Zor_djevojka
06-12-07, 17:44
' Ala je lep ovaj svet...'
|
View Full Version : Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali Zor_djevojka 06-12-07, 17:44 ' Ala je lep ovaj svet...' seka 06-12-07, 20:27 "..niko nema dva života , pa nemam ni ja.." Zor_djevojka 06-12-07, 22:16 'Ja sam mala suknjica na kocke, svaka kocka voli da se bocka :D ' Mjau 06-12-07, 23:17 *Tesko meni sa tobom..a jos teze bez tebe.. filantrop 06-12-07, 23:22 Guantanamera... mary 06-12-07, 23:27 Jer ja sam jedan od mnogih sam pod zvijezdama seka 07-12-07, 09:23 Čekala sam, čekala sam dragog čitav dan Da mi noćas svrati ljubav da mu dam.. liv_tyler 08-12-07, 02:14 Jovano Jovanke Janjičar 08-12-07, 14:32 ..svakom se desi kasnije ili pre... sladja 08-12-07, 14:36 Podsjeti me što to bješe ljubav i bar na tren biti zaljubljen... Zor_djevojka 09-12-07, 12:33 Chuh je na radiju, pa je pjevam svo jutro ' Dobro jutro, moja zoro plava mjesto mene jutros ustani moje zlato s nekom drugom spava život mi se više ne mili...' Magazin... liv_tyler 11-12-07, 01:24 Ima nesto u tom sto me neces ostavljas mi vremena za druge gledam kako veselo se kreces kao leptir oko moje tuge ... Ima nesto u tom sto me neces od te lazi nacisto umrecu ima nesto u tom sto me neces i u tome sto ja tebe necu... Mjau 11-12-07, 02:43 *Pusti me da drhtim i da sjetim se.. kako su me njene usne ljubile.. neke tuge nikad se ne prebole, ubice me zbog nje.. stvari lagane.. liv_tyler 13-12-07, 23:37 Veceras stize januar u dugim belim nocima, u zelji sam sagoreo k'o zar u tvojim ocima... Nisam ti nikad priznao da si mi dane bojila, od crnog belo pravila, od snova stvarnost krojila... Tako bih da te zagrlim, i dugo, dugo zadrzim, tvoj dah na mojim usnama, ko miris ranog proleca... Kazu, u ponoc pozeli, i zelja se ispunjava a ti si tako daleko, strah me da nisi dostizna... Mjau 14-12-07, 16:11 *dodji i uzmi me... Amelie 15-12-07, 12:41 Lijepa nasa domovino, Oj junacka zemljo mila, Stare slave djedovino, da bi vazda sretna bila! Mila, kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina. Mila, kuda si nam ravna, Mila kuda si planina! Teci Dravo, Savo teci, Nit ti Dunav silu gubi, SInje more svijetu reci, Da svoj narod Hrvat ljubi. Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrasce bura vije, Dok mu mrvte grobak krije, Dok mu zivo srce bije! :D sladja 15-12-07, 12:45 Ovo je odluka moja jer bila volja je tvoja da s drugim odes od mene i sve mi niz brdo krene Da mrakom zamenim dugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje ni vise i bilo sta da se desi ja sam na istoj adresi U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao zivot je stao uzalud skidam tvoj greh sa sebe sve me boli posle tebe Ovo je odluka moja i mnogi ce da se cude a kada odlucim nesto to tako mora da bude Da mrakom zamenim dugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane Zor_djevojka 15-12-07, 12:57 '...Haos, haos u glavi..' _PlAwuSha_(bojana) 15-12-07, 18:47 aaa ja te volim najblizeee, ja te volim najviseeeee, moje pjesme najljepse pisane su za tebeeee.... seka 16-12-07, 00:05 ...ne gledaj me tako i ne ljubi me više... seka 16-12-07, 09:38 Da znas, da znas kako pogled me tvoj jos boli. Da znas kako srce te moje voli. Da znas kako tuzna sam bez tebe. Da znas uvijek bio bi kraj mene. Da znas kol'ko suza sam isplakala. Da znas i da nisam se pokajala Da znas kako tuzna sam bez tebe. Da znas uvijek bio bi tu. flowerchic 18-12-07, 14:01 MA DAJ OKRENI TAJ RINGESPIL