View Full Version : Nerviram Se

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

Mjau
09-05-07, 18:38
*Nerviram se sto me ubise ovi zuljevi na nogama
-nerviram se sto sam danas potrosila 3 sata cekajuci druga da zavrsi s nekim poslom
-nerviram se sto sam 2x bila na faxu, i opet nisam sve zavrsila sto je trebalo
-nerviram se sto ne znam sta hocu...
-nerviram se sto sam opet popustila...

Dot
11-05-07, 11:34
nerviraju me retardi koji preko foruma, onih sms na tv sto se prikjazuju, mirca i ko zna cega sve ne ... pokusavaju naci zenu- djevojku - ili sta vec....pa trebaju svi kolektivno da se poubijaju!!!

Miki_from_the_block
11-05-07, 21:19
Nerviralo me sto bilo malo sranja tokom voznje po gradu. Bilo je tu dosta nesporazuma ko ce nas i gdje da vodi...malo glupavo bilo, a moglo se izdrzati, ipak smo se super proveli bez obzira na to!

Mjau
11-05-07, 23:17
*Nerviram se sto me zvao bivsi decko.. smarao.. i sto je podelio moj broj svojim drugovima i sad se kao pravi lud.. a najvise me nervira sto misli da cu ja da nasedem.. uhhh...koji glupan! Kako sam mogla da budem sa njim, nije mi jasno!!!

Dot
13-05-07, 13:36
gdje nalazite te likove ....

nadam se da nikad necu ni priblizno tome doci...

uj puj puj

Mjau
13-05-07, 15:54
*Nerviram se sto sam nocas ostavila novi sako da se susi, a ujutru se nalepile one mace sto lete u vadzuhu.. i sad ne mogu ceo dan da ih poskidam!

Dot
14-05-07, 18:02
e sad sam definitivno nervozan....jebem ti berzu u 3 p m

Mjau
15-05-07, 02:29
*Nerviram se sto sam se sad najela..i sto me sad nervira stomak..i sto ne vezbam :(

Miki_from_the_block
15-05-07, 13:48
Nervira me moj mentor...uradio sam maturski za 5, a kreten me jebe u zdrav mozak, kao moze se to bolje...

Amelie
15-05-07, 15:23
-nerviraju me rane na stopalima
-nervira me moje prekomjerno znojenje ruku
-nervira me sto mi se brzo masti kosa
-nervira me sto danas necu izlaziti zarad nauke
-nervira me kad se posvadjam sa nekim ko se pravi kreten
-nervira me mirko pickica koji nije htio da pobjegne sa socijologije
-nervira me engleski

Mjau
15-05-07, 21:31
*Nerviram se sto sam se najela kao stoka, i sad me boli stomak..naduo se .. a posebno od jagoda...

Nerviram se sto sam dozvolila sebi neke stvari...

dekica
16-05-07, 08:47
sto je oblacno........i sto najavljuju kisu za vikend pf :(

Mjau
16-05-07, 10:19
*Nerviram se sto ne mogu da nadjem ono sto mi odgovoara.. juce se konsultovala sa komsijom..i on kaze da je propast..tako da.. uhh... bas se nerviram...

Miki_from_the_block
16-05-07, 18:06
Nerviram me kada likovi iz knjizare uzasno fotokopiraju....evo danas sam morao svoj maturski u 3 primjerka istampati...u kjizari mi isfotokopirali, i uzas je bio od kopije...moram se sad ja licno baciti na stvar...i sad se nerviram...

Dot
16-05-07, 22:21
nervira me sestra..to je gad kakav se jos nije rodio ..odricem se je i prakidam svaki odnos sa njom(bilo poslovni bilo neki drugi)
sta sam ja skrivio da imam ovakvu sestru..?

Amelie
16-05-07, 22:54
nerviram se cekajuci godoa...odoh malo nesto da cinim zabavno

Mjau
18-05-07, 00:14
*Nerviram se sto je bas danas zahladnelo.. sto mi je bas danas bedak.. i sto nisam otisla na zurku na koju me on zvao...:(

Psihologue
18-05-07, 20:42
Nervirao sma se tri dana...
Nisam mogao da navratim...

