explosion
17-09-07, 17:52
Dobila sam parfem. Jeste da se poklonu u zube ne gleda, ali to se samo kaze tako :D Presladak je i toliko jak da je to strasno :(
|
View Full Version : Nerviram Se explosion 17-09-07, 17:52 Dobila sam parfem. Jeste da se poklonu u zube ne gleda, ali to se samo kaze tako :D Presladak je i toliko jak da je to strasno :( Mjau 17-09-07, 19:07 *Ma lepo je da se neko jos setio.. Mada je ponekad bedak kad ti neko kupi neki kich:( Ja se ne nerviram.. mozda malo sto se dvoumim da li da idem na Zlatibor, jer mi je ispit..daleko... pa imam vremena, a bzvz da propada.. rezervisano vec.. Amelie 17-09-07, 21:12 Dobila sam parfem. Jeste da se poklonu u zube ne gleda, ali to se samo kaze tako :D Presladak je i toliko jak da je to strasno :( joooj tak ose i meni desilo. vratio m idrug cd i stavio ga u kesu i tako dobro kesu zamotao covjek bi mislio supu je unutra stavio.i ja na sred ulice pred drustvom odmotavam to kad vidim parfem unutra. tako sam bila zatecena,i prijatno iznenadjena da je to bilo strasno.bas divno sjecanje. osim detalja da nisam mogla primaci parfem nosu jer je mirisao na przeni secer :tears: Mjau 17-09-07, 21:59 *Najcrnje.. Ja sam bila jednom dobila neko ogledalo od tadasnjeg decka.. Ok, jeste prakticno, i jos ga cuvam..jer se kao ogledalo ne lomi i ne baca.. Ali ono je nevidjeni kich bio :( Jos neki mladenci u uglu.. smejurija. Mama kad je dosla.. odmah je pitala "Sine, ko ti ovo poklonio, ne verujem da bi ti ovakvu stvar kupila :D" A brat je i dan danas alergican na njega, i uvek me zeza kad god me vidi da ga koristim :D A sad se nerviram.. jer ne mogu da definisem svoje stanje. Kao bolje mi je.. a kontam da teram ljude od sebe.. smetaju mi i prijatelji.. verovatno sam u onoj fazi kad zelim sama sa sobom da rascistim neke stvari :( Amelie 18-09-07, 00:21 ih kako su meni te faze gadne.ne mozes da zivis ni sam sa sobom a kamoli dap odneses nekog trugog tad. ja se nerviram jer nema smisla vise,cak sam i plakal koliko me bolilo danas jer su mi se raskrvaril idesni.to je jedini nacin da prodje otok i onda sam morala da ih cetkam i ispiram sircetom a to sve pece do mozga. i tako sam tuzna... svi mi fale...fali mi i zdravlje,i zagrljaj i sve :( Mjau 20-09-07, 23:38 *Jesi bolje? Meni bas ok danas.. ali sad me iznervira drug na msn-u.. doduse, ne on, nego prica.. Opet njegovi drugari (medju njima i moj bivsi o kome ovde pricam svakog sekunda), ne prestaju da pricaju o meni.. Iako su rekli da sam im nebitna..i da ih nerviram.. oni stalno melju o meni. Jel to normalno, recite mi? Jos ce da me ubede da im nije krivo sto sam ih ispalila najcrnje :D Nasli sa mnom da se zezaju , hahaha.. Amelie 21-09-07, 23:04 evo ostale su mi jos dvije krastice na donjoj usni. nerviram se sto sam tako rasijana i ne znam ko mi glavu nosi da je to strasno.i nerviram se zbog otga i sto sam placko plackavi,trebala bih biti drugacija i podnostiti tj prihvatiti stvari drugacije. ali nema veze. i nervira me sto duva ovaj vjetar,i sto sam horni,i sto sam dobila...ali sve u svemu ja se sada stvarno dobro osjecam :D liv_tyler 22-09-07, 01:15 Ma nema ni smisla ni pravila... Da Bog da svi yebu koga zele.... Homer 22-09-07, 01:24 Ma nema ni smisla ni pravila... Da Bog