U MOJOJ GLAVI,TO NE ZNA NIKO,SAMO TI :)... BEZ TEBE DRVENI KONJICI TUZNO STOJE... DODJI,IZ PLAVE BOCE SE POJAVI I DODAJ SVJETU MALO BOJE CUDO MOJE... _PlAwuSha_(bojana) 18-12-07, 15:23 ove noci jedna zena mirno spava, na jastuku rasuta joj kosa plava, u tisini svoga doma mirno sanja, ove noci jedna zena nesto lepo sanja... mala_mu 18-12-07, 16:15 ...mazi mi se mazi i zato dragi ti na mene pazi... Mjau 18-12-07, 22:56 *Dodji mi doveche.. ne budi goveche.. :D seka 19-12-07, 10:00 Šta se ovo majko moja sa mnom dogodi Slomilo se sve u meni grom me pogodi... _PlAwuSha_(bojana) 19-12-07, 10:56 ja jos uvijek palim svijecu NA SVETOGA NIKOLU, i pozelim da si blizu zime hladne kada pocinju... Miriam 19-12-07, 21:08 Ja bih opet samo s tobom, s tobom mi je najbolje, ja bi opet samo s tobom, kasno mi je za druge. seka 19-12-07, 21:23 Ja znam da je ljubav tebi pesme kad pišem ja znam da je ljubav kad kraj tebe dišem Ali ne znam zašto svaka ljubav ima kraj i što sunce zbog te tuge ne izgubi sjaj Mjau 20-12-07, 01:02 *Ti si zelja mog zivota.. ti si deo moga sna... sladja 20-12-07, 13:34 Noc jedina jos zna kad dodjem sam da me doceka osmijeh njen koristi, al' znam da nisi tu a ja umoran od svega sam Jer bol ista je kod svih kog' tuga ujede tesko preboli cutim s njom, da me ne cuju sjene te sto na tebe sve me sjecaju Ako te nije pronasla ljubav potrazi me, bicu k'o prije na istom mjestu svu ljubav skricu od svih da nikada vise nikoga ne zavolim A ja isti sam k'o svi kog' tuga ujede tesko preboli cutim sam, da me ne cuju sjene te sto na tebe sve me sjecaju Zoran 20-12-07, 13:49 Jer moj je zivot igra bez granica... seka 20-12-07, 21:28 Rane, moje rane neka prodju same neka tuga ode s puta jer i moja ljubav zna za bolje dane tek ponekad zaluta Rane, moje rane neka prodju same neka tuga ode s puta a ja cu za tobom u drugom zivotu kad mi dusa zaluta, prema tebi zaluta Janjičar 20-12-07, 22:31 "...aj čija frula mojim šorom svira..." Mjau 21-12-07, 16:20 *Nesto lijepo treba da se desi... mary 21-12-07, 16:28 ene sada hladno moze udariti grom da ne osjetim, da se ne pomjerim po me sada s neba mogu sici andjeli i da ne trepnem, da se ne osmjehnem Ljeta odu, ljeta dodju, meni sunce sja riznice od sna ti mi otvaras ne moze mi nista ova kisa ledena tuga je na pola vec dogorjela Ref. 2x Ti si tu, price prestaju ti si tu, bore nestaju al' kad te nema moj nemiru pjesme nastaju liv_tyler 22-12-07, 01:11 Don't you want somebody to love, don't you need somebody to love... Sad otkrih da pjevusim tu pjesmicu, ne znam otkud mi... Mjau 22-12-07, 04:58 *Trebam te ja.. nije nacin da okreces mi ledja zato jer smo razlika.. k`o - i + , k`o Amer i Rus, u mom svijetu ti si korov, a ja hibiskus... :D seka 22-12-07, 12:46 Takni, me takni polako se primakni nježno dodirni djavole nemirni sarita 22-12-07, 14:20 nebo i more bili smo mi svi nam na tome zavidjeli sudbino moja, zivote moj dje smo to pogrijesili Mjau 22-12-07, 15:16 *Srce mi malo, velike mi zelje, zato u pomoc zovem prijatelje, uz malu pomoc mojih prijatelja, mom ce se srcu ispuniti zelja.. DA SMO ZAJEDNO!!! Ej, prinche moj, nije tebi do sebe, ej, kol`ko je meni nocas do tebe..:throb: kasami 22-12-07, 17:03 Nema više cile Mile - jednu od najgorih i najluđih pjesama koju sam čuo do sad liv_tyler 25-12-07, 22:03 Jedno te molim, molim ko Boga, da iz zivota izadjes moga, ne mogu vise zivjeti tako, bez tebe moram, al ne znam kako... Jedno te molim, i nista vise, kada je ljubis, ljubi