View Full Version : Dejvison horoskop

Pages : [1] 2 3

andjela pizelli
12-02-07, 13:36
Ovdje cu koristeci autora Roberta Blaschkea,napisati nesto o horoskopu,zvanom Dejvison,kao i napraviti razliku izmedju njega i kompozitnog horoskopa.

Godine 1977 britanski astrolog Ronald Dejvison,napisao je knjigu pod nazivom Sinastrija:Razumjevanje odnosa medju ljudima,kroz astrologiju..
U to vrijeme se u Sjedinjenim drzavama,vec nekoliko godina koristio kompozitni horoskop-koji je ranih sedamdesetih iz Evrope donio americki astrolog Dzon Taunli.
Dejvison je prvi uveo vremensko-prostorni horoskop odnosa,koji se dobija ,racunanjem srednjeg datuma,vremena i mjesta izmedju dva rodjenja i dva mjesta rodjenja. (dvije osobe)Sada su astrolozi imali horoskop odnosa,koji postoji i u vremenu i u prostoru i pozicije planeta,koje postoje zaista u efemeridama,sa retrogradnim planetama.Ovo nije bila samo matematicka konstrukcija,kao sto je kompozitni horoskop..
Medjutim,doslo je do rascjepa izmedju astrologa,koji je od ova dva horoskopa(kompozit-Dejvison)precizniji.
Slicni a ipak razliciti,kompozit ne postoji u prostoru i vremenu,zato mnogi stvaljaju,Dejvison ispred Kompozita.

A sad malo o Kompozitu:

Dejana Necić, dopisnik iz Londona

ŠTA OTKRIVA KOMPOZIT?

Kompozit je horoskop odnosa dve osobe i predstavlja "energetsko polje" koje one zajedno stvaraju. Iako se koristi za analizu međuljudskih odnosa, kompozit je potpuno drugačiji od sinastrije i uporednih horoskopa koji se bave razmatranjem uticaja jedne osobe na drugu, jer predstavlja odnos dvoje ljudi kao treći, nezavistan faktor - kompozit kao da ima svoj samostalan "život". Istovremeno, to "energetsko polje" odnosa utiče na obe osobe i predstavlja centar gravitacije kome one teže, a kompozit nam otkriva esenciju te kreirane energije. Zato nije neobično da kompozit vremenom jača, jer što su osobe duže u vezi to je njihovo "energetsko polje" sve snažnije i izražajnije. Ovaj nezavistan "život" veza može da nam se učini donekle zastrašujući, jer svako od nas ima utisak da ono što čini odnos između dvoje ljudi su pre svega lična osećanja. Kompozit, na žalost, ima snažnu fatalističku crtu i teško mu je psihološki pristupiti: osoba nije u mogućnosti da ga menja, a sam kompozit nema svest koja može da omogući "uzdizanje" iznad problema. Međutim, slobodna volja osobe se ogleda u njenom stavu prema kompozitu jer se sam kompozit nikada neće promeniti.

Na primer, nemoguće je uraditi progresije za kompozit pošto on ne postoji u vremenu i prostoru, on nema trenutak rođenja već postoji samo kao potencijal.

femali
14-02-07, 17:21
draga andjela ovo su nasi podaci:

on: 26.3.1976 ; 11:15am novi sad
ja: 2.7.1976 11:30am beograd

hvala unapred

andjela pizelli
14-02-07, 23:40
draga andjela ovo su nasi podaci:

on: 26.3.1976 ; 11:15am novi sad
ja: 2.7.1976 11:30am beograd

hvala unapred

Ma nepitaj napisala ti analizu i sve se izbrisalo:D

evo ponovo....

Ti si rak sa podznakom u vagi i Mjesecom u Djevici.Emotivna dushica,jer pored toga shto ti ej Sunce u vodenom znaku,Mjesec je na vhu XII kuce,koja je vodena kuca.
Mjesc u djevici davace ti dozu nesigurnosti,kao i potrebu da odesh u svijet snova svijet osame,jer vrhom XII kuce vlada planeta Neptun,planeta iluzija i snova..

Podznak u Vagi kojom vlada hraonichna Venera,morate te chiniti lijepom.
Pluton na vrhu ascendenta,daje tu moc i agnetichnost,moc regenracije.
Peta kuca u Vodoliji,pa je moguce da su tvoje ljubavi bile iznenada prekidane,ili uranijskog tipa...osobe koje idu ispred vremena.
Idealan partner Ovan radi vrha kuce braka u tom znaku.

Vjerovatno si uspjeshna,jer je Sunce,koje vlada Lavom,koji je car zivotnja na samom tvom MC,tachki vrhunca zivota.

On Ovan,sa podznakom u Raku,sa Mjesecom u Vodoliji,znaku kojem treba najvishe slobode od svih znakova.Kao da je u rascijepu sa podznakom raku,koji tezi domu i porodici a dusha tezi drushtvu,izlascima,promjenama,pa ni sam sebe en razumije.
Mjesec je u VIII kuci,okultnoj kuci koja je kuca strasti ,nije bash sjajna kuca za dushu.
Venear u IX kuci u Ribama,egzaltirana,ali Ribama vlada Neptunplaneta tajni,velikih daljina,morskih dubina,a IX kuca je kuca inostranstva,pa je moguce da ga uvjek moze zainteresovati neka osoba sa puta vishe nego iz mjesta rodjenja.

Tebe on privlachi,upravo zbog toga je kad si se radjala,pravo na vrhu tvoje kuce braka,uzdizalo se njegovo Sunce,kao neka sudbina....vec tada u trenutku rodjenja ti kao da si ga udahnula

Njegov Mjesec ulazi u tvoju kucu ljubavi,gdje mu je lijepo i vi se volite,ako ode tvoje kuce ostaju prazne i VII i V i ti patish,logichno je.

ali da ti ne zaboravim reci,njemu vec krajem februara predstoji neka velika promjena u zivotu.Tranzitni Utran ce proci preko nejgove Venere,palente ljubavi...mozda ce pozeljeti da neshto promjeni u svom zivotu,dobice potrebu da se oslobodi sputavajucih veza,a ti morash to prepoznati.Mada obzirom da Venear vlada njegovom XI kucom,mozda dodje i do rastanka sa nekim njegovim prijateljem...Uran cemu svakako donijeti promejnu u zivot.

Tvoja Venera ima aspekt fatalnosti sa njegovim Plutonom,to je aspekt kod kog rijetko moze veza da opstane od silne jachine ljubavi,Pluton razori ljubav.

Shto bi rekao Dejvison.
Njegov Mars u horoskopu odnosa,ostaje u XII kuci,kuci izolacija u konjukciji sa Saturnom,koji je vladar VI kuce,kuce bolestikuce koja je XII od VII,uvjek moram da naglasim,a Mars je vladar kuce doma.Pa josh sve u kvadratu sa Uranom.On ce se u odnosu hladiti,mada postoji aspekt ljubavi,jer je Venera u konjukciji sa Jupiterom,ali opet sve opozicija uran.

Znachi jedna veza gdje postoji ljubav ali treba prilagoditi razlichitosti i izdrzati tranzite:rolleyes:

femali
15-02-07, 15:19
hvala andjela !

mada moram ti priznati da nisam u potpunosti razumela tvoj post:)

nas dvoje se zabavljamo cetiri godine od toga tri godine zivimo zajedno (vanbracna zajednica)

da li to po dejvisonu znaci da se necu udati za njega? :(

p.s. mnogo ga volim i zaista ne bih volela da se razidjemo, mada postoje trzavice ali to prodje.

Cosmic_girl
20-02-07, 20:57
@femali,
ako dozvolis ja cu malo da se umesam,ali sigurno nisam takav expert kao sto je Andjela.
Razumem ja da vi zivite zajedno i normalno je da ti zelis da se udas za njega,ali Andjela nije rekla da neces,samo te je upozorila ne neke stvari za koje sam sigurna da i sama znas.
Nazalost ili na srecu astrologija se X puta pokazala kao tacna,narocito ako kartu tumaci neko ko se razume,mi ne mozemo da promenimo ono sto su nam zvezde zacrtale,ali mozemo pogled na stvari i svet oko nas..:) Kiss

andjela pizelli
20-02-07, 21:53
@femali,
ako dozvolis ja cu malo da se umesam,ali sigurno nisam takav expert kao sto je Andjela.

Škorpijice :mad: nemoj da me crvenish,pa ja se samo trudim:cool:

Femali,sada znash vishe nego prije,ja nemogu da znam kako ce bash uran tachno djelovati a ti budi spremna.
Evo ti mog primjera.Jedne godine meni su astrolozi rekli da ide losh period da cu se razvesti itd...tada nisam bash tako dobro znala sinastrije...Moj Mjesec u Raku je zaplakao:frown:

Zaista bila je kriza ,žeshća,ja sam samo rekla ma to ej Uran,njegov tranzit....proci ce,primirila sam se,cutala i sve je proshlo..znachi ovo ti je samo opomena na oprez:cool:

femali
21-02-07, 10:33
hvala cosmic , hvala andjela

malo mi je lakse... ja sam spremna i cekam (kao zatisje pred buru)

pozdrav obema jos jednom

sanjalica
27-02-07, 20:02
Javljam se i ja pa kad budes imala vremena javi se

ja 02.11.1983 u 09:00 -Sarajevo
on 28.05.1974 u 22:00 -Cetinje

Unapred hvala

svetlost
28-02-07, 19:27
Da li mozes i meni da pogledas kad budes imala vremena ja 11.02.1977.u 10.50h u Beogradu,on 28.12.1980.u 17.05h Petrovac na Mlavi.Hvala puno.Mozda cu ovde imati vise srece posto sam na drugom sajtu cekala 3 meseca i nisam docekala.Pozdrav

andjela pizelli
28-02-07, 22:51
Da li mozes i meni da pogledas kad budes imala vremena ja 11.02.1977.u 10.50h u Beogradu,on 28.12.1980.u 17.05h Petrovac na Mlavi.Hvala puno.Mozda cu ovde imati vise srece posto sam na drugom sajtu cekala 3 meseca i nisam docekala.Pozdrav

E svetlost,doshla si na pravo mjesto:cool:

Shalim se,zao mi je stvarno,ali ne stizem,savkodnevno dobijam p.p.tamo,pa stare poruke,padaju u zaborav,ne stignem da ih izlistam,a obichno uradim jednu sinastriju dnevno,vid mi je pocheo slabiti,eto moram da ti se pravdam:mad:
Sinoc sam obecala zaklini,tumachenje,ali poshto ti duze chekash...moram je prevariti:frown:

Odmah na pochetku da ti kazem da njemu tranzitni Uran pravi kvadrat natalna Venera,to ga tjera da raskine vezu,jer zeli slobodu,zashto nezna ni on sam...
U medjuvremenu,nad njegovom natalnom Venerom tranzitira Jupiter,a posho je kvadriran od Urana,moguce je da se pojavi neko drugi u njegovom zivotu,ali samo na kratko,jer ljubav koju donese Uran ne moze da traje.

Njegov Uran je nad tvojim Mjesecom,u natalu,u konjukciji,poshto je Vodolija vladar tvog MC,zato ti taj Uran dozivljavash na poseban nachin,fascinirana si sa njim,ali ovaj aspekt donosi nestabilnu vezu.Mjesec ostaje dozivotno pod utiskom ovog Urana,jer postoji magnetska privlachnost,ali Mjesecu,tebi ,pochinje da smeta,njegova teznja za novim uzbudjenjima,takav je Uran,voli slobodu,ne voli stege.Njemu ce sve to da smeta,tvoje optuzbe koje ce uslijediti i trudice se da pobjegne.
Osoba sa Uranom se teshko vraca na stare ljubavi.
A ljubav postoji medju vama,aspekti se preplicu,tvoj Neptun je nad njegovom Venerom i on te idealizuje,posebno u pochetku,dok nije naishao ovaj tranzit Urana,veza je odisala toplinom,njeznoshcu,sanjarenjem.Neptun (ti)tezi izolacijia Venera(on) zeli aplauz,sjaj pozornice, i shto vrijeme vishe prolazi,sve joj manje treba sanjarenja,treba joj vishe fizichkog dozivljaja.
Moguce je da je veza duze trajala,jer je podrzavao tvoj saturn.
Tvoj Mjesec je u njegovoj V kuci,a njegov u tvojoj,pa ljubav zaista postoji.
Samo ovaj tranzit Urana je nezgodan....treba sachekati da prodje.:eek:

Evo sada Dejvison,koji nije bash sjajan:frown:

Shto reci,za aspekt u kom Sunce i Mars ulaze u VIII kucu,a Sunce i Mars u Dejvisonu je mushkarac.Strasti velike,a kako vrijeme odmiche,dolaze ljubomore i svadje.Ova kuca je losha,pa chesto dovodi do prekida veze...Jer njom vladaju Bog podzemnog svijeta,Pluton i Bog rata Mars...
Znachi on se tako osjeca u odnosu,Dejvison horoskop je horoskop odnosa kroz vrijeme,kako ce se veza razvijeati.
Zena je Mjesec i Venera.
Mjesec je u egzaktnoj konjukciji sa Plutonom,koji je prirodni vladar VIII kuce,pa sve recehno za njegov Mars i Sunce,moze se primjeniti i na Mjesec.Mada je on u V kuci Dejvisona,ti ga zaista volish,ali kroz vrijeme i tovja ljubav bi mogla da slabi.
Venera,to si ti ,je u VI kuci,koja je XII od sedme,u kuci bolesti,ponovo bolujesh ,a kvadrirana egzaktno od saturna,koji te ledi i razara.
A ona je u konjukciji sa Neptunom ,pa si ga zato tako dugo idealizovala.
Merkur je vladar IV,otishao u VII,rekli bismo odlichno,ali ga dochekuje kvadrat Plutona.Kako djeluje Pluton,kao i prirodni vladar VIII kuce,destruktivno.
Eto,mozda ti zato dugo nisam odgovarala,jer svi ochekuju da im onaj ko tumachi donese srecu ili bar nadu,pa ja sama sebi ponekad djelujem surovo...ali ne unijem drugachije da pishem.
Ovo su sve samo predispozicije....

svetlost
01-03-07, 10:17
Andjela mnogo ti hvala,nemam reci za ovo tumacenje,sve je tako.Hvala,hvala,hvala!

andjela pizelli
01-03-07, 10:43
Andjela mnogo ti hvala,nemam reci za ovo tumacenje,sve je tako.Hvala,hvala,hvala!
Eto,zao mi je shto nije ljepshe tumachenje,sve mi to ostane u glavi i opterecuje me,ljudske tuge,a nemogu da pomognem...:frown:

svetlost
01-03-07, 13:14
U mom slucaju nema potrebe da se opterecujes,meni je samo ovo trebalo da bih prekinula mucenje koje traje mesecima.Sve vreme sam se trudila da opstanemo i imala sam utisak da mi je on sudjen,kao da mi je karmicki predodredjen,ali i ako je bila karma nadam se da sam je dobro otplatila.Jos jednom ti hvala,na neki nacin si mi otvorila oci.

andjela pizelli
01-03-07, 14:07
U mom slucaju nema potrebe da se opterecujes,meni je samo ovo trebalo da bih prekinula mucenje koje traje mesecima.Sve vreme sam se trudila da opstanemo i imala sam utisak da mi je on sudjen,kao da mi je karmicki predodredjen,ali i ako je bila karma nadam se da sam je dobro otplatila.Jos jednom ti hvala,na neki nacin si mi otvorila oci.

