Amelie
25-02-08, 22:47
sa tvojeg izvora moja se dusa napila
zeljna tvojih dodira
i sada mamurna
pita gdje je utjeha
gdje je mladost nestala
zeljna tvojih dodira
i sada mamurna
pita gdje je utjeha
gdje je mladost nestala
|
View Full Version : Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali Amelie 25-02-08, 22:47 sa tvojeg izvora moja se dusa napila zeljna tvojih dodira i sada mamurna pita gdje je utjeha gdje je mladost nestala Vendy 27-02-08, 10:32 http://www.planet-gif.com/gifs/blatt/blatt_005.gif ..jer ti ljubis drugoga... liv_tyler 28-02-08, 17:33 Nepopravljivo na svaku usne trosim, jer zapaljivo srce u sebi nosim... liv_tyler 28-02-08, 17:37 Ugasi svetlo u sobi i spusti zavese jer bas mi tama godi kad tuge jave se i nemoj nikad majko da kunes nju, kuni moju sudbinu.... Vendy 29-02-08, 08:00 http://www.smiliemania.de/smilie132/00000627.gif I like to go just like the rest, I like my sugar sweet But jumping queues and making haste Just ain't my cup of meat Everyone's beneath the trees feeding pigeons on a limb But when Quinn the Eskimo gets here All the pigeons gonna run to him flowerchic 01-03-08, 13:21 'Ajde da budimo ovaj grad, 'ajde da sive oblake mijenjamo za suncan da....Zajedno_Negativ:guitar: leonarda 01-03-08, 20:52 If we'd go again All the way from the start I would try to change The things that killed our love Your pride has built a wall, so strong That I can't get through Is there really no chance To start once again I'm loving you (divna pjesma) Vendy 02-03-08, 09:37 http://smiliestation.de/smileys/Engel/43.gif Show me the way To the next whisky bar Oh, don't ask why Oh, don't ask why nestasni_cipiripi 02-03-08, 11:28 Ne znas ti, kako je ljubiti pa gubiti, ne znas ti, kako je normalan biti pa poludeti, a sve to zbog ljubavi Blade 02-03-08, 12:08 Pricas mi o svemu, hodamo polako, odavno se nismo isplakali tako.... Ostala si uvijek ista... leonarda 02-03-08, 13:29 falco - amadeus :) Zor_djevojka 02-03-08, 23:26 '...Onaj ko te ljubi sretan je neka je, neka je sa mnom ce se borit' za tebe kunem se, kunem se Spreman sam ti dati ovaj zivot cijeli pitaj njega je li potuc' se sa svima a toliko srce pitaj ga da l' ima...' nestasni_cipiripi 02-03-08, 23:28 Nosi me,vodi me,ne pitam kuda,radi sta hoces,s tobom cu svudaaaa Amelie 02-03-08, 23:38 Guardo il cielo e non vedo altro colore solo grigio piombo che mi spegne il sole, l'unica certezza č gli occhi che io ho di te. Due fotografie č tutto ciň che rimane, sul mio letto il vento le fa volare, la distanza che ci divide fa male anche a me. <a href=http://www.mp3divx.it>Lyrics</a> Se non vai via, l'amore č qui. Sei un viaggio che non ha ne’ meta ne’ destinazione, sei la terra di mezzo dove ho lasciato il mio cuore. Sono solo anch’io, come vivi tu, cerco come te... L'amore. Quel che so di te č soltanto il tuo nome, la tua voce suona in questa canzone. Musica e parole emozioni che scrivo di noi. Se non vai via, il mondo č qui. Sei un viaggio che non ha ne’ meta ne’ destinazione, sei la terra di mezzo dove ho lasciato il mio cuore. Sono solo anch’io, come vivi tu, cerco come te... L'amore. Cambia il cielo i tuoi occhi no, come vetro č l'amore che sei. liv_tyler 03-03-08, 15:40 Hajde vodi me odavde, negde gde su noci mlade, gde za nas jos ima nade, vodi me odavde... Amelie 03-03-08, 15:59 Tebi bih dao i sredinu palačinke tebe mi nije teško gledati bez šminke od tebe ne vidim