da svi yebu koga zele.... Amin!!!:thumb_up: Za ovo ima da ti klikam na vagu kad god mogu! Legolas 22-09-07, 01:54 Nesto sam mLogo nervozan and besan, dont now sta je u pitanju... Filip 22-09-07, 08:54 Dobila sam parfem. Jeste da se poklonu u zube ne gleda, ali to se samo kaze tako :D Presladak je i toliko jak da je to strasno :( explosion, sve si pomijesala. ne mos rec presladak je ako mu gledas u zube. poklonu se gleda u zube kad ti donesu nesto bzvz. inace ne Mjau 22-09-07, 14:46 *Ne, nerviram se.. ko kaze da se nerviram? Ma extra mi je.. jucerasnji izlazak s kolegama me totalno osvezio! Jos viidm Filpa... pa ima li kraja mojoj sreci? Amelie 22-09-07, 22:37 ma zamisli,izlazim iz pozorista kad na koga naleceh? na najvecu mogucu grdobu zensku koja je ufurala da je neka riba sa drecavim bordo karminom...a stala je u stilu - luk et mi aj em sou seksi bljak,ali mi nije pokvarila vece gadura mrzna ljepsa sam od nje :D Filip 23-09-07, 02:52 *Ne, nerviram se.. ko kaze da se nerviram? Ma extra mi je.. jucerasnji izlazak s kolegama me totalno osvezio! Jos viidm Filpa... pa ima li kraja mojoj sreci? hug za maj frend mjau :hug432: Mjau 23-09-07, 03:15 *Eto.. dzaba sam ulazila u ovu temu.. vidim tvoj post..i sve mi lepo.. ma, nervoza :D Hvala.. uzvracam:throb: i :hug432: Batboy 23-09-07, 03:18 Ljudi što ne spavate, ovo vam nije baš zdravo.... :) Amelie 23-09-07, 15:37 ma nervira me sto ne mogu preko svega lako preci,tj onom lakocom kakvom bih htjela...ali jaka sam ja pa cu sve rjesiti,samo mi treba vremena...trebam da se naviknuti na cinjenice pa me i ta novina nervira Mjau 23-09-07, 23:04 *Nerviram se kad neko nema svoj stav.. i kad za sve sto ja predlozim..kazem.. klima s glavom i apsolutno se slaze.. Da, mozda bi nekog pozeleo takvog prijatelja, ili decka..svakako.. ali vremenom dosadi..osecas se kao da vodis monolog :( Amelie 25-09-07, 21:17 sto mi je soba uvjek u haosu koliko god je spremam Mjau 26-09-07, 01:45 *Ne.. ne nerviram se.. sad mi je vec i smesno.. Ubedjuje me drugarica.. dopisuje se s nekim likom 2 godine.. i on je ladno rekao da ne zeli da se upoznaju.. a ona mu veruje.. i misli da dve godine nije imao vremena.. isti faks ..isti grad.. to nije smesno i naivno? Aman.. cime se ja bavim..kad sam budala.. Batboy 26-09-07, 01:55 *Ne.. ne nerviram se.. sad mi je vec i smesno.. Ubedjuje me drugarica.. dopisuje se s nekim likom 2 godine.. i on je ladno rekao da ne zeli da se upoznaju.. a ona mu veruje.. i misli da dve godine nije imao vremena.. isti faks ..isti grad.. to nije smesno i naivno? Aman.. cime se ja bavim..kad sam budala.. Kod mene se kaže ''Budala i dobar su dva rođena brata'' Gdje tog jarana nađe, to je ''bogumi neki pobro''.... Ma šta se imaš nervirati bezveze....... Smijurija živa ha ha ha. Ma samo se ti opusti i batali budaleštine fino ti kaže Bat. Ja volim pomoći ljudima kad mogu, ali kad vidim da se trošim uzalud batalim sve, odem da se za..bavam po gradu sa društvom ili negdje npr. na par dana:character38542:. Amelie 26-09-07, 08:50 nervira me sto mi je ponovo pao imunutet i sto moram sad kod oca na ultrazvuk desnih sta got to bilo.i sto tacno vidim da cu otkazati i bilijar i izlazak uvece(moram da odmaram,jbg) Mjau 26-09-07, 14:25 *Mene