View Full Version : Prevara

Pages : [1] 2 3

pehar
21-02-07, 22:15
Voljena osoba je pored tebe, provodite lepe trenutke zivota zajedno, sve je divno, i onda te prevari, i u pijanom i u treznom stanju. Kako reagujes na sve to? Sta da radis ?

pehar
21-02-07, 22:21
Evo mog misljenja,ako me toliko voli ne bi me prevario,a sama pomisao na drugu osobu je prevara,ocigledno da veza ne funkcionise,zato na lagane nogice,krenula bih dalje,ma koliko mi to bilo bolno,uvek bi se setila trenutka prevare.

BlackWoman
22-02-07, 11:17
''ako me toliko voli ne bi me prevario''
Ja tako ne mislim.
Postavlja se pitanje šta je u stvari prevara?
Da li vam teže pada kada je vaš partner vodio ljubav s nekim pa vam priznao ili kada vas ne vara u tom smislu ali vas laže, potkrada ili nešto slično.

Na koga treba da se ljutimo ako nas partner prevari? Na njega ili na sebe? Na sebe iz razloga jer smo dozvolili da mu postanemo zamorni i zbog toga što mu taj neko drugi više pruža od nas?
Treba se truditi i zadržati onoga do koga nam je stalno, a ne se ljutiti.
I na kraju krajeva, ko kaže da mene neko mora zauvjek da voli? Ili ja nekoga zauvjek da volim?
Da li je ljubav posesivnost ili je dokaz ljubavi upravo suprotno posesivnosti?
Da li ikome prija kada je neko posesivan prema njemu?

Ne kažem da sam ja briljantna u tim odnosima, ali se i ne ljutim ako taj neko ode od mene.
Idemo dalje. 8)

Homer
24-02-07, 10:43
Crna ženo:), pokušaću što kraće da ogovorim:

Ljubav je kad želiš i daješ sve od sebe. Onda nema krivice, malo(?) boli, ali... ne ljuti se na sebe.
I svaka izgovorena laž je prevara, sve prećutano, isto tako.

I ako je to uzajamno i maximalno davanje i primanje, ako je to stvarno ljubav, traje vječno.

Dot
25-02-07, 01:39
JA OVAJ PE PRVI POST U SRCE STREFI...
desilo se na neke jade sam oprostio,iz razloga zato sto sam bio gori u proslosti,pa nekako "razumijem" nadam se da nisam pogrijesio.
naravno oprostio sam...treba mnooogoo da se zaboravi...tako da je ovo sad strasno osjetljiv period

sanjalica
25-02-07, 19:17
Ne bih oprostila...nema sanse

Homer
25-02-07, 20:34
JA OVAJ PE PRVI POST U SRCE STREFI...
desilo se na neke jade sam oprostio,iz razloga zato sto sam bio gori u proslosti,pa nekako "razumijem" nadam se da nisam pogrijesio.
naravno oprostio sam...treba mnooogoo da se zaboravi...tako da je ovo sad strasno osjetljiv period

Ja ne bih mogao da živim sa tim, ubijalo bi me.:frown: Na kraju bih opet otišao.
Svaka ti čast! Želim ti da to uspješno prebrodiš!

pehar
25-02-07, 21:08
Oprezno s prijateljima

Prijateljstvo s osobom suprotnog pola ili druženje s interesantnim kolegom s posla mogu da budu veoma zanimljivi, pa i više od toga. Problem s ovakvim druženjima jeste to što mogu da odu predaleko i da vam ugroze vezu.

Pod ugrožavanjem veze i odlaskom druženja predaleko ne mislimo nužno na prevaru. To i jeste jedan od problema. Znate vi (nadamo se) da partnera ne treba prevariti, da to uništava poverenje koje postoji među vama, a bez poverenja nema ni veze. S prijateljem ili s kolegom možete nikada da ne prevarite partnera i da zato verujete da je sve u redu, a da vam to ipak ozbiljno ugrozi vezu. Kako?

Stvari počinju sasvim bezazleno. Neobavezno ćaskanje, poneki zanimljiv razgovor, tek koliko da oboje shvatite da imate o čemu da pričate, da postoje neke zajedničke teme. S vremenom postaje vam sve zanimljivije zajedno, sve se više zbližavate. Ako se radi o kolegi, već provodite puno vremena zajedno samim tim što radite u istoj firmi.

A vaš partner? Vidite ga onda kad ste oboje umorni od posla. Znate mu već svaku manu. Volite ga vi, tu spora nema, ali se u nekom trenutku posvađate. Desi se. I o tome se izjadate prijatelju ili kolegi, koji vas mirno saslušaju, podrže vas, možda vam daju i neki savet. Odmah se osetite nekako bliskije s njima. Kako vreme prolazi, od tog prijatelja ili kolege vidite skoro uvek lepe strane, a od partnera i lepe i ružne, kako to već biva kad živite s nekim. I može se desiti da poverujete da su prijatelj ili kolega zapravo bolji za vas, potpuno prenebregavajući činjenicu da ne znate kakvi su za zajednički život.

Još, ako su taj prijatelj ili kolega protivnici braka (ne nužno loše osobe, samo, recimo, ne veruju u instituciju braka, ili ne veruju u monogamiju), svaki put kad im kažete da vam nešto u vašoj vezi ne odgovara, definitivno će vas podržati; ne zato što nešto pokušavaju, već iz iskrenog uverenja. I posle razgovora s takvim prijateljem ili kolegom, problem koji imate u vezi činiće vam se veći nego što jeste.

Tužan je epilog nemalog broja ovakvih prijateljstava ili ovakvih druženja s kolegom taj da raskinete s dugogodišnjim partnerom ili se razvedete, započnete vezu s tim prijateljem ili kolegom - i utvrdite da vam ni oni ne odgovaraju za zajednički život. Da je, zapravo, vaš partner ili muž bio mnogo bolji. Ne bude tako uvek, ali se i prečesto dešava.

Da li to znači da morate izbegavati prijateljstva s osobama suprotnog pola i druženja s kolegama? Ne, ali budite veoma oprezni. Nemojte im se jadati o svojoj vezi, šta god da se desi, ne izuzev ako znate da snažno podržavaju brak, monogamiju, duge veze (još je bolje ako su uz to i sami u srećnoj monogamnoj vezi). Gledajte da to ipak ne budu druženja udvoje, da bude još ljudi oko vas. Znamo, ne mislite vi ništa loše, verovatno ne misli ni ta osoba - ali takvi odnosi se razvijaju toliko neprimetno da, dok shvatite kako vam je prijatelj postao duhovno bliži od vašeg partnera, bude prekasno. Zato, družite se - ali oprezno!

