neurotica
30-01-08, 07:17
nine inch nails - hurt
|
View Full Version : Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali neurotica 30-01-08, 07:17 nine inch nails - hurt Blade 01-02-08, 18:55 falco - jeanny seka 01-02-08, 20:39 Tužna su zelena polja Pro Arte Proljeća nisu ko nekad suza je u oku mom jer ona je negdje sama negdje na svijetu tom Tužna su zelena polja gdje smo se voljeli mi i sad tužno plažem sa njima moja jedina, gdje si ti Puste staze su stare cvijeće je procvalo, znaj al' zvuci sa moja gitare plaču kao i ja Zor_djevojka 01-02-08, 22:32 'Ja sam mala suknjica na kocke, svaka kocka voli da se bocka..' seka 02-02-08, 09:55 glavo luda.. melic 02-02-08, 10:26 ..zasto sam depresivna, negativna , neprijatna.. liv_tyler 02-02-08, 19:33 Sebastian - Cockney Rebel i to onaj dio bez rijeci, samo sa la lalalajla lalalajla la seka 02-02-08, 22:43 Ti si moja sudbina, sudbina, o sudbina.. Homer 02-02-08, 22:44 Oprosti mi Katrin... filantrop 02-02-08, 22:48 Sarajevo ljubavi moja.... filantrop 03-02-08, 23:05 Ne tuguj noćas gore glavu sad kad smo jedno ja i ti obriši s lica suzu plavu Crna Goro ljubavi. Jer tvoja brda i doline ne nisu same ostale svi gorski vuci iz planine ispod tvoje zastav I NEMOJ NE TUGOVATI NOVO JUTRO ĆE SVANUTI NOVI DAN U HILJADU BOJA GORO MOJA Zor_djevojka 03-02-08, 23:06 A dje me nadje....:thumb_up: Janjičar 03-02-08, 23:55 Višegrade, grade.... liv_tyler 04-02-08, 14:13 Sta ima novo kod tebe, jedno te isto kod mene, i uvijek je bilo, ooooo - isto ludilo.... Amelie 04-02-08, 18:05 Moja je draga najbolja....Andjeo dobrog naboja Prosek u nedra prolije i eto ti carolije Druge mi zacas posada bezbojnu ruzu dosade Drzimo palce Vrag i ja da potraje ta magija Janjičar 04-02-08, 21:52 Još i danas teku suze jedne žene. Zor_djevojka 07-02-08, 15:53 '...Every nights get longer And this fire's getting stronger baby I'll swallow my pride And I'll be alive Can't you hear my call? I surrender all... (I'll surrender everything) (To feel the chance, to live again) I reach to you I know you can feel it too We'll make it through A thousand dreams I still believe I'll make you give them all to me I'll hold you in my arms and never let go I surrender....' Celine Dion anon1 07-02-08, 15:56 Culi ste za Zlatni Bokal, to je jedan sumnjiv lokal, al' je kuvar pravi as. Sedeo sam sam za stolom, pio viski s koka kolom, kada zacuh neki glas: 'Znam vas, pardon, s televizije. Vi ste ponos nase nizije. Moja kci od devet godina, sve vase pesme zna, bas svaki stih'. Na te reci izvanredne, ponudih da sa mnom sedne, (cekao je samo to). Rece: 'Hm, ja sam iz orkestra, ta sto peva mi je sestra, tu smo vec mesec i po. Mi vas ne bi maltretirali, al' bi nesto sad odsvirali, to je jedan slager licno nas, zelimo cuti vas cenjeni sud'. Pa rece: 'Mirka, ljubavi jedina moja ti, ko te sada dirka, i ko ti pod prozore dolazi da ti svirka? Mirka, mozda bi mi sretno ziveli, samo da si ti nasla pravi put do mog tuznog srca'. Rekoh da cu mu pomoci kol'ko je u mojoj moci, al' ja sam pevac tek. Rece: 'Svi su producenti promaseni dirigenti, niko od njih nema smek. Mi vec godinama sviramo, al' strasno