Mjau
08-10-07, 00:00
*Svidja mi se on.. tu vise nema price.. vise nista nije kao pre...
sanjam oblake i svi na njega lice.. ja stvarno ne znam sta mi je:D
sanjam oblake i svi na njega lice.. ja stvarno ne znam sta mi je:D
|
View Full Version : Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali Mjau 08-10-07, 00:00 *Svidja mi se on.. tu vise nema price.. vise nista nije kao pre... sanjam oblake i svi na njega lice.. ja stvarno ne znam sta mi je:D BoBiLiCa 08-10-07, 13:13 ...popicu pivo,osvojicu svjet,poludi bejbe radi sto ti padne na pamet,jer necu da mi zivot ispadne iz ruku,zelim hodati a ne da me on...i ne govori sto je za mene dobro,samo moja mama to zna... Mjau 08-10-07, 17:57 *Jedna za drugom, takav zivot je moj.. nisam ljubio stvarno, vazan bio je broj.. jedna za drugom.. svakoj bio sam drag, al` duboko u nama, to ne ostavlja trag.. I u stvari srce spava, sve do casa.. kad se javi prava... S tobom je nesto drugo, ti si za mene par! S tobom to traje dugo.. ja sam probao sve, ja sam prosao svud`, s tobom, s tobom je prava stvar!!! Amelie 08-10-07, 20:18 Ako izgubim tebe ja izgubit cu ljubav ovu beskrajnu srecu koju pruzas mi ti ako izgubim tebe ja izgubit cu njeznost i toplinu tog gnjezda koje svili smo mi ako izgubim tebe ja izgubit cu sve Kad bih mogao zauvjek da zaustavim taj sat da nam zanos vjecno traje sto bi sve jos mogli dat' nasoj ljubavi, nasoj njeznosti nikad ne bi znali kraj ----------------------------------------------- K'o brod u boci putujem a necu stici nikamo jer suvise ti dugujem da tebe bih se odrek'o K'o brod u boci putujem a necu stici nikamo jer predobro se poznajem da bez tebe bih mogao K'o brod u boci putujem i previse ti dugujem a dao sam ti premalo ----------------------------------------------------------- koke_st 08-10-07, 20:23 ----------------------------------------------- K'o brod u boci putujem a necu stici nikamo jer suvise ti dugujem da tebe bih se odrek'o K'o brod u boci putujem a necu stici nikamo jer predobro se poznajem da bez tebe bih mogao K'o brod u boci putujem i previse ti dugujem a dao sam ti premalo ----------------------------------------------------------- opet me iznenađuješ....;) Olivera sve i uvijek bi zapivala mary 09-10-07, 12:25 Ona te dira prstima ona ti sapce pjesmama ona je tvoja djevojka jedna, jedina Ona te dira satima sve tvoje navike vec zna i njena kosa mirise na tvoja sjecanja Gleda me preko ramena kao da misli pogadja i ne da nikome da dodje do tebe Jedna noc s tobom da mi je jedna noc prije nje mozda bi onda bio moj Jedna noc s tobom da mi je jedna noc prije nje mozda bi onda bio moj zauvijek Mjau 09-10-07, 12:52 *Mito, bekrijo :D BoBiLiCa 09-10-07, 17:26 podsjetime sta to bjese ljubav i bar na tren biti zaljubljen Mjau 09-10-07, 18:05 *Vrati se, ne mogu bez tebe, vrati se, neka ti oproste besane noci.. neverne oci.. samo vrati se...!!! mary 10-10-07, 12:06 Ja ne znam gdje si ti ja ne znam s kime si ti u ovoj noci kad se sve dijeli napola osim bola Ja ne znam gdje si ti i nikad necu saznati da l' si nasla skloniste kucicu i dvoriste zivota svoga Ref. Eh, da je tuga snijeg da se do jutra otopi mogao bih i ja konacno kad oci zatvorim da se ne umorim Eh da je tuga brijeg pa da je vjetar ogoli ja ne bih mogao ni tad ko sto ne mogu ni sad da te prebolim Daljine nisu to sto se mom srcu cinilo kad je hudo mislilo da je sasvim dovoljno da ti cuje glas Daljine nisu to sto se za dusu primilo pusta su to polja nade i barikade izmedju nas Mjau 10-10-07, 17:32 *Zasto te nema vise u mojoj sobi? Kome te ove noci sudbina vodi? Ja posle tebe vise i ne znam ko bi.. mogao da mi prija i da mi godi.. Vidim te svaki put kad sklopim oci.. cekam te