View Full Version : Venera

Pages : 1 [2]

beskrajnost
30-11-07, 18:17
Koji aspekti
Ma ja ti limunado imam punu 7 kucu, al stvarno se ne zelim udat

limunada
30-11-07, 19:10
Koji aspekti
Ma ja ti limunado imam punu 7 kucu, al stvarno se ne zelim udat

gdje ti je karta!? pa kad nemogu vidjet....

limunada
30-11-07, 19:29
e ja imam oba aspekta dobra, i ajd' sad prkljuvi shta je...;)

ja bi rekla da si ti vec udavala ako jos nisi il posto ti je mjesec u 11.kucu u ovnu se ulazi ranije u braku a i aspketi ti mjesec sextil sa venerom

ja jos ucim pa mi nije sve jasno :redface:

beskrajnost
30-11-07, 19:47
http://i3.tinypic.com/6y35x54.jpg

evo limunado....

limunada
30-11-07, 20:32
ni meni nije jasno zasto onda pisalo o aspketi sa venerom i mjesecom al usvemu je pisalo da ces imat dobar brak...
mozda je zbog merkura to pokazuje da si jako trvdoglava pa mozda kazes da nezelis jos udavat :tongue: a i jos tebi se nalazi mjesec u 4.kucu znaci da se mozda desi ako uđe u brak vrlo često propada brzo a i tesko je tebi shvatit jer nevolis da te neko sputava jedno pitanje dal nevolis sa nekim imat zajednicki zivot!?

Zor_djevojka
30-11-07, 21:00
ja bi rekla da si ti vec udavala ako jos nisi il posto ti je mjesec u 11.kucu u ovnu se ulazi ranije u braku a i aspketi ti mjesec sextil sa venerom

ja jos ucim pa mi nije sve jasno :redface:

Nijesam, a bila sam blizu s' neke 22 godine ;)...Ja mislim da mene brak cheka poslije 30-te ;)..ipak ;)

limunada
30-11-07, 21:17
Nijesam, a bila sam blizu s' neke 22 godine ;)...Ja mislim da mene brak cheka poslije 30-te ;)..ipak ;)

aha e onda je trebalo al nije uspjelo a zasto nisi il nisi htjela jos il zbog momke ako se smije znat!?
kako onda znas poslije 30-te!?

Zor_djevojka
30-11-07, 21:22
Nijesam ja htjela, tj.nijesam bila spremna, a on je stvarno bio OK, al' neshto, etao, nije shtimalo... sad je ozhenjen i ima dva klinca ;)..i bash mi je drago zbog njega :)

limunada
30-11-07, 21:34
Nijesam ja htjela, tj.nijesam bila spremna, a on je stvarno bio OK, al' neshto, etao, nije shtimalo... sad je ozhenjen i ima dva klinca ;)..i bash mi je drago zbog njega :)

aha razumijem..ako si tako odlucila il je mozda zbog solarni il tranzit nije bilo dobro aspektovalo kao da si rekla da nezelis il nisi bila spremna jer koliko ja znam ako tranzit i solarni imaju isti aspekte kao u natalni onda znaci da ce se desiti il grijesim..

i mene isto zanima kad cu ja ulazit u braku ne vidim ja kod mene u karti :notworthy:

beskrajnost
01-12-07, 05:34
Da ima jedna osoba skojom vise nemogu izdrzat, no to ce se promjenit na ljeto.

capricornica
01-12-07, 06:18
meni je venera u petoj kuci u skorpiji
jel to dobro ili lose???
meni zvuci dobro hehe

beskrajnost
01-12-07, 07:18
Pa razigranost nije losa, i malo veca kreativnost. Ti vjerovatno uvijek nesto smisljas kako da iznenadis svog dragog, a posto je skorpion mozda je rijec kad ste intimni il zajedno sami.

Zor_djevojka
01-12-07, 08:04
promashih topic...

KikyGemini
05-12-07, 18:46
možda ću promašiti temu ako postavim ovo pitanje, al ajde...
može li mi neko objasniti što znače aspekti koje grade planete sa ascedantom?

Zor_djevojka
05-12-07, 18:50
zavisi koje planete i koji aspekti...Uglavnom govore o samoj lichnosti i njenim sklonostima, afinitetima, osjecanjima..