slabo prosperiramo. Poslusajte jos jedanput bar, ovo je prava stvar, veliki hit!' Pa rece: 'Mirka, ljubavi jedina moja ti, ko te sada dirka, i ko ti pod prozore dolazi da ti svirka? Mirka, mozda bi mi sretno ziveli, samo da si ti nasla pravi put do mog tuznog srca'. Pricali smo posle dugo, o muzici, sta bi drugo, popili smo oho-ho. Ja od tada slabo radim, stvarno nije da se vadim, al' je razlog tacno to. Ta mi se interpretacija, javlja k'o halucinacija, proganja me, muci, vraca se, uvek, k'o bumerang, taj smesni tim i refren: Mirka, ljubavi jedina moja ti, ko te sada dirka, i ko ti pod prozore dolazi da ti svirka? Mirka, mozda bi mi sretno ziveli, samo da si ti nasla pravi put do mog tuznog srca. O, mila moja Mirka, ljubavi jedina moja ti, ko te sada dirka, i ko ti pod prozore dolazi da ti svirka? Mirka, mozda bi mi sretno ziveli, samo da si ti nasla pravi put do mog tuznog srca. filantrop 07-02-08, 16:25 ajde nocas mi dodji svega mi donesi nocas nesto lijepo treba da se desi ajde nocas mi dodji bice vina i pjesme ja bez tebe ne znam ja bez tebe ne smjem... mozak 07-02-08, 21:52 Najbolje žene da su uvek, oko mene, barem toliko, da mi gazda nije niko, živce k'o strune, kad me niko ne razume, i malo sreće kad me oće i kad neće... anon1 07-02-08, 23:04 Možda smo ja i ti divlji i ničiji možda nas je tuga zauvek vezala kažu mi da smo svi rođeni jednaki jednaki pred Bogom i pod zvezdama Čujem marširaju zastave zvone koraci u ovoj noći nebo noćas ratuje a ti me ne pitaj nikada o samoći Sanjam sanjam da si tu k'o da letim na zlatnom ćilimu sanjam Bog nas prokleo sve nam dao a sreću nam je uzeo Zaboravljen sam ja zaboravljena ti negde u tišini naše ulice ponoć je kucnula ti si se prekrstila obrisala sve jednim potezom gumice Čujem marširaju zastave zvone koraci u ovoj noći nebo noćas ratuje a ti me ne pitaj nikada o samoći Sanjam sanjam da si tu k'o da letim na zlatnom ćilimu sanjam Bog nas prokleo sve nam dao a sreću nam je uzeo liv_tyler 09-02-08, 02:13 Zasto krijes vec poznato, oci bas ne vide sve.. I srcu ponesto promakne, toliko ipak ne... Kao da liscem pozutelim pokrivas od kosave... Mozda i stidis se, al' ne vredi jer sto bilo, bilo je... filantrop 09-02-08, 20:46 Putuje morem dugi bijeli brod njišu ga morski vali nad njim je nebo, beskrajni svod za njim su dragi žali Do jučer ti si bio samo moj galeb te sada prati postelja meka i prazan dom sve čeka da se vratiš Sad slušam vjetar možda nosi glas o srcu koje boli valove gledam i mislim na nas Sanjaš li ženu koja voli... sarita 09-02-08, 21:24 E lei lei mi guardava con sospetto poi mi sorrideva e mi teneva stretto stretto... ed io io non ho mai capito niente visto che oramai non me lo levo dalla mente che lei... Lei era un piccolo grande amore solo un piccolo grande amore niente piů di questo... niente piů... Mi manca da morire quel suo piccolo grande amore adesso che saprei cosa dire adesso che saprei cosa fare adesso che... voglio un piccolo grande amore... Blade 09-02-08, 21:52 Dolazim za pet minuta Nemoj da bežiš, ne budi dete Samo cu skočiti preko puta Da kupim piće i cigarete Dolazim za pet minuta Evo ti novine, nešto