ni sisate klinke. Tebi bi dao - cedi pastu iz sredine! Do tvoga osmeha mi nema miline nožni prstići k`o sedefi iz dubine. Tebi bih dao svoje internet sate i ovako nezgrapan trenirao karate odreko se polovine svoje plate. Tebi bih dao i ono što nemam i pored pizze svašta ja znam da spremam uz filmove bih počeo da dremam. Tebi bi lagodno prepustio daljinac i bio drag kao sin jedinac a kad smo sami ponaš`o se k’o klinac. Tebi bi poslednji gutljaj vina dao ni voćnih jogurta mi ne bi bilo žao kada bi tvoju ljubav ceniti ja znao Blade 03-03-08, 17:08 Tell me baby what's your story Where you come from And where you wanna go this time oh Tell me lover are you lonely The thing we need is Never all that hard to find oh Tell me baby what's your story Where do you come from And where you wanna go this time oh You're so lovely are you lonely Giving up on the innocence you left behind pehar 03-03-08, 22:22 FATALNA I PLAVA stari_mudrac 04-03-08, 00:03 vlado georgiev - sama bez ljubavi WN Skinhead 04-03-08, 20:05 Divlje Jagode - Potraži Put neurotica 04-03-08, 21:54 TBF - smak svita liv_tyler 06-03-08, 14:14 U ovom gradu nade vise nema, u ovom gradu svako sada sanja, svako sanja neko bolje sutra, a ja tebe ,bejbe, od noci do jutra... Blade 06-03-08, 14:56 Kap, kap po kap...kiša sprema se Samo da znaš, nisam luud, da mislim na tebe... Ta pjesma mi ne izlazi iz glave dva dana Zor_djevojka 07-03-08, 15:50 Tifa, a ;)..bravo, za pohvalu ;) Hojla li, hojla la, ha haj la li ha ha.... filantrop 07-03-08, 15:58 Kad nemiri budu dio nas i kada nam kucne zadnji cas i tada cu Deni kao sad da te volim ja.. flowerchic 07-03-08, 16:12 ne placem ja, to je samo kisa, od nje su mi mokri obrazi.... nestasni_cipiripi 07-03-08, 16:31 Dotako sam dno zivota,prokleta je ova nedelja koke_st 07-03-08, 17:01 nostalgiju od TBF-a Angelina75 07-03-08, 17:01 Dotako sam dno zivota,prokleta je ova nedelja hihihihi...ma nije valjda bash tako???? mazivot je pred tobom?? Blade 07-03-08, 22:27 You're simply the best... better than all the rest... better than anyone... anyone I've ever met :) flowerchic 07-03-08, 22:39 supergirl don't cry...? supergirl just fly...? Vendy 08-03-08, 10:22 http://www.smileygarden.de/smilie/Banana/smileygarden.de_banana89.gif As I came down through Dublin City, at the hour of twelve at night, Who should I spy, but a Spanish Lady Washing her feet by the candlelight First she washed them,then she dried them Over a fire of amber coals In all me life I ne'er did see, a maid so sweet about the Blade 08-03-08, 13:40 Good golly, said little miss molly When she was rockin in the house of blue light Tutti frutti was oh so rooty When she was rockin to the east and west Lucille was oh so real When she didnt do her daddies will Come on baby, drive me crazy--do it, do it Im a speed king you go to hear me sing Im a speed king see me fly Saturday night and I just got paid Gonna fool about aint gonna save Some people gonna rock some people gonna roll Gonna have a party to save my soul Hard headed woman and a soft hearted man They been causing trouble since it all began Take a little rice take a little beans Gonna rock and roll down to new orleans Zor_djevojka 08-03-08, 19:57 Ona to zna, ona zna da je dugo, dugo, volim vec. Molim je da, molim je da mi bar jedanput... I kad je vidim, ja se pitam da l' postojim? I kad je vidim ja se pitam da l' ona zna? Ona to zna, ona zna