Zel
05-12-07, 22:16
Evo malo šta su meni VE i JU u kvadratu doneli!
VE90JU sa orbisom 7 stepeni već govori o priči kroz odnos.
JU 9*SCO Rx uklješten u VII, vlada VIII, IX i XII i VE 16 AQ u XI, vlada I,VII.
Jupiter smešten u VII govori o tome koliko ja vere ulažem u parnerstva i budući brak i duhovno rastem baš kroz ljubav prema partneru prikazanom VII. Ali JU Rx i ulklješten to je dugo odlagao i dugo se čeka na njegovo aktiviranje. Neki autori tvrde da aktivacija kreće Saturnovim povratkom, ali u mom slučaju to su bile direkcije vladara VII, te VE, kada je pravila egz 120 ka JU.
I šta se dešava?
Ja verujem tajno da je ona samo moja druga polovina (JU uklj u VII), ali VE u XI 90 JU, donosi mi sve devojke AQU, koje se iz prijateljstva zaljubljuju u mene, ali ona koju ja želim i u koju verujem ne zna. I ostvaruje se tajna ljubav kroz snove (MO PIS u XII120 JU), ali od ljubavi koju bi mi ta VE u XI - kao V od VII - dala ništa, jer VE -ljubav 90 JU - vera, daje one u koje ne verujem, ali onu u koju verujem ništa. I pojavljuju se starije ili ozbiljnije AQU VE120SA, koje bi mi dale dužinu i stabilnost, ali šta vredi kada ja u to ne verujem.
I tako ja sa VE120SA, (SA u LIB, znaku odnosa i brak), a tranzitni SA kroz V 180 natal VE, dve godine dok tranzit traje nemam devojku, jer ne želim ono u šta ne verujem, ali i dalje sanjam onu u koju verujem (MO120JU). Tranzit Sa u V 180 natal VE dao je prepreku da se ljubav ostvari, a JU dao veru u tu istu ljubav, ali ne daje legalnost JU90VE, daje samo slatku tajnu i ekstatične snove (MO PIS u XII 120 JU uklješten u SCO u VII, JU vladar XII) sa onom koja je moja duša (MO PIS)..........
Ali ja sam zahvalan, jer ta ma ljubav menja i daje smisao čitavom mom svetu (JU vlada VIII i IX) i pomaže da ljubav osetim celim svojim bićem i umom(ME0MO PIS 120 JU, JU vladar MO,ME,NE, UR, FORTUNE) iako ona nije kraj mene (VE120SA, a VE180SA tranzit u V).

KikyGemini
05-12-07, 22:33
zavisi koje planete i koji aspekti...Uglavnom govore o samoj lichnosti i njenim sklonostima, afinitetima, osjecanjima..

evo ih

Moon Square Ascendant 4°15
Mars Square Ascendant 2°32
Saturn Square Ascendant 5°32
Uranus Sextile Ascendant 3°21
Neptune Sextile Ascendant 4°12
Pluto Conjunction Ascendant 1°20

tumačenje molim ;) :wub2:

Zor_djevojka
05-12-07, 22:38
kopiracu ti ono shto sam nashla, pa vidi sama ;)
MA 90* ASC:

Opet nedostatak umerenog ponashanja. Kada vam je stalo do nechega - vi se ustremite ka cilju bez uvijanja. Zato vas ljudi mogu smatrati nepristojnom osobom. A kada vam na to i skrenu pazhnju - vi se uvredite, jer smatrate da nikome ne trebate da odgovarate za svoje postupke. Skoro je nemoguce da vas neko sprechi u iskazivanju svog mishljenja, i vi se ne libite da vas svi chuju. Na svaku provokaciju reagujete istog trenutka. Chini se da uzhivate da nervirate ljude svojim loshim manirima. Volite da ih gledate kako se brane od vashe tiranije. Medjutim, kako niste bash sasvim sigurni u svoju superiornost, pobeda u bilo kojoj svadji - za vas je satisfakcija ega. Vashi roditelji su verovatno pokushavali da vam nametnu svoje snove, pa ste na kraju postali zhrtva ovakvog pritiska. Rana deshavanja u domu su zapravo sadashnji odraz vasheg neprihvatanja autoriteta. Iako zhelite da vashi talenti budu priznati, upravo to bezhanje od autoriteta kochi vash razvoj. Zato se verovatno divite ljudima koji svoje talente uspeju da pretvore u profesionalne uspehe. Pokushajte da se prilagodite, da razvijate svoje potencijale ispravno, pokushajte da se oslobodite frustracije da sve shto radite ne vredi nichemu.<!-- / message --><!-- sig -->

