View Full Version : Seks za jednu noc
Kratko i jasno pitanje - kakav je vas stav o tome?
Da li ste upraznjavali i da li ga opravdavate, tj. odobravate?
Ja, licno nemam neko visoko misljenje o tome.
Probala jesam ali nisam se pronasla. Ali smatram da ne treba osudjivati niti kritikovati one kojima to odgovara, naravno u slucaju da nema laznih obecanja drugoj strani, jer to onda vec dobija novo ime - obmana.
Psihologue 01-03-07, 02:53 IzbegavaH jer se bojah boleshtina..
A kondome nevolim...
nisam probala..imam kad :)
Nisam protiv toga....Treba probati ako je zelja bas jaka,zasto se odupirati..Ali mislim da je to u mojim godinama ipak bzv,ali kasnije sto da ne....
Miki_from_the_block 02-03-07, 23:44 Slazem se! Ne potrebe da sad razmisljam o tome. Sad ima precih stvari. Sta se samog One Night-a tice, to dolazi samo od sebe, kad dodje trenutak, doci ce, sve ide neplanski...U svakom slucaju imati zastitu u dzepu nije glupa ideja...:
Psihologue 03-03-07, 00:53 Ne treba juriti sve to dođe na svoje..
probala bih kad bi osetila da mi to treba u tom trenutku, nisam probala do sada....a imala sam kad s obzirom na godine
pa sto da ne ,u najboljim sam god za to...
samo se treba paziti
kad kurac ne jebe njemu godine prolaze
Ja sam ZA uz nephodnu vulkanizaciju :) :) !!!!
imala sam prilika ali nikad nisam bila spremna na to, uvijek bih pomislila kako bih se osjecala jutro nakon cina i ne bih sebi bas bila predraga... tako da ne. ;)
Nisam ni ja probala, sto ne znaci da necu 1 dan kad poludim. mada vele nikad ne reci nikad... ni ja ne znam sto bih sa sobom cinjela ujutro... vjerovatno bi mi tesko bilo sto me kresnuo neko ko me ne voli...
Neeeeeeee,nikako......
moras nekoga voljeti da bi se sexao s njim...makar sto se zena tice....kod muskaraca je to malo drugacije,ja smatram,oni ipak to mehanicki mogu da odrade na jednu noc cisto zbog tjelesnog zadovoljstva i dizanja svog "rejtinga" dok kod zena ipak sve ide iz srca i glave...
Mozda malo staromodno razmisljam ali sta cu, takva sam......:)
vjerovatno bi mi tesko bilo sto me kresnuo neko ko me ne voli...
meni bi bilo podjednako tesko sto ja njega ne volim, mada se veze za jednu noc nikad ne zasnivaju na dubokim osjecanjima. samo flert, strast i malo adrenalina. iz iskustva znam da mi to nije dovoljno, saznanje da sam voljena i zeljena je moj najjaci afrodizijak.
ja sam za(naravno samo u slucaju da sam slobodna)
ne bih to praktikovala svaki vikend,ali ponekad...
meni bi bilo podjednako tesko sto ja njega ne volim, mada se veze za jednu noc nikad ne zasnivaju na dubokim osjecanjima. samo flert, strast i malo adrenalina. iz iskustva znam da mi to nije dovoljno, saznanje da sam voljena i zeljena je moj najjaci afrodizijak.
ofkors beleca.
:tongue:
hahahah cega se sjetih. 1 moja koleginica bi sad rekla ELA SLOBODNO, NISTA TI SE POZNAVAT NECE...
hahahahahhahahah. pih....
hahahah cega se sjetih. 1 moja koleginica bi sad rekla ELA SLOBODNO, NISTA TI SE POZNAVAT NECE...
hahahahahhahahah. pih....