da je ludo, ludo, volim ja. I svake noci kada sanjam ona me voli. I svake noci ja se pitam da l' ona zna? I svake noci kada sanjam ona me moli, I svake noci ja se... Ona to zna ona zna da je ludo, ludo, volim ja...' Idoli liv_tyler 09-03-08, 22:25 Od Gogol Bordella Harem in Tuscany, ali ne znam tacno kako idu rijeci..Nesto Yo uncle Sandro, we don't really know, but seems like politicians can be only wrong... Homer 09-03-08, 23:23 Eh kad bi ti Moje bi srce poludelo znaj a moje oci dozivele sjaj, Eh kad bi ti eh kad bi ti rekla mi volim te. Moje bi pjesme pobedile znaj a srecna dusa otisla u raj, Eh kad bi ti eh kad bi ti rekla mi volim te. Moje bi usne ljubile te znaj i nasoj sreci ne bi bio kraj, Eh kad bi ti eh kad bi ti rekla mi volim te. Moje bi pjesme pobedile znaj a srecna dusa otisla u raj, Eh kad bi ti eh kad bi ti rekla mi volim te. Moju bi zelju ispunio san a toplo sunce obasjalo dan, Eh kad bi ti eh kad bi ti rekla mi volim te. Moje bi pjesme pobedile znaj a srecna dusa otisla u raj, Eh kad bi ti eh kad bi ti rekla mi volim te. boris 09-03-08, 23:29 Ja bih ovo zapjevao Zaljubljena moja žena u nekog kretena, polako se prema meni gasi ljubav njena, i na zidu njegov poster ne mogu da shvatim, piše lepo ispod slike pevač Riki... pevač Riki... pevač Riki Martin Haj Riki Martine, brate shvati me, ne motaj se oko nje, Haj Riki Martine, brate shvati me, dobićeš batine. Otiš o sam ja sa posla, prest o sam da radim, ispred telefona sedim, čekam da se javiš, bio sam u ambasadi vizu ja da vadim, joj Riki Martine šta ću da ti radim. Haj Riki Martine, brate shvati me... Nema više s tobom priče, prebiću te Riče, imam vojsku iza sebe, Srbija mi kliče, na mobilnom telefonu obriši njen broj, ako želiš da poštedim bedni život... bedni život... bedni život tvoj. http://forum.aladin.info/t924-neša-bridĹľis-aj-riki-martine Homer 09-03-08, 23:57 Ima jedna krcma u planini vide joj se svjetla nocu u dolini. Ko to pali svjece i po krcmi sece to je lepa Mara, kci starog krcmara Pa mi zelja dodje to u srcu krijem bona Maro ja zbog tebe pijem Svaki taj plamicak stavlja me na muke harmonika salje sa planine zvuke. Meni sine lice lijepe krcmarice oci kao badem, pa se na put dadem. Ranjenog hajduka napojila Jana mome srcu Mara melem rana. Kad umoran stignem gore u planinu novu snagu nadjem u rumenom vinu. Mara cila, vedra, igrajuj joj njedra kad mom stolu, dodje mene umor prodje. Pa mi oci padnu na ta njedra bujna bona Maro daj jos vina rujna. melic 10-03-08, 00:24 ...tebi je to manje vise normalno, otic pa se vratit', kod vode se napit' isto, par dana se ne javit...tebi je to manje vise normalno, a meni je od toga zlo.......Ja bih kao ti, i meni prolazi, vreme....ja bih kao ti, ali kako nac' budalu ko sto si ti pronasao mene.... boris 10-03-08, 00:28 Jesi li ti ovo pisala? Mogu ti reci da je text vise nego srceparajuci :) melic 10-03-08, 00:33 Ne, to je Dona Ares. Janjičar 10-03-08, 00:36 Ima jedna krcma u planini vide joj se svjetla nocu u dolini. Ko to pali svjece i po krcmi sece to je lepa Mara, kci starog krcmara 'omere kralju. boris 10-03-08, 00:40 Kceri moja, (H)Omeru da l’ da te dam melic 10-03-08, 00:48 Vidis kako su tvoje pesme romanticne...ova je jednim delom i tvoj proizvod? Homer 10-03-08, 01:19 Mujo kuje Mujo kuje konja po mjesecu Mujo kuje, a majka ga kune Sine Mujo, ziv ti bio majci ne kuju se konji po mjesecu vec po danu i zarkome suncu