i kad znam da neces doci.. zovem te i kad cutim tvoje ime.. molim te, samo ne zaboravi me.. Nasli me prijatelji u cetiri zida.. rekli mi sto si luda, ma sta te briga... Steglo se moje srce k`o dete place..sto vise glumim srecu..to boli jace.. Vidim te svaki put kad sklopim oci, cekam te i kad znam da neces doci.. zovem te i kad cutim tvoje ime.. molim te, samo ne zaboravi me!!! mary 10-10-07, 17:38 Ona te dira prstima ona ti sapce pjesmama ona je tvoja djevojka jedna, jedina Ona te dira satima sve tvoje navike vec zna i njena kosa mirise na tvoja sjecanja Gleda me preko ramena kao da misli pogadja i ne da nikome da dodje do tebe Jedna noc s tobom da mi je jedna noc prije nje mozda bi onda bio moj Jedna noc s tobom da mi je jedna noc prije nje mozda bi onda bio moj zauvijek BoBiLiCa 10-10-07, 17:40 ako me ikada sretnes u ovom ukletom gradu ostani mirno na istoj strani plocnika ne stavljaj ruke na lice nemas sto od mene kriti glavu gore,nama je ljubav lozinka ne pitaj je li pravedno sto nas je prekrio mrak i to sto nismo zajedno pusti suzu daj mi znak DA JOS NIJE PRESTALO DA NIKAD NECE PRESTATI MOGU POCI STOLJECA MOGU TI UMRIJETI A TI ME NISI PRESTALA I NIKAD NECES PRESTATI LJETA,ZIME,PROLJECA ZA TEBE CU ZIVJETI I PJEVATI... mary 10-10-07, 17:43 Zlatni konci, litnje zore dosli su u njene dvore da bi moju jubav budili svitlo nek joj ljubi lice lipo ka u cesarice kad je ja ne mogu jubiti Zlatna mriza njenog tila dusu mi je uvatila da je baci nazad u more Svake noci prije zore dolazin u njene dvore bile dvore moje pokore Cilega zivota ja san tija samo nju da do njenog srca nadjem put cilega zivota moje tilo je bez nje ka cvice bez vode Zlatna mriza njenog tila... Cilega zivota ja san tija samo nju... Mjau 10-10-07, 19:25 *Samo idi gde hoces, ako te tako veseli, i radi bez mene..sve sto ti srce pozeli.. ti si sretan, sretna i ja.. bicu jednom ko zna cija.. cini mi se.. vise necu biti ziva.. bojim se..ali tako je to.. baci casu visoko.. pasce na tlo.. kamen u vodu.. taknuce dno.. granu u vatru.. izgorece sva.. baci mene od sebe.. i umrecu ti ja.. Da mi je..da zaboravim sve... i da mi ne falis..kada se oci zatvore.. ti si sretan, sretna i ja..bicu jednom ko zna cija.. cini mi se.. vise necu biti ziva.. Bojim se..ali tako je to.. Baci casu visoko.. pasce na tlo.. kamen u vodu tkanuce dno.. granu u vatru..izgorece sva.. baci mene od sebe i umrecu ti ja.. mary 10-10-07, 19:27 Stoijm tu pred tobom bas kao pred Bogom u mojoj dusi samo stid sto sam varao, sto sam lagao a ti ni da progovoris Bar da me opsujes kunes i proklinjes pa da mi zao ne bude a ovako je srcu najgore kad zna da tebi lako je Umrecu a znati necu jesi li me volela zora ce ne pali svecu sram me i da te pogledam Bar da me opsujes kunes i proklinjes pa da mi zao ne bude a ovako je srcu najgore kad zna da tebi lako je Mjau 10-10-07, 19:57 *Zeljno cekam tvoje pismo.. i nadam se svake noci.. da ces jednom iznenada..u zagrljaj meni doci.. Ja te pjesmom zovem.. zeljna tvoga milovanja.. Sliku tvoju ljubim.. ljubim, ljubim svakog gana... mary 10-10-07, 20:04 Sta da ti pricam kad sve znas osecas duso promasaj nas srce za srce nece da cuje sta se tu moze, sta je tu je Ref. 2x Nevera moja bio si ti zabluda moje mladosti nicega nema medju nama ni tuge, ni radosti Ostani s Bogom, mili moj doci ce druga u zivot tvoj nije meni mesto kraj tebe ne mogu vise da lazem sebe Sta da ti pricam kad sve znas ovo je poslednji sastanak nas ja cu vec sutra biti daleko a tebe vidim, vec ceka neko Mjau 10-10-07, 20:45 *Srce mi malo.. velike mi zelje.. zato u pomoc zovem prijatelje.. uz malu pomoc mojih prijatelja.. mom ce se srcu ispuniti zelja... da smo zajedno... Volim