View Full Version : Prvi put

liv_tyler
15-08-06, 00:38
S koliko godina, s kim, kako je bilo, da li je ostalo u lijepom sjecanju?

Sa 17,5 godina, moj tadasnji djecko s kojim sam tad bila oko 4mjeseca, a ukupno godinu i 4mjeseca, bilo je bolno, tesko, ali u isto vrijeme i lijepo...nije mi zao sto je bas on bio Taj, iako vise nismo zajedno, drago mi je sto je prvi put bilo iz ljubavi :-D
inace, situacija je bila totalno uvrnuta, ali o tome drugom prilikom, kad cujem i vasa iskustva :)

Arabea
15-08-06, 00:42
Editiraj uvodni post. Cijeni se i tvoj odgovor...ili... :arrow: :!:

liv_tyler
01-09-06, 01:00
E sad bi bilo lijepo da i vi podijelite svoja iskustva sa mnom, da ne pocnem da se osjecam glupo :oops: :lol:

Ceca
02-09-06, 13:40
Sa 19 godina - treci momak. Veza je trajala 3 mjeseca ukupno. Cesto ga sretnem na ulici. Javimo se reda radi, ali bilo je lijepo iskustvo u svakom slucaju iako nisam bila zaljubljena

BlackWoman
08-09-06, 15:47
Sa 17 godina. Bješe to davno. :D
Sa dečkom koji je bio moja veeelika ljubav. Ali prvi put je, moram priznati, bio sr*nje.

Miki_from_the_block
22-09-06, 14:49
Bilo je kratko, ali slatko! 8)
Sala sa strane sad-nije bilo los (zanimljivo) ali uglavnom kratko, posto sam bio jako nervozan a i bio sam, da ne kazem drugacije, napaljan i brzo sam svrsio.
Drugi put je vec bio dosta bolji...

jerotije
23-09-06, 21:04
U vojsci sa nekih 19 god otprilike. I meni i njoj je bilo prvi put. Bilo je u parkicu. Bilo je bezveze ali.....skinuo sam mrak !

liv_tyler
11-10-06, 11:36
Kako vam se to iskustvo cini sad, nakon dosta vremena? Da li vam izgleda smjesno i nespretno, mozda cistije i uzbudljivije nego posle, ili se nije mnogo sta promijenilo od tad? Neki su mozda vec odgovorili na to, ali da cujem i ostale...

Aurora
11-10-06, 11:41
Prvo iskustvo hehe, imala sam 21-u godinu, uzasno sam bila sramezljiva.Sada kada se setim toga smesno mi je iskreno receno.Naravno da se promenilo, bilo bi strasno da nije :)

+..graveyard..+
12-10-06, 00:01
zasto imam osjecaj da sam ja ovdje najmladja spavala s momkom..haha..
15..na plazi..
aposolutno me nije bolilo..divlje jedno iskustvo..nezaboravno svakako..

Dot
27-02-07, 02:26
18 god ako se ne varam.

sto se kaze brzi od metka....

ni ljubavi ni emocija

cura pfff

pijani...

Amelie
27-02-07, 16:44
sa 16
negdje u prirodi mada mi mjesto i nije bas najjasnije.
vrlo bolno iskustvo ali fino..previse emocija :)

Lushy
22-03-07, 02:37
s 19 g., drugi decko, bila sam zaljubljena, ali ga nisam voljela i žao mi je sto je prvi put bio s njim:(

Dot
19-04-07, 19:32
esh zao...pa kad raskines normalno da ti je zao...a majke mi vi zene previse dramite oko te nevinosti....

dekica
20-04-07, 16:10
Ja 15 dana prije 18-og rodjendana (davno li to biiii) sa momkom s kojim sam i dan danas i nadam se do kraja zivota :)....s njim sve prvi put...sve :)....ah,kakva ljubav...

mala_mu
23-04-07, 14:27
Imala sam skoro 19 godina. Srecom, nisam vise sa tim retardom.
@dekica - da bog da se udala do septembra, eto tako....

dekica
23-04-07, 14:36
Iz tvojih usta u Bozije usi...:tongue: :tongue: :tongue:
Ja mislim i da ce biti taman nedje u septembar, kako trenutno stvari stoje;)
Ajde i ti ubrzo:tongue:

mala_mu
23-04-07, 14:40
Iz tvojih usta u Bozije usi...:tongue: :tongue: :tongue:
Ja mislim i da ce biti taman nedje u septembar, kako trenutno stvari stoje;)
Ajde i ti ubrzo:tongue:
Pu, pu, pu sto me mrzis, oli mi reci?
Aj isplaniraj to pa da ti ispracaj pravimo

BlackWoman
24-04-07, 09:52
Eh i da dodam ovaj detalj. Nakon tog prvog puta, ta moja big love je dobro svirao na gitari i kao što rekoh, nakon tog ''čina'' mi je odsvirao, dok sam šćućurena uz njega drijemkala, ''lepu Protinu kći'' i ''sve će to o mila moja, prekriti ruzmarin, snjegovi, šaš...'' i svaki put kad čujem tu pjesmu sjetim se ''prvog puta''. Bar mi je ta nježnost ostala u sjećanju bez obzira na bol i ostale nusprodukte defloracije.