Mila majko, ne kuni me mlada znas kad meni na um padne draga I ja ne gledam sunca nit' mjeseca nit' moj doro mraka nit' oblaka nit' moj doro Drine vode hladne melic 10-03-08, 01:31 "na mom licu pramen plavi u mom oku noge bose, secas li se druze stari one zene plave kose..." Homer 10-03-08, 01:46 "na mom licu pramen plavi u mom oku noge bose, secas li se druze stari one zene plave kose..." Bila mi je jedna topla zima, bila mi je sve što srce ima, bila mi je ali više nije prijatelju stari pozdravi je... Homer 10-03-08, 01:47 Nazdravite drugovi U ocima krijem tugu samoca mi dusu para pijem da je zaboravim a zelja se veca stvara Nazdravite drugovi sa mnom i sa tugom otisla je voljena u zagrljaj drugom S' punom casom ja drugujem ona mi je samo vjerna casu gledam mislim na nju sad je casa razbijena Uz muziku i uz pjesmu da mi brze prodje vrijeme a u zoru suzdisajem u prozore gledam njene Tako dane ja provodim i besane svoje noci a srce mi ne vjeruje da mi ona nece doci boris 10-03-08, 01:51 Ja bih cestitao, pa o cemu god da je rijec. Neka je srecno domacine !!!!! http://sklep.festus.pl/shop_img/99/128/79_3.jpg Mada se potajno nadam da si naslutio neko zelenilo na berzi sjutra :) melic 10-03-08, 02:07 "slutim da me ne volis, slutim kako noci provodis, slutim sve zaboravljas..." milenaaaa 10-03-08, 03:14 a ja bih srce mogla poklanjati svima toliko u meni jos ljubavi ima al ti za to ne hajes.... Vendy 10-03-08, 07:18 http://www.smilies-smilies.de/smilies/gifs/wasguckstdu.gif Eres mi mejor amigo erpero por dios que me entindas por que estoy aqui ya mi di cuenta que ya si olvidore de ti Zor_djevojka 10-03-08, 14:14 'kuci, kuci, kuci, kuci kuci kuci sam kod nje..' tako neshto..chuh je dok sam ishla ka poslu i ne izlazi mi iz glave cijeli dan...Koliko x rijech 'kuci' pomenu... Ibretnica 10-03-08, 14:23 http://www.youtube.com/watch?v=FOrsZO6AwbQ&feature=related recite mi..jeste li ikada chuli ovu pjesmu? Mnogi nisu... Tito 10-03-08, 14:27 Dva oka njena Gdje si sine noc proveo dal' si s dragom svojom bio sa zorom sam drugovao i draganu grlio Dva oka njena i bujne crne kose radost, ljubav srecu meni nose Sve do rujno bijele zore do svitanja novog dana ljubio sam lice njeno pod granama od jablana I do vece kad sve zaspi pod jablanom nasih snova bicu opet sa draganom dok ne svane zora nova Tito 10-03-08, 14:48 Ona bi da malo plese i da slusa radio a ja bih najradje, ja bi je ljubio ona bi da spava sama i da sanja andjele a ja bih najradje ispod spavacice Jer mirise na grijeh ovaj pijan cas kad ni Bog, ni milcija ne paze na nas mirise na grijeh ovaj pijan tren kad je budan samo ko je lud i zaljubljen Hajde, poljubi me moja gola kraljice noc je sveci ne vide, ne vide kroz zidove Baron 10-03-08, 14:48 druže Tito mi ti se kunemo... neurotica 10-03-08, 16:28 http://www.youtube.com/watch?v=FOrsZO6AwbQ&feature=related recite mi..jeste li ikada chuli ovu pjesmu? Mnogi nisu... Itekako, mali milijon puta, inace stvar je zakon, iako je meni osobno draza njihova stvar trci, trci... sad bi tribali brzo doc u split :) Ibretnica 10-03-08, 16:30 Itekako, mali milijon puta, inace stvar je zakon, iako je meni osobno draza njihova stvar trci, trci... sad bi tribali brzo doc u split :) Konacno da neko zna o chemu pricham!! Pozdrav za damu sa ukusom! neurotica 10-03-08, 16:31 hvala, hvala :D liv_tyler 11-03-08, 03:05 I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, babe