te, volim, ljubavne su reci.. da ti to kazem, tu me nesto spreci.. ali uz pomoc mojih prijatelja... mom ce se srcu ispuniti zelja.. da smo zajedno... Ej, prinche moj, nije tebi do sebe.. ej, kol`ko je meni nocas do tebe... P.S. Mada.. princ.. je danas misaona imenica za muskarce..dodeliti im tako nesto..to je titula.. mary 10-10-07, 20:53 hahahahah e dobro si to rekla Kazi mi, sunce moje ko se to igra s dusama nasim cega se ja to, ljubavi, plasim i kad me cuva narucje tvoje zbog cega mislim sve nestalo je Ref. Kazi mi, sunce moje kad spustim glavu na grudi tvoje zasto ti uzdah iz grudi krene ko te to sada krade od mene Kazi mi, sunce moje ko nam zivote kida ko strune al' moje oci suza su pune i kao da se za ljubav boje zasto sve lepo i prokleto je Vendy 10-10-07, 21:32 Noci su ovdje cudne dileme ulicna svjetla naglo blijede a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene noci su ovdje ravnodusne sjene kada spavam zaklanjam lice i uvijek sanjam tople usne zene kako me ljube noci su ovdje nepoznate price gasim cigaru i dizem se tiho i nikome ne dam da mi u snove udje uzivam dugo gledam je kradom http://www.thesmilies.com/dolls/8/dollwords36.gif Amelie 10-10-07, 21:38 moj bjeli labude kad me jednom ne bude sve ce vode labude da se razbistre Vendy 10-10-07, 21:54 Do, wo Darwin für alles herhällt, ob mer Minsche verdriev oder quält, do, wo hinger Macht Jeld ess, wo stark sinn die Welt ess, vun Kusche un Strammstonn entstellt. Wo mer Hymnen om Kamm sujar blööß, en barbarischer Gier noh Profit "Hosianna" un "Kreuzigt ihn" rööf, wemmer irjend ne Vorteil drin sieht, ess täglich Kristallnaach. nach oben http://www.thesmilies.com/christmas-backgrounds/bg02.jpg Mjau 11-10-07, 01:39 *Pusti me da drhtim..i da sjetim se.. kako su me njene usne ljubile... neke tuge nikad se ne prebole.. ubice me zbog nje.. stvari lagane.. Vendy 11-10-07, 09:20 Stari Grad Da li je trebalo da kazem tad Da svratis opet na stari grad?| Te blijede slike katedrale sive Igra svijetla vizija Vedra i naga, Kao val Zaboravio sam Bacha u onaj tren kad u oku tvome vidjeh sjen, Suze trag, Pogled blag. Od tonova cudnih rodi se glas I tvoja dusa dobi stas, Laka kao san Kao san Njezne ruke tople kao dah i jedan tango dodir plah, dodir plah Da li je trebalo da kazem tad... Da svratis opet na stari grad?| Svijet od cvijeca, ruke od papira, slika srece i sjecanja Plamen svijeca, Zvona zvuk Bijeli dan i dodir grub Opet sna i jave rub Jave rub jave rub Nad mojom glavom ptica guk Oblaci, nebo i dugi put, Dugi put, Dugi put... http://www.world-of-smilies.com/wos_ostern/o_16.gif Mjau 11-10-07, 14:31 *Sve do kraja sveta, dalekih planeta.. sa tobom bih isla ja... prejahala polja.. preplivala mora.. pobegla od vremena.. Pa preko brda nasim planina tebi na jastuk sletela.. Pa preko neba ko ptica bela pa sve do sunca masala ... Sanjam, sanjam da sam s tobom sanjam rusim sve pred sobom ... sanjam u hiljadu boja, sanjam da sam opet zaljubljena i tvoja !!! Sanjam kako imam krila, sanjam da sam tvoja vila, sanjam poljubce u nizu, sanjam da smo sasvim sasvim blizu mi i kad sam budna sanjam... mary 11-10-07, 22:30 Ti, sudbino moja prokleta meni si bila maceha dusu si moju slomila sudbino, sudbino, sudbino prokleta Nikad me nisi mazila uvijek si druge pazila dusu si moju gazila sudbino, sudbino, sudbino prokleta Ref. Jer ja sam jedan od mnogih sam pod zvijezdama jedan od mnogih sam do ocaja ljubavi zedan tezak nosim ja kriz jedan od mnogih sto koracaju rukom u ruci plavom beskraju jedan od mnogih koje razdire bol Vendy 12-10-07, 21:16 Tengo, tengo la camisa negra Porque negra tengo el alma Yo por ti perdí la calma Y casi pierdo hasta mi cama cama c'mon c'mon baby