Romantic
27-02-07, 13:07
Ko se vise daje za kesh i koga vise pali bogati partner?
Zene ili muskarci?
Zene ili muskarci?
|
View Full Version : Keshom do vlaznosti Romantic 27-02-07, 13:07 Ko se vise daje za kesh i koga vise pali bogati partner? Zene ili muskarci? Psihologue 27-02-07, 13:09 Pitanje je.. U kakvom vremenu živimo da je sve vezano za pare... Psihologue 27-02-07, 13:12 U stvari moje pitanje bi glasilo. Gosn ROMANTIC dobro nam došli ... Mislim da je u Srbiji popilarnost bogatih ljudi dostigla vrhunac... Šta sve oni rade za pare pitanje je.. Romantic 27-02-07, 13:17 Imao sam devojku koja mi nikad nije dala da je yebem u guzu, inace nemam bas kesha. A ona se smuvala s mojim ortakom koji ima bas puno kesha i s njim se svaki put yebe u guzu. Pa me zanima kako je kesh moze poniziti? Zasto na sve zene pristanu zbog kesha. Psihologue 27-02-07, 13:22 Mislim da ne treba generalizovati na sve žene.. Koliko ti se to puta dogodilo da te devojka ostavi zbog drugog? U stvari tebi je više krivo što ti nije dala u guzu nego zbog love? Romantic 27-02-07, 13:26 Dobro to sto ne da guzu mi je i jasno, ali mi nije jasno da na njih kesh ima toliki uticaj da sve dozvoljavaju tipu koji ima kesh. I zasto pricaju o ljubavi stalno kad im je kesh jedina stvar koju vole na tipu? Psihologue 27-02-07, 13:29 Mozda na tom tipu je keš došao do izražaja.. Znaš kako ROMANTIC možda su pare samo sporedan uticaj između njih a ti si povređen pa sad smišljaš razloge zašto te je ostavila... Romantic 27-02-07, 13:31 Mozda na tom tipu je keš došao do izražaja.. Znaš kako ROMANTIC možda su pare samo sporedan uticaj između njih a ti si povređen pa sad smišljaš razloge zašto te je ostavila... A da li bi mi dala u guzu da sam joj dao par hiljada dinara? Ja bi joj dao, ali mi je bilo glupo da je pitam. Psihologue 27-02-07, 13:43 A da li bi mi dala u guzu da sam joj dao par hiljada dinara? Ja bi joj dao, ali mi je bilo glupo da je pitam. Sad više nisam siguran kakvu si to vezu imao ROMANTIC? Da li je to bilo nešto na brzinu ili nešto duže? Vidim da si se previše zagrejao za tu svoju devojku bivšu.. Mislim da si trebao sa njom otvoreno porazgovarati o tome šta želiš ti i šta želi ona.. Romantic 27-02-07, 13:49 Sad više nisam siguran kakvu si to vezu imao ROMANTIC? Da li je to bilo nešto na brzinu ili nešto duže? Vidim da si se previše zagrejao za tu svoju devojku bivšu.. Mislim da si trebao sa njom otvoreno porazgovarati o tome šta želiš ti i šta želi ona.. Nije vise sa mnom, razgovarao sam o svemu. Ona je sad presrecna s tim likom koji ima kesha. Bili smo dve godine zajedno, kad sam ostao bez posla onda me ostavila. Svugde sam je izvodio i kupovao sam joj sta je htela, ostali bi zajedno da nisam ostao bez tog glupog posla gde sam dosta zaradjivao. I moj cale kaze nema sanse da imam devojku ako joj ne placam, samo sto nisam znao da je to bas tako izrazeno. liv_tyler 27-02-07, 14:29 Imas pogresno stajaliste odmah u startu... Ako te ta djevojka ostavila posle dvije godine zato sto si ostao bez posla onda mi stvarno nije jasno zasto si bio s njom 2 godine... Tacno je da postoji jedan broj ljudi, i muskaraca i zena, koji gledaju na