Miki_from_the_block
24-04-07, 17:23

Zaista, i neka tako bude! Amin!:)

capricornica
16-05-07, 22:16
sa 20 godina
ovo mi je 4 decko
znamo se 2 godine
a poceli smo hodati prije
5 mjeseci
i desilo se prije 2 mjeseca

Dot
16-05-07, 22:23
ouch...oprosti na indiskretnosti, al jel bolilo kako?

capricornica
16-05-07, 22:46
nije bilo krvi
ali jest bolilo :(
ali najgore je proslo
sad je skoro sve ok
samo neke "poze" ne mogu hehe
josh boli ali dragi ima strpljenja

Dot
17-05-07, 11:54
onda ti je dragi ipo... zadrzi tog dragog i puno srece

capricornica
17-05-07, 18:23
da, znam :)
a isto tako mislim da je to
zato sto je stariji i iskusniji
mislim nije puno stariji ali
:)

hvala

DYLAN DOG
16-06-07, 23:32
Meni se prvi put desio kad sam imao 16 godina. Pošto živim (živio sam, sad sam trajno u PG, radim, a roditelji su u HN) na moru, uvijek, pogotovo ljeti, mi se pružala prilika da imam dosta đevojaka, što sam da ne zvučim prepotentno, obilato koristio.
E pa sa jednom od tih ''ljetnjih veza'' sam i doživio prvi put. Mogao bih ga opisat samo kao nervozu i pokušaj da ispadnem momčina... Bila je starija od mene dvije godine, iskusnija, pa je i razumjela. Tog ljeta smo bili zajedno još par puta, i pokazao sam određeni progres, ali nedovoljno :D. Pravi, kvalitetan sex smo upražnjavali sledećeg ljeta, kad je opet došla...
Inače, uz rizik da zvučim što bi kod nas rekli 'ka đevojka', možda mi je malo žao što to nisam uradio sa đevojkom koju sam baš volio. Dešavalo se poslije,pa nikad neću znati kako bi to bilo da je bilo prvi put.

mala_mu
18-07-07, 12:37
racuna li se prvi put sa nekim ko vam nije prvi?
P.S.
Ne znam da mi se nije obistinio post sa prethodne strane. Dekica je ili na odmoru ili se udala..

Homer
25-07-07, 01:46
Narode, ovo nađoh sad na forumu Zamisli Srbiju (čovjek opisuje svoj prvi put):

Topik Prvo seksualno iskustvo
mrdja ::
Moram da priznam 2 stvari: 1) izgubio sam nevinost u 15oj (sasvim slucajno, nisam hte, majke mi 2) ne znam da li zato sto je ovo zivot, a ne ljubavni tinejdzerski film, nisam video nista "magicno" u tome. Cura je takodje bila nevina, pa je vristala, krv na sve strane, cale je usao u sobu da pita na kom to kanalu pustaju horor film, pa da gleda i on Kada je sve to konacno (izvinite na izrazu) "proslo", nisam znao sta da radim dalje, pa sam uzeo da se klatim kao da sam katatonican Sutradan sam cak i razmisljao da za*ebem celu tu pricu i da se vratim masturbaciji Eto, pao mi je kamen sa srca...

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

belex
25-07-07, 02:34
@Homere
....i na kraju koji je po sredi bio film? :unsure:

Homer
25-07-07, 08:51
@Homere
....i na kraju koji je po sredi bio film? :unsure:

@Belex, ovo je sa onog tvog ;) divnog foruma, izvesni Mrđa (da nijesi to ti bio u glavnoj ulozi?):tongue343:

laura
25-07-07, 22:14
@Belex, ovo je sa onog tvog ;) divnog foruma, izvesni Mrđa (da nijesi to ti bio u glavnoj ulozi?):tongue343:

ahahahahahahahahahahaha

svaka ti čast Homere:kiss1:

lavica
06-10-07, 23:06
nisam jos:D:D:D:D:D i ne namjeravam zadugo:P

Mjau
11-10-07, 02:27
*Sve u svoje vreme..

neurotica
18-10-07, 16:26
Prvi put sa 17, bili smo skupa nekih 5 miseci kad se napokon desio taj prvi put (zajedno u vezi smo proveli 5god :confused:), bilo je jako strastveno i pomalo bolno, ali ono ugodna bol :cheezy: nije mi zao sta sam prvi put to napravila s njim (ipak bila je ljubav u pitanju, iako to, po meni, nema veze s dobrim sexom, mozes ti imat i savrsen sex bez da si zaljubljen u tu osobu) ali iskustva koja su uslijedila posli su bila preprepresavrsena :D

Zor_djevojka
24-10-07, 15:28
Bjeshe mi 21-va..a sa 20 se poljubih prvi put..poranih bash...
A bio je pazljiv i njezhan..i ostade mi u zaista finom sjecanju, nemam traume ka' 90% djevojana...

