View Full Version : Vaše mišljenje o forumu i forumašima...
Molim nove (a i starima je dozvoljeno) korisnike da podijele s nama svoje mišljenje o ovome forumu, o ljudima koji u njemu svakodnevno učestvuju, o moderatorima koji se brinu o razvijanju tema i prilagodbi novih forumaša,te o nama administratorima koji sve to zajedno držimo na okupu i koliko god možemo vaše želje i snove činimo stvarnošću!
Hvala Vam od srca!
Arabea i Derek! :)
Forum:
izgled fenomenalan,pravi odmor za oci.
ljudi za sad ( da ih ne ureknem :) )su odlicni,posebno bih pohvalio ove malo ozbiljnije ljude sa ekonomije sto pored svega malo izdvoje vremena za pocetnike i njihove probleme...
teme su strasno zanimljive,informacije kojih se covjek napuni na ovom forumu su definitivno i zanimljive i korisne
nijedan forum mislim da nije ni primaci ovom, a vjerujte mi na mnogo sam njih bio...
nadam se da cete/mo (sad sam i ja vi,mislim clan sam)ovako nastaviti i napredovati jos vise.
zamjerka:
broj korisnika je recimo 1100, br. aktivnih 600, zasto se makar 100 ne aktivnih ne upozori pa izbrisu jer ne vidim svrhu odrzavanja ne aktivnih clanova..
+ mislim da bi se ekonomija trebala podjeliti na par tematskih podforuma radi lakše orjentacije
hvala na paznji
Dot
:)
eto i mene..znate kako,cackajuci po netu sam nailazila na raznorazne forume,ovaj je odlicno sredjen,nema ni previse ni premalo korisnika,sasvim dovoljno tema da ne bude dosadan ni u jednom trenutku.
dovoljno zreli(pitam se zasto :D ) clanovi koji se ne prepiru oko gluposti,dopustaju svakom iznosenje svojih stavova,pomazu i sve sto ide uz to
isto tako,velika podrska adminima i modovima koji bez mnogo nervoze drze sve pod kontrolom
posveticu jedan koncert vama :D
Psihologue 28-02-07, 16:38 Prezadovoljan sam ...
Kako sa smješkom na licu čitam vaše pohvale. Drago mi je što vam se sviđa ovdje, samim time što smo Derek i ja ovaj forum podizali dok je bio još u povojima, pazili i mazili od samog početka. Kako se mi znamo našaliti, on je naša internetska "beba". ;) Hvala svima koji su od početka uz nas,a i onima koji dolaze.
Uistinu se trudimo mi kao administratori biti dio kolektiva, a ne iznad njega. Tu smo da pomažemo, a nadasve da se zabavimo i stoga ovaj admin nije glava kuće, već samo jedan čošak;)
Pusa svima!
Miki_from_the_block 28-02-07, 19:56 Ne samo da mi se super svidja ovaj forum, nego sam upoznao divne osobe koje su, zahavljuci ovom forumu, meni postale vrlo drage. Sam forum je predivan, odlicni su nasi forumasi, kao neka veca familija smo. Ponosim se biti clan, a jos vise moderator ovog foruma. Izgleda da je misija napraviti forum koji je "Made in Montenegro":D bila vise nego uspjesna...
beskrajnost 01-03-07, 06:33 drago mi je da na forumu ima forum astrologija
Nakon jedne poruke od jedne osobe, otvaram ovu temu. ;)
U stabu MIM-a stvari su bile vruce, planovi su bili u toku, sve je bilo napeto. :D
http://www.medioambientecantabria.com/imagenes_contenidos/11038_1.reunion.jpg
Bilo je mnogo komplikovano kako napraviti i organizovati sam forum, tako da je zapocheto sa hardware-om, sto je sigurno sigurno je!
http://img124.imageshack.us/img124/2374/033sisadminre0.jpg
Sve je bilo lock and ready, posle par udaraca chvrga forum je pocheo da slusha naredjenja svoga pretpostavljanog.
http://img441.imageshack.us/img441/8186/14652wallpaper280iq0.jpg
Nego, salu na stranu...
Sticajem okolnosti predveche sam se zatekao na internetu skidajuci neku dokumentaciju za posao. Dobio sam pozivnicu od jedne osobe jako lepu u kojoj sam trebao da posetim forum Made In Montenegro i pridruzim se okupljanju.
Forum je bio mlad i josh se razvijao, u stvari toliko je bio mlad da su nas mogli prebrojati na prste, secam se da sam zapazio da je tu koleginica Liv_tyler, zatim kolega Psihologue, Mrrrrnjau (Mjau), i josh par ljudi poznatih na internetu, zatim Predator, Vipe®, Arsenije Plamenac, Black Woman, kasnije su nam se pridruzili Miki, Bon Jovi, Andjela pizelly i ostatak ljudi koji drze ovu zajednicu na okupu svo vreme, ako sam nekoga izostavio slobodno me dopunite nisam namerno. I naravno da ne zaboravimo naseg novog kolegu Dot-a, dobrodoshao.