Znash i mnogo gore veze opstanu,a mnogo bolje se rasture...neznam shto bih ti rekla...stavi na jednu stranu shto dobijash od njega,a na drugu shto gubish,pa koja prevagne:(

milenaaaa
01-03-07, 15:19
e to si u pravu
Kako lose veze opstaju,tamo gdje osjecanja nisu prava,a one gdje dvoje stvarno zeli da bude zajedno....jednostavno se ne da :(

svetlost
01-03-07, 18:29
Andjela da li bi mi rekla kad je u pitanju Dejvison kao sto je moj i mog partnera(znaci losiji) ima li smisla raditi progresije i solar,da li to moze nesto da izvuce na bolje? Nadam se da razumes sta me zanima

femali
03-03-07, 14:04
ali da ti ne zaboravim reci,njemu vec krajem februara predstoji neka velika promjena u zivotu.Tranzitni Utran ce proci preko nejgove Venere,palente ljubavi...mozda ce pozeljeti da neshto promjeni u svom zivotu,dobice potrebu da se oslobodi sputavajucih veza,a ti morash to prepoznati.Mada obzirom da Venear vlada njegovom XI kucom,mozda dodje i do rastanka sa nekim njegovim prijateljem...Uran cemu svakako donijeti promejnu u zivot.

:rolleyes:

evo upravo se desava taj period, kao neka oluja da je dosla iznenada, i uopste se nisam osecala sigurno. pored svih onih planova koje smo imali, kao da se sve rusi.

Koliko treba vremena uranu da prodje?

andjela svaka cast na tumacenju!!!

andjela pizelli
03-03-07, 19:21
evo upravo se desava taj period, kao neka oluja da je dosla iznenada, i uopste se nisam osecala sigurno. pored svih onih planova koje smo imali, kao da se sve rusi.

Koliko treba vremena uranu da prodje?

andjela svaka cast na tumacenju!!!

Ma mislish,da sam sretna,shto sam ti pogodila:frown:

Uran je jako spor...ici ce napred,pa nazad,godinu dana...moracesh da se smirish i trpish,protiv njega se ne moze....

milenaaaa
03-03-07, 20:40
Mrzim taj uran
....i ja cekam da prodje....uzasno je spor...

andjela pizelli
12-03-07, 23:26
@Jacika,evo tvoj Dejvison ,pa kad stignem

http://img402.imageshack.us/img402/659/jacikard2.gif (http://imageshack.us)

Jacika
12-03-07, 23:34
hvala sto se trudis :)pa kad stignes naravno :)

cini se pozitivniji od sinastrije :P

andjela pizelli
12-03-07, 23:35
Evo sad ga ima,izbrisala sam podatke,zato sam ga bila maknula na tren:cool:

Ma da kazem ti ja,to su sve duge duge analize,dok god ima shanese....:tongue:

Jacika
14-03-07, 17:27
Evo ja sam malo gledala Dejvison i citala sta si ti drugima pisala pa neko moje tumacenje,al s obzirom da je prvi put verovatno cu pogresiti,pa ispravi me ;)

Sunce i Mars(muskarac) su u VIII sto oznacava veliku strast ali vremenom ljubomore i svadje a jos ako se uzme u obzir njegova natalna Venera u Skorpiji to mu dodje kao neki 100% slijed dogadjaja...

Venera je u VI,XII od sedme a kako je ovde simbol emotivne sigurnosti i poverenja ugrozena je od Jupitera u XII koji je opet u trigonu sa Uranom..To bi mo peni znacilo da osecamo opasnost od prevare i napustanja...
Venera je u sekstilu sa Merkurom pa bi to moglo znaciti da je moguce nase probleme svesti na intelektualnu razinu i tako ih razrijesti a isto bi moglo i znaciti intelektualnu privlacnost...
U odnosu na sinastriju gde nam je Merkur ugrozen mojim cangrizanjem i teznjom da oboje uvek imamo zadnju rec, ovde kao na duze staze ima dobar polozaj..

Inace se zaista intelektualno privlacimo,delimo ljubav prema istoj knjizevnosti,zanimaju nas iste drustvene teme,filozofija,pa imamo i jako slicne stavove po mnogim pitanjima i obozavamo rasprave,narocito medjusobne(mislim na diskusije o nekoj temi) isl.,tako je sve ovo i zapocelo...

Tu inetelektualnu povezanost upotpunjuje i to sto je vladar XII u trigonu sa vladarem III ...
A Mjesec u kvadratu s Plutonom kao vladar XII tjera da sve izadje na vidjelo,sve tajne,svi problemi...

Inace taj mesec kao vladar dvaneste bi davao jaku karmicku vezu...

U cijeloj ovoj prici najvise mene buni Uran vladar VII u IV...
Nije dobro sto je Vodolija vladar VII ali je sedma prazna sto je dobar znak(po Vivijen Robson najbolje je da je VII kuca prazna)...

Ako uzmemo u obzir Uran i njegove aspekte plus to je Uran u znaku svoje egzaltacije to bi u slucaju braka davalo neki nekonvencionalan brak ustavri stalno bi bila borba izmedju slobode i vezanosti,oboje smo posesivni i ljubomorni i tezili bi da sputamo jedno drugo ali u isto vrijeme trezili bi sopstvenu slobodu...

Cini se da bi bila bolja veza nego brak jer u sinastriji Venera i Mars su nam u trigonu sto vodi ka potpunoj ljubavnoj privrzenosti zatim njegov Jupiter ulazi u moju V kucu, pruza mi cistu i otvorenu ljubav, a moja Venera u njegovu V ,ja sam mu romanticno privrzena,mala i velika sreca su nam uzajamno u V kuci znak ljubavi i srece ali u vezi...A i Sunce u trigonu s Marsom pojacava osecanja i strast,plus su nam Lillith u konjukciji u Vodoliji obe...Sexualnost je i po Dejvisonu mastovita i strasna,vladar VIII Neptun je u petoj(opet ljubav) u Stirijelcu (sklonom misticizmu) u sextilu sa Plutonom sto je fatalno...Mesec njegov je u opoziciji sa mojim Neptunom sto bi znacilo da ga ja opcinjavam ali i da me on idealizuje a ideali nisu dobri kad se stvari spuse ne zemlju plus to mu moj Uran u Strijelcu ulazi u sedmu,cacka ga...

Ja njemu donosim srecu kad bi doslo do braka ali on meni?
I sad sve skupa s tranzitima,prijateljstvo ili ljubav pitanje je sad ?

andjela pizelli
14-03-07, 22:31
bash si to lijepo sve izanalizirala....nadarena si za tumachenje sinastrija....
pa ovo bi moglo biti sve ok....sa malim neispunjenjima..a ko je sretan do kraja...ovaj trigon mi se svidja jer su u njega umjeshani Mjesec i Sunce i vladar VII.e sad ne svidja mi se tvoj Mjesec u XII,kuci tajni u kvadratu sa Plutonom,kao i njegovi Mars i Sunce u VIII u Ribama,koje su prirodna XII kuca...znachi ako biste mogli da zmirite nad vashim tajnama,mozda bi veza mogla opstati

tranzitni uran koji dolazi iz vashe VII kuce ide ,prema jednom kraku vasheg trougla u vodenim znacima,ali tranzitni Jupiter ga kvadrira,da li ce pobrkati lonchice?
tranzitni Saturn kvadrira vladara VII Urana...moguce je da zbog toga malo odnos zahladjuje,al sve mi lichi na trajanje,upotrebi sada saznanja do kojih si doshla da vezu sagledash na drugi nachin,pa da sebi pomognesh...

Jacika
14-03-07, 22:45
bash si to lijepo sve izanalizirala....nadarena si za tumachenje sinastrija....
pa ovo bi moglo biti sve ok....sa malim neispunjenjima..a ko je sretan do kraja...ovaj trigon mi se svidja jer su u njega umjeshani Mjesec i Sunce i vladar VII.e sad ne svidja mi se tvoj Mjesec u XII,kuci tajni u kvadratu sa Plutonom,kao i njegovi Mars i Sunce u VIII u Ribama,koje su prirodna XII kuca...znachi ako biste mogli da zmirite nad vashim tajnama,mozda bi veza mogla opstati

tranzitni uran koji dolazi iz vashe VII kuce ide ,prema jednom kraku vasheg trougla u vodenim znacima,ali tranzitni Jupiter ga kvadrira,da li ce pobrkati lonchice?
tranzitni Saturn kvadrira vladara VII Urana...moguce je da zbog toga malo odnos zahladjuje,al sve mi lichi na trajanje,upotrebi sada saznanja do kojih si doshla da vezu sagledash na drugi nachin,pa da sebi pomognesh...

E hvala ti mnogo,dosta sma naucila citajuci tebe i tvoja tumacenja no jos ne znam tranzite ali ipak pomoglo mi je dosta da shvatim ko sta kako...
Inace i ja sam pomislila da kad bi nas dvoje bili tolerantni da bi to uspelo...
Jedino da te pitam,za onaj susret u prvih 15 dana aprila jel ima sanse ?

I hvala ti mnogo na ogromno pomoci i vremenu koje si odvojila za mene :kiss:

EDIT: Nesto sam razmisljala pa da pitam,jel bi imao veze,nekog simbolizma, njegov Uran na mom AC sa tim sto nam je u Dejvisonu Uran vladar VII pa jos u IV dobro aspektiran sa svjetlima ondnosno vladarom IV?Ovo je vise teorijsko pitanje...

andjela pizelli
17-03-07, 01:31

Unapred hvala

Pa nevjerovatno sanjice,prochitaj prvo shto sam ti pisala na kratkom tumachenju natala...sada sam otvorila njegovu kartu,i on je bash Blizanac,tip koji te najvishe moze privuci nao osoba za partnerski odnos,brak...a njegov Mjesec je bash u znaku gdje je tvoj mars,a reklla sam ti da te znachi da te taj znak Djevice,znak kojim vlada Marekur,kao i sa Blizancem na poseban nachin moze privuci.
Njegova karta je jako teshka,jer ima u sebi vaspekt velikog krsta.To je ziovt pun problema,koje on znachi unosi sa sobom u partnerski odnos.

U sebi nosi probleme iz djetinjstva,ili neslogu roditelja ili osjetljivo zdravlje.
Njegova Venera je optrecena sa 2 malefika,shto znaci da je sklon kidanju veza(sa Uranom i sa Marsom)
Njegov um je jako neobichan i za tebe fascinantan.
Mars,energija mu je u padu,u vodenom znaku raka,gdje mu nije dobro nema snage,Mars u emotivnom Raku,ranjiv je.
Mada bih rekla da su mu strasti vazne u zivotu,jer je Mjesec dushu nebo poslalo u VIII kucu,kucu okultnog...
Njegovo sunce je na vrhu tvog Dc,to je kuca braka,i on te neodoljivo privlachi,kao idealan brachni saputnik.

Ova veza obiluje strastima,jer u njegovu VIII kucu ulaze i tvoj Mars i tvoja venera i tvoj Mjesec.poshto je to vodena kuca,on te jako dozivljava i ako ti odesh on ce da pati,ali tebi nije lijepo tu u toj VIII kuci,onako na dugi rok,jer to nije kuca ljubavi nego kuca strasti i seksa u kojoj ljubav zna da nestane.
Tvoj Mjesec,dusha je u egzaktnoj konjukciji sa njegovim Plutonom,to su jako teshke veze,jer dolazi do privalchenja i odbijanja,ovaj aspekt chesto dovodi do razdora,riejtko do braka.Plus toga shto nejgov saturn kvadrira tvoj Mjesec,pa ga na neki nachin hladi.
Tvoj Uran kvadrira njegov Mjesec,pa su rastanci bar povremeni moguci.
Njegvo MC,tachka vrhunca je bash na tvom Suncu,pa te on sigurno dozivljava kao osobu,koja mu je osvijetlila zivot,
Tvoj Ascendent,je u trenutku rodjenja ugledao njegov Neptun,planetu snova i iluzija,pa je oguce da ce te on nekada i obmanivati,a ti ga gledati kao Bozanstvo.
Njegova Venera je na vrhu tvoje 5.kuce,naboola se na Amorovu strijelu.
Mnogo stvari tebe privlachi kod njega.