Zor_djevojka
05-12-07, 22:41
ASC 90* MO:

Ovaj kvadrat govori da ste osoba koja se kosi sa reakcijama i ochekivanjima drugih ljudi. Imate puno poteshkoca da realno procenite koje stvari vas zapravo iritiraju. Mozhe biti da ste vi chak i svesni ove svoje osobine, pa se zato chesto ljutite na sebe shto ne uspevate da budete bar malo objektivniji. Zapravo, vi ste zhrtva navika, koje su se toliko ustalile u vama da je kasno menjati ih. Emotivno ste jako ranjivi, lako vas povrede oni malo chvrshceg karaktera koji pokushavaju da vas prilagode sebi, pa im se na kraju najchesce prepushtate. Vasha teshkoca da se suochite sa realnoshcu uvecava probleme u odnosima sa drugima, jer oni nikada nisu do kraja sigurni kako cete vi reagovati na njih. Vi ste sentimentalno bice, jako vezano za porodicu i dom. Zato je vrlo vazhno za vas da se oslobodite svih stega koje obichno rade iza ledja vashoj slobodi. Tek tada cete biti u mogucnosti da se razvijate onako kako to vi zhelite, ne razmishljajuci hoce li to neko sa strane odobriti. Dok to ne uradite - i najmanje takmichenje sa ostatkom sveta za vas mozhe da bude gorko iskustvo. Zato probajte da sve ne pridajete k srcu. Pokushajte da se otvorite svojimprijateljima - videcete da skoro svi imaju slichne strahove, i da niste jedini. Ulazhite u svoje obrazovanje, ukoliko vec niste. Pazhljivo birajte saradnike koji vas nece izneveriti kada se najmanje nadate. I povrh svega - zadrzhite svoju najdublju intimu samo za sebe, ne dozvolite da drugi na kraju manipulishu vashim osecanjima.
<!-- / message --><!-- sig -->

Zor_djevojka
05-12-07, 22:43
ASC 90* SA:

Ne chini li vam se da ponekad previshe podcenjujete sebe i svoje sposobnosti? U odnosu sa konkurentima vi najpre krenete polako, poooolako, a u sluchaju da neko pokazhe zube - vi se radije povuchete. Zato vi i izbegavate izazove kad god ste u mogucnosti, a ukoliko do njih i dodje - sluzhite se 3kovima da se odbranite od napada. Vama uvek treba vremena da se pripremite, niste od onih koji krecu sa ogromnim samopouzdanjem. Previshe ste oprezni i disciplinovani da biste jurili. Zato vas verovatno vecina dozhivljava kao hladne i nezainteresovane, ali istina je zapravo da ste vi ozbiljni i odgovorni. Veliki ste perfekcionista, i niste zadovoljni ukoliko u svemu ne ostavite svoj maximum. Ovakav stav mozhe biti posledica ranog zhivota. Vi zapravo volite svoje roditelje, cenite ih zbog usadjenih normi, i pravila ponashanja, ali da li ste od njih dobijali savete ili nezhnost..? Chini se da je ipak ovo prvo preovladalo, pa ste zato sada previshe oprezni sa drugim ljudima. Poesdujete mnogo talenata, ali ih verovatno ni sami niste svesni, posebno zato shto smatrate da se pozicija u drushtvu meri ostvarenim uspehom.

Zor_djevojka
05-12-07, 22:44
PL 0* ASC:

Ova konjunkcija figurativno oznachava osobu koja jako dobro zna kako funkcionishe svet u kome zhivi. Naime, osobe sa PL na ASC chesto imaju najvishe snage da pogledaju istini u ochi, i da u skladu sa tim - uchine prvi korak kako bi i drugim ljudima ukazale na nju. Chesto su ove osobe u prvim 'borbenim' redovima kada se neshto zahteva na globalnom ili politichkom planu. One su svesne da je glas naroda najjachi, i da se samo tako mogu transformisati postojeci prihvaceni stavovi. I koliko god da u svojim zhivotima ne preduzimaju konkretne mere kada je promena u pitanju, ukoliko se radi o nekim ozbiljnim problemima svetske razmere - naci cete ih na ulicama, u shtrajkovima, u pobunama. Maltretiranje svake vrste ih uzhasava, i retko kad ga trpe. Generalno gledajuci - osobe sa PL na ASC jako dobro znaju shta zhele od zhivota, ali one vole da ulazhu u prave stvari , kao shto je npr. talenat. Oni brane slabije, i znaju jako dobro da zashtite one koje vole. Ono shto njima ipakmozhe da se zameri jeste chinjenica da nekako uvek iz ljudi izvuku ono najgore. Zato malo opreza ne bi bilo na odmet.<!-- / message --><!-- sig -->