te digo con disimulo que tengo la camisa negra y debajo tengo el difunto http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Crade/0013.gif Mjau 12-10-07, 21:42 *Dobar izbor.. Vendy :D Jesen u meni tuguje..zasto sanjam cemprese... moje ceste ne vode..nikuda bez tebe.. jesen u meni caruje..a u tebi proljece.. ni sunce ne moze, ne moze kroz oblake.. Rano moja hej! Vendy 12-10-07, 22:13 Si volviera a comenzar no tendría tiempo de reparar El agua derramada está la sed que siento me sanará el agua derramada está la sed que siento me sanará. Hvala @Mjau http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Cligne/3d-biere-cligne.gif Mjau 13-10-07, 17:05 *Znam, kad te ugledam na pragu svom... da mi dolazis kad nemas kome.. Tvoja ruka u mojoj kosi.. nemir nosi.. Znam,al` ne mogu d ati kazem ne, kao suza koja sama krene..to je jace od mene!!! Jos uvek slutim dodir tvoj... jos uvek sanjam da si tu.. u moru tvojih lazi, ja jos trazim istinu... al` znam da kasnije il` pre.. ti opet ostavices me.. ali bolje tuga s tobom.. nego sreca bez tebe... Vendy 13-10-07, 21:43 Her eyes they shone like the diamonds You'd think she was queen of the land And her hair hung over her shoulder Tied up with a black velvet band. In a neat little town they call Belfast Apprenticed to trade I was bound And many an hour's sweet happiness I spent in that neat little town. Till bad misfortune came o'er me That caused me to stray from the land Far away from my friends and relations To follow the black velvet band. http://www.thesmilies.com/dolls/6/myspace-candybardolls17.gif koke_st 13-10-07, 22:53 Negdje još čuvam nešto za tebe kad dođu jutra puna nevoje i kad nam ništa ne ide pogledaj u mene To može dati samo onaj koji te kad pođe po zlu voli više od sebe Moj lipiiiiiiii aaaaaaaaaaaanđeeeeeeeeeleeeeeeeee pogledaj u mene ako nas tužne jutrom probude ja čuvam osmjeh za tebe Zoran 13-10-07, 23:41 Let`s come together right now oh yea and sweet harmony mary 14-10-07, 00:51 Negdje na dnu srca nesto me veze i sto sam stariji bit' ce mi sve teze Sta ti je vrijeme donijelo il' bolje, sta je odnijelo od kako nismo zajedno al' svejedno Sve da se nebo otvori i padnu zvijezda grozdovi ni jedna od njih, Natasa nije nasa Poneki osmijeh slagacu poneku srecu odglumicu i sve se lazem procice a znam da nece Sve da se nebo otvori i padnu zvijezda grozdovi ni jedna od njih, Natasa nije nasa mozak 15-10-07, 13:37 ...ako su krive kiše što te nema više da bog da nikad ne prestale, ako su hladne zore što lome prozore, da bog da nikad ne svanule... kad me i ti ostavi kad me i ti izdade kad me i ti prevari neka me ne bude....[/COLOR] mala_mu 15-10-07, 13:56 Mene je owaj mozak sad rastuzio Vendy 15-10-07, 21:40 Spring, summer, winter and fall keep the world in time spinning around like a ball Never to unwind Spring, summer, winter and fall are in everything I know in love we had them all now our love is gone http://www.postsmile.net/img/25/2528.gif mary 15-10-07, 23:21 Kako si nocas lijepa Zulejha u tom svilenom bijelon kaftanu ogrnula nas noc od grijeha dira u staru bolnu ranu A ne zna da nisam onaj stari sto je srecu htio u vinu ne zna da nisam ludi pjesnik od svih bolesti haman bolesnik Ref. Evo ti sve i suze i smijeh samo me ne zovi na grijeh evo ti sve za cim ja mrijem samo me ne zovi na grijeh Nocas sam Jusuf iz Misira vjecni mornar bozije luke nocas sam samac sred svemira to je tako a ti vezi ruke mala_mu 16-10-07, 09:59 Gdje je sada Lijepa Halima, Safet Isovic. Gdje je sada lijepa Halima sto je srecu moju odnijela i dok lutam tamnim nocima tebe drugi ljubi, Halima :tears::tears: mary 16-10-07, 11:26 Veceras osjecam strah veceras osjecam gubim