je tise, jer ko da cujem sa kraja grada poljupce vase upravo sada.. Mjau 26-12-07, 12:23 *Trezan shvatih iz prve.. da sve su sem tebe bile *urve koji sam se stideo, a ni ja nisam svetac, vec obican slepac, sto kraj oba oka nije video, da si ti, samo si ti... SUNCE LjUBAVI... Vendy 26-12-07, 12:37 Oh Katrin, ich han mich verlore, verlore an dich Oh Katrin, ich bin neu jebore, neu jebore durch dich. Ich well niemols em Laave ohne dich mih sin, denn nur met dir hat min Laave wirklich Sinn. http://www.googlea2.com/Iconos/calor.gif liv_tyler 29-12-07, 05:37 Nista mi vise nije vazno, nasao sam dobar bend, zelim samo da sviram, da se otkacim, i to je sve... Vendy 29-12-07, 08:14 Way on down the road Well I got to be So far away in my memory Dreams and reflections come on Keep on back haunting me Well it's down the road I go Well I got the blues http://www.web-smilie.de/smilies/sonstige_smilies/1145.gif Mjau 29-12-07, 18:12 *Ne mogu ti nista..osim srca dati..osim svoje ljubavi... ne mogu ti nista, osim srca dati, uzmi ili ostavi... liv_tyler 30-12-07, 04:17 Sacuvaj me, Boze, njene ljubavi koja zive rane soli, koja kaznjava i boli izbavi me vjecnih sumnji i ljubomore koje more dok ne pokore Sacuvaj me, Boze, njene ljubavi onog ludila i strasti sam se nikad necu spasti sacuvaj me od ljubavi kojoj kopni sjaj al' mi u nju ne diraj Kad na jednu kartu stavi sve sto imas kad su ti sve misli istoj slici ram kad ne brojis da li dajes ili primas znaci da ces ostariti sam Kad se spusti zavjesa aplauz slijedi al' u jednom trenu vlada mrkli mrak u tom casu posumnjas da l' ista vrijedi zivot cio pepeo i prah Zivot cio samo tudji dio kad pogrijesis pa zavolis vise nego sto bi smio Vendy 30-12-07, 07:48 I said woman, woman, woman, woman, woman Make me feel alright I said woman, woman, woman, woman, woman Make me feel alright Alright, alright, alright, alright, alright. http://www.world-of-smilies.com/wos_party/kotz0.gif Mjau 30-12-07, 13:50 *Ostali su tragovi jedne prave ljubavi... ostala su secanja i obecanja... Vendy 30-12-07, 17:03 Bells on feet go ting-a ling-a linging Going through my head Sweat is falling just-a like-a tear drops Running from her head http://www.mfws-world.de/page/sides/specials/gifs/Smilies/10000kg.gif liv_tyler 31-12-07, 02:43 Ako te nije pronasla ljubav....Bglbgl Ne znam dalje Vendy 31-12-07, 08:14 She took my hand And tried to make me understand That she would always be there http://www.smileyarena.com/emoticons/Packs/Tinted/clap.gif seka 02-01-08, 01:38 Ti mi cinis krasne stvari ti me cinis sretnim i kada mi lose krene, ti si tu uvijek kraj mene Od kada su igre grube lijepo je znati da covjek ima nekog, kao ti na svojoj strani Kao ti, kao ti kao ti Vendy 02-01-08, 08:37 Jesam li vrijedan sad Zadnji put ti dolazim Da ti oprost zatražim Nisi kriva ništa ti Samo dobro uvijek dala si Sada zbogom reci mi Ili sve oprosti mi Zadnje zrno ponosa Pred tobom ću danas zgazit ja Jesam li vrijedan sad Nakon svih tih godina Da na tvoja vrata opet pokucam Jesam li te vrijedan sad http://www.smiliefreak.de/smilies/liebe032.gif Zor_djevojka 02-01-08, 13:03 '...A ja dje cu, a s' kime cu..' Vendy 03-01-08, 12:25 Ustao sam ujutro s glavom nateklom I zakacio malim noznim prstom o stol Spotaknuo se o tvoje papuce U padu odkinuo zastor i glavom puko u radijator Htio sam ti baciti vazu u glavu Kad si se probudila i poslala me k vragu Al sam u agoniji bola stenjao ispod stola U grcu se previjao kad mi je sinulo