Izvor: Krstarica

Amelie
25-02-07, 23:12
Ja ne bih mogao da živim sa tim, ubijalo bi me.:frown: Na kraju bih opet otišao.
Svaka ti čast! Želim ti da to uspješno prebrodiš!

nemoj da mislis da te napadam,samo pitam..sta bi bilo kad bi ti prevario?
jel postoji sansa da se taj neko kaje zbog greske?
na kraju,ako stvarno volis tog nekog,bili mogao da zivis sa tim da je moglo da se nastavi(naravno pod uslovom da se ona trudi da ti pokaze kako joj je stalo do tebe bla bla)da si ti ostavio ponos sa strane?
...ne znam...znam da nije pametno sklapati i rasklapati vezu vise puta...znam ja sve to,da kad nekog volis ne varas,ne pomisljas ne ovo ne ono...ali kad se desi...
onda mi tom nekom ne pruzimo drugu priliku,a kad to mi uradimo zelimo da nam se pruzi ta druga prilika..ima li logike?

grunf
27-02-07, 11:45
Da vidimo šta o tome kaže nauka i eksperiment sa pacovima! :) U eksperimentalnim uslovima polno zrelom mužjaku ponudjena je ženka u top formi i isti se pario sa njom više puta a onda je izgubio interesovanje za nju. Po gubitku interesovanja mužjaku je ponudjena nova ženka koja je probudila žar pa je opet došlo do znate već čega, dok je staroj ženci takodje omogućen novi partner a situacija je već bila ,,poznato očekivana,,! :) :) E sad da čujem vaše mišljenje koji je ZAKLJUČAK eksperimenta???!!!

Amelie
27-02-07, 16:21
trebamo da postanemo pacovi :D
ili mozda varijanta da trebamo ipak da imamo vise partnera :)
jesam pogodila ? :)

Sandra Bullock
27-02-07, 20:28
Moje misljenje o prevari. Ukoliko vjerujes onom ko je sa tobom i on vjeruje tebi i maximalno ste otvoreni i isreni jedno prema drugom, mislim da prevara nije moguca, nema pretvaranja, skrivanja, mudrovanja. Biti s nekim jedna dusa je ono sto svako treba da dozivi. Tada se osjecas sigurno i sretno i mislim da se ne moze desiti takva situacija da dodje do prevare.
Ukoliko dodje do prevare iz strasti, ciste strasti, oprostila bih je.

andjela pizelli
27-02-07, 22:52
Ljudi su razlichiti...meni moj rodjak kaze da mu je potrebno 5 cura,valjda ne moze da nadje sve u jednoj,to je znachi problem.
Ako nadjesh sve shto ti treba u jednoj osobi....
Mozda smo mi zene malo romantichnije,idealizujemo ljubav,ja mislim da ako volish,nemozesh da prevarish,mozda sam ja luda,glupa:eek:

zaklina
05-03-07, 23:28
prevara je znak da u vezi nasto ne funkcionise

osoba treba da bude stvarno sigurna u svoju ljubav i u sebe pa da oprosti prevaru...nema svrhe oprostiti pa da te to posle izjeda iznutra,da patis i da stalno razmisljas o tome...nema onda tu srece...kreni dalje

Filip
06-03-07, 01:30
ja se slazem sa zaklinom. tako sam i ja jednom davno prevario svoju bivsu pa sam joj da drugu priliku. mada mi je bilo strasno tesko

milenaaaa
14-03-07, 21:08
Ako oprostis nekom nemoj onda to stalno da mu nabijas na nos

To mrzim...ako si presao preko toga predji kao covjek i ne pominji to vise.Ne moras da zaboravis,ali ne prebacuj to svaki put kad iskoci prilika :D

mala_mu
02-04-07, 09:40
Pojma nemam, ne sjekiram se oko toga.
Glasala sam - mozda...

bellezza
02-04-07, 22:54
Ja ne bih oprostila, mada nikad ne kazem nikad, ali bih ocekivala od druge strane da mi oprosti... To jeste malo sebicno,mada kad bi druga strana to saznala bilo bi zato sto sam joj ja rekla i zato sto ne zelim biti vise u vezi s njim.. :cool:

Lushy
03-04-07, 21:18
Voljena osoba je pored tebe, provodite lepe trenutke zivota zajedno, sve je divno, i onda te prevari, i u pijanom i u treznom stanju. Kako reagujes na sve to? Sta da radis ?

inače sam tolerantna jako, ali prevaru ne bih oprostila, ako me vara i ak ja nisam dovoljno dobra za njega, nek bude s drugom

ako jednom prevari, opet će...

Legolas
09-04-07, 00:16
ja se slazem sa zaklinom. tako sam i ja jednom davno prevario svoju bivsu pa sam joj da drugu priliku. mada mi je bilo strasno tesko

Isti sluchaj, shmrc.

milenaaaa
15-04-07, 01:14
oprostila bih
samo 2 glasa za da.... :/

BlackWoman
17-04-07, 13:11
...Ne, ne, ne daj da te rade,
biraj najbolje komade,
poljubi ih pa ih baci igraj se sa svima
sto su tebi sad ti radi njima...

masaa
27-08-07, 00:22
sad bih oprostila----valjda starim:)

Bubica
27-08-07, 14:09
Oprastala sam,mozda i vise nego sto je trebalo,ali dobro to mi je lekcija za ubuduce!

seka
28-08-07, 04:04
ja sam oprostila! i odavno sam shvatila da muškarcima donja i gornja glava rade odvojeno!

explosion
28-08-07, 10:58
ja necu reci da bih oprostila jer on moze procitati i zloupotrijebiti!:nono2:
e sad,salu na stranu, zavisi kakve bi okolnosti bile, mozda u nekim uslovima bih, ali u sustini ne znam da li bih se mogla pomiriti sa tim i nastaviti kao da nista nije bilo.kako da mu vjerujem da nece ponoviti?! ne daj boze da dodje do toga, a do tada odgovaram - ne bih!

Batboy
29-08-07, 01:41
Smatram vrlinom oprosti i divim se ljudima koji to mogu........ koji i dalje vole i nađu načina za praštanje. Ako je osoba koja vam je priznala nevjeru iskreno i sama, onda ona zavređuje još jednu šansu.

Čovjek bi trebao da se srami i same mogućnosti da ne oprosti osobi s kojom provodi najljepše dane svoga života.

Dosad nije postajala osoba u mom životu kojoj bi mogao oprostiti... Vjerovatno nema dovoljno ljubavi u meni da učinim tako veliku i plemenitu stvar.

Nikad ne mrzim, ostane samo tuga i ja jednostavno srušim sve mostove za sobom, a zatim se okrenem i odem. A možda samo žalim samog sebe, zato što joj nisam bio dovoljno dobar.