te i ne znam kako cu sad napisat' pjesmu i priznat' sve U mojim snovima zivis u mojim snovima pravis lom i samo tamo jos mogu ljubiti usne i biti tvoj Ljubav nije za nas Nije za nas ljubav nije za nas ljubav nije za nas Zoran 16-10-07, 23:53 Da se bar mogu probuditi u svijetu ljubavi bez starih drugova i ovih nakaza sto su me stalno pratili da te bar mogu poljubiti bez losih sjecanja na hladna proljeca bez slike stradanja sto se bas na nas zalijepe Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane Da te bar mogu probuditi, kavu ti skuhati, u krevet donjeti pa te poljubiti, al' toga nema i ne postoji da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku na nekom proplanku gore u svemiru tako da dolje ne vidim Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane koke_st 16-10-07, 23:56 Odavno već nisam mislio o tebi među nama dani i godine stoje nikada te više pronašao ne bi da se jučer nismo vidjeli nas dvoje Stigao sam kasno stajao na cesti i slučajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da ćemo se sresti pod svjetlima ovog bezimenog grada Pričaš mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali tako ostala si uvjek ista i ove suze na licu tvom ostala si uvjek ista jedina žena na putu mom ostala si uvjek ista mary 16-10-07, 23:56 Odlutam ponekad preko necijega ramena do tebe odlutam i znam da imas sve i tebi dobro je bez mene ovo je preduga noc, da l' ikad jutro ce doc' Bjezeci od sebe ovaj zivot cesto tebi me ponese jos sam samo slijepi putnik koji nema ime, ni adrese pristajem, duso, na sve, tako sam slab na tebe Ref. Sreco, ne krivi me, javi se i ozivi me ne mogu cekati, zbog nas lud sam od ljubavi daj da ti cujem glas, molim te, spasi nas sreco, ne krivi me, jer ti si mi sve Odlutam ponekad preko necijega ramena do tebe odlutam i znam da imas sve i tebi dobro je bez mene ovo je preduga noc, da l' ikad jutro ce doc' Mjau 17-10-07, 03:10 *Prokleta je ova nedelja.. Vendy 19-10-07, 09:44 Don't get me wrong (don't get me wrong) I'm not in love (not completely) But if you want (but if you want) We'll carry on (we'll carry on) and on.... http://www.postsmile.net/img/27/2781.gif _PlAwuSha_(bojana) 07-11-07, 21:25 sve se brzo desilo, ko' u filmu starom ljubavnom... srce mi se slomilo, ko' grom da me je pogodio... imala je korak ko' u snu, u ruci torbu pretesku, ponudih joj osmijeh svoj, i ovu ruku vitesku.. jer slucajno te sretoh, i namjerno zavolih, i bas necu da te prebolim... Zor_djevojka 07-11-07, 21:57 '...Through the wind and the rain, through the smoke and the fire When the fear rises up, when the wave's ever higher I will lay down my heart, my body, my soul I will hold on all night and never let go Ev'ry second I live, that's the promise I make Baby, that's what I'll give, if that's what it takes...' mary 08-11-07, 01:05 Kol'ko sam te volela sto put' sam te proklela i za dugo cekanje i za noci besane Sto put' sam se zaklela da sam tebe volela i jos sto put' zakleti da te necu voleti Ako ces me varati ja ti necu prastati srce ce me boleti ali cu ti vracati Srce cu ti slomiti jer cu drugog ljubiti a ti gledaj kako znas da me vise ne varas Mjau 08-11-07, 01:59 *Kad ce taj petak.. :D _PlAwuSha_(bojana) 08-11-07, 09:53 pokazi mi sta znas... da jos si carica, da kazem vidi je,to je moja curicaa mozak 08-11-07, 11:03 OĆemo Li Vuci Gorski.. Mjau 08-11-07, 23:58 *Steta bas, steta je.. sto sve dobro kratko je.. zasto je najteze cuvat` ono najdraze.. steta za oboje.. steta je, lijepo sve.. bilo je... Perfect^girl 09-11-07, 02:37 Crno vinoooooooooooo,cnree ochiiiiii,svee je crnooooo oko meneeeeeeeeeeee.... :) Mjau 09-11-07, 12:30 *Nocas padala kisa, sve jace i jace.. kao da