materijalnu korist. E sad, fazon je sto se samo o njima prica i samo su oni eksponirani, tako da ostali ostanu neprimjeceni. Glupo je uopste pricati o tome ko se pali na novac...O tome treba da razmisljaju oni kojim je to jedini nacin da privuku neku osobu, i oni ce, logicno, i privlaciti osobe zeljne novca. Amelie 27-02-07, 16:25 glupo generalizovanje osoba.nisu svi crni ni bijeli.ne pale se sve cure na pare i auta. problem je mozda u tebi..previse si ocekivao od te cure koju nisi dobro poznavao.sada si razucaran ili sta vec i najlakse je otvoriti topic tipa"koliko posto cura na prostoru bivse juge se pale na kesh" ..iduci put otvori oci malo bolje. i naravno,ono sto trazis to i dobijes :D Dejan 28-02-07, 00:49 To samo objasnjava da te nije zasluzila, prema tome nemash nikakvih problema. Ostaje samo sada secanja koja naviru, a koja si proveo sa njom, ali onda se vratish unapred u stvarnost pogledash koji je njen cilj bio na kraju i dobijesh odgovor na sva tvoja pitanja. Tako da si ti na dobitku u ovom sluchaju, nadji neku koja je zasluzila da bude pored tebe i miran si. Filip 28-02-07, 06:30 slazem se s dekijem. odma nadji drugu i cim podjete odma je pitaj hoce li ti dat da je y... znas dje. da ne trosis jos 2 godine opet i mislim da nisu bas pare o cemu ti pricas. vise je rijec o nekoj popularnosti u drustvu, moc, uspjesnost tvog ortaka i baj de vej kakav ti je to ortak sto izlasi s tvojom bivsom. i jos gore, sto liv kaze nisi moga da je upoznas 2 god? ne kontam bas nikog od vas troje Psihologue 28-02-07, 07:41 Da u pravu si Filipe odmah na pocetku hoces ili neces tj volish ili ne volish.. Mada koliko sam shvatio izgleda da Romanticara to prati vec odavno.. grunf 28-02-07, 10:14 Pridružujem se stavu da je keš najbolji afrodizjak u 75% slučajeva i da bitno menja procenat vlage ! :) Još ako se tome dodaju visoko umni ideali suvremenih osoba ženskog spola u društvu sa niskim moralnim i etičkim vrednostima eto sredine za dobijanje kostobolje i reume ! :) :) :) :) Dodao bih i temu za razmišljanje: Uticaj boje kose na prijemčljivost ka kešu !!! BlackWoman 28-02-07, 12:55 Nije vise sa mnom, razgovarao sam o svemu. Ona je sad presrecna s tim likom koji ima kesha. Bili smo dve godine zajedno, kad sam ostao bez posla onda me ostavila. Svugde sam je izvodio i kupovao sam joj sta je htela, ostali bi zajedno da nisam ostao bez tog glupog posla gde sam dosta zaradjivao. I moj cale kaze nema sanse da imam devojku ako joj ne placam, samo sto nisam znao da je to bas tako izrazeno. Možda sve krivo svaćaš. Možda ona nije sa njim zbog keša nego zbog emocija? Kako jedan Romantik može tako neromantično da razmišlja? :) U slučaju da te je zaista ostavila zbog nedostatka love onda treba da si srećan jer si se na vrijeme ratosiljao bijede. Psihologue 28-02-07, 16:32 Pridružujem se stavu da je keš najbolji afrodizjak u 75% slučajeva i da bitno menja procenat vlage ! :) Još ako se tome dodaju visoko umni ideali suvremenih osoba ženskog spola u društvu sa niskim moralnim i etičkim vrednostima eto sredine za dobijanje kostobolje i reume ! :) :) :) :) Dodao bih i temu za razmišljanje: Uticaj boje kose na prijemčljivost