Znam samo da niko ne poznaje sebe dovoljno i da je svaki put je drukčije. A ja i dalje ne mogu da izgovorim jednostavne riječi ''opraštam ti''. :zzsoft::zzsoft::zzsoft:

carapica
29-08-07, 14:25
Nisam nikada dozivila... ali rekla bih zbogom...i prekrizila ga... ipak ponosa imam...

explosion
30-08-07, 12:24
Nisam nikada dozivila... ali rekla bih zbogom...i prekrizila ga... ipak ponosa imam...

polako, kad stvarno zavolis nekoga ponos ce ti u tom trenutku biti nesto drugo, shvatices da ponos nema veze sa tim!daj boze da ne dozivis to nikad, ali ne tvrdi nista!

seka
30-08-07, 23:08
polako, kad stvarno zavolis nekoga ponos ce ti u tom trenutku biti nesto drugo, shvatices da ponos nema veze sa tim!daj boze da ne dozivis to nikad, ali ne tvrdi nista!

u potpunosti se slažem sa tobom. :clapping: kad je ljubav u pitanju sve pada u vodu.

matrica
02-09-07, 00:39
Ko koga i koliko vara

Sabiranje i oduzimanje, a ipak nije reč o matematici:secret:

Svima je poznato da su muškarci po prirodi svog pola promiskuitetni:gun_bandana:. Na kraju, to je i deo genetičke strategije kako bi se obezbedilo produženje ljudske vrste. Stvari stoje malo drugačije sa ženama. U njenoj prirodi je da rađa, brine o detetu i ona je genetski programirana za samo jednog čoveka kome će biti verna do kraja života.

http://www.politika.co.yu/eaadmin/catpics/N_j4MYRdQAINgrsAlySpinc8GjYdntOwAavEh.jpg

Da li je baš tako?

U Americi se proteklih nedelja vodi veoma žustra polemika o temi ko koga i koliko vara, a u celu priču umešali su se i matematički eksperti pretvarajući ovo moralno pitanje u veliki matematički problem.

Da krenemo od početka.

U svim studijama o broju partnera koje imaju za vreme života, u svim zemljama na svetu, muškarci prijavljuju više, mnogo više partnerki nego žene. Svetski prosek za životni vek jedne žene iznosi četiri različita muškarca. Muškarci pak, u jednom britanskom istraživanju, tvrde da su imali seksualni odnos sa 12,7 žena.

U čemu je problem? Matematičari kažu da je logično nemoguće objasniti da heteroseksualni muškarci imaju više partnerki u proseku od heteroseksualnih žena. Oni tvrde da ova istraživanja ne mogu biti tačna. Tako su se u ovu priču uključili profesori matematike sa univerziteta Berkli, koji ponavljaju da je logički nemoguće objasniti navedene tvrdnje o različitom broju partnera koji promene žene i muškarci. Objašnjavaju to ovim jednostavnim primerom:

Recimo da je na maturskoj večeri svaka devojka rekla s koliko mladića je te večeri igrala. Taj broj označen je slovom G. Isto pitanje postavljeno je i momcima, a broj devojaka koji su oni prikazali označen je slovom B. Postavljena je teorema G = B. Na osnovu toga profesor sa Berklija izvlači zaključak da B i G daju C, što je ukupan broj parova koji su zajedno igrali.

Istraživači seksualnih ponašanja kažu da je profesor matematike u pravu. Muškarci i žene u opštoj populaciji trebalo bi da imaju podjednak broj partnera. Pa, kada muškarci izjavljuju da imaju mnogo više susreta sa ženama, o čemu se tu u stvari radi, i u šta treba verovati?

Ekspert u Nacionalnom centru za zdravstvenu statistiku SAD tvrdi i da je prema poslednjim istraživanjima ove elitne ustanove utvrđen podatak da jedan muškarac ima vezu sa sedam žena, a da jedna žena nema više od četiri. „To su činjenice iz istraživanja. Ja ne umem da ih objasnim”, kazao je ovaj ekspert.

Tragajući za rešenjem ove zagonetke dokoni Amerikanci izbacili su krilaticu da je sve stvar muške imaginacije:wallbash:. I da se radi o tome što u životu svakog muškarca u stvari postoji samo jedna žena. A on zbraja i one iz svoje mašte:photo:.
Imate li vi neko razumno objašnjenje za ovu logičku glavolomku?
I.Š.
[objavljeno: 02.09.2007.] Politika

carapica
05-09-07, 14:26

Mozda sam se krivo izjasnila,ali zasto govorim o ponosu? Polazim od sebe,pa da zelim nekoga prevariti,prvo bi ga ostavila.Da budem prevarena,a nikada ne reci nikad,prvo sto bih zakljucila jeste da ta osoba ne cijeni mene kao licnost,niti ne cijeni sve sto sam mu pruzila.A ruku na srce,sta ja radim sa nekim tko mene ne respektira?Normalno da bih se zapitala gdje je moja pogreska,ali ne bi oprostila... Postoji mnogi drugi nacini,ali mozda ljudi nemaju hrabrosti sjesti i izjasniti problem...

Amelie
05-09-07, 15:34
mislim da previse ponosa ubije covjeka
a premalo ga zakopa

kada se u ocima ljudi vidi pretjerana gordist treba bjezati od nje,jer takvi nece oprostiti ni majci sto ih je rodila,a kada osoba gazi preko sebe zarad ljubavi znaci da ne moze da voli ni drugu osobu jer kao prvo ne voli sebe...a sa tom osobom je da bi se osjecala snaznijom i sigurnijom...

stvar je u mjeri,nekad se treba oprositi,kad srce kaze da je to prava osoba,a nekad se bas toj osobi treba zalupiti vrata pred nosom ...to je najveci problem ljudi
vide sve ili crno ili bijelo

matrica
06-09-07, 00:05
Majstori privlačniji od advokata

Idealizovana slika o službenicima

Raspoložen, zabavan za druženje, to mogu samo majstori
http://www.politika.co.yu/eaadmin/catpics/N35954_n5WzPsRUi1D6lJJNcOh5p55IAEL7xfMRrYT.jpg

U Australiji je objavljeno istraživanje o zanimanjima koja privlače žene a rezultati su porazili advokate, knjigovođe i psihijatre. Zašto? Zato što su Australijankama kao potencijalni bračni partneri mnogo privlačniji vodoinstalateri, stolari i moleri od pobrojanih intelektualnih muških profesija.
Direktor jedne internet-agencije za upoznavanje srodnih duša izneo je tvrdnju da među Australijancima postoji idealizovana slika o službenicima i kancelarijskim zanimanjima.
Fizički rad, preplanuli ten, manje stresan posao, prilično dobra zarada ženama su vrlo seksi. Zato prednost imaju majstori a kod ugovaranja sastanka na slepo uvek je lakše njima naći partnerku za izlazak.
Ovakve činjenice svoje objašnjenje imaju u stavu Australijanaca da nije važno šta ko radi, kakvu titulu ima i koliko je obrazovan, već prednost daju kvalitetu života.