A đe ti je ta koleginica:eek: :D
A đe ti je ta koleginica:eek: :D
Maxe nije to za tebe, ti si fino dijete ahahahhahahaha
:tongue: :tongue: :tongue:
Maxe nije to za tebe, ti si fino dijete ahahahhahahaha
:tongue: :tongue: :tongue:
Kakvo dijete, Starac Fočo ;)
Ista bi rekla BEZ STARCA NEMA UDARCA
ahahahahhahaa Da nisi ozenjen? Ako jesi, za nju si....
Ista bi rekla BEZ STARCA NEMA UDARCA
ahahahahhahaa Da nisi ozenjen? Ako jesi, za nju si....
Slabo ti čitaš forum Ekonomija. Pa ja sam najoženjeniji čoek na forumu!:)
Slabo ti čitaš forum Ekonomija. Pa ja sam najoženjeniji čoek na forumu!:)
Slabo... :tongue: :tongue:
sex za jednu noc!:yes513: i stras koja navede na to.
najbolja stvar sto moze da ti se desi.
samo ako ga kasnije ne zacinis dozom kajanja.
Naravno. To je za mene sjaj mladosti. Ko voli voli, ko ne voli ne mora, a meni je tako i prolazila mladost. More, kafić, još bolje ako je plaža, turistkinje...Iha, to je život. Ali ako to radiš radi recki, ne valja ti posa.
Nije to za mene. Kako velim; Nije mi u karakteru!
Nije to za mene. Kako velim; Nije mi u karakteru!
Ne pričamo ođe o karakterima, nego o sexu! ;)
Hehe, nisam probala, a niti bih, hvala. Ok, sada sam udana, ali i da nisam, ne bih.
Hehe, nisam probala, a niti bih, hvala. Ok, sada sam udana, ali i da nisam, ne bih.
E ja nijesam često imao sex za jednu noć, dok se nijesam oženio. Trudio sam se da ga imam što duže, zbog posnih dana.:whistling2: :wink3:
uzas jedan!!!!!!!!!!jednostavno sam protiv toga:):):)
Desavalo se i to...
Cak je jednom potrajalo.. dobrih 7 meseci :xmas143:
Ne pričamo ođe o karakterima, nego o sexu! ;)
xexexexexexexxexexexexexex...jesi ti siguran da si Homer..mozda si Humor...
ma kakvu jednu noć...ako ćete na kratko onda na 10 min ali dash sve od sebe...kratko ali iz petnih žila...
supercica04 27-07-07, 15:44 Svaku noc!
Svaku noc!
:clapping: :clapping: :clapping:
supercica04 27-07-07, 16:10 uzas jedan!!!!!!!!!!jednostavno sam protiv toga:):):)
Zasto?:hug432:
Velim ja, nije srela Lava! ;)
Sex na jednu noć je nekada iskreniji od mnogih tkz veza .. pod uslovom da su akteri zrele osobe i da oboje to žele. Nekada se i iz ovakvih iskustava rodi ljubav :throb:
Velim ja, nije srela Lava! ;)
hehe...kako ti sve znas :D
Sex na jednu noć je nekada iskreniji od mnogih tkz veza .. pod uslovom da su akteri zrele osobe i da oboje to žele. Nekada se i iz ovakvih iskustava rodi ljubav :throb:
oh,moja profesorice:love54236:
Zasto?:hug432:
zasto?? pa uvijek sam bila za duge veze...to za jednu noc sex il prolazna avantura mi se jednostavno gadi...:puke425: ne znam sta vidite u tome? mislim s momkom, kojeg u vecini slucajava i ne poznajes, uletis s njim u krevet...zavrsis za jednu noc i sutra kao da nista nije biloo....ugl to muskarci rade radi zadovoljavanja svoji potreba i sto to nisu dugoo radili...mislim zar ne mozes naci normalno djevojku, koja ti se svidja i s kojom zelis dugu vezu i jos kad kod nje mozes dobiti to sto zelis...pored toga s njom mozes pricati o svemu i prije svega ti je prijatelj pa onda djevojka....imas sve i sta ce ti to za jednu noc...mah...to nisam nikad radila ni ti namjeravam...i mislim da ne moze ni upotpunosti uzivati, ak ne znas osobu i ne osjecas nista prema njoj....