KikyGemini
05-12-07, 22:52
rossonera1981 hvala puno!!! ;)

lana 81
06-12-07, 11:05
Ja imam aspekte Venere:
Venera sekstil Merkur
Venera sekstil Mesec
Venera sekstil Jupiter
Saturn sekstil Venera
Venera konjukcija Neptun
Venera sekstil Pluton
Ali ja u ljubavi nemam srece.........

lemy74
06-12-07, 12:05
Cao evo ja ja da se pohvalim Jupiter druga kuca(u ukljestenoj ribi),trigon Venera sedma,naravno nema para,mozda se jednom otkljesti ta druga kuca:toobad:

limunada
11-12-07, 22:10
PL 0* ASC:

Ova konjunkcija figurativno oznachava osobu koja jako dobro zna kako funkcionishe svet u kome zhivi. Naime, osobe sa PL na ASC chesto imaju najvishe snage da pogledaju istini u ochi, i da u skladu sa tim - uchine prvi korak kako bi i drugim ljudima ukazale na nju. Chesto su ove osobe u prvim 'borbenim' redovima kada se neshto zahteva na globalnom ili politichkom planu. One su svesne da je glas naroda najjachi, i da se samo tako mogu transformisati postojeci prihvaceni stavovi. I koliko god da u svojim zhivotima ne preduzimaju konkretne mere kada je promena u pitanju, ukoliko se radi o nekim ozbiljnim problemima svetske razmere - naci cete ih na ulicama, u shtrajkovima, u pobunama. Maltretiranje svake vrste ih uzhasava, i retko kad ga trpe. Generalno gledajuci - osobe sa PL na ASC jako dobro znaju shta zhele od zhivota, ali one vole da ulazhu u prave stvari , kao shto je npr. talenat. Oni brane slabije, i znaju jako dobro da zashtite one koje vole. Ono shto njima ipakmozhe da se zameri jeste chinjenica da nekako uvek iz ljudi izvuku ono najgore. Zato malo opreza ne bi bilo na odmet.<!-- / message --><!-- sig -->

thx ovo je tacno :thumb_up: ja imam acs 0 pl u 1.kucu u vagi

a imas ti pl 60 ne!? da mi kopiras

neurotica
12-12-07, 13:55
venera u 8.u lavu kvadrat jupiter u 12.u strijelcu :D :helpsmilie:

someone :wink3:

beskrajnost
08-01-08, 18:30
Sto mislite da je teze?
Ja mislim da je teze kad je venera u 6 kuci, jer osoba sluzi, a tako malo dobiva nazad.:thumb_down:

Algol
08-01-08, 20:26
I jedno i drugo je sluzenje. Milslim da je razlika u tome sto se Ve u Djevici odnosi konkretno na emocije, a 6. polje je oblast gdje ta Ve djeluje. Sama Ve u Djevici ima potrebu da sluzi, ali sigurno ne u toj mjeri kao Ve u 6.. Ve u 6. mozda toliko i ne zeli da sluzi koliko je to njena sudbina. Uvijek ce se naci na takvoj vrsti posla, ali isto tako ta Ve u 6. daje ljubav prema poslu, osoba se tu dobro osjeca, okruzena je ljudima koji joj prijaju, ali ako je lose aspektovana moze da bude i sasvim suprotno. Ve u Djevici daje distanciranost od osjecanja, osoba je u stanju da donosi odluke iskljucivo na osnovu razuma. Mnogi kazu da ne zna da se opusti i uziva, ali to nije istina, jer kad je procijenila i izmjerila da je neko pogodan ona se prepusta uzivanju. Mada, cak i u tom slucaju ima ono malo sumnje koja je uvijek prati. Sto se tice same tezine, ne bih to tako rekla, nije tesko kad imas Ve u Djevici. Jedino si lisen nekih pretjeranih emocionalnih praznjenja, ushicenja i slicnih stvari, jeste da je tu Ve u padu, ali ne mora da bude tesko. To je jednostavno tako. Koliko ce i kako ce osoba da se nosi sa tom Ve, zavisi od ostatka karte. U 6. ako se osoba nasla na pravom poslu moze cak da bude divno! Recimo ako osoba ima Ve u Raku u 6. sigurno ce se dobro osjecati ako radi u nekoj bolnici kao medicinska sestra, ili recimo u Jarcu, pa radi kao veterinar isl. Ve u 6. ce dati stalno udvaranje na poslu, uvijek postoji mogucnost da se tamo sretne ljubav. Ve u Djevici donosi suzdrzanost, ugladjenost,lijepe, naucene manire, ljubav prema ucenju, prema intelektualcima u muskom horoskopu intelektualki itd. isl.