Činjenica je da i u Australiji najbolje zarađuju najškolovaniji, ali oni previše vremena provode na poslu i u stalnom su stresu, pa njihovo raspoloženje kada stignu kući i nije baš suviše vedro.

Za razliku od njih, dobro plaćeni majstori ne moraju da rade prekovremeno, na poslu se fizički potroše, ali i oslobode stresa. Samim tim raspoloženiji su, zabavniji za druženje i prijatniji u ophođenju prema ženama. :))))

ludica
09-09-07, 00:46
EMOTIVNA PREVARA
Mogu li muškarac i žena biti samo prijatelji? Je li intenzivno druženje s osobom suprotnog spola prevara ili zaista nema ništa među vama?

«Taj ugodan ručak prošlog tjedna je bio potpuno nevin, iako naravno ništa nisam rekao svojoj supruzi kako je ne bi bezrazložno opterećivao, ali zaista nemam ništa sakriti. Naravno, malo smo flertovali, zezali jedno drugo i tapšali po leđima, ali to radim i sa muškim prijateljima. Najvažnije, sve u svemu, nismo se ni poljubili, a kamo li spavali. Pa, što je onda u tome loše, kako bi to moglo naškoditi mojoj vezi?»

Evo novost za takva razmišljanja. Prema najutjecajnijim web stranicama koje se bave bračnim problemima postoji nova vrsta prevare EMOCIONALNA PREVARA.

Čini se da je dijeljenje tajni, snova i strahova s drugom osobom također jednako opasno za vaš brak kao i staromodna tjelesna prevara. Muškarci su se promijenili, a s njima i način na koji varaju. Seks im je sve manje bitan, važnija im je emotivna privrženost.

Žene naravno ovakva novost ne začuđuje previše, one su uvijek ljubav stavljale ispred sexa, ili bar na jednaku razinu. Problem je sada kada to rade i muškarci.

Do sada su žene spavale sa oženjenima (bile im ljubavnice) da bi dobile ljubav zauzvrat, sada to više ne moraju. Mogu dobiti ljubav kroz prijateljstvo. Sada su prijateljice, dok su nekad bile ljubavnice.

Broj žena i muškaraca koji su uključeni u emotivne prevare je u stalnom porastu, a usko vezano s tim u sve većem porastu je i broj razorenih brakova.

Prema Američkom udruženju brakovnih i obiteljskih terapeuta sve više osoba čini emotivnu prevaru.

Što i nije tako čudno, mnogi od nas provode sate s kolegama na poslu, više nego sa svojim supružnicima, a ono malo vremena što provedemo s njima razgovaramo o djeci, računima i problemima. Na taj način dovodimo se u situaciju da s kolegama ili prijateljima imamo mnogo zanimljivije razgovore, s njima razgovaramo o svojim strahovima, planovima, nadama i osjećajima.

I oprečno s uvriježenim mišljenjem, nisu veliki događaji ti na kojima se gradi i jača brak – rođendani, Valentinovo, Božić - brak se gradi svakodnevnom intimnošću. Ako izbacite iz svog odnosa s partnerom intiman razgovor, ako se morate povjeravati prijatelju o problemima i od prijatelja tražiti savjet vezan uz partnera, već ste i vi učinili pravaru. Nakon nekog vremena će te se početi pitati kako ste se udali za tako dosadnu osobu, a sami ste svjesno izbacili sve zanimljivo iz vašeg odnosa.

Zar ne, s partnerom je sve započelo oduševljenim čekanjem da telefon zazvoni, uzbuđenjem oko odijevanja za prvi spoj, ritualima upoznavanja, razmjenom osobnih detalja, intimnoim razgovorima o svojim željama, snovima… Zar to isto ne radi i osoba za koju vaš muž tvrdi da je «samo» prijateljica. Vi ste završili nakon toga u braku s njim. Dakle i on je u braku. Mjesto žene je zauzeto. Zbog čega je njemu potreban netko novi s kim će to sve ponovno prolaziti?! Kako biste se osjećali kada bi vaš nadređeni provodio interviwe za vaše radno mjesto? Biste li pomislili kako vam želi dati otkaz i naći zamjenu.

Kada se ženite dajete izjavu da je to osoba s kojom želite provesti ostatak života, dijeliti i dobro i zlo, a ne da je to osoba s kojom želite dijeliti bankovni račun i djecu.

I koliko god sebe zavaravali, kada ste vi ili partner sudionik emotivne afere, nije važno kako nazivali tu osobu, prijateljem ili ljubavnikom, varate partnera.

Ako vaš suprug ili supruga ne mogu razumjeti vaš prijateljski odnos, to je vjerojatno zbog toga što vam nedostaje komunikacije i nemate volje objašnjavati prirodu vašeg odnosa. A ako nemate volje supruzi objasniti vaš odnos s prijateljicom, a prijateljici imate volje objašnjavati odnos sa suprugom, zar nije negdje usput došlo do iskretanja vrijednosti i uloga.

Sad nemojte pomisliti kako uopće nema kolegijalnih odnosa ili isključivo prijateljskih sa suprotnim spolom, ali emotivna prevara se dešava i moramo biti upoznati s njom, ona je jednaka fizičkoj, samo je pitanje koliko smo je spremni tolerirati i koliko ćemo žmiriti.

Žali mi se prijateljica kako je slučajno na muževom telefonskom računu vidjela kako je 800 sms poruka uputio na nepoznat tel. broj. Kasnije je rekao da se radi o prijateljici, ali među njima nema ništa. Kad ga je supruga zamolila da prestane, još je nju optužio kako ga želi izolirati, kako on mora imati prijateljstva i da ne može živjeti pod staklenim zvonom. Ali 30 puta dnevno se sjetit neke osobe i imat joj što za reći, dok ženi zaboravit uopće spomenut da se s nekim dopisujete… Ali prijateljica kaže kako «nije bilo seksa pa je u redu»…
http://www.covermagazin.com/ljubav.php?NID=317

Zor_djevojka
28-10-07, 21:20
Ja ne oprashtam! Najgori su mi oni koji poslije prevare dodju i mole za oproshtaj, jer ih grize savjet..a gdje je odlutala ta savjest kad su izvrshavali taj chin?..daj bre, budi dostojanstven ..ne srozavaj sebe do kraja..Ako me prevari, a da nikad ne saznam, skidam mu kapu...Ono shto ne znam, bolje po mene, ma i njega..a kad mi prizna...najtishim mogucim tonom od mene dobija uputstvo da izadje..bespovratno...
A tek kad chujem one prevare chiji je uzrok pijanstvo..srce bi mu pojela...Izuzetno sam surova po tom pitanju..a neki to nazivaju i klasichno dosadnim rezonima..Al' moji su..i ne odrichem ih se!
P.S.mislim da sam pogreshno glasala...od bijesa...