pronađi Ploce su tamo levo u sobi Za reči nove sama se snađi Ne boj se, neću ti ništa Treba mi rame za plakanje Treba mi sklonište od buke Treba mi muzika i stisak ruke Ne boj se, neću ti ništa Treba mi rame za plakanje Treba mi sklonište od buke Treba mi muzika i stisak ruke Dolazim za pet minuta Nemoj da bežiš, ne budi dete Samo cu skočiti preko puta Da kupim piće i cigarete Dolazim za pet minuta Molim te, ostani gde si Iskljuci telefon, zakljucaj vrata Treba mi ljubav, a ti to jesi Ne boj se, neću ti ništa Treba mi rame za plakanje Treba mi sklonište od buke Treba mi muzika i stisak ruke Vendy 10-02-08, 09:25 http://www.zwatla.com/emo/2007/gros-emoticones-002/327.gif One, two, three four, five, Hunt the Hare and turn her down the rocky road all the way to Dublin, Whack follol de rah ! filantrop 10-02-08, 16:18 Kad sat zazvoni na kuli kraj begove dzamije Ja sicu,sicu do basce satro sljive da poberem Ti uzmi ibrik srebrn ibrik ko fol vode da doneses I tada priznat cu ti sve Sapnut rijeci dve,volim te Od tvojih usana vrucina ubija Jos pamtim legende starih plemena Sto za ljubav glavu gube i umiru kada ljube... Vendy 10-02-08, 21:54 http://www.web-smilie.de/smilies/brutale_smilies/9.gif Kada jednom ovom zafalim se tilu šta je cili život snilo kraj tebe. Pusti nek ti ova pisma otme bol i polako razdili me od tebe. Kada me jednom noć ne isprati u zoru kad me tvoji poljupci ne probude. Pusti jugu neka prospe me po moru neću suze i po dobru pamti me. Pusti nek ti ova pisma otme bol i polako razdili me od tebe. Kada me jednom noć ne isprati u zoru kad me tvoji poljupci ne probude. Pusti jugu neka prospe me po moru neću suze i po dobru pamti me. Kada jednom ovom zafalim se tilu.. mozak 10-02-08, 21:56 ja sam devojka sa sela... Vendy 10-02-08, 22:14 http://www.web-smilie.de/smilies/brutale_smilies/Laser_anim.gif Neka se drugi raduju neka me nocas ne oplakuju jer cemu zivot, cemu sve kad srece nema za mene Jos jedna evo pada noc mladosti moja, zbogom, moram poc visoko medju zvijezdama da nadjem mir, da nadjem sna gdje ljubav moja pociva neurotica 10-02-08, 22:47 TBF- smak svita Zor_djevojka 10-02-08, 22:55 '...Klela si se nisi nikad prije, duboko grlo slabo te odaje dragi tvoj da te zamoli uchini ono ti si najbolji Mojne meni to mache maleno mojne meni to shtipu gatibo...' Tifa :throb: Vendy 10-02-08, 23:02 http://www.web-smilie.de/smilies/brutale_smilies/bloodmouth2.gif slinavi kurvari bijedni genitalci nezgodno potezu ukrucenu vrijednost razbit ce ti licnost slaniju od mora odstupi korak zeno gledaj nezajezni andjeli dolaze kao krv crveni andjeli kao znoj opori brutalni andjeli ponekad u osam ponekad u tri lijevi skup ideja dolje ispod nogu otvori sirom oci tiho kao jeza pusteni s lanca gledaj nezajezni andjeli u kolima od plastike u djevojackim snovima u majmunovom vidjenju u raspaljenim nocima tko zna ne bu dobro svrsilo Arabea 11-02-08, 01:02 Laku noć svirači... seka 11-02-08, 10:43 Rane, moje rane neka prodju same neka tuga ode s puta jer i moja ljubav zna za bolje dane tek ponekad zaluta Rane, moje rane neka prodju same neka tuga ode s puta a ja cu za tobom u drugom zivotu