beskrajnost
09-01-08, 07:19
Hm da ostatak natalne, mozda od jedne osobe, ona je frizerka, ven u 6 kuci u 10 kuci bik... no sto mene brine je mars kroz 2 kucu pa ju vecinom muskarci koriste jer ona to dopusta.

Algol
09-01-08, 14:31
Mars u 2. je usmjerenost energije na sticanje novca, a sto se muskaraca tice koriste je jer ona sama to dozvoljava. Ona voli da trosi pare, nije vazno gdje i kako mora da ih trosi!Ne znam koliko ostatak natalne potvrdjuje to da nailazi na koristoljubive muskarce

melic
15-01-08, 17:31
Ovo sa Plutonom na ascedentu je savrseno tacno, narocito onaj deo da iz ljudi cesto izvucemo ono najgore. Jako cesto imam utisak da su neki ljudi koje poznajem na specifican nacin drugaciji (losiji) prema meni nego prema ostalima.

beskrajnost
15-01-08, 17:49
Kvadrat sa jupiterom je los jer previse osoba daje, ne zna bas stat. Prevelikodusna, drugi je znaju iskoristit, naravno zavisno od venere i jupitera po kucama.

maslinik
15-01-08, 19:16
Beskrajnost, meni je ve u djevici i u šestoj kući. Sekstil jupiter u raku, konjukcija mars u djevici, trigon MC.
Ma, nije to baš toliko teško, samo drugačije nego kod većine drugih ljudi.
Ja se volim osjećati korisno i brinem se o bliskim osobama zato što sam sretna i zadovoljna kad su oni oko mene.. zbrinuti.
To ne znači da se dam iskorištavati ili da nisam svjesna situacije. Kad se pređe nekakva granica ili mi se nešto ne sviđa to itekako znam dati do znanja.

Možda je mars u djevici čak nešto problematičniji- ah te perfekcionističke tendencije, pedanterija do bola.

Algol
16-01-08, 13:24
Beskrajnost, meni je ve u djevici i u šestoj kući. Sekstil jupiter u raku, konjukcija mars u djevici, trigon MC.
Ma, nije to baš toliko teško, samo drugačije nego kod većine drugih ljudi.
Ja se volim osjećati korisno i brinem se o bliskim osobama zato što sam sretna i zadovoljna kad su oni oko mene.. zbrinuti.
To ne znači da se dam iskorištavati ili da nisam svjesna situacije. Kad se pređe nekakva granica ili mi se nešto ne sviđa to itekako znam dati do znanja.

Možda je mars u djevici čak nešto problematičniji- ah te perfekcionističke tendencije, pedanterija do bola.

E ovo je jedan pravi dobrotvor! :thumb_yello:

limunada
16-01-08, 13:53
zanima me sta znaci pl 60 ne!?

Zor_djevojka
16-01-08, 13:57
To je generacijski aspekt..Lichno, nikad nijesam posvecivala puno pazhnje istom...

maslinik
17-01-08, 16:33
Joj, Algol, hvala, ali ne razmišljam ti ja tako o sebi.
Majka Terezija je dobrotvor.

lana 81
15-03-08, 13:45
Ja imam aspekte Venere:
Venera sekstil Merkur
Venera sekstil Mesec
Venera sekstil Jupiter
Saturn sekstil Venera
Venera konjukcija Neptun
Venera sekstil Pluton
Ali ja u ljubavi nemam srece.........