Janjičar
28-10-07, 21:47
Poslije prevare. Dvojka. Žabica lagano u skokovima.

Nocturne
29-10-07, 19:37
Bat imash poJen od mene za post,chim posijem malo drugima :)...Garantovano svi koji su rekli neshto tipa "lagano bi ga otkachila" i sl ce biti prvi koji ce da oproste svom sapAtniku :)

Ja nisam doshao u direktnu situaciju da me neko prevari,imao sam dokaza ali nikad i priznanja od druge strane i te veze su okonchane i sve je ostalo na tome....Sad iskreno,reci "Oprashtam ti" je lako,to su 2 rijechi...pitanje je kako sa samim sobom izaci na kraj kad vam voljena osoba kaze da vas je prevarila....mislim da je najbolje ostaviti stvar da se ohladi....i onda oboje prichati smireno i vidjeti vrijedi li nastavljati dalje ili ne....i josh jedno,prevaru na jednu noc bi josh i mogao da oprostim,ali da me vara sa nekim neko duze vrijeme....e to vec ne......jer ako je na jednu noc onda to smatram slaboscu a ljudi su po tom pitanju vrlo poznati :) a imati ljubavnika je vec sasvim razlichita stvar jer me svjesno vara bez ikakve grize savjesti....a to je vec neoprostivo....

ako bi npr imali djecu pa se to desi dok je dijete josh mlado,nastavio bih da zivim sa njom zbog djeteta dok ne bi bilo dovoljno odraslo das shvati te stvari,jer nikad ne bih dozvolio djetetu da pati na bilo koji nachin...sa tim shto bi nas odnos bio striktno poslovan....da se tako ruzno izrazim....

eto i u mom potpisu poslednja rechenica....shvatiti sve je oprostiti sve...samo shto je za ljude uglavnom teshko shvatiti....zivot nosi dosta neprijatnih stvari kojim ljudi jednostavno okrecu ledja
i ne pokushavaju da shvate zashto se neshto desilo i ko je zapravo kriv u svemu tome.a to je velika greshka.Medjutim,nismo savrsheni a i da jesmo...mislim da bi zivot bio nenormalno dosadan. :)

toliko od mene....

jes anon hahahahah sad zna na chemu je :)

Amelie
29-10-07, 21:59
Vodite računa. Da bi svi muškarci mogli varati svoje žene, u tome moraju učestvovati i sve žene.

ima vise nevernih muzeva nego nevernih zena.
to znaci da na jednu nevernu zenu pada nekoliko nevernih muzeva :D

by Dushan Radovic

Zor_djevojka
29-10-07, 22:25
Vodite računa. Da bi svi muškarci mogli varati svoje žene, u tome moraju učestvovati i sve žene.

ima vise nevernih muzeva nego nevernih zena.
to znaci da na jednu nevernu zenu pada nekoliko nevernih muzeva :D

by Dushan Radovic

Muzh vara zhenu i vishe je voli...Zhena vara muzha i vishe ga mrzi! :yeahright:

pehar
30-10-07, 15:38
Muzh vara zhenu i vishe je voli...Zhena vara muzha i vishe ga mrzi!

Prevara je prevara,nebitno je da li je u pitanju zena ili muskarac.Tu nema prastanja!

Nocturne
30-10-07, 15:48
Prevara je prevara,nebitno je da li je u pitanju zena ili muskarac.Tu nema prastanja!

da li ti je problem da argumentujesh ovo iznad?

pehar
30-10-07, 22:33
da li ti je problem da argumentujesh ovo iznad?

Naravno,da nije
-ako muskarac vara zenu,nema prastanja.Da li je prevara dokaz da je voli?BESMISLENO!Valjda ta zena koju je prevario ima samorespekta ida moze da shvati da veza skripi da ide u nepovrat.Ne verujem da ako mu oprosti tu prevaru,da ce se na tome zavrsiti.
-ako zena vara muskarca,nema prastanja.Ne verujem da ga mrzi,ali ga i ne voli,kada se odlucila na taj korak.Zasto bi joj muskarac oprostio?!NIJE ONA JEDINA ZENA NA SVETU!Upoznace drugu zenu koja ce ceniti njegove kvalitete i voleti ga bez prevare.
p.s.Osoba koja vara ,vara samu sebe a to nicemu ne vodi,istina se uvek otkrije.Inema tu opravdanja,bio sam pijan,ili uradila sam to u afektu jer sam bila ljuta na tebe...To su lazi decija opravdanja,bolje reci istinu,veza nam puca a ja trazim ljubav,paznju,seks u drugoj osobi

Nocturne
31-10-07, 15:09
Naravno,da nije
-ako muskarac vara zenu,nema prastanja.Da li je prevara dokaz da je voli?BESMISLENO!Valjda ta zena koju je prevario ima samorespekta ida moze da shvati da veza skripi da ide u nepovrat.Ne verujem da ako mu oprosti tu prevaru,da ce se na tome zavrsiti.
-ako zena vara muskarca,nema prastanja.Ne verujem da ga mrzi,ali ga i ne voli,kada se odlucila na taj korak.Zasto bi joj muskarac oprostio?!NIJE ONA JEDINA ZENA NA SVETU!Upoznace drugu zenu koja ce ceniti njegove kvalitete i voleti ga bez prevare.
p.s.Osoba koja vara ,vara samu sebe a to nicemu ne vodi,istina se uvek otkrije.Inema tu opravdanja,bio sam pijan,ili uradila sam to u afektu jer sam bila ljuta na tebe...To su lazi decija opravdanja,bolje reci istinu,veza nam puca a ja trazim ljubav,paznju,seks u drugoj osobi

Meni ova pricha lichi na nekog ko trazi neku perfekciju.a dobro znamo da je nema....razum je jedna stvar koja ne treba da nestane kad su dvoje u vezi ili braku...ako veza(brak) shkripi i ako dodje do prevare sa bilo chije strane....tu postoji razgovor da se vidi shta je dovelo do toga....je li zena prevarila svog muza zato shto se ovaj odire od posla da bi zaradio za njih dvoje pa kad dodje kuci ne moze da spava sa njom ili je on prevario nju zato shto je ona pala u neko stanje depresije pa mu ne da duze vrije ili josh milijardu drugih razloga....sve se da zavrshiti i ispraviti razgovorom i naravno uzajamnim trudom to dvoje ljudi....ja sam vec spomenuo....ljudi su slaba bica moze neko imati i principe i chvrst karakter...ali shta ce tebi neko ko te nece prevariti jer ima chvrst karakter ako stalno mashta o nekoj drugoj?isti je djavo kao da te vara.....hiljadu stvari tu ima....a tvoja pricha se svodi na okretanju ledja problemu u kojem se mozesh naci....mozda je tako i bolje ali ja sam ipak za to da ako bi se ikad dolazilo do te situacije da se prije vidi moze li to da se popravi a ne odma sve u vodu....