je iznerviralo to sto me hoce ubediti da i ja verujem tom tipu.. Pa ajde, dopisujete sa nekim ko nije iz istog grada, zemlje.. pa se ljudi rese i sastanu i posle godinu dana.. Ali dopisivati se s kolegom, isti fax, grad.. skoro dve godine.. i da on stalno satro ne moze da odvoji vreme.. Pa sta bi pomislili? Pri tom.. taj isti lik..jer je i moj kolega.. je jednom prilikom licno meni rekao da nema nameru da se upoznaje.. E kad ja to prenesem.. ja sam odmah losha! Treba biti zaista glup, ili ne zeleti da priznas tu bolnu istinu.. da verujes da neko 2 godine ne moze da se vidi na 5 minuta s tobom.. a toliko zajednickih stvari imate!!! Ja bih se uvredila.. Ali mi je na kraju rekla.. kad je videa da nema svrhe ubedjivati me.. da je njoj i tako ok. Rekoh..vazi..uzivaj s tvojim vizuelnim prijateljim.. koji joj tako u svemu pomaze.. a kad vidis s jedne strane..i vredja.. samo ne direktno i ocigledno.. explosion 03-10-07, 19:42 Sto moram da budem na poslu 6 sati, da sjedim u kancelariji, a ne radim ni sat!!!!!!!!!!! Uzas! Ima li sta gore od dosade! Amelie 03-10-07, 23:27 nisam dobila pm sad cu trebt cekat sve do sutra za odgovor :( Mjau 04-10-07, 16:54 *Nerviram se sto mi drugarica jos nije nasla stan.. Pa se bas muci, i ja brinem za nju.. Nerviraju me te glupe agencije.. lopovi! explosion 07-10-07, 08:37 E kako da se ne nervira. Nedelja, pada kisa, super za spavanje, ja legla jutros, a sad samna poslu:annoyed_h4h: Nadjite mi posao sa dosta slobodnih dana. Sa nekim slobodnima danom. :helpsmilie: Dot 07-10-07, 11:14 nravira me par postova od ovih curica sa foruma kao i ovaj pm sto sam dobio.... ne trazite od mene gluposti, radite sta vam se radi, snosite posledice svojih postupaka ako moze kako crknite, ako ne bit cu u irskom pa dodjite na pivo malo mi ide na zivce i ova poruka Forum Poruka Sorry *** is a moderator/admin and you are not allowed to ignore him or her. explosion 07-10-07, 11:34 A ja se nerviram sto se ti nerviras zbog ovakvih stvari!!!:angry2: Dot 07-10-07, 11:49 sooper ajmo do irskog da se nerviramo, ja sam sad slobodan i upravo alarmiram raspolozive jedinice da se nerviramo zajedno---- _PlAwuSha_(bojana) 07-10-07, 13:32 znaci...nervira me sve oko sebe,a prvenstveno mentalitet moga grada (podgorice)...sve snobizam,primitivnost...tracevi....kao da je svakome svoj zivot dosadan pa se mijesaju u tudje...kada te vide odmjeravaju....bas neprijatna atmosfera....stvarno me dovodi do ludila kada neke osobe koje ni u sta nisu upucene naokolo prevrcu moje rijeci... Miki_from_the_block 07-10-07, 17:13 Nervira me ovaj novi raspored sto sam sastavio. On je za mene idealan, ali me nervira sto cu u petak morati samo zbog 2 casa da ustanem u 8h. Shit:annoyed_h4h: Amelie 07-10-07, 18:10 nervira me koziji sir koji moram da jedem jer me majka cera sa njim...katastrofa Mjau 08-10-07, 00:37 *Nervira me sto me bole ledja.. i bas me nervira sto sam neaktivna.. moram da se vratim fitnessu!!! Cim nadjem odgovarajuci centar u blizini! BoBiLiCa 08-10-07, 13:15 nervira me sto ne mogu da zapalim cigar a da mi majka ne zvoca sto pushim... Amelie 08-10-07, 13:20 kako iams cudan nick bobilice...velkam ti ovdje,i ne nerviraj se,koza ce ti pozutit :D mozak 08-10-07, 13:30 a mene je