And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you, babe And I don't wanna miss a thing Vendy 11-03-08, 07:11 http://www.mysmilie.de/smilies/big/img/021.gif Other arms reach out to me Other eyes smile tenderly For that peaceful dreams I see The road, the road, the road, the road, the road, the road, the road, the road, the road, the road, the road, Leads back to you seka 11-03-08, 22:02 It's been so lonely without you here Like a bird without a song Nothing can stop these lonely tears from falling Tell me baby where did i go wrong But nothing I said nothing can take away these blues `cause nothing compares Nothing compares to you Zor_djevojka 11-03-08, 22:39 '...When the storm rises up, when the shadows descend Ev'ry beat of my heart, ev'ry day without end I will stand like a rock, I will bend till I break Till there's no more to give, if that's what it takes I will risk everything, I will fight, I will bleed I will lay down my life, if that's what you need Ev'ry second I live, that's the promise I make Baby, that's what I'll give, if that's what it takes...':clapping: nestasni_cipiripi 11-03-08, 23:11 Od starice kupi cvece,ostavi joj neku paru,nameni za ljubav staru... Vendy 12-03-08, 07:56 http://www.world-of-smilies.com/wos_love/drooling3_2.gif This is the end Beautiful friend This is the end My only friend, the end seka 12-03-08, 09:13 ..Ne ljuti se zbog riječi što ih nekad kažem nakon teške noći umorna i snena. Ne čudi se zbog suza kad u tami plačem ili kad te ljubim. Ja sam žena.. Ja sam žena žena što voli žena od suza strasti i boli. Ja sam žena žena od tuge žena što ljubi žena ko druge.. Vendy 13-03-08, 06:42 http://www.mysmilie.de/smilies/frech/img/014.gif And we sailed, and we sailed, And we sailed, and we sailed, and we sailed... Away from denmark Way up to caledonia Away from denmark Way up to caledonia Mjau 14-03-08, 12:15 *Ne idi, blizina mi tvoja treba, ne idi, ne ostavljaj me sad.. nocas me ljubi kao nikad pre.. probudi ptice usnule.. Blade 14-03-08, 14:20 Na tvoje usne boje mesa Pustiću kap svoje vode... Pustiću glas iz grla!!! Vendy 15-03-08, 07:40 http://www.msnsmiley.de/_emoticons/11.gif Ogledalo te poznaje dobro jer pred njim stojis veoma cesto u tvome malom, sebicnom srcu za mene nema slobodno mesto. Ja manje vredim od tvog sesira iskreno volis jedino sebe, ja nisam ustva iz tvoga drustva ne gubim nista gubeci tebe. Ti si mamin nezni cvet, ti si Bog za ceo svet. Jer ti si duso doista nepopravljiv egoista. seka 15-03-08, 12:00 Luda za tobom, šta se tu može, kad još te čuvam ispod kože Luda za tobom, a tebi smeta, što bi zbog tebe i na kraj sveta ...:) cakana 15-03-08, 17:23 caki, caki, cale kupi mi sandale samo pazi cale da ne budu male...:whistling2: Mjau 15-03-08, 17:47 *dajte vina hocu lom... seka 15-03-08, 17:47 Godine prolaze Proklete, neka idu bez mene. KAD JE TAKO MALO, MALO VREMENA, JA GA NEĆU TROŠITI KAKO NE TREBA!!! Vendy 16-03-08, 08:17 http://www.greensmilies.com/smile/smiley_emoticons_razz.gif Te han quitado lo que tienes Te han robado el pan del dia Te han sacado de tus tierras Y no parece que termina aqui Blade 16-03-08, 19:35 Close your eyes and I'll kiss you, Tomorrow I'll miss you; Remember I'll always be true. And then while I'm away, I'll write home every day, And I'll send all my loving to you. :) Vendy 17-03-08, 06:53 http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_113.gif