kad mi dusa zaluta, prema tebi zaluta Zor_djevojka 11-02-08, 15:53 '...A zar nije shtos zhivotu razbit' nos, da osjeti on tvoj djon, tvoj djon, tvoj djon...' M.Shobic girl from venera 11-02-08, 15:54 Gori gora gori borovina, nesta mala naša hladovina sarita 11-02-08, 16:57 a ja opet kunem sudbinu ovaj zivot gorak je steta sto sam prokleta pa cekam tvoje korake.. filantrop 11-02-08, 19:22 Dugo te nema ljubavi moja dugo te nema zivote moj ova me pjesma sjeca i boli na one dane na osmjeh tvoj Vendy 12-02-08, 07:19 http://www.freesmileys.org/smileys/basic/smile.gif A ja, ja san ka i skitnica Nekon tuđon zvizdon sviton vođena A ja, ja sam ka i prašina Ovim ludim južnin vitron nošena I šta san ja, ja san ka i skitnica Ovin ludin južnin vitron nošena I šta san sad, samo suza klauna Ispod ove lude maske puštena girl from venera 12-02-08, 08:22 ....a šta imam ja od tog kad mi nije dao Bog, da te sretnem ranije, da ti kažem šta mi je....:tears: Vendy 12-02-08, 09:33 http://smileyjungle.com/smilies/agreement6.gif Zima je, decembar, mokri snijegovi Svuda su tragovi tvoji ostali Na tren pomislim, nisam ni za sta Nikad gore godine, duso, vjeruj mi. flowerchic 13-02-08, 18:34 :throb:LETIM KAD SAM S' TOBOM, NE ZNAM STA SA SOBOM...:) LJUBAV,LJUBAV SVE JE TO:):throb: filantrop 13-02-08, 21:44 Sedim u jednom pariskom lokalu lazno se smesim coveku sto gleda svuda oko mene devojke se ljube a ja trazim oci, oci kao tvoje Muzika svira, lelujaju senke mahnite od snage ovog letnjeg vina misli sve su dalje a samo ja sam ovde sedim tako sama kao dobra vila Ja te sanjam ove noci moja dusa zbog tebe vene sad ja te zovem iz daljina jer te volim, do groba... Amelie 13-02-08, 21:54 vilooo lezi ovde tik uz mene za ovu noc ja dajem sve... Zor_djevojka 13-02-08, 21:56 '...Sva ta cheznja lude ljubavi shto je pamte ove obale, kad mi ljubav otmu nepravdom, skriven tamom noci plakat cu Zhivot svoj, srecu svu dao bih samo za jedan tvoj poljubac dobro znam kako ti mozhesh dat', dati sve mozhesh uzet', uzet' sve kada ljubish, ljubish me...' neurotica 14-02-08, 09:05 Egoskopija doša bi Sebi dok još iman kome jer me stvarno masu lome sve te priše i kolone ćućan staklene tromblone da smirin Neurone pa slažen pontone da ih priđen ka Mostove beren slatke Grozdove u svrhu Duhovne Obnove dolaska do Osnove do samoga Sebe šta me lagano povede da posložin Domine jer to donosi Promjene za Otvorene Oči šta čitaju novine oću ikad moć doć do svoga mozga da ga toplo pozdravin i kažen Dobar Dan evo doša san i ne iden nigdi baš mi dobro izgleda sve šta se odavde vidi pa sidin i mislin da se odlično snalazin obziron di se nalazin na margini Stvarnosti bez dokaza Znanosti u dubokkoj krajnosti Nevjerojatnosti i bolesne Vjere usrid brze potjere Istine do krajnje mjere Utopija san se ne mogu reć da dobro ja Uklopija san se al jasno mi je ko je krivac da san glupi Živac i Pivac koji donosi nered u kokošinjac Utopija san se ne mogu rec da dobro ja Uklopija san se a vi svatite da kolektivno patite od kronične bolesti nedostatka Ljubavi govore mi Yuri prestani se preseravat a ja dalje nastavljan jer se volin Zajebavat seratore rastavljan