Ne znam koliko godina imash ali jednu stvar cu ti reci....kad volish nekog,svi gardovi,principi i kakakterne osobine vrlo brzo padaju u vodu,i za one stvari za koje nikad ne bi vjerovala da bi uchinjela....uradish....tako da se nemoj rukovoditi mishljenjima i razmishljanjem i nikad ne trazi savjete od drugih ljudi prije nego ti odluchish shta i kako.jer cesh uvijek doci u situaciju da se zapitash ... "A SHTA DA SAM URADILA...." I vjeruj mi....samoposhtovanje nije
kad ti ostavish nekog ko te vara nego SEBICHNOST jer tu ne gledash na vezu nego samo na sebe....

Perfect^girl
07-11-07, 18:01
Mozda...

Nikada nisam bila prevarena (da ja znam) tako da ne znam kako bih reagovala kad bih otrkila tako nesto... Znam samo da nikada nebih oprostila prevaru sa nekom od mojih bliznjih osoba,drugarica... a avanture na noc vjerovatno bih oprostila....

Ipak sve to zavisi od situacije u kojoj je bio i od same te druge osobe...

Danas je doslo takvo vrijeme da se klinke same nude.. i momci naravno dolaze u neugodnoj situaciji ...

Al kao sto rekoh nisam bila u toj situaciji pa ne znam ni sta bih uradila...mozda bih oprostila a mozda i nikada nebih...

mala_mu
09-11-07, 13:47
Kad te cura/zena prevari znaci da nesto debelo skripi izmedju to dvoje. Zene se teze odlucuju za prevaru, ali kad to urade, pozdravi se sa njom. Ili ce odrzavat 2 veze istovremeno, iz razloga sto *nema srca da ti kaze* pogotovo ako je dugo bila sa tobom, ili ce te ostavit posle onoga meraka *vidji sto radim ovome, a on pojma nema, neka tako mu i treba* U svakom sl, muskarac gubi. Prevaren je ili je ostavljen.
Kad muskarac prevari, obicno to uradi iz cisto jebackih razloga, i sigurno nece prekinuti dugu vezu, osim ako dodje do situacije da se zaljubi u novu partnerku. Prije ce te ostaviti ako si ugasila utaknucu na TVu, nego sto te je prevario. U sustini, kad ste sa nekim, ne treba se opterecivati time hocete li biti prevareni ili ne. Treba se okrenuti sebi, i nekim drugim stvarima, a ako se desi da budete u situaciji da prevarite, zapitajte se kako bi ste se osjecali da saznate da ste prevareni. Ako ves ne boli, samo naprijed hahahahahahha.

Algol
12-11-07, 14:43
Jedan moj drug , kada su mu rekli da ga djevojka vara uopste nije reagovao na to i svi su mislili da je potpuno lud. Naravno, pred drugima on apsolutno vjeruje svojoj djevojci i ta prica je za njega nemoguca. Medjutim, kasnije mi je rekao da on za to zna i da mu je ona sama rekla, ali da ga ne interesuje sa kim spava sve dok zna da ga voli i dok mu svako vece salje porukicu za laku noc...On kaze da je ona ta, jedina zena u njegovom zivotu, koja ga smiruje i sa kojom zeli sve...

Postoji neka cudna, cak nevjerovatna povezanost, koja moze prerasti u ljubav izmedju dvije osobe koje vole da razgovaraju. Ja bih se prije zabrinula da znam da moj partner provodi mnogo vremena pricajuci sa nekim nego ako je u pitanju samo fizicka prevara. Kad nekoga pocnete da volite kao osobu, prija vam svaki trenutak proveden sa njom i cini se da bi bilo kakav fizicki kontakt narusio magiju vaseg odnosa. Tu padaju sve maske i ono najskrivenije dijelite sa nekim...To postaje neraskidiva veza.Tada istinski zelite da budete sa njim i bez seksa, stalno mislite jedno na drugo osjecate da ste zajedno i kada nije pored vas. E, to je ono sto ni jedan fizicki kontakt ne moze nadomjestiti. Zato mislim da fizicka prevara i nije prevara...

dekica
12-11-07, 15:03
Jedan moj drug , kada su mu rekli da ga djevojka vara uopste nije reagovao na to i svi su mislili da je potpuno lud. Naravno, pred drugima on apsolutno vjeruje svojoj djevojci i ta prica je za njega nemoguca. Medjutim, kasnije mi je rekao da on za to zna i da mu je ona sama rekla, ali da ga ne interesuje sa kim spava sve dok zna da ga voli i dok mu svako vece salje porukicu za laku noc...On kaze da je ona ta, jedina zena u njegovom zivotu, koja ga smiruje i sa kojom zeli sve...

:shocked542: e vala ti je pametan taj drug...samo neka je zdravo:twisted:

Homer
12-11-07, 15:53

Bolje da je i takav no da je peder!:D

dekica
12-11-07, 16:01
Bolje da je i takav no da je peder!:D

e ako znam sto je gore od to dvoje:unsure:
ovako mu se pola grada smije i niko ga ne postuje...treba ga mokrom carapom...pa sve po golija ledja dok se ne opameti kreten:notworthy:

mala_mu
12-11-07, 17:04
Ada cim njega boli ono sto ga je prevarila, jos ga manje boli i ko ce mu sto reci i ko mu se smije. Makar ja to tako gledam. Mozda se on njoj istoj smije iza ledja, nikad ne recite nikad...Uostalom, najljepse je kad vratite nekome, a da on to ne zna...

Homer
12-11-07, 17:09
@Dekice, bolje da mu se smiju, no da ga je*u! (Uz je*anje ide i smijanje ;))
I pobrkala si: mokrom čarapom se bije po glavi (taj je već zveknut, no nećemo sad o tome), po leđa se bije mokrijem konopom

explosion
12-11-07, 17:13
Pa sto napadate momka, evo i ona se slaze, njoj fizicka prevara nije prevara! A bogami se jednom prilikom vecina vas slozi sa tim, pa ja ispadoh naivna sto ne podrzavam prevare!
Ili smatrate da je on skot sto joj to tolerise, a da je on prevario nju i ona oprostila , svi biste aminovali...