iznervira' jedan phone call...pa što je to... Mjau 08-10-07, 18:03 *Sto Dusan opet nije dosao. Satro nije mogao da stigne. A bas je bilo fino sto smo se okupili.. Dot 08-10-07, 21:25 jebem se glupa, ne ide mi nikako...kad treniram sa isfuranim debilom od +100 kila uhh...ima li ko jedno 10 strunjaca i prostor da mi pozajmi? uuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhh jebacu nekom majku zbog ovog ... sve u svemu sad sam makao sve poruke iz inboxa tako da ima mjesta masu pa saljite!!! Mjau 09-10-07, 01:27 *Nervira me sto je glavna tema na forumu mog faxa.. kako sam se ja nameracila na jednog lepog tipa.. takodje kolegu.. Samo zato sto se uvece cesto dopisujemo.. Sta sam ja kriva sto on meni redovno odgovara.. pa sad ostale ljubomorne.. Hahahah.. Cak sto vise.. shvatih da me to i ne nervira.. bas mi godi sto njih izludjuje.. A sem toga..kad neko toliko prica o tebi..pa mora da vredis:D lavica 09-10-07, 12:26 nerviram me sveee.....joj danas sam nikakva definitvno:(:(:(:( jojjj.....................ugl zbog momka...nije u stanju da se javi....:( fuj............grrrr Mjau 09-10-07, 13:03 *Ma ne nerviraj se zbog momka.. iskuliraj.. javice se on kad tad.. A ja se nerviram sto cim sam gladna.. odmah krene taj neverovatni bol glave.. I nerviram se sto sam vec 6-i dan batalila cigare.. a `vata me kriza..a ne dam se...:( Amelie 09-10-07, 13:33 nikako da se vidimo explosion i ja :tears: mozak 09-10-07, 13:37 to nije razlog za nervozu...I think so... Amelie 09-10-07, 13:38 bogome.... ovo je 50128 put po redu da nam nesto iskrsne :1002: su kim cu na kafu danas Dot 09-10-07, 13:39 nije hjela jedna cura kod mene smrcc explosion 09-10-07, 13:40 nikako da se vidimo explosion i ja :tears: i mene! :( Dot 09-10-07, 13:52 i ja mozak 09-10-07, 13:56 mislim da je suvišno reć' ...i ja... Mjau 09-10-07, 17:46 *Posle mene kritikuju kad vam ne brisem offtopice.. Molim vas, ne pisite novi post, ako nemate posebno nista da kazete.. I meni je glupo sto vam ovo prebacujem..ali pls:throb: Eto mene.. nervira sto to moram da opominjem stalno... I iznervirala sam sto su nam odobrili rok.. Prijava bila samo danas do 14h! Pri tom pocinje od 16.10. vec, a traje samo 3 dana! A taman sam mislila da dam jos neki ispit.. Najgore je kad se opustis kad si apsolvent.. ALi sad nemam vremena.. sto bezveze da prijavljujem :gun_bandana: explosion 10-10-07, 09:30 Pa mi se samo svi nerviramo iz istog razloga :) Nervira me strasno neka djevojka koju svako jutro sretam kad idem na posao. Mimoidjemo se i ona za nekoliko sekundi mene iznervira na trenutak. Tako je namrstena stalno, tako ima nervozan pogled, tako je mracna, strasno! Ne ocekujem da se smije u 8h, ali takva faca... Kao da mrzi cijeli svijet!Dodje mi da je pitam je li se ikad u zivotu nasmijala! I da pocnem da idem drugom stranom ulice:mad: Homer 10-10-07, 15:15 Pa mi se samo svi nerviramo iz istog razloga :) Nervira me strasno neka djevojka koju svako jutro sretam kad idem na posao. Mimoidjemo se i ona za nekoliko sekundi mene iznervira na trenutak. Tako je namrstena stalno, tako ima nervozan pogled, tako je mracna, strasno! Ne ocekujem da se smije u 8h, ali takva faca... Kao da mrzi cijeli svijet!Dodje mi da je pitam je li se ikad u