ka kešu !!! Zanimljivo stanovishte za kesh kao afrodizjak.. Romantic 01-03-07, 00:00 Možda sve krivo svaćaš. Možda ona nije sa njim zbog keša nego zbog emocija? Kako jedan Romantik može tako neromantično da razmišlja? :) U slučaju da te je zaista ostavila zbog nedostatka love onda treba da si srećan jer si se na vrijeme ratosiljao bijede. Sve koje sam imao su me ostavile zbog kesha. Valjda to tako mora biti. Dejan 01-03-07, 00:39 Ma ja mislim da ti ne znash sta hocesh, najozbiljnije. Psihologue 01-03-07, 01:33 Dejane ovo ostavljanje zbog kesha verovatno se odnosi na nemogucnost pronalazenja posla u zemlji Srbiji i covek je isfrustriran verovatno sto nemoze normalno funkcionisati pa smatra da je kesh glavni krivac .... Dejan 01-03-07, 06:39 Izgleda da sam ja pogresno razumeo celu situaciju. Psihologue 01-03-07, 07:19 Ma jok... nisi ti pogreshio uopshte,nego situacija je neobichno postavljena.. zaklina 05-03-07, 19:14 nije stvar u samom novcu vec osjecaju moci koji on daje..djevojke se vise pale na to ne bih bila sa momkom zbog novca...na kraju krajeva kad dvoje ostanu sami novac im ne moze pomoci ako nema ljubavi ili bar strasti...ako nemaju tema za razgovor Romantic,drugi put malo bolje upoznaj osobu prije nego sto pocnes bilo sta ozbiljnije...i to izvodjenje i kupovanje...mnogo su ljepse sitnice s vremana na vrijeme meni bi bilo ponizavajuce da mi momak kupuje majcice,haljinice,cipelice i ostalo... Psihologue 06-03-07, 00:47 Meni je to OK da ponekad kupimo jedno-drugom po nešto.. zaklina 06-03-07, 18:03 ma to jeste super... mislila sam na na ono kad momak uzme curu za ruku pa po buticima i kupuje joj sta pozeli...to je stvarno ruzno Dot 06-03-07, 19:14 hmm ako stvarno tako mislis ,stvarno si vrijedna postovanja...mislim volim ja te ribe sto se vuku po buticima,ali ih ne cijenim ni 5 centi milenaaaa 06-03-07, 20:34 Zhake....kako nam ono ide pjesma :) Ne moras biti bogat i lep,samo budi dobar i pokloni mi cvet :D Meni je licno draza crvena ruza od setnje po buticima..... Amelie 06-03-07, 20:37 meni je dovoljan njegov zagrljaj..nesto ne volim kad mi poklone cvijet..on uvene zaklina 06-03-07, 23:02 e cvijece obozavam :biggrin: :biggrin: :biggrin: i vise volim kad dobijem cvijet bez povoda... milenaaaa 06-03-07, 23:06 axaxaxaxa a zamisli dodje ti momak i pokloni ti majicu..onako bez povoda...pffff bas bzv :D a Amelie...svaka cast :9 ..i ja zagrljaje obozavam... zaklina 06-03-07, 23:15 zasto bzvz...recimo svidjela ti se majca ali je nisi kupila iz nekog razloga a on se sl dan pojavi sa njom...to bi bilo slatko:) i ja volim zagrljaje:redface: :redface: :redface: Psihologue 07-03-07, 06:47 ma to jeste super... mislila sam na na ono kad momak uzme curu za ruku pa po buticima i kupuje joj sta pozeli...to je stvarno ruzno Zar i toga ima? Psihologue 07-03-07, 06:48 e cvijece obozavam :biggrin: :biggrin: :biggrin: i vise volim kad dobijem cvijet bez povoda... Mislim da je normalna stvar pokloniti cvece ne vidim sponzorstvo u tome.. Filip 07-03-07, 07:09 ja volim kad dobijem 50 eura bez povoda Psihologue 07-03-07, 14:15 Kako to dobijas bez povoda? Amelie 07-03-07, 18:34 pa kad ide u provod zena mu