:helpsmilie::helpsmilie:

medijum
15-03-08, 15:30
nemam ni ja srece u ljubavi.....venera u Ikuci gde je i mars,:wacko:....ne znam sta rade al za mene ljubavi na svetu nema:pg_bubbles_h4h:

Algol
15-03-08, 17:49
nemam ni ja srece u ljubavi.....venera u Ikuci gde je i mars,:wacko:....ne znam sta rade al za mene ljubavi na svetu nema:pg_bubbles_h4h::thumb_down:

Sreco moja, ima je i bice je, samo nikad vise nemoj to da kazes:hug432:

medijum
15-03-08, 18:29
Algol znam ...samo kasni opasno:w00t531:.....xexexexe...hvala na podrsci:xmas143:

Blade
06-05-08, 19:44
Venera je u Biku, u V...

Last_Insight
06-05-08, 20:02
jel se ti baviš pjevanjem slučajno Blade ?

lijepo pjevaš.

ali zato ne voliš biti gore u seksu :D

Blade
06-05-08, 20:03
Ne, ne bavim se pjevanjem. :D
(ali volim da pjevam iako moja okolina često ne može to da podnese:D)

Last_Insight
06-05-08, 20:04
ne možeš imati veneru u biku u polju 5 a da imaš loš glas, daj pogledaj ponovo.

e sad jedino ako radi kvadrat mjesec ili saturn.

Blade
06-05-08, 20:05
A pa zašto ne virneš u moju natalnu...u potpisu je...:)

Last_Insight
06-05-08, 20:07
znao sam da venera nije u petom polju.

u šestom polju je.

ja već pomislio da sam skrenuo ;)

okianer
06-05-08, 20:07
moja gospodjica venera je u sedmoj kuci,u djevici,heh...

Blade
06-05-08, 20:09
znao sam da venera nije u petom polju.

u šestom polju je.

ja već pomislio da sam skrenuo ;)

Čovječe, kako u šestom, na 3st. Bika je, na kraju pete :whistling2:

Last_Insight
06-05-08, 20:10
što je jako loše.

za tvog muža :D

papučar :D

e sad ako si muško onda ćeš dobiti pokorno ženu sa velikim sisama.

Last_Insight
06-05-08, 20:10
Čovječe, kako u šestom, na 3st. Bika je, na kraju pete :whistling2:

svaka planeta udaljena do 5 stupnjeva od vrha sljedećeg polja a pod pretpostavkom da se radi o brzoj planeti - utječe najvećim dijelom na sljedeće polje.

Blade
06-05-08, 20:12
Ahaaa...:)

Ok, tenk ju :)

''Odoh da pjevam...:D''

okianer
06-05-08, 20:12
što je jako loše.

za tvog muža :D

papučar :D

e sad ako si muško onda ćeš dobiti pokorno ženu sa velikim sisama.

jel ovo meni odgovor?

Last_Insight
06-05-08, 20:14
pa nije meni :)

neurotica
06-05-08, 20:18
a moja venera u lavu u 8.kuci :D

Leptiric
06-05-08, 20:22
moja gospodjica venera je u sedmoj kuci,u djevici,heh...

Meni takodje....:thumb_up:

Last_Insight
06-05-08, 20:23
a moja venera u lavu u 8.kuci :D

ti se onda ševiš ko luda.

(tj jako voliš seks i puno se voliš seksati nisam ni na što loše mislio)

neurotica
06-05-08, 20:27
a lagala bi kad bi rekla da nisam :D

okianer
06-05-08, 20:30
pa nije meni :)

e onda imam odgovor,nisam se udala dok nisam nasla muskarca koji nece biti papucar,sto je u mom slucaju tesko,zato sam presla 30tu cekajuci:D
..i docekala:hug432: al me nista ne slusa:1002:

Leptiric
06-05-08, 20:30
Vindex,do sad shto si barem meni rekao sve je tachno...:)

I ne spamuj vishe...:D Andjo brishi nas sljobodno...:D

Last_Insight
06-05-08, 20:31
ovo nije spam o temi govorimo.

saky
06-05-08, 21:37
a moja venerica je u drugoj kuci u lavu :cheezy:

Zor_djevojka
06-05-08, 22:20
a moja venerica je u drugoj kuci u lavu

hehehe..Vindex se malo shali..Mozhda je pobrkao Veneru i Vagi u II polju sa aspektima vladara pete ili planetama u petoj
Shalim se...
Venera u Lavu je slika jedne princeze :). Otmena, chulnih i strasnih crta lica. Ovo je potreba za mocnim i dostojanstvenim partnerima...Uglavnom ljubav prema starijim mushkarcima i osjetnu razliku u godinama ..naravno sa pokricem drugh aspekata .Kazhu da Venera u Lavu non stop 'cmache' svoga oca :).Mnogo je vezana za njega i jako joj je stalo do njegovog mishljenja...pa se mozhe reci da se trazhi mushakrac naspram oca..mocan, ugledan, stariji..Ovo je otac koji se lijepo oblachi..i muzh ce isto polagati dosta na garderobu .Ovo je uvijek besprekorno dotjerana zhena, zhena koja voli zlato i tu boju..mozhda chak i zhute ruzhe..Zhene sa Venerom u Lavu uvijek naidju na mushkarca koji od njih trazhi da ih obozhava.
U drugom polju..puno troshish na poklone, kupovinu..ovo mozhe biti nasljednica nekretnina...Puno zhena u svom okruzhenju..Moguce chak i zhensku djecu...Kazhu za zhene ss Venerom u drugoj kuci da uvijek moraju da kupe cvijece kad god nekome odu u posjetu..Nikad ne idu 'praznih ruku' ;)..ali isto..ovo je zhena koja obavezuje muzha na poklone koji nijesu nimalo jeftini :)..Kosa u mladosti duga, chulne usne, erotichno lice...:)

saky
07-05-08, 01:03
hehehe..Vindex se malo shali..Mozhda je pobrkao Veneru i Vagi u II polju sa aspektima vladara pete ili planetama u petoj
Shalim se...
Venera u Lavu je slika jedne princeze . Otmena, chulnih i strasnih crta lica. Ovo je potreba za mocnim i dostojanstvenim partnerima...Uglavnom ljubav prema starijim mushkarcima i osjetnu razliku u godinama ..naravno sa pokricem drugh aspekata .Kazhu da Venera u Lavu non stop 'cmache' svoga oca .Mnogo je vezana za njega i jako joj je stalo do njegovog mishljenja...pa se mozhe reci da se trazhi mushakrac naspram oca..mocan, ugledan, stariji..Ovo je otac koji se lijepo oblachi..i muzh ce isto polagati dosta na garderobu .Ovo je uvijek besprekorno dotjerana zhena, zhena koja voli zlato i tu boju..mozhda chak i zhute ruzhe..Zhene sa Venerom u Lavu uvijek naidju na mushkarca koji od njih trazhi da ih obozhava.
U drugom polju..puno troshish na poklone, kupovinu..ovo mozhe biti nasljednica nekretnina...Puno zhena u svom okruzhenju..Moguce chak i zhensku djecu...Kazhu za zhene ss Venerom u drugoj kuci da uvijek moraju da kupe cvijece kad god nekome odu u posjetu..Nikad ne idu 'praznih ruku' ..ali isto..ovo je zhena koja obavezuje muzha na poklone koji nijesu nimalo jeftini ..Kosa u mladosti duga, chulne usne, erotichno lice...:)

ma videx je vrazicak, meni jako drag:hug432:
hvala rosse..ovo boldano je u potpunosti tocno, :thumb_yello: dok ovo da volim zlato hm vise volim bjelo nego zuto, i da ovo za zute ruze je tocno mozda malo cudno...a zuta boja kao simbolizira ljubomoru jesam malo moran priznat :whistling2: a izgled si me skinila nemam rijeci :hug432:

dragana
27-07-08, 15:30
moja Venera gradi samo loše aspekte. Polukvadarat Sunce i pluton, kvadrat mesec i tako dalje. Da li mogu nekako da se izvučem?

Daci
27-07-08, 16:03
.... moja venera u raku... radi konjukciju sa marsom (10. kuća rak) i opozociju sa jupiterom (4. kuća jarac), u kvadratu je sa plutonom (1. kuća djevica),... jesu li dobri ili loši aspekti?...Može mala pomoć...:helpsmilie:
...ma i nemam neke sreće u ljubavi...

ginger
27-07-08, 17:16
.... moja venera u raku... radi konjukciju sa marsom (10. kuća rak) i opozociju sa jupiterom (4. kuća jarac), u kvadratu je sa plutonom (1. kuća djevica),... jesu li dobri ili loši aspekti?...Može mala pomoć...:helpsmilie:
...ma i nemam neke sreće u ljubavi...

a tko ima?

da netko tu objavi kako ga prati sreća na emotivnom planu mislim da bi ga masa forumašica prebila!:biggrin:

loši aspekti ove koje si nabrojala..
nastojat ćeš pošto poto nać se u ulozi majke jer to i je zadaća takve venere.
a taj mars u raku sa venerom.. a neznam..možda te čini direktnijom nego što bi to radila sama venera u ovom znaku.