Homer
12-11-07, 17:21
Nije samo stvar u prevari!
Da ga poštuje i malo to bi uradila krijući, a ne da cijela varoš o tome priča.

Nije joj to izlet (avantura) no je izgleda pošla na eskurziju! :D

PS
Mada sumnjam da i on nju voli, jer da je voli moralo bi mu smetat, da je*e oca!

sladja
12-11-07, 17:47
e ako ja razumijem toga momka,pomamila se..:D
Razlozi za nevjerstvo su brojni:monotonija,samodokazivanje,strast,potreba za nježnošću,osveta...Što se mene tiče,teško da bih oprostila prevaru,ne vjerujem da bih se mogla pomiriti sa tim,i nastaviti kao da ništa nije bilo.Iskrenost i dobra komunikacija su suštinski važne za svaku ljubav i bez toga nema dobre veze,i smatram da normalni ljudi nemaju razloga za prevaru,jer kada požele nekoga sa strane,očigledno da veza više nema smisla i da tu nešto ne štima.Znači treba je prekinuti i krenuti ispočetka.Jer bez ljubavi ne bih ni bila u vezi,a ako nekog voliš,zašto bi ga varao?
Sad tako razmišljam,jer se meni to nije desilo,a ko zna možda poludim pa promijenim mišljenje:D

supercica04
12-11-07, 19:32
@Dekice, bolje da mu se smiju, no da ga je*u! (Uz je*anje ide i smijanje ;))
I pobrkala si: mokrom čarapom se bije po glavi (taj je već zveknut, no nećemo sad o tome), po leđa se bije mokrijem konopom

Ah, kako si ti pametan:hug432:
:homer89070: ti si:superman:, a ja zelim samo tvoj mozak hahaha:D

Pera Detlic
12-11-07, 23:21

Šta fali?
Bolje je piti dobru rakiju sa prijateljima nego neku brlju sam.:D

WALTER
13-11-07, 13:39

Postoji neka cudna, cak nevjerovatna povezanost, koja moze prerasti u ljubav izmedju dvije osobe koje vole da razgovaraju. Ja bih se prije zabrinula da znam da moj partner provodi mnogo vremena pricajuci sa nekim nego ako je u pitanju samo fizicka prevara. Kad nekoga pocnete da volite kao osobu, prija vam svaki trenutak proveden sa njom i cini se da bi bilo kakav fizicki kontakt narusio magiju vaseg odnosa. Tu padaju sve maske i ono najskrivenije dijelite sa nekim...To postaje neraskidiva
veza.Tada istinski zelite da budete sa njim i bez seksa, stalno mislite jedno na drugo osjecate da ste zajedno i kada nije pored vas. E, to je ono sto ni jedan fizicki kontakt ne moze nadomjestiti. Zato mislim da fizicka prevara i nije prevara...

Ima li ti taj drug roditelja?:smokeing:

mala_mu
13-11-07, 14:19
A waljda ima no zaluduuu

seka
13-11-07, 22:33

Postoji neka cudna, cak nevjerovatna povezanost, koja moze prerasti u ljubav izmedju dvije osobe koje vole da razgovaraju. Ja bih se prije zabrinula da znam da moj partner provodi mnogo vremena pricajuci sa nekim nego ako je u pitanju samo fizicka prevara. Kad nekoga pocnete da volite kao osobu, prija vam svaki trenutak proveden sa njom i cini se da bi bilo kakav fizicki kontakt narusio magiju vaseg odnosa. Tu padaju sve maske i ono najskrivenije dijelite sa nekim...To postaje neraskidiva veza.Tada istinski zelite da budete sa njim i bez seksa, stalno mislite jedno na drugo osjecate da ste zajedno i kada nije pored vas. E, to je ono sto ni jedan fizicki kontakt ne moze nadomjestiti. Zato mislim da fizicka prevara i nije prevara...

zato ga i vara što tako razmišlja! :) curi fali sexa a on bi da razgovara!

milenaaaa
16-11-07, 00:58
nisu mi jasni ovi sto tako samouvjereno tvrde da NE bi oprostili...

Baron
16-11-07, 09:22
ne nego cemo biti presrecni kada nas prevari neko za koga mislis da je ljubav tvog zivota!

explosion
16-11-07, 14:45
ne nego cemo biti presrecni kada nas prevari neko za koga mislis da je ljubav tvog zivota!

Neces biti presrecan,NAPROTIV,umre jedan dio tebe, ali bas zato sto je ljubav tvog zivota MOZDA i oprostis. Djevojka samo kaze da se to ne moze tvrditi dok se ne desi. Znam neke sto su se kleli da ne bi oprostili makar ostatak zivota proveli sami, macke cuvajuci, pa se ispostavi drugacije :)

Baron
16-11-07, 15:00
svidja mi se stav crnogorki, to bi se moglo iskoristitit
:twisted:

mala_mu
16-11-07, 15:39
Samo nemoj bit siguran da ti se nece vratit, ako ne isto, ono makar duplo...

explosion
16-11-07, 16:16
I nikad ne znas da li ce da oprosti. Kao sto rekosmo - ne znas dok ne osjetis. A da se vrati, sve , ali sve se vrati, na ovaj ili onaj nacin. Kao mladja nisam vjerovala u to, ali vremenom sam sve sigurnija.

mala_mu
16-11-07, 16:23
Pa naravno. Mozda je izvikana parica, al zene odje nijesu ka sto cu bile one *citi i trpi zene* sto gledaju samo ispred sebe. Ako ti i oprosti, nije ti zaboravila, ne boj se. Vratice ti se, samo neces znat.. A sto ne znas - ne boli te, tako da ne brines...

milenaaaa
16-11-07, 18:37
Neces biti presrecan,NAPROTIV,umre jedan dio tebe, ali bas zato sto je ljubav tvog zivota MOZDA i oprostis. Djevojka samo kaze da se to ne moze tvrditi dok se ne desi. Znam neke sto su se kleli da ne bi oprostili makar ostatak zivota proveli sami, macke cuvajuci, pa se ispostavi drugacije :)

tako je Jelena :thumb_up:
i upravo ti sto se kunu da nikad ne bi oprostili,obicno oproste.. !!!
treba uzeti u obzir i okolnosti..

seka
17-11-07, 09:21
šta mislite o tome kad kažu: oprostiću ti, ali ne i zaboraviti !!!???? :)

mala_mu
17-11-07, 09:35
Oohohohohohohoho ne zelite da znate....

explosion
17-11-07, 10:28
To znaci da cu mu nabiti na nos kad mi to najsladje bude (citaj- kad ga najvise zaboli), ali to je sporedno. Osnovno znacenje je da ne pokusava to opet jer mu se nece svidjeti konacan ishod, nikako!