da 50 eura bez povoda... ili vec kako to ide... :D Dejan 07-03-07, 22:48 Ko je frajer, on ce i bez para da razbuca sve te zenske. Psihologue 08-03-07, 01:08 I naravno bez para ali sa kolima.. maya 08-03-07, 01:54 Il u kolima, al priznacete da ova malo bolja kola pruzaju malo veci prostor, da ne kazem luksuz :D Amelie 08-03-07, 07:21 zakljucak -ako nemas para,dobro bi bilo da imas kola..ili da ih posudis od druga ako nemas ni jedno ni drugo ..kukala ti majka majcin sine...posto su inace,sve zene iste... Psihologue 08-03-07, 08:51 zakljucak -ako nemas para,dobro bi bilo da imas kola..ili da ih posudis od druga ako nemas ni jedno ni drugo ..kukala ti majka majcin sine...posto su inace,sve zene iste... Ovim sam hteo pokazati okruženje u kom živim.. Devojke od 15-18 jure momke sa kolima.. Verovatno zbog celokupnog društva u kom se nalaze + nedostataka novca + socijalni uticaj = sve je to odraz toga i što se mene tiče to je u redu jer devojke žele da izlaze a moguće da im roditelji nemogu priuštiti džeparac za veče.. Amelie 08-03-07, 12:50 ja sam bila ironicna...cisto da se zna...... ali je cinjenica da 90% curah tako razmislja,mozda ne zbog dzearca koliko zbog nekog dobrog glasa kako su uspjele smuhati bogatog frajera Dejan 08-03-07, 14:57 Ovim sam hteo pokazati okruženje u kom živim.. Devojke od 15-18 jure momke sa kolima.. Verovatno zbog celokupnog društva u kom se nalaze + nedostataka novca + socijalni uticaj = sve je to odraz toga i što se mene tiče to je u redu jer devojke žele da izlaze a moguće da im roditelji nemogu priuštiti džeparac za veče.. Nazalost istina je sve @Psihologue, u nekim sluchajevima ovo je jedan od faktora. Mislim, nije to toliko bitno, koliko je bitno (prijatno) vreme provedeno sa tom osobom. Psihologue 09-03-07, 02:20 Pitanje je druge prirode koliko sebi može priuštiti osoba da mu bude prijatno... Dejan 10-03-07, 01:11 Kada bi novac uticao na prijatne trenutke, onda ceo sklop same situacije nebi imao smisla, zbog toga sto bi se to zavrsilo veoma brzo. Nije sve u novcu, ima nesto i u ljubavi. Njezno 22-03-07, 01:47 Ko se vise daje za kesh i koga vise pali bogati partner? Zene ili muskarci? Nista ne kapiram... supercica04 28-07-07, 20:47 Ja imam sve: kuce, automobile, pare i zato me jure , ali ja im nedam nista.:smokeing: U svemu uzivam sama, ma nedam:biggrin: Kazem im da moze sex, 'al nekretnine, kola, kes...NE!!!!:smokeing: belex 28-07-07, 21:45 @Cico bre Ma necu ''zvaku'' ocu ''kusur'' :biggrin: bila22vila 29-07-07, 12:29 Ma ajde, budimo iskreni, svi se vole provozati u dobrome autu, ali ako je društvo ajmee bolje da sve ostane samo jedna vožnja. A onaj ko prigrmi loše društvo i napravi još đireva zbog socijalnog statusa ( tako je pisalo ) eben mu je život jer ne živi sebi nego za druge...iden povratiti! petar 07-09-07, 16:17 koda su muskarci bolji svi volimo ribe sa autima dobrim pozeljno skupo obucene namontirane pa kada izadjete da svi zijevaju,to je sminka ali tako je svuda nije samo kod nas.I jos da sam zensko muskarac koji nema auto normalno i za pice stvarno je nesposoban,da sam zensko dzabe bi mu bila sva ljepota kad nema u glavu explosion 08-09-07, 15:04 