A svakako da ne zaboravimo nasheg Filipa, bez njega nista od foruma.
Filipe ti si nase svetlo na kraju tunela! :biggrin:
Bilo je tu i nesaglasnosti i par loshih poteza izmedju nas samih, ali to je normalno na svakome forumu, i vremenom otvorili su nam se novi pogledi u buducnost i shvatili smo da su to samo neke prolazne gluposti oko kojih ne treba trositi vreme.
Na pochetku forum je bio jednostavan sasvim normalan forum koji bi zatekli na svakom cosku na Internetu. Secam se da je to bila neka stara verzija phpBB 2 foruma sa nekim dodatnim modovima u principu sasvim je bio dovoljan za pochetak, i sve je to nekako u celini bilo zadovoljavajuce i funkcionisalo onako kako treba. Vremenom dok su ljudi vishe i vishe dolazili, predlozen je predlog da se forum malo bolje opremi software-om, Derek i Arabea su bili u toku, objasnjenja im je situacija i slozili su se sa predlogom. Upoznao sam preko poruka Bozu, Arabeu i ljudi su totalni super to mogu da potvrdim, odluchio sam da ostanem i pridruzim se zajednici koja ce u buducnosti odrzavati i podizati samu funkcionalnost foruma i naravno upoznati nove ljude i nove prijatelje.
Ko je raspolozen neka nastavi...
Derek_Trotter 01-03-07, 18:30 Hvala Dejane na finim rijecima i jednoj retrospektivi samog rada foruma.
Kao da je bilo juce, a evo sad forum radi punom parom.
Ovo je samo pocetak i nadam se povecanjem broja clanova a da se pri tome ne pokvari sami kvalitet foruma. Uz kvalitetno urednistvo to ne sumnjam. Mislim da se iskristalisala ekipa koja vodi forum po meraku i vrlo profesionalno i kreativno:)
Svaka pohvala na racun ovog foruma, mislim da nemam reci hvale za kbalitet, kao i za urednistvo, pogotovu ekonomije, sve na jednom mestu. Samo tako nastavite zadovoljstvo je biti ucesnik u stvaranju ovog prestiznog made in montenegra
Hm...Secam se....Dosao sam (ako se ne varam 16 ili 17 decembra) na ovaj forum....imao je oko 14 000 postova...i je znatno manje clanova....U pocetku sam postovao u oblasti muzika i playground,ponekad humor i brbljaonica....danas osim u tim oblastima, postujem i u zabavi,filozofiji....
u pocetku nisam nikoga poznavao...i nisam se bas najbolje uklopio...citao sam postove raznih clanova,i moju paznju privukli su liv,sa svojim pametnim odgovorima,derek ,koji je uvek bio opusten,arabea koja je uvek vodila racuna o svemu(ne kazem da derek nije!),miki ,koji odlicno poznaje filmove(i crtane),black woman koja se dosta razume u knjizevnost,dejan,uvek slusa dobru muziku,psihologue,koji se igra do mile volje,mjau koja ima svoje stavove[time pokazuje samouverenost i tvrdoglavost(tvrdoglavost nije negativna osobina)]...to je od starih clanova
od novih ,najzanimljivija mi je andjela pizelly,koja vrlo dobro poznaje astrologiju,vendy koja voli da se zabavlja,dot koji ima odlicne predloge...
ako se setim nekoga dodacu...
to je bila moja "ispovest" :)
pa sto se mog skromnog misljenja tice moglo bi se pisati do sutra..ali trudicu se da skratim
u citaonici sjeo sam za comp u kome je bilo par aktivnih prozora,neki momak sa ekonomije je pregledao svoju postu i cini mi se bio logovan na ovom forumu(gdje iskoristih priliku da na brzinu razgledam)..pa posle naidje i izadje iz toga...
forum me je zainteresovao jer pokusavam da steknem znanje o berzi i tako napraviti malo jace temelje za sigurniju buducnost(jer dolazim iz veoma skromne porodice,posto nas je rat u bosni ostavio bez icega). upravo tu bivam iznenadjen se strpljenjem i razumom koje derek odvaja da bi mi objasnio neke stvari..i samim tim dobija moje simpatije..posle se izdvajaju liv,miki,lady black,filip,bon jovi (s tim sto sam od njega ocekivao poznavanje makar tolkiena i jordana),arabea i naravno homer (ovi sa ekonomije su me bas pozitivno iznenadili,iako sam razocaran domacom berzom i ipak se moram odluciti za banjalucku..savjeti su i dalje dobrodosli na pm)
dok sam razgledao forum vidio sam da je on sve samo ne jos jedan u nizu raspalih foruma na kojima sam bio clan i gdje su me ljudi ,pa moze se reci i prezirali...