Ne volim te nit sam te ikad volio Na tvoje omiljeno pitanje evo ti odgovor Bio sam mlad it totalno zagorio Tako je valjda sve to krenulo Od samoce i dobrog sexa nastala je nasa veza Pocetni zar je bio zavidan Da nisam svakog dana otkrio jos mana Sad si u mojim ocima samo jos greska u nogama Sto se smijes ko hijena to me toliko ne smeta Koliko neke druge navike Nit sto vrece od tampona bacas stalno sa balkona Samo jedno ipak ne razumijem Nije mi jasno sto ne zatvaras zubnu pastu http://smiliestation.de/smileys/Fies/23.gif kliko 03-01-08, 12:29 http://www.alive.org/images/alive06_carl/carl_crowder_02.jpg Vi prekrasni ljudi Sa vama mogu cijelu noc Biti budan i sanjati na nogama Sanjati na nogama Vi prekrasni ljudi Vi ste sve sto imam ja Ne znam gdje je moja draga Nocas spavala Pjevajmo do zore Pjevajmo do zore Evo, dolazi zora Na zlatnim stopama Ti kucas na moja vrata Ja ti otvaram Uzalud saginjes glavu Sve ti vidim na ocima Znam da vise nisi dijete Vec zena koja tajnu zna Ti si zena koja tajnu zna Ja sam zena koja tajnu zna Nocas sam najljepsi na svijetu (i najveci) Divno je pjevati u zboru U gomili veselih drugara (u gomili) I cekati zoru, cekati zoru Zor_djevojka 03-01-08, 14:10 '...Nosi mi se b'jela boja, te je boje radost moja, tvoje lice, dusha, t'jelo, sve je b'jelo, b'jelo..' Jole Vendy 03-01-08, 14:54 Farewell to Lower Frederick Street, Anson Terrace and Park Lane I am bound away for to leave you and I'll never see you again So fare thee well my own true love When I return united we will be It's not the leaving of Liverpool that grieves me But my darling when I think of thee http://www.smileygarden.de/smilie/SweetRosa/smileygarden_rosa9.gif Mjau 09-01-08, 17:05 *Nedostajes mi ti, a noc je vrela.. nedostajes mi ti... Vendy 10-01-08, 19:45 http://www.tinnituscafe.de/smilies/assets/images/geburt05.gif Tin soldiers and Nixon coming, We're finally on our own. This summer I hear the drumming, Four dead in Ohio. Mjau 11-01-08, 16:25 *Poludela za jedan dan.. sada zivot dajem, ako me se seti... poludela, al` dobro sam, jer to sto srcu prija, ne moze da steti... poludela za jedan dan, pa ga od tada nocu sanjam vrlo cesto, poludela al` dobro sam, i u grudima mu cuvam jedno mesto... seka 11-01-08, 23:02 Odlutash ponekad i sanjam sam.Priznajem ne ide , ali pokushavam... I uvek dodje D-moll... Spusti se ko lopov po zhicama,ruke mi napuni tvojim sitnicama... I teshko prodje sve to... Jedan D-moll me dobije... Kako odesh ti,u sobi je... Glupi D-moll uvek sazna kad je to... Uhvati me chvrsto i ne popushta... Lud je za tishinom ,to ne propushta... Vodi me u svoj plavichasti dom... Jedan D-moll me razvali... Neki bi to prosto tugom nazvali... Niije to... Shta je tuga za D-moll? sladja 11-01-08, 23:29 Nedostaješ mi ti i ove noći nedostaješ mi ti tvoj smijeh,tvoj glas i oči nedostaješ mi ti a noć je duga nedostaješ mi ti za san za mir, za ljubav.... Vendy 12-01-08, 09:44 http://www.webrealite.com/smiley-forum/images/big/c006.gif Have you ever loved a woman so much you tremble in pain? Have you ever loved a woman so much you tremble in pain? And all the time you know she bears another man's name. Mjau 16-01-08, 16:42 *Steta bas, steta je, sto sve dobro kratko je... zasto je najteze, cuvat` ono najdraze, steta za oboje.. steta je, lepo sve bilo je... Zor_djevojka 16-01-08, 19:00 Chitav dan danas je pjevushim '...Pokvarice sve, ona spava sanja mene, ona spava... mmmm bozhe chuvaj mi ovo pile, ovu mrvu zlata