zivotu nasmijala! I da pocnem da idem drugom stranom ulice:mad: Svaki put kad je sretneš uputi joj srdačan osmjeh, a ako to ne upali posle desetak puta, ti joj poželi i dobro jutro. Ako je to ne oraspoloži (a mislim da hoće, osim ako nije izgubljen slučaj), a onda će biti posle toga nervoznija od tebe (ono tipa: ma što mi se ova lujka smješka svako jutro;)), a tebe će biti lakše jer si ti nju iznervirala a ne ona tebe. Kako god obrneš, ti si u + :D supercica04 10-10-07, 18:09 Svaki put kad je sretneš uputi joj srdačan osmjeh, a ako to ne upali posle desetak puta, ti joj poželi i dobro jutro. Ako je to ne oraspoloži (a mislim da hoće, osim ako nije izgubljen slučaj), a onda će biti posle toga nervoznija od tebe (ono tipa: ma što mi se ova lujka smješka svako jutro;)), a tebe će biti lakše jer si ti nju iznervirala a ne ona tebe. Kako god obrneš, ti si u + :D Ha, ha, pa kako da ga ne obozavas!:kiss1::throb::notworthy: Mjau 10-10-07, 18:37 *Nervira me ovo vreme.. Iznervirao me neki smotan komsija..koji se ocito skoro doselio.. Dosao kao da se zali sto pustam glasnu muziku (citajte preglasno, trese se zgrada), kao spremaju ispite.. a sav drhti. Verovatno je pomislio kakva je ludaca.. mozda me i udari.. A mozda i zato sto sam ja onako mehanicki izasla u spavacici.. jer ja brate spavam do 13h:-) Au..zbunila sam ga.. Svejedno iznervirao me.. kako se usudio.. jos lego na zvono.. Sad ima da odem..i da mu kazem.. izvinite, gospodine smotani, da li ucite 24h.. ili imate pauzu da maknem mjuzu.. Jer mjuza je moj zivot! Homer 10-10-07, 18:43 @Mjau, ako stalno otvaraš vrata u spavaćici, ja bih dolazio svaki dan da se žalim (dok se ne sažališ) :D WALTER 10-10-07, 18:46 @Mjau, ako stalno otvaraš vrata u spavaćici, ja bih dolazio svaki dan da se žalim (dok se ne sažališ) :D Vidi se da si moj učenik!:wink3: Mjau 10-10-07, 19:35 *Jok stalno.. samo kad me probude.. a mrzim to.. I tad sam opasna jer ujedam :D Nervira me jesen.. ne volim je.. nema sunca..nema suncanja.. hladno je.. a jos nema grejanja u stanu.. Grrr.. liv_tyler 08-11-07, 03:51 Nije da sam se iznervirala, dobro, jesam malo, prosto me iznervirala ljudska glupost... Amelie 11-11-07, 22:40 nervira me mentalitet nasih ljudi koji nista ne cine a ni dobro sto dobiju im ne valja frkadela 11-11-07, 22:51 Pa kako da se ne nerviram, kad sam kreten... :toobad: A i ne mogu da nadjem neki cd... :) Mjau 12-11-07, 03:30 *Nerviram se.. jer sam popila na slavi.. doduse, tamo su svi bili pijani.. ja sam cak i u najmanjem stepenu.. i nisam se bas toliko odvalila da sam pravila neke gluposti.. vise sam bila vesela.. sto je za mene karakteristicno i kad sam trezna.. I sad jedan decko..tamo prisutan..zeli da me ubedi kako sam svima bila smesna..i kako su me svi prozivali.. a jedini razlog je sto to cini.. njegova ljubomora.. Ne moze da podnese da mi se drugi nabacuju.. pa sad to okarakterisuje kao ismejavanje.. Ko da sam ja malaumna, pa ne znam sama da razgranicim.. Sto je najgore.. dozvolila sam sebi da ga zovem na mob i vicem 30 minuta.. trosim glas, zivce.. i novac... explosion 12-11-07, 18:09 Nerviram se sto nisam ponijela kisobran!Ah dodjavola, kako sam pomislila da vjetar duva pa kisa nece?? Kako? Zasto? A tako sam krhkog