sto se tice ovog foruma mislim da boljeg nema u cg.teme su strasno zanimljive ljudi opusteni , postuju se medjusobno...
moji strahovi su da se ne prenatrpa i samim tim ne izgubi smisao,ali admini i moderatori vidim znaju sta rade i drze konce u rukama..
zatim sam obavjestio djevojku i par ljudi o postojanju ovog foruma...
nije mi jasno odakle se skupise ovi ljudi iz svih ovih krajeva...kako stupiste u kontakt jedni sa drugima,ali svaka vam cast
imam par sugestija ali cu naci vec topic za to
ja bih da se zafalim ekipi i da kazem da nije bilo vas gledalaca ne bi nikad uspjeli
htio bih da pozdravim majku tatu sestru-kokicu, zokija sto mi strpljivo stalno pokazuje nove fore na kompjuter i koji me je odje upisa, oprosticu mi sto vremena na vrijeme komentarise odje u moje ime, micune ti se je*i, onu dobru ribu, Tanju iz susjedne ulice sto me stalno gleda kad prolazi ispred radnje (ako citas ovo, da te pitam - kad cemo se?), marka (pit-bula) i naseg vrijednog radnika rumuna koji vrijedno radi dok ja vrijedno odje chatujem
jako mi se svidja
mnogo se razlikuje od foruma gde sam isto član
imam osecaj da ce mi se još više zasvidjati
Miki_from_the_block 02-03-07, 21:16 Mene je licno privuklo sto je forum bio relativno mlad. Po prvi put da naletim na takav forum. Nisam ni cekao, iskoristio sam priliku da se registrujem...Od kad vec mastam da postem vazan clan nekog foruma, pa cak i moderator. Ne samo sto je forum mlad bio, nego i sami forumasi su bili extra ljudi.
Veliku paznju su me privukli Mjau, Liv, Dejan, Blacky i Admini. Jako su simpaticni bili na pocetku (a jesu i sad:)), posle raspravljanja o raznim temama postali su mi vrlo dragi, sprojateljio sam se snjima, a sad smo svi kao neka malo veca familija.:) Ubjedjen sam da nasem forumu ceka velika buducnost. Na svoj nacin je jedinstven. Iako je jos mali, odstupa od svih ostalih foruma. Drago mi je sto sam postao clan ovom slavnom forumu...
mi ovako ako nastavimo mozemo neku propagandu napisat...spojimo li sve postove zajedno nastace epska pjesma nad pjesmam pod imenom "nidje gore kao u crnoj gori"
Za ovaj forum od mene imate sve same pohvale http://www.thesmilies.com/valentineimages/20800000.gif. Tu sam zbog zabave i opustanja http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Langue/%21fou.gif. Atmosfera koja tu vlada je za svaku pohvalu http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/a045.gif. Samo dalje tako i uskoro vise necete znati ni broj vasih clanova. Nekoliko clanova mi je posebno simpaticno... Miki, echinacea, Arabea, Dejan, andjela pizelly, Psihologue i Bon Jovi (naravno da su mi i svi ostali jako dragi), a Filip mi je nekako posebna prica, izdvojen od svih ostalih, uglavnom na njegove postove umirem od smijeha :biggrin: http://www.thesmilies.com/valentineimages/20900000.gif
Miki_from_the_block 03-03-07, 14:17 Vendy je nam Playgraonud prosvjetlila. Ona pruza tako pozivtivnu energiju da je formu mora da idem prema gore. Ona je za mene jedan od najdrazih forumasa, da ne cak i najdraza.(pored Mjau, i liv:D)
Sve same pohvale za taj forum. Miran, interesantan, opustajuci a to nam je u danasnje vrijeme i najvise potrebno. http://www.world-of-smilies.com/wos_computer/computer0.gif Clanovi interesantni, moderatori super, admini - ma savrseni, a sada bjezim od tako ozbiljnih tema http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c026.gif
Sa hrvatskog foruma sa ekomomije je bio link pa sam kliknuo i MIM je bio tu .Nije bilo mnogo toga napisano,malo ljudi malo otvorenih tema ,dohvatio sam se elektronike i bio pocascen da budem mod. dozivio sam forum kao nesto sto i ja stvaram i ostavljao vremena pored mnogo obaveza da budem prisutan i pomazem razvoju foruma.Vec tada sam uvidio da ovaj forum ima dusu kroz sve ljude koji su ucestvovali u njegovom radu i razvoju.Razmisljam o danu kada cemo pricati kako je to bilo prije par godina i kad ce forum imati hiljade korisnika a mi cemo biti mala ekipa koja je bila tu na samom pocetku-mala ekipa starih boraca i poznanika.