Mjau
19-05-07, 16:43
*Sto bi rekao Miki, ja sam ti uvek aktivna na ovoj temi:thumb_down:
Ali sad se nerviram sto sam razvezala svoj jezik.. i posle ne znam koliko pocela da se svadjam s mojima.. Trazila im neke pare, iako neopravdano..ja sam krenula da ih napadam.. i sad mi zao.. Doduse, na kraju sam stisala ton, i izgladila situaciju.. ali ipak :wacko:

Miki_from_the_block
19-05-07, 20:05
Nerviraju me jedan klinac koji voli da se isfrajerise, a svi oko njeg gledaju u njeg kao u budalu...e koji je to debil, pa to je nevidjeno...aj` da tip ima razlog da se frajerisa, ne bi mu reko ni rijec, samo bi ga pohvalio...ali ovako samo...:puke425:

Mjau
20-05-07, 16:19
*Hvala bogu.. nisam nesto nervozna.. Konacno i ja da ne postujem milion recenica na ovoj temi:notworthy:

Miki_from_the_block
22-05-07, 15:05
Pada kisha, a htio sam danas na kosarku...ufff, kako me zajeba!:)

Mjau
22-05-07, 15:15
*Nerviram se sto sam se kao kreten uspavala do 14:27h :wallbash: Koliko sam stvari mogla da zavrsim do sad...a jooooj...

Mjau
29-05-07, 02:36
*Pricali smo 2,5 sata.. i ja mu posaljem sms.. iako znam da ce da spava.. i on mi nije odgovorio,,,,a ja vec ludiiiim:(

beskrajnost
29-05-07, 03:02
zivicira me kad mu lijepo objasnim o cemu se radi a on odjednom podje drugu temu

Mjau
29-05-07, 11:12
*Nerviram se sto sam napravili opet veliki racun na mob. Stvarno nisam normalna:wallbash:

Amelie
29-05-07, 15:11
nervira me moja stomacina danas ...nije ni cudo koliko jedem zadnjih dana,ali jednostavno se ne mogu zaustavit... :(

dekica
29-05-07, 15:44
sto me boli glava evo 2-3 dana i moram da pijem brufene..:(

mala_mu
29-05-07, 15:46
sto me boli glava evo 2-3 dana i moram da pijem brufene..:(
uzmi dolorexu...

Amelie
30-05-07, 20:43
sto mi je pismeni sutra iz haromije pa se malo frcim...tj ne frcim se nego mi idu na zivce moje ocjene u globalu

...nismo se vidjeli odavno

Mjau
31-05-07, 22:41
*Razmisljam puno.. cula sam neke stvari koje me dodatno opterecuju... Neko bi iskulirao sve to.. ali perfekcionista kao ja.. ne verujem...

Amelie
02-06-07, 08:25
ne mogu da spavam,a jos me dodatno iznerviralo ovo glupo otvaranje duse ovdje...sa svake strane"hana odrasti,hana odrasti,hana odrasti pa mi se javi"...zelja ce ti biti...wtf...pusti te me na miru,ono sam sto sam,ako nekom ne odgovaram neka me zaobidje,ne znam sta drugo da kazem.
preko msna(ako cemo vec ovako da prebacujemo jedno drugom krivicu)sve i da hocu ne mogu ti pomoci,a kad me podbadas sa onim recenicama tipa"uvijek je strah onima kojima se moze"kako mislis da nastavim razgovor a jos si mi rekao da si nervozan.
nemoj molim te vise da kenjamo oko slicnih gluposti jer su mi preko glave one glupe svadjice kojih je ovih dana na pretek,i tvojih recenica "hana odrasti"..to zakaci negdje i ne upotrebljavaj vise.
nije problem sto sam dijete,jbt jesam i gotovo,ali na svaku nasu svadju da je zakljucak"hana odrasti"to pocinje da me nervira...ne pocinje,nego mrzim to

Homer
02-06-07, 11:53
Koja budala želi da odraste? (To samo đeca žele.)
Ja sa ovim bremenom godina na rbatu pružam žestok otpor tome (znaju to oni koji me poznaju ;))

E, da mi je sedamnaest opet...