na proste Faktore zato makni se kad zbrajan i sastavljan Taktove znan da ne možes svatit da toliko Znan znan da ne možes pojmit čega sve san Svjestan i da ne možes podnit šta san Nasmijan misliš da san Blesav e, pa malo Jesan Vendy 14-02-08, 11:39 http://www.wdvl.com/Icons/mr_yuk.gif Svaka ptica svome jatu leti samo ja sam ptica samica tesko mi je uvijek kad se sjetim sto sam tebe ostavio ja filantrop 15-02-08, 10:06 Sve jedno koji dan ista je stvar vracam se kuci sa posla u dva spremam nesto da zavaram glad Uzmem malo da procitam novine a novine su jucerasnji broj dok je ona bila tu... opet mislim na nju Samo sjecanja,samo sjecanja u ovom stanu ostala su uredna.. liv_tyler 17-02-08, 01:14 Sve njezne rijeci svijeta... filantrop 17-02-08, 16:15 U najdaljem kutu moje sobe uvijek me srce tiho zazebe kada u moru cudnih stvari nadjem jedan dio tebe U najdaljem kutu moje sobe mjesam san i mjesam javu cuvam jednu kosulju plavu najdrazu kosulju plavu Tvoja kosulja plava nek me sjeti, nek mirise kosulja plava nek umjesto tebe dise sad kad te nema neka uz mene spava jedino tvoje sto imam najdraza kosulja plava.. flowerchic 17-02-08, 16:17 Ti si princeza nekog drugog svijeta, tvoja rijec stvara cuda... Zor_djevojka 17-02-08, 21:25 Vec pjevam..na sav glas ;) '...Ma ubicu te sad ako budesh prichala te slatke gadosti o nashoj ljubavi, da l' su od uvijek zhene sve bile tudje i nevjerne da l' su od uvijek zheljele imati samo za sebe, al vraticu se tad kad mi bludi dojade, jer svi mi zhelimo jednu zhenu za sebe. i necu patiti jer me morash voljeti bogovi su dali isti bol za oboje. http://www.yumidi.com/images/tekstovipesama.gif (http://www.yumidi.com/tekstovi-pesama) http://www.yumidi.com/images/tekstovipesama.gif (http://www.yumidi.com/tekstovi-pesama/bolero) o Jesenjinu nikad necu pjevati, jer je ludi pjesnik zhivot dao bludnoj svetici... http://www.yumidi.com/images/tekstovipesama.gif (http://www.yumidi.com/tekstovi-pesama/bolero/o-jesenjinu)' Bolero boris 17-02-08, 21:52 Kad smo vec kod Bolera........ RADE Снежная замять крутит бойко, По полю мчится чужая тройка. Мчится на тройке чужая младость. Где мое счастье? Где моя радость? MIŠO […ha'jmo…] RADE Nemoj ići, stani Mišo… I pjevaj, pjevaj, budi uspomene na protekle dane lude sreće pusti me nek i drugog ljubi kao mene to lijepo, plavo, plavo, plavo smeće MIŠO […hajde…] RADE Pusti, sviraj, sviraj gitarušu… šuti… dosadilo mi je Sergej Jesenjin da s tobom gledam ovaj svijet pjevaj, samo pjevaj, nek se ruku vinu njima kuni sudbinu i sreću, znaš šta ću ti reći, znaš šta ću ti reći slušaj me MIŠO […haj'mo kući!] RADE Mišo, ma nemoj Mišo, pazi kad ti kažem nek ide sve u … materinu nikada druže ja umrijeti neću. filantrop 17-02-08, 22:12 Sklopi oci kad zazelis da me vidis jer ako me stvarno volis tada samo sklopi oci i ne brini, ja cu doci Sklopi oci kad god utjeha ti treba a nje nema ni sa zemlje ni sa neba tada samo sklopi oci i ne brini, ja cu doci Sklopi oci kad su tuzna i kad places u samoci tada samo sklopi oci i ne brini, ja cu doci Ako jednom ipak krenes s nekim drugim trazit' srecu uzalud ces oci sklapat' i uzalud ces mene zvati Jer kad