bog nad nama place, k`o da zali trenutke neke, tako daleke... Kap po kap, tragove brise.. ono sto smo bili, a nismo vise.. jedna ljubav iz srecnih ljudi..dvoje ne postoje.. Ljubomorna jos sam na svaki pogled tvoj.. i nesrecna jer sada ti pripadas njoj... i dobro znam da sada kasno je za sve, ali dalje zelim da je isto KAO PRE... _PlAwuSha_(bojana) 10-11-07, 12:44 tuzna i sama ja cekam te, a tebe nema,ne javljas se, a onda bacim pogled na sto, tuimam sve sto je potrebno... Zor_djevojka 10-11-07, 12:54 gorim, gorim, izgorecuuuuuuuuuu.... Dot 10-11-07, 13:44 moja mala ruski satelitu digni nogu da ti metnem *itu :) ovo smo ja i jedan starac pjevali na terenu Amelie 10-11-07, 18:06 Ne pitaj me nocas nista pusti me da sutim ja nocas trebam mir stare rane opet peku moje bitke dalje teku duso, ti nemas nista s tim Sa tvojeg izvora moja se dusa napila zedna tvojih godina i sada mamurna pita gdje je utjeha gdje je mladost nestala Idu dani, ja ih pratim ponekad do tebe svratim duso, trazim zaborav molim sate da se vrate tragovima njenim hodam tiho, kao da je tu Sve jos mirise na nju i dan i jutro sto ce doci nakon ove noci, noci bez sna i dvjesta godina da ih brojim u samoci otkako je otisla U mojim venama jos je njenog otrova jos je doza prejaka a tebe ljubim i da ne poludim da zaboravim Mjau 12-11-07, 03:33 *Pusti me da drhtim.. i da sjetim se.. kako su me njegove usne ljubile.. neke tuge nikad se ne prebole.. ubice me zbog njega.. stvari lagane.. Zor_djevojka 12-11-07, 07:14 ' Haj hoooooooooooooooooo, haj hooooooo, haj ho, haj ho, haj ho...' Mjau 12-11-07, 14:57 *Kad se voli.. sto se rastaje... Amelie 12-11-07, 17:57 Jednog dana kada ovaj rat se zavrsi jedva cekam prijatelji sve vas da zagrlim ovako sjedim sam pa vam ponekad odpjevam Lupi petama, reci evo sve za Hrvatsku poljubim zastavu i pustim suzu neku iskrenu o Boze cuvaj ti nase golubove i sirotinju jer bogati se i onako za sebe pobrinu Ima dana kada ne znam sta cu sa sobom jer nevesele mene bez vas utakmice nedjeljom a kada padne evo noc dozivam vas imenom vas su prekrili zastavom i mahovinom A ja sjedim sam pa ponekad za vas odpjevam jednog dana kada ovaj rat se zavrsi ma jedva cekam prijatelji sve vas da zagrlim o Boze cuvaj ti nase golubove i sirotinju jer bogati se i onako za sebe pobrinu Ima dana kada ne znam sto cu sa sobom jer ne vesele mene bez vas utakmice nedjeljom a kada padne evo noc dozivam vas imenom vas su prekrili zastavom mahovinom Mjau 12-11-07, 18:58 *Kud plove uspomene, nikad necu saznati, gdje god se okrenem, svud se nalazis ti, nekad me bude strah da se probudim, a da te ne vidim... Sve moje pobjede i zlatne medalje.. nista mi ne znace, kad sam bez tebe.. sve je drugacije kad si uz mene.. Al` sta imam ja od tog.. kad mi nije dao Bog.. da te sretnem ranije...da ti kazem sta mi je.. Zor_djevojka 16-11-07, 00:10 '...Sviiiiiiidja mi se on, tu vishe nema priche vishe nishta nije kao pre, saaaaaaanjam oblake i svi na njega liche, ja stvarno ne znam shta mi je...' kako slatka pjesmica ;) Amelie 17-11-07, 09:18 evo zoora u sto bojaaa :D seka 18-11-07, 13:27 U srcu mome samo zivis ti jedina moja ljubavi o tebi sanjam, o tebi pjevam samo tebe volim ja.. _PlAwuSha_(bojana) 19-11-07, 20:45 hajde hajde zlato moje, sto je moje to je tvoje.... nije kasno za nas dvoje Janjičar 19-11-07, 21:04 Dok mladi momci prolaze, prate ih suzne curice... Zor_djevojka 19-11-07, 21:10 '..kao spokoj posle kishe , kao mir u ochima, kao kap bistre vode na suvim usnama osecam te...' Teodora Bojovic seka 19-11-07, 22:27 Sklapam Oci Jasno Vidim Kao Da Si Tu Tudjim Imenom Me Zoves Pruzas Ruku I Polako Dan Se Dani, Jutro Sprema Tudjim Imenom Me Zoves, Mene Nema... Janjičar 