Aj ona dična otročica z žminja je Aj vero vero je Aj ona z Žminja je Aj vero vero je _PlAwuSha_(bojana) 17-03-08, 12:40 zelim ti zelim sve, najbolje u nekoj novoj ljubavi, da ti se greska kao ja, vise ne ponovi... nestasni_cipiripi 17-03-08, 12:52 Ovo mi je skola,i drugi puta cu drugacije... Vendy 17-03-08, 14:12 Tesko je ful biti kul kad si tu... http://www.smilies-and-more.de/pics/smilies/msn/60/011.gif Blade 17-03-08, 22:23 Čuli ste za Zlatni Bokal, to je jedan sumnjiv lokal, al' je kuvar pravi as. Sedeo sam sam za stolom, pio viski s koka kolom, kada začuh neki glas: "Znam vas, pardon, s televizije. Vi ste ponos naše nizije. Moja kći od devet godina, sve vaše pesme zna, baš svaki stih". Na te reči izvanredne, ponudih da sa mnom sedne, (čekao je samo to). Reče: "Hm, ja sam iz orkestra, ta što peva mi je sestra, tu smo već mesec i po. Mi vas ne bi maltretirali, al' bi nešto sad odsvirali, to je jedan šlager lično naš, želimo čuti vaš cenjeni sud". Pa reče: "Mirka, ljubavi jedina moja ti, ko te sada dirka, i ko ti pod prozore dolazi da ti svirka? Mirka, mozda bi mi sretno živeli, samo da si ti našla pravi put do mog tužnog srca". Rekoh da ću im pomoći kol'ko je u mojoj moći, al' ja sam pevač tek. Reče: "Svi su producenti promašeni dirigenti, niko od njih nema šmek. Mi već godinama sviramo, al' strašno slabo prosperiramo. Poslušajte još jedanput bar, ovo je prava stvar, veliki hit!" Pa reče: "Mirka, ljubavi jedina moja ti, ko te sada dirka... Pričali smo posle dugo, o muzici, šta bi drugo, popili smo oho-ho. Ja od tada slabo radim, stvarno nije da se vadim, al' je razlog tačno to. Ta mi se interpretacija, javlja k'o halucinacija, proganja me, muči, vraća se, uvek, k'o bumerang, taj smešni, divni refren. Mirka, ljubavi jedina moja ti, ko te sada dirka... liv_tyler 17-03-08, 23:45 Niko niko kao ja niko niko kao ja niko niko kao ja niko niko KAO JA 6a2 17-03-08, 23:58 bolje da uzmes jedan dim iz moje lule,pocni da kuliras....:trumpet: Zor_djevojka 18-03-08, 00:04 fa, fa, fashista nemoj biti ti, jerbo cu te ja draga ubiti... Vendy 18-03-08, 07:53 http://www.freesurfweb.com/archive/smilies/15/klein/20.gif I feel my world shake Like an earthquake Hard to see clear Is it me? Is it fear? _PlAwuSha_(bojana) 18-03-08, 15:46 Dodji u ponoc, prodji niz skaline ako se nisi drugom obecala za tobom nocas placu mandoline najljepsa ruzo ikad procvitala Dodji u ponoc, prodji kraj djardina tu di je mladost uvik jubovala ubracu tebi cvitak ruzmarina tu di je mater ocu viru dala Ref. Lipa si, lipa, andjeli ti slice lipa si, lipa, usne, tvoje lice jubi me, jubi i kad zora svice sa neba pada po nama cvice Dodji u ponoc, prodji kraj fontane da misec vidi tvoje lipe oci a ti mu reci da ih cuvas za me i da ces nocas meni, vilo, doci Blade 18-03-08, 16:15 K'o brod u boci putujem a neću stići nikamo jer suviše ti dugujem da tebe bih se odrek'o. K'o brod u boci putujem a neću stići nikamo jer predobro se poznajem da bez tebe bih mogao. K'o brod u boci putujem i previše ti dugujem a dao sam ti premalo. _PlAwuSha_(bojana) 18-03-08, 21:52 jos ti se radujem, anemam zasto biti ponosna na nas jos ti se radujem, i svoje tajne tebi govorim na glas... k'o da je sve sa nama isto kao prije, a nije.... boris 18-03-08, 22:00 Dok dobuje kisa u ritmu tam-tama kroz noc Ja ljubavi nasoj ne vidim kraj da ce doc. Nase se senke spajaju tu iznad tla Izgleda na svetu