PS

Nervira me žena! (Da vi se usput požalim) :gun_bandana: :mf_argue:

frkadela
02-06-07, 11:56
Koja budala želi da odraste? (To samo đeca žele.)
Ja sa ovim bremenom godina na rbatu pružam žestok otpor tome (znaju to oni koji me poznaju ;))

E, da mi je sedamnaest opet...

Pa dobro, ti si 17-godisnjak sa 15 (lupam, ne znam koliko tacno imas godina) godina iskustva... :thumb_yello:

Homer
02-06-07, 11:57
Pa dobro, ti si 17-godisnjak sa 15 (lupam, ne znam koliko tacno imas godina) godina iskustva... :thumb_yello:

Blizu si 75%!

koke_st
02-06-07, 11:59
Ja da se nerviram????

hahaha,ma nema šanse!!!!

ps.(zato sam se opiturala,da se ne vide sjede ;) )

Vendy
02-06-07, 12:12
Zato sto su zivotinje zatvorene u kavezima, zooloskim vrtovima, to me strasno nervira http://www.thesmilies.com/love/13100000.gif

Homer
02-06-07, 12:56
Zato što me žena zatvorila kao subjekt iz gornjeg posta.
Ali ja ću to :wallbash:

matrica
02-06-07, 17:35
Samo zbog ljudskoh gluposti kojih je mnogo....

Miki_from_the_block
02-06-07, 18:19
Nerviram se sto sebe ponekad potcjenujem...mislim kao da ne mogu, a u stvari mogu to bolje od ostalih...debil sam nevidjeni! :wallbash:

frkadela
02-06-07, 18:28
debil sam nevidjeni! :wallbash:

Kako si samokriticki nastrojen... :wink3:
Iskuliraj... :whistling2:

Ja sam trenutno srecan, samo me pomalo nerviraju naocare... (naime, kupio sam nove naocare za vid, ali su tako razglavljene, ko da su ih birali za vola a ne za mene) ;)

Mjau
04-06-07, 21:32
*Sto nikako da sednem da ucim...

Miki_from_the_block
06-06-07, 14:31
Sto sutra moram na ispit, a ne prekosutra...

liv_tyler
06-06-07, 23:40
Nervirala sam se sto sam morala da radim ovaj rad i da ga uradim za jedan dan, a sad se nerviram sto sutra moram da ga branim...Ali cak ni to nece pokvariti moje dobro raspolozenje :D

Amelie
07-06-07, 22:33
sto planem brzo...kako bih voljela da sam jedan profesionalni kulirant brate.
nervira me sto se enrviram.poceo mi je raspust necu da se nerviram,dosta mi je nerviranja

millica
08-06-07, 22:52
sto sjutra moram da radim,sto mi je u ponedeljak ispit koji nijesam "ni dotakla",sto mi ode cijela plata na gluposti a ne karte Stonsa...ma briga me ...:cool: eto ,promasih temu

lady 2
08-06-07, 22:57
Što uvjek polupismeni ljudi rade na šalterima i sl. mjestima gdje treba biti brz,kratak i jasan.

Mjau
10-06-07, 02:26
***Sto sam sve ostavila za kraj da ucim.. Sto sad ne mogu u grad.. Sto ne mogu biti s njim.. I sto mi je javio da ce se ipak jos zadrzati u gradu.. a ja ludim, ljubomorna sam :wallbash:***

liv_tyler
10-06-07, 20:03
Sto nisam mogla duze da ostanem sa mojim prijateljima i sto je sinoc sve ispalo nekako glupo, sto smo se razisli onako rano...Sad mi je uzasno kriiivo zbog toga...