20-11-07, 00:15 Imala je oči boje vena, boje vena, boje Dunava... BoBiLiCa 20-11-07, 00:16 dal si sretnija sto ti drugi usne ljubi il nesretnija sto on se na mom mjestu budi nisam bogzna so o kako sam te ludoo voliooooooooooooo jekablizanac 20-11-07, 22:06 dodirni me sasvim slucajno,poljubi me filmski nestvarno, i najlepse kad je prestani,okreni se i nestani.. sladja 20-11-07, 22:21 Bože meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva.. WALTER 20-11-07, 22:23 Bože meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva.. vALA NE TRAŽIŠ PUNO,TO BI TI MOGAO OBEZBJEDIT:thumb_up: sladja 20-11-07, 22:27 vALA NE TRAŽIŠ PUNO,TO BI TI MOGAO OBEZBJEDIT:thumb_up: a Waltere,stalno li ti je ta pjesma u glavi..:D WALTER 20-11-07, 22:33 :smokeing:Ahaaaaaaaaaaaaaaaa,ka pokvarena ploča:thumb_yello: mozak 20-11-07, 23:26 Pogledaj de mala moja... dekica 21-11-07, 12:01 ...tekla voda u valove o javore,zelen bore kad je tekla kud se djela o javore,zelen bore... xaxaxaaaaaaaaa seka 21-11-07, 12:39 Ako čuješ da ti neko, u snu ime doziva To je vjetar to je lišće, kunem ti se nisam ja Ako vidiš da na kiši, netko stoji satima To je sjena ništa drugo, kunem ti se nisam ja frry 21-11-07, 13:05 Noć stanica, kiša pada!!!!! Voz polazi crn i ružan. Ja je ljubim, ... ona plače, da j*** oca i ja sam tužan!:kiss1: Zor_djevojka 21-11-07, 13:18 "Hajde da se volimo''... seka 21-11-07, 15:06 to,to,to je to,'ajmo svi da igramo... Mjau 23-11-07, 15:38 *Asprin.. Seka Aleksic :D mary 25-11-07, 21:28 A od tebe sto mi osta uvjek tuge samo dosta nemah srece da me zavolis ovu pjesmu s drustvom starim nocas pjevam u kafani tugu kvasim jer me ne volis. Amelie 25-11-07, 22:00 Nocas nisi pored mene, kako zivot mracnom stranom moze da krene. Nasa ljubav gubi smisao, samo nemir i u glavi caruje misao. Da li spavas il' si budna, ova noc je tako cudna i nestvarna. Strah od tuge i samoce, mozak nece ali moje srce te hoce. I tableta za smirenje puna saka,da l' je doza dovoljno jaka. A ti spavas, il' si budna, ova noc je tako cudna i nestvarna Ova je noc bez sna, a pakla cigareta prazna je, prazne su ulice. Ispijen sam do dna i iz pocetka mora pocinje, padam sa stolice. Ti si me zavela, bio sam srecan pre tebe ja Dok me nisi, dok me nisi, dok me nisi, nisi aaaaaa Do ludila dovela kako da sacuvam zivot taj. Strah od tuge i samoce, mozak nece ali moje srce te hoce. I tableta za smirenje puna saka, da l' je doza dovoljno jaka. A ti spavas, il' si budna, ova noc je tako cudna i nestvarna Ova noc je bez sna, a pakla cigareta prazna je, prazne su ulice. Ispijen sam do dna i iz pocetka mora pocinje, padam sa stolice. Sada si najlepsa a vise nisi moja, Nisi moja, vise moja, nisi vise moja Ja nisam nikada voleo noc bez boja Tvoje kose, tvoga lica, ociju i usana. Sada si najlepsa a vise nisi moja.. Amelie 25-11-07, 22:02 Ja se bojim da ce neminovno doci taj dan kada ces me ostaviti, kad napustices ram lazne slike o ljubavi, vreme smo uzalud potrosili. More peni kad ga vetrovi uznemire, a ti penis kada ti uvalim nemire. Tuga, tuga, apatija, ispusili smo ga draga ti i ja... nalazim utehu kada pobegnem od realnosti. Realnost je sumorna, uvek puna neke brutalnosti. Tuga, tuga, apatija, ispusili smo ga draga ti i ja zbog lazne slike o ljubavi vreme smo uzalud potrosoli. Amelie 25-11-07, 22:03 Svakoga jutra u ogledalu, ja vidim lik coveka koji shvata da prolaze minuti moga trajanja, na licu zabrinutost s'dozom kajanja. K'o rolna toalet papira zivot se odmotava, svakom se desi kasnije il' pre da nema vise s cime da se obrise. Svakoga dana u kafani sam, otpornost organizma tu iskusavam. Bezvoljan i lenj za sve sam postao jos samo goli zivot mi je ostao. Amelie 