jednom ipak krenes s nekim drugim trazit' srecu znaj da vise, nikad vise ja ti doci necu Vendy 18-02-08, 07:12 http://www.funfilesandsmiles.com/smilies2/0496.gif Više nije važno tko je kriv koje boje kome bolje stoje više nije važno tko je kriv sve dok vidiš sliku i čuješ zvuk, sve je potpuno u redu ljubav dolazi i odlazi nestasni_cipiripi 18-02-08, 14:02 Oj djevojko dzidzo moja,dzidzala te majka tvoja Mjau 18-02-08, 19:13 *Kud god da krenem.. tebi se vracam ponovo.. ko da mi otme iz moje duse Kosovo... Vendy 19-02-08, 07:31 http://www.web-smilie.de/smilies/menschen_smilies/3.gif So let them talk about us Let them call us funny things People sometimes do I dont care as long As you know I love you Oh, and you know I do filantrop 19-02-08, 13:49 Bilo je nebo na tvome celu U srcu zdjela vruceg mlijeka Bili smo djeca koja se vole I koja ne znaju sto ih ceka Bilo je svile u tvome oku i nedaj nikom da to uzme Bilo je sijeno i karamele Kad su se takle nase usne Bilo mi je prvi put Samo jednom prva zora svice Najljepse su ciste i nespretne ruke Prve suze vrijede drugo su price... girl from venera 19-02-08, 15:35 Dobro mi došla, još brže mi nestala, hladna i topla, ko prošla godina, prsti u kosi kroz mirise jutra, što donose ljubav od danas do sutra, zlobno mi sapću da prolaze godine. Kako voljeti, kad sve što imaš to su porazi, milion godina, u jedan kofer noćas staviti, kad sve što imaš to je laž, i to je najbolje što znaš, lagati. Nemoj da tražiš, nemoj da uzimaš, pred nama nije stotinu puteva, kako ćeš sada da izbrišeš dane, ono još tuge u srce što stane, ono još malo što prolaze godine nestasni_cipiripi 19-02-08, 17:46 Zeljko Vasic - Samo da dobro si anon1 19-02-08, 17:49 Pjesmo moja zakiti se cvijetom Pjesmo moja zamirisi svijetom jos sva srca ohladnjela nisu poznat ce te pjesmo po mirisu seka 19-02-08, 20:35 lažu, lažu me, da vrijeme liječi sve možda sidu i tumore, al' nju nikad ne.. frkadela 19-02-08, 20:40 Sta bi reko Davis Miles sta bi rekao Coltrain u kafani sviras bas with a bi-bop in your vein with a bi-bop in your vein Sta sad vredi tehnika okreces tri akorda sta sad vrede svetske zvake kad svirate narodnjake dobro jutro dzezeri pehar 19-02-08, 20:56 salasi liv_tyler 19-02-08, 21:06 You and me, we used to be together, every day together, always... I can't believe I'm losing my best friend, I can't believe this could be the end... leonarda 19-02-08, 21:36 Samo sklopi okice i zovi mi ime, zovi mi ime, jedan ce ludjak letjeti, kroz planine, kroz planine. (kroz planine do tebe.) Vendy 20-02-08, 07:53 http://smilie.omania.de/smilies/Schockiert/so_schockiert_123.gif Im gonna love you forever, forever & ever amen As long as old men sit & talk about the weather As long as old women sit & talk about old men If you wonder how long Ill be faithfull Ill be happy to tell you again Im gonna love you forever & ever, forever & ever amen nestasni_cipiripi 20-02-08, 08:19 Obiso bih sve kafane,i castio swe jarane,samo da mi s tobom swaneeee mada i DM NEDAJ ME MAJKO NEDAJ Vendy 21-02-08, 07:13 When the dream came I held my breath with my eyes closed I went insane, like a smoke ring day