inja
27-07-08, 20:18
Meni je Venera najmanje aspektovana tj. pravi samo trigon sa Marsom , egzaktnih 150 sa Mesecom i kvadrat sa Fortunom... nekako mi deluje tuzno, ali me raduje sto je u svom sedistu - u znaku Vage, pa jos na Spici i Arcturusu i amuten je mog natala , pa sve u svemu ne bi trebalo da bude tako lose. Sta vi mislite ?
http://img386.imageshack.us/img386/4387/jaor5.gif

Ribica
27-07-08, 21:03
Meni je Venera najmanje aspektovana tj. pravi samo trigon sa Marsom , egzaktnih 150 sa Mesecom i kvadrat sa Fortunom... nekako mi deluje tuzno, ali me raduje sto je u svom sedistu - u znaku Vage, pa jos na Spici i Arcturusu i amuten je mog natala , pa sve u svemu ne bi trebalo da bude tako lose. Sta vi mislite ?

Ne budi neskromna :) Super ti je ta Venerica. Ajde da se mijenjamo. Moja je u padu u opoziciji od Saturna? :annoyed_h4h:

inja
28-07-08, 07:05
Ma nisam ja neskromna :) znam ja da uvek ima i losije postavljenih , samo mi je nekako cudno sto sve ostalo pravi vise aspekata...
Hvala Ribice... :)

Naxy
05-09-08, 02:15
Moja Venera je u sedistu tj. u Biku, u III kuci. Ne svidja mi se to sto bas i ne pravi neke aspekte...
Hajde da vidim jesam li nesto naucila, molim nekog, sa vise znanja :redface: da me ispravi ako gresim!
Ovako: rekose mi da ce se polovinom Avgusta tranzitima aktivirati moja Venera i da ce se to odraziti na ljubavna desavanja. Ali NISTA. Evo kako ja tumacim "aktiviranje" Venere u natalu:od polovine Avgusta ucestvujem (intenzivno) u pripremama za vencanje moje drugarice koja ujedno zivi u mom komsiluku i tako se "potrosio" ovaj aspekt tr.planeta na natalnu Veneru... Venera, III kuca...ima li logike ili sam se izlupetala :D?

misic
05-09-08, 10:29
U pravu si neki aspekti stvarno odu na druge ljude ali kako je ovo zbilja jak aspekt moze se desiti da ljubav sretnes bas vezano za drugaricu komsinicu i sl
Ja bih ti preporucila da kitis ruzmarin u svatovima i tu bi mogla sresti i ljubav svoju kad ti bude placao taj ruzmarin.Mozda ako je svadba blizu tj do 8.9. to bude i neko ko se vraca od nekud a bio ti je dobar drug nekad
Ovo je samo simbolika nadam se da ne zameras

Naxy
05-09-08, 12:34
U pravu si neki aspekti stvarno odu na druge ljude ali kako je ovo zbilja jak aspekt moze se desiti da ljubav sretnes bas vezano za drugaricu komsinicu i sl
Ja bih ti preporucila da kitis ruzmarin u svatovima i tu bi mogla sresti i ljubav svoju kad ti bude placao taj ruzmarin.Mozda ako je svadba blizu tj do 8.9. to bude i neko ko se vraca od nekud a bio ti je dobar drug nekad
Ovo je samo simbolika nadam se da ne zameras

Hej Misic pa kakvo zameranje na simbolici - srce si :) ! Svadba je 6. tako da ... Mada 9. treba da cestitam rodjendan SMS-om nekom ko mi je sada "drug", vraca se iz inostranstva... Opet treca kuca, Venera ... Mozda postoji nada, sta mislis?

misic
05-09-08, 13:23
:clapping::mf_type::mf_type::thumb_yello:
super

Naxy
05-09-08, 17:40
Javim ako bude nekih desavanja :D.

capricornica
14-12-08, 16:57
Venus represents the way one loves, relationships, sharing, affectivity, seductive ability. For men, she also corresponds to the kind of woman he's attracted to (but not especially in marriage which is more symbolized by the Moon, Venus is the lover and not the wife). Her element is the Air, she is moist, rules Taurus and Libra, is in exaltation in Pisces and is in analogy with the kidneys, the venous system, the bladder, the neck.

She represents the artists, tradesmen, occupations linked to beauty and charm; the age of Venus goes from 15 to about 25 years old