Mjau
11-06-07, 14:47
***Sto moram da ucim.. sto smo se sad videli na kratko... Nerivram se sto sam prokleti kampanjac...
I nervira me prisustvo jedne persone na msn-u. A pogotovo sto se pravi lud...***

dekica
11-06-07, 15:46
sto mi na faxu ne ide kako sam planirala....sto imam jos 4 ispita da polazem.....sto su postrozili kriterijume :(

sto imam masu posla na posao.......sto mora mozak da mi radi 1000 na sat....sto me boli glava skoro svaki dan...uff :(

Psihologue
12-06-07, 20:29
Ubi me net

supercica04
13-06-07, 10:04
Mene nista ne nervira, meni je sve lepo, pa zato cesto pozajmljujem svoj mozak drugima, da se ljudi malo odmore....

mala_mu
14-06-07, 14:59
Mene nista ne nervira, meni je sve lepo, pa zato cesto pozajmljujem svoj mozak drugima, da se ljudi malo odmore....
I ja isto. Profitiram, iznajmljujem ga 200 eura na sat.:lighten:

Dot
15-06-07, 00:40
ja sam jedina budala koja u sred noci u sred centra sa krntijom od auta ne pali svijetla....pa ne da me treba kazniti(sto se desilo)nego me razapeti treba kad sam mutava budala

GLUPA ko tocak...

Filip
15-06-07, 06:35
dote da nisi nesto iznajmljiva od ove male gore il rasvjeta previse dobro radi

Mjau
16-06-07, 01:03
***Nerviram se sto opet nisam iskoristila sve svoje potencijale...
A i svi iz mog drustva uche sad..pa mi smor ***

Dot
16-06-07, 12:29
ja Sam Gloop!

Homer
16-06-07, 12:52
ja Sam Gloop!

Glupi ljudi ne znaju da su glupi!
(Da li je iko čuo nekog glupana da kaže da je glup. Ja ne!)

Zato Dote, samo ti se čini ;)

supercica04
16-06-07, 13:26
@dote i ja sam gloopa!

Homer
16-06-07, 13:52
@dote i ja sam gloopa!

Baš te briga, bar si lujepa! ;)

Što vi je narode?

Arabea
16-06-07, 13:55
Hm?

Miki_from_the_block
16-06-07, 15:44
Blizi se dan prijemnog, a polako me vec vata trema...ma ko ga jebe, razbicu ga nekako...:boxing542:

Homer
16-06-07, 16:01
Hm?

Pa šalim se, naravno!

supercica04
16-06-07, 17:42
@homer, hvala. Uvek sam znala koliko sam lepa, al' nisam znala koliko sam gloopa:wacko:

Miki_from_the_block
16-06-07, 20:47
Osjecam se bzvz. nisam raspolozen, nije mi ni do cega,...malo cu po netu da shunjam, pa odmah u krevet...glava me pocinje da boli, i bas zato se nerviram...

Mjau
16-06-07, 21:00
***Mikac, sto nisi zvao mene u pomoc? Mi se najbolje razumemo:hug432:
I ja se nerviram uglavnom zbog njega.. Ne mog da verujem da sam postala toliko posesivna.. I sad kao razmisljam da li da izadjem s kolegama.. Ali kao necu zbog njega, da bi bili zajedno, jer je nedelja jedini dan kad on ne radi.. A on mrtav ladan kuka da je umoran od fudbala, i ne pominje susret...:wallbash:
Sad cu da se iznerviram izadjem s kolegom koji me muva.. ***

millica
17-06-07, 14:11
Sto mi je ispit ujutru a ja to nijesam ni znala(:clapping: ),nego me nazvala neka koleginica ,koju nikad ni cula ni vidjela, da me pita imam li knjigu??!!A ne mozga,a ne knjige!!!!:locked:

liv_tyler
28-06-07, 01:15
Nerviram se sto moram da mijenjam smjenu...Sto sam kreten pa sam pristala na to...Uzasno su me iznervirali cim sam dosla na posao, pa me onda citav dan pitaju zasto sam neraspolozena...Uh....Ne mogu ja tu da glumim neku srdacnost kao svi oni...Pokusala sam da budem fina i dobra ali sad vec pucam po savovima...Glupi kreteni! :boxing542: :gun_bandana: Uh...Jedva cekam da zavrsim s ovim poslom, muka mi je od svih njih :puke425:

Mjau
28-06-07, 01:32
*Nerviram se sto ne znam sta da radim.. ne znam koji nacin da izaberem da mu raskinem.. sto ponizniji.. ili sto hladniji...???