da sami smo ti i ja. A a a, nestaje nam sna Laku noc A a a, sad si blizu ti I zvuci. Dok dobuje kisa u ritmu tam-tama kroz noc Ja ljubavi nasoj ne vidim kraj da ce doc. Nase se senke spajaju tu iznad tla Izgleda na svetu da sami smo ti i ja. A a a, ima nacina (dok dobuje kisa) Ja te znam (u ritmu tam-tama) A a a, sad si blizu ti (dok dobuje kisa) I zvuci. (u ritmu tam-tama) seka 19-03-08, 13:10 Evo zaklecu se ja pred svima svim na svijetu i svime sto imam da je nikad nisam htio da je nisam volio i da ne bolujem Pred svima se zaklinjem pred svima, al' pred bogom ne smijem :) sladja 19-03-08, 13:12 Koliko zelim te, toliko nemam te i svaki korak s njom ka tebi vrati me Nikome ni rec kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj I sta nam ostaje od ove ljubavi kad ono najlepse nismo doziveli Da izdrzim ovaj mrak, da prezivim ovu noc ne bi mi osvanulo, bez tebe osvanulo Nikome kad znas da nisam bio jak i samo laku noc pozeli mi za kraj Hvala ti sto postojis i sto si zivot moj.. girl from venera 19-03-08, 13:13 Ti za me si bila ka rosa na cvicu sa usana pila i ljubav i sricu a ja bi tija pismom ti prici jos ljubavi ima ka ulja u svici Da te mogu pismom zvati ja bi piva zivot cili da se barem opet vrati vrime kad smo sritni bili Da te mogu pismom zvati ja bi piva, ne bi staja da se stara ljubav vrati ne bi pismi bilo kraja Ne vracas se vise u pisme i rici i nema te sa mnom u nijednoj prici a ja bi tija pismom ti prici jos ljubavi ima ka ulja u svici Vendy 20-03-08, 06:55 http://www.free-downloads.de/db_images/tn_smily/tn_889fa96ba3489594f3950160d162815e.GIF Proslo je dugo vrijeme Proslo je zauvijek Sve se pomijesalo Nekud nestalo I nemam pojma gdje sam sad Ne razumijem ni rijec Pijano vrijeme, kasni sat filantrop 22-03-08, 01:40 Koliki put čovjek mora proći da bi ga nazvali čovjekom? Koliko će mora proletjeti bijeli golub prije nego što usni na pijesku? Koliko će još metaka biti ispaljeno dok ih zauvijek ne zabrane? Odgovor je, prijatelju moj, vjetar odnio. Koliko će još čovjek upirati pogled u visinu dok ne opazi i nebo? Koliko čovjek treba imati ušiju da čuje plač ljudi? Koliko još mora umrijeti da bi netko shvatio da ih je već previše umrlo? Odgovor je, prijatelju moj, vjetar odnio. Koliko će još godina postajati planina prije nego se ispere u more? Koliko još godina ljudi moraju živjeti da bi stekli slobodu? Koliko će još dugo čovjek okretati glavu praveći se da ne vidi? Odgovor je, prijatelju moj, vjetar odnio... Vendy 22-03-08, 08:07 http://www.smilieportal.de/smilies/big/28.gif So hush little baby Dont you cry You know your daddys bound to die But all my trials, lord will soon be over Blade 22-03-08, 08:18 We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey ! Teachers ! Leave them kids alone ! All in all it's just another brick in the wall. All in all you're just another brick in the wall. seka 22-03-08, 23:02 "O daj okreni,taj ringišpil u mojoj glavi... To ne zna niko samo ti... Zbog tebe drveni konjići tužno stoje,dodji... Iz plave boce se pojavi... Bar jednu zelju ispuni i dodaj svetu malo boje... Čudo moje..." Vendy 23-03-08, 09:01 http://www.web-smilies.de/smilies/web-smilies_kaos0001.gif Sjeli kum i ja u bijelog Golfa krenulki na put, a zene straga u zemlju tulipana i krojfa i sa dva tanka stigli do Haga seka 25-03-08, 09:38 da si moj da si moj dala bi ti život svoj.. da mi je da mi je leći kraj tebe.. :D |