zdravlja.... Ko zna sta ce sa mnom biti... seka 12-11-07, 21:46 nerviram se što neke stvari kažem i prije nego što dobro razmislim..sto puta mi se to o glavu razbilo, ali ne da mi djavo mira.. Amelie 13-11-07, 18:33 ooooooooooo nervira me sve sve me nervira i sve mi ide na zivce sve cu vas pobit i jos na informacije nemaju broj F cafea pa ne znam imaju li prostor dolje ooooo explosion 13-11-07, 18:36 ooooooooooo nervira me sve sve me nervira i sve mi ide na zivce sve cu vas pobit i jos na informacije nemaju broj F cafea pa ne znam imaju li prostor dolje ooooo prostor dolje imaju garantovano! to ne moras da ih pitas :) Amelie 13-11-07, 18:37 pa ajde brate da se dogovorimo da odemo tamo pa ako kaze da ne mozemo stat pocemo u neki drugi kafe,ima tamo AND1 blizu televizije,vala imaju prostora gore za dva foruma ako mi rece neko da mu ne valja mjesto nek se slika,posto se niko potrudio oko ovoga nije bez nocture sto se sjetio i naravno ja Mjau 14-11-07, 01:21 *Nerviram se sto na pravnom forumu nevidjeno spamuju.. pa im krivo djavo kad im brises postove... seka 14-11-07, 09:05 što dozvoljavam sebi da mi neki ljudi dižu pritisak.. dekica 14-11-07, 14:32 nervira me sto ovo gorivo konstantno poskupljuje... mala_mu 14-11-07, 14:41 Mene nerviraju nestrpljivi vozaci. U tim situacijama kad sam suvozac, cesto puta mi dodje da vozacu glavu da primaknem pri volanu.. Ono iz dva/tri puta, paf-paf-paf... U razmaku od po par sekundi... Aj houh ju got d pikčrrr. liv_tyler 20-11-07, 01:25 Upravo me yebeni sajt ispalio!!! :angry2: Kaze da sam dostigla limit i da nemam vise sta tu da trazim!!! NISAM NI ZNALA DA IMAJU STJUPID FAKIN LIMIT!!! Grrr mala_mu 20-11-07, 11:13 Nerviram se jer mi je momak poslao stupid message ever. Ustvari The mother of the stupidest message ever... No, ja se ne nerviram, no me on nervira... Baron 20-11-07, 11:24 Nerviram se jer mi je momak poslao stupid message ever. Ustvari The mother of the stupidest message ever... No, ja se ne nerviram, no me on nervira... hehe, ajde izlistaj da vidimo tog monstruma od poruke:thumb_up: mala_mu 20-11-07, 11:49 Ne mogu, sms je... Necu da se ofiram odje, garant bi aj bila kriva, ili tako nesto... explosion 20-11-07, 11:56 Sto su stanovi ovako skupi i sto ljudi pristaju na to!!! Kad bi ih svi kulirali, morali bi spustiti na NORMALNU cijenu! Jbt ponasaju se kao da je prosjecna plata u PG 1000 eur!! mala_mu 20-11-07, 12:00 Hehehe, sacekajte malo.. Pocet ce da pada cijena nekretnina... Mada javi se imam ja stan za tebe... Baron 20-11-07, 12:19 evo javljam se ja! explosion 20-11-07, 12:30 I ja :) Zor_djevojka 20-11-07, 14:01 kad mi stigne mala porcija :D...ka' da zhale... Janjičar 20-11-07, 15:12 kad mi stigne mala porcija :D...ka' da zhale... Oca im jebem. Stipse. Mjau 21-11-07, 00:19 *Nerviram se.. jer sam na sporom dial=up-u! Pri tom mi nije instalirana nova verzija msn-a na laptopu..pa mi to sve dodatno usporava.. I nervira me sto je asistent zakazao kolokvijum za subotu,pa moram ranije da se vratim u Bg..:( Zor_djevojka 21-11-07, 07:22 shto sam totalno zaboravila kako se priprema Brojsov chaj :(..pa sam sva ka' blesava supercica04 21-11-07, 12:55 Kad se budes setila salji mi pp ... Mjau 22-11-07, 23:50 *Sto sam prinudjena