Homer
24-10-07, 15:30
Bjeshe mi 21-va..a sa 20 se poljubih prvi put..poranih bash...
A bio je pazljiv i njezhan..i ostade mi u zaista finom sjecanju, nemam traume ka' 90% djevojana...

Tek u 21-oj. Bio je on pažljiv da sebe ne povrijedi :D

Zor_djevojka
24-10-07, 15:31
Chasti mi moje, nijesam razmishljala o tome...A mozhe bit svashta..

bila22vila
30-10-07, 16:52
Sa 16. Bilo je... bez-veze. Niti sam bila spremna, niti odrasla tome,ali eto... želila san razbiti led. Dečko je bio pažljiv, strpljiv, a ja neurotična i nestpljiva. Kasnije... sve bolje i bolje .. :)

Perfect^girl
06-11-07, 01:39
Sa 19 i bilo mi je bas bzv..boljelo me mnogo...

Janjičar
06-11-07, 01:55
Novi Beograd. Omladinska. Uh. Prelijepo. April.:love54236:

apple_mac
10-02-08, 22:00
ovo sve djevojke,po koji prestavnik mushkoga pola i to je to.eeeee od onako lijepoga i vaspitanoga drustva,sad nam ove djevojke kolo vode :-)

milenaaaa
10-02-08, 22:43
Ajde da i ja dam svoj komentar...
sad u tivat...sa 20...hahahahah...mary,vjeruje li mi,a ? :) :)

ozbiljno,17 godina i 5 mjeseci.Izlazili smo godinu ipo,a posle pola godine smo spavali..
Drago mi je da se to desilo u zimskom periodu..(predpostavljam da je nekome to glupo,ali uvijek sam htjela da bude zima,hladno vrijeme...ljeti je nekako lakse,par krpica na sebe..pfff)
Nije me vala nesto pretjerano boljelo,vise me boljelo 3-4 put... a i nisam prokrvarila.tek kad sam kuci dosla...
Sve u svemu,tog momka volim i danas na neki poseban nacin,ali definitivno nije ljubav mog zivota :P Cujemo se cesto,vidimo ponekad,ali sve na tome ostane...Stariji je od mene,iskusniji (tad bio :D ) pa je valjda i to razlog sto mi je lijepo bilo....
A poljubila sam se prvi put s 13 godina....ako koga interesuje :D

Dot
11-02-08, 01:55
vala za prvi put me nesto i ne vezuju emocije..ali svaki naredni mi je sve ljepsi i ljepsi....

nestasni_cipiripi
18-02-08, 14:53
Bijah dosta mlad tada 8i osnovne,mozda tek progleda po nekim pitanjima,a u ucih u MMB,i bjese jedna liberalno vaspitana curica iz odelenja do mojeg(ne mislim da je bila clan LSCG),te jedno popodne se nadjosmo kod skole nam, i odma uz nekakve poljupce i tako to veselo odskakutasmo do podruma skole,dje je nekakva sala mala sa nekakvim strunjacama.Te se ona prostru ka stolnjak na strunjacu i skide se gore i dolje,te i ja,i onda ja nju tu buca i buca i buca,i bogami lijepo mi bi,mada mi bi puno toga nejasnog,ali sam kasnije godinama spozna sve cari tog lepog hobija.

mala_mu
03-08-08, 22:40
Da ne otvaram novu temu, imate li tremu kad treba prvi put da spavate sa nekim ko vam nije prvi?

OCTAVIAN
03-08-08, 22:42
meni je uvijek kao prvi put kad sam prvi put sa nekom osobom :)

wawy
03-08-08, 22:54
Ja imam tremu samo prve 2,3 sata sexa...

Okugata
03-08-08, 23:14
meni nije nikad, ali mislim da je mojim tadasnjim novopecenim deckicima bilo....i to mloooogo frka :D

milenaaaa
03-08-08, 23:52
Da ne otvaram novu temu, imate li tremu kad treba prvi put da spavate sa nekim ko vam nije prvi?

imam...
svaki je momak prica za sebe, taman kao prvi put...

ItalijaN
27-10-08, 01:37
16 god... ( imao priliku i ranije...al bio stidan i glup ) nije u nekom preterano lepom secanju ostalo...al bar vise nisam bio nevin :D sto je bilo najbitnije :D