Amelie
29-06-07, 16:44
nerviram se sto mi se sve cini da ovoga ljeta nista necu smuvati zivo...ali cu se barem provesti kao covjek pa imam vremena za pecanje...tek mi je 17 :)

Mjau
30-06-07, 02:16
*Nerviram se sto zalim za necim nevrednim...

Amelie
30-06-07, 10:29
nervira me to sto ne mogu da prestanem da mislim i sto m ise konstantno spava

Mjau
30-06-07, 11:57
*Nerviram se sto je sad na msn-u, sto budi nemir u meni.. i sto nemam snage da se ulogujem.. jer nemam snage da mu se javim.. ne znam kako ce reagovati.. Ne znam da li ja treba da se javim.. ma ne znam nista, i to mi unosi nervozu...

liv_tyler
07-09-07, 00:14
Ufffffffffffff, kad mi treba da me voze, onda ne mogu da nagovorim tatu vec se klackam busom, a sad kad mi to nikako ne ide u prilog, on odlucuje da ide(naravno, sigurno ima nesto da obavi tamo, ne bi drugacije ni isao), i to da se vrati odmah u yebenu SUBOTU!!!! Je li uopste moglo gore?? Grrrrrrrrrr, ima li pravde, Boze???? :mf_argue: :mad: :annoyed_h4h: :angry2:

:thumb_down:

Mjau
07-09-07, 01:58
*Ima Liv... A ja navijam da i tebe stigne :thumb_up:
A mene nervira ovaj bol u kicmi, ovaj zapusen nos.. ova malaksalost...

liv_tyler
07-09-07, 19:54
Da znas da ima :)
Hvala ti sto si navijala, ispalo je onako kako sam i planirala, samo da ja sad nesto ne pokvarim... :D

Mjau
07-09-07, 22:41
*Neces! Bice sve ok, ako je vec tako krenulo..
Meni od jutros sve nesto naopako.. Steglo me grlo.. boli me kicma, poranila mi zenska bolest, pa i stomak ubija, bole me oci.. ma sve neki maler.. a uz sve to moram da spremam ispit:( Aman..oce li se nesto lepo dogoditi u ovom danu :(

explosion
08-09-07, 16:46
zato sto pekari trend nikako da ispeku tijesto! ovo je strasno!

Derek_Trotter
08-09-07, 18:31
zato sto pekari trend nikako da ispeku tijesto! ovo je strasno!

Hahaha... ali su im pancerote dobre namrtvo:hypocrite1:

anon1
08-09-07, 18:33
trend?:wacko: to mora da je onaj pif :D

explosion
08-09-07, 18:47
molim? taman dok sam pisala jela sam pancerotu, prilijepila mi se za ova moja jadna crijeva, jos se nije svarila! kao da jedem sundjer. to su neke strashne stvari :)
a sta je pif? moj anone, treba mi prevodilac za tvoje postove:pg_bubbles_h4h:

anon1
08-09-07, 18:52
ma to je za dereka namijenjeno :D mada cula si za HLT, Moneta, Eurofond... :D trend je jedan iz drustva, ajde i Mig da pomenem da ne bude sad da nekoga diskriminisem :D

explosion
08-09-07, 19:08
o ne, oooo neee, o neeeeeeeeeee akcije i ovdje, akcije opeet ... nadjite mi smajlija koji pada u nesvijest!:wacko:

anon1
08-09-07, 19:10
pa kad ne znam za te pekare... znam za centar :D

Derek_Trotter
08-09-07, 19:14
trend?:wacko: to mora da je onaj pif :D

Haha. Nije. Ovaj vise vrijedi a i vode ga strucniji ljudi, no izspamovasmo ovu temu. Ajde da izvadim stvar. Nervira me ovaj pad temperature. Jedva cekam sledecu godinu da opet dodje ljeto:thumb_yello:

anon1
08-09-07, 19:18
nervira i mene sto je ovako naglo zaladilo, inace bolje sto je zima :D (dosta mije vrele klime.... zbogom more, zbogom more, odoh u planine:D)

explosion
08-09-07, 19:28
sad sam saznala da farba koju sam kupila, i odusevila se, nista ne valja :( ocu da sam musko i da mi je od kozmetike dovoljan sapun:tongue343:

Amelie
09-09-07, 14:30
nerviraju me ove bubuljice sto iskacu kad ne treba

seka
09-09-07, 15:05
mislila sam ići prošetat, ali se sprema kiša! baš me nervira!

