proslost-iskustvo...bitno je da su sadasnji partneri zadovoljni jedno drugim i da sopstvenim iskustvima najvise uloze u sebe -njihovu vezu...sve ostalo je klimavo na to mislim kad kazem"ODUZMU"
|
|