i svile, sanjaj, ne budi se jutro ionako pokvari sve padaju zvj'ezde za njuuuuuu, padaju zvjezde tu na mome jastuku...' Vendy 16-01-08, 23:17 http://www.smilies-and-more.de/pics/smilies/msn/60/025.gif Big wheel keep on turning Proud mary keep on burning And we’re rolling, rolling Rolling on the river Janjičar 16-01-08, 23:18 Aj idem šorom i pičim motorom, aj iza ugla opiči me kugla... seka 17-01-08, 02:58 Ne pitaj me noćas ništa, Pusti me da šutim, Ja noćas trebam mir. Stare rane opet peku, Moje bitke dalje teku, Dušo, ti nemaš ništa s tim. Vendy 17-01-08, 07:10 http://www.msntr.com/ifadeler/balon/girl.gif Tvoja postelja za mene je bila dom ali nevolja u genetskom kodu mom nikad ne spava. samo sebi ne bih ja sebi oprostio da te sretnem u zemlju bi propao. liv_tyler 17-01-08, 23:28 Vrteli se tockovi mog bicikla... Gde god je stao taj rulet, bese premija... I smakla se o stepenik njena stikla, nekad su pogledi bili cista premija... Dobro je pocela nedelja, poslednje pripreme za maturu, virili smo u daljine, puni nade... Preko gimnazijskog bedema, k'o pravi dekor za avanturu, prosuo je nezni purpur - divlji badem... Poneli nas vetrovi k'o maslacke, jedni su leteli lako, drugi padali... I curice su postale prve macke, a losi djaci odjednom svetom vladali. Sve mi je odlicno zvucalo, dobro sam stajao tih sezona, ljuljale me oci sirom promenade... A nju sam sretao slucajno, uvek je s pogresnim bila ona ali znao sam da sanja onaj badem... Stane sve u strofu-dve u baladi, pustinja proslih minuta i ova zrna sad, i pred treci refren vec nismo mladi, usla je nedavno sama u kafe Petrograd... Suvise tajni u ocima, u zlatni okov je prstic pao, molio me dugi pogled da je kradem... Dovraga, kafa je gorcila al taj sam ukus od nekud znao probao sam jednom davno divlji badem.... Vendy 18-01-08, 07:49 http://smilies24.skydrak.de/images/grosse/bekleidet187.gif Strength is known in the hands, without tears songs are blithe, Desirous of glory, breasts quiver, In their books a new law, with pens of sun-scythes, New people are writing for ever. Mjau 18-01-08, 17:30 *Stid me, nije sto da se skrivam, stid me, nije ni da ti priznam, kol`ko ne uzivam sto drugim varam te, toliko uzivam, toliko boli me... Vendy 19-01-08, 09:29 http://www.dermatologe.biz/smile/1.gif Ti za me si bila ka rosa na cviću sa usana pila i ljubav i sriću a ja bi tija pismom ti prići jos ljubavi ima ka ulja u svići seka 19-01-08, 12:55 Što je danas lijep i sunčan dan.. liv_tyler 19-01-08, 17:49 It's not unusual to have fun with anyone.. Mjau 19-01-08, 23:21 *Zagrli me ti i oprosti mi.. stegni srce.. nemoj plakati.. jedno drugom smo bili sve, prva ljubav, sreca i prolece, sada proslo je.. proslo sve... Homer 19-01-08, 23:40 Mače moje čupavo, ko te noćas ljubio... Vendy 20-01-08, 10:29 http://www.googlea2.com/Iconos/17.gif Mala gente , te burlaste de mis sentimientos y ahora te lamentas Mala gente, vas a pagarla caro porque a m t ya no me interesas Mala gente, porque tu eres una mentirosa y una mala gente y en el infierno enterita enterita te vas a quemar! flowerchic 20-01-08, 14:07 vodi me gdje padaju zvjezde... rucajmo na obali mora...:) Homer 21-01-08, 01:32 U toj ženi ja sam našo ono što sam davno htio... liv_tyler 21-01-08, 01:35 Povedi me daleko, gdje toplije su zime... Gdje ne znaju mi ime, gdje se samo smije, i briga me nije.. Malo je od mene ostalo, pola me sa tobom nestalo, umjesto da budes moja, da kraj tebe mirno starim, sve sto valja