Miki_from_the_block 06-03-07, 15:30 Lijepo receno, nikolica! Mozda i dozivimo to, nikad se ne zna...:rolleyes:
prilagođavam se....sviđa mi se forum :)
Odusevljena sam,do sada nikada nisam isla na forume i evo se ucim uz vas,svaku noc sam sa vama i jos ako uspijem da napisem koju biti ce divno.
svima oko mene pricam o vama i evo vec dvije prijateljice su se ukljucile
pozdrav Zenja
Hvala svima na pohvalama i samo tako nastavite i sa postovima. Svima želim ugodnu zabavu i lijepo druženje!
izgled i preglednost foruma su na izuzetnom nivou, ostalo cu vremenom ocijeniti...
Teme su odlicne, ljudi su super...
Moze da se vodi rasprava bez nekih glupih komentara zbog kojih sam i napustio mnoge forume...
Samo tako nastavite...
BlackWoman 10-05-07, 09:02 Jednom prilikom na jednom forumu sam dobila privatnu poruku sa pozivom da posjetim ovaj sajt. Iz radoznalosti sam kliknula na link, ne očekujući bogzna šta. I ostala. :)
Član koji me je pozvao veoma je malo prisutan, možda sam ga srela još par puta na forumu i zahvalna sam mu što mi je poslao poziv, jer je kod mene već bilo nastupilo zasićenje raznim propalim forumima i lošom atmosferom.
Ako treba nekoga istaći za odličan rad ovog foruma onda bih rekla da je zasluga svih članova, jer članovi čine jedan forum, jedno društvo u malom.
Ovaj forum doživljavam kao predah, kao mjesto za diskusiju po raznim temama, za igranje, virtuelno druženje, mentalni odmor, jer zaista je takvih mjesta danas malo u ovome svijetu prepunom problema.
Dobro, previse ekonomije, premalo sporta i muzike. Ali sto cemo, takva su vremena...
:puke425: Лоше јако лоше!!!
ljubo ukusi su razliciti, ako ti se ne svidja , putuj igumane!
Sve pohvale! Za svakoga ima po nesto.Svaki dan sam sa vama,mada sam vise kao uljez. Zivim vani a ipak sam u toku desavanja.
Pozdrav za sve a narocito moderatore!
e hvala sto si me pozdravio a evo ti za to jedna kockica :thumb_up:
pozdrav i za tebe.:guitar:
A onima kojim se ne svidja neka traze drugre!
boki genije kazi ti njima...
i tako bas nam je fin forum..weljkam medju svoje :)
evribadi dens nau :)
http://www.postsmile.net/img/19/1942.gif Super je za opustanje...
capricornica 16-05-07, 00:26 meni se mnogo svidja ovaj
forum!!!!! :)
svaka cast
Svaka vam cast, nevjerovatno dobar i jos bolje posjecen forum.
andjela pizelli 19-05-07, 18:02 drago mi je da na forumu ima podforum astrologija
beskrajnost hvala shto pomazesh na astrologiji,drago mi je shto je podforum astrologije zazivjeo i shto je na njemu pozitivna atmosvera
pozdrav svim novim chlanovima i hvala na pohvalama za rad foruma:love54236:
Beskrajne pohvale i od mene za beskrajnost :D
beskrajnost 19-05-07, 19:24 hvala vam :)
I od mene pohvale za forumase a za moju zemljakinju posebno, stvarno se trudi da bude od pomoci svima.
beskrajnost 19-05-07, 19:42 i ti se trudis ensan .. svi skupa uspjevamo :)
andjela pizelli 20-05-07, 20:37 hvala Ensan,divna ste druzina:thumb_up:
negativne cemo odmah da:gun_bandana:
beskrajnost 21-05-07, 03:04 slazem se :D
Prijatelji su kao zvezde, i kad ih ne vidis znas da postoje.
Sasvim ,slucajno,razgledajuci jedan blog saznao sam za ovaj forumi kako sada stvari stoje necete me lako otjerati odavde hahahaha:love54236:
@filantrop - dobrodošao! Lijepo se zabavi!
Hvala na dobrodoslici:thumb_yello:
Mmmmmm... Vau... Jeah... Gut...
Zasto kad idem na New tread, ne pustate me da postavim novu temu? samo mogu da idem na Odgovore?
takodje, zasto se Ekonomija nalazi negde na dnu, kad znate da je to tema zbog koje ljudi ovamo dolaze? O ostalim temama i nema o cemu da se govori, sve gluposti!