Mjau
09-09-07, 15:26
*Nerviram se.. krenula sam da spremam ispit koji mi je uslov.. i nije mi lose islo. CAk sto vise, uspela sam da nadjem nesto sto me zanima, da bi sebe motivisala da spremim lakse.. I onda mi se juce javila koleginica koji je taj ispit pala kod iste profesorke.. Ok je to. Nego me skroz destimulisala, jer mi je pustila neku pricu da je profesorka previse zahtevna..i trazi i najmanje detalje..na koje ja bas i nisam obracala paznju.. I sad se nerviram.. i skroz sam u bedaku..kako cu sve to stici.. A ne ostavlja mi se nesto za oktobar...:nono2:
I ljuta sam na sebe.. jer svako je najpre sam kriv za svoje postupke..pa tek ostale okolnosti.. Jeste da sam ja bila u guzvi, svadba, pa puna kuca, pa nedelju dana izgubih.. ali sam se i sama dosta opustila.. A sad jos i ova prehlada me nacisto ubija:tears:

explosion
12-09-07, 10:30
ne da me nerviraju ljudi, nego:hammer5425: zavrsis im posao, opucis se da im pomognes, a nemas pojma ko su i sta su, a tesko im je da izgovore -hvala, dovidjenja! strasno! ko je vaspitavao ovaj narod?!?!??!

mala_mu
12-09-07, 10:34
Niko najvjerovatnije....

Mjau
14-09-07, 23:41
*Sto ne mogu sutra na Zlatibor..:(

Amelie
15-09-07, 10:51
sto ne mogu da gutam

Mjau
15-09-07, 11:20
*Nerviram se sto sam ponovo verovala nekim nebitnim ljudima..koji su to izigrali i zloupotrebili protiv mene!

Amelie
16-09-07, 10:18
pa znate li vi kakvo je meni stanje u grlu i ustima :( mislim da cu vam svima isprati mozak sa tom pricom :D
ali je stvarno nepodnosljivo.i to me nervira,nervira me i sto sutra necu u skolu,a tak ofin ovrijeme a ja ne mogu mrdnuti iz kreveta.
nervira me sto niko nece ni da cimne,majku im njihovu.ni jedna drugarica,jedino se petar sjetio...pfff...nervira me sto sam horni u svemu ovome..

Mjau
16-09-07, 12:19
*Ako ti je za utehu..i meni zapusen nos:( Cak ni onaj viski juce nije uspeo da mi pomogne:D
A trenutno se ne nerviram.. jer sam nekako od jutros dobila pozitivnu energiju.. daj boze da mi se ovako lepo zavrsi dan:D

Amelie
16-09-07, 21:17
*Ako ti je za utehu..i meni zapusen nos:( Cak ni onaj viski juce nije uspeo da mi pomogne:D
A trenutno se ne nerviram.. jer sam nekako od jutros dobila pozitivnu energiju.. daj boze da mi se ovako lepo zavrsi dan:D

a nije meni fora ako mene nesto boli da i drugog boli :walkman: fora je da se jave ljudi da mi ubiju dosadu.
srecom sjetili su se skoro pa svi i medju njima Derek :thumb_yello: to me najvise iznenadilo i obradovalo

Mjau
17-09-07, 14:32
*Evo racunaj da sam ti se i ja javila:D

Nerviram se..jer ne znam sta ce se sve ispodesavati.. ocekuje me neko suocavanje.. Znam da umem da se borim, ali ovoga puta se plasim da ne popustim... jer srce igra bitnu ulogu.. Moram izaci kao pobednik :D Komplikovano je da sada pisem.. ali ako se lepo zavrsi, nece biti ni vredno pomena :D