When the wind blows Now I won't be back till later on If I do come back at all http://www.smiliepower.de/schockierte_smilies/Lsleepless.gif nestasni_cipiripi 21-02-08, 08:12 Uzmi me kad hoces ti, barem mene mozes uvjek imati, hajde dodji da se srce napije, reci sta ce meni zivot bez tebe girl from venera 21-02-08, 08:24 Otvorim nebo lako kad pozelim to tvoje srce tako nisam umeo trazio sam te, a nikad nisam nasao Prevarim ljude da sam te preboleo ali sebe nikad nisam uspeo bolestan od tebe ja sam neizlecivo Bez milosti jos lome me noci ove lude i za prevare tvoje meni sude samo da dobro si ti a meni kako bude Otvorim nebo lako kad pozelim to tvoje srce tako nisam uspeo bolestan od tebe ja sam neizlecivo (Željko Vasić: Bez milosti):tears: nestasni_cipiripi 21-02-08, 08:52 Venerice,sto mi radis to od rane zore? girl from venera 21-02-08, 09:02 Venerice,sto mi radis to od rane zore? Ne mogu si pomoći.....eh da sam nestašnija bilo bi mi mnogo lakše :) nestasni_cipiripi 21-02-08, 09:06 Pa ti se druzi sa mnom!twoje izwanzemaljske mogucnosti i moj nosic ce nam pomoci da nadjemo brdo ljesnjaka!i super ce nam biti!veruj mi flowerchic 21-02-08, 09:07 Ako pozelis da mi se vratis gledaj da to ne bude skoro, vremena daj mi da prebolim, dodji kad prestanem da te volim... Zor_djevojka 21-02-08, 13:53 Uteraj mi, uteraj kola u garazhu.... Vendy 22-02-08, 07:05 http://pics.fs-location.de/smilies/lol.gif Prija vam jabuka i Eva i grijeh Al' bore, bore vam prave suze i smijeh Ucite jogu, kamasutru, zen Cuvajte nerve, kosu, zube, ten flowerchic 22-02-08, 11:46 odlutas ponekad i sanjam sam, priznajem,ne ide ,ali pokusavam... sladja 22-02-08, 12:07 Prazna soba i mi ovako sedimo vec satima i cutimo zar nemas ni jednu rec za mene ipak dugo godina smo zajedno Bar reci mi da zao ti je bar toliko znas sta je jedna laz za tebe nista nije slazi me i sad Necu plakati jer suza vise nemam, odavno nemam slomio si me i opet iz pocetka boli sve I necu zaliti jer znam da nisi pravi, al' sta mi vredi kasno vidim to vec uzeo si sve Nista da prekine tu tisinu koja boli ni zvuk cak, a treba mi vec samo gledam u zid dok se ti spremas a u stvari bi da zavristim Barem reci mi da zao ti je, bar toliko znas sta je jedna laz za tebe nista nije slazi me i sad liv_tyler 22-02-08, 14:41 Vani je bio mrak, i kasnio je vlak, od suza curi nos, u noci juri voz... ... U reku tvoja pisma bacicu, tvoje slike spalicu, neka ide s vragom sve, sve, kad ne volis me... nestasni_cipiripi 22-02-08, 15:09 Cvijet momce planinama bralo leonarda 22-02-08, 16:47 Jen', dva, tri... Ja se zovem Ivana A tata me zove zlato Rekla sam sebi kad porastem Udacu se za tebe, zato rastem i rastem I jedva cekam da porastem. Sjedam na voz i dolazim Super cu da se uredim, Kao glumica, kao pjevacica, Cajorije sukarije Ma pirurde palamande, Ma pirurde palamande caje... Halam diklama iridikman caje 10,9,8,7,6,5,4,3,1,0 Ponekad kao pod narkozom Sanjam kako putujem vozom Prvo ide Sarajevo – Skoplje, Preko Kraljeva, Nisa i Valjeva, Onda Split, pa onda Rijeka Preko Pule i Osjeka Sarajevo, Zagreb, onda Beograd pa tek onda Novi Sad. Sarajevo Beograd preko Tuzle