Aj ziwa bila pa vidjela....
:kiss1:Ajte žene opuštite se malo, vi to volite isto a ako ne i više nego mi!
Ne dirajte Lavicu. Po njenim stavovima mislim da nema više od 14 god. :)
ada čim može kvaku dovatit.................:tongue2:
Ribice stavljam tačku na tvoj post odn. potpisujem ga...
Mogao bih filozofirati i kenjati na dugačko i na široko ali sve bi se svelo na tvoj post :bye1:
ugl to muskarci rade radi zadovoljavanja svoji potreba i sto to nisu dugoo radili
ulete oni i u krevet sa nepoznatom djevojkom sve i da su prije 5 min bili sa svojom curom
...mislim zar ne mozes naci normalno djevojku, koja ti se svidja i s kojom zelis dugu vezu i jos kad kod nje mozes dobiti to sto zelis...
kad vidis nekog ko ti se svidja tesko da prov pomislis-ja bih sa njom dugu vezu a i za nalazenje takve individue potrebno je vrijeme
pored toga s njom mozes pricati o svemu i prije svega ti je prijatelj pa onda djevojka....
da bi stigli do stadijuma kada mozes pricati o svemu sa momkom onda pocnu rasti sijede dlake ,a kad ti djevojka postane prijatelj onda dolazi do raskida
i mislim da ne moze ni upotpunosti uzivati, ak ne znas osobu i ne osjecas nista prema njoj....
mozes jos bolje uzivati sa osobom koju ne znas i znas da je vise nikad neces vidjet,ne bi me cudilo da sa takvom personom isprobas najperverznije stvari-koga briga,pustis masti na volju...i dok traje traje,nakon toga arrivederci roma
-sve u svemu jesam za takve neke stvari ali u normalnim kolicinama i u nekom meni zgodonom trenutku zivota :biggrin: ne valja pretjerivati...
ulete oni i u krevet sa nepoznatom djevojkom sve i da su prije 5 min bili sa svojom curom
kad vidis nekog ko ti se svidja tesko da prov pomislis-ja bih sa njom dugu vezu a i za nalazenje takve individue potrebno je vrijeme
da bi stigli do stadijuma kada mozes pricati o svemu sa momkom onda pocnu rasti sijede dlake ,a kad ti djevojka postane prijatelj onda dolazi do raskida
mozes jos bolje uzivati sa osobom koju ne znas i znas da je vise nikad neces vidjet,ne bi me cudilo da sa takvom personom isprobas najperverznije stvari-koga briga,pustis masti na volju...i dok traje traje,nakon toga arrivederci roma
-sve u svemu jesam za takve neke stvari ali u normalnim kolicinama i u nekom meni zgodonom trenutku zivota :biggrin: ne valja pretjerivati...
Amelie, oduševljavaš me! :notworthy:
- Ne vjerujem da je tako, ne može se generalizovati.., znam dosta obrnutih slučajeva.. ljubav nema granica kao ni promiskuitet. Žene često imaju više ljubavnog iskustva od muškaraca, ali o tome ne pričaju... Problem je to jer je Balkan jedna velika konzerva.. ;)
- Možeš da govoriš samo o nekim muškarcima, isto mogu reći o nekim djevojkama.. Zaljubljenost je određena vremenskim intervalom, svaka zaljubljenost se završi, da li će ona preću u ljubav i privrženost prema drugoj osobi to je individualno i opet ne zavisi od toga da li je u pitanju muško ili žensko
- Sex za jednu noć je često komplikovanija nego što ljudi misle, jer je u pitanju obostrana privlačnost... pogledi, držanje, karakter.. boja glasa..., sve to utiče da nekoga poželimo a često je dovoljna i neka sitnica da bi nas odbila od druge strane..