da trenutno koristim je*eni dial up, i sto mi je sve sporo kao puz.. I sto mi crui krv iz nosa..:wallbash: sladja 22-11-07, 23:58 ništa me ne nervira..:D čudo jedno..:D Mjau 23-11-07, 15:59 *em sto je glupi dial up, nego sto me stalno prekida i izbacuje.. Znaci..brate..odvratno. BAs izludjuje. A i nervira me sto je jedan doticni na msn-u.. i sad kao pravi se vazan.. kaci neke slike, manekenise.. misli da cu reagovati :D liv_tyler 30-11-07, 00:59 Grrrrr...Sto mi stalno puca Explorer..I onako ga ne volim i koristim samo kad moram, jos je nasao da baguje...I to bas sad kad izigravam detektiva...eltjkhghoosrh Miriam 30-11-07, 12:52 Vrlo retko se nerviram. explosion 30-11-07, 18:33 ništa me ne nervira..:D čudo jedno..:D Isto :D:thumb_up: liv_tyler 01-12-07, 02:25 Pretpostavljam da je sad negdje u njenom zagrljaju...Bas super.. DYLAN DOG 01-12-07, 02:33 Sanjao sam svoju bivsu djevojku. Tako realistican san, u kojem su se pojavljivali jos neki poznati ljudi iz proslosti. Mnogi nemaju mikakve veze sa njom... Nije bio sex u pitanju, ni blizu. Potpuno se nedefinisano osjecam... Amelie 01-12-07, 10:01 Sanjao sam svoju bivsu djevojku. Tako realistican san, u kojem su se pojavljivali jos neki poznati ljudi iz proslosti. Mnogi nemaju mikakve veze sa njom... Nije bio sex u pitanju, ni blizu. Potpuno se nedefinisano osjecam... a neka si alf ustao iz kreveta i dosao to da nam kazes :smokeing: ja se ne nerviram,jedino sto sam u nekom iscekivanju pa eto... :yawn431: :unsure: DYLAN DOG 01-12-07, 12:45 A jesi li vidjela u koje doba sam to napisao....;) Eeeee... Zor_djevojka 01-12-07, 13:25 Shto su se svi nabili u kucu na ovako fin dan, pa mi smetaju da obavljam svoje duzhnosti :) Miriam 01-12-07, 15:03 Kako po ovako lepom danu nešto može da iznervira? Psihologue 02-12-07, 00:53 A ko ne može? Mjau 05-12-07, 01:57 *Nerviram se sto sebe opterecujem nekim glupostima.. sta ce biti ako..itd,itd.. I dozvoljavam da me neko drugi obeshrabri.. zaboravljam da je danas tesko naci coveka koji ce te podici..svi gledaju samo da te uniste i spuste na zemlju.. A i nerviram se zbog tih vezbi..i tih komplikacija... liv_tyler 05-12-07, 02:38 Sto ne mogu da znam sta on misli..I sto ne mogu da budem strpljiva i da pustim da se sve odvija svojim tokom, nego hocu da znam sve i odmah sad..Ne mogu da budem u neznanju, ubija me to... Miki_from_the_block 06-12-07, 17:24 Sto onaj meontol od profesora meni skinuo bodove s kolokvijuma samo zato sto samo sto nisam imao adekvantan odgovor na svoju zalbu...kkrkrkrkr....motherfucker! Sto mi ona likusa ne vjeruje da mi je ona samo drugarica, a ne djevojka...koji mentol...a taman da se skontamo...pa kad ja, konj, moram da pricam o svojoj najboljoj drugarici (Marchetu)...sta sam mogao drugo da ocekujem...:wallbash: Mjau 06-12-07, 22:54 *Au, bre, Mikac..ko je to ljubomoran na mene :tongue: Ma neka i treba..:boxing542: Salim se ja malo. Ja se nerviram sto sam sve kao nesto planirala za veceras, i ranije zavrsila na faxu, i u salonu, okupala se, a na kraju ostadoh kuci...:weeping: Nervira me kad se neko pravi pametan, kao da je popio svu pamet ove zemaljske kugle! A jos vise kad misli da je Bog i da je iznad svih! Nervira me sto jos nisam kupila steper :wallbash: |