Derek_Trotter 03-06-07, 10:24 @Jelena***
Ne mozes otvoriti New tread (novu temu) zato sto nemas dovoljan broj postova. Trenutno ih imas 6 a treba ti je 20.
Sto se Ekonomije tice nju nije potrebno reklamirati i svako koga ona interesuje je bez problema pronadje.
Siguran sam da ces, ako se malo vise ukljucis na forum, promijeniti misljenje o njemu.
takodje, zasto se Ekonomija nalazi negde na dnu, kad znate da je to tema zbog koje ljudi ovamo dolaze? O ostalim temama i nema o cemu da se govori, sve gluposti!
Pa evo ja nijednom nisam ni posjetio Ekonomiju, a ne "silazim" sa foruma...
Sto kaze Derek, ukljuci se malo u rasprave...
Dobrodosla... :hug432:
U startu se negativno postavila prema svima...možda vremenom popusti.
osim toga ko je jos raspolozen u 5 ujutro.. :)
Hvala na odgovirima!
Nisam znala za broj javljanja, a stalno sam u zurbi, sad mi je hitno da saznam u sta da ulozim, jer mi se u CG sad nalazi rodjak koji ce uloziti umesto mene u CG berzu. Nisu neke pare, ali me strasno raduje sto sam odlucila da pocnem, i to bas u Crnoj Gori, zato sad brzo proucavam crnogorske kompanije, pa ako imate neke predloge, sta bi bilo najsigurnije da drzim godinu dana, radi se o nekih 3000 evra.
Sve vas puno pozdravljam!
Idi na temu "brojimo do 50 000" i ostavljaj koliko ti treba postova...
Ozbiljno, to ti je najlakse...
Plus mozes da pristupis svakoj temi... ;)
Derek_Trotter 04-06-07, 22:43 Hvala na odgovirima!
Nisam znala za broj javljanja, a stalno sam u zurbi, sad mi je hitno da saznam u sta da ulozim, jer mi se u CG sad nalazi rodjak koji ce uloziti umesto mene u CG berzu. Nisu neke pare, ali me strasno raduje sto sam odlucila da pocnem, i to bas u Crnoj Gori, zato sad brzo proucavam crnogorske kompanije, pa ako imate neke predloge, sta bi bilo najsigurnije da drzim godinu dana, radi se o nekih 3000 evra.
Sve vas puno pozdravljam!
Nije potrebno da mozes otvarati novu temu da bi dobila savjet.
Takodje bih ti savjetovao da pazljivije proucis kompanije u koje ulazes.:mf_type:
To sto ces brzo negdje uloziti ne garantuje ti zaradu
Pozdrav svima!!!!!
Evo par dana sam na ovom forumu i mislim da ima mnogo fenomenalnih i interesantnih tema,koje su me i privukle da vam se pridruzim i podijelim sa vama svoje misljenje!Svaka cast!Za sve je kriva meni draga koleginica explosion:) cmokicccccc mawa!!!!!!!
andjela pizelli 25-08-07, 23:32 ciao bubice,dobro nam doshla:loveletter:
:love54236:prvo da cmoknem koleginicu! ona je mene navukla na pucanje prstiju:hammer5425: a ja nju na forume! ipak sam ja zlatna:p
odusevljena sam forumom! neke druge forume pratim odavno,ali nisam imala zelju da se pridruzim zbog jednolicnosti, ali prvenstveno zato sto postoje "klanovi", tj. nekoliko udruzenih forumasa, koji dijele misljenja (pa cak i ako se bas i ne slazu sa misljenjem svog klana), pa ako se neko usprotivi nastaje haos, brisanje postova i cuda! presmijesno! pa zasto li se zove forum!? to ovdje nisam primijetila!
pored toga teme su sjajne, raznovrsne, za svakog, sve i svasta! stvarno sve pohvale!
sto se forumasa tice, ovoliko pozitivnih i ludih (ovo je kompliment :) ) forumasa nisam vidjela nigdje :thumb_yello:
obišla sam još neke forume i ljudi NAJBOLJI SMO!
alexandrea 14-09-07, 21:27 Molim nove (a i starima je dozvoljeno) korisnike da podijele s nama svoje mišljenje o ovome forumu, o ljudima koji u njemu svakodnevno učestvuju, o moderatorima koji se brinu o razvijanju tema i prilagodbi novih forumaša,te o nama administratorima koji sve to zajedno držimo na okupu i koliko god možemo vaše želje i snove činimo stvarnošću!
Hvala Vam od srca!
Arabea i Derek! :)
Dobra Vam večer!
Ja sam ovdje nova,prvi put sam se ulogirala jutros.