25-11-07, 22:04 Kao lopov uvek dolazim kradem sve i odnosim kao lopov krijem tragove da me tvoja tuga ne nadje kad se ljubis ja se izgubim srce puca gde je lepljeno a ujutru kad te ostavim puklo bi i olovno Ti si moja losa navika na mom dlanu tanka linija ti si moja losa navika neizbezna kao sudbina Amelie 25-11-07, 22:05 U tvojim ocima odraz mog lika toliko blizu smo i tvoje oci plave na me uzdisaju lancem dogadjanja vezani smo u cvor u slike sna i jave Zaustavi dah, izbroj do 100 zaustavi strah od nepoznatog ne disi dok vreme k'o pesak protece nikome ne daj da pokvari vece zaustavi sve... Izgorecemo mi u plamenu strasti a nas ce pepeo vetrovi nositi putevima slave stavicu ti na prst zlatan prsteni stih u slike sna i jave uh kako volim ovu pjesmu inace,ovo su textovi grupe Babe mary 25-11-07, 22:07 Rado te se setim ljubavi stara jer me svaka nova ljubav razocara jos zaborav vreme donelo mi nije jos o tebi mastam moje najmilije Mjau 27-11-07, 03:16 *Danas je dan kad srecan si ti.. neka sve ruzno odleti za tren.. danas je dan kada srecan si ti.. i imas neznost svu... Srecan ti rodjendan, ljubavi, i neka se ispune sve tvoje zelje.. al` bez mene kraj tebe... :( Amelie 29-11-07, 19:39 Glavobolja od vina nigde aspirina sinoc bila sam s tobom pijana Na podu posteljina u sobi punoj dima slika poznata to je prevara mary 29-11-07, 22:39 Sve na ovom svetu ima cenu kazi svoju, htela bih da znam sta je cudno ako zena kupi sta joj se dopada Miriam 30-11-07, 12:57 Every Breath You Take Every breath you take And every move you make Every bond you break, every step you take I'll be watching you Every single day And every word you say Every game you play, every night you stay I'll be watching you Oh, can't you see You belong to me? How my poor heart aches With every step you take Every move you make Every vow you break Every smile you fake, every claim you stake I'll be watching you Since you've gone I've been lost without a trace I dream at night, I can only see your face I look around, but it's you I can't replace I feel so cold, and I long for your embrace I keep crying baby, baby please, Oh, can't you see You belong to me? How my poor heart aches With every step you take Every move you make Every vow you break Every smile you fake, every claim you stake I'll be watching you Every move you make, every step you take I'll be watching you I'll be watching you Amelie 30-11-07, 15:29 Onda jutro je tiho, budis se pogledas covjeka sto spava kraj tebe onda zaplaces jer to nisam ja koga si voljela prekasno, jedina ali ne placi, cekaj do veceri kad zvijezde na nebu zasjaju tad cemo se ljubiti Doci cu ti u snovima kad noc proguta dan pascu kao kaplja rose njezno na tvoj dlan seka 06-12-07, 09:33 Nije mi žao što živim baš tako ne brojim noći bez sna kad samo jednom se voli ovako i više nikada Zbog tebe srce mi diše i ne bi znalo drugačje sad neko voli me više u dvije riječi kad stane baš sve Više me nije strah, mogu mi uzet' sve jer kad te pogledam stvori se milion razloga zbog jednog dodira da mrzim svaki dan što prodje bez tebe Can you feel the love Tisuću koraka treba do vrha a samo jedan do dna ja znam da ti bi učinio isto da voliš kao i ja Mjau 06-12-07, 11:45 *Jos jedna u nizu.. jos jedna u nizu.. jos jedna u nizu... mary 06-12-07, 12:30 On je bio ljubav moja prva suza sto je pala taj sam osmeh na dnu duse za sav zivot zakljucala Pustite me da ga vidim da ga vidim, na tren samo jer nas dvoje jos imamo jedno drugom, sta da damo On je bio moja sreca prvi uzdah sto se ote sad na njega sve podseca o nesrecni moj zivote Otiso je ne znam kuda cija li ga ljubav zvala al' znam samo da sam njemu cvet mladosti svoje dala |