View Full Version : Prevara je - otkrivena!
Ako ste nekad otkrili kako vas djecko-djevojka vara, podijelite s nama nacin na koji ste to doznali...Da li je bilo slucajno, da li ste sproveli "istragu" pa saznali...
Ako se i vama dogodilo da su vas otkrili, ili vam je neko ispricao kako je otkriven ili je otkrio prevaru, pozvani ste i to da napisete ;)
Ja sam jednom, posle raskida, saznala od najboljeg druga kako je tog mog bivseg vidio u diskoteci kako se grli s nekom djevojkom ili sta vec. Kad mi je taj bivsi sledeci put putem poruka pokusavao da objasni kako bi trebali da budemo zajedno i kako mu je tesko, spomenula sam mu svoje saznanje. Da se opravda, rekao mi je kako to nije bila njegova krivica, i kako ga je ona zamolila da je otprati jer nije smjela sama, pa ga je poljubila. I tako mi je, dragi moji, on sam otkrio drugu prevaru :D
Pa tvoja prica nije nista pri jednoj prici. Kada su se pojavili mobilni telefoni, a mnogi poneseni Sevinim filmom, hteli su postat zvezde. Pa tako, jedan momak, zvacemo ga bivsi u daljnjoj prici, resi da postane glumac.Da bi sacuvao snimak, prebacio ga je na komp, a pride i oslobdio prostor na mob, ali i na kompu nije bio siguran,jer je to kucni, zajednicki, a on nije znao da zakljuca file, pa on resi da ga posalje na mail. I zamisli, psiha je cudo, kolko je mislio na zenu on ga umesto na svoj mail fino posalje njoj.
Jutro, spremanje na posao, dolazak, pije se kafa na poslu, i ova otvara postu, i sva srecna da se pofali koleginicama kako njen dragi misli uvek na nju i kako joj cak i mail salje. PUFFFFFFFF
sve koleginice zablejase u grudi neke mlade devojke i ....., na filmu se osim poljubaca (po raznim delovima tela) videla i njegova burma, kao i njegovo ozareno lice.
P.S. pravdao se da je bio pijan. RAZVELI SU SE BRZO POSLE TOGA
psiha stvarno jeste cudo.....Jedan moj,odavno vec bivsi je umjesto svojoj(ne znam kako bih je nazvala :biggrin: ,inace mu je to i drugarica :biggrin: ) s kojom je proveo prethodnu noc,ujtro poslao poruku meni...U poruci je pisalo da zaboravi na sve sto se desilo sinoc,da on nikada nije zelio da se to desi,da voli mene,i cak je njoj prijetio da slucajno nekome ne kaze jer nece dobro proci....Kad je shvatio da je poruku poslao meni rekao je da je sve greska da se samo salio :eek: ......dok nije shvatio koliko je jadan....:mad:
cudo su muskarci...a tako mi i treba kad nisam ljubomorna(kao da me je neko operisao od ljubomore) :o
psiha stvarno jeste cudo.....Jedan moj,odavno vec bivsi je umjesto svojoj(ne znam kako bih je nazvala :biggrin: ,inace mu je to i drugarica :biggrin: ) s kojom je proveo prethodnu noc,ujtro poslao poruku meni...U poruci je pisalo da zaboravi na sve sto se desilo sinoc,da on nikada nije zelio da se to desi,da voli mene,i cak je njoj prijetio da slucajno nekome ne kaze jer nece dobro proci....Kad je shvatio da je poruku poslao meni rekao je da je sve greska da se samo salio :eek: ......dok nije shvatio koliko je jadan....:mad:
cudo su muskarci...a tako mi i treba kad nisam ljubomorna(kao da me je neko operisao od ljubomore) :o
Ja mislim da ta poruka nije bila slucajna vec da je bila i namijenjena tebi,neznam dal si o tome razmisljala,u stvari iz ovoga sto si navela siguran sam u to! mada moran priznati da je glup nacin da ti tako nesto dokaze ali....
razmisljala sam o tome vjeruj mi....ali nema sanse jer se on kasnije izvlacio na tako glup nacin.....mada ope,ne znam..s njim nista nije sigurno :/
Dugo sam i mislila da mi je to namjerno poslao,ali stvarno nije bilo razloga jer ja to nikako nisam mogla da saznam,ona mi to sigurno ne bi rekla,a i sumnjam da bi ikome ispricala..jer njoj je i to bilo dovoljno....a opet on me je toliko molio da se pomirimo i da predjem preko svega....
U svakom slucaju mi smo raskinuli tako da ako je namjerno poslao...itakako je shvatio da je pogrijesio.....
inace nisam jedna od onih koji tvrde da preko prevare nikad ne bi presli...Treba uzeti u obzir i okolnosti,saslusati,pa tek onda suditi...ali ovome da oprostim nije bilo razloga,mozda mi nije ni bilo stalo dovoljno
i bas mi je drago sto si rekao da je poruka bila namjerna jer kada sam ja to rekla nekim meni bliskim ljudima nisu me shvatali ozbiljno....
a pusti to moja draga je kad sam raskinuo sa njom priznala kako me je prevarila(opravdanje pijanstvo),i pravila je budalu od mene toliko ..
opet sam s njom...oprostiti mogu,ali zaboraviti definitivno ne ...
i jos se mucim oko toga...ne da mi mira...da je rekla makar odmah bilo bi drugacije
djubre jedno malo...ali opet sam sa njom,opet ne mogu bez nje i jos me to muci ...
bas ti je lik taj ex.... zvuci kao prototip pgricanina,al mozda se varam
U pravu si.Tipican Podgoricanin :D
...ja kad nekog vidim da gubim zasuzi oko ali nikad ne placem,onog kog ljubim do daske ljubim,al znam da se igram oštrim brijacem...
Miki_from_the_block 02-03-07, 22:06 Ne zemi da se opsterecujem mnogo time. Dosta sam ja toga dozivio, smatarm da niste ne menja kad se nerviram i padam u deresiju...
Draga mene prevarila, ja saznajem, SMS-om raskinemo i kraj price! Kratko i jasno, mada nije uvijek bezbolno...
ja sam prelazila preko prevara...kad sam bila mladja i ludja:p
sad vec bivsi dragi mi je dva puta priznao prevaru i ja mu oprostila....ali sam mu naravno posteno vratila mada nisam bas ponosna na sebe zbog toga....
sad vidim da su sve to bile gluposti...oprostiti mozes ali u srcu ti uvijek ostaje gorcina-ako ti je stvarno stalo do te osobe koja te prevarila:( :( :(
too zaklina... pa odaklo vi navirete ljudi.. 100% si upravu...ma statuu da ti izgradim za to...
hahaha...hvala Dot::biggrin:
Zaklina kontrolisi se....Dota mi ne diraj :D
Ako ste nekad otkrili kako vas djecko-djevojka vara, podijelite s nama nacin na koji ste to doznali...Da li je bilo slucajno, da li ste sproveli "istragu" pa saznali...
Ako se i vama dogodilo da su vas otkrili, ili vam je neko ispricao kako je otkriven ili je otkrio prevaru, pozvani ste i to da napisete ;)
Ja sam jednom, posle raskida, saznala od najboljeg druga kako je tog mog bivseg vidio u diskoteci kako se grli s nekom djevojkom ili sta vec. Kad mi je taj bivsi sledeci put putem poruka pokusavao da objasni kako bi trebali da budemo zajedno i kako mu je tesko, spomenula sam mu svoje saznanje. Da se opravda, rekao mi je kako to nije bila njegova krivica, i kako ga je ona zamolila da je otprati jer nije smjela sama, pa ga je poljubila. I tako mi je, dragi moji, on sam otkrio drugu prevaru :D
Nasla sam mu folder sa slikama u racunaru...
Nije mi se desilo da prevarim djevojku niti da dodjem u iskusenje da to uradim... To je, po meni, bolesno... :puke425:
Nije bitno da li sam se sa tom drugom poljubio, spavao, da li je volim ili ne...
Ako zelim da budem sa drugom, raskinucu sa mojom sadasnjom djevojkom...
Ali ne posle prevare (uz neko idiotsko obrazlozenje), vec prije nego sto se bilo sta desi...
Stotinu puta sam bio u iskušenju, bolje reći prilici, da prevarim svaku svoju đevojku, ali sam to uradio samo jednom. Bili smo razdvojeni duže vrijeme u dva grada, i samo je bilo pitanje vremena kad ćemo se viđet da i zvanično završimo našu vezu, jer nikad nisam raskinuo s nekom putem telefona, maila i slično. Neko će se zapitat ako je već raskid bio stvar formalnosti (a zaista jeste), kako onda ovo računam kao prevaru? Prosto, i samo iz razloga što smo još uvijek bili zvanično zajedno i što još uvijek nismo jedno drugom rekli ono 'zbogom'.
Da li sam ikad bio prevaren? Vjerovatno da jesam, jer se to dešava češće nego što mislimo, ali nikad nisam saznao za to, zbog čega sam veoma Bogu zahvalan.
Povodom prevare, kod mene važi obrnuta deviza od one standardne: oprostiti, ali ne i zaboraviti.
Ja nikad neću oprostiti prevaru, ma kako da volim đevojku. A vjerovatno da ću je zaboravit poslije raskida, za koje vrijeme, to ne znam.
|
|