Postoje kriterijumi koji se trebaju ispuniti za odlazak sa nekim u krevet. Zaista mora mnogo kockica da se složi, da bi se desilo nešto takvo... Vjerujem da je malo ljudi uspjelo da mu se desi uspješan sex za jednu noć.
Evo zašto:boxing542:,
Ako se ako je noć bila intenzivna i oduševljavajuća za obe strane često sve prerasta u nešto drugo, zatim se odlazi dalje, najčešće dublje u preljubu (ako ove osobe imaju stalne partnere) i oni u stvari postaju ljubavnici vodeći se utiskom ''još samo jedno veče i prekidam''...., u drugom slučaju mogu biti razočarani lošim sex-om i nastoje sve da zaborave što prije... :gun_bandana:
BAt
inace se na ovom pdfu generalizuje -zasto muskarci varaju,zasto zene sjede kuci i placu,kako prekinuti vezu,kako zapoceti novu,kako poci i kupiti kondom i tako...
pricala sam uopsteno,a nisam isla za tim da na kraju posta trebam staviti-generalno stanje stvari...
to da nas ima raznih stoji-100 ljudi 100 cudi ;)
Nisam imala sex na jednu noc iz razloga sto se tesko zainteresujem za nekoga, moze on fizicki biti sjajan, ali ja sam perfekcionista :) Da bi doslo do sexa toliko toga treba da se poklopi, da je veca sansa da ne doje nego da dodje do istog ;)
Mislim da nema to veze sa godinama, nemam 14 nego 25 :)
Nekako mi se cini da bi se to pretvorilo u sex za nekoliko noci, ako bi bilo dobro, i onda to ne bi bio odgovor na ovu temu:)
Posebno perverzije ne bih isprobavala sa nekim s kim nisam dugo u vezi.
e pa vjerovao il ne, lavica ima 19.godina:):);)
Nisam imala sex na jednu noc iz razloga sto se tesko zainteresujem za nekoga, moze on fizicki biti sjajan, ali ja sam perfekcionista :) Da bi doslo do sexa toliko toga treba da se poklopi, da je veca sansa da ne doje nego da dodje do istog ;)
Mislim da nema to veze sa godinama, nemam 14 nego 25
Nekako mi se cini da bi se to pretvorilo u sex za nekoliko noci, ako bi bilo dobro, i onda to ne bi bio odgovor na ovu temu:)
Posebno perverzije ne bih isprobavala sa nekim s kim nisam dugo u vezi.
ti si moj covjek....ima osoba s kojima se upotpunosti slazem i razumijem:) mada sam i ja perfekcionista u nekim stvarima:)pozz
[QUOTE=Amelie;166007]ulete oni i u krevet sa nepoznatom djevojkom sve i da su prije 5 min bili sa svojom curom
kad su blago receni: kreteni!!!
pa normalno da ces biti s nekim, ko ti se svidja, tako je i u duzoj vezi....
ja npr.mogu:)ima muskarca jos na svijetu, s kojima mozes o svemu pricati i ko ti je i prijatelj i momak u isto vrijeme..
ja ne bih NIKAD mogla uzivat s osobom, koju ne poznajem.Mozes i sa momkom u duzoj vezi probati sve i pustit mastu na volju....a tako se mozete i zbliti i s njim raditi neke stvari svaki dan....dok za jednu noc, dok nadjes opet dr.osobu il tog od prosle subote (jos gore, ak niste razmjenili brojeve) onda prodje volja za zadovoljavanje i ostalim....
sve u svemu , zavisi od individue do individue:) nismo svi isti!:)
nismo svi isti i hvala Bogu na tome!
e pa vjerovao il ne, lavica ima 19.godina:):);)
:yeahright:
Onda odrasti!
:yeahright:
Onda odrasti!
ja sam zrela za svoje godine, a to sto neke stvari nisam radila, jer ne zelim i ne privlace me , ne mora znaciti da sam nezrela...imas glupo razmisljanje...i haj nek si ti sve isprobao i nek si sveznalica...i sta ces sada kad znas kako sve ide?? ja pocinjem tek sad sve to upoznavati i mislim da mi nije kasno....uostalom, ja ne smatram da je sve u sexu, fatanciji i ostalim stavrima, kao tebi...radi ti to do milje volje, samo da bi ti se neka stvar sigurno mala i uska digla....cccc....bas smijeno!
ja sam zrela za svoje godine,
U to ne sumnjam! Ali sigurno nemaš 19!
A za obrazloženje, iako se ne slažem sa njim, imaš klik na vagu!:clapping:
sex za jednu noc!:yes513: i stras koja navede na to.
najbolja stvar sto moze da ti se desi.
samo ako ga kasnije ne zacinis dozom kajanja.
POTPISUJEM
U to ne sumnjam! Ali sigurno nemaš 19!
A za obrazloženje, iako se ne slažem sa njim, imaš klik na vagu!:clapping:
ma ti ak hoces vjeruje, ak ne nista onda:D:D:D ja znam koliko imam godina i da imam svoje neke prinecipe i misljenja vezana za sve ovo prema tome....
uostalom, ja ne smatram da je sve u sexu, fatanciji i ostalim stavrima, kao tebi...radi ti to do milje volje, samo da bi ti se neka stvar sigurno mala i uska digla....cccc....bas smijeno!
a otkud ti znas da je njemu mali i uzak :whistling2:
a lavice sve si nas preozbiljno shvatila,niko ne misli da si nezrela i sta vec,samo razmjenjujemo misljenja...
tako da,ko voli nek izvoli i zavrsena prica :wink3:
Što ste skopali ovu Lavicu?
Ona još ne zna da je dobar sex kao droga!
a otkud ti znas da je njemu mali i uzak :whistling2:
a lavice sve si nas preozbiljno shvatila,niko ne misli da si nezrela i sta vec,samo razmjenjujemo misljenja...
tako da,ko voli nek izvoli i zavrsena prica :wink3:
izvini, ja sam takodjer rekla svoje misljenje al, sta Homera ima da zanima koliko ja imam godina i da mi govori neke gluposti....
supercica04 22-10-07, 17:00 izvini, ja sam takodjer rekla svoje misljenje al, sta Homera ima da zanima koliko ja imam godina i da mi govori neke gluposti....
Lavice moja, pa to su ljubavna cakulanja, a raspituje se za tvoje godine da ne uleti u pedofiliju, jer vec je imao problema s tim, a inace on te samo zeliiiii:homer89070:;)
@ Cico- kučko :D čekaću da napuniš 18 ;)
supercica04 22-10-07, 18:12 Ha,ha, ha...
:king6525: SI!
heheh.... posto sam ja za njega jos mala...ja ne zelim nista sa starijim cikom ovim:p
sad si me bas prepala i bojim se...mozda je bas neki pedofil:p:D hehehe....:) pozz svima;)
heheh.... posto sam ja za njega jos mala...ja ne zelim nista sa starijim cikom ovim:p
sad si me bas prepala i bojim se...mozda je bas neki pedofil:D hehehe....:) pozz svima;)
Evo sad sam iz parka:biggrin:
Evo sad sam iz parka:biggrin:
hehehe.......ooooooo, jadna djeca:) bjezite svi i ne izlazite iz kuce:p:p
Lavica ja mislim da bi trebala da obratis paznju kako razgovaras sa nekim. Nemoj da se uvrijedis, bilo je krajnje dobronamjerno.
Kad proba sex za 1 noc zamjenit cega sa sex za citav dan
Perfect^girl 05-11-07, 21:49 Sex za jednu noc :nono2::nono2::nono2:
Zor_djevojka 10-11-07, 17:36 Meni je svaki dodir upucen 'njemu' nabijen osjecanjima,pozhudom, pa tom zhivotinjskom porivu (kres kombinacije i ostalo) kod mene mjesta nema...Prilichno dugo apstiniram upravo iz tih razloga...Sex je kulminacija i shlag na torti izmedju dvoje ljudi koji grade neshto lijepo ;)...I ja to zaista dozhivljavam kao uzvishen chin postojecih odnosa...