Tražila sam objašnjenje za vertex,iz područja astrologije i pronašla zaista iscrno na Vašem forumu.
Eto,poželjela sam postati član.Inače sam iz Pule.
Lijep pozdrav svima i ugodnu večer želim:)))
@ alexandrea,dobro nam doshla:mf_type:
ALEKSANDREA dobrodošla i posebno mi je milo što si iz pule;)
Večeras zatišje na forumu, izgleda da je druženje MIMaš bilo mnogobrojno, pa prelistah i druge podforume i teme. Zaista fin forum i fini učesnici. Čestitke.:)
@alexandrea, lijep pozdrav. Nadam se da je lijepa večer u Puli i da su se zvijezde zasijale na vedrom nebu... :)... Siguran sam da će ti biti ugodno i na ovom forumu :)
Inače sam iz Pule.
Moja Istrijanka http://twoday.knallgrau.at/static/medizinmitseele/images/Liebe.jpg
dragi forumasi. evo i mene nazad poslije 100 godina. evo dosa sam odje da se predstavim novim clanovima a sa starima da se izzljubim i izgrlim.
znaci za ove nove ja sam filip. mozete me zvati care kralju faco kako goj oj.
ljudi moram da vam se pofalim da je moja mesara postala clanica svjetske mesarske organizacije (WBO - world buchers organization a ne world boksing organization) tako da smo postali jedina internacionalna mesara u crnu goru. ja kao direktor mesare (tata me postavio za direktora jer jedini odje znam vise od 5 rijeci engleskog) sam isa na neke WBO konferencije po svijetu. slike mozete vidjet na onaj podforum slike.
inace odje sam samo privremeno. zaboravio sam da uzmem jos jedan par gaca i odo opet u svijet.
Baš sam se pitao đe si?
Za pare ne moraš da brineš, vratićeš mi kad budeš ima. ;)
dje si fico mislili smo da si nas zaboravio ako nas ne nasmijes kojim komentarom kada se nijesi ni javio.:thumb_up:
Nedostajao si @Filipe, malo smo se smijali. Nadam se da cemo to sada nadoknaditi http://ec1.images-amazon.com/images/I/51HVDK2GKZL._AA240_.jpg
Lijep pozdrav Filipe, evo za one ''stare'' forumaše ja sam Batboy i drago mi je da smo se upuznali.
:D
izvini homere poznajemo li se mi? :D
fala vendi. jel ti ovo baba na ovu ovu sliku?
andjela pizelli 23-09-07, 02:12 dje si fico...stvarno si nedostjao....:bye1:
thenk you thenk you. far too kind
izvini homere poznajemo li se mi? :D
fala vendi. jel ti ovo baba na ovu ovu sliku?
Naravno, a ovo sam ja http://www.postsmile.net/img/21/2100.gif Vec je i bilo vrijeme da se upoznamo http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/images/icons/icon10.gif
ja pomislio bas fino od tebe da stavis svoju babu. enivej i meni je drago vendi
administratori sori za moje spamove ponekad i hvala sto premjestate moje postove na pravo mjesto. imate popust od mene u moju mesaru
Derek_Trotter 08-10-07, 08:15 Ima li tvoja mesara popust za nas?;)
Ima, ima...
Forum mi se strasno dopada, cak vise nego neki drugi koje godinama posjecujem. I drustvo je na forumu skroz ok..
ja sam samo na MiM-u...ok je i mislim da ćemo se još dugo družiti...:thumb_yello:
Nikako Mi Se Ne Svidja, Kad Nesto Prokomentarisem Il Napisem Da Mi Neko Pomogne Oko Neceg,,,banalni Pr.je Astronomija I Kuce....jednostavno Nest Ne Razumijem I Na Kraju Niko Da Mi Pomogne I Da Mi Odg.nest.....bas Vam Hvala...jedino Sto Mi Se Svidja Su Ove Teme....ostalo Je Veoma Lose , Mislim Kakva Raja..nemaju Vremen Ni Zasta...pa Sto Onda Dolazite, Nego Da Se Dopisujemo I Da Nam Bude Dobro....!!!!!!!!
meni su pomagali u startu, dok nisam stao na svoje noge tako da to ne stoji u mom slučaju...nisu svi prikovani za comp jer rade i ponešto drugo...ali prati se situacija stalno...manje nervoze i bice ok...