mislim da je potpuno normalno zeljeti udoban zivot. zenama je donekle urodjeno, instinkti im govore da bogatstvo znaci sigurnost, ali kako se vremena mijenjaju,zene su sve samostalnije i mogu sebi priustiti tu vrstu sigurnosti. ja radim otkad znam za sebe jer ne zelim da cekam da mi bilo ko plati bilo sta. ne mislim da muskarac koji nema para nema nista u glavi, to mi je cak i smijesna generalizacija. uvijek bih prije izabrala nekoga ko je sposoban da me zabavi i ucini srecnom bez para, nego nekoga ko ce sve platiti. moze te odvesti na putovanje, sve moguce vrste provoda priustiti, a onda kad ostanete sami - praznina. ako neko samo uz pomoc para moze napraviti djevojku srecnom... nema tu srece. kratkotrajna je. naravno, zavisi od potreba i planova, zelja. u ovu kategoriju momaka koji nemaju para ne podrazumijevam one koji nista ne rade a kukaju. moze li neko biti student i imati obaveze kuci npr. ili studirati daleko od kuce ili raditi posao koji obozava, koji ga ispunjava, a lose je placen. hoce li tada petar reci kako je u pitanju momak bez mozga koji nije vrijedan zenske paznje? mala_mu 08-09-07, 15:08 E ne znam. Ja sam jednom zvala drustvo da sjedimo, i igrali smo monopola. Odjednom, jedan nas zajednicki prijatelj je zapalio pare, u znak protesta, a jedan drugi polio bocom kisele da sve to ugasi. Svi smo bili vlazni posle. petar 08-09-07, 15:25 mislim da je potpuno normalno zeljeti udoban zivot. zenama je donekle urodjeno, instinkti im govore da bogatstvo znaci sigurnost, ali kako se vremena mijenjaju,zene su sve samostalnije i mogu sebi priustiti tu vrstu sigurnosti. ja radim otkad znam za sebe jer ne zelim da cekam da mi bilo ko plati bilo sta. ne mislim da muskarac koji nema para nema nista u glavi, to mi je cak i smijesna generalizacija. uvijek bih prije izabrala nekoga ko je sposoban da me zabavi i ucini srecnom bez para, nego nekoga ko ce sve platiti. moze te odvesti na putovanje, sve moguce vrste provoda priustiti, a onda kad ostanete sami - praznina. ako neko samo uz pomoc para moze napraviti djevojku srecnom... nema tu srece. kratkotrajna je. naravno, zavisi od potreba i planova, zelja. u ovu kategoriju momaka koji nemaju para ne podrazumijevam one koji nista ne rade a kukaju. moze li neko biti student i imati obaveze kuci npr. ili studirati daleko od kuce ili raditi posao koji obozava, koji ga ispunjava, a lose je placen. hoce li tada petar reci kako je u pitanju momak bez mozga koji nije vrijedan zenske paznje? nijesam mislio na studente pogresno si shvatila ovo,nego kada sve prodje kada imas 30 i neku godinu a nemas gaca na guzicu kao jedan moj drug,i da bude djevojka neka sa njim.Za mene ta je ludja od njega petar 08-09-07, 15:27 a posao se valjda radi zbog para ne iz zadovoljstva,a hobi je iz zadovoljstva explosion 08-09-07, 15:39 a posao se valjda radi zbog para ne iz zadovoljstva,a hobi je iz zadovoljstva a mislis da nema ljudi koji rade zato sto vole neki posao? zato sto su zavrsili tu skolu i vole to? npr. prosvetni radnici. od ove prve kategorije sam se ogradila. to su nesposobni ljudi, vjerovatno, nedovoljno zainteresovani za svoj zivot, a kako bi za tudji bili. |