Miki_from_the_block 18-01-08, 20:46 Preksinoc sam dozivio svoj prvi One Night Stand...i to u svom stanu...sa cimerkinom rodicom...Aaaaaa...ne mogu jos uvijek da vjerujem. Da ne bi pili te veceri ne bi se nista ni desilo, ali kad pelinkovac poceo da djeluje izgubili smo samokontrolu nad nama, i jednostavno se desilo. I can 't believe it!
blago meni bar MI priznajes prevaru :)
nisam ja iz tog filma..bar ne u ovom periodu...
nesto bih se sjutra dan ruzno osjecala....ako znam....sad mislim tako,prije 5 dana drugacije sam mislila..pfff....ako znam i sama...
hahahaha...e kako ti mushkarci nisu procitali misli prije 5 dana
Pod pretpostavkom da me neko mimo svih mojih stavova u pravo vrijeme,na pravom mjestu privuce sebi svojim prisustvom,izgledom i ponasanjem,nekom posebnom toplinom a da ne pogrijesim pri pomisli da bi mi se bas sa njim desilo ono pravo njezno vodjenje ljubavi i ako ljubavi nema to bi zapravo bila jedna moja najuzbudljivija noc i ne bih je propustila...Ali postoji problem sto mi nista ne garantuje da ono sto me spolja privuklo moze da mi pruzi stvarnu sliku onog mog zamisljenog...I mislim da je jaaaaaaaaaako mali procenat onih koji se stvore u pravo vrijeme i na pravo mjesto...Ili su zapravo mozda i privlacni ali im je glupost jaca strana a odaju je nesvjesno...Muskarac za jednu noc moze,uvjek ali samo ako postoji nesto sto je do te mjere savrseno dobro da se ne dvoumim...Bojim se ipak da takvo savrsenstvo ne postoji,bar za mene...Ili pak postoji ali ce ono ipak imati svoju duzu ljubavnu pricu...:)
opet komplikujete...uhhh
Nista nije lako...:D
a nije ni komplikovano
Ne,kad su muski u pitanju...Jbg kad za zenu ne bi postojale te komplikovanosti radila bi to skim stigne,zar ne...Ovako radije ce iskomplikovati nego se dati za malo loseg seksa...Ne pitaj zenu kako bi se osjecala kad se pored tebe ne bi osjecala kao prava zena...;)
mozda ne bi bio losh
zenama je to rizik veliki;)
e zhenske glave :-)
zaboravio si ono pametne;)
mozda ne bi bio losh
Ocekivala sam da ces ovo reci...Sad cu mozda opet da ti iskomplikujem i kazem samo mozda...To ce znati ona koja te uzme na noc...
Prima reklamacije
ko prima homere:D
xaxaxaxa, koliko smo duhovitiji od ovih zhena, zar ne homere
xaxaxaxa, koliko smo duhovitiji od ovih zhena, zar ne homere
ako to sto se smijete sami sebi smatrate duhovitoscu...onda vjerovatno jeste:D
možda, ali one su ljepše :D
Ubuduce da ne zaboravljam da stavljam ove smajlice sa sirokim osmjehom da se zna da nisam ozbiljna sa neozbiljnim...:D
ja rijetko stavljam smajlice sto ne znaci da se ne smijem
Sex za jednu noć ima svoje draži!
Jedan takav nikad neću zaboraviti, a bio je prije dvadesetak godina!
Seks za jednu noc nije los, ali za dvije noci je vec solidan :)
ja rijetko stavljam smajlice sto ne znaci da se ne smijem
Ja to cisto da se ja pogresno ne shvatim...:D
Ja to cisto da se ja pogresno ne shvatim...:D
Samo ti uzivaj :)
Seks za jednu noc nije los, ali za dvije noci je vec solidan :)
a za 3....ihaa:)
Kazu ne valja neparan broj hehehe
|
|