Ima li tvoja mesara popust za nas?;)
za tebe dereke this time next year
Nikako Mi Se Ne Svidja, Kad Nesto Prokomentarisem Il Napisem Da Mi Neko Pomogne Oko Neceg,,,banalni Pr.je Astronomija I Kuce....jednostavno Nest Ne Razumijem I Na Kraju Niko Da Mi Pomogne I Da Mi Odg.nest.....bas Vam Hvala...jedino Sto Mi Se Svidja Su Ove Teme....ostalo Je Veoma Lose , Mislim Kakva Raja..nemaju Vremen Ni Zasta...pa Sto Onda Dolazite, Nego Da Se Dopisujemo I Da Nam Bude Dobro....!!!!!!!!
mozda ne razumiju sta hoces da pitas :walkman:
ne mozes se ljutiti na ljude ovdje,ne nosimo comp za sobom dok smo u gradu i na poslu...ako ti treba pomoc necija napises PP...i tako,a ako ti se na kraju ne svidja uvjek mozes poci na krstaricu,tamo ce ti sigurno pomoc(osim ako te ne banuju)
Prvenstveno,forum prihvata kritike.Moras shvattiti da ljudi ovde ne moraju(volja je u pitanju) da ti odgovore,mada bi bilo pozeljno da to urade ako znaju.Niko ne spava ovde,tako da neki tvoji postovi mozda nisu ni primeceni,a i clanovi koji ih primete mozda nemaju vremena da ti odgovore.Za vise informacija,pitanja,nesuglasica koristis privatne poruke.
Ako ti se ne svidja neki pdf,promeni ga, "preseli" se na drugi.
:weight_lift2:
Super vam je forum, svidja mi se sto ne gushite slobodu misljenja, kao jedan dr vash forum (crnogorski, DEL Montenegro) gde samo kad napises najnormalniji stav koji ne odgovara mmoderatoru bude obrisan, bez ikakvog obavestenja.... Zato svaka pohvala... Samo napred....
andjela pizelli 17-10-07, 14:38 Nikako Mi Se Ne Svidja, Kad Nesto Prokomentarisem Il Napisem Da Mi Neko Pomogne Oko Neceg,,,banalni Pr.je Astronomija I Kuce....jednostavno Nest Ne Razumijem I Na Kraju Niko Da Mi Pomogne I Da Mi Odg.nest.....bas Vam Hvala...jedino Sto Mi Se Svidja Su Ove Teme....ostalo Je Veoma Lose , Mislim Kakva Raja..nemaju Vremen Ni Zasta...pa Sto Onda Dolazite, Nego Da Se Dopisujemo I Da Nam Bude Dobro....!!!!!!!!
uh kakve kritike ....u stilu prave lavice:wacko:
bon jovi ti je lijepo objasnio situaciju na forumu,ovdje niko ne prima platu,nego, svi se druzimo i uchimo jedni od drugih,eto nekad ne seko nenamjerno preskochi...
evo sam postavila tvoju kartu na natalnim kartama chlanova foruma:smokeing:
supercica04 18-10-07, 15:25 Derek, ocekujem da budes ljubazan i da se javno obratis svima po pitanju Arabee. Zanima me sta se desava? Kako je moguce da neko ko se toliko trudi, odrzava red na ovom forumu, a pri tom je i tako diskretan, sto obicno nije slucaj, nije vise u funkciji administratora? Nadam se da se salis i zapravo ne znam koliko to ima veze sa tobom??? Izvinjavam ti se zbog ishitrenosti ukoliko nema veze s tobom, ali ako ima ostajem pri svemu sto sam napisala. Dakle, ako si ti deo ove "zabave", taj postupak je nehuman, a pri tom pokazuje da da se radi o jako sebicnoj i nezahvalnoj osobi... Ubedite me u suprotno, ma o kome da se radi! Hocu obrazlozenje ko i zasto hoce Arabeu da skloni s foruma? Birajte odmah ili sad!!!
DErek, ocekujem da budes ljubazan i da se javno obratis svima po pitanju Arabee. Zanima me sta se desava? Kako je moguce da neko ko se toliko trudi, odrzava red na ovom forumu, a pri tom je i tako diskretan, sto obicno nije slucaj, nije vise u funkciji administratora. Nadam se da se salis i zapravo ne znam koliko to ima veze sa tobom, pa ti se izvinjavam zbog ishitrenosti ukoliko nema veze s tobom, ali ako ima ostajem pri svemu sto sam napisala. Dakle, ako si ti deo ove "zabave", taj postupak je nehuman, a pri tom pokazuje da da se radi o jako sebicnoj io nezahvalnoj osobi. Ubedite me u suprotno, ma o kome da se radi. Hocu obrazlozenje ko i zasto hoce Arabeu da skloni s foruma? Birajte odmah ili sad!!!
Cico,ni mod tim jos ne zna razloge,tako da nam jedino preostaje da cekamo,i da ce se sve vratiti u normalu.Shvatam ja sta ti zelis da kazes,ali moras sama malo razmisliti...Nadam se da ce u skorijem periodu clanovi koje zanima sadasnja situacuija dobiiti adekvatan odgovor.