uvijek pokvarim.... Ne pitaj me kako sam, dobar sam k'o dobar dan... Mjau 21-01-08, 01:45 *Nedostajes mi ti i ove noci.. nedostajes mi ti, tvoj smijeh, glas i oci.. nedostajes mi ti.. a noc je duga... nedostajes mi ti, za san, za mir, za ljubav... Vendy 21-01-08, 08:00 http://springfield-shopper.de/Main/Smilies/p8.gif Have I told you lately that I love you Have I told you there's no one above you Fill my heart with gladness Take away my sadness Ease my troubles, that's what you do Oh the morning sun in all its glory Greets the day with hope and comfort too And you fill my life with laughter You can make it better Ease my troubles that's what you do Mjau 21-01-08, 13:42 *Nista mi nije ostalo.. da bi sa tobom ostao... pomoci nece sto palim svece da se vratis boga molio.. WALTER 21-01-08, 14:02 Auuuuuuuu žene, vodite li vi ljubav uopšte?:shocked542: liv_tyler 21-01-08, 16:56 Pricas mi o svemu, hodamo polako, odavno se nismo isplakali tako.... Ostala si uvijek ista... liv_tyler 22-01-08, 18:23 Ako te nije pronasla ljubav... Vendy 22-01-08, 21:18 http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/12.gif Gospodin Jakov je profesor dobar svakog jutra se ustane rano, pa se uređuje, pere, brije. I dok još kuća miriše na jutarnje pranje na vrata mu zvoni učenik prvi Hello Sandro, how do you do? Very well thank you, and you? Imaš dobar parfem Io sono je t'aime Sandro ode, a na vratima nepoznata žena Hello, I am Mara Pogibejčić Please to meet you, I am Jakov Crnomasna Mara ima jezik bez dlake, pa Jakova pozove da uz kavu odmore. Imaš dobar parfem Io sono je t'aime Mara Pogibejčić je najbolji pupil sve tajne zna, daleko je Pensilvanija Na kraju dana da uljepša veče ona kecelju stavlja, palačinke peče Ljubi, ljubi, ljubi, ljubi me Volim, volim, volim, volim te Imaš dobar parfem Io sono je t'aime Mjau 23-01-08, 00:56 *Vjetar se vezat` ne moze, ni kada mora presuse, vjetar se vezat` ne moze, tu samo ljubav pomaze... Vendy 23-01-08, 08:16 http://www.freesurfweb.com/archive/smilies/1/klein/22.gif Da li znas da te volim? Dugo nisam znao to Sada zelim da ti priznam I molim te da mi vjerujes to Amelie 23-01-08, 22:22 Bistra voda- tugu nosi S druge strane prazne postelje Ja volim vetar u tvojoj kosi Kad ti brige s lica sakrije Probudi nebo i nek nam kiša Crne misli vodom opere Sve što jesmo- sad smo ništa Kad se ljubav jednom prolije Ko zna, za nas Da l dan će da svane Ko zna, ja plakati moram Milo moje Samo reči- bez imalo volje I reka suza počinje Ugasi svetlo- i biće bolje Za nekog drugog, kad te probude Ko zna, za nas Da l dan će da svane Ko zna, ja plakati moram Milo moje Milo moje Ako jednom loše krene... seka 24-01-08, 01:24 Svojim dahom andjele daj mi snagu kosave daj mi prostor pucine ili bar poljubi me! Vendy 24-01-08, 07:28 http://www.smiliecenter.de/smilies/smilies_schockiert111.gif Moj život je bezveze otkad su me rodili. Nisam tome ja kriv nego moji roditelji!!! ref Moj život je novi val! Moj život je novi val! Moj život je novi val! Svakog dana svađe u kući je bilo, razbijanja stvari i iživljavanja na meni. anon1 29-01-08, 19:38 Pjesmo moja zakiti se cvijetom Pjesmo moja zamirisi svijetom jos sva srca ohladnjela nisu poznat ce te pjesmo po mirisu seka 30-01-08, 00:00 kad dodje dan naš zadnji dan kad prodje san naš zadnji san i kad nemiri budu dio nas i kada nam kucne zadnji čas i tada ću deni kao i sad da te volim ja mala_mu 30-01-08, 00:05 Neka seko, rado bi ti neku cirilicu zapjevala... |