Cijela Tuzla jednu kozu muzla Eci peci pec ti si mali zec Jen', dva, tri... Cajorije sukarije Ma pirurde palamande, Ma pirurde palamande caje... Halam diklama iridikman caje... BlackWoman 22-02-08, 17:20 Vrti mi se po glavi... Sad kad sam jedan od bivših znam da nije ti stalo glasom od šapata tišim sam sebi kažem budalo znam da trebao ne bi al ja još mislim o tebi u meni nada rodi se i umre svaki dan neću da te krivim al ovo moram ti reći još uvijek zbog tebe živim s tugom nadam se sreći i prije nego se snađem ona se kraj mene nađe da me na tebe posjeti a ja joj kažem dobro došla u moj dom tugo mirišeš na usne njene hajde reci drugu svom ko ih ljubi mjesto mene.... nestasni_cipiripi 22-02-08, 17:48 Kad sam djecak bio, o zeni sam snio, da joj kosa ima zlatni sjaj flowerchic 22-02-08, 19:19 PRATIM TE... Tu sam da ti nadu vratim, ako padnes da te uhvatim... seka 23-02-08, 01:48 a šta da radim kad odu prijatelji moji.. Amelie 23-02-08, 08:59 Jednog dana nema me da nikada ne dodjem prijatelje koje znam ne poznajem kad prodjem Kao da me nikada na svijetu nije bilo kao da me njezino tijelo nije htilo Moja pjesma miruje a furala bi furke lijepe dekle moderne ne padaju na zurke Brijem bradu, brkove da licim na pankrte jos da imam fendera vidio bi svirke Balkane, Balkane, Balkane moj budi mi silan i dobro mi stoj Mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti uvijek neko oko nas dodje pa nam prijeti Ni bendovi nisu vise kao sto su bili i moj se amaterski priprema da sviri Vendy 23-02-08, 09:47 http://box2chat.de/smiley/smiley.php?bild=U3BvcnQvMTQuZ2lm Pismo moja leti mi do nje I sapni joj rici najlipse Da jos uvik nosin za nju Po sri srca zivu ranu Koja samo ona licit zna pehar 23-02-08, 20:55 kazu da me varas kazu da me ostavljas nestasni_cipiripi 24-02-08, 06:59 Ako ikad ostarim -Vlado Georgijev Vendy 24-02-08, 09:12 http://www.greensmilies.com/wp-includes/images/smilies/smiley_emoticons_smile.gif Adio Svi Moji Ljudi Homer 24-02-08, 09:32 A sad adio, a sad adio, i ko zna gdje i ko zna kad... Vendy 24-02-08, 09:35 http://www.greensmilies.com/wp-includes/images/smilies/smiley_emoticons_razz.gif O mama mia, mama mia, ma ke porkarija Ma ča ćeš zlato, ča ćeš zlato Svit je vajka tako bija O mama mia, mama mia, ma ke porkarija Ma ko me bukiš, ko me bukiš Ja bih vajka s tobon bija I sve zabija filantrop 25-02-08, 21:44 Znam za jedan grad, zove se Beograd znam za jedno ime, al' ga ne spominjem znam za jedan grad gde si vecno mlad znam i jedno srce sto ga proklinjem Jednom sam probala te tvoje usne od cemera i ko ce ovo ludilo da otera jednom sam probala iz srca da te izbrisem al' svako prolece na tebe mirise... flowerchic 25-02-08, 21:52 Tvoj me pogled u visine nosi... leonarda 25-02-08, 22:11 moj bjeli labude kad me jednom ne bude sve ce vode,labude da se razbistre flowerchic 25-02-08, 22:13 ti si ulica za moj povratak izmedju jave i sna... ti si poslednje moje skroviste,nemam ,nemam gdje.... Homer 25-02-08, 22:23 Po šumama i gorama naše zemlje poonosne idu čete Partizana slavu borbe pronose! Neka znade dušman kleti krvavi se vodi rat prije ćemo mi umrjeti nego svoje zemlje dat! |