Moram da dodam i pjesmu - Kupio sam pistolj kod svercera na crno... :D

Homer
17-11-07, 10:38
Ako nekome (ođe ne mislim na muškarce:nono2:) treba partner da sprovede osvetu, tu sam!:smokeing::twisted:

PS

Žene, ne praštajte!:boxing542:

Još jedan PS

Ako mi žena ovo vidi biće još jedan ovakav oglas! ;)

WALTER
18-11-07, 22:10
Ako nekome (ođe ne mislim na muškarce:nono2:) treba partner da sprovede osvetu, tu sam!:smokeing:

PS

Žene, ne praštajte!

Još jedan PS

Mi to iz humanih razloga!:homer89070:

supercica04
18-11-07, 23:19
Ako nekome (ođe ne mislim na muškarce:nono2:) treba partner da sprovede osvetu, tu sam!:smokeing::twisted:

PS

Žene, ne praštajte!:boxing542:

Još jedan PS

Walter, nisam te razumela:biggrin::biggrin::biggrin::twisted::smoke ing:

WALTER
19-11-07, 16:31
Walter, nisam te razumela:biggrin::biggrin::biggrin::twisted::smoke ing:

Kad žene pate, mi smo tu da im pružimo utjehu iz humanih razloga:thumb_up:

supercica04
19-11-07, 17:53
Kad žene pate, mi smo tu da im pružimo utjehu iz humanih razloga:thumb_up:

Ja sam te odlicno razumela,:tongue343: a ne patim i ne treba mi uteha:D:hug432:, jer sam srecno zaljubljena:homer89070:
Htela sam samo da "ne vidi" zena :homer89070:ono sto on pise:biggrin::biggrin::biggrin:
Obozavam te, ali ti si lud hahaha:D:hug432:

WALTER
19-11-07, 18:12
:smokeing:Ako si srećno zaljubljena i dalje si od krvi i meeeesssssa!

mala_mu
19-11-07, 18:22
Tacno tako Walter. I ona, i ja, i svaka....

Janjičar
19-11-07, 18:23
Tacno tako Walter. I ona, i ja, i svaka....

Neka čoče.

Homer
19-11-07, 19:57
Ođe mi nešto kukaju, a na moj oglas se niko ne javi! :D

Oko za oko, zub za zub!

Janjičar
19-11-07, 20:37
Narafski.

mala_mu
20-11-07, 11:53
Neka čoče.

Sto je bilo janicar? Nesto ti nije jasno?

Baron
20-11-07, 12:22
rekoh li- Ni mrtav!

Zor_djevojka
20-11-07, 13:57
ti si 100% ili ozhenjen ili zauzet...;)

seka
20-11-07, 14:19

Oko za oko, zub za zub!

ne brini ti ništa, čim budem osjetila potrebu, mislim za osvetom.. :), evo mene kod tebe!

dekica
20-11-07, 14:33

Oko za oko, zub za zub!

homere,nista bez preporuke....ja pucam na sigurno:cheezy:

mozes li se pohvaliti nekim "trofejima":mwah1:?

seka
20-11-07, 16:18
aaaoo, sad kad se počne hvaliti.. :)
a možda ima neka da nam kaže kakav je!! to je mjerodavnije! :)

WALTER
20-11-07, 17:16
Molim, molim,bez provokacija!:smokeing:

svaka priča znači kraj ljubavnim izletima:smokeing:

Pera Detlic
20-11-07, 18:28
homere,nista bez preporuke....ja pucam na sigurno:cheezy:

mozes li se pohvaliti nekim "trofejima":mwah1:?

Priča se po gradu da ga vole žene zbog jedne stvari...:secret:

Homer
20-11-07, 18:30
Priča se po gradu da ga vole žene zbog jedne stvari...:secret:

...dugog jezika!:wink3:

seka
20-11-07, 21:53
Prevara: dvoje pogrešnih ljudi rade pravu stvar... :)

WALTER
20-11-07, 22:18
Prevara: dvoje pogrešnih ljudi rade pravu stvar... :)
:notworthy:

Baron
22-11-07, 13:05
ti si 100% ili ozhenjen ili zauzet...;)

Ja sam single.
Volim kad se tako lijepa cura interesuje za moje bracno stanje ;)

Zor_djevojka
22-11-07, 18:35
onda ja ipak nijesam tolika srecnica da me ti zapa'nesh...sigurno...

Janjičar
23-11-07, 00:49
Sto je bilo janicar? Nesto ti nije jasno?

Ne ništa nego sve. Samo to svi isti mi malo para uši tj. oči.

A za varanje nebi ti mogo ništa reć. Neće me niti jedna. Prije sam bio mlad suviše sada suviše star.

Zor_djevojka
23-11-07, 07:17
Neka choche! Regulisacemo to..Chush - nece nijedna...

mala_mu
23-11-07, 10:43
Ne mišta nego sve. Samo to svi isti mi malo para uši tj. oči.

A za varanje nebi ti mogo ništa reć. Neće me niti jedna. Prije sam bio mlad suviše sada suviše star.

Pa nisam ja rekla da su svi isti, vec da smo svi od krvi i mesa, i da se nebi mogla evo ista ja zaklet, da necu sjutra prevariti nekoga...
A to sto te nece niko... Ne znam sta da ti kazem, ne poznajem te... Generalno, svi smo nekome enkad bili premladi...

Homer
23-11-07, 10:46
Pi!

Ni na kartama više ne mogu da varam!;)

Janjičar
23-11-07, 12:06
Neka choche! Regulisacemo to..Chush - nece nijedna...

Živi bili pa vidjeli. nema šanse. Bi li ti izlazila sa nekim ko stalno zanovijeta, pravi se važan, loše se oblači, mislim kombinacija boja ko svetleća reklama, priča samo o sebi. NE. E pa neće ni one.:toobad:

Janjičar
23-11-07, 12:08
Pa nisam ja rekla da su svi isti, vec da smo svi od krvi i mesa, i da se nebi mogla evo ista ja zaklet, da necu sjutra prevariti nekoga...
A to sto te nece niko... Ne znam sta da ti kazem, ne poznajem te... Generalno, svi smo nekome enkad bili premladi...

Razlike postoje vi bar nećete u aps za muvanje ispod 16 itd. Neovlašteno, lična karta. Strašno.

P:S: Šalim se neozbiljan sam totalno.