Kakva bi bila tvoja reakcija da je Derek smenjen?
Moramo imati postavanje prema drugima(prema svima!!!),bez obzira na njihov status... :kiss1:
Meni ovdje mirise na alkohol...:D
Meni ovdje mirise na alkohol...:D
O kliko,spameru moj najdrazi(sorry anone) :slap425:
Meni lichno se i svidja i ne svidja....nije mi jasno da jedan forum u svakom trenutku ima bar po 60 korisnika i to samo na ekonomiji a na ostalim podforumima
skoro pa niko...
Na vrlo malo topika ima zdrave rasprave a vecina zapochetih topika se svodi na preuzimanje sa nekog izvora.Mislim da je svako dovoljno odrstao da moze isti taj izvor svojim rijechima da kaze i postavi par pitanja koja ga konkretno interesuju...
Najvishe mi se svidjaju ljudi...opushteni i orni za zabavu bilo da imaju 16 ili 66 godina makar po onome shto se da primijetiti...i narafski povremena druzenja....
supercica04 19-10-07, 17:48 Cico,ni mod tim jos ne zna razloge,tako da nam jedino preostaje da cekamo,i da ce se sve vratiti u normalu.Shvatam ja sta ti zelis da kazes,ali moras sama malo razmisliti...Nadam se da ce u skorijem periodu clanovi koje zanima sadasnja situacuija dobiiti adekvatan odgovor.
Kakva bi bila tvoja reakcija da je Derek smenjen?
Moramo imati postavanje prema drugima(prema svima!!!),bez obzira na njihov status... :kiss1:
Bila bi ista!Zelim da svako ko je kvalitetan bude na mestu koje mu i pripada! Nemoj da zameris, ali tvoje pitanje mi nije bas jasno:confused:
Moje reakcije su predvidive kad je rec o nepravdi. Nisam pristrasna i za svakog od vas bih na isti nacin reagovala. Zastitila bih i pomogla onoliko koliko je to u mojoj moci. Svi znaju da kad sam ja u pitanju je TAKO!
Postujem sve!!!:kiss1::notworthy:
supercica04 19-10-07, 17:50 Meni ovdje mirise na alkohol...:D
i na drogu ( to si zaboravio):tongue2::tongue2::tongue2::love54236:
Ok,hvala na odgovoru.Dalje ne bih nista sirio,jer nemam sigurne informacije.Ako vas nesto zanima,znate kome da se obratite....
Meni lichno se i svidja i ne svidja....nije mi jasno da jedan forum u svakom trenutku ima bar po 60 korisnika i to samo na ekonomiji a na ostalim podforumima
skoro pa niko...
Na vrlo malo topika ima zdrave rasprave a vecina zapochetih topika se svodi na preuzimanje sa nekog izvora.Mislim da je svako dovoljno odrstao da moze isti taj izvor svojim rijechima da kaze i postavi par pitanja koja ga konkretno interesuju...
Najvishe mi se svidjaju ljudi...opushteni i orni za zabavu bilo da imaju 16 ili 66 godina makar po onome shto se da primijetiti...i narafski povremena druzenja....
Ovdje cu da se slozim s atobom u potpunosti. Ali ja to ovako vidim. Ti zans i sam da CdM, npr, nema ekonomiju. ja znam par likova koji su ovdje konstantno, sa toga foruma. Iskreno ne znam ni1 forum, lokalni, da ima ovakvu ekonomiju, sa sawjetima, gostovanjima i sl stvarima. Dakle za ocekivati je da je puna ekonomija. Danas u Cg ti je to glavni hobi, kladionica i ulaganje, trecega nema... Ja se recimo sa owim prvim ne slazem, kocka je danekazemsto, dok owo drugo razumijem i fala bogu da se ljudi interesuju i zaradjuju...
Druga stvar koju si pmenuo je oslanjanje na izvore, i ja ti mogu reci da sma i ja to primijetila, i ranije nedje napisala. Ali ne mogu da nadjem taj post, ne znam dal ga nije neko izbrisao, jer je davnio napisan... Ewo ni ja sama ne stavljam vala mali milion tema, ali tamo dje sam citala i pomislila da odg a nisam, blo je iz razloga sto je na kraju pisalo PREUZETO SA tog i tog foruma, ne bitno...
I trece, SA CIM SE APSOLUTNO SLAZEM sa tobom, drustvo je odje mnogo, ali mnogo zdravije primijetio si, nego na forumu dje sam ja godinama aktivna, i jos ni 1 ne vidjeh neko okupljanje, niti bi mi palo i da odem na isto.... Mislim, glupo mi je sad da falim odje po stoti [put bilo koga, samo cu rec da mi je MiM glavna stanica preko citavoga dana...
|
|