Sada da vidimo shto kaze Dejvison

Vrh kuce braka u Blizancu,shto ukazuje na mentalnu vezu punu poshtovanja,jer je Asc u Strijelcu.
Venera je u prvoj kuci,shto ukazuje,na zaljubljivanje odmah na pochetku veze. Venera ima aspekt 120 sa Saturnom.
Mjesec je u konjukciji sa Satrunom,shto ukazuje na karmu,sudbinski susret.Poshto su Mjesec i venera ,zena u Dejvisonu,to si ti koja zeli da veza traje(Saturn je trajanje,obuhvata tvoje 2 planete)
Ali kvadrira ga Neptun,pa se ponovo javlja aspekt gdje ti njega idealizujesh.
Vi ste prije svega jedno drugom dobri prijetelji .
Mars i Sunce u Dejvisonu predstavljaju mushkarca.Ovdje su se nashli u sazvezdju Vodolije,kojim vlada Uran i klooji zeli slobodu,shto ukzuje da on bash ne zeli trajanje veze,plus toga ove dvije planete su u kvdratu sa Uranom,a tvoj Mjesec i Venera,teze dugoj vezi....
Mozesh mi pisati koliko veza traje i u kom pravcu ide...

andjela pizelli
17-03-07, 01:36

Unapred hvala

Pa nevjerovatno sanjice,prochitaj prvo shto sam ti pisala na kratkom tumachenju natala...sada sam otvorila nejgovu kartu,i on je bash Blizanac,tip koji te najvishe moze privuci nao osoba za partnerski odnso,brak...a njegov Mjesec je bash u znaku gdje je tvoj mars,a reklla sam ti da te znachi da te taj znak Djevice,znak kojim vlada Marekur,kao i sa Blizancem na psoeban nachin moze privuci.
Njegova karta je jako teshka,jer ima u sebi vaspekt velikog krsta.To je ziovt pun problema,koje on znachi unosi sa sobom u partnerski odnos.
U sebi nosi probleme iz djetinjstva,ili neslogu roditelja ili osjetljivo zdravlje.
Njegova Venera je optrecena sa 2 malefika,shto znaci da je sklon kidanju veza(sa Uranom i sa Marsom)
Mars,energija mu je u padu,u vodenom znaku raka,gdje mu nije dobro nema snage,Mars u emotivnom Raku,ranjiv je.
Mada bih rekla da su mu strasti vazne u zivotu,jer je Mjesec dushu nebo poslalo u VIII kucu,kucu okultnog...
Njegovo sunce je na vrhu tvog Dc,to je kuca braka,i on te neodoljivo privlachi,kao idealan brachni saputnik.
Ova veza obiluje strastima,jer u njegovu VIII kucu ulaze i tvoj Mars i tvoja venera i tvoj Mjesec.poshto je to vodena kuca,on te jako dozivljava i ako ti odesh on ce da pati,ali tebi niej lijepo tu u toj VIII kuci,jer to nije kuca ljubavi nego kuca strasti i seksa u kojoj ljubav zna da nestane.
Tvoj Mjesec,dusha je u egzaktnoj konjukciji sa njegovim Plutonom,to su jako teshke veze,jer dolazi do privalchenja i odbijanja,ovaj aspekt chesto dovodi do razdora,riejtko do braka.Plus toga shto nejgov saturn kvadrira tvoj Mjesec,pa ga na neki nachin hladi.
Tvoj Uran kvadrira njegov Mjesec,pa su rastancibar povremeni moguci.
Njegvo MC,tachka vrhunca je bash na tvom Suncu,pa te on sigurno dozivljava kao osobu,koja mu je osvijetlila zivot,
Tvoj Ascendent,je u trenutku rodjenja ugledao njegov Neptun,planetu snova i iluzija,pa je oguce da ce te on nekada i obmanivati,a ti ga gledati kao Bozanstvo.
Njegova Venera je na vrhu njegove 5.kuce,naboola se na Amorovu strijelu.

Vrh kuce braka u Blizancu,shto ukazuje na mentalnu vezu punu poshtovanja,jer je Asc u Strijelcu.
Venera je u prvoj kuci,shto ukazuje,na zaljubljivanje odmah na pochetku veze.Moguce ej da ce veza trajati,jer Venera ima aspekt 120 sa Saturnom.
Mjesec je u konjukciji sa Satrunom,shto ukazuje na karmu,sudbinski susret.
Mars i Sunce u Dejvisonu predstavljaju mushkarca.Ovdje su se nashli u sazvezdju Vodolije,kojim vlada Uran i klooji zeli slobodu,shto ukzuje da on bash ne zeli trajanje veze,plus toga ove dvije planete su u kvdratu sa Uranom,a tvoj Mjesec i Venera,teze dugoj vezi....

Vendy
17-03-07, 15:59
Draga @andjela pizelly ili bilo tko - tko moze pomoci http://www.world-of-smilies.com/wos_krank/021_nurse.gif

Ovo su podaci moje najbolje prijateljice i ???
Ona 25.11.1961.g. u Rijeci u 20:20 h
On 02.06.1955.g. u Puli za njega nemam vrijeme.

Nadam se da joj mozete sto rec. Ja ne znam dal moram postavit neko pitanje, sto rec itd. Pokusavam njoj napravit uslugu jer mi se cini da ima neku krizu. Ako sam u necem pogrijesila ispravite me... http://www.thesmilies.com/smilies/rolleye0004.gif

Jacika
17-03-07, 17:08
Treba ti tacno vreme;)

Vendy
17-03-07, 23:51
Na zalost nemamo ga. Mozda saznam koji je podznak. Hvala. http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Divers/timide252.gif

Jacika
18-03-07, 00:00
Na zalost nemamo ga. Mozda saznam koji je podznak. Hvala. http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Divers/timide252.gif

Vendy na zalost ne mogu ti pomoci bez tacnog vremena i mesta rodjena jer to za neku kvalitetnu i tacnu analizu ne znaci nista...
To je kao da kazes Skorpija i Vodolija se ne slazu a to ne mora da znaci,bas naprotiv;)
Znaci ako saznas tacne podatke javi se,inace sorry :)

Vendy
18-03-07, 00:45
Ok, vidjet cu sto ce bit moguce. Hvala http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/c010.gif

sanjalica
18-03-07, 21:09
Pa nevjerovatno sanjice,prochitaj prvo shto sam ti pisala na kratkom tumachenju natala...sada sam otvorila njegovu kartu,i on je bash Blizanac,tip koji te najvishe moze privuci nao osoba za partnerski odnos,brak...a njegov Mjesec je bash u znaku gdje je tvoj mars,a reklla sam ti da te znachi da te taj znak Djevice,znak kojim vlada Marekur,kao i sa Blizancem na poseban nachin moze privuci.

Ova veza obiluje strastima,jer u njegovu VIII kucu ulaze i tvoj Mars i tvoja venera i tvoj Mjesec.poshto je to vodena kuca,on te jako dozivljava i ako ti odesh on ce da pati,ali tebi nije lijepo tu u toj VIII kuci,onako na dugi rok,jer to nije kuca ljubavi nego kuca strasti i seksa u kojoj ljubav zna da nestane.
Tvoj Uran kvadrira njegov Mjesec,pa su rastanci bar povremeni moguci.
Njegova Venera je na vrhu tvoje 5.kuce,naboola se na Amorovu strijelu.

Venera je u prvoj kuci,shto ukazuje,na zaljubljivanje odmah na pochetku veze. Venera ima aspekt 120 sa Saturnom.
Mjesec je u konjukciji sa Satrunom,shto ukazuje na karmu,sudbinski susret.Poshto su Mjesec i venera ,zena u Dejvisonu,to si ti koja zeli da veza traje(Saturn je trajanje,obuhvata tvoje 2 planete)

Zajedno smo skoro 5 godina u braku 4.Imamo Dosta uspona i padova i sve sto si napisala je kao da zivis s nama :D

Zenja
29-03-07, 23:44
mogu li i ja da zamolim
22.05.1962.u 9h30 sarajevo
27.12.1957 u 2h sarajevo
pa kada stignete
hvala puno

andjela pizelli
05-04-07, 20:42
Draga @andjela pizelly ili bilo tko - tko moze pomoci http://www.world-of-smilies.com/wos_krank/021_nurse.gif

Ovo su podaci moje najbolje prijateljice i ???
Ona 25.11.1961.g. u Rijeci u 20:20 h
On 02.06.1955.g. u Puli za njega nemam vrijeme.

Dejvison se ne moze raditi jer nemamo njegov sat al poneshto ipak moze.
poshto imamo njen sat,mozemo vidjeti kakvo je stanje sa njenim kucama.
Odmah mi se ne svidja njegov Uran na vrhu nejnog asc,to nemoze obecavati trajanje,Uran ne voli vezivanje,on voli samo biti prijatelj na dugi rok.
Njegov Mjesec ulazi u njenu IV kucu proshlih zivota,pa je lako moguce,ako cemo vjerovati u te stvari,da je veza nastavak zapochete u nekom predhodnom ziovtu,kad se ljudi odmah prepoznaju kao da nastavljaju,nakon sustreta,neku vezu davno zapochetu.
Njegov Saturn je nad njenom Venerom,to je karma,sudbinska veza,koja ce da traje,znachi Uran ce potezati da ode,a Saturn zadrzavati da traje.
Njegov Lilit je egzaktno nad njenim marsom,on strashno erotski djeluje na nju imaju dobar sex.
Njen Mars inache u Strijelcu,privlachi njegovo Sunce u Blizancu,jer su u opoziciji.
Oni su potvrdjeno veliki prijatelji prije svega,jer i njegovo Sunce i Venera ulaze u nejnu XI kucu.
Njen Mjesec je u XII kuci,kuci tajni a tu je i njegov Mars,pa je veza tajna,a jaka privlachnost medju njima,na chelu sa prijateljstvom,koje je shtetra ne sachuvati.
Oni imaju i Venere u opoziciji koje kao da se nadopunjuju,privlache(njena u Skorpiji a njegova u biku)

Evo gledam Dejvison ,bez kuca,ali vidim Veneru,nju kako ce da pati,dva malefika je napadaju....eh puste zene,uvjek izvuku deblji kraj...

Vendy
05-04-07, 21:52
Draga @andjela pizelly, puno ti, puno hvala. Nadam se da ce moja prijateljica konacno shvatiti na cemu je sada. :eek: S moje strane gledista 100% si u pravu. Vec sam je nazvala i sve joj procitala. Ona ti salje veliki poljubac, a ja se nadam da se na ljeto vidimo :p :p :p :p

andjela pizelli
05-04-07, 22:36
Hej Vendi,evo sam josh malo pogledala,on ima aspekt fatalne ljubavi koja mu se upravo sada dogadja,tranzit Saturna pojachava T kvadrat u njegovoj karti u kojem je ukljuchena njegova Venera(ljubav),znachi 2 malefika u natalu i 1 u tranzitu,opterecuju njegovu Veneru,sumljam da ce veza opstati,nije trenutno sudjena sreca njemu ni sa kim,al na zalost ona je u igri:mad:

Vendy
05-04-07, 23:23
Srce si @andjela, hvala ti jos jednom http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/n035.gif

catch22
08-04-07, 19:45
Andjela da li te mogu zamoliti za analizu, mada mi je dosta toga jasno i bez astrologije :) . Kakva je ona osoba zapravo?
Moji podaci: 02.10.1972 00:45 Pljevlja (VAGA - LAV)
Ona: 24.11.1972 (01:07 po rektifikaciji) tj.01:05 Bar (STRIJELAC - DJEVICA).
Hvala.

sneki73
09-04-07, 10:00
da li bi neko meni odgovorio koja je razlika između natalne karte odnosno horoskopa i ovog Dejvisona ima li tu sličnosti i da li je mogu da dobojem devison kartu da je tako nazovem pa sama da uporedim

catch22
10-04-07, 02:26
da li bi neko meni odgovorio koja je razlika između natalne karte odnosno horoskopa i ovog Dejvisona ima li tu sličnosti i da li je mogu da dobojem devison kartu da je tako nazovem pa sama da uporedim

Razlike izmedju natalne i Dejvisona su u prirodi karata, natalna opisuje osobu, a Dejvison opisuje dvoje, tj. par. To je "natalna" trenutka vremena u zavisnosti od vremena rodjenja te dvije osobe. Taj trenutak vremena se dobija kao sredina rodjendana.
Najlakse ti je da podjes na www.astro.com i na sekciji za kreiranje karata odaberes Dejvison.

andjela pizelli
18-04-07, 00:09
Lista chekanja:

1.Zenja(uradjeno)
2.Catch22(uradjeno)

Nikad ne gledam samo Dejvison,uvjek gledam natal,sinastriju,pa Dejvison,koji moze da pomogne,pa tranzite,solar i progresije,zaista ne mogu stic....

Dejvison posebno reaguje na tranzite,to znam iskustveno!

Alex78
24-04-07, 09:38
a jel mogu i ja da dobijem Dejvisona? Danas mi je rodjendan pa sam sebi dopustila da trazim sve sto pozelim i da pogledam istini u oci :)
Ja - 24.4.1978. u 22 h u Beogradu
On - 13.5.1983. u 13 h u Ivanjici
Pa ajde da mi konacno neko kaze nesto istinito (kakva god istina bila)
Hvala unapred.

sneki73
04-05-07, 15:40
http://img82.imageshack.us/img82/8705/dejvisonkn2.th.gif (http://img82.imageshack.us/my.php?image=dejvisonkn2.gif)

moj Dejvison pa bih volela čuti komentare

sneki73
04-05-07, 16:02
ona 24.4.1978. u 22 h u Beogradu
On - 13.5.1983. u 13 h u Ivanjici

http://img81.imageshack.us/img81/6419/astro61gw2625ononononaoih6.th.gif (http://img81.imageshack.us/my.php?image=astro61gw2625ononononaoih6.gif)

postavila sam tvoj uporedni ono što ja znam je jako malo nova sam u ovome tako da nemoj uzimati zadravo za gotovo sve ovo ipak je ovo samo zabava.

sneki73
04-05-07, 16:33
Sinastrijski aspekti, analiza:alex78
UNCE sekstil VENERA. Pozitivan aspekt: Ovo je izvrstan aspekt. Obje osobe uživaju u meðusobnom društvu, a možda djele i iste ideje i vrijednosti. Emotivno razumijevanje se dobrim dijelom odražava u ovoj kombinaciji. Ipak, iako ovo nije nužno naznaka za brak, svakako olakšava i pomaže braku ili romantiènim vezama. Obje osobe odgovaraju jedna drugoj, vole jedna drugu, a u meðusobnom društvu se osjeæaju ugodno, ozareno i radosno.
SUNCE opozicija SATURN. Negativan aspekt: Ovo je vrlo težak aspekt buduæi da teži stvaranju obostrane ljubomore i ne slaže se sa osobnim autoritetom. Saturn osoba je sklona porazno djelovati na entuzijazam i samo- izražavanje Sunce osobe. Da bi se živjelo sa ovim aspektom, obje osobe moraju poštovati slobodu volje druge osobe i niti jedna ni druga osoba ne bi trebla oèekivati da ima prvenstvo i prevlast. Odnos prema ozbiljnim zajednièkim odgovornostima æe biti glavna stvar na kojoj se treba raditi. Ovo se ne smatra povoljnim aspektom za romantiène veze. Saturn je previše grub, krut i previše voli mir u odnosu na Sunce. Ni jedno ni drugo neæe osjeæati zadovoljstvo u ovoj vezi. Ove osobe, bez sumnje, nisu stvorene jedna za drugu.
SUNCE opozicija MJESEC. Negativan aspekt: Ovaj usporedni aspekt se nalazi u mnogim vezama. U ovoj vezi, Sunce osoba je više u pokretu, a Mjesec osoba ima veæu sposobnost primanja. Sunce osoba teži dominiranju. Ovaj aspekt æe možda utjecati nešto bolje ako je muškarac tradicionalno glava u obitelji, odnosno braku i kada je on Sunce partner. Odreðeni konflikti i svaðe u razvoju. Partner je zaista previše sebièan, što je teško za izdržati u svakodnevnom životu. U ovim uvjetima, vidjeti jedno drugo dva puta tjedno moglo bi biti dovoljno.
MJESEC opozicija MJESEC. Negativan aspekt: Kad je Mjesec u usporednim kartama u opoziciji postoji sklonost da zrcali i polarizira emocionalno raspoloženje jedne osobe kod druge, i tako okida snažnu emotivnu reakciju one druge osobe. U ovoj situaciji, mogu se pojaviti poteškoæe ako je njihovo emotivno raspoloženje izvan skladnog jer æe oboje biti u lošem raspoloženju istovremeno. Moraju se naroèito potruditi da razumiju raspoloženje i osjeæaje druge osobe. Ovdje æe isto tako vjerojatno biti jedna predodžba koja æe biti gotovo kao ogledalo vašeg obiteljskog porijekla. Život neæe biti lagan za ovaj par jer æe se oni razvijati u suprotnim smjerovima i imat æe teškoæa u meðusobnom razumjevanju.
MJESEC opozicija MERKUR. Negativan aspekt: Ovaj aspekt èesto predoèava probleme u komunikaciji. Ovaj usporedni aspekt može ponekad prouzrokovati poteškoæe zbog jednog trvenja izmeðu emotivnih reakcija Mjesec osobe i intelektualnih reakcija Merkur osobe prema situaciji. Merkur reagira na racionalnom nivou dok je Mjesec više podešen na emocionalni nivo. Kao posljedica toga, obje æe osobe otkriti da im je teško razumjeti jedno drugo. Oni æe svakodnevno imati probleme u meðusobnom razumijevanju, njihovi interesi i preokupacije æe biti razlièiti, ponekad proturjeèni. Merkur osoba se može èiniti kao da neprestano prigovara i da je previše kritièna prema Mjesec osobi. Ova kombinacija èesto pokazuje nesklad u vezi hrane, svakodnevnih praktiènih stvari, financijskih izdataka, kuæanskih i obiteljskih prilika. To može biti i više od uobièajeno nedovoljne komunikacije, nesporazuma i pogrešnog tumaèenja meðu vama. Pa ipak, postoji moguænost, ukoliko oboje porade na tome, da æe biti u moguænosti poveæati izglede za buduænost ukoliko uèine jedan svjestan pokušaj da iskušaju stvari koje se odnose na drugaèije stajalište od njihovih, radije nego da se automatski razilaze u stajalištima.
MJESEC opozicija MARS. Negativan aspekt: Obièno ova kombinacija tvori emotivne konflikte. Uran osoba se doživljava kao agresivna, dominirajuæa i neosjetljiva, dok je vjerojatno da Uran doživljava Mjesec osobu kao previše zlovoljnu i pretjerano emotivnu. Ovaj usporedni aspekt nije povoljan za kompatibilnost u braku i romansi, iako to može doprinijeti seksualnom privlaèenju. U braènim ili romantiènim vezama, jedan se partner može osjeæati seksualno ili financijski iskorištenim. Aspekt može prouzroèiti scene gnjeva i emotivnih sukoba. Osobe moraju poraditi na strpljivosti, nježnosti i obzirnosti, jedna prema drugoj. Strasti mogu voditi prema konfliktima, èak i nasilju od strane jednog partnera, ne samo verbalnog nego, na žalost, ponekad i fizièkog nasilja.
SUNCE konjukcija VENERA. Pozitivan aspekt: Dapaèe, ovo je izvrstan aspekt. Nagovještava da su osobe meðusobno u harmoniji i da æe uživati jedno s drugim; one se jednostavno meðusobno zabavljaju. Djele iste interese i kulturne vrijednosti. Odgovaraju jedna drugoj, vole se, u meðusobnom društvu se osjeæaju ugodno, ozareno i radosno. Prisutna je snažna emotivna, intuitivna veza, i ako su ostali faktori povoljni, ovaj usporedni aspekt u velikoj mjeri pridonosi romantiènoj privlaènosti, i može biti jedna naznaka braka.
MJESEC konjukcija VENERA. Pozitivan aspekt: Ovo je vrlo snažna seksualna i emotivna veza i jedan od najboljih usporednih aspekata za romansu. Izmjenjuju se obiteljska i emotivna stabilnost, sa ljubavlju i emotivnim razumijevanjem. Senzibilan sklad u meðusobnom raspoloženju i podsvjesnim emotivnim odazivom. Ovaj aspekt pokazuje sposobnost da sudjeluje na vrlo osjeæajan naèin. Ovo je izvrstan aspekt za brak, obiteljske veze i za bilo koje druge osobe koje sudjeluju u prisnoj vezi. Osobe napreduju zajedno na intelektualnom i emotivnom nivou. Vole biti zajedno i cijene meðusobno druženje. Sklad i razumijevanje.
MERKUR konjukcija VENERA. Pozitivan aspekt: Ovaj aspekt nagovješta da osobe mogu s lakoæom komunicirati o osobnim emocionalnim pitanjima. Djele zanimanje za književnost, umjetnost, muziku i kulturu opæenito. Sposobne su prostudirati i intelektualno pokušati više uživati meðusobno. Ovaj aspekt omoguæava dobar temelj za postojanu kompatibilnost, isto kao i zajednièko uživanje sa prijateljima i društvenim aktivnostima. Veza æe biti prijatna. Dobro intelektualno razumjevanje. Ukusi su vrlo slièni. Obje osobe vole djeliti osjeæaje.
VENERA konjukcija MARS. Pozitivan aspekt: Ovo je o najsnažnija od svih naznaka za seksualnu privlaènost. Bilo da ovo vodi, ili ne, prema osjeæajnijim, romantiènim osjeæajima ili prema braku, sve ovisi o ostalom djelu usporedne analize natalnih horoskopa. Ako su Venera i Mars loše aspektirani u jednoj od karata, seksualna ljubomora i posesivnost mogu biti problem. U bilo kojem sluèaju, u ovoj vezi æe biti vjerojatno mnogo strasti i uzbuðenja. Zajednica se temelji na fizièkoj privlaènosti i strastvenoj ljubavi.
MJESEC sekstil MARS. Pozitivan aspekt: Ovo je dobar aspekt za dinamiènu suradnju u akciji. Mars ima pokretaèki utjecaj na Mjesec, dok Mjesec pomaže smiriti Mars. Ovaj aspekt pridonosi seksualnoj privlaènosti u romantiènoj vezi. Velika fizièka strast.
MARS trigon JUPITER. Pozitivan aspekt. Uživanje u dijeljenju slobodnih aktivnosti, sportova, i putovanja. Dobra kombinacija za konstruktivnu, praktiènu suradnju u obitelj i obiteljskim prilikama. Meðusobno poticanje i ulaganje napora na podruèju fizièkog, duhovnog ili osobnog samo- poboljšanja. Jupiter teži da kanalizira energije Marsa u više konstruktivne aktivnosti, dok Mars utjeèe na naèin tako što unosi u akciju obrazovne, filozofske ili religiozne ciljeve. Par æe biti u harmoniji, a èak ako oni i jesu razlièiti oni æe se savršeno nadopunjavati meðusobno i razumjeti jedno drugog vrlo dobro. Kao stvoreni su jedno za drugo.
MARS kvadrat SATURN. Negativan aspekt: Ovo je težak aspekt za bilo koju vrstu osobne veze. Saturn ima zatomljavajuæi utjecaj na Mars u ovoj kombinaciji. Sukobi u vezi sa financijskim prilikama i ponašanjem opæenito. Problematièan aspekt koji može prouzroèiti veliku frustraciju meðu obje osobe. Mars osoba se vjerojatno osjeæa kao osoba koja je gurnuta u pozadinu i koja nema pravo na odluèivanje u prisustvu Saturn osobe, dok Saturn osoba može osjeæati besmisleno ili prisiljenom na akciju od strane Mars osobe. Èesto se mogu ljutiti jedno na drugo i umjesto da razvedre situaciju, mogu kipjeti u tišini, što sve samo još više pogoršava. Teško je bilo što uraditi zajedno. Pozitivna strana ovog aspekta je da obje osobe mogu nešto više nauèiti o tome kako da postignu nešto u ogranièenim moguænostima. Ovo je lekcija koja æe se nauèiti s vremenom; do toga neæe doæi brzo ili lagano. Ali, ukoliko osobe nauèe ovu tešku lekciju zajedno, imajuæi zrelosti da nauèeno i primjene, mogu biti strašno dobar tim. Nije moguæe da se ova zajednica ostvari, ali ako se to dogodi, to æe biti nepodnošljivo.
MARS trigon URAN. Pozitivan aspekt. Ova usporedna kombinacija oznaèava obostranu ljubav za avanturom i uzbuðenjem. Ovo je stimulirajuæe združivanje, naroèito za napredno razmišljanje i kroèenje dalje od dosadne svakodnevnice. Obje osobe vjerojatno uživaju u pustolovinama i avanturama i mogu zajedno uèiniti ono o èemu pojedinaèno mogu samo sanjati. Osobe èine uzbudljivo društvo za putovanja i neæe se dosaðivati jedno s drugim. Dinamiène veze u kojima je prisutna magnetièna seksualna privlaènost èesto imaju ovaj usporedni aspekt. Mars osoba može pružati Uran osobi potreban poticaj da provodi u djelo nadahnute ideje, dok Uran osoba može pokazati Mars osobi kako da usmjeri entuzijazam na kreativne i inovativne naèine. Povoljan aspekt za zajednicu, spaja originalnost sa inicijativom i odluèivanjem.

sneki73
04-05-07, 16:34
nastavak za Alekx78
MARS kvadrat SATURN. Negativan aspekt: Ovo je težak aspekt za bilo koju vrstu osobne veze. Saturn ima zatomljavajuæi utjecaj na Mars u ovoj kombinaciji. Sukobi u vezi sa financijskim prilikama i ponašanjem opæenito. Problematièan aspekt koji može prouzroèiti veliku frustraciju meðu obje osobe. Mars osoba se vjerojatno osjeæa kao osoba koja je gurnuta u pozadinu i koja nema pravo na odluèivanje u prisustvu Saturn osobe, dok Saturn osoba može osjeæati besmisleno ili prisiljenom na akciju od strane Mars osobe. Èesto se mogu ljutiti jedno na drugo i umjesto da razvedre situaciju, mogu kipjeti u tišini, što sve samo još više pogoršava. Teško je bilo što uraditi zajedno. Pozitivna strana ovog aspekta je da obje osobe mogu nešto više nauèiti o tome kako da postignu nešto u ogranièenim moguænostima. Ovo je lekcija koja æe se nauèiti s vremenom; do toga neæe doæi brzo ili lagano. Ali, ukoliko osobe nauèe ovu tešku lekciju zajedno, imajuæi zrelosti da nauèeno i primjene, mogu biti strašno dobar tim. Nije moguæe da se ova zajednica ostvari, ali ako se to dogodi, to æe biti nepodnošljivo.
SUNCE opozicija URAN. Negativan aspekt: Ova usporedna kombinacija èesto donosi ozbiljne sukobe htijenja. Uran traži slobodu i nezavisnost a Sunce teži biti taj koji zastupa princip poslušnosti autoritetu. Ukoliko osobe žele nastaviti zajedno, trebaju poštovati i bezuvjetno prihvaæati meðusobnu nezavisnost. Ovaj aspekt može nagovještavati jedno uzbudljivo, stimulirajuæe prijateljstvo, sa romantiènim moguænostima, ali ovdje može nedostajati stabilnosti. Osobe se mogu ponekad sukobljavati po pitanjima slobode, samo- izražavanja i nezavisnosti. Potrebno je da jedna osoba drugoj ostavi puno prostora da bi obje osobe zauzvrat dobile ono što je najbolje za ovu kombinaciju. Ovaj aspekt govori protiv bilo kakvog dugotrajnijeg razumijevanja. U poèetku, oni jako cijene jedno drugo i imaju zadovoljstvo biti zajedno, ali ubrzo, ovaj život æe postati nepodnošljiv, sa prepirkama, konfliktima, a plakanje æe zamijeniti ljubav.
MERKUR opozicija URAN. Negativan aspekt: Intelektualno stimulativan aspekt na mnoge uzbudljive i možda neuobièajene naèine. U ovoj vezi moguæe je obostrano zanimanje za znanost, okultne teme, grupne aktivnosti ili društvene reforme. Vjerojatno æe osobe iznenaðivati jedna drugu u stajalištima. Nema intelektualnog razumjevanja. Osobe ne razumiju jedna drugu. Ako inzistiraju na zajednièkom životu, biti æe prepirki, a nepodržavanje æe stvarati napetosti. Može im biti teško da se opuste u prisustvu partnera, buduæi da ova opozicija ima tendenciju da naglasi svaku sklonost prema nervozi.
SUNCE opozicija URAN. Negativan aspekt: Ova usporedna kombinacija èesto donosi ozbiljne sukobe htijenja. Uran traži slobodu i nezavisnost a Sunce teži biti taj koji zastupa princip poslušnosti autoritetu. Ukoliko osobe žele nastaviti zajedno, trebaju poštovati i bezuvjetno prihvaæati meðusobnu nezavisnost. Ovaj aspekt može nagovještavati jedno uzbudljivo, stimulirajuæe prijateljstvo, sa romantiènim moguænostima, ali ovdje može nedostajati stabilnosti. Osobe se mogu ponekad sukobljavati po pitanjima slobode, samo- izražavanja i nezavisnosti. Potrebno je da jedna osoba drugoj ostavi puno prostora da bi obje osobe zauzvrat dobile ono što je najbolje za ovu kombinaciju. Ovaj aspekt govori protiv bilo kakvog dugotrajnijeg razumijevanja. U poèetku, oni jako cijene jedno drugo i imaju zadovoljstvo biti zajedno, ali ubrzo, ovaj život æe postati nepodnošljiv, sa prepirkama, konfliktima, a plakanje æe zamijeniti ljubav.
MERKUR opozicija URAN. Negativan aspekt: Intelektualno stimulativan aspekt na mnoge uzbudljive i možda neuobièajene naèine. U ovoj vezi moguæe je obostrano zanimanje za znanost, okultne teme, grupne aktivnosti ili društvene reforme. Vjerojatno æe osobe iznenaðivati jedna drugu u stajalištima. Nema intelektualnog razumjevanja. Osobe ne razumiju jedna drugu. Ako inzistiraju na zajednièkom životu, biti æe prepirki, a nepodržavanje æe stvarati napetosti. Može im biti teško da se opuste u prisustvu partnera, buduæi da ova opozicija ima tendenciju da naglasi svaku sklonost prema nervozi.

Alex78
07-05-07, 08:01
i tek mi sada nista nije jasno....razumemo se,ne razumemo se....stvoreni jedno za drugo,nismo stvoreni jedno za drugo......ANDJELA,pomagaj :)

andjela pizelli
07-05-07, 11:48
i tek mi sada nista nije jasno....razumemo se,ne razumemo se....stvoreni jedno za drugo,nismo stvoreni jedno za drugo......ANDJELA,pomagaj :)

ma to ti je,igra zmurke....preplicu se dobri i loshi aspekti,pishem chim stignem,ne brini necete mi uteci sa liste:throb:

Alex78
07-05-07, 11:58
:) hvala ti, zeljno te iscekujem :)

Zenja
07-05-07, 12:32
Jesam li ja na redu???
Jedva cekam!

EnSan
08-05-07, 16:57
Moja ludnica od veze i braka traje skoro 20 godina, bas mi muka od nje, Andjela pliz pogledaj oce li mi konacno puci film da to raskrstim totalno jednom za uvek, Ja 14.05.1966 u 7 i 45 jutro, Konjic, On 09.12.1960. u 15 i 15 Sarajevo.

princess
08-05-07, 20:32
Eh,evo i mene ocajne da stanem u red,pa Andjela ako stignes.....:hug432:
Znacilo bi dosta ovoj ludoj glavi i svima oko nje.....

Ja:23.12.1979 u 6:04am Bosanski Novi
On:31.12.1960 u 21:34 Drnis

Da li ti nasi datumi bar nesto govore?Ludosti nikada dosta?
Zanima me i gde ce ti ispasti Asc Dejvisona
Pokusala sam na astro.com ali mi daje dve opcije
1.uncorected Asc na 26 Bika = Algol uf:weight_lift:
2.Corected Asc na 01 Blizanaca

:toobad: Pomoc preko potrebna................................

Vivien_Leigh
12-05-07, 16:13
Andjela,

I ovde postujem. Znam razliku izmedju corected i uncorected u Davisonu, ali sta je bolje i preciznije? Ovaj moj Davison je corected.

Jos jedno pitanje: ako sam ja ostala u mestu rodjenja, a muskarac je trenutno na drugom kontinentu, kako se rade tranziti u Davisonu?

Imam program, Solar Fire, koji je napravio sinastriju sa Davisonom i tranzitima za danas. Tu je jupiter trenutno u 5. polju Davisona.

Natal (http://img82.imageshack.us/img82/3765/vivienleighnatalnaxo4.gif)
Sinastrija (http://img142.imageshack.us/img142/9788/sinastrijaaspektigq4.gif)
Davisonov (http://img204.imageshack.us/img204/6947/davisonav3.gif)
Davison + trazniti (http://img142.imageshack.us/img142/574/davisontranzitipy8.gif)

princess
13-05-07, 16:27
Koliko su bitne licne planete(Sunce,Mesec,Venera i sl) u Dejvisonu na poslednjim stepenima nekog znaka?I kako ih tumaciti?

andjela pizelli
20-05-07, 22:39
Moja ludnica od veze i braka traje skoro 20 godina, bas mi muka od nje, Andjela pliz pogledaj oce li mi konacno puci film da to raskrstim totalno jednom za uvek, Ja 14.05.1966 u 7 i 45 jutro, Konjic, On 09.12.1960. u 15 i 15 Sarajevo.

Poshto si aktivna,evo da uporedo sa sinastrijom zavrshim i Dejvison

Evo cijeli stelijum planeta u Dejvison horoskopu u X kuci,pa vas dvoje ste se nashli da pospjeshite uspjeh onom drugom.

Veza je pochela iluzijama,mashtanjem,snovima,sa Neptunom na asc u Shkorpiji, a moglo bi se reci i jakim strastima,da bi se zavrshila znakom Bika,kojim vlada planeta ljubavi i harmonije Venera,znakom koji predstavlja kucu finansija,znachi znakom u kom cete oboje chiniti korist jedno drugom u materijalnom smislu,zajedno graditi i stavrati.

Jupiter,planeta srece je u V kuci ljubavi,i chuva vashu ljubav,kao sretna zvijezda u Dejvison horoskopu.
Mjesec je u prvoj kuci,pa ti u odnos unosish puno emocija,a na 5.st je pa unosish i puno ljubavi.
saturn je u III kuci,pa komunikacija moze ponekad da zamre,onako da se zamrzne.

Mars je u IX kuci,pa je on tebi pravi prijatelj.Sunce i Mjesec on iti u 2 promjenjiva znaka u kvadratu,u Djevici i Strijelcu,ponekad,dolazi do nerazumjevanja.,zbog toga.Eh kako ti ponekad znash da patish,chini ti se cileji svijet se rushi,kvadrira ti Uran Mjesec a pravi konjukciju sa Venerom.Mozda si ponekad u braku sama,bash zbog onih njegovih planeta koje traze slobodu,a tebi Bikici,treba dom i harmonija iznad svega i podznaku u raku...Tako bih prokomentarisala ovo dejstvo Urana.

Prilikom ulaska tranzitnog Satruna u sazvezdje Djevice,a vec sam rekla u sinastriji da ce preci u avgustu preko njegovog Mjeseca,osjecacete tezinu,jer ce prelaziti preko cijelog vasheg stelijuma u sazvezdju Djevice.
Al kad su ljudi stariji,to lakshe istrpe,jer ih je saturn nauchio prilikom prvog povratka svim lekcijama.
:wacko: :hug432:

EnSan
20-05-07, 23:26
Hvala puno Andji,cenim to sto si primetila da sam aktivna, bila bi ja i vise al ne mogu u kuci da dodjem na red za komp.Poslje cu da ti kazem komentar na tumacenje, dok iscitam dobro, a sto se tice izdrzljivosti, pa taj moj mars u biku u uzajamnoj recepciji sa venerom nikad me nije izdao.Hahaha

andjela pizelli
10-06-07, 20:33
mogu li i ja da zamolim
22.05.1962.u 9h30 sarajevo
27.12.1957 u 2h sarajevo
pa kada stignete
hvala puno

Zenja,neznam gdje cesh prije chitati,pa evo da ti postavim i ovdje tumachenje

prvo rijech dvije o sinastriji

uh kakva karmichka veza,konjukcija Sunca i Mjeseca skoro egzaktno,jaka duhovna veza,pa konjukcija Saturna i Venere,tvoj je Saturn,on drzi njegovu Veenru,ljubav,kao sidro i ovaj se moze vracati.

Ali ipak on ima u natalu opoziciju Venere i Urana i Uran tezi slobodi,predispozicije za promjenama u ljubavi.
Tvoje 3 planete su u njegovoj VIII kuci,kuci sexa,strasti al to nije kuca ljubavi,pa bi te on na duzi period isrpljivao,to je mrachka kuca,kojom vlada Pluton.
Njegov Mjesec u Ovnu,njegovom dushom vlada amrs,planeta borbena,enegije a tvojm saturn,planeta koja je pomalo starachka,koja donosi tuge ,strahove...

A shto bi rekao Dejvison?

Mars i Venera u kuci,kuci ljubavi,skoro pa u zagrljaju ti i on,momak i cura,ali peta kuca je u Vodoliji,ponovo ta Vodolija,kojom vlada Uran,planeta promjena koja ne trpi rijech brak,trajne partnerske odnose.

Mjesec,si ti ,kad postanesh zena,Mjesec je u Lavu,u Dejvisonu,moze li Mjesecu,koji vlada nocima,biti lijepo u znaku kojim vlada Sunce...pa josh u konjukciji sa Uranom,koji je vladar VI kuce,vasheg Dejvison horoskopa,kuce bolesti,koja je XII od VII,simbolizuje kucu tajni,izolacija.

DC,vrh kuce braka u Ribama,u izmaglici a vladar Neptun kvadrat Mars,Bog rata...

Ipak mislim da je za tebe bolja kombinacija sa osobom 60.godishta.:love54236:

andjela pizelli
10-06-07, 21:08
Andjela da li te mogu zamoliti za analizu, mada mi je dosta toga jasno i bez astrologije :) . Kakva je ona osoba zapravo?
Moji podaci: 02.10.1972 00:45 Pljevlja (VAGA - LAV)
Ona: 24.11.1972 (01:07 po rektifikaciji) tj.01:05 Bar (STRIJELAC - DJEVICA).
Hvala.

A Dejvison shto ce reci?

Da je Venera,ona ,planeta ljubavi u konjukciji sa Plutonom u VIII kuci ,kuci strasti i smrti,pa josh kvadrirana saturnom iz sazvezdja Blizanca.Vrlo je teshko ovoj Veneri da nadje mir.
Em je u Djevici u padu,pa u konjukciji sa Plutonom,koji donosi fatalnu ljubav,pa u kvadratu sa Saturnom,koji je vladar XII kuce,kuce izolacija...

Mjesec,ona u odnosu,pored Venere ,ostaje u VI kuci,kuci koja je XII od VII,u stvari tebi iza ledja,ostaje da patish,u kvadratu sa konjukcijoj Marsa i Urana iz VIII kuce.

Teshko je ovoj dushi u ovoj vezi kroz prostor i vrijeme.
Mushkarac u vezi,Mars u VIII kuci,sexa,u konjukciji sa Uranom,trazi slobodu,promjenu...
Saturn je u V kuci,kao da vam vishe uzima nego daje,a doshao tu iz XII kuce da vas podsjeti da ste nekada davno bili zajedno:throb:

andjela pizelli
10-06-07, 21:21
Lista chekanja:

1.Alex 78 (5 str)
2.Sneki 73(5 str)
3.Princess (6 str)
4.Vivien Leigh (6 str)

Moze da tumachi ko umije i koga je volja.
Uvjek kazite dal je veza simpatija,brak ili vec neki odnos:hug432:

catch22
11-06-07, 11:14
Konjukcija Sunca i Neptuna.....
...
...
da ste nekada davno bili zajedno:throb:

Da ti se zahvalim i ovako javno :notworthy:. Vidi samo za ovu promjenu polova, :) (ne, ne mislim nista mijenjati kod sebe). Donekle bi Dejvison trebalo da se razlikuje.
Naravno, ne sustinski.

senka
20-06-07, 01:30
Pozdrav,zelela bih da mi pogledas Dejvison kada budes imala vremena...
Ja 23.01.1968. Pancevo 09:55
On 06.10.1968. Bijeljina 18:30

Hm...kako ti se cini...:throb:

mackica
24-06-07, 14:19
Veliki pozdrav Andjela!
Rodjena sam 20.01.1981 u Vrbasu u 22h,a on 01.04.1975 u 14h u Vrbasu.Htela bih da ti kazem da je on ozenjen,medjutim njegov brak je u krizi.Pokusava sa mnom da uspostavi kontakt ali ja sam skepticna jer je ozenjen i ne zelim da budem razlog njegovog razvoda.Ja sam s njim bila u vezi pre 6 god. i bilo nam je jako lepo,dopunjavali smo se i stvarno bili srecni,medjutim sve se nekako zavrsilo,bojim se ponovog razocarenja.Jednostavno mislim da on oseca nesto prema meni i dan- danas.Da li za nas ima nade?
Kada budes mogla pogledaj nase karte i naravno odgovori ako zelis i mozes.Unapred ti se zahvaljujem i veliki pozdrav!

Cosmic_girl
24-06-07, 14:38
evo davison karte za mackicu i njenog decka

http://i187.photobucket.com/albums/x16/Lutijena/mackica.gif

andjela pizelli
29-06-07, 20:30
Lista chekanja:

1.Alex 78 (uradjeno)
2.Sneki 73(5 str)
3.Princess (6 str)
4.Vivien Leigh(uradjeno)
5.senka(str 7)
6.mackica(str 7)

Uvjek kazite dal je veza simpatija,brak ili vec neki odnos

andjela pizelli
29-06-07, 20:33
@vivien uradjeno na bureku

@Vivijen Leigh

A shto ja tebi da kazem Vivijen,kad mi pogled prvo pade na konjukciju tvog Urana i njegove Venere,pa kvadrat tvog Marsa i njegove Venere...

Sam kvadrat Marsa sa Venerom,mogao bi donijeti strasti,da nije Urana,koji vas je i razdvojio,njega poslao na drugi kraj svijeta,znachi doshlo je do fizichke razdvojenosti.

Vashi sunchevi znaci su harmonichni,mjesechevi se dopunjavaju,Venere su vam na vrhu Asc,mnogo pkazatelja da znachite jedno drugom,konjukcija Mjeseca i Merkura,njegob MC na vrhu tvog Mjeseca,pa on tvoju dushu dozivljava kao neshto chemu tezi ,shto je najveci uspjeh za njega,najveca harmonija...ali shto raditi sa konjukcijom Urana i Venere i tvojim Marsom u njegovoj IV kuci,pa imala bi svadje sa njegovim bliznjima,roditeljima,mozda je i neki dug iz predhtodnog zivota,mozda si ga tada povrijedila...

U Dejvisonu DC u Vodoliji,Uran opozicija Venera,konjukcija Pluton,ne obecava trajanje partnerskog odnosa,mada je tu egzaktna konjukcija Jupitera i Mjeseca,ljubav je tu,da li ce pomoci da se savladaju prepreke?

Inache DC u natalu ukazuje ,kakvoj osobi tezimo,a planeta u VII kuci obichno ukazuje na partnera,kojeg dobijama.Obzirom da je to tebi Venera,dal neka vaga,ili Bik ili umjetnichka dusha,ili neki finansijski mag...

supercica04
30-06-07, 00:38
Molim te Andjice da stavis i mene na listu, odnosno moje prijatelje. Podaci su u sinastriji. Ljubim te draga i puno ti hvala.:notworthy: :throb: :bye1:

andjela pizelli
01-07-07, 23:59
@Alex 78

U Dejvisonu vash Mjesec odnosa je na 8 st Djevice.Tuda ce prolaziti tranzitni saturn kraj novembra,pochetak decembra i tad pripazi,ovo je najvaznije za sada,poslije novembra,javi se,ako bude trebalo:bye1:

Alex78
02-07-07, 08:09
@Alex 78

U Dejvisonu vash Mjesec odnosa je na 8 st Djevice.Tuda ce prolaziti tranzitni saturn kraj novembra,pochetak decembra i tad pripazi,ovo je najvaznije za sada,poslije novembra,javi se,ako bude trebalo:bye1:

Hvala ti Andjice :)
Jel moguce da to ucvrsti vezu ili ipak sve vodi ka tome da dodje do konacnog rastanka?

andjela pizelli
03-07-07, 22:20
Pozdrav,zelela bih da mi pogledas Dejvison kada budes imala vremena...
Ja 23.01.1968. Pancevo 09:55
On 06.10.1968. Bijeljina 18:30

Hm...kako ti se cini...:throb:

Shto kaze Dejvison u kuci braka Neptun,planeta obmana i iluzija,neko donosi tajnu u ovaj partnerski odnos.

Vladar DC,kuce braka u Dejvison horoskopu je Pluton,suvladar Mars,Pluton je kvadriran od strane Marsa,Boga rata,plus toga je u konjukciji sa Uranom,planetom,koja voli slobodu,pa neke predispozicije za brak,bash i nisu.
U petoj kuci,kuci ljubavi je Jupiter,planeta srece,pa je za vas najbolje da se ne registrujete,ljubav ce trajati,jer prelaskom u brak,nastaje VII kuca,koja je losha.:mf_type:

princess
04-07-07, 16:14
Lista chekanja:

1.Alex 78 (uradjeno)
2.Sneki 73(5 str)
3.Princess (6 str)
4.Vivien Leigh(uradjeno)
5.senka(str 7)
6.mackica(str 7)

Uvjek kazite dal je veza simpatija,brak ili vec neki odnos

A ja preskocena.........:tears:

princess
04-07-07, 16:19
evo davison karte za mackicu i njenog decka

http://i187.photobucket.com/albums/x16/Lutijena/mackica.gif

Proveri link do karte.Ja je ne mogu otvoriti:confused:

Cosmic_girl
06-07-07, 04:54
princess,meni radi link,ne znam sta je u pitanju

Ribica
06-07-07, 14:10
Pitanje je vezano za kompozit,ako se neko u to razumije i ako ima volju da odgovori:)
Jupiter na ascedentu kompozitnog horoskopa u škorpiji??

andjela pizelli
06-07-07, 14:19
Pitanje je vezano za kompozit,ako se neko u to razumije i ako ima volju da odgovori:)
Jupiter na ascedentu kompozitnog horoskopa u škorpiji??

Ascendent je jedan partner u odnosu,Dc drugi,e sad kazu da je Asc obichno stariji....

Ako je Asc pochetak odnosa a Dc,zavrshetak,znachi,veza je pochela u simbolici SHkorpije,jakog sexulanog znaka,dobrim sexom,a trebala bi se zavrshiti Bikom,kojim vlada Venera,harmonichnim odnosom i ljubavlju...chak i sa materijalnim dobrimstanjem,znachi da bi partneri uvecavali bogatstvo jedan drugom,normalno ako su vladari asc i Dc u dobrom odnosu.
Jupiter na Asc,donosi srecu u odnos,moguce je da se veza desila na putovanju,na faxu....da su se osobe odmah jako duhovno osjetile...:throb:

Ribica
06-07-07, 20:40
Ascendent je jedan partner u odnosu,Dc drugi,e sad kazu da je Asc obichno stariji....

Ako je Asc pochetak odnosa a Dc,zavrshetak,znachi,veza je pochela u simbolici SHkorpije,jakog sexulanog znaka,dobrim sexom,a trebala bi se zavrshiti Bikom,kojim vlada Venera,harmonichnim odnosom i ljubavlju...chak i sa materijalnim dobrimstanjem,znachi da bi partneri uvecavali bogatstvo jedan drugom,normalno ako su vladari asc i Dc u dobrom odnosu.
Jupiter na Asc,donosi srecu u odnos,moguce je da se veza desila na putovanju,na faxu....da su se osobe odmah jako duhovno osjetile...:throb:

Tačno:biggrin:
Veza je počela škorpionski:redface:
Ako se završi bikom,ja se udadoh tamo je sunašce:trumpet: :trumpet:
Mjesec u vodoliji? U 4-toj
Saturn u 12?

senka
08-07-07, 12:24
Shto kaze Dejvison u kuci braka Neptun,planeta obmana i iluzija,neko donosi tajnu u ovaj partnerski odnos.

Vladar DC,kuce braka u Dejvison horoskopu je Pluton,suvladar Mars,Pluton je kvadriran od strane Marsa,Boga rata,plus toga je u konjukciji sa Uranom,planetom,koja voli slobodu,pa neke predispozicije za brak,bash i nisu.
U petoj kuci,kuci ljubavi je Jupiter,planeta srece,pa je za vas najbolje da se ne registrujete,ljubav ce trajati,jer prelaskom u brak,nastaje VII kuca,koja je losha.:mf_type:

Andjela,hajde mi reci da li je bitno to sto je on vec imao jedan brak,a ja ne...:rei:

mackica
13-07-07, 13:38
Evo draga Andjela,ostavljam ti podatke,kada budes mogla pogledaj!
Htela sam i da te pitam nesto,evo uzecu ove karte za primer,rekla si mi u uporednim analizama da postoji mogucnost njegove prevare,kada tr.Uran bude kvadratirao Veneru u njenoj karti,da li moze da znaci,da kada bude tr.Uran kvadrirao Neptun da li je taj aspekt u njihovoj karti mozda razvod (ili mozda neka vrsta velikog razocarenja njih dvoje ili mozda i jedno i drugo).Ovi aspekti se pojavljuju i u njihovom Dejvisonu!Ovo te pitam iz prostog razloga jer i ja ovako ucim,da ne bi pomislila da se ja necemu nadam.Ja verujem u svako tvoje tumacenje,jer sve temeljito objasnis,to je jedan kompliment.Sve cestitke i jos jednom hvala ti puuunnnnoooo!
Njihov Dejvison:
http://s151.photobucket.com/albums/s...4_02_dk_sk.gif
Njena:
http://i151.photobucket.com/albums/s..._2gw_04_dk.gif
Njegova:
http://i151.photobucket.com/albums/s136/snecka/sk.gif

andjela pizelli
13-07-07, 20:12
Ovi aspekti se pojavljuju i u njihovom Dejvisonu!Ovo te pitam iz prostog razloga jer i ja ovako ucim,

draga mackice,ja tebe razumjem da ti tako uchish,al shvati da mnogo chekaju na odgovor i na drugim forumima,pa josh na p.p. da nemam vremena da se vracam na vec jednom odgledane karte

shto se tiche dejvisona,imaju veneru na 27 stepen strijelca,na vrhu V kuce ljubavi a tranzitni jupiter upravo prolazi kroz sazvezdje strijelca,venera je 120 mjesec pa je mogucnost i djece tu,jer ce tranzitni jupiter praviti 120 sa mjesecom

dc je u vodoliji,pa je tu mogucnost rastave inache zivotno,a uran na vrhu IC u kvadratu sa suncem,koji je vladar ac
znachi sada je period za srecu a onako zivotno....shto rec po dejvisonu,
venera je u konjukciji sa neptunom tu su lazi i prevare...:toobad:

mackica
14-07-07, 11:21
Kratko ali jasno, Andjela,hvala puno!

tinna-bg
16-07-07, 10:46
Sneki73

Posto si ti prva na listi cekanja, htela sam da pogledam tvoj dejvison na 5 strani, ali nece da mi se otvori. Pogledacu poslepodne ponovo, mozda samo trenutno nece da se otvori. Ako ne uspem, ostavi podatke (ako hoces), pa da ga pogledam.
Puno pozdrava :)

tinna-bg
16-07-07, 10:53
Koliko su bitne licne planete(Sunce,Mesec,Venera i sl) u Dejvisonu na poslednjim stepenima nekog znaka?I kako ih tumaciti?

Bitno je gledati i stepene, pogotovo ako se neka planeta nalazi na nekoj fiksnoj zvezi ili su krajni stepeni. Krajni stepeni moze da znaci da je pokupio svu mudrost tog znaka u kome je planeta, a u Dejvisonu moze da znaci i kraj njihovog odnosa ( ne mislim raskid), nego ako se karmicki iznova srecu, da u ovom zivotu zavrsavaju sve sto duguju jedno drugom. Planete na krajnjem stepenu donose i veliku intuiciju, pa u dejvisonu moze da znaci da oni intuitivno osecaju ono sto je tom planetom predstavljeno.

Princess, veceras cu pogledati tvoj Dejvison, sada moram da idem.

princess
17-07-07, 11:54
Bitno je gledati i stepene, pogotovo ako se neka planeta nalazi na nekoj fiksnoj zvezi ili su krajni stepeni. Krajni stepeni moze da znaci da je pokupio svu mudrost tog znaka u kome je planeta, a u Dejvisonu moze da znaci i kraj njihovog odnosa ( ne mislim raskid), nego ako se karmicki iznova srecu, da u ovom zivotu zavrsavaju sve sto duguju jedno drugom. Planete na krajnjem stepenu donose i veliku intuiciju, pa u dejvisonu moze da znaci da oni intuitivno osecaju ono sto je tom planetom predstavljeno.

Princess, veceras cu pogledati tvoj Dejvison, sada moram da idem.

Hvala draga,jedva cekam......:notworthy: :throb:

tinna-bg
17-07-07, 14:54
Princess,

izvini jos nisam pogledala vas Dejvison :( Ali, pogledala sam sinastriju kao dopunu za ono sto ce dejvison reci.

Po meni, vasa sinastija je solidna (savrsena ne postoji). Ima sapekata koji govore o vasem skladu. Sunca u konnukciji, imate iste stavove. Meseci u trigonu pa se dusevno uklapate i slicni ste. Njegov mesec kojukcija tvoja venera, govori da on tebe voli, onako iz duse te voli. Mesec je taj koji ljubi, a venera je ljubljena. Tvoj jupiter na njegovom asc-u, govori koliko ti njega cinis srecnim. Njegv mesec u tvojoj sedmoj kuci, pa ti se cini da je njegova dusa idealna, bas onakva kakvu ti trazis za partnerske odnose. Ali tu je i njegov mars, pa mozda bi u braku imali ceste svadje. Tvoje sunce opozicija njegov mesec, jedno drugo dopunjujete u razlikama.

Ono na sta bi trebala da obratis paznju je njegov uran opozicija tvoj mesec. On moze uraditi ili reci nesto sto ce tebe navesti na neku naglu reakciju koja prouzrokuje raskid. Njegov mesec kvadrat tvoj saturn, vremenom moze doci do zahvaljenja sa njegove strane. Tvoj uran kvadrat njegova venera :( Uran dosta ovde remeti, pa mislim da je dobro ako se nekad osetite napetim, da je bolje da ne budete u kontaktu. On moze dovesti i do fizickog razdvajanja, ne samo raskida u bukvalnom smislu.

Tvoj natal sto se tice braka ukazuje na brak sa obrazovanim covekom, mladolikim koji je iz inostranstva. Vladar tvog dc-a je merkur koji je otisao u prvu kucu u strelcu, a ljupiter u devetoj. To moze da znaci da ces sa njim ziveti u inostranstvu. Sunce trigon jupiter, moze govoriti da ce on biti moralna, iskrena, dobrodusna, vesela osoba. A, posto su sunce i jupiter u zemljanim znacima, znaci i veoma stabilna osoba, kroz koju ces ti dosta nauciti o sebi, jer je sunce u prvoj kuci. Ne znam koliko se on uklapa u taj opis koji sam ja dala, a mozda i gresim, pa bih volela da jos neko da svoj komentar. A da, merkur i jupiter su u medjusobnoj recepsiji, tako da mislim da ces biti veoma srecna sa tom osobom u braku.
Veceras ili najkasnije sutra cu ti napisati o Dejvisonu.

tinna-bg
17-07-07, 18:00
Princess

Evo mene ponovo. Pogledala sam tvoj Dejvison. Meni se ovaj Dejvison svidja :)

Asc je u blizancima, a dc u stelcu. Vas dvoje znaci predstavljeni Mekurom I jupiterom.
A, merkur u bliznacima u prvoj kuci. Znaci bas lepo podstavljen. U svom sedistu. Merkur je na 25 stepenu, pa ga
boje malo osobine ovna, sto se meni svidja. Jer blizanci znaju da budu neuhvatljivi, ali ovaj 25 stepen njemu daje dozu stabilnosti.
A jupiter u vagi, pa mi to kazuje da si ga dosta sarmirala, na 26 stepenu bika, sto isto ukazuje i na tvoju dozu stabilnosti u ovom odnosu.
Jupiter i merkur prave divan aplikacioni trigon, pa mislim da ovde moze doci do ozbiljnosti tj. da veza ide ka ozbiljnom (braku). Jedino sto mi se ne svidja,
to je sto je jupiter u VI kuci, znaci iza ledja osi dc-a. Mozda ponekad ne sagledavas bas najbolje vasu vezu.
Sada da predjem na veneru i marsa. Ti i on kroz ljubav i strasti. Venera je ovde u lavu u IV kuci. Vasa bi kuca bila puna ljubavi, a tu je i fortuna i lilit(koja govori o dobrom sex-u u kuci) :)
Venera u lavu ukacuje na to da su tvoja osecanja jaka i tebi je ova veza veoma bitna. Venera pravi kvadrat sa Saturnom iz 12 kuce. Moze da se desi da te vremenom taj satur hladi tvoju ljubav, zbog neke tajne.
Mars u raku, a tu je mars tako osecajan, koliko mars moze biti osecajan, ali jednostavno, ne zeli nikog da povredi. Mars sekstil Saturn. Ko da ga je ovaj saturn scepao i neda mu da ide :)
Mars je u kvadratu sa jupiterom, sto ukacuje na prepirke, ali posto je jupiter u vagi, a mars u raku, mislim da u tim prepirkama nikad ne dolazi do teskih reci.
Vas mesec, dusa ove veze je na zadnjem stepenu ovan. Vi ko da intuitivno osecate jedno drugo, sve plime i oseke jedne osobe, ova druga osoba oseti. Vase emocije su veom stabilne, a mislim i dosta vatrene (u ovnu).
Ono sto mi se ne svidja sto mesec ulazi u XII kucu, pa se mozda ti, jer mesec predstavlja i zenu, osecas ponekad usamljeno i izolovano u ovoj vezi.
Sunce je ovde u raku, to mi govori o njegovim jakim emocijama ovde, a dispozitor mu je mesec. Mesec si ti. Verovatno jako osecate jedno drugo, osecate neku tanku nit, koja vas jako povezuje.
Vladar petog polja vase ljubavi je opet merkur, koji je u svom sedistu, a to mi govori o veoma lepoj ljubavi izmedju vas. Obzirom da je uran u petom polju, mislim da je doslo do nekog naglog zaljubljivanja, nagle ljubavi, sa njegove strane jace, nego sa tvoje.
Tu u petom polju je i pluton, pa do moze da govori o ljubavi do groba (figurativno), ali i ljubavi kroz opsesiju, koja vremenom moze da ubije tu ljubav. I to sa njegove strane, jer pluton je u kvadratu sa suncem. To moze da mu daje neku opsesiju, koja moze biti veoma teska za njega. Taj kvadrat je separacion, pa on ko da ce da pokusava da pobegne od te opsesije.
A sunce pravi kvadrat i sa uranom. To je ono sto me vise brine, nego kvadrat sa plutonom. a i merkur pravi kvadrat sa uranom. Mozda ovde moze doci do nekog njegovog naglog prekida. A moze da znaci da cete biti fizicki odvojeni, jer jupiter pravi trigone sa merkutom i suncem.
Ne znam sta da ti kazem jos, pricuvaj se ovog urana, jer ako to uspete da premostite, meni je ova veza veoma lepa.
Savrsena veza sama po sebi ne postoji, savrsenstvo joj daje koliko smo spremni da ulazemo u vezu. Ja mislim da ako se ovde obadve strane potrude, da ishod moze biti srecan.

E sada, volela bih da jos neko pogleda ovaj dejvison i da svoje misljenje.

princess
18-07-07, 11:04
Princess,

izvini jos nisam pogledala vas Dejvison :( Ali, pogledala sam sinastriju kao dopunu za ono sto ce dejvison reci.

Po meni, vasa sinastija je solidna (savrsena ne postoji). Ima sapekata koji govore o vasem skladu. Sunca u konnukciji, imate iste stavove. Meseci u trigonu pa se dusevno uklapate i slicni ste. Njegov mesec kojukcija tvoja venera, govori da on tebe voli, onako iz duse te voli. Moj Mo 0 njegova Ve.Ali shvatila sam poentu :thumb_yello: Mesec je taj koji ljubi, a venera je ljubljena. Tvoj jupiter na njegovom asc-u, govori koliko ti njega cinis srecnim. Njegv mesec u tvojoj sedmoj kuci, pa ti se cini da je njegova dusa idealna, bas onakva kakvu ti trazis za partnerske odnose. Ali tu je i njegov mars, pa mozda bi u braku imali ceste svadje. Tvoje sunce opozicija njegov mesec, jedno drugo dopunjujete u razlikama.

Ono na sta bi trebala da obratis paznju je njegov uran opozicija tvoj mesec. On moze uraditi ili reci nesto sto ce tebe navesti na neku naglu reakciju koja prouzrokuje raskid. Njegov mesec kvadrat tvoj saturn, vremenom moze doci do zahvaljenja sa njegove strane. Tvoj uran kvadrat njegova venera :( Uran dosta ovde remeti, pa mislim da je dobro ako se nekad osetite napetim, da je bolje da ne budete u kontaktu. On moze dovesti i do fizickog razdvajanja, ne samo raskida u bukvalnom smislu.

Tvoj natal sto se tice braka ukazuje na brak sa obrazovanim covekom, mladolikim koji je iz inostranstva. Vladar tvog dc-a je merkur koji je otisao u prvu kucu u strelcu, a ljupiter u devetoj. To moze da znaci da ces sa njim ziveti u inostranstvu. Sunce trigon jupiter, moze govoriti da ce on biti moralna, iskrena, dobrodusna, vesela osoba. A, posto su sunce i jupiter u zemljanim znacima, znaci i veoma stabilna osoba, kroz koju ces ti dosta nauciti o sebi, jer je sunce u prvoj kuci. Ne znam koliko se on uklapa u taj opis koji sam ja dala, a mozda i gresim, pa bih volela da jos neko da svoj komentar. A da, merkur i jupiter su u medjusobnoj recepsiji, tako da mislim da ces biti veoma srecna sa tom osobom u braku.

Reci mi sta mislis da li ce taj moj biti razveden?Brine me malo ovaj Merkur konjukcija Neptun da ne povuce neku neiskrenost ili laz,obmanu?Ili to prosto moze reci da dolazi iz neke zemlje blizu mora ili sl.?
I zanima me sta mislis da li ce imati dece iz tog prvog braka?
Veceras ili najkasnije sutra cu ti napisati o Dejvisonu.

Draga odlicno odradjena sinastrija.I ne kazem to zato sto si navela pozitivne strane.Sto se tice Urana skroz si u pravu.Njegov uticaj se ogleda delimicno u tome sto on dosta vremena zbog posla provodi u inostranstvu,ali i upravo kako si i sama navela u tome da nekad zna da kaze nesto i uradi nesto sto kod mene izazove impulsivnu reakciju pozitivnu ili negativnu zavisi od njegovog poteza.
E sad Saturn je takodje dosta naglasen i u sinastriji i u dejvisonu i u kompozitu sto aspektima,sto njegovim polozajem.Mislim da to donosi provlacenje price kroz vreme ili pricu tipa"sto nije bilo ranije ili kasnije".S obzirom da smo oboje Jarcevi a Saturn nam je vladar moguce je i da smo suvise osetljivi na spoljne uticaje(saturn) pa da zbog toga odlazemo ili kocimo svoja osecanja.Ispravi me molim te ako ne rekoh dobro.....
Zanimljiva mi je i Venera,moj Mesec(kuca,dom)konjukcija njegova Venera.
Dejvison Venera u 4 u lavu
Kompozit Venera u 4 u vodoliji
Malo me buni sto je moja Venera njemu u 5 ali neaspektovana:locked:

Hvala ti puno na odgovorima.Super ti to ide zaista:thumb_up:

princess
18-07-07, 11:25
Princess

Evo mene ponovo. Pogledala sam tvoj Dejvison. Meni se ovaj Dejvison svidja :)

Asc je u blizancima, a dc u stelcu. Vas dvoje znaci predstavljeni Mekurom I jupiterom.
A, merkur u bliznacima u prvoj kuci. Znaci bas lepo podstavljen. U svom sedistu. Merkur je na 25 stepenu, pa ga
boje malo osobine ovna, sto se meni svidja. Jer blizanci znaju da budu neuhvatljivi, ali ovaj 25 stepen njemu daje dozu stabilnosti.
A jupiter u vagi, pa mi to kazuje da si ga dosta sarmirala, na 26 stepenu bika, sto isto ukazuje i na tvoju dozu stabilnosti u ovom odnosu.
Jupiter i merkur prave divan aplikacioni trigon, pa mislim da ovde moze doci do ozbiljnosti tj. da veza ide ka ozbiljnom (braku). Jedino sto mi se ne svidja,
to je sto je jupiter u VI kuci, znaci iza ledja osi dc-a. Mozda ponekad ne sagledavas bas najbolje vasu vezu.
Sada da predjem na veneru i marsa. Ti i on kroz ljubav i strasti. Venera je ovde u lavu u IV kuci. Vasa bi kuca bila puna ljubavi, a tu je i fortuna i lilit(koja govori o dobrom sex-u u kuci) :)
Venera u lavu ukacuje na to da su tvoja osecanja jaka i tebi je ova veza veoma bitna. Venera pravi kvadrat sa Saturnom iz 12 kuce. Moze da se desi da te vremenom taj satur hladi tvoju ljubav, zbog neke tajne.
Mars u raku, a tu je mars tako osecajan, koliko mars moze biti osecajan, ali jednostavno, ne zeli nikog da povredi. Mars sekstil Saturn. Ko da ga je ovaj saturn scepao i neda mu da ide :)
Mars je u kvadratu sa jupiterom, sto ukacuje na prepirke, ali posto je jupiter u vagi, a mars u raku, mislim da u tim prepirkama nikad ne dolazi do teskih reci.
Vas mesec, dusa ove veze je na zadnjem stepenu ovan. Vi ko da intuitivno osecate jedno drugo, sve plime i oseke jedne osobe, ova druga osoba oseti. Vase emocije su veom stabilne, a mislim i dosta vatrene (u ovnu).
Ono sto mi se ne svidja sto mesec ulazi u XII kucu, pa se mozda ti, jer mesec predstavlja i zenu, osecas ponekad usamljeno i izolovano u ovoj vezi.
Sunce je ovde u raku, to mi govori o njegovim jakim emocijama ovde, a dispozitor mu je mesec. Mesec si ti. Verovatno jako osecate jedno drugo, osecate neku tanku nit, koja vas jako povezuje.
Vladar petog polja vase ljubavi je opet merkur, koji je u svom sedistu, a to mi govori o veoma lepoj ljubavi izmedju vas. Obzirom da je uran u petom polju, mislim da je doslo do nekog naglog zaljubljivanja, nagle ljubavi, sa njegove strane jace, nego sa tvoje.
Tu u petom polju je i pluton, pa do moze da govori o ljubavi do groba (figurativno), ali i ljubavi kroz opsesiju, koja vremenom moze da ubije tu ljubav. I to sa njegove strane, jer pluton je u kvadratu sa suncem. To moze da mu daje neku opsesiju, koja moze biti veoma teska za njega. Taj kvadrat je separacion, pa on ko da ce da pokusava da pobegne od te opsesije.
A sunce pravi kvadrat i sa uranom. To je ono sto me vise brine, nego kvadrat sa plutonom. a i merkur pravi kvadrat sa uranom. Mozda ovde moze doci do nekog njegovog naglog prekida. A moze da znaci da cete biti fizicki odvojeni, jer jupiter pravi trigone sa merkutom i suncem.
Ne znam sta da ti kazem jos, pricuvaj se ovog urana, jer ako to uspete da premostite, meni je ova veza veoma lepa.
Savrsena veza sama po sebi ne postoji, savrsenstvo joj daje koliko smo spremni da ulazemo u vezu. Ja mislim da ako se ovde obadve strane potrude, da ishod moze biti srecan.

E sada, volela bih da jos neko pogleda ovaj dejvison i da svoje misljenje.

SVAKA CAST!!!!Gde si zeno ucila DEJVISON????Nema potrebe da te neko ispravlja.Rekla si i vise nego dovoljno i zaista opisala odnos.
Dodala bih na Sunce u raku a Mesec u ovnu da vremenom on meni mozda malo pada u ocima tj.ja kao mesec u ovnu sam jaca od njega,bar je tako prikazano u dejvisonu.U pravu si da ga taj moj Saturn pritisce.Zanimljive su jako direkcije i progresije na Dejvison u narednih godinu,dve.Mozda navlacim ali cini mi se da se poklapaju sa mojim direkcijama i progresijama u tom periodu?
Napadnuta Venera u 4 90 Saturn moze da opise i petljanje rodbine ili odlaganje zajednickog zivota zbog uticaja iste?I vladari MC I IC su u kvadratu.
Sto se tice prepirki i tu si u pravu.Komunikacija nam je skroz strasna ili emotivna.Reagujemo dosta impulsivno i iako se intelektualno dosta udopunjujemo,u samoj komunikacije osecaj je taj koji ima primat,mnogo je brzi impuls od mozga,pa tek kasnije se isumiraju utisci i mozak shvati sta je u momentu receno.:wacko:
Pitanje je sta mislis da li nama stoji mogucnost zajednickog zivota ili je to samo bitna veza u zivotu jednog i drugog?
Takodje ta 5 kuca sa Ur i Pl da li moze ukazati na mogucu iznenadnu ili nezeljenu trudnocu?
Hvala ti jos jednom od srca dugo nisam videla da neko detaljnije i korektnije oradi sianstriju.S V A K A C A S T

tinna-bg
18-07-07, 11:36
Princess, nije venera totalno neaspektovana. Pravi aplikacioni polusekstil sa njegovim mesecom. Znaci idu jedno prema drugom. Pravi trigon za njegovom mc osom, znas koliko su aspekti sa vrhovima (asc, dc, mc, ic) bitni. Pravi opoziciju sa njegovom lilit (dobro ovo je seksualni aspekt, ne govori o ljubavi, ali za dobru vezu i brak i sex je bitan, zar ne?)

Pogledacu opis tvog bracnog partnera, ono sto sam napisala gledala sam kroz vladara sedmog i dispozitore i sta oni rade. Nisam gledala, tvoja sedma-njegova prva, pa do tvoja sesta-njegova dvanesta, To cu uraditi, pa cu ti reci, da li vidim da li je ozenjen, ima decu itd.

Pozzzz:)

mace
19-07-07, 21:54
ljudi nisam bila neko vreme ovde, niko mi nista ne vide za moju vezu, a ja nit zivim a niti mrem, a pre ovo drugo?
ako neko ima vremena neka vidi, udovac je a ja devojka

podaci

03.02.71.g 9:15hp.m. Beograd
on 30.11.61.g 2:05hp.m. Beograd

andjela pizelli
19-07-07, 23:33
ljudi nisam bila neko vreme ovde, niko mi nista ne vide za moju vezu, a ja nit zivim a niti mrem, a pre ovo drugo?
ako neko ima vremena neka vidi, udovac je a ja devojka

draga moja...

shto reci o ovom odnosu

veza je pochela zaljubljenoshcu,srecom,zeljom da se ostvari partnerski odnos,mada kako vrijeme prolazi,kao da se u igru ukljuchuje josh jedna osoba,na kraju linije Asc-DC ,Dejvison,pojavljuje se znak Blizanca,znak paeralelnih veza.

U VII kuci je Mars pa je moguce da dolazi i do svadja..
Venera,vladar V kuce,kuce ljubavi,odlazi u VI kucu,koja je XII od VII,ostaje iza ledja partneru,tu da izolovana pati u kvadratu sa Uranom i Plutonom(koji su u egzaktnoj konjukciji)
Veneru i privlachi Uran,koji simbolizuje razvedenu osobu ili osobu koja je ostala bez partnera.
U VII kuci je vladar Asc,mada je na XII stepenu,koji simbolizuje XII kucu,ponovo bi neko u vezi bio izolovan,usamljen.
Vladar VII kuce,Merkur u VIII kuci,znamo kakva je to kuca,u kojoj vladaru braka nemoze biti lijepo.Ako je to kuca sexa i smrti,poslije burnih noci,nastupilo bi carstvo mraka....partnerski odnos bi se gasio.
Vladar V,Venera,-na 8 st u VI kuci,ne obecava nishta lijepo ni romantichno.

Mjesec u jarcu u padu,truje ga vladar Saturn,uzima mu dushu,pa josh na vrhu II kuce,dal je bitan status tipa,dal je tako dobro situiran?

Ako bismo posmatrali V kucu kao vashu kucu djece,losha situacija za djecu
Jer sve vazi kao i za ljubav.
Vladar V,odlazi u VI na 8 stepen kvadriran od konjukcije Plutona i Urana.:toobad:

mace
21-07-07, 20:09
Mjesec u jarcu u padu,truje ga vladar Saturn,uzima mu dushu,pa josh na vrhu II kuce,dal je bitan status tipa,dal je tako dobro situiran?
Ne znam dal je situiran, on je na funkciji, politicar, ali to mi nije vazno, nisam ni znala da se bavi tim kad sam ga upoznala...
problem je sto on nece ni prijatelj da bude samnom.....
u svakom slucaju hvala, mnogo sam nesrecna pa pisem romane :)

andjela pizelli
22-07-07, 00:07
mace ,morash shvatiti da je to jednostavno sudbina i da nisi jednina nesretna....samo da znash...ti ,eto javno priznajesh, a drugi ne zele da dijele tugu, sa drugima, pa pishu p.p...na mnogim forumima:hug432:

more suza...:loveletter:

mace
28-07-07, 10:50
hvala s ana dra puno, pocinje da prolazi polako, ne secam se vise lepog, nego onog loseg, cega je bilo vise, andjeli nisam rekla, ali umnogome su doprineli vajni astrolozi u tome sto sam se toliko "borila " za tu vezu, mislim u smislu da treba da ostanemo zajedno, npr predja radovic kada mi je opisaivao partnera opisao ga je ovako: visok, neobicne oci, smedj, najverovatnije pravnik, ima dete iz prvog braka, stariji od 7-10 godina, ima posesivnu majku, vozi auto nemacke proizvodnje, deluje mirno ali je nervozan, zivi pored velike pijace ili mesare itd ...toliko toga sto je potpuno bio on. pedja radovic je bio kod mene kuci i ostao 4-5h i rekao da aspekti ne uticu ako je neko sudbina itd...ma da ne nabrajam, ali zasto sam i ja pocela da citam astroloske knjige da bi bolje razumela "sta to pricaju" astrolozi.
Da ne zaboravim da sam bila kod nikole stojanovic koji je rekao da cu ovo leto biti sa njim i da cemo ici na more ??? sto se nije dogodilo cak ni planu a kamoli u stvarnosti!
A ta dvojica su medju nasim poznatim astrolozima ..... toliko o njima...mogla bi da pisem jos ali je sve lose, u smislu koliko su se izlupetali....
iskreno andjela je najbolje videla nasu vezu...a za andjelu znami mi forumasi, mahom "ocajnici" :) dok mediji tipa tv nikad za nju nisu culi, pa bih skrenula paznju mnogima da ne veruju nikom, nego da veruju sebi,cak ni prijateljima, jer najbolji mi samo mozemo pronaci istinu u sebi, u svojoj dusi, ako to zaista zelimo.
pozdrav i izvinjavam se za slovne greske.

andjela pizelli
28-07-07, 14:05
ali umnogome su doprineli vajni astrolozi u tome sto sam se toliko "borila " za tu vezu, mislim u smislu da treba da ostanemo zajedno, npr predja radovic
Da ne zaboravim da sam bila kod nikole stojanovic koji je rekao da cu ovo leto biti sa njim i da cemo ici na more ??? sto se nije dogodilo cak ni planu a kamoli u stvarnosti!
A ta dvojica su medju nasim poznatim astrolozima ..... toliko o njima...mogla bi da pisem jos ali je sve lose, u smislu koliko su se izlupetali....
iskreno andjela je najbolje videla nasu vezu...a za andjelu znamo mi forumasi, mahom "ocajnici" :) dok mediji tipa tv nikad za nju nisu culi,

draga moja,kad sam malo shto znala o astrologiji,imala sam tel.liniju sa Pedjom,(za 50,oo DM)
rekao mi je da je najbolje da se razvedem od muza i da nadjem tipa Lava, a meni Uran u Lavu....toliko o Pedji i ne pada mi napamet da se razvedem od muza,ja sa Mjesecom u Raku....

shto je mogao?mogao me uputiti na periode krize,koji se lakshe prebrode,kad ih spremno dochekash...:bye1:

dackapg
28-07-07, 20:35
Interesuje me sta za Andelu znaci kada je u zenskom horoskopu 7. kuca u znaku skorpije, pluton u 6. kuci u konjukciji sa suncem, mars u 4. kuci u lavu u konjukciji sa mjesecom u lavu, a mars konj mjesec u kvadratu sa merkurom koji je u 7. kuci? kakav je to muskarac? da li je po zvijezdama to muskarac sa kojim ce ona docekati stare dane? da li ti trebaju moji i njegovi podaci ili mozes i iz ovih to da zakljucis? znam puno o astrologiji, ali svi smo mi subjektivni kada treba nesto da proreknemo sebi, zbog cega me zanima tvoje misljenje. unaprijed hvala

wing
28-07-07, 21:49
Ako neko ima vremena, bila bih mu do neeeba zahvalna!!! :notworthy:

(u vezi smo 4 godine)

Hvala!

megy
30-07-07, 19:24
Evo moj prvi post i odmah se bacam na astrologiju.

Kod mene u potpisu ima devison, pa bih bila zahvalana kada bi neko malo pogledao i objasnio kakvo je stanje sa brakom, da li ostajemo ili rastajemo...
tri godine smo u braku i imamo djevojcicu koja ce u avgustu napuniti tri godine.

Zanima me joj da li moze da se vidi da li ce par imati jos djece.

Hvala svima!

andjela pizelli
31-07-07, 02:24
bih bila zahvalana kada bi neko malo pogledao i objasnio kakvo je stanje sa brakom, da li ostajemo ili rastajemo...
tri godine smo u braku i imamo djevojcicu koja ce u avgustu napuniti tri godine.

Zanima me joj da li moze da se vidi da li ce par imati jos djece.

Hvala svima!

kriza je na pomolu,upravo vec nastupa,jer osobi-Rak,tranzitira Saturn nad Venerom,a ona je u natalu u kvadratu,sa uranom,znachi ljubav je opterecena,planetom koja je hladi,isto tako osobi Ovnu,je opterecen,mjesec -dusha,sada nije bash neko vrijeme za srecu...treba to istrpjeti

tebi se vidi,ako ti ti osoba rak,da sa drugim djetetom imash poteshkoce,jer ako je prvo djete V kuca,drugo je VII,treca od V,kuca brace i sestara tvom djetetu,a vladar VII je otishao u VIII,ne bash lijepu kucu,isto tako to je i vladar tvog braka,koji je otishao u VIII.

ove jeseni osobi ovan,prelazi tranzitni saturn preko DC vrha kuce braka,mada nemora da to bude nishta tragichno,samo doza nezadovoljstav u braku u prolazu

ovo su sve neke predispozicije
osoba ovan moguce da ima probleme sa bracm i sestrama ili da ih nema?jer je vrh III na algolu

e sad najljepshe ostavljam za kraj
Dejvison koji uvjek koristim kao dopunu,vas drzi,vashe vrijeme za srecu tek dolazi,pa pokushajte da prevazidjete loshe nebo u narednom periodu

decembar 2008 smijeshi vam se sreca:wub2:

andjela pizelli
31-07-07, 02:27
da li ti trebaju moji i njegovi podaci ili mozes i iz ovih to da zakljucis?

moj metod su sinastrije,znachi ostavi podatke,pa mozda i neko drugi pogleda:wink3:

megy
31-07-07, 15:59
kriza je na pomolu,upravo vec nastupa,jer osobi-Rak,tranzitira Saturn nad Venerom,a ona je u natalu u kvadratu,sa uranom,znachi ljubav je opterecena,planetom koja je hladi,isto tako osobi Ovnu,je opterecen,mjesec -dusha,sada nije bash neko vrijeme za srecu...treba to istrpjeti

tebi se vidi,ako ti ti osoba rak,da sa drugim djetetom imash poteshkoce,jer ako je prvo djete V kuca,drugo je VII,treca od V,kuca brace i sestara tvom djetetu,a vladar VII je otishao u VIII,ne bash lijepu kucu,isto tako to je i vladar tvog braka,koji je otishao u VIII.

ove jeseni osobi ovan,prelazi tranzitni saturn preko DC vrha kuce braka,mada nemora da to bude nishta tragichno,samo doza nezadovoljstav u braku u prolazu

ovo su sve neke predispozicije
osoba ovan moguce da ima probleme sa bracm i sestrama ili da ih nema?jer je vrh III na algolu

e sad najljepshe ostavljam za kraj
Dejvison koji uvjek koristim kao dopunu,vas drzi,vashe vrijeme za srecu tek dolazi,pa pokushajte da prevazidjete loshe nebo u narednom periodu

decembar 2008 smijeshi vam se sreca:wub2:

Na neki nacin sam i predpostavljala da ce neka kriza naici, valjda neki osjecaj, ali ima i materijala za to, nadam se da cemo prebroditi sve i da ce doci sve na svoje mjesto:rolleyes: Samo me zanima za dijete, da li se moze vidjeti koja vrsta poteskoce, bezobrazluk ili nedaj Boze neka bolest:1002:

Hvala